Mormi

Nu ska jag åka till mormor. Mer om igår kommer typ imorgon
Hejsvejs

/KÄCK

Just nu

Sitter jag och dricker kaffe och äter semla. Kom nyss hem från Oskar, gav mina kissemissar mat, bytte om och nu sitter jag här med mina vänner semlan och kaffet. Men det var en ful semla, och för mycket grädde, dock hade jag ingen äcklig mandelmassa i, utan kör med hallon istället. Mycket gott!
Ikväll blir det kanske utvandring,



OCH OM SEX DAGAR ÅKER JAG OCH BANANATILL FUNÄSDALEN FÖR SKIIIIDOR

Sug på den du




/KÄCK


Gimme


Japp, ni såg dom på Kenzas blogg. Men jag vill ha dom också, men som jag alltid säger, inget som kommer passa på mig..

Och dom här heter "vi-vill-sitta-på-Ellens-fötter"







Och dom här tre har också varsit namn.
1. Jag är skön att springa runt i i sommar i en annan färg
2. Jag ser bara ut på modellen jag sitter på på Nelly.se
3. Jag vet inte varför jag är här, men visst är jag ganska söt, men kommer se ful ut på Ellen.

Nej nu ska jag iväg

/KÄCK

GRISAR :D

Hahahahahaha knaaaas

 

Asså blåa ögon :O Och kolla tänderna i slutet! FETT äckligt...



/KÄCK


Mongon på Berga

Idag mötte jag Sara vid Sumpan halv elva. Därifrån tog vi pendeln till Västerhaningen där vi tog bussen typ fem minuter till Berga gård. Där fick vi spagetti och köttfärssås. Och sen kaffe :D Därefter gick vi och kollade på kossorna. Brunella mådde dåligt :( Sen kollade vi på grisarna (Filmer kommer sen :)) Det låg en död kulting inne hos en :O Och sen höll en mammagris på att klämma ihjäl sin bebisgris :O Sedan fick vi rida. Det gick helt ok. Därefter kom pappa och hämta mig och Sara, vi kom till stallet och jag red Betty, därefter åt jag , gissa vad, rätt. Köttfärspaj ofc. Sen åkte jag hem, duschade, bakade en chokladkaka och nu sitter jag här. Får se vad som hittas på ikväll.

/KÄCK


Igår...

...hade jag på mig det här när jag handlade, ganska chill, ja :)

Tröja - Gammelmormor som stickat
Jeans - JC (barnavdelningen!!!! hahahaha=
Strumpor - H&M


/KÄCK

Mobilen just nu -.-

Jag har ju aldrig varit en mobil-männska, bryr mig inte så mycket. Men med min 3310 var jag glad. Sen klantade jag mig och fick äckelpäckel nokian. Ni vet. Så igår kom pappa med en mobil till mig, KOLLA PÅ DEN, så jävla gay. Och det är Samsung, lixom va? Ursäka, Samsung? Har ni sett deras meny bara. Töntmobil. Och varje gång jag ska till menyn trycker jag på mittenknappen, så som det borde va, men då kopplar den till internet, jävlahelveteskukmobil -.-






/KÄCK

Onsdag och bakning

Well Hello. Inatt vaknade jag av att jag låg och grät, hade värsta läskiga drömmen. Men lyckades somna om och sen ringde mamma tolv. Idag ska jag först gå och handla lite och sedan ska jag baka semlor och en chokladkaka. Imorgon ska jag rida på Berga och på fredag eller lördag ska jag åka och hälsa på min mormor:)
Först ska jag nog sätta på lite puder och rouge så inte alla männskor dör av skräck när jag går ut...

/KÄCK

Gårdagens

 Jacka - H&M
Stickad Tröja - H&M
Linne - H&M
Skor - Skopunkten
Väska - Åhléns
Örhängen - Wedins

/KÄCK

Stalldax :D

Igår var jag som sagt på bio med Miranda, japp hon var min date :) vi såg bröllopsduellen och jag började såklart gråta. Sedan skrattade jag samtidigt, så det var knas. Efter bion var vi inte taggade på att gå hem så vi tog en långprommis, först i våran gamla park där vi lekte hela vår barndom. Och Shit vad det var läskigt där hahahaha. Vi såg skuggor och typ spöken, *töntar* Så vi gick genom skyttan, stötte på Dinny, han snackade om att några hade varit UTE i pampas och festat (palla?!) så vi tog en långprommis förbi nakenberget och förbi pampas (där ingen var) till Västra. Det var också skitläskigt. Och när vi kom till västra var det sju min till min tunnelbana, också den sista! Vilken jävla röta. Så jag åkte hem, la mig i sängen och somnade :) Imorse kom pappa hit med Silja och en mobil till mig, en fucking äckel samsung. Jag hatar den. Men jag måste ha den, hellre den är äckel nokian -.-
Jag och Sillewille ska snart till HC där vi ska möta Debbie, köpa pris och sedan gå ner till stallet för aktiviteter med barnen. Ha det trevligt idag :)

