Bakerman

Jag tänkte prata lite om mitt yrke. Som jag antar att ni vet, är jag bagare. Den stora frågan som brukar dyka upp är hur jag valde att bli det. Och egentligen har jag ingen jävla aning. Jag ville förut bli inredare, funderade ett tag när jag var yngra på kcok (HAHA dagens skämt) och har haft många andra tankar om framtida yrke. Sedan en morgon satt jag i köket efter frukosten och kollade igenom alla papper jag samlat på mig på gymnasiemässan och läser på ett papper. Bagare/konditor. Och då slog det mig. PANG. Jag ska bli bagare. Och så sökte jag till det gymnasiet (och ett i Södertälje haha) och det är ett av mina bästa val i livet. Jag är så glad och det är det här jag kommer hålla på med resten av livet :)
Alla människor jag träffat genom det här.
Alla jobb det gett mig.



Just nu jobbar jag på Rivalbageriet. Med bögen (hehe) Alex. Där jobbar jag både dag och natt. Och alla ba: oooooh natt. Shit. Men jag gillar ju att jobba natt :) Plus och minus med nattjobb.

+ Att stå ensam på natten, finns typ ingen så bra terapi haha
+ Ligga med P3
+ Vaken med P3 och P4 (ja tantprogram men det ägeeer haha)
+ Att få jobba klart en dag när vissa inte ens börjat på sin
+ Att lugnt åka hem i morgonruschen när andra stressar till jobbet
+ Slippa väckarklocka

Om jag börjar halv elva brukar jag komma hem 7-8. Då kan jag sova 8-9 timmar tills jag ska till stallet. Åker dit, kommer hem runt 8 någon gång, äter middag, hinner kolla på alla viktiga program fram tills 22 och sen åka till jobbet. Perfekt. Behöver typ aldrig ha en väckarklocka. (På mitt gamla jobb böjade jag 20.00 och det är typ den bästa tiden).

- Missa morgonpasset i P3
- Missa Christer i P3 (märks det vilken kanal jag lyssnar på?
- Bråka med mina pojkar i butiken ((A))
Det var väl typ det. Lite långt inlägg. Menmen :)
Okej bara bilder på mig och Johanna haha :) men i love her very much och miss her (saknar diiig)

/KÄCK



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0