outfit

Sämst bild men, tröja från H&M (100:- på rean), världens bästa jeggings från Salt, skor från jerns och väska från accent.






/KÄCK

Ebba

Idag var jag till Nacka och fikade med mina gamla underbara jobbarkompisar. Jossan, Cissi, Johanna och Fia. Som fick en liten dotter förra fredagen. Lilla Ebba. Så hiiiimla söt. Jag dog. Så nu får ni massa bilder. Världens sötaste lilla Ebba. :) På näst sista bilden är det Fia som är mamma till denna vackra flicka. :)

/KÄCK

Första outfiten på århundranden

En outfit jag hade någon dag. Med min nya favorittröja från H&M. (Var tvungen att köpa den i orange också. Från Zara :)

/KÄCK

Inköp och annat småtjafs

Började med att jag skulle rensa bland mina och Fannys nagellack. Det gick inte så bra. Räknade till 47 stycken. (Mamma har ett) Slängde typ tre gamla, gav bort fem. Resten fick stanna kvar..
Sen min fina klädställning. Dammade alla mina skor idag. Satt där som gollum och putsade mina precious...
Okej kära vänner. Nakenchock på g. HÄR ÄR DEN. Min älskade bikini. Har tagit ett foto från sidan också så ni kan se hur den lyfter mina hängpattar.. ÅÅååååååh vad jag älskar den. (Dock hade jag camel-toe så kunde inte visa hela kroppen hehehehehehe) Köpt på Lindex
Sen min älskade väska från Don Donna, köpt på Accent. Kan bäras i tre olika remmar. Loooove.
Träningskläder från H&M. Hurtbullen på G.
Affärerna sakerna är köpta i kommer i ordningen bilderna är i :)
Översta raden - H&M
Kavaj Zara, byxor H&M - Salt - H&M - Vero Moda
Salt - Salt - H&M

/KÄCK

fetsnygga

Två gamla bilder på min ängel och min tvillingsjäl

/KÄCK

Pinsam tystnad

Jag är ju en person som typ aldrig skäms. Jag har inte den genen. Självklart förstår jag pinsam tystnad men jag bryr mig aldrig så för mig finns det typ inte. Förutom vid ETT tillfälle. Det enda jag tycker är fett awkward är att stå i en hiss med en människa. Det är en så konstig stämning där inne. Hej. Knäpptyst. Hejdå.

/KÄCK

FulEllen

Nivet mina underbara webcam bilder på hur jag finner mig själv sittandes vid datorn. Well.. Here you go again..
Hahahahahahhahaa den första är när jag sov hos en kompis och skulle fota mig själv för att se hur jag såg ut om sminket var ok. Hahahahahahhahahahahaha jag är så ful
Såhär ser jag ut när jag ser snygga skor haha
Och jaaaapp jag håller på min tutte på nästsista bilden. Just because I can

/KÄCK

im baaaaaack

Heeeeeeeeej. Asså förlååååt för noll uppdatering men mitt internet har ju varit på lagning och min syrras månadskostnad tog slut så jag har varit totalt borta. Har nästan 300 inlägg på bloglovin :O Då fattar ni. Och vad har jag hunnit med då. Jobbade ju sista dagen i fredags. Hoppade på Lavina. Gick jättebra! Vi jobbade galoppbommar, vilket vi fått lite kontroll på, sen ett räcke på meddellijen och sedan en trippelbarr på ena långsidan. :) Min fina. (Tjattjat).
I lördags var jag först funktionär i stallet och sedan var jag, Sara och Maja och lite senare även Emelie vid golfängarna och mös. Efter lite mat, mer mys, äckliga turkar, fiskmås attack och mycket skratt gick vi hem till mig och satte oss på min balkong och åt kladdkaka medan vi försökte komma på planer på kvällen. Maja och Emelie försvann hem till sitt, jag och Sara pratade med saknade Emma. Sedan fixade vi oss och Maja kom tillbaka färdigfixade. Varpå vi tog oss till något litet krök. Kollade MElloooooo hehe och sedan krökade vi. Tog oss hem en lååååååång väg. Dagen efter var jag funktionär igen. Jag och Sara var räknare/equipe ansvariga. Sjukt trötta brudar men vi är bäst så vi klarar ju allt haha. Efter det åkte jag hem. Åt mat och somade sedan halv åtta. Hade klockan ställd på nio = BB men somade om igen och vankade elva. Kollade sista halvtimman av mitt läskiga program och somnade sedan. I måndags var jag och Fanny in till stan ett tag. Sedan var det ridning. Fick Lomnica :) My kind of horse. (Till sättet). I tisdags storstädade jag och fixade i mitt rum. Tog bort den stationära datorn: Skönt som fan. Sedan var det stall. Kollade två hoppningar och skötte sedan Nareina. Idag har jag fixat lite, slappat, Beis kom och lånade skor till balen. Sedan åkte vi till centrum. Hämtade mitt älskade internet och handlade på systemet och så. Svängde förbi stallet och hälsade på mina vänner och Nareiniiis. Och nu är jag här. Har tillägnat typ en halvtimma till att få tillbaka en tangent på datorn och kände mig som Emelie när jag lyckades.
Ojoj mycket blaj.
Men vet ni vad! Jag har fotat alla mina nya kläder :) Så håll utkik ikväll :)