/KÄCK

Biodags :)

Jag hade tråkigt så jag föreslog bio för Hemlige M, det gillades så nu ska vi gå och se bröllopsduellen.
på mig har jag samma kläder som i fredags, fast med svarta strumpbyxor, mina svarta stövlar, mössa och mina stora guldiga ringar. Nu ska vi alldeles strax bege oss :)

Ta det lugnt med alkoholen ikväll mina små barn!

/KÄCK


Måndag

Jahaja :) SPORTLOV, så galet skönt. Igårkväll kollade jag först typ tusen avsnitt av The Hills, har bara fjärde säsongen kvar. Efter det kollade jag på filmen Taken, den var väldigt bra, men en sån film som man får så himla ont i hjärtat av, hehe :) Ni får trailern här :D



Efter det kollade jag på nåt skumt program på trean, ni vet som i filmen 28 veckor senare (eller vafan den nu heter..) dom får nån skit som gör att dom biter och smittar människor. Så då blev jag typ rädd, så jag tänkte att jag skulle kolla på nåt som gör mig lugn inför sömnen haha. Så jag sätter på tv4+ och där är det hemsökta hus, och jag tror ju typ på det programet så jag kissade typ på mig, så jag kollade lite boxning istället haha, tråk, och sen slocknade jag :)
Intressant va? inte så jätte menmeeeen.
Nu sitter jag och väntar på Ellen DeGeneres :D

/KÄCK


Söndag

Idag var jag pigg och glad när jag vaknade :D kändes jävligt bra :) jag packade väskan och åkte sen ner till stallet och fixade Charlottan. Sen kommer Nina och berättar att det var hoppning, wawawewa. Det var apkalaskul :)
Sedan har jag varit med min bästis hela dagen :) Kollat pc, bara vart allmänt flummig, as always.
Sen jag kommit hem har jag tagit ett bad, galet skönt, och nu sitter jag och kollar på Miami Inc :) Ska försöka få i mig lite mat sen också :)

"Vi kom, vi åt, vi gick"
Mitt och Mirandas ponnycups motto hahaha :)

/KÄCK

Bilder från helgen

Tänkte bjuda på lite bilder från helgen :) Enjoy

Bästis
Folk
Chill
Folk






GLÖGGEN <3

Glöggen
Glöggen<3
Vart fan är glöggen?
För mycket glögg... hahahaha





/KÄCK

Nokia 5510

Asså min 3310 är igång, men den kopplar inte till Comviq, men det är inte fel på kortet. Så just nu har jag en nokia 5510. Och för er som undrar så är det en sån på bilden. -.- Visst att jag gillar min gamla mobil, men den här är alldeles för gammal. Damp.. Ska få låna en mobil av pappa så länge, nån ful äcklig hor-samsung. Men Caroline sa att jag ska få låna en 3310 av henne, :') My hero :)
Nej nu ska jag tröstäta lite choklad, stackars mig...





/KÄCK

Outfit och skit

Igår såg jag ut såhär (HAHA Carl-Jan min favvo i bakgrunden :)
Jag lockade mitt hår så det såg ut såhär
:)






/KÄCK

Vart fan är glöggen?

Igår kväll blev både bajs och naajs :) Det oerhört sorliga var att precis innan jag skulle gå så tappade jag min älskade Nokia 3310 i toaletten. Jag dog typ av sorg (men nu är den igång, men den har ingen mottagning och det går inte att smsa eller ringa :( ), men jag hade bråttom så jag bara tog isär den och sen åkte jag och mötte Mudde i HC. vi fick iaf tag på Carlsson och sen begav vi oss mot festen. När vi kom dit var det en blandad kompott. Mina älsklings tjejer från stallet, och typ hela familjen Blixt, och glögg-Edvard hahahaha :)
Jag hade ju bara med mig en cider, men det bjöds på glögg, hahaha och vad vi höll på med den där glöggen hahaha.
Runt två drog vi till Max, därefter tog jag sista bussen och var hemma på en kvart, det gick galet snabbt, kanske för att jag var ensam på bussen och chauffören körde som en rallyförare, Men det är naaajs.
När jag kom hem åt jag lite apelsinkrokant :D Och kollade UFC innan jag somnade. Nu på morgonen har jag bara druckit kaffe, ätit lite frukost och kollat på tv.
Dagen blir lugn :) Bilder och även värsta videobloggningen (hehe) kommer senare när Mudde är på G :)

"Heijer, vart är glöggen?"

