Maria Pol

Jajamänsan bitches. (Jag fick låna Pernillas dator så jag kund blogga trots allt :))
Jag ska berätta om min tisdag. Hahaha. Allt började med att jag och Sabina gick på Dovas och förade lite. Drack en öl, en smirnoff och en breezer. Sedan gick vi mot Rose där Annica hade sin skiva. På vägen drack jag en halv 33 cl öl. Och lite minttu. Sedan kom vi in på skivan. Jag hade skiiitkul. Jag drack typ 4 shots och 4 smirnoff. Dansade som en galning. (Temat var Jag kommer ifrån. Jag och Sabina var från "din pappas säng" hahaha :)) Iallafall så blev jag jättefull så jag bestämde mig för att gå hem. En vakt typ hämtade min jacka och väska och så och sedan gick jag till nattbussen (jag kommer faktiskt inte ihåg vägen dit hehehe). Sedan väl där sitter jag på huk och väntar på bussen (jag kanske spydde lite.) Och sedan hör jag väktare som ba: hur mår du egentligen? Jag sa att jag skulle hem och dom ba: Du får följa med oss så hämtar polisen dig och kör dig hem. Jag ba ååh fett skönt. Så jag får följa med ner till nåt rum och vänta jättelänge (jag hade också en docka med mig som jag var gudmor åt haha.) Så efter länge kommer polisen och ba: Vi kör dig till Maria Pol. Jag ba aha haha. Typ garvade, för jag hade ju liksom huvudet med mig. Så kommer vi dit, jag får blåsa (1,3 promille) och så tycker dom jag ska sova där. Så fick kläder av dom och så sen fick jag sova i en säng med massa kuddar och täcken. Nää en madrass på golvet, ingen kudde och en liten filt haha. Sedan vaknar jag typ tio dagen efter och vill åka hem. Jag blåser igen (0.89 promille) och då tycket dom att jag borde sova mer men eftersom jag är 19 så fick jag bestämma själv och jag fick åka hem. :) Hahaha men allt är så jävla roligt. Det är ju liksom inte likt mig och jag var inte så full så jag låg på marken och spydde och sånt utan jag va ba väldigt packad. Så jag kan inte göra något annat än att garva åt det hahahaha.

Har ni några frågor är det väl bara att ställa dom :P Orkar inte skriva så ordentligt.. :P Kanske skriver mer imorgon :)

/KÄCK

Asså förlåt mina älsklingar men jag kommer...

Asså förlåt mina älsklingar men jag kommer inte kunna blogga ordentligt förän imorgon. Dont hate me


Bloggläsare! Ni kan aldrig tänka er vart j...

Bloggläsare! Ni kan aldrig tänka er vart jag sov inatt! Jag berättar imorgon. Ska till stallet nu och sen jobba :) hahaha jag bara garvar


Hej geeks. Jag ska på skiva. Därav ingen u...

Hej geeks. Jag ska på skiva. Därav ingen update! Men pyss på er


Jag överlevde. Men är så sjukt trött. Men ...

Jag överlevde. Men är så sjukt trött. Men nu börjar min nattmånad :) sköööönt


Det luktar gas I tunnelbanan och när jag k...

Det luktar gas I tunnelbanan och när jag kom ner var det rökigt där tunnelbanan kommer. Nu dör jag


Måndag

Idag var det jobb som gick braa. Sedan kom pappa och hämtade mig och vi övningskörde lite :) Sedan åkte jag ner till stallet och var med mina fula vänner. Sedan var det clinic. Nu är jag hemma och väntar på syster som mamma och pappa varit och hämtat på flygplatsen :)
Imorgon ska jag visst på skiva :D


/KÄCK

Clinic!

2011-03-28_18_25 (MMS)

Clinic!


Man

Men hallåååååå. Ola Rapace. Vilken jääävla snygging. Dör. En riktig karlakarl. Müms. (Han är med i nya programmet Stockholm - Bålsta på tv 4 :)

/KÄCK

Underbart ur ponnyakuten <3

Avsnitt 12
07,11 Prutt
14,44 Han har en fluga i pannan..
Varför fick bara vissa rida till stranden?
Stackars Liza :(

/KÄCK

Hemskt

Usch. Kollar på något naturprogram på tvåan. Och ett lejon är förlamad i bakbenen så han får liksom släpa sig fram. Fyfan vad hemskt. Jag börjar ju typ gråta. Nu var liksom flocken tvugna att lämna honom :( Usch

/KÄCK

Nareinas läpp

I dressyrmupparnas blogg skrev Ingrid om Claudias stora underläpp. Ni kan läsa det här: http://dressyrmupparna.blogg.se/2011/march/onormalt.html . Och hon undrade om det var onormalt. Det är väl ganska så kanske hahaha men Nareina tar ju fan priset. Så Ingrid nu när du läser detta. Min lilla sköthäst har samma grej :P Men sjukt söt är hon ^^ (Lägg märke till massageborsten som ligger på henne haha. Märkte det nu)
Sen den andra filmen är fett fail haha. Jag skulle visa hur Nareina ser ut när jag kliar henne med massageborsten. Hon älskar det jättemycket. Men så var jag för nära och sen tappar jag mobilen haha. Jag får be någon annan filma nästa gång :P

/KÄCK

Tiotusen röda rosor

Går till min söta fina rara underbara jobbarkompis Sofia Sjöblom. Asså jag så sjukt roligt när jag jobbar med dig. Vi skrattar typ hela tiden och är helt cp (ursäkta ordvalet) tillsammans. Exakt samma humor och tankar. Ibland är det sjukt hur likt vi tänker :) Är väldigt glad att du börjat jobba hos oss. 
Jag säger bara KANOTEN! hahahaha <3
Jag får typ inte lägga ut den här men jag gör det ändå för jag är jag :)
Hahahahhahahhaa jag typ dog när jag skrev det här hahahaha. Skitkul XP

/KÄCK

Here you go

Filmerna på farsgubben :P

/KÄCK

Underbart av pappa #25

Hahaha asså herregud. Min far. Den här kusinträffen jag snackar om är alltså mamma och hennes sju kusiner. Dom har haft kusinträffar i massa år men detta är första året som vi barn får vara med. :) Och även fast mamma och pappa är skilda är dom ju bra kompisar och pappa har alltid varit med så det var liksom en självklarhet att pappa följde med :) Och herregud vilken jävla tomte han är :P Ska visa ett klipp sen när det har laddat klart när pappa ska hålla tal. Jag började filma först på slutet så han hade stått och gaggat ett tag innan haha och ingen fattade ett skit.
Sedan var han så rolig när han dansade hahahaha. Han är så keff hahaha. Pappa är alltid den som blir fullast snabbast och av lite (kanske där man fått det ifrån :P) och han däckar alltid först i nåt hörn hahaha.
Dock är han sjukt bra på att mingla och alla älskar pappa och han är faktiskt väldigt rolig :)
Hahahahahahahaha slipsen. Hahaha han är sjuk i huvudet..