/KÄCK

haha

Heyy Macarena

/KÄCK

Min karl på 9gag

Inte för att han ens skulle behöva säga något........
She'll love it when you notice her shoes

/KÄCK

bajs

Hej fina vänner. Inatt jobbade jag min sista natt. Imorgon min sista dag :O Ska bli väldigt skönt att få lite ledigt. Dock älskar jag ju att jobba och kommer säkert bli rastlös men det ordnar sig säkert. Ska bla träffa mina finaste gamla jobbarkompisar på torsdag. Myspys. Efter typ tre timmars sömn och lite Ellen DeGeneres åkte jag och Fanny till Solna C. Jag hade inte tänkt shoppa någon men hittade maaassa fint på H&M. Har ju ingen kamera så visar det när den är lagad :)Köpte även två väskor :D
Åkte sedan till stallet, åt middag med mina vänner. Skötte lite på Nareina och sedan gick vi ner till bryggan och mongoade oss. Sedan åkte jag hem och bakade en chokladkaka som jag ska bjuda på jobbet imorgon. Och tjockisäta eftersom det är sista dagen på mitt och Alex vad :) Nu får jag äta vad jag vill igen haha.

/KÄCK

Landet

Jag och mina fina vänner har planerat att åka upp till landet en helg. När jag gjorde evenemaget så satt jag och kollade igenom massa bilder från landet i allmänhet och sedan när jag firade midsommar där med Miranda och My. Underbart och jag saknar det som fan.
Så bjukkar på lite bilder..

/KÄCK

:)

Hallosjan. Igår var det hoppning på Ajax. Det gick ganska bra :) Han var helt ok lugn, vi kom lite nära ibland. Sedan åkte jag hem till pappa och åt supergod middag. Och sedan åkte jag och Fanny hem. Jag chillade lite, kollade bb och åkte sedan bil till jobbet. Gick bra på jobbet. Åkte hem. I köer -.- Asså palla. Har bara kört på helg och klämdag men nu fick jag åka i rusning. Sög balle. Tar bilen ikväll ändå hahahaha. Idag var dock Hedda sen och jag måste vänta på henne så hoppas hon kommer tidigt. Ska pröva en annan väg imorgon. När jag kom hem tog jag mig ut på en joggingrunda. Jag vet, sjukt duktig. Kör fortfarande det där med lyktstolparna. Joggade runt lötsjön men ända fram till vägen mellan löt och råsta. Sedan upp runt lötsjön med en liten omväg vi golfängarna. Sedan ett varv till runt bara lötsjön. På sista varvet körde jag 1 pw och 4 jogg. Och då var det jobbigt som fan. Fick håll och då det gjorde ondare att pw istället för att jogga joggade jag hela sista biten.
Jag är stolt över mig. Moho :)

/KÄCK

underbar

Har haft lite svårt med klänningar som är längre baktill men börjar gilla det mer och mer. Och sedan fick jag se den här klänningen. Huuuuuuur fin?