/KÄCK

Bästisar berättar allt?!

Hahaha ja vi gör typ det :)
Och så här kan en konversation vara.
Och ja, jag blev tappad i golvet när jag var liten...





/KÄCK

Aboooooow mannen

Asså som jag förklade för Miranda "skorna som vi typ orgasmar på"
Hahaha men gosh vad snygga, dom ska bli mina! Ja Miranda, du var först som ville ha dom... :P


/KÄCK

Freeeeeeeeeeeedag

Och ingen mer praktik. Det jag kommer sakna är männskorna där. Dom var väldans trevliga och roliga. Men ska tillbaka på fredag med en chokladtårta eftersom man tydligen skulle bjuda på tårta sista dagen haha :D
När jag kom hem fixade jag kaffe och mackor, sedan la jag mig i sängen och pratade med Busan på mobilen, samtidigt som jag kollade på The Hills, typ världens bästa program.

Ikväll ska jag först äta lite middag med mamma, sedan ska jag bege mig mot mina goda vänninor som håller hus i Mattes lägenhet. :) Jag ska inte dricka, eller jo en cider haha. Men inget mer :P Eller om det bjuds så, men iaf.
Där tillbringas en del av kvällen, ska försöka komma hem ganska tidigt, skönt att bara ha hemma helger.

Så mina vänner, jag ska försöka uppdatera ikväll, slänga in nåt bra youtube grejjs eller nåt, Men annars,
Ta det lugnt med alkoholen ikväll :)

/KÄCK

Heyho lets go

Idag var jag kalaströtter imorse :O Klockan ringe superdupertidigt. Jag gick upp i dvala, tvättade mig i dvala och drog på mig mjukiskläderna i dvala. Sedan la jag mig och sov igen tills klockan ringde fem minuter innan jag skulle gå, då gick jag i dvala typ... Det är så det ska vara. höhö. Praktiken gick bra.
Slutade halv fyra och sedan var det stallet. Red Betty och HEJKOMOCHHJÄLPMIG vad tung hon blev på hackamoret. Men det gick hyfsat bra. Tog sällis med Mysan till tuben :)
Fick också reda på idag att jag inte ska jobba imorgon. Så helgen är luuugn och ledig. Ska förmodligen kalasa lite med flickorna imorgon. :)
Men nu ska jag kolla sveriges värsta bilförare och sen sussa :)

/KÄCK


HAHAHAHAHA

Asså hahahahahahahaha omg jag dör.. Jag känner btw den här killen hahahah och reklamen är så himla rolig. Måste slänga in ett porrigt bildbevis på att jag känner honom höhöhöh.



/KÄCK

Tisdag

Ojoj, igårkväll somnade jag kvart över nio, hur skönt som helst. Imorse höll jag på att försova mig, mamma kom tjugo i sju och ba när ska du upp. Men den tiden va bra, drog på mig mjukiskläderna, fixade lite och hann lägga mig i en kvart till. Praktiken har gått bra :) Börjar få göra lite mer iallafall :) Men nu har jag tydligen en dejt på lördag hahahahaha. Nejmen det är driv, (dom typ tar det på allvar :S) Menmen:)

Efter praktiken var det DIRRE ner till stallet. Pillade lite på Nareina, sen kollade jag lektion och drack pucko. Mumma. Sen tog jag och Car sällis upp till Hc, nu sitter jag bara och chillar. Ska snart äta.

Känner att min blogg är väldigt kul nuförtiden. NOT
Menmen

/KÄCK

Youtube

Tjofan, kom nyss hem från praktiken. Det var väl ok.
Ska sova middag nu, sen äta, sen på möte i stallet. Segt
Här kommer en mucho bravo songo.


Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You)

 

Hate is a strong word but I really really really don like you

/KÄCK

Alla <3ans dag

Jag orkar faktiskt slänga in en bild från igår. Det va jääävlig najs, men nu har jag träningsvärk i benen efter all dans..



/KÄCK


Söndag

Man pallante blogga på söndagar, så är det bara...

"Är det någon som vill ha lite epelepsi?"

/KÄCK

För

Nu sitter jag och Sabina i mitt rum och förar lite. Jag dricker gay-cider. Jag vet, inte likt mig, men man måste variera lite. Men inte ofta, det är så söttsliskigt. Och Sab dricker ju äckelvin *låtsas-spyr* 
Vi ska på en lokalfest i hallonbergen idag, kommer bli naaaajs. :)
Vi kollar på gay-melodifestivalen. Det är så himla överdrivet just nu, typ tusen deltävlingar, pallante, men det är Sab som vill se, jag vet hon är gay, kollar på melodifestivalen och dricker vin. *Suck*!

