Bilder

Här kommer bilderna från lördagen, ENJOY :D



/KÄCK

Gårdagens outfit



Lila tröja - Cubus
Svart linne - H&M
Strumpbyxor - Mammsens
Väska - H&M
Hjärtformade örhängen - H&M
Armband - H&M

/KÄCK

Gårdagen

Tjolahopp

Nu sitter jag här med min älskling, kaffekoppen. Åt nyss fullbert med min käre mor, det var himla länge sen vi åt frukost tillsammans. Men iallfall, tänkte berätta lite om gårdagskvällen.

Jag och My åkte ju först hem till Sab för att föra lite. Sen drog vi till Liljeholmen där vi mötteupp Amanda, och sedan begav vi oss till Zinkensdamm hem till Martin. Det var galet dåligt drag, så jag orkade inte ens slösa mina öl. Sen bev nån granne sur så alla skulle åka hem till en av Kallarna, så jag ba men jag åker hem. Så jag gick ner och satte mig och väntade på tuben, som kom Kalle-ljus och alla andra och tvingade med mig hem till Kalle-mörk. Eller nja inte hem, MEN TILL HANS HUS POOL :D Det var ascoolt, och jag blev jättebadsugen så jag klämde på mig Sveriges minsta badbyxor och sen busade jag med pöjkarna i både poolen och bastun, galet skönt. Kommer bilder och tillochmed filmer senare.

Sen åkte vi hem, jag till mitt, Sab och my till Sab och Amanda till nåt. hihi.
Men kvällen började tråkigt, men slutade väldigt trevligt :D

/KÄCK

Tjooooooos

Hellusan, sitter med My hemma hos Sab nu. Förar lite med biiiiiira ;)
Snart ska vi dra till Zinkensdamm där vi ska träffa Amanda.
Ha det kul alla små barn. Och ta det lugnt med alkoholen ikväll små barn...

/KÄCK

Jobb

Inatt ringde klockan halv två, och då var det bara att bege sig till jobbet. Jobbade från 3.00 - 12.00 med Tobbelito. Och det kommer alltid in sötaste ungarna.
Jag: Ska ni bli bagare när ni blir stora?
5 åringen: NEJ!
Jag: Vad ska du bli då?
5 åringen: (tänker efter lite), men jag ska ju bli människa förstås!.
Sötunge, ge mig barn!

Sen åkte jag hem och sov, vaknade, duschade, fixade mig, va ut med silja, nu sitter jga och käkar mat. Sen blir det utgång med tjejorna. Kanske lyckas man tillochmed kapa något snyggt! :P

/KÄCK

Sängdags

Ja, nu ska jag faktiskt krypa ner i min sköna säng. Jag ska nämligen jobba klockan tre inatt. kul :D
Det enda är väl resan dit när man åker runt i mjukisar och ser ut som ett drägg när alla är snygga på väg hem från krogen, eller slitna, aspackade, fula och sitter och spyr.
Menmen,

Godnatt, just det. Jag ändrade designen igen, vad tycks? Men jag gillar inte bakgrunden, den är tråkig, får pilla vidare imorgon..
/KÄCK

Dagens youtube

Jag har gjort en ny kategori MIHIHIHIHIHIHIHI
Iallafall, jag har tråkigt. har nyss kollat på Sex and the city, the movie, satt ju och böla som ett litet barn på slutet. Bra var den, och AMAGAD på hennes garderob det är meningen att hon ska få :O

Men back to the category, idag får ni en låt som jag gillar =D
Och tro inte att jag menar den till någon XP Den är bara jättebra, lyssna på texten alla ni som inte lärt er göra sånt!

USCHFYBLÄ
nu skulle jag hämta den på youtube men det går inte att ta länken -.-
Iallafall, alla borde söka på Three Days Grace - I Hate Everything About You

Istället får ni en låt som alla hört tusen gånger, sjungen av allas våran älskling Björn Gustavsson, Men man kan ju aldrig få för mycket av honom.



/KÄCK

Dagens vill ha

Käre Tomten,
Jag önskar mig en massa pengar.
Med Vänliga Hälsningar, Ellen Ovidia Maria Käck.



/KÄCK

.

