Brunch

På söndag ska jag och mina fina bagartjejor på Mornington Hotel. Detta ska finnas:

Från kallköket
  • Fruktyoghurt, fil, musli, flingor
  • Färska frallor, ost, skinka, smör
  • Fruktsallad
  • Dessertost
  • Kex
  • Gravad lax med klassisk honungsenapsås
  • Skagenröra i tunnbrödsrulle
  • Stekt inlagd strömming
  • Lagrad Tysk blackeyskinka
  • Ungersk pepparsalami
  • Ceasarsallad med grillad kyckling och krutonger
  • Örtagårdssill
  • Inlagd sill
  • Gubbröra (anjovis, ägg, lökmix)
  • Italiensk bönsallad. (bönor, lök, örter samt balsamicovinägrett)
  • Bulgursallad (bulgur med lök och smak av orienten)
  • Thainudelsallad (äggnuddlar, med chili , lime, koriander och nötter)
  • Coleslaw (syrad vitkål med dijonmajonnäs, gräddfil och rivna morötter)
  • Bagel
  • Focaccia
  • Färskost
  • Hemkokt marmelad
Från varmköket
  • Chili con carne med nachos (nötfärs och bönor i kryddig tomatsås)
  • Tandoori drumsticks (små kycklingklubbor)
  • Tunna revben i barbecuemarinad
  • Chorizo och bratwurst
  • Bacon
  • Prinskorv
  • Äggröra
  • Rallarplåt (ugnsrostade rotfrukter med timjan och vitlök)
  • Bakade tomater
  • Vitabönor i tomatsås
Från konditorn
  • Muffins och småkakor
  • Minipannacottor
  • Chokladmousse
  • Äppelkaka med vaniljsås
  • Limehonungsmarinerad fruktsallad med vispad grädde
  • Hallonsmoothie
Förra gången åt vi två timmar. Det lär bli samma visa nu. Är ju ute på lördagen så ska banta fram tills brunchen på söndagen. Sen jobbar jag på kvällen :)

/KÄCK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0