Gårdagen

Igår låg jag och slappade ända tills Sara kom hit ca halv fem. Vi snackade lite och duschade sen och började smått fixa oss. Sen kom änglis och vi gick och köpte mat. Gick hem och åt igen och fixade oss mer och krökade. Fick sällskap av Maja så småningom och började sedan åka mot Solna och en lokalfest. Jag och Sara körde beer-pong. Jag torskade -.- Sedan åkte vi och skulle in på krogen. Kommer dit och vad händer då. Sara har glömt sitt leg. Det är såååååååååååå typiskt henne men inget att whinea om så vi åkte tillbaka. Festade lite till och sedan drog jag och mötte upp några kompisar. Vi åkte hem till mig och där väntade Sara och Maja. Sedan kom lite lamm och så efterfestade vi på 3,5or och fisher till sju på morgonen. Då fick jag köra ut alla. Vaknade bajsbakis idag och städade lite och sedan har jag bara legat i soffan, kollat en sjuk film "The Woman". Konstigaste jag sett. Nu äre bb och sedan det bajsläskiga programmet..
En bild från igår. Mina fina tjejer.
(Hade min nya klänning och mina nya skor, fick skavsår:()



/KÄCK

Hahahaha bästa


Douchebags- Now in small!

/KÄCK

en dröm

Heeej :) Asså kolla den här klänningen. Så sjuuult fin. Balklänning Beis? 399:- från Nelly :)

/KÄCK

tussar

Kan vara det sötaste jag någonsin sett :')

/KÄCK

:)

that pathetic look on your face while you’re watching your favorite tv couple…

/KÄCK

älskling

Köpte två nya klänningar idag. Samma modell, en svart och en blå. Så jääävla perfekta.
Saints & Mortals Open

/KÄCK

Wunderfyl


/KÄCK

omg

Hur coolt är det inte att min vän Gurra är på 9gag :O:O:O:O
Laziness lvl: Shut up and take my money

/KÄCK

Idag är det måndag

Hejsan kära vänner. Idag fick jag rida Charlotte. Och ni fattar inte hur braaaa det gick! Asså jag har aldrig ridit henne så bra som idag. Hade fin bjudning typ hela passet och hon var jättefin. Hon har ju fått en ny sadel. En dressyrsadel och det gillar hon jättemycket (och alla som rider henne också). Man får plats med sitt arsle och det känns som att man inte stör henne som man kanske gjorde förut. Ett väldigt trevlig pass iallafall.
Efter ridningen åkte jag och hämtade min syster och vi åkte till pappa och åt middag. Sedan klippte vi Silja innan vi åkte hem och sedan handlade vi på Ica Maxi. Nu ligger jag nyduschad och väntar på bb och sedan blir det jobb :)
Bilder på min luffluff. Före och efter hahahha. Hon hatar att bli klippt och är skitjobbig medan men sedan när man är klar blir hon helt galen och bara springer omkring haha :)Såå söt. (titta skillnaden på tassarna :P)

/KÄCK

:)

Hejsan. Förlåt för att jag aldrig bloggar. Men jag mår så dåligt just nu och det händer så mycket i mitt liv... Hahahahahahahahahahahaha aa fast nä. Im livin the fucking dream. Ville bara leka Tyra lite. (som btw är så keff med hästar. Lindar åt fel håll och har ful utrustning och sämst på att rida). Iallafall så kom jag nyss hem från jobbet. Åkte bil dit, sköööönt som fan. Försökte fickparkera. Gick halvbra hahaha asså jag är så keff. Iallafall så var det ju hoppning igår på Lavina. Hon var seg som fan! Asså hon lyssnade verkligen inte på mig typ (hon blev dock väldigt fin på framridningen, jag börjar hitta hennes knappar :)) men hon segade och slarvade och sen piskade jag till henne och då hon väl lite alertare. Hon är ju dock väääldigt snäll mot mig när jag kommer skitkonstigt och långsamt och hon hoppar ändå. Min stjärna. <3 Det enda som kändes bra var sista kombinationen på tre hinder då sista låg på typ 1.10. Lavina ser det typ som 20 och då känns det typ så också haha. Finafina. Norea och Mirjam var och fotade så kommer förhoppningsvis lite bilder såsmåningom. Hade faktiskt fått en kommentar om att jag skulle lägga upp bilder och filmer. Kul. :) Och en kommentar om Mirjam om en häst som heter Käck hahahahaa. My kind of horse? hahaa http://ridskolan.se/ponnier-hastar/hastar/k-t/
Sen är det ju hopptävling om två veckor. Jag är nervös.....

/KÄCK

Torsdag, fredag och lördag.

Okej sämst på att blogga. Men det blir en uppdatering nudå.
Torsdag: Kommer precis hem från stallet (ca nio?) och lägger mig och chillar i sängen då jag får sms av en kompis som undrar om jag vill komma på fest. Efter lite överläggande med Maja känner vi att man bara lever en gång i livet så vi skyndar oss som fan och åker till festen. Efter femtioåtta år eftersom fittan inte svarar kommer vi fram och det blir en helt okej kväll :) Nattbussen hem från fridhemsplan mycket senare än planerat och sen däck i sängen.
Fredag: Sliiiiter mig upp ur sängen för att ta mig till jobbet och är påväg för att hämta tandborsten då min kollega ringer och säger att jag inte behöver komma eftersom det inte va något att göra. LYCKAN i det! Så somnade om och ägnade sedan fredagen åt att handla med mamma innan såsmåningom stall. Reunion för TGG och sedan hoppning på Lavina. Som gick helt okej. Sedan var det att ta sig hem. Fixa sig igen och efter lite omplanering då krogen inte lockade tog jag och Maja först bilen till My och lämnade den där för att föra lite med My och Sara samtidigt som alla fixade sig. Sedan åkte vi till Lakey. Var där ett litet tag innan min "kompis" skriver att dom payar en taxi om vi kommer dit på fest. Taget. Alkohol och balkonghäng som slutar i ett nytt fylleäckel och sedan var det dags att åka hem. Har världens roligaste filmer från hemvägen. Först hänger vi med babbar och sedan tjafsar jag med en äcklig brud på tuben som lägger sig i mitt samtal med en babbe. Den kommer upp här någon gång i livet. Däckmode på det i sängen halv sex på morgonen.
Lördag: Sliiiiter mig upp ut sängen igen kvart över nio. Klär på mig och åker sedan och hämtar bilen från västra ner till stallet (askul utan vinderdäck, skitbra väder...........) har aktivitet med USEK och småbarnen. Åker hem. Däckar i sängen två timmar. Upp igen och duscha. Sedan var det lite släktmiddag för att fira min syrra som fyllde år den tionde. God mat. Sedan åker jag till mina bruds som är hemma hos My för partaj. Klädval och fix på brudarna innan killarna kommer. Spel i massor.
OCH! Vet ni vad. Jag bråkade med en tjej! For real! Var såååååå nära på att slå henne om inte en kille på 2 meter stått i vägen. Men den förklaringen ska få ett eget inlägg. Så va min proppade helg iallafall. Låg i sängen till 19.00 dagen efter. Haha helt sjukt. Menmen.
Puuuuss
Bjuder på en bild på mig och en kille som är mobbad.

/KÄCK

Örongodis


/KÄCK

Underbara skor till salu

:( Idag fick jag hem alla skor jag har beställt. Och. Dom svarta, gula och blå skorna var försmå. Vilket är jättekonstigt eftersom jag kunde ha dom rosa som är exakt likadana. Men dom med guldiga detaljer. Jag dööööööööööör vad snygga. Svåra att gå i! Dom rosa var underbara att gå i. Men nu säljer jag iallafall dom gula, blåa och svarta. Så ni med storlek 39. Go for it! Maila mig på [email protected]

/KÄCK

Hahahaha assåååå orkar inte

laugh-addict.com

/KÄCK

Dont you fuck with my friends.

laugh-addict.com

/KÄCK

hahahahaha

more funny posts here! 

/KÄCK

Dog lite smått..

Den första är så jävla underbar.
VARUMÄRKEN - Ik - Navy Series - Ik Navy White Dial
VARUMÄRKEN - Theorema - Theorema Panthos Gold

/KÄCK

Snygg

I torsdags när jag och Maja var på fest så satt vi och pratade med en kille som var jäättesnygg. Jag sa att han skulle bli ansiktsmodell (för att han var för kort). Så skulle jag fota han men han ville inte och så och jag och Maja hetsade som fan hahaha. Sen i fredags på festen var han där igen och snyggare än någonsin. Asså jag och Sara var typ helt galna haha. Och det värsta var att han inte trodde på det.. Hur många gånger vi än sa det. Skitirriterande. Han sa att han inte trodde det för att han aldrig hört det förut. Asså skitiriterande. Aja här han ni han iallafall. Han har typ iiiinga bilder. -.-

/KÄCK

Liam Hemsworth

Han är med i Hunger Games och så jävla fittsnygg så man dör. (Det är även han som spelar mor Miley Cirus i The Last Song)

/KÄCK

lycka

Jag har letat efter den här bilden i tusen år och efter lite detektivarbete av Beis, Lakey och mig hittade vi den. Och det är min absoluta favoritbild. Det är så äkta och så mycket kärlek i den. Min absoluta favoritbild. (Även om man inte ser alla underbara så vet vi alla vilka vi är :))
<3

/KÄCK

fuck me

Herrefuckingcpfuckmegodimdying...
My skickade en bild till mig nyss och jag smällde av. Asså jag får ont i hjärtat. Det är något fel på mig. Får liksom typ magknip i hjärtat. Känns som om jag typ blivit sårat av en kille jag vart kär i typ. Haha asså jag måste typ rehaba mig. Men asså såååå snygga. 14 cm klack. Och dom jag köpt från ebay är typ 16 :O ser dock typ ingen skillnad... 650:- kostar dom och finns på: http://www.monella.se
Bild kommer inom kort

/KÄCK

Mami<3

Okej. Jag måste bara ta upp en sak snabbt. Jag hade lagt upp den här bilden på facebook på mig och min mamma:

Varpå jag fick kommentaren: dafuq am i looking at. (som tre gillade. (Obror Maja :PPP)). Iallafall. Jag tycker det är heeelt normal med att pussa sina föräldrar på munnen. Jag pussar både mamma och pappa hej och hejdå. Ibland kindpuss. Ibland på munnen. Och jag och min syrra har pratat om det här förut då vi läste en artikel och någon som tyckte det var helt sjukt. Jag tycker det är sjukt att man inte har en sån bra relation med sina föräldrar så det känns så onormal att göra det. Vad tycker ni?

(Btw, hur perfekt pussmun har jag inte på bilden haha)

/KÄCK

Har precis varit och simmat med min fina m...

img_7820 (MMS)

Har precis varit och simmat med min fina maja som är hemma igen. Nu ligger jag och äter yoghurt och kanelknäcke och ska snart sova mer innan jobb ikväll :)


republic.co.uk


/KÄCK

Lyckan I LA

Asså jag har typ blivit fast vid Lyckan i LA. Kollar ju inte på DH heller så då blev det automatiskt detta. Sen idag tänkte jag kolla en av tjejernas blogg för att kolla hur hon ser ut om hon slutat fylla läpparna. Fyfan vad jag blev besviken. Hon var verkligen jättesöt innan (minus förstora läppar) men kolla nu. Asså seriöst.. Nu hittar jag dock ingen bra före-bild så ni får kolla på programmet :)

/KÄCK

Food

Hittade en film på Gladdys när hon var föl. Aa hon hade bläs.

/KÄCK

alldeles för söta

Something like that.

/KÄCK

3,5 timmars jobb och en prinsakorv

Hej sötnosar. Igår efter BigBrother så går det ju typ ett nytt aaaasläskigt program på elvan, American Horror story. Och jag fortsätter kolla. När programmet är slut ligger jag typ och skakar hahahaha. Och så ska man sova. Aaaaaaaaaaaaa eller inte. Kollade på fråga Olle. Blev man ju fan också lite rädd haha. Sen "sov" jag i fem timmar. Sämsta sömnen eveeeeer. Men va typ pigg när jag åkte till jobbet. Glömde dock att pendeln inte gick. Så cyklade till Duvbo istället -.- Jobbade tre och en halv timma och åkte sedan till stallet för att kolla lite på programridningen innan jag skulle rida på Ajax som stått lite länge för sitt eget bästa haha. Men asså han var så himla fin. Efter ett tag såklart. För i början var han skiiitstark. Och super hög och spänd i formen. Men efter massa, massa volter och serpentiner blev han riktigt fin och jag kunde sitta ner och jobba (vilket typ inte går annars) och länga tygeln lite så han sänkte sig lite. Han blev lite bakom lod men den känslan jag hade var så himla fin. Och han var amazing i galopp också. Slängde sedan av han sadeln och så skrittade jag av han för hand utomhus. Myspys.
Kom sedan hem och skulle sova eftersom jag ska jobba inatt. Sov ju skitbra. Not. Blir fett irriterad. Menmen. Då blire skön sömn imorgon kan man ju hoppas på.



/KÄCK

Asså huuur söt?

img_2959 (MMS)

Asså huuur söt?


En prinsakorv

img_8659 (MMS)

En prinsakorv


Tips

Hehe ett litet småtöntigt tips kanske hahaha. Men ni vet efter ridningen när man tar loss tyglarna från martingalen. Och så hänger ringarna och slänger hela tiden och så känns det typ som att hästen ska trampa på dom (typ helt omöjligt haha men ändå). Och då gör man såhär. Ni kan tacka mig någon annan dag :)

/KÄCK

Gullisnuffsisarna


/KÄCK

Ego

Lite egobilder. Halsringen är från Ur & Penn and I like it very much :D

/KÄCK

Outfits

Såhär såg jag ut på kryssningen. Men hade inte klackar för då blev jag längre än mitt ragg hehe. :) (Hade utsläppt hår ofc..)
Toppar - H&M
Byxor - Gina Tricot
Skor - London
Väska - Primark

/KÄCK

lycklig

MINA SKOR ÄR BESTÄLLDA :') Happy Girl. Ni finner dom på Ebay! :) Såg att någon frågat.
ebay.co.uk/fashion/

/KÄCK

partey

/KÄCK

I. Need. You.


/KÄCK

hot


/KÄCK

...

Är jag sjuk om jag köper sex par? (Ett par blåa är Emelies)

/KÄCK

God bless America

Assååå ååå jag har typ dilemma om jag ska köpa alla fyra färger av pumpsen jag la upp nyss. Blåa och svarta ska jag har men rosa och gula vet jag inte... Har varit helt besatt i dom gula men jag vet inte. Eller joo jag måste fan ha dom.. Och vad tycker ni om dom här? Jag gillar dom starkt men när fan ska man ha dom? Och till vad? :O

/KÄCK

Skorärkärlek

Sötnosar från Ebay

/KÄCK

bio

Idag efter lite pyssel i stallet åkte jag, My, Emelie och hör och häpna (hehe ;)) Carlsson till Kista (efter några felkörningar hehehehehehe) för att kolla på bio. Så efter donken var det dags för Hunger Games. Jag tycker den va jääättebra. Jobbigt slut bara. Hatar öppna slut så man måste tolka själv typ.. Menmen. Hade en trevlig kväll med fina vänner. Nu ska jag bara käka upp kanelknäcket ;) och sedan sova. Imorgon blir det kryssning. Love.

/KÄCK

My