Godnatt

/KÄCK

Morrn

Snart ska jga kila till skolan, eller rättare sagt släpa mig mot skolan. Jag orkar inte den här dagen, och det märker man på mina kläder, mjukisbyxor och absolut skytteholm tröjan. Idag är det bak igen, med Banana. Men jag orkar inte. Och sen ska jag till stallet och rida pålle. Sen ska jag hem och sova.

Och vet ni vad :D Jag har lärt mig ladda ner filmer, eller nja, jag har fått lite hjälp. Även fast läraren inte är så himla bra!!!! Ung och barnslig, kan det bli värre? Aja, tack ändå :P 
    Men iallafall, satt och såg på John Tucker must die igår. Den va ju skitbra! Och alla har sagt att den suger apballe. Näej, nu måste jag go
So long

/KÄCK

Vill ha

Jag vill ha denna jackan. Har inte någon vinterjacka direkt. Men vill inte ha värsta dunjackan. Iof tycker jag Canada Goose ser ganska bra ut, men jag tänker inte lägga flera tusen på en vinterjacka...


I svart :)

/KÄCK

Today

Idag hade vi bak, var segt. Men efter skolan så åkte jag till Solna C. Va tvungen att låna en bok. Men svängde först förbi Belle :D Kollade bla på min drömväska och massor av snygga skor för 200 spänn. Men vet nu vad :O jag köpte ett par nya, för 99:- :D alltså föll jag inte för Uggsen, utan Moon Bootsen Hihihihihi. Medan jag betalade tänkte jag "men dom här ska jag inte ha i skolan" men jag vet att jag säkert inte kommer palla bry mig någon dag XP Så jag får se ut som en fjortis, (om man nu kopplar ihop sådana med fjortisar :P )
Men nu ska jag dricka kaffe och äta bakelser. Åt bara massa pepparkaksdeg och vindruvor :P



Linne - H&M
Kofta - JC
Jeans - JC
Skor - Skopunkten
Jacka - H&M
Sjal - H&M
Moonboots - Belle

/KÄCK

Dagens

Idga började jag klockan ett. Vaknade typ tio men lyckades på något knasigt sätt ändå komma försent. I skolan blev jag ledsen eftersom varken Banana eller Samo var där :( Men jag köpte iallafall inte något i butiken, eftersom jag inte borde vara så himla onyttig. Dock så stötte jag på Stefan som jag fick till att hämta kakor till mig :D Jag har honom lindad runt lillfingret hahahahaha :P Skämt åsido. Men dagen va chill, gled ner till stallet, pysslade lite, käkade pepparkaksdeg :P och borstade på en pålle. Busade även med världens roligaste Miranda, eller ja, vi ligger väl på delad plats. Nu sitter jag och kollar på DH, ska lägga mig i sängen snart. Imorgon börjar jag halv tolv, ska baka med A klassen. Med min älskling Fredrik :D yaaay :)


(Gay med tangentbordet haha, men jag har ingen kamera just nu. Och bjuder på sista bilden. Jag blir lätt uttråkad :P)

Stickad Tröja - H&M
Jeans - Cheap Monday
Strumpor - H&M
Skor - Din Sko
Jacka - Charmante
Väska - Åhlens
Mössa - Åhlens

/KÄCK

Ge mig

En av alla mina drömväskor. Mindre format av den jag visat tidigare, och har långt band också. Jag vill ha alla olika färger. Komsikomsi!
Och klänningen, jag gillar den, typ, tror jag


/KÄCK

Kallt

Hejochhå, det är galet kallt ut. och snö och skit. Jag kommer ihåg när man va liten, då skulel typ jag och Miranda ha varit ute nu och åkt pulka. Och det ska vi göra också, nån dag :)
Idag hade jag önskat att ha dom här kläderna, jag hatar fjällrävar, men dom är ju faktiskt galet sköna. Och jag måste köpa nå varma skor, typ uggs -.- jag föll dit jag med. Men bara för att glida runt i, och mina fossingar fryser.