/KÄCK

bloggbloggbloggblogg

Söndag. Inget att göra. Likamed myyycket blogginlägg haha :)
Men det gillar ni ju era jävla fucking töntar.
Och nu ska ni få det ni gillar mest hahaha. PANTERAAAA. Hon är så söt. Jag tänkte göra ett inlägg där ni får se i mina lådor (men jag pallar inte) iallafall så hade jag tagit ut en låda och då hoppa hon in där och ligger och sover där nu :P Så jävla söt :)

/KÄCK

45 kg

En 45 kg Ellen. Så jääävla snyggt <3

/KÄCK

moi

En liten egobild på mig från igår hehehhee :)

/KÄCK

2 outfits

Från kusinträffen igår. Älskar toppen. Den är underbar. Det här är fotat idag så det är massa fläckar från igår haha. Så ni inte tror jag gick så :P
Tröja - Bikbok
Jeans - Cheap Monday
Väska - Äkta Miu Miu



Från någon helg. Jag satte på mig detta idag för eran skull :) Så ni fick se hihi.
Linne - H&M
Jeans - JC
Skor - Scorett
Och för er som sitter där hemma och bara UNDRAAAR. Jag bytte till storlek 38 på bikinin. Kommer få damp om den är förstor bara hahaha :)




/KÄCK

Heeeej

2011-03-26_22_33 (MMS)

Heeeej


Ridning

I torsdags hoppade jag på lilla Ajax. Det gick jättebra! Jag lät han galoppera lite snabbare på långsidorna haha. Det tyckte han va skitskönt. Sedan när vi skulle hoppa så var jag jättelugn i handen och sitter inte och håller honom från början som man lätt får för sig att göra på han. Jag tänkte mera att jag skulle hoppa honom som att jag aldrig ridit honom förut. Och då blev det jättebra. Så jag har bestämt mig att när jag sitter upp på hästen ska jag vara som om jag inte ridit den förut. Och det gjorde jag också i fredags när jag fick Nino. För det första fattar jag inte varför alla säger han är så jävla dum. Det är han inte. Okej när han stod i spiltan men han är väldigt gosig. Ridningen gick iallafall jättebra :) Fick massa beröm av Linda. Sedan hängde jag i stallet tills sent med mina bästa vänner :)

/KÄCK

:)

Det är tajm att sleepa now geekos. :) Imorgon kommer kusse och moster och vi ska ha kusinträff. Kommer bli asume. :) Nödvändigt inlägg jag vet.

/KÄCK

Chris Brown

Hans dase ser verkligen äcklikg ut..

/KÄCK

My room

Har fixat lite :) Köpte såna där grejer på IKEA som man kan ha under sängen med massa grejen i nivet. Men min säng va för låg haahhaha. Men får ha den under Fannys. Iallafall. Nu ser det ut såhär :)

/KÄCK

outfit

Skjorta - H&M
Jeans - JC
Skor - Converse
Har kommit på att jag älskar rena nya fina converse. Okej, slitna converse i all sin ära, men det finns en viss gräns. Vissa som haft sina i typ tio år så dom liksom ser äckliga ut. Det är så trashy. Men nya rena det är finfint :) Mina var nytvättade, det funkar haha :)

/KÄCK

Biffarna

Hahaha asså det här är så himla töntigt. Men jag och Sara är ju typ fett impade av muskler hahaha. Jag har ju typ störst muskler, men Sara har hårdast muskler. Så när vi va på ULKen stod vi och hetsade som fan på rummet hahaha. Å ba hur spänner man den. Kolla den här. Osv. Så blev vi typ svettiga av att stå och spänna oss. Och så fotade vi såklart haha. :) Geeks :)
Blev inte så många bra bilder men ni får två :)

/KÄCK

Raggningsrepliker

Hahaha kommer ni ihåg när jag berättade om dåliga raggningsrepliker :P Nu har det kommit in en till hahaha. Denna är fan underbar.
"Tänkte du kunde hjälpa mig att sätta upp lite tavlor".
Hahahaha aa för det kan säkert ingen annan i hans umgänge :P

/KÄCK

Jag får panik! Var nyss inne på hm och kol...

Jag får panik! Var nyss inne på hm och kollade lite bikinisar.. Tror jag beställde fel storlek på mina överdelar! Måste fixa..


Nuförtiden kör jag kaffe och spya eller va...

2011-03-25_06_07 (MMS)

Nuförtiden kör jag kaffe och spya eller vadfan det nu är. Ändå är dom nytvättade :p


Pantis

Hahahaha I know you love her hahaha. Men hon är typ lite arg för att jag alltid har datorn på magen så inte hon kan ligga där. Så hon tror typ att hon kan sno datorn från mig :P
Och så bara tre söta på gooosi
Haha jag är så nördig som alltid bloggar om henne :P Får typ skapa en egen blogg till henne haha..
Nu väntar jag bara på BB sen sova.
Imorgon jobb sen stall. :)
Jag har massa att blogga om men orkar/hinner aldrig. Men det kommer. Söndag. Kanske :)

/KÄCK

Kärlek


/KÄCK

köpa?