/KÄCK

ful

Fulaste leendet jag sett. Usch

/KÄCK

duktigt

Okej. Kära vänner. Sätt er ner. Ta ett djupt andetag. Vet ni vad jag gjorde i fredagsmorse och idag morse. Wait for it. Jag Powerwalkade och joggade. Jag veeeeeeeeeeeeeeeet. Hur sjuk är inte jag liksom. Jag gav mig ju fan på att jag skulle börja powerwalka efter jobbet sagt och gjort så gick jag ner till Lötsjön och började powerwalka. Men tyckte det gick för segt så när jag kom till Råstasjön började jag jogga. Och det var inte så jobbigt! Jag har börjat med att utgå efter lyktstolparna. Så jag pw 1 och joggar 3. Och det gjorde jag 3 varv runt lötsjön imorse! Så jävla grym är jag. Är ni stolta över mig?

Någon ska bli tiiiiiiight!

/KÄCK

Lavina

Hejsan. Jag lever! :) I fredags på hoppningen så var Lavina jätteduktig. :) Hon är så gollig. Jag har jobbat hela helgen. Var stallvärd igår också och sedan åt jag grillade hamburgare och mötte sedan upp fina vänner och chillade i en kall tornpark.. Mysigt ändå. Iallafall så hade Persson lagt upp bilderna från hopptävingen nu :) Jättefina. Haha hon tar i så sjukt mycket och hoppar höööögt över hindret haha :) Soet.

/KÄCK

http://www.boohoo.com

Hittade en jättesöt hemsida med mycket fina klänningar och playsuits :)
Lucie Longsleeve Cutwork Detail Bodycon DressIsla Button Through Cotton Strappy Sun DressMonica Sleeveless Animal Bodycon DressAnna Zip Front Strappy Lace Trim DressMiranda Embroided Top Maxi DressMelanie Neck Detail Bodycon DressTarryn Ponti Roma Pleat Skirt DressEmma Cross Over Back Bodycon DressChristina back Detail Bodycon DressIssy Border Print DressTilly Viscose Peacock PlaysuitLynsey Floral Sleeveless PlaysuitTanya Sleeveless Floral Crepe De Chine PlaysuitShelly Floral Lattice Back Sleeveless PlaysuitRebecca All Over Lace Knicker Shorts

/KÄCK

:)

Hey you. Inatt låg jag och läste ut en bok tills typ två på natten hehehe. Sedan ringde min klockan 05,15 och jag hade sovit sjukt dåligt. Vilket iof var bra eftersom jag idag jobbade dag och sen ska jobba natt ikväll så jag måste typ trötta ut mig så jag kan sova på dan. Iallafall! Så fick jag ta bilen till jobbet eftersom det var röd dag. Underbart. Jobbade typ 3 och en halv timma och på väg hem ringde Fanny mig så jag hämtade henne på väg hem. Planerade att egentligen åka till stallet och sköta med Nareina var såklart ute i hagen. Har inte skött varken i tisdags eller torsdags nu. I miss her :( Åkte hem och kollade lite tv innan jag somnade. Sov i ynka fyra timmar. Fattar inte hur svårt det kan vara -.- Nu har jag iallafall bara 8 nätter kvar och sedan slutar jag. Längtar som fan till Utö nu..
En gammal bild på mig :)

/KÄCK

Skulle inte tacka nej

Ignite JacketNational Trials Leather JacketLadies International JacketDuralinen Tartan National Trials Jacket

/KÄCK

män

Älskar att jag sitter och googlar "hot guys" hahahahahaha. Jag älskar män <3 Här får ni lite bilder till kvällens punani.

/KÄCK

träning

Asså titta en bekant till mig. Helt sjukt. Så här skrev han som svar på hur länge det var mellan bilderna:
Lite mer än ett år, började dock träna stenhårt och äta rätt i ca januari - februari
Inte illa!

/KÄCK

thailand

dagar kvar till Thailand
2094202678_dd92e248d3_z_largeTumblr_lutxo60qij1r4vhnlo1_500_largeTumblr_lyf6mxrh8m1qhdkxco1_500_largeTumblr_lofhvx02ys1qee3kdo1_500_largeTumblr_lwu5rpl8jp1qhdkxco1_500_largeTumblr_liq31t6ty41qb62c4o1_500_largeSirocco-skybar_large

/KÄCK

we<3it

417183_10150613686074872_179254764871_8688812_201128528_n_largeTumblr_m3s7ukludy1qfcyo3o1_500_largeTumblr_llazawoaiv1qednfio1_500_large

/KÄCK

poleis

Trodde att min sista poledance var förra veckan då jag var sjuk! Men det var ju påskuppehåll en vecka så idag är sista gången. Skönt som fan :) Jag blev jätteglad. Och har bilen. Hallelujah moment.
Nån som ska komma och kolla? Hahahahhaa



/KÄCK

sotrue

It's made by gods
Asså den här stämmer så sjukt jävla bra på mig. Jätteofta när jag typ träffar någon så säger dom att jag är blyg. BLYG. JAG! Blyg hahahahahahahaha asså låt mig skratta. Jag är typ den minst blyga människan som finns. Som min syrra sa att hon tycker att jag bryr mig om vad folk tycker om mig. Vänta. HAHAHAHHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA asså med mitt beteende går det inte att bry sig om vad folk tycker. Och som det står, jag undrar hur många gånger per dag jag hör av mina vänner "du är så jävla störd". Haha. :)

/KÄCK

Duckface

skeke om Duckface:
Jag är kille och undrar om ni tjejer tror att det är snyggt på något sätt??? När jag ser tjejer som gör detta tänker jag "Ånej, ännu en omogen och dum brud som grimaserar och tror att vi killar gillar det". Såna tjejer går fetbort för min del. Usch. Jag blir hellre bög och kollar in Kalle Anka.
Först och främst. Vad kuuuuuuuuuuuuul att en kille läser min blogg :') Även fast du typ råkade hamna här en gång i livet så var det ändå en gång haha. Asså nej, det är absolut inte snyggt. Jag vet inte varför någon gör det. Jag håller med dig helt och hållet att det ser förjävligt ut. Och jag vet inte varför någon gör det. Det är väl läppfixeringen i världen typ.. Jag ska be någon av mina vänner kommentera detta ;) Men dom är inte så överdrivna. Finns ju värre..
PS: Jag ääääääääääälskar Kalle Anka

/KÄCK

when you & your bestfriend act like rappers.


/KÄCK


I feel ya bro

That awkward moment when everyone has an iphone.

And I’m just sitting there like

44

The feeling you get when you have no internet connection:


Iphone på lagning = 3310. Internet på lagning = systers låååångsamma


/KÄCK


http://swedishproblems.tumblr.com/

mrmannetack till felix!tack till wille!the-medicated-perfectionwahad-itnayn-tisah stinis avslöjar svenskarnas kollektiva kleptomaniteenage-dreamtack Bennedreamingdeer

/KÄCK

lista

[x] Du vet hur man kokar kaffe
[x] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[x] Du vet hur man byter olja i bilen
[/] Du tvättar dina egna kläder
[x] Du röstar
[/] Du kan laga mat själv
[ ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 5

[ ] Du har alltid en penna på dig
[ ] Du har fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[ ] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[x] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 2

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[x] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[x] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Du pluggar när du måste
[ ] Du slöar INTE i skolan/på jobbet
TOTALT: 6

[x] Du kan stava till ”erfarenhet” utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[x] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa änågot du inte behöver.
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 4

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[ ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[ ] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 4

Min mentala ålder: 21 (fyller i september ;))

/KÄCK


underbara bikini <3

Nej jag gymmade inte idag. Jag var i stan med Maja och My. Och asså jag har köpt den snyggaste bikinin i hela världshistorien. Asså jag dog vad bra den satt. Den lyfta upp mina boobisar och satt skitsnyggt. Nu har jag ingen kamera eftersom den är på lagning. Men ni får se en bild från hemsidan. Skulle velat att det var plajetter eller iallafall någon gulddetalj på trosan men skitsamma. Överdelen var så snygg så det spelar ingen roll..
Köpte massa fint idag. En kavaj som också satt som en smäck, två stickade tröjor, en skjorta (som den med nitar på kragen hos SBT) två blusar och nån liten bhgrej. Väldigt nöjd med dagens shopping :) Ni får se antingen när jag har det på mig eller när min kamera är lagad :)