/KÄCK

Och så var det skola

Var huuuuur trött som helst imorse. För att va pigg måste ju jag typ lägga mig åtta. gick upp kvart i åtta, satte på mig långkallingar (duktiga jag) och på med mjukisbrallor. Typ inget smink och en palestinasjal som fick täcka halva ansiktet eftersom jag såg ut som ett mongo. Kom till skolan, hade fittsvenska (pallante) men sen hade vi håltimma så fick engelska hemläxa så man slapp stanna i skolan. Vi (Jag, Samo och Banana) åt iaf lunch med Ullan och Mäki. Trevligttrevligt. Sen drog vi hem, och nu sitter jag i långkallingar eftersom mjukisarna va blöta. Jag är ashet just nu, helt galet :P Ska snart diska, men innan dess ska jag sjunga lite, mihihihiihih :P

/KÄCK

Låt mig sooooova

Nu är klockan snart elva, och vid det här laget borde lilla jag ligga och sussa, men icke. För min mor bad mig baka två grejer, kärleksmums och kladdkaka. Och eftersom jag bara var tvungen att se Miami Inc, hål i väggen och Erik och Mackan (det är ett måste en söndagskväll med syrran) så fick jag baka efter. Och nu är jag klar. Sitter med tandborsten  munnen och ögonen håller på att dö. Bäst jag slutar nu..

Sovgott

/KÄCK

Trötter

Hejochhå. Har precis kommit upp ur badet, hur skönt som helst. Det är ju galet kallt ute..
Idag var det iallafall stalldax. Fick skjuts av pappa och va nere i stallet lite efter sju. Då var det bara att fixa pållen och sen rida prgram. Kom tvåa, bakifrån :P Sedan har jag busat med de bästa, Miranda och Rebecca. Ätit på gyllene ponnyn och bara chillat runt. Snart ska jagäta middag som syster lagat, sedan måste jag baka åt mamma, och sen är det ju som vanligt Miami Inc och hål i väggen :)

/KÄCK

Välkommen

Hej lille vän, du är välkommen in i mitt liv. Intresserad?


(http://www.bagsandfashion.com/)
/Med vänliga hälsningar Ellen Ovidia Maria KÄCK

Lördag

Jag har tråkigt. Och jag är trött, men jag vill inte lägga mig. Även om jag måste upp olagligt tidigt imorgon. Får iallafall skjuts av pappa imorgon :)

Idag har jag bara tagit det lugnt, varit i stallet en sväng, varit ute med  hundarna och pratat om viktiga saker med några speciella personer. Som även om dom inte är mina bästa vänner, på något sätt betyder himla mycket för mig. Bara att dom alltid finns där, för det vet jag att dom gör, och det är jag glad över. 
Jag har även pratat med en annan person, som gör mig väldigt förrvirrad.
    
Men som jag säger till många är mitt liv är väldigt bra nu. Jag har de underbara vänner jag behöver, jag har en skola jag trivs med och en fritidssyssla som gör mig glad. Och jag tänker inte låta någon eller något förstöra det :)

Just nu ska jag bara leva livet :)

/KÄCK


Fredags kväll :)

Igår satt jag hemma och ugglade när M skrev till mig på datorn. Vi bestämde oss för att åka till stan, där vi tog en fika och satt och pratade väldigt länge. Jag blir så himla glad när jag är med dig, och det vi hade förra sommaren var jättebra. Vi måste försöka hitta tillbaka till det vi hade. Jag saknar dig. <3

/KÄCK 

Som sagt, jättetråkigt

Stora killtestet!


Jag gillar hår som är:
[x] Brunt
[ ] Blont
[ ] Rött
[X] Svart
[ ] Färgat i en galen färg

Jag faller för ögon som är:
[x] Blå
[x] Gröna
[x] Bruna
[ ] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[x] Stora
[x] Normalstora
[ ] Små
[ ] Som blinkar flörtigt


Jag gillar killar som är:
[x] Långa
[ ] Lika långa som mig
[ ] Korta
[ ] Kortare än mig
[x] Utåtriktade
[ ] Blyga
[x] Vältränade
[ ] Smala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[x] Fotbollsspelare
[x] Ishockeyspelare
[ ] Orienterare
[x] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[x] tränar på gym
[ ] Nazister

Det är snyggt när killar:

[x] Har tatueringar över hela kroppen
[x] En tatuering
[ ] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[/] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[/] Inte rakar sitt ansikte
[/] Rakar kroppen
[ ] Använder kajal
[/] Alltid har keps på sig
[x] Har märkeskläder
[ ] Är modenörd
[/] Har häng


Detta säger allt om en kille:
[/] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[x] Hans leende
[ ] Hur ofta han är med kompisar


Det är gulligt när killar:
[x] Ringer ofta
[ ] Smsar non stop
[ ] Är svartsjuka
[x] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[x] Ger mig små presenter
[x] Köper mina underkläder
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[ ] Gråter till filmer
[ ] Pratar om giftemål och barn
[ ] Har tandställning
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[ ] Pratar med sin kuk
[x] Kan sjunga riktigt bra
[x] Skriver egna låtar
[x] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[ ] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[x] Slåss för mig

Detta står jag inte ut med:
[/] Kaxiga killar
[x] Blyga killar
[x] Killar som slår ner folk
[x] Nazister
[x] Överbeskyddade killar
[ ] Sportnördar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[/] Killar som spelar Wow
[x] Homofober
[ ] Killar som kör moppe
[x] Killar som är i stallet
[x] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[x] Killar som trakasserar folk
[x] Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[x] Killar som super sig packade varje helg
[ ] Killar som röker och snusar


Ja jag har tråkigt..

Därför är det så jävla bra att vara tjej!

1. Vi kom av Titanic först.

2. Vi lider inte av för tidig utlösning.

3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.

4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.

5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.

6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar....

7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.

8. Vi kan krama våra vänner utan att VI UNDRAR om vi är homosexuella.

9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN.

10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.

11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.

12. Inget viktigt kan kapas med ett snitt.

13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.

14. Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta.

15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.

16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.

17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.

18. Vi har förmåga att klä oss själva.

19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch MINST en gång i månaden.

20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.

21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.

/KÄCK

FOUND IT

Åååååh hittade den, en av alla klänningar Jessica hade på fotbollsgalan. Och den var ännu finare när man såg den på henne på tvn. Ojojoj, ge mig lite längd och hennes klänning, tack!


/KÄCK

LEEEEEDIG :)

Ohyes, jag är ledig! Vaknade först klockan nio men eftersom jag är LEDIG :D kunde jag somna om och sova till halv tolv :) Då tog jag min kära vän täcket till soffan där jag fixade frullbert. Finns det något bättre än att ligga i soffan med täcket och kaffe? Svar nej. Där låg jag och ugglade och kollade på barnprogram, hem till gården och mitt i naturen. Jag är galet cool ibland. Men så är det om man har skogsmulle tv, detvillsäga 1an, 2an, 4an och 6an.
Men sen fick jag tråkigt så jag skulle gå och fixa mig! MEN VI HAR BARA KALLVATTEN :O Uscha, men tuff som man är var det bara att bita ihop. Sen blev det ännu tråkigare så jag satte på musik och började locka håret, med min platttång :D Det går ju asbra med den :) Bilder ser ni där nere.

Igår var det skola, jag var på bajshumör. Men som alltid får Samo mig på bra humör! Efter skolan drog jag hem till mamma ett tag, sedan ner till stallet, (först möta Bus vid HC för att få skjuts ner på Bettan :D :P) Väl nere i stallet red jag svampbob. Jag har börja gilla den där lilla hästen :) Sen åt jag i stallet och sen åkte jag hem till tomma lägenheten. Min far är nämligen i Danmark, men kommer hem inatt :(

Nu ska jag hitta på nåt att göra, för jag har tråkigt, helt rastlös.
Men puss på er "alla" söta läsare :D


Torsdagens outfit med "hey gay face"
Mössa - Åhlens
Kofta - Vero Moda
Linne - H&M
Jeans - JC
(Svarta stövlarna)


Jihaa

/KÄCK

Onsdagen

Jag känner att mina inlägg blir tråkigare och tråkigare. Och ingen dagens outfit för jag pallar inte och jag tror inte många bryr sig :P
Idag var det iallafall bageri i skolan. Vi gjorde grande muffins med olika glasyrer. Och jag flippade på alla störda bageri elever som mobbade mig och Banana. Tur att Samo finns och lättar upp stämmningen.  Menmen, sen åt vi. Sen var det dags för LASERGAME (eller vafandet heter) Jag var asgrym, krigade satan. Dock förlorade vårt lag med 14 poäng. (Vi var faktiskt en mindre!!!) Menmen, sen upp till Solnas Ghetto för middag hos papi med Karin och doggysarna (inklusive min syster :P ) snart blir det sängtime, och imorgon bak igen :)
Jag ska haffa massa 92or när dom ska in och kolla


Tisdag

Ännu en tisdag har gått. Började med att åka till apoteket på morgonen innan skolan eftersom vi började ett. Kom till skolan typ tio över ett eftersom jag hade åttioelva sega tanter före mig i kön. Det började med engelska, och lektionen var slapparne, som vanligt. Sedan tog jag en sväng till butiken. Och hejochhå vad jag shoppade loss :P Det blev en tjockis-svenska (som varje tisdag). Jag köpte: En fralla, en mazarin, en brownie, en kaka doppad i choklad, en äppelmuffin och ett vaniljhjärta :D Och ingen fick smaka, och jag åt allt på svenskan , och blev mobbad av både klassKOMPISAR?!?! och lärare. Menmen, HAR MAN TJOCKA LÅR MÅSTE MAN JU HÅLLA DOM TJOCKA! :)

Efter skolan mötte jag Bus vid HC, vi tog Bettan ner och lekte med massa hästar. Och kollade på hoppning med Bus och Mudde :) Det var egentligen träning idag, men jag hade glömt t-shirten och då kunde jag inte träna :P Ochjag har funderat på det där med bandyn. Jag hade tänkt börjat med stalltjejorna och chillatgalet på träningarna, och wohops sa det och sen va vi i damlaget. Knas. Så jag tror nog jag slutar.. :/ Ska hitta nån att jogga med istället :)
Men nu ska jag sova,
/KÄCK

OH MY GOD

Jäääääevlar vilken fin klänning Jessica Almenäs har på sig på fotbollsgalan just nu. Den gröna.
Jag ska hitta en bild senare. För nu har hon säkert bytt igen. Hon är ju ganska bra på sånt.

MEN DEN ÄR SÅ GAAAALET SNYGG!

/KÄCK

Dagens

Jahoppsan, idag blev det en seeeeeeg morgon. Var väldigt långsam. Kom till skolan. Va på bageri, åkte hem med Banana. Jihaa. Naaaaaat.
Idag blev det iallafall "finskorna" som nån TÖNT sa i skolan :P:P:P

Ja Becca jag ser jätterolig ut i ansiktet -.-



/KÄCK

Söndag

Godkväll.

Dagen har bestått av stall. Red svampbob. Sen har jag umgåtts med Mudde :) Vi hade fikastund och lunch HIHIHI
Sen åkte jag hem. Sov tre timmar. Nu har jag kollat på Miami Inc och hål i väggen och sitter nu och kollar på Erik och Mackan. Men nu ska jag dricka äppeljuice :)

/KÄCK

Yes please!




Jag ähähähähähääääälskar klänningen. Jag själv skulle såklart se ut som ett jävla mongo i den, men den är gaaaaalet söt :) Och skorna, AAAAAMAAAGAAAAAAD
Nej nu jävlar är det Madagaskar. YAAAYAYAYA Utan min syster :( BUHUHU

/KÄCK

Jobb :D

Godmorgon :)
Jag själv va ju uppe innan tuppen. Klockan kvart över ett ringde klockan. Och tjugo över ett gick tunnelbanan mot jobbet. Kom till Riddarbageriet på ÖFre Östermalm där jag och Tobbe bakade till halv elva. :) Jag kom nyss hem. Ska nog sova lite middag. Sen får jag väl se. Ska inte ut ikväll. Ska kolla på Madagaskar med min syster :D

Dagens galet snygga outfit :
Förrgårs outfit:

/KÄCK

:)

Igår orkade jag inte blogga. Var seg och skit :)
Torsdagen var det ialafall bak. Vi hade tårtor och smög med en överraskning till Samuel och Isabel som firar ett år tillsammans och ett halvår förlovade idag. Grattis :) Efter fika och så åkte jag hem för att hämta bandygrejerna. Sen tog jag tårtan till stallet och mötte Bus vi HC. Sedan red jag Charlotte, efter det bandy. Sedan hem och duscha och sen sova. Eller jag hann ju faktiskt klämma in en billypizza där innan sängen. Och så var det ju medium :)
Idag var det dags för gymnasiemässa. Jag, Johanna, Annica och Madde stod för bagerilinjen. Vi var grymma :D Bara det att jag sa till en: Du ser ut att gilla bullar. (Han va såklart kraftig) Jag är så jävla dum ibland. Och jag hade ju varnat Johanna för att vi skulle säga nåt sånt. Jag träffade iallafall gulliga människor; Sara, Maja, Ida "Mongo", Alexandra "D.r Alba" och Jennifer "Jennofer". Har inte träffat dom på aslänge.

MEN JAG HAR GLÖMT BERÄTTA! Jag har fått jobb på riddarbageriet. Börjar klockan tre inatt. Wish me luck :)

Tårtan - Skärnigen - Söta lilla jag :P



/KÄCK


Dagens



Dagens outfit

Jacka - Charmante
Sjal - H&M
Klänning - Gina tricot
Strumpbyxor - Mammas låda
Skor - Din Sko
Väska - Åhlens
Örhängen - Pilgrim
Armband - H

I wish

Ja, önska går ju. Jag vill ha pengar. Så jag kan shoppa. Men jag är  för lat för att jobba så jag får skylla mig själv.
Eftersom jag är lat och inte orkar skriva vart kläderna eller assesoarerna kommer från får ni kommentera om ni vill veta. Men jag glömmer bort mig när jag sitter och fixar, och sen orkar jag inte leta upp allt. Ska försöka komma ihåg nästa gång. :)



/KÄCK

GEEEE MIIIIIIIG

Jag kan inte få bort dom från mitt huvud. Jag måste ha dom:O
Scch, tyst, hör ni hur dom skriker efter mig?
Jag vet, det är fantastiskt. Och en dag ska som små liven bli mina.
Vi börjar med dom som finns på Belle. Men jag vill ha den i brunt och vitt också.
Och i mindre modell
GAAAAAAAAAAAAAAAAH



/KÄCK

Dagens



Jacka - H&M
Sjal - Mammas garderob
Väska - Åhlens
Jeans - Cheap Monday
Skor - Skopunkten
Kofta - Gina tricot
Linne - Systers gamla

/KÄCK

R.I.P Farfar

Idag var jag på begvravning. Jag har aldrig varit på det förut, och sorligt var det. Speciellt när man skulle gå fram och lägga blomman på kistan. Det var då tårarna började rinna.

Snart ska jag glida iväg på träning.
Sen ska jag hem och duscha och sova.

/KÄCK

HEYAY

Jag har tråkigt, och då sitter jag och kollar på hemsidor. Jag har prec ätit två toast och druckit oboy :) Nu ska jag kila till tunnelbanan, ska möta bus vid HC kvart i. Sen är det möte.



(skorna ska vara svarta om ni tror dom e bruna :P )

/KÄCK

Dagens gayiga outfit

I helgen träffade jag några som va anti-blogg. Och anti-dagens outfit. Menmen, här är dagens tråkgayorkadeinte outfit :)



Tjöja - H&M
Linne - H&M
Jeans - JC

/KÄCK

HAHAHA


Hästnörd

Jaharå, idag var det stalldag. Hopplade Petite. Det gick inte så bra som det kunde ha gått. Menmen. Jag hade galet kul som vanligt i stallet, först med Mudde Och sen hade hon jag och Busan tårtkalas :). Sen gick Mudde hem och jag och Bus lullade runt, käkade lunch på gyllene ponnyn och skötte den gyllene hästen. HAHAHA roligaste filmen som jag på nåt sätt måste få upp här HAHAHA, ska kolla när jag skrivit klart inlägget.
Men nu borde jag faktiskt plugga. Jag har typ prov nu i veckan. Och jag har fått svaren som jag ska plugga in. Det är knaaaaas. Menmen.

Snart är det MIAMI INC :D Och Hål i väggen. Sen en film som jag nog ska glutta lite på.


Tårtan jag gjorde hemma :)

/KÄCK

Gårdagen

Igår satt jag klarfixad och hade precis nästan bestämt mig för att stanna hemma med min syster och hennes kompisar när käre Sab ringer och säger att vi får komma till Snäll-Stina, super gullig tjej :) Vi drog iaf dit, där man kände igen många ansikten. Drog hem igen runt tre och va hemma fyra. Här hemma såg det dock ut som ett slagfält så jag va duktig och gick runt och typ drog ner persienner där folk låg och sov. Sen bäddade jag upp soffan till mig och la tillochmed en filt på Niklas som hade lagt sig på en madrass på golvet. Sen sov jag men blev väckt av alla galna fortfarande på morgonen packade människor. Och på morgonen va jag också jätteduktig och gjorde kaffe och så. Sen har jag duschat och fixad. Alldeles nyss kom mamma och moster hem. Och pöjkarna, Fanny och Marcela har prec åkt till pappa. Nu är det tyst och Tomt :O

Ikväll blir det en liten släktmiddag, egentligen är det maskerad hos Carlsson men jag känner att jag borde vara hemma och sova ikväll. Imorgon är det hoppning med Petiten :)

/KÄCK

Kvällens outfit



Tröja - Cubus
Jeans - Cheap Monday
Armband - H&M
Elefanthalsband :D - H&M

/KÄCK

jävla design -.-

Nu har jag ju bytt design igen. Men jag får klagomål FRÅN EN VISS PERSON!!!!!!

Så vad tycker ni? Ska jag byta ut all färg som DEN tycker?

/KÄCK

Men GE MIG



Jaaa, tänk om det va lite cashflow på kontot. Men ICKE, jag gråter inombors. Allt ni ser på bilden gråter, för det vill finnas hemma hos mig, i min famn och bara mysa med mig. Livet är hårt :/

/KÄCK

Storbagarn

Nu har jag precis blivit klar med brödet som nu står på jäsning. Innan det gjorde jag en prinsesstårta. Blev nog knas med vaniljkrämen. Menmen. Laddar upp nån bild nån gång i framtiden. Nu sitter jag och kollar på Fresh Prince, bästa :)
Men ha det kul alla människor :D

/KÄCK

Godmorgon

Nu har jag precis fixat mig färdigt. Eller asså, satt på mig kläder och borstat tänderna typ. Och självklart tvättat mig lite MAHA, man måste ju vara freeeeesh. :P Snart ska jag åka hem till min mor där jag ska baka en liten tårta. Och sen, ska jag hitta på nåt?! Typ ligga framför tvn/sitta vid datorn :) Men ikväll då ska jag ut :D

Det här inlägget blev galet intressant, ger mig massa läsare :P
/KÄCK

:)

Hejsan alla läsare, (som typ är fem stycken :P)
Nejmen iallafall. Jag va ju ledig i dag. Vi har utvecklingssamtalsdagar idag och imorgon så då är vi lediga :D Vaknade iaf inatt av att jag låg och grät, hade en hemskt jobbig dröm. Somnade iallafall om och vaknade tjugo över tolv, då även hemtelefonen ringde. Det va mamma som va orolig att jag skulle försova mig till mötet, men icke. Såg även att jag hade fem missade samtal på mobilen = min käre mor.
Jag drog iaf på mig mjukisar, fixade mig lite och käkade lite frullbert. Sedan åkte jag till stan där jag och mamma blev hämtade av pappa. Samtalet tog typ fem minuter, sen satt Affe och snackade om sina barnbarn och fiske och kött och skit -.- Köpte även lite marsipan eftersom jag ska baka en tårta tills när vi har middag på lördag.
Efter mötet fick jag skjuts till stallet, hoppade Chamör och drog sedan direkt till bandy träningen. Skönt. Blev hämtad av pappa och sen hem för dusch och tjockpannkaka :D
Imorgon ska jag chilla galet, baka tårta och sedan ska Fanny ha massa kompisar från i midsommras hemma. Så jag får inte sova hemma imorgon natt. Så jag MÅSTE ut. Några förslag? :)

/KÄCK


Pic's

Jaharå, så var man hemma igen. Idag hade vi bakning, eller nja, typ pill med blommor och tårtor och sånt i skolan. Men det va kul, speciellt eftersom Samo va flummig ;D Efter schkolan åkte jag och Banana till stan och jag köpte en ny tröja som jag kollat på :) En lila faktiskt, finns nån suddig bild :) Snart ska jag nog sova lite middag, sen blir det mat, sen Heroes, sen promenad med Dogge?, sen läxa?, sen sova :D
Ha det så kul alla små barn:)

Bus med mördarhäst Smutsigt barn
 StorspringarN HAHAHA    Morgonfika med bulle och juice :DBagarjävlar  Nya tröjan från Cubus, suddiiiiigt
Min tårta :D

/KÄCK

Dagens outfit

Jag har sju minuter på mig, sen måste jag gå till pendeln.
Meniallafall :

Kofta - Gina Tricot
Linne - Systers gamla
Jeans - Cheap Monday
Strumpor - H&M
(Ni kan även skymta mina heta hästtofflor från Hööks tihi)

Varför jag ser ut att lägga en liten "kolla-på-tv-pose" är det för att jag väntade på att det skulle fotas, och då kastade jag en blick på valet som va igår i USA, som Obama vann (y) Kalas :)
     Oj nu är det tre minuter.. 
     TIme to baka, en liten kaka
/KÄCK

Dagen

Jag hade med mig min fars kamera till skolan. Dock är skärmen trasig så man ser inte vad man fotar. Men tänkte ändå slänga upp några mongo bilder :D Enjoy

Danne skulle lära mig hur man fotar läpparna när man "frustar" sådär. Så först prövade vi:
 Det gick inte så bra
Vi prövade igen, det gick ännu sämre
Han tog kameran för att förklara hur man skulle göra
We did it! :D
Och alla blev jätteglada
Även banana, men jag fortsatte med stone face :)

Nej, jag känner att jag borde lägga mig. Känns lite gay att göra historier av bilderna. Jag är ju faktiskt sjutton, och det märks verkligen! Håller ni inte med? :)
/KÄCK

Dagens outfit


Mössa - Åhlens
Kofta - Veromoda
T-shirt - H&M
Jeans - JC
Strumpor - H&M
Stövlar - Skopunkten

/KÄCK


Maskerad

I lördags var det ju dags för maskerad. Men innan hämtade jag min kära öl och lånade ett par snickarbyxor hos Patrik i Farsta. Sedan hem igen för att duscha och käka. Kände mig galet trött eftersom jag inte sovit mycket dagen innan. Men gjorde mig iallafall iordning och åkte sedan till Sab där vi förade lite. Dit kom även terese, som hade med sig en ölhatt till mig. Jag va ju Byggarbetare. Kvällen blev lyckad och slutade med väldigt bra, fint, snyggt sällskap på natten :)


(björnligan - byggarbetare)

/KÄCK

Fredag kväll/ Lördag morgon

Igår klockan 11 någongång mötte jag Sab och Terese på pendeln till spånga. Vi kom hem till två tvillingar, treviga tjejer. Och redan när jag satt mig med mitt lilla vattenglas!!!! började det spåra ur HAHAHA.
- Dom frågade vad jag drack, vatten sa jag, eftersom jag är nyterist. (naaaaaat)
- Dom sa att jag skulle köra en sannning och konka, konsekvens typ strula med den bredvid, nej sa jag eftersom ja va lebb. (naaaaaaaaaaat)
Sen satt jag och pratade med Micke och Erik hela kvällen. Då nån brud går till Micke och viskar att jag är lebb XP Men vi fortsätter snacka och kastar några blickar mot de glada tjejerna som dansar. Efter ett tag, när tjejerna gått kommer en av dom och ba: Kom! Jag ba: Jaha. Så jag går ut i hallen och då står en av tjejerna och flippar på mig för att jag tydligen kollat snett på henne, och kollat på henne fett mycket (vilket inte är sant) Sen blev det bajs och skit. Och värsta tjejbråket och typ tre pers kom och snackade med mig XP Sen efter ett tag kom flipparn och sa förlåt, så det va lugnt. (Och jag är sämst på att återberätta historier, ja :))
Men tjejer ibland asså :P :)

/KÄCK

RSS 2.0