Jag hittade detta på Dollyblonds blogg. Jag är skitsugen på den till höger. Tycker ni jag ska köpa? 119:-

/KÄCK

FB-vän

Den här gånger får vi faktiskt ta en tjej.
Har en sjukt snygg tjej på min facebook som heter Sandra Börjegren. Hennes syster har samma handikapp som min så vi har åkte på läger för de med det handikappet med dom ända sen vi va jättesmå. Hon är iallafall sjukt snygg.
Ålder: 24
Civilstatus: Oscar Hedman (hockeyspelare i Frölunda)
Sjukt snygg

/KÄCK

Onödigheter

Okej först berättar jag en icke onödighet för jag orkar inte skriva åttitusen inlägg. Men idag jobbade jag dårå. Gick jättebra. Sedan åkte jag ner till stallet. Va med Bea lite. Såg mannen i mitt liv. Gaaaaaaaaah vilken snygg katt-pappa. Han är nummer ett nu. Sedan red jag ut på Nareina. Hon får börja trava nu :) Och ridas lite längre. Haha men gud vad fet hon har blivit. Kändes som att sitta på en dräktig häst typ (aaaaaa jag har gjort det........). Sedan chillade jag lite med vännerna.
But here we go, två onödigheter.
- Jag har kommit på att man ser jävligt viktig ut när man bär mobilen i handen..
- Jag kan inte låta bli att kolla killar mellan benen när dom har tajta joggingbyxor. Är ju alltid massa hurtbullar som springer när jag rider och min blick bara dras ner..
Dagens citat:
Bea: Vem ska du rida?
Jag: Han förhoppningsvis.. (menade då kattpappan). Jag ÄR rolig.


Han såg typ ut såhär, lovar


/KÄCK

?

Och vilka fan är dom här och vad fan vill dom mig. Är det någon som känner igen dom töntarna?
Btw, så kände jag på ett par sillisar idag ;) coolt va :D Kändes dock inget speciellt haha. Lite besviken..

/KÄCK

svar

Mudde, alla byxdressar är från Bikbok :)

/KÄCK

Jenny

jenny om Och jag har mina nya pjucks. Sweeet:
Käck!! ha ha du har världens skönaste blogg! vet inte om du kommer ihåg mig, jenny från riddarageriet. jag läser inga bloggar men din kan jag inte låta bli! kraaaam
Jennyyyyyyyy. Klart jag kommer ihåg dig! Jag har försökt smsat några gånger men det har ju inte funkat haha :) Vad glad jag blir :D Vi måste träffas :) puuuuss

/KÄCK

Jag är förälskad så in I helvetet

Jag är förälskad så in I helvetet


Och jag har mina nya pjucks. Sweeet

2011-03-23_06_05 (MMS)

Och jag har mina nya pjucks. Sweeet


Såhär har jag det på väg till jobbet. Lovely

2011-03-23_06_04 (MMS)

Såhär har jag det på väg till jobbet. Lovely


waaaant

Nej jag måste verkligen sova nu..

/KÄCK

blusen<3

Jag är helt jävla kåt på den här blusen. Måste ha!

/KÄCK

Knut :(

Gud vad hemskt. Jag hittade detta på favvobloggen. Det är film på när knut dör. (Isbjörnen). Guuuud vad sorligt.

/KÄCK

Converse

Michelle, här haru det :)
Plus bilder på mina nya :)
Ser ni under All Star texten på baksidan så sitter det ett sånt märke med ett R i en ring. Det är det jag undrar över. Det ska väl inte vara där? Men jag börjar få köppanik på att köpa blåa höga och låga. Men jag kan ju vänta lite... Och så köpte jag nya tofflor på Jysk. Jag har ALLTID tofflor hemma. Eller åtminstånde sockar. Eller både och. Fryser jätteofta om fötterna :( (Och allt annat typ..)

/KÄCK

glass

Vi pratade om dom nya glassana i stallet och jag blev fett sugen. Köpte den till vänster. Fett god :)

/KÄCK

outfit

Från förra veckan :)
Tröja - Bikbok
Jeans - Cheap Monday
Skor - Converse
Väska - Miu Miu
Sunbrillz - Ur & Penn



/KÄCK

bajs

Håller på och storstäder rummet :) Klockan kvart i tio haha :) Menmen. Sedan blir det kaffe, glass och BB innan sängen. Glömde ju fota outfiten i fredags så ni får föreställa er i huvudet. Jag hade mina mörkblå jeans, mitt genomskinliga spetslinne, mina nya blåa högklackade (loooove) och såklart blå eyeliner :)
Sorry att jag är sämst just nu :)

/KÄCK

stallet

rebecca om Underbart ur ponnyakuten <3:
jag stör mig på att deras mikrofon är på när de rider så man hör när dom andas...
Iiiiii-landsproblem...... :P Sötnos.
Nu ska jag iallafall ner till stallet och rida ut på Nareina. Ingen mobil. Ingen musik. Inget sällskap. Bara hon och jag <3

/KÄCK

<3

Mina converse har kommit :') Hinner inte visa bild nu. Ska jobba. Puss

/KÄCK

:)

Jimmy Käck om Dagens outfit:
Haha,jag googlade mitt namn och då dök denna länk upp. Läppar -"Gener från Jimmy Käck" jag blev lite orolig att jag har en dotter som jag inte visste om, men i och för sig så verkar du lite gammal för att kunna va min dotter, eftersom jag är 30.


Hahahahahhaha det är lugnt. Jag har min far redan. :)

/KÄCK

en kuk igen

Robin om Rodneys dase:
Haha tack, har inte orkat leta upp avsnittet! :P
Om du fortfarande är sugen: Avsnitt 24, från 35.20 och framåt. Jävla bra bilder påt..

/KÄCK

omg

OHMYGOD ppl. 200 fucking läsare. Kollade statistiken alldeles nyss och fick panik och tänkte men guuuud tänk om jag inte får en till läsare innan tolv. Men sen kom jag på att jag själv inte varit inne idag haha :P Så där kom den :) Jag hade alltid runt 30 läsare per dag förut, nu har jag nästan alltid 90/100 stycken. SJUKT VA. Im working my way up.
Här har vi alltså anledningen till dagens rekord.......... :P
Hehehehhehe :)

/KÄCK

Underbart ur ponnyakuten <3

Del 11
04,40: Ååååh sötnos. Han är så glad :')
04,49: Nu måste du stå still Fenja annars (vad säger han här???). Sen när han springer. Sötnosen :)
27,30: Men Chubby sluta whyna...
Och hallåååå vad stor Jacob från första säsongen blitt :O kaaaaatt

/KÄCK

LONDON

Nu har jag bokat London :')
Åker den 3e juni och åker hem den 8e i sällskap med Rebecca :)
Fyfan vad sweeeet.