/KÄCK

Millerill

Millerill om :):
Du får gärna köra med mig på 24/7 i huvudsta ;)
Vem är du ? :)

/KÄCK

gojane.com

Jag var heeeelt kär i den här sidan när jag började blogga.
Och nu tipsar min favoritskoblogg om den hela tiden. Så jag kollade igen och det finns fina saker där. Dom två översta skorna har hon tipsat om men jag gillade dom inte förän jag kollade på dom på hemsidan. Sen dom beiga längst ner är underbara :)

/KÄCK

:)

Millerill om tight:
Du är precis som mig, jag vill exakt samma sak med min kropp, hejja hejja!
Haha en som förstod iallafall! Men den här som jag ska gymma med. Den tycker att jag ska gymma vid medis. HALLÅ jag bor två sekunder från ett 24/7. Man ba. Eeeeeh och åka dit? Tror inte det va? Men igår ringde Maja mig och var typ taggad på att träna, och vi bor jättenära varandra ibland så det skulle va awesome. Kom igen nu Ellen!

/KÄCK

Luffeli

Asså måste bara berätta om Silja hahahaha. Hon är så himla rolig. I lördags morse när vi var ute och gick så hade jag henne lös. Vilket jag oftast har men hon har blivit typ stendöv och halvblind så hon går typ i sin egen värld. Men så gick jag lite före henne när hon stannade och nosade på något. Sen stannade jag en bit bort och väntade på henne. Då liksom kollar hon runt men ser inte mig så hon börjar gå tillbaka efter en man typ (tror hon trodde det var jag eftersom hon inte ser så bra) så jag börjar ropa: SILJAAAA, SILJAAAAAAA. Men hon hör ju inget hahahahahahahaha så jag börjar gå efter henne, men hon börjar trava hahahahahahaha, och jag är en bra bit ifrån nu så jag får liksom jogga ikapp henne samtidigt som jag typ ropar Silja och den där gubben ba kollar bak skitkonstigt på mig som jagar min hund hahahahaha. Asså som jag skrattade när jag kom fram till silja och knackade henne på rumpan. Hon ba aha det hållet hahahahahahahaha. Asså jag doooooog vad roligt. Min gammeltant

/KÄCK

tight

Jag har ångest. Haha jag har ju velat börja gymma men inte riktigt haft någon motivation och så. Men igår pratade jag med en kompis som ska hjälpa mig komma igång med träningen. Och nu hade jag fått det här logginlägget:
Its for real. Nu ska jag göra det här. Jag ska bli tight som satan. Nu tänker ni men damn girl du är ju smal. Yes I am och nu ska jag försöka förklara detta hahahaha. Men jag vill liksom "spänna åt mitt skinn" hahaha, så bra på att förkalara. Men jag vill bli fastare om man säger så. Och få bättre kondis! So hey ho lets go.

OCH! Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle börja gå när jag kom hem från jobbet. Vad gjorde jag i lördags morse? I regnet? Gick ut nästan en timma med Silja. I början går det ju snabbt men sen på väg hem blir gammeltanten lite långsam. Men jag kom iallafall ut! Annars brukar jag bara pinka henne.

/KÄCK

haha


/KÄCK

:)

hswodijfh :)
hejsan. hejsan. hejsan. ditt jävla bajs arseelelllelele. Hej Adele.
Nejmen. Idag jobbade jag. Från 7 till halv fyra. Länge för att vara mig hahaha. Men jag är ledig imorgon och på onsdag så därför köttade jag för Alex skull. Sen åkte jag hem, hämtade min sportbh och åkte till stallet. Asså ni ska se mig åka till stallet hahaha. Jag är så trött på köerna så jag lägger mig i fel fil och kör fram och gör u-sväng på två ställen på väg till stallet hahahaha. Kör typ som en biltjuv. Kom ner till stallet och såg till min stora glädje att jag skulle rida Laguna :) Fina Laguna. Hon är så himla mysig och det var jääättelängesen jag red henne. Gick helt okej, hon blir ju lite tokig ibland men annars var hon helt okej fin :) Efter stallet åkte jag hem till pappa på måndags-middag med mamma och Fanny också. Göttmos. Och sedan åkte vi hem och här har ni mig :)
Gjorde en krigar bild på hur jag åker till stallet haha. Bästa vägen från sumpan jag sväääääääääääär..

/KÄCK

To do list

- Köpa en stor locktång
- Köpa en ny plattång
- Köpa en vår/sommarjacka
- Köpa en ny mascara
- Köpa en ny rouge
- Klippa mig

/KÄCK

Fiest

Hej peeps. I fredags var det ju hoppning. Vi hade lite mer markarbete och skulle få in ett visst antal galoppsprång mellan två först upphöjda bommar och sedan små hinder. Jag hade typ ångest innan hahaha. Sist jag och Lavina gjorde det här gick det skiiitdåligt och vi fick göra om tusen gånger. Men nu gick det så jääävla bra. Vi satte allt typ första gången hon var väldigt lugn och fin. På slutet av lektionen började det spöööregna men vi fortsatte bara och sen skrittade vi av inomhus. Efter pyssel med Lavina så åkte jag hem och powernapade lite innan jag åkte till jobbet och jobbaed. Gick bra :) Åkte hem och gick ut runt lötsjön med Silja innan jag sov. Vaknade och jag och mamma åkte till centrum och gick på systemet och lämnade in klocka och internet på lagning och sedan åkte vi hem igen. Åt middag och sånt innan Sara kom hit och vi började fixa oss. Vi mötte sedan upp Miranda och tänkte pröva på Stereo nattklubb, men efter lite kisspaus och snack med polisen hahhaa var det för sent att komma in gratis så vi åkte mot Magenta där vi kom in direkt. Först var det ganska lite folk så vi hängde på toan. Sen kom det folk och vi sprang upp och ner och dansade och hade kul. Sen träffade vi folk i rökrutan som vi hängde med ett tag och sedan bestämde vi oss för att gå. Slutet gott allting gott hade iallafall jäävligt roligt.
Först en bild på Sara, Mudde och jag med min fina telefon hahaha. Och sen jag och min älskling. (jag ser så skev ut på båda bilderna dock..)

/KÄCK

hehehe (kolla kategorin)

Neither of us have even mentioned it

/KÄCK

Alexander ÄR bög #3

"Att köra prärievargen. Det känns ju typ som att knulla sig själv i röven"

Hahahahahahahahahahaha asså när han sa det. Jag ba. Dafuq did I just hear? Hahahahahaha. Alex

/KÄCK

TGG

Äger alltid dansgolvet...

/KÄCK

Därför älskar vi My

Vi sitter i stallet och My har köpt en glass.
Någon: Vad är det där för glass?
My: Någon ny. Typ Mansikka smak.
Alla: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Du har ju läst på finska hahaha.

Det står ju översättning på norska och finska så det stor typ jordbaer, jordgubbe och mansikka. Det finska ordet för jordgubb hahahahahahahahaha. Tror ni vi dog eller? Och Mys kommentar efter. "Jag köpte den för att jag trodde det var någon ny smak". Hahahahaha. Du är ju för underbar älskling <3

/KÄCK

ärenden

Nämen tjäänare. Igår var jag ju och kollade på mammas kör. Dom var så duktiga så. Åkte hem och gjorde mat och så innan BB innan jag tänkte åka till jobbet. Dubbelkollade dock med Alex och tur var det för han hade tänkt jobba. Så jag gick och la mig istället. Sov så sjuuuuuuuukt dåligt. "Försov" mig till nio. Asså det är ju ingen panik, bara jag som kommer hem senare. (Irriterande dock att annars brukar mamma alltid väcka mig 6-7 någon gång men jag hade klargjort för henne att aldrig mera väcka mig eftersom jag får ta sovmorgon. Hon ba: Okej, aldrig mer. Så sover jag såklart över fyra alarm.. Menmen...) Så åkte till jobbet och jobbade lite och sedan åkte jag in till stan för att göra ärenden. Lämnade in min iphone på lagning. Så nu blire nokia igen. Och utan whatsappen med mina bruds. Utanfööööör. Haha. Sedan lämnade jag även in min kamera och imorgon måste jag lämna in min klocka som gått sönder och kolla vad det är för jävla fittfel på mitt internet. :) Nu ska jag bara vänta på bilen och sen åka ner till stallet. Saknar alla bajsmycket efter fyra dagars uppehåll. Och Nareina <3
Här har ni henne min finafina :)

/KÄCK

2012 <3

Saker jag ser fram emot: :)
- Jag slutar mitt jobb om 16 dagar. (Älskar mitt jobb men alltid skönt med lite ledighet ;))
- Rebecca tar studenten om 27 dagar.
- Jag och Fanny åker till Hudiksvall till min kusins student om 36 dagar.
- Jag åker till Utö om 39 dagar.
- Vi åker till Skåne/Falsterbo om 59 dagar.
- Jag fyller 21 om 128 sagar.
- Vi åker till Spanien om 136 dagar.
- Och finally, så åker jag och Lakey till THAILAND om 206 dagar!
Härligt år. :)

Jag och Gosssemannnn från Falsterbo :)


/KÄCK

PW

Heeellu. Jag mår myyycket bättre. Har bara 37,1 grader så det är ju lugn. Men bestämde mig för att skita i poledancen idag. Sista men jag orkar inte hetsa och så har mamma kör-uppvisning och hon blir jätteglad om jag kommer. Och nu har jag bestämt mig att börja powerwalka hahaha. Asså vi vet ju alla hur det brukar sluta när jag säger något som det här haha. Men jag ska försöka! Måste tviiiiinga mig ut direkt jag kommer hem från jobbet på morgonen. Så det blir tisdag, onsdag och torsdag mornar. Håller er uppdaterade!

/KÄCK

gojane.com


/KÄCK

i-landsproblem

En sak jag stör mig på sjukt mycket på. När tjejer ska spela någon sport och se "farliga" ut och ska göra såna där svarta streck i ansiktet ni vet. När dom gör TVÅ streck. Så dom ser ut som en jävla katt. Det är fucking fjortisstreck. Man gör ETT svart brett streck under ögat. Inte snett.. Got it?

Feeeeeeel. Och titta vad jag hittade när jag googla krigsmålning för att få fel-bild hahaha (från mirandas blogg. jag gjorde dock rätt ;))



/KÄCK

Jordgubbar melon och film :)

img_8028 (MMS)

Jordgubbar melon och film :)


Film från Hopptävlingen

Här har ni den.. Asså börjar alltid garva på slutet när jag har hoppat ettan för att få över henne innan jag går ut och kommer till hörnet och hon tvärnitar och jag kastas fram över halsen hahahaha. Jag började garva på tävlingen också hahaha tokfian.

/KÄCK

Sicko

Hej sweethearts. Dom som känner mig, och eftersom jag typ skriver det här och alltid säger det (haha) vet att jag aaaaaldrig blir sjuk. Var sällan sjuk när jag var liten. Har typ alridg huvudvärk och om jag får det går det över på någon timme med alvedon. När jag sist mådde illa och hade ont i magen så hade jag ju blindtarmsskiten. Aa ni fattar. Men i helgen började jag få ont i huvudet. Och när jag vaknade i söndags så hade jag ont i huvudet och kände mig sjuuukt bakfull trots att jag somnade klockan sex på kvällen och alltså inte drack en droppe. Sedan när jag kom hem efter tävlingarna i söndags kände jag mig fortfarande liksom lite yr. Men mamma jag och Fanny gick ut och åt och så. Sen på kvällen så mådde jag typ piss. Frös inombords, mitt huvud kändes som det skulle brinna, mina händer var så sjukt varma (jag fryser typ alltid om händerna annars) så jag mätte min feber och hade 38,3. Men kollade google och det stod att vissa kan typ ha upp till 38,2 och det är normalt. Jag ba aa men det är säkert jag. Så jag somnade, och igår gick jag upp för att åka till jobbet. Mådde dock fortfarande dåligt och hade samma temperatur på morgonen. Mamma kände på mig och ba: Du ska va hemma! Jag ba: Eeeeeller inte. Kan ju inte skita i Alex liksom. Så åkte till jobbet, jobbade typ fyra timmar och fick massa hjälp av Alex. Supersnäll:) Sedan åkte jag hem. Sov några timmar och kände mig bättre. Jag och Fanny åkte till pappa på middag och sen skulle vi handla på Ica Maxi. Kände mig då sämre igen. Sedan imorse så hade jag en sån sprängande huvudvärk när jag ställde mig upp och det har jag fortfarande.. Känner mig fortfarande "bakis". Skulle egentligen jobbat inatt men Alex tar den. Jag måste ta igen mig lite. Så ni vet hur det är med mig. Ingen ridning igår och inget stall idag. :( Hoppas jag iallafall kan gå på sista poledancen imorgon.. Men vi får se. Jag orkar verkligen inte det här. Ligga inne och sega. Hatar att vara sjuk. Och jag hatar folk som blir sjuka. Jag hatar alltså mig själv haha.
Aja lite whine? från min sida. Haha:)
Tog en bild på hur ledsen jag är.

/KÄCK

Yeeehaaaa

img_3476 (MMS)

Yeeehaaaa


Tävling :)

Hej sötnosar. Tänkte berätta om helgen. Det var ju dags för hopptävling på Lavina. Hoppträning först i fredags. Lavina var crazy. Tog en fem och en halva som studs.... Men efter ett tag lugnade hon ner sig och hoppade tillslut fint :) Kom hem typ tolv den kvällen efter massa pyssel med Lavina och fixning av tävlingsplatsen. Somnade och vaknade sen efter typ vad som kändes som en sekunds sömn. Plockade upp Maja och vi åkte mot stallet.

Började med en 90 cm clear round. Hon var sjuuuukt fin på framridningen. Kom till framhoppning och dom först sprången kändes inte så bra. Men sen hoppade hon skitfint på räcket och oxern dom sista sprången. Sedan var det dags. Ville knappt gå in på banan. Hon var "jäääääätterädd" för långsidan mot publiken. Så när jag fick startsignal fick jag gå emellan alla hinder på mitten och komma mot första. Mot tvåan så var hon ju på sitt spökställe så där fick vi lite problem. Men löste det och kom vidare. Tror 3.7 gick ganska smärtfritt. Sen innan sista hindret, nummer 8 var hon på det läskiga stället igen och bråkade (när hon bråkar så kastar hon sig och börjar ställa sig och så). Men då fick hon ett rapp på arslet och kom över det. Slutade på 17 fel pga bråk och tidsfel men var väldigt nöjd ändå. Hon är ju som hon är..

Sedan dags för 95 cm. Orkar inte tjöta om framridning och framhoppning. Men sen skulle vi in då (efter att tokan stått och stegrat i collectingring haha). Linda sa att jag skulle gå fram till hinder nummer två så hon såg det. HA ni tror det gick eller? Nej. Vi bråkade lite där framför. Sedan fick jag startsignal så jag fick trava in på mitten av banan och komma mot ettan. Vilket går bra. Sen kommer vi till hörnet. Tvärstopp och en hög jävla stegring. Kom ur det hoppar hinder 2 och 3 lite halv okontrollerat. Sen vid fyran stannade hon och sprang åt sidan två gånger vilket ledde till uteslutning. Men kan liksom inte bli så besviken. Vi vet hur hon är liksom. Och det är framsteg att jag tog mig runt en hel bana iallafall. Min lilla toka. <3
Har faktiskt film på andra rundan. Slänger upp den här direkt jag laddat upp den :)

/KÄCK

http://lol-sotrue.tumblr.com/

Jag ääälskar den första hahahaha
Och ni får överleva att jag lägger upp alla dom här men jag ääälsar dom haha. Känner mig som Beis som lägger upp teenager post men jag älskar när hon gör det hahaha. Och det är väl typ hon som gillar dom här haha. Men man kan. inte. sluta.

/KÄCK

Josh från Dake & Josh :O:O:O:O

Mother of Josh!!!

/KÄCK

9gag

Also applicable when high

/KÄCK

Beige

Från en ny skoaffär i Kista. Citybird. 349:- :)

/KÄCK

RSS 2.0