/KÄCK


Alla ♥-ans dag

Jahopp, så var det alla ♥-ans dag. Asså jag tycker inte det är nåt så himla speciellt. Eller okej om man har ett förhållande. Men jag ska fira alla hjärtans dag med Sabina ^^ haha, på en lokalfest :)
Alldeles strax ska jag ner till stallet på årsmöte. Lite halvsegt, ja.
Just det, Amanda Sjölander avslöjade igår Mr.X. Haha, Oskar, jappjapp.




En bild på min käre mor får ni just nu :)
Mycket kärlek till föräldrarna, kom ihåg det :)

(Jag är ju värsta jobbiga pms-ungdomen hemma så jag får tänka på det extra mycket:))






/KÄCK

Yep

Trots hemmadag idag ska jag ut ikväll. Hem till Nixe med Sab, My, Amanda och Fanny :)
Under dagen som gått har jag bara duschat, ätit kalla våfflor med socker (mumma) och nu sminkat mig och plattat håret :D Men jag har ingen ide om vad jag ska ha på mig, jeans blir det iaf. :)

Har också glömt och berätta en grej från i torsdags. Ridläraren Linda kom fram till Busan som är skötare på hennes häst; mördarhästen. Såhär lät det:
Linda: Jag har köpt ett medel som man ska stryka på bjälken så han slutar bita på den.
Bus: Ok
Linda: Och om du råkar få det på fingrarna, se till att inte få det i munnen för då spyr du.
Bus: Ok
   Sen tog vi en promenad med pållen och när vi kommer tillbaka så ser vi burken stå där. Vi kollar lite på varandra och blir helt plötsligt som B1 och B2, båda tänker samma sak. Jag går fram mot burken och ba: Asså jag MÅSTE pröva. Så jag tar LITE på fingret och *slick* Och fyhelvetet vad äckligt det var. Ni som har prövat stopp och väx, typ som det bara att det är för hästar, alltså typ sjuttioelva gånger starkare. (dock spydde jag inte) även bus provade lite. Men hon tog yttepytte.  
    Jag kände mig iallafall som ett litet barn som blivit förbjuden något, men gjorde det ändå. Ja, ni vet själva hur det är.

Ha en trevlig kväll, det ska iallafall jag ha :)
/KÄCK

Fredag den trettonde

Asså jag såg det nu :O Det är ju fredag den trettonde. Men det är ju så att dåliga saker händer bra dom sånt tror på sånt larv. Vilket jag inte gör :) Dessutom har det  aldrig hänt mig nåt.. Idag har jag bara gjort samma sak som alla dagar i veckan. RR och Ellen DeGeneres och frullbert :) Nyss duschade jag, min bigsis' ska snart bli hämtad av pappa.

En annan sak, jag är FETT skadad. Igårkväll när jag skulle släcka lampan så hände det nåt så jag rev mig i pannan med min vassa lillfingernagel :O så har "värsta" såret haha. Sedan idag när jag rakade benen, så skar jag mig buhu. Asså ni som har gjort det vet hur ont det gör :'S Stackars mig, hehehehe. :P

Väldig viktigt inlägg känner jag, NOT

/KÄCK

Dagens (här bjuds det)

Jag säger bara; jag är FEEEETT snygg när jag är i stallet och ska ut på en kall promenad med busan och mördar hästen. Ni får en vacker dagens outfit bild på mig. Jag vet, ni blir typ kär i mig :) Men jag kan inte rå för det... Nej men seriöst, som jag sagt förut, TUR att ridning inte är en killsport. Nu kan man ju glida ner hursomhelst, (iof skulle jag nog inte bry mig ändå :P) men ändå :P

 
Mössa - Åhléns
Tuff jacka - Fjällräven
Coola mjukisar - Skåpet
Gangster skor - Nån ridaffär


/KÄCK

Youtube

En suuuuperduper bra låt. Men jag gillar inte när det inte finns bra versioner som inte är Live. Menmen, what to do.
Om ni kan, ladda ner den!


Everlast - White Trash beautiful



/KÄCK

hej

Idag ringde klockan sex -.- Snoozade till halv sju, fixade mig lite och sen gick jag mot tunnelbanan, kände mig fett konstig på nåt sätt.. Kunde inte läsa tidningen, för det kändes knas.. Sedan kom jag till praktiken, bytte om och det kändes bra, jag var taggad att sätta igång. Hjälpte Konrad lite med choklad, sedan helt plötsligt kände jag mig yr (jag blir aldrig yr) och typ svimfärdig (Jag har aldrig svimmat så chansar lite hahaha:) och jätteillamående. Så jag sa att jag inte kunde kvar och gick och bytte om. Vet ni hur blek jag var eller? Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så blek. Så det bara bara att åka hem. (Jag hatar sånt, när man har åkt dit pallar man ju inte åka hem.) När jag kom hem la jag mig, vaknade halv tolv. Kollade RR, och nu är det Ellen DeGeneres :)

Ska möta Busan vid HC tre och innan dess faktiskt göra lite engelska..
Pusspåer

/KÄCK


Ja tack...


Men ja tack ge mig jättegärna :)



/KÄCK

:)

Just det, glömde skriva om mitt läsarrekord häromdagen. Helst skulle jag ju vilja skriva att jag typ har 30 000 läsare, men ta bort tre nollor så blir det bra haha :) Japp 30 unika läsare hade jag häromdan. Kanske också för att jag när jag är sjuk hinner slänga in typ fyra inlägg.

Men nu vill jag också vara sådär töntig? och veta vilka som läser mig blogg. Så kommentera :D
(Ni otekniska (typ den lite äldre lärarkåren på skolan) under varje inlägg finns det: 2009-02-11 @ 15:00:57 Permalink Dagens outfit Kommentarer (0) Trackbacks (0)) Tryck på kommentarer :D
Skulle vara lite sweet lixom ;)

Btw så har jag varit kalasduktig idag, duschat, målat tånaglarna, bäddat sängen, diskat och gjort massa skoluppgifter, duktiga jag :D

Bilden: Jag, Samo och Isabel på matten i ettan hahahaha. Samo är roligast XP



/KÄCK

Dagens

Jag vaknade typ halv tolv tror jag. Kvart i tolv ringde Mr.X :) då blir man glad:) Sedan fixade jag frullbert, baguette och såklart en kopp kaffe. Sedan var det favvoprogrammet Ellen DeGeneres som gällde. I like. Därefter tog jag en superskön dusch. Efter det fönade jag håret och plattade det, fråga mig inte varför.. Därefter har jag bara typ bäddat sängen, ska göra lite uppgifter från skolan. Sedan bara chilla galet. Jag tog en bild på my übersnygga outfit. Asså den är snygg :) pappas kläder såklart, finns det något bättre? Han har ju spelat hockey i Solna Hc veteranerna. Som målis, och dessutom spelade han med Jerry Williams, jag vet, fett coolt. Menmen, huvudet är såklart bortklippt, ni ska ju inte blir emo för att jag är så himla vacker.. På morgonen, ehm NOT :)

/KÄCK

..


 



Alla hjärtansdag kyssen, vem tycker du ska få min?

Du är utmanad, kopiera och lägg ut detta på din blogg, innan den 14 Februari.




/KÄCK

Film

jag har sett så mycket film på sista tiden känner jag, så blir det när man har tråkigt.
Så ju igår No reservations, sen började jag även kolla på "ett hål i mitt hjärta" Men den var ju bara sjuk. Dom skulle spela in en porrfilm och hejochhå.. Idag såg jag iaf först Björn Bröder, sweet. Och sen efter det Ratatouille, jag har sett den förut men ville se den igen. Men nu har jag typ inga filmer kvar att se, några tips på nån bra jag kan ladda ner? Jag gillar töntiga tonårsfilmer eller bara romantiska komedier :D

Dessutom ringe min pappa nyss. Vi hade ju värsta vattenläckan hemma hos honom i köket häromdan. Nu har bygggubbar varit där och kollat och den är tydligen så allvarlig att dom kommer behöva riva ut och renovera HELA köket. Allt, stackars pappa, och med Johanna är det ju inte lätt att bo varsomhelst. Men det kommer ordna sig :)

/KÄCK

Ge mig?

Jag gillar den här väskan, iaf på bilden, men känner på mig att den kan vara ful i verkligheten. Det är bara att bege sig till Åhlens och kolla!



/KÄCK


Hosta

Godmorgon

Idag vaknade jag inte av väckarklockan igen :O Jag fattar inte, och jag brukar ändå komma ihåg på morgonen om jag stängt av den på morgonen. Men jag minns inte ens att den ringt. Dessutom kollade jag att jag ställt den en gång extra igår. För att inte försova mig. Men klockan nio kollade jga upp och ba: fuck jag har försovit mig. Men hostan och förkyldheten satt kvar, om inte ens värre än igår så det vara bara att ringa. Dock är det ju lite pinsamt att ringa när jag skulle vart där för en timma sen.. Jag la mig ett tag till med lite skön musik igång. Sedan gjorde jag scrambled eggs (muuuumma) och kaffe (MUUUMMA) och la mig framför Oprah Winfrey. Nu kollar jag på Rachel Ray, vad skulle man göra utan dom två programen när man är hemma och är sjuk? Finns ju annars bara massa gay pusselprogram som man inte pallar. Nu ska jag nog faktisk spela lite the sims höhöhöhö. Dock bygger jag bara hus, sen är det nog, palla sitta och spela, dom är ju fett jobbiga och är bara hungriga och toanödiga. Pallante..



/KÄCK

Drömkillen

Alla har väl suttit med någon vän och snackat om den riktigt perfekta drömkillen (eller tjejen). Han som inte ens finns. Men jag har iaf skrivit min lista, den stämmer ju inte helt, skulle säkert kunna komma på massor med mera saker, men en kort version, annars blir det så jävla överdrivet och man blir klassad som värsta psykot! Däremot förljer jag typ inte ett skit, bara att killen ska vara längre än mig, finns inget värre (tycker jag) än när nån killes tjej är längre än henne.
Men kärlek har inga gränser, right?


1. Brunt hår (helst lockigt, som sticker upp vid kanten på en baseballkeps)
2. Bra klädstil (gärna med baseballkeps där håret kan sticka ut under)
3. Lite naturlig brunhet så han inte är blek året om (annars sola solarium i smyg)
4. Vältränad; snygga armar, ben, mage (magrutor) och rygg.
5. Fina läppar (Absolut inte torra)
6. Jag ska kunna ha mina högsta högklackat utan att vara längre än honom.
7. Omtänksam men inte så det blir gayigt.
8. Bra och villig att ofta massera min rygg. (hehe)
9. Bra i sängen, och välhängd ofc.
10. Lite badboy.
11. Sportnörd
12. Bra på att kyssas!!!
13. Kunna gå runt i mjukisbyxor
14. Kunna gå runt med mig när jag har mjukisbyxor och är helt ofixad.
       Nu ska jag sluta för annars blir det alldeles för överdrivet..

/KÄCK

Hahahahaha

Hahahahahahaha, sådär lite halvborta hahahaha :)



/KÄCK

Sjuk :(

Okej, jag hoppades ju på att jag inte skulle vakna upp för att slippa praktiken, och så blev det nästan. Men jag gillar inte att skippa grejjer, även om det är tråkigt så vill jag ju fortfarande kämpa vidare. Men ni vet när man vaknar och bara känner att man försovit sig. Så var det idag, jag kastade mig upp och kollade på klockan, den var halv nio och praktiken börjar åtta. Grattis Ellen. Men jag har tappat rösten, är snorig och hostar upp sådant som ni inte vill att jag ska skriva om här. Konsistensen på det är inte att leka med! Så jag ringde till Lux och berättade att jag var sjuk, men imorgon hoppas jag kunna köra igen. jag gick iaf upp, min käre far hade gjort kaffe så jag tog en kopp, fixade en macka och ett glas juce och la mig i soffan. Jag satte även på filmen "No Reservations" Väldigt bra film! Och såklart grät jag som ett litet barn stup i kvarten. Under filmen plingade det också på dörren, vi har haft värsta vattenläckan så tre gubbar kom in och kollade på golvet, dom berättade även att folk kanske kommer och byter golv redan idag, jippie, sådär himla kul eftersom jag ska sätta på en till film och förmodligen kommer ligga och böla hela den också..
Nej nu ska jag googla lite filmer, sedan försöka göra kaffe i nån skum grej pappa fått, eftersom kaffefiltrena är slut :( buhu.
Men ha det så bra alla friska människor :)

/KÄCK

Goodnight sweetheart

Och snälla låt mig inte vakna upp imorgon, (peppar peppar). Men seriöst, min praktik är så jävla tråkig. Jag saknar praktiken på riddarbageriet, lyllo Alicia. Men nej, som vissa säger, skippa deppet fixa peppet. (Eller nåt sånt iaf...)
Igår hade vi först en gäst, Pia, här hemma hos pappa. Så jag pappa, Carin och Pia åt en god middag med blåbärs och hallonpaj till efterrätt Mumma :) (Jag vet att ni är FETT avis för att ni också vill ha en bagare i familjen, men livet är hårt ibland...) Därefter begav jag mig ut i slummen (eller värre än hagalund kan det väl egentligen inte bli?!) där jag mötte upp Mr.X. Ja, nu blev det spännande va. Och shit vad ni är nyfikna nu.
Där bakades det kanel och vaniljbullar (mina vanilj blev bäst :) inte sant, mr.X?) :) Sedan blev det filmtajm. Vi kollade på Accepted. Den var faktiskt bra :) Kvällen blev till natt. Planerna var ju att åka hem men så blev det icke. Åkte istället till stallet klockan tjugo över sju *gäsp*, i jeans dessutom. Snälla gud döda mig säger jag bara. Iaf när man ska hem efter stallet. Men i stallet var det underbart som vanligt. Mina söndagsälsklingar Mudde och Bus gjorde det kalas. Och jag såklart. Pappa var också snäll och kom ner med min paj och pucko. :) Tack!

Efter hemgång med Liza, Bus och Mudde, med mycket prat så kom jag hem, tog en lång varm dusch, och sedan la jag mig i soffan och slocknade. Pappa väckte mig och det var dags för mat. Därefter Miami Inc, ofc! Och sedan I survived a Japanese gameshow. Nu sitter jag här och chattar lite med den oerhört hemlige Mr.X.
Vem är han? Några gissningar?

/KÄCK

Gomorrn

Har för typ en halvtimme sen vaknat. Började ju jobba TOLV inatt :O Vi jobbade till sex, sen käkade jag frullbert. Körde Ellens special, en macka med salami, en kopp kaffe och såklart en pain chokolad. Världens goaste bakelse. Efter frukosten bytte jag om och åkte hem. Sov. Sköööönt. Men inatt hade jag värsta krampen i vaden. Och då brukar man ju vakna för att det gör så jävla fucking ont. Men jag låg typ i dvala och hade kramp. Så imorse när jag vaknade kom jag ihåg det. Knas.
Jag tycker dessutom lite synd om mig just nu. Jag har ont i vaden, jätteont i axeln och tusen sår på mina händer. Lyckas alltid skära mig på massa grejjer. Dessutom har jag värsta brännblåsan. *Stackars Ellen* . Snart kommer pappa hit och lämnar min syrra och tar med mig hem till sig. Ikväll tror jag bara jag är hemma. Har inte haft en hemma kväll på väldigt länge. Det är chillkrök med dom bästa flickorna i Sverige, men jag tror verkligen inte jag pallar. Då känns det mer lockande med typ bio med någon.. Aja, ha det så bra idag mina kära vänner (och ovänner).

/KÄCK

fredag

Åh äntligen är praktikveckan över. Har fått ont i axeln :( Bara för att jag måste göra skitgrejer som hacka skala och riva. Det är jättekul... -.- NOT
Jag som ändå är väldigtduktig på att baka får inte visa nånting, jag känner mig typ sämst *emo*
Men det är bara att bita ihop.
Jag har nyss kollat på Chuck and Larry filmen, den va sweet. Sitter nu och borstar tänderna, ja klockan är bara tjugo i åtta men jag ska sova, börjar jobba tolv inatt. :) Så byebye mina vänner

"Kevin säger aaaaah"

/KÄCK


Häääääy

Jag har nada att skriva.
Praktiken glider på.
Jag bara hänger med..
Red Baccaral idag, gick jättebra:)

/KÄCK

Fetto?

Jag är värsta fettot. Asså faktiskt. Eller jag äter iof inte så mycket mat, men när det kommer till bakelser och sötsaker är jag äcklig. Jag äter typ mest av alla i klassen. Jag äter dock ingen frukost hemma. Utan käkar typ fyra mackor när jag kommer till skolan. Sedan äter man ju saker som bakas hela tiden. Och kommer ni ihåg choklad donutsen? Jag åt två, dessutom var den ena special, doppad två gånger. Sen åt jag massor, Plus tårta på slutet av dagen.

Och vet ni vad jag gjorde idag? DIRRE när jag kom hem var jag så jävla sötsgen så jag gjorde kola och chokladbollar. Och jag är ju som ett litet barn när det gäller smet. Äter massor av den, och ni vet ju själva, chokladbollssmet är ju något av det bästa i livet. Lite bättre var det dock när min syrra va hemma för då kunde hon också äta lite. Men nu är hon i Chile och mamma äter inget. Så jag ska äta upp allt det där.

OJ vad jag känner att ni bryr er. NOT.
Men som en kompis till mig sa: Hur fan håller du formen? Och seriöst, jag har INGEN jävla aning.

Dessutom har jag hittat massa bilder där jag äter. Tänkte bjussa på dom till alla som har en fetisch att kolla på folk som äter. Enjoy!



/KÄCK


Youtube

Praktik igen, trevliga männskor men inte så mycket att göra..

Dagens youtube med gruppen Goo Goo Dolls, en av de bästa grupperna jag vet. Börja lyssna!


Goo Goo Dolls - Iris



/KÄCK

HAHAHA

Okej, typ den sista bageri filmen, (för nu MOHAHAHA)
Isabel och Carro flippish :Ö höhöhö



/KÄCK

yaya

Dag två på praktiken, inte i närheten så mycket jobb som på Riddar. Menmen:) efter det drog jag ner till stallet, skötte älsklings Nareina :) Kollade lite på en lektion och käkade lite. Sedan bytte jag och Sab om, kollade lite på en annan lektion och sedan rörde vi oss mot västra. Jag åkte hem, la mig DIRRE i ett bad. hur skönt som helst. Därefter gjorde jag te, käkade lite mandlar och kollade på Shear Genius. Sweet.
Nej alldeles strax är det bedtime, men först lite debatt på msn. Mitt msn namn just nu är:

Tjejer gillar sex minst lika mycket som killar! Om inte tillochmed MER!
Right huh?

/KÄCK


:')

Eva Cassidy måste ha en av de vackraste sångrösterna i världen.
Tårarna börjar ju förtusan spruta bara hon "ooooar" lite i början.
Det här är något vackert..


Eva Cassidy - Fields Of Gold



/KÄCK

Alla dessa töntfilmer

Just det, har filmat lite tönt filmer i bageriet. Enjoy på dom också!



Låter som värsta fettot när jag ba: Åh vad gott det där ser ut och kan jag få en till hahaha.
"Folk gillar att se mig äta"



"Godisen" är en kondom hahaha :) När Samo klämmer på Carros arm och jag skrattar skitmycket är det för att han säger: spänn musklerna carro hahaha :)

/KÄCK

Shabbaaa

Idag var första praktikdagen, inte så mycket att baka, men trevliga människor att jobba med. Ända sen jag kom hem har jag bara legat i sängen, kollat på tv och käkat mandlar :) Nu tänkte jag ta och bjuda på lite bilder från i lördags.
Enjoy!




Okej pallade inte ladda upp så många, bättre nåt än inget :)

/KÄCK

Lördagens outfit


Körde nåt inte så ovanligt, men tröjan är så himla skön! Och så hade jag mina älsklingar på mig, (Skorna asså!) Dom är skitsköna att gå i, och stadiga! Och ja, jag har värsta Niggaah ass. I know you like it! :P



Örhängen - H&M
Tröja - Cubus
Linne - H&M
Strumpbyxor - Mammas
Skor - Donna girl (Shestore)

/KÄCK

Fredag/Lördag/Söndag

Fredag: I fredags var jag ju först och åt middag hos min käre papi med han, Carin och hundarna. Därefter var det raka vägen hem för att skynda massor. Tur att jag är en av dom 1% tjejerna som är snabb på att fixa sig :) Jag begav mig till Gullmars där jag mötte upp Sabina. Vi väntade sedan på Terese och hennes kompis och vi fyra drog till en lokalfest på Hammarbyhöjden (Jag vet fint ställe assååå). Där ugglade vi ett tag. Blev kalas tråkigt, så jag och Sab bestämde oss att dra till en annan lokalfest som Oskar tog oss till. Just det, innan vi drog så kom Feppe hahahahhaha, har inte träffat han sen typ min 16års dag, typ :P Iaf.. Åkte vi till Fruängen, gick förvånansvärt snabbt, mötte Oskar och gick in. Där var det lite äldre, lite snyggare personer haha. Vi dansade lite, och en jävla fitta höhö (Myran) gick fram och nöp tjejer i brösten, han vet verkligen hur man raggar NOT! Sen drog Jag, Sab hem och togsällskap med Myran -.- och Krippa (halvt medvetslös) haha. men blev lite kul, pallante förklara mer. Sen gooooodnatt!
Lördag: Trött som få, men gjorde mig iordning för middag hos Mysan, där de underbara flickorna var; My, Fanny, Sabina, Rebecca, Carro, Issa, Emma, Sara och Pernilla. Vi drog sedan vidare på nåt litet krök i sollentuna där jag låtsades vara från Amerika hahaha, alla gick på det. Sedan drog vi vidare på en annan fest, men sliten som få och tidig morgon efter gjorde att jag och Fanny begav oss hem. Var hemma två, slocknade DIRRE!!
Söndag: Upp tio minuter innan jag skulle dra, fixade mig skitsnabbt, fixade frullbert påse och tog tuben till stallet. Där red jag särCharlotte. Hon hade typ damp men blev fin på slutet. Sedan har jag bara vart lite med Mudde och Busan, bara varit så allmänt sliten och trött. Åkte hem halv fyra idag, kors i taket. Somnade en timma och nu sitter jag här. Ska kolla på Miami Inc ofc, och imorgon börjar praktiken! Nej nu börjar er, för er som still going strong och läser, för det var ett lite långrandigt inlägg höhö. Puss!

/KÄCK

RSS 2.0