/KÄCK

Bloggen! Är på ulken med sara. Jag lever a...

Bloggen! Är på ulken med sara. Jag lever alltså :)


Full tjej

2011-03-18_23_28 (MMS)

Full tjej


bajs

Heeej bloggen :) Idag var jobbet skitskönt. Hade kanelätar tävling hahaha. Höll på att dö.Ni får kolla på fb. Sedan gick jag hem och sov, sedan ner till stallet och skritta på Nareina och sedan red jag Salvador. Gick sådär. Sedan tog jag och Bajsan sällskap till Sumpan och jag åkte hem och åt och fixade mig :) Ikväll blire utgång. Ska bli fett full. Och kanske haffa ;) Imorgon blire ulken tidigt med Sara den rara :)

Nu ska jag  och Mudde dricka lite (mycket)

/KÄCK

Hahahaha förlååååt

okej förlåt alla pryda hahaha. Men var tvungen... Sjukaste jag sett. Från favvobloggen såklart..
Killar, det är bara att börja öva..

/KÄCK

Sommar

Finfint från H&M. Fan älskar hatten. Men kommer ju se ut som ett jävla wannabe-modebloggs-jon i den :P

/KÄCK

Ridbyxor är totally fashion..

2011-03-17_11_34 (MMS)

Ridbyxor är totally fashion..


<3

2011-03-16_17_29 (MMS)

<3


Inviger min nya älskling på väg till min s...

2011-03-16_16_50 (MMS)

Inviger min nya älskling på väg till min största älskling


BB deltagarna new version

Har ju ändrat upffattning på massa så tänkte skriva igen.. Det kursiva är det gamla jag skrev :)
Christian (nörden med glasögon): Nörd. Smal. Äcklig. Höll på att börja böla för att hon gömde hans glasögon.
Christian: Hahahahaha han är ju grymt skön. Lätt bäst på att kröka. Gillar starkt.
Nicky: Ganska skön. Flippar lite för lätt. Blir lätt för mycket.
Nicky: Så jävla jobbig och töntig. Ogillar starkt.
Sonia: Ok.
Sonia: Ok. Men ibland tror hon att hon är ball. Men hon är ganska söt ibland..
Peter: Gubbe. Dock ganska gubbsnygg.
Peter: Lugn ganska skön snubbe. Han funkar.
Katerina: Ok.
Katerina: Pain in the ass. Orkante med kärringen.
Simon: Skitful. Töntig röst. Bra längd.
Simon: Hahahaha han är för underbar. Gillar honom grymt mycket.
Annie: Asså hallå. På riktigt?
Annie: Säger samma sak igen. Hon är konstig som fan. Höll på och garva ihjäl mig nyss när jag tittade på avsnittet från i måndags när hon höll å med hunken. Vad gör han liksom? Hon är likblek. Och så bara håller hon på och kramas och är fett wierd. Dock tung när hon onanerade..
Rodney: Slemmo.
Rodney: Asså han funkar. Han är väl lite slemmo men helt ok.
Sara: Va? Finns det någon Sara?
Sara: Hon är fett tråkig. Men ändå ibland helt okej. Funkar.. Hon är ju iallafall snyggaste tjejen.
Martin: Skön.
Martin: Han är ju mest underhållning. Gillar han.
Vanessa: Skön.
Vanessa: Jag gillar henne. Hon är ärlig. Va fett rolig i det där lägret :P
Gurkan: Skön i glashuset. Tror han är nåt i vanliga huset.
Gurkan: Störde mig som fan på honom första dagen. Men likt alla andra gillar jag han såklart :)
Roza: Söt, men bitchig som fan.
Roza: Jobbigjobbigjobbigjobbig
Patrik: Han är för lugn. Men schysst kropp. Om han slutar ha träningsbrallorna vid midjan och hångla med Annie så är han ok.
Nu måste jag till stallet :)

/KÄCK

Rodneys dase

Andrea kommenterade och ville ha en bild på Rodneys kuk. Här har ni några dåliga bilder.
Hittar tyvärr inga bättre men han slänger fram den då och då så du får hålla utkik :)

/KÄCK

FET DISS går till:

- Måste bara lacka på en grej. En grej som jag stör mig på och hatar SJUKT mycket. Det är när folk börjar köra lag/heja sånger på fest. (T.ex. en bajen/aik/dif ramsa). Sånt gör mig grymt irriterad. Detta hände typ tusen gånger på kryssningen och jag var tvungen att gå ut ur hytterna för att jag blir så irriterad. Man är på fest. Inte på nån jävla match. Naej. Sånt går fetbort. Och alla ska bara överrösta varandra och alla brudar vill bara visa att dom också kan sångerna. -.-
- Vita byxor (ridbyxor är såklart undantag) så grymt fult. Tio år sen det va inne typ.. Ni vet nog vem jag syftar på.........
- Ryggsäck. Moooobbat.
- Snabba skor. Speciellt på fest. Ni vet nog vem jag syftar på...........
- Katherina, när hon tränar och säger "Fuck me". Det är inte coolt gumman.
- Sonias badklänning?! Och btw. När hon skulle in i huset skrev dom in i den där töntiga grejen "kurvig". Det där är fan inte kurvor...
- Nicky. Surprise. Men hans röst när han biktar sig. Bögig. Och när han börjar prata lite hest och tyst... -.-

/KÄCK

lackar

Okej. BB. Nicky är en töööönt. Fyfan vad keff på att "rappa". Jag hade fan gjort det bättre själv. Och Rozas röst skäääääär i mitt huvud. Hata. Och gud vad hunken vill bli av med henne när hon sjunger :P I feel ya.. Men guuuuud vad keff Nicky är hahahhaha. Fyfan vad pinsamt hahahaha. Och Katherina peppar ju honom..

/KÄCK

Visste ni att

- Jag får grymt stora rysningar när folk biter i glass. Speciellt isglass. Jag får gåshud bara jag tänker på det. Får panik nu när dom har glassätartävling i BB (har marathon :P)
- Jag späder ut min listerin för jag tycker det gör ont annars..
- Min pappa är adopterad

/KÄCK

Underbart ur ponnyakuten <3

Avsnitt 10 :)
00,16: Hur coolt? :O
12,07: Hahahahahahaha den kliar sig XP
Asså star, what the fuck

/KÄCK

Ute med min älskling

2011-03-15_17_16 (MMS)

Ute med min älskling


FB-vän

Jag härmar min favvoblogg och gör inlägg om mina snygga fb-kompisar. Jag sa att jag skulle blogga om honom igår och sen skrev han idag och va feeeet sur för att jag inte bloggat om honom..

Simon Eriksson

Längd: 1,88
Vikt: 85
Tar i bänkpress: 100
Civilstånd: Singel
Vår historia: Emma (Sjöstedt) såg honom på krogen och ba shiiit vad snygg han är. Så jag skulle kirra. Hälsade på hans kompis och sen ba: Vem är din kompis. Och ba: här, hälsa på mina kompisar. Och sen snodde jag hans nummer till Emma. Sen la någon av oss till den andra på facebook. Sen tog han bort mig. Sen la han till mig. Men erkänn han är snyyygg.



/KÄCK

hahahahahahha

Hahahahhahahahhahahahha.
Pernilla har färgat pälsen på sin hund Roxy...

/KÄCK

:)

Idag efter jobbet åkte jag till stallet och red ut på min finaste Nareina. Jag är såklart inte glad att hon är skadad men det är sjukt mysigt att få skritta ut i solen på sin favorithäst varje dag ^^ Sen satt jag i solen och höll på att somna. Fick sällskap av Pörni också :) Och sen några andra töntar. Sedan kom mamma och hämtade mig och jag övningskörde till IcaMaxi. Har typ blivit vårt måndagsnöje :P Älska maxi <3 Vi kommer alltid därifrån med massa fler grejer än vi skulle ha :) Köpte bland annat en ny necesär, fyra nagellack och en fet godispåse till ULKen i helgen :) Nu kollar jag på BB :)

/KÄCK

work

Michelle. Jag ska fota mina converse. Någon dag.
Ville bara säga det :)
Sen så har jag en sak att berätta!
Idag sa jag upp mig! Har fått erbjudande av Tobbe att jobba på Utö i sommar. Och jag tackade ja. Tror det kommer bli grymt. Även fast man får lite varningar haha. Menmen, jag ger mig in på det ändå :) Så jag slutar 25 maj. Och börjar på Utö 11 juni. Så jag hinner med
27 maj, Göteborg, Fridas student
1 juni: Sabina & CO student
2 eller 3 - 8 juni LONDON och Rebecca :)
9 juni: My och Carlssons student

/KÄCK



Mot jobbet. Idag smällere :)

2011-03-14_06_05 (MMS)

Mot jobbet. Idag smällere :)


Sofia Sjöblom

Och jag är soulmates. På riktigt. Vi kommer typ alltid på massa samanträffande, och bara för att jag ska skriva ner det så kommer jag missa massa..
- Vi båda förlorade oskulden med en kille vid namn Henrik när vi var 16 år och 3 månader.
- Ni vet när jag la upp en bild på lampan jag satt och byggde ihop, nästan samtidigt kollade Fia min blogg och såg den bilden, medan hon byggde ihop en likadan lampa!
- Fias man Elias filmade en film på Kevin Krooks till typ ett skolarbete eller nåt. Hallåååå sjukt, och jag hade precis bloggat om honom!
Sen kommer jag inte på mer hahaha. Men typ hela tiden så ba: MEN GUD JAG TÄNKTE EXAKT SAMMA SAK. Och så :)
Ni får en bild på mig och Kevin. Såååå söta :)

/KÄCK

Filmer

Från kryssningen, hahahaha alla är typ helt cp. Den när Emma kör titanic (och jag sjunger fel låt), när jag får en kondom och när hon vinkar från dangolvet är några av uppgifterna. :)

/KÄCK

Tiotusen röda rosor

Går till Beatrice Linné. För att du är världens sötaste Bea.
Jag kommer ihåg förut när Bea va en töööönt hahaha. Mobbad hon va. Men nu är hon cool. (tror det iallafall). Satt och tänkte häromdan på första gången då jag och Bea typ bondade och det var när Solei skulle åka och hon stog och grät. Så jag sa det till Bea häromdan och hon berättade att jag hade gått in och sagt något i stil med: "Jag kände att det var taskigt att bara krama Joanna". Så jag kramade henne också. Haha, jag är så hjärtlig ibland. :)

Här kommer lite fina bilder på Bea som jag fotade :)

/KÄCK

Kryssning

Heeeeeej bloggen. Tusen år sen sist, i know. Idag har jag varit i stallet. Ovanligt. Red ut på finaste <3 Sedan övningskörde jag och pappa. Gick bra. Nu ligger jag och chillar galet. Har laddat upp alla bilder från kryssningen. Men orkar bara ladda upp några få här:
Eller nä, ni får bara en. Ni som är kompisar med mig på facebook kan se resten där. Ni andra skiter jag fullständigt i.

/KÄCK

Mot stallet. En timma sent iof men jag ork...

2011-03-13_09_47 (MMS)

Mot stallet. En timma sent iof men jag orkade verkligen inte..


home

heej jag är välbehållen. Ska snart ner till stallet. Jobbar i helgen (tredje i rad...) så kommer nog bli kass uppdatering förän på söndag.. Nu måste jag bajsa. Ciao!

/KÄCK

Bästis

2011-03-10_17_47 (MMS)

Bästis


Time to start

2011-03-09_18_12 (MMS)

Time to start


hejdå

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej allihopa. Nu om några minuter ska jag röra mig mot tunnelbanan. Ska möta upp Emma i stan. Jag måste köpa en mascara och hon något annat (knark). Sedan ska vi hitta något ställe att supa lite på, för att sedan bege oss till terminalen och alla brudar (och några få pojkar) för att åka bååååt. Om vi drunknar så älskar jag er alla :) <3

Jag och min page


/KÄCK

ugly

Hahahaha asså idag skulle jag ta bilder på mig och Pantis. Kolla första hahahhahaa. Så jävla ful man är..

/KÄCK

cat

Jag kan ju inte sluta fota henne. Ni får helt enkelt stå ut :)
Haha hon är så rolig XP

/KÄCK

bb

Kollar på gårdagens avsnitt. Började böla när gurkan började gråta.. Nusse. Sen började jag asgarva när Nicky grät hahahahahaha. Vilken bögjävel. "Man är visst inlåst" hahahahahhahahahahaa dog av garv. Sen när Rosa kom in och han ba pratade med hes röst hahahahahaha. Gay. Hahahahaha och så börjar dom spela den där låten hahahaha. Är det något jag verkligen inte gillar är det när killar gråter. gurkan, okej. Men andra, big nono! Be a man.. Han är en jävla attentionwhore. Jag gillade han nästan mest i början. Men nu. Nonono (asså nicky!) guuuud han är så töntig. nu stör jag mig verkligen på honom.. -.- När han ska berätta att han och Roza typ kuckilurrar. Dag 1 blablabla ingen bryr sig hora. Ni har kyssts på fyllan. Ni är förfan inte gifta!
Och vem tror egentligen Roza att hon är?
Hahahhahaha älska när dom hetsar Martin hahahaha. Underbart
Hahahhahaha Simon. Asså jag dör hahahhaha. När han skriker. Sen när han står på knä bakon fotöljen i bikten hahahahhaa. Så jävla ful.
Bästa avsnittet hittills!

/KÄCK

Livet är allt bra underbart

Sådärja, nu har jag beställt vita låga converse, och röda höga. Bestämde mig för att dom blåa låga jag har från turkland inte ser sååå fejk ut på. Dom får funka. Och blåa höga behöver jag inte just nu. Är dock sjukt sugen på rosa höga också (A). Crazy girl, men färgen är så sjukt fin. :) Men vi tar det senare.
Ååå vad jag är glad idag :)
about today då. Klockan elva åkte jag ner till stallet. Underbart väder. Red ut på Nareina och pysslade lite med henne. Sedan satte jag mig på en bänk i solen och smörjde. Underbart. Sen kom Emma och vi satt och snackade och joinades av Pernilla också. Fan vilka bra brudar man har. Underbara. Är så sjukt taggad inför kryssningen imorgon. :)

/KÄCK

bikiniiiiiiiii

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD JAG ÄR GLAD! Jag har beställt mina bikinisar :') Beställde från internet, både röd och blommig, vågade mig tillochmed på minitangan haha. Den va så söt, men vi får se hur det blir med min röv i den haha. Ååååh im happy. Iof kommer dom inte förän först vecka 15, sen vecka 19 haha. Men jag är glad. Vill jag ha något, så får jag det :P

/KÄCK

Kan inte bli bättre än såhär. Har dragit f...

2011-03-08_15_37 (MMS)

Kan inte bli bättre än såhär. Har dragit fram fotöljen till balkongen. Gort kaffe och satt på Bruno Mars på spotify. Älska livet.


haha sjuk är man ibland

En helt sjuk grej hände mig häromdan när jag stod på jobbet. Tror det var natten till lördag. Då tänkte jag att "när jag kommer hem ska jag ut och jogga runt Råstasjön". HHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAA det sjukaste jag hört mig själv tänka. Hahahahaha garvar när jag tänker på det. Jag jogga. Hahahahahahaha. Och grejen är att jag var helt inne på att görat fram till att det var dags att åka hem från jobbet. Kommer ju aldrig hända. Men jag har kommit på att jag ska skaffa en pojkvän som gymmar så vi kan gymma tillsammans. Och så han kan tvinga mig ut och jogga. Haha. Kul..
Ni får en liten bild på mig i Alanya. Fick en blomma av Micke?! Ååååh vill utomlands. Bli brun!

/KÄCK

hahahahahaha

Hahahahahaha en del av listan på folket som ska med på kryssningen på onsdag, finn ett fel.. Hahahahaha

/KÄCK

mitt jävla tjat

Har hittat två stycken på blocket som köper in converse så man kan köpa dem för 399:-. Vågar man lita på att dom skickar dom? Grejen är ju att man ska betala in innan man får skorna. Vågar jag chansa?

Vita låga, röda höga, blåa låga.

/KÄCK

let it go

Ett stort problem jag har är att när jag bestämt mig för något då ska jag har det. Jag måste släppa biknin. Fattar no, jag sitter och skriver inlägg om en jävla bikni som ALLA kommer ha i sommar. Jag måste släppa den. KOM IGEN ELLEN. SLÄPP DEN!

/KÄCK

hora

Jag är fett ledsen. Biknin är slut på internet i storlek 34 och 36. Tror jag har 36. 38 lär ju vara förstor nu när man inte har några lökar kvar. Aja, det kanske var det bästa. Så man inte är som alla andra. Men jag ville vara som alla andra :( Aja, jag ska hitta någon annan skitsnyggare bikini. I hate you all bitches!

/KÄCK

Åkte in en sväng till stan för att prova b...

Åkte in en sväng till stan för att prova bikinin. Nu kan ju tänka er storlekar som finns kvar efter att alla fjortisar köpt den -.-.typ 44, 40. Så nu måste jag chansa och beställa från internet. För jag vet att jag måste ha den. Även om ALLA kommer ha den I sommar... -.-


Dagens. <3 conversen

2011-03-07_14_00 (MMS)

Dagens. <3 conversen


:)

Eveline. Jag vet att conversen är superbilliga i USA, men tullen kostar typ lika mycket.. Så det suger apballe. :(
Och har fått reda på att bikinisarna har kommit till stan. Jag ska tvinga dit pappa under övningskörningen idag. Så kanske jag kan smita in och kolla. Han kommer nog dock inte gå med på det.

Btw så hade jag 132 läsare igår. Herremingud :D

/KÄCK

Underbart av pappa #24

Skrev den här statusen när Cilla åkte ur huset (hallelujah). Hahahaha min far är ju för rolig..

/KÄCK

eyebrow

Vad tycker ni om mina nya ögonbryn? Hohohohoho

/KÄCK

outfit

Hade på mig nya tröjan från Lindex. Gillart. Det gjorde mamma också. Är nog för att den inte visar så mycket hud.. Sen höll hon på å ba: men guuuud du är så smal. Du är halv mig. Deffar du? Åå så smal. Oj du har ju inga tuttar kvar (NÄHÄÄÄÄÄÄÄÄ). Jag har sagt det till henne tusen gånger. Men hon ba: Jag märkte det först nu. Okej? Aja. Vikten ligger där den alltid varit, runt 60 pannor. Så ni inte oroar er.. (Lägg märke till min kralliga rygg!)
Tröja - Lindex
Jeans - JC
Ring - Gina Tricot
Skor - Converse

/KÄCK

Brunch

Idag åt vi brunch på Hotell Rival. Jättetrevligt och gott :)
Skitsnygga bilder haha :P

/KÄCK

cruising

Haha fick precis reda på att alla 3or på blackerbergs gymnasium ska på samma kryssning som oss på onsdag. Så lär ju bli fett. Lammkött är ju min grej ;)
Ni vet Kevin Krooks, han jag sa ska bli modell. Han ska med :) Nån kommer få ligga...... Driver haha. Eller jo Miranda och Danne är ju med. Och Sabina. Och Fanny. Och jag.. Haha

/KÄCK

blogg

Läs den här tjejens blogg. Hon är också en av mina favoritbloggare. Men hade helt glömt bort henne, så har mycket att läsa ikapp nu.. Hon är btw tillsammans med Paradise Johannes. :O Och var det typ under inspelningen. Här kan ni läsa om det: http://amandasofias.blogg.se/2011/january/oneanswer.html
http://amandasofias.blogg.se/
Snygg som fan är hon också...

/KÄCK

Underbart av pappa #23

Vi är ute och kör. Det kör förbi en bil med Solna vikings logga på (Solnas basketlag), varav pappa säger:

"Där inne såg det jävligt mörkt ut".

/KÄCK

nedräknikng<3

Sabina säger att jag ska söka hjälp hahaha. Men jag typ älskar att göra nedräkningar :P

/KÄCK

Favorit dialekterna

1. Skånska
2. Göteborska
3. Gotländska
Sen vet jag typ inte hur några andra låter haha

/KÄCK

Underbart ur ponnyakuten <3

Vi är framme vid avsnitt 9
-Jag hatar när folk haltar. dum grej att hata kanske men det är väl förfan bara att knata på. Bit ihop ba.
13,31 "Människa-kollar-mot-sol" hahahaha. Lakey är ävl den enda som fattar :P
20,55. TACK!

inte världens roligaste avsnitt..

/KÄCK

rizzo

Mikaela om Just stuff:
Hahahaha ELLEN! Vi är så lika. Håller med, tumringen.. Vem fan kom på den liksom?? Vidrigt
Hahaha twinsouuuuls! :P Vi måste träffas snart! Miss you

/KÄCK

Brunch!

2011-03-06_15_36 (MMS)

Brunch!


Dör för Rick Zano

Äckligt snygg. My kind of guy.

/KÄCK

London Calling

Jag är grymt sugen på att åka till London. Alla åker dit just nu och ba shiiit det är så braa. Så jag måste ta ledigt någon vecka och åka dit och hälsa på Busan. Och SHOPPAAAAAAAAAA

/KÄCK

Just stuff

- Jag HATAR när killar har tumring. Det är bland det fulaste som finns.
- Jag hatar när folk (oftast turkar) kollar ut genom tunnelbanedörrarna på varje tunnelbane station. Ser grymt töntigt ut.
- En av det jobbigaste saker som finns är när bh-bandet ramlar ner från axeln hela tiden. Eller när det snurrar sig genom den där lilla ringen. It hurts!
- Jag hatar att pressa in mat i munnen. Om någon ba men skynda ät upp. Och jag stoppar in alldeles för mycket. Det är en äcklig känsla.
- Jag dricker kaffe även fast det har blivit ljummet eller kallnat (och tycker det är helt ok)
- I år är det mitt 7e år jag sköter Nareina. <3 Still with a ryktlåda hahahaha.
- Jag älskar mitt yrke.

/KÄCK

bikini in maaa heart

Hej bloggheeeeen. Igår fick jag rida på Claes. Gick sådär bra. Men jag är ändå nöjd. Fick rida på som en jävla toook. Shit vad seg han är i galopp och skritt. Efter vår ridning kollade jag och Rebecca på ponnyhoppningen. Sweet. Sedan var det dags att åka till jobbet. Kändes som om jag hade ett jävla flyt. Men jobbade ändå över 45 min. Inte så farligt för en lördag! Idag känns det skönt att åka till jobbet. Jag har nämligen plockat all frys! (Bagar-språk som typ bara Fia och Cissi kommer förstå.. :P) Så det är awesome.
Imorgon ska jag på brunch. Gött va? Jag, Sofia, Emelie, Josefin, Emma och Frida. Kommer bli gött (men vi kommer sakna dig Cissi <3).
Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och läsa bloggar. Och sedan kan jag inte sluta tänka på min bikini. När kommer bikinisarna ut i butikerna? Vågar inte beställa från internet. Men den är min. Förstår ni det?

/KÄCK

Ridning på claes

2011-03-04_18_07 (MMS)

Ridning på claes


Sistaah

Min syrra var här och åt middag häromdan (hon går på skola i Dalarna) så då tvingade jag henne att sminka henne. Vilket va liiiite knepigt, jag har ju typ dubbelt så stora ögon som henne haha :) Så kajalen blev lite hej kom och hjälp mig och foundationen va liiiiite för mörk (och ja det blev jättemycket mellan ögonen :P) Men blev bra ändå :)

/KÄCK

Who knew


/KÄCK

haha

http://www.nickypedia.se/
Hahaha klockren sida XP 

Och ni vet väl att favvobloggen är öppen?
http://classe-kinzakenza.blogspot.com/

/KÄCK

raggningsrepliker

Jag tänkte berätta om två grymt dåliga raggningsrepliker som två vänner till mig utsatts för hahaha.
1. Året är 2010. Det är sommar och vi är i Falsterbo. För att ni ska förstå raggningsrepliken ska jag berätta historian som leder oss fram till repliken. Jag Maja och Sabina ska sätta upp vårt tält. Sabina bangar dirre och sätter sig och krökar. Maja försöker hjälpa till men eftersom hon inte har alla indianer i kanoten så lackar vi på henne så hon lackar och skiter i det. Så jag och Sara sätter upp det där jävla tältet (vi är INTE så glada när vi gör det). Iallfall så är det en stubbe (Kanske tio cm i diametern, om ens det..) typ där vi ska sätta upp tältet så vi säger "Vi får inte sätta tältet över stubben". Ni får gissa en gång, vart tror ni vi märker att vi satt upp tältet när det är helt klart? Japp. På stubben. Vi pallar ju såklart inte flytta tältet, så i en vecka sover vi där. Sabina på ena sidan om stubben och jag och Maja på andra sidan, i en liten nerförsbacke så jag ligger slickad mot tältduken, och Maja slickad på mig typ. Iallafall. En kväll är det en kille (vafan han nu hette) en supertönt som är med dom killarna vi hänger med, som går fram till Maja och frågar "Kan man få se på stubben eller" (eller nåt liknande jag kommer inte riiiiiktigt ihåg, rätta mig om ni vill). Hahahahahahahahahahaha. Och Maja ba: Eeeh aa. Så dom går in i tältet och vad som hände där vet ingen.. Blowjob gissar jag på.....................


2. Året är 2011. Min vän Cissi är på krogen. Hennes ex kommer fram till henne och frågar: Kan inte du hjälpa mig att koppla in mitt surroundsystem? (Asså han menar verkligen surroundsystem och inget annat). Och hon svara: Joo visst. (Hon kan INGET om något jävla surroundsystem) Då säger han: Okej men jag sover hos dig då. Hon säger: Okej. Bara det att SURROUNDSYSTEMET ÄR JU HEMMA HOS HONOM. Hahahahaha. Aja, slutet gott, allting gott. Hon fick ligga. Det gillar vi. ;)


Ni får en bild på Goseman från falsterbo. Hur söt är inte han?


/KÄCK

:)

Gick ner till stallet och skötte min finaste. Gick ut och gick med henne också och snart kan vi börja skritta igång henne. My love. <3 Ajuste hade körlektion idag också. Gick mycket bättre än igår. Det är så sjukt att jag kör bra varannan gång jag kör, vare sig det är hemma eller på skolan. Varannan gång suger jag och varannan gång är jag bra. Wierd. Nu ska jag kolla på Ska du säga innan jag knoppar.
underbara Fia tillät mig att sliååa jobbet imorgon från 6-10. Hon är ju fin hon :)

Orkar inte ens ursäkta mig för att min blogg suger just nu. Måste verkligen fixa min hårddisk...

/KÄCK

answeeeeeeeer

3s om ..:
emelie linde på sista bilden?

Oui madame. Vi jobbar på samma jobb :)

/KÄCK

<3

2011-03-03_17_09 (MMS)

<3


döööör

Hahahhahahahahahhahahaha så jävla bra.

/KÄCK

kuk

Skön natt! Slutade halv tre. Smsade min goda vän Kåtman som körde mig i sin taxi hem för 300 spänn. Vilken klippa. Ligger alltså redan i sängen. Sjukt skönt. Btw så har min tumme typ lossnat :) Nu har dock den andra börjat göra sjukt ont. Suger. Vill rida. Idag blir det hästeri. Men nu Bigbrother.

SÅG NI HUR STOR KUK RODNEY HAR :O Smällde typ av..

/KÄCK

..

Hellu. Blogg.se har fuckat idag så har inte kunnat blogga. Hade körlektion idag. Gick skitdåligt. Fick typ en asmodern bil som var huuur känsligt som helst. Skitsvårt. Ska ha samma bil imorgon -.- Och jag blir så arg på mig själv när jag inte klara grejer så satt bara och stressar upp mig. Hur jävla svårt kan det vara att köra en rondell? -.- Skitjobbigt tydligen. Nu lackar jag. Menmen.
Ikväll jobbar jag med min fina Cissi. Har saknat att jobba natt med henne (inte för att jag inte har älskat att jobba med dig Fia!) men ni fattar :)
Ni får lite bilder från jobbet i fredags :)
Hahahahaha sista bilden

/KÄCK

BB

Tänkte skriva lite om vad jag tycker om deltagarna..
Christian (nörden med glasögon): Nörd. Smal. Äcklig. Höll på att börja böla för att hon gömde hans glasögon.
Cilla: Crazy old ladie. Asjobbig röst. Gillar INTE.
Nicky: Ganska skön. Flippar lite för lätt. Blir lätt för mycket.
Sonia: Ok.
Peter: Gubbe. Dock ganska gubbsnygg.
Jessica: Har lämnat huset.. Skön.
Tobias: Han gillar jag faktiskt.
Katerina: Ok. 
Simon: Skitful. Töntig röst. Bra längd.
Sanna: Skönaste tjejen. Fett tight. Driver men hon är ju iaf snyggast. Hatar hennes läppar bara.
Annie: Asså hallå. På riktigt?
Rodney: Slemmo.
Sara: Va? Finns det någon Sara?
Martin: Skön.
Vanessa: Skön.
Gurkan: Skön i glashuset. Tror han är nåt i vanliga huset.
Roza: Söt, men bitchig som fan.
Fattar inte varför massa som ändå vill ut efter en sekund kom in -.-

/KÄCK

sweet

117 läsare igår. Awesome!

/KÄCK

syster

Ja det stavas gemytligt och det ar sadana har saker som far mig att langta hem!!! Nu ar det bara typ 28 dagar kvar, sedan ar jag hemma! Langtar du eller? Btw sa ska jag gadda mig den 24:e, soooft!
Från ma sistah!
Haha jaa jag och mamma saknar dig. (Pappa också säkert hoho).. Synd att du missar kusinträffen! Tror det kommer bli fett. Omg vad :O :D

/KÄCK

Hahahhaha

Hahhahahahahha Lakey visade mig dett nyss XP

/KÄCK

Hahahahhahahahhaha


/KÄCK

Ute med älgen

2011-03-01_17_08 (MMS)

Ute med älgen


RSS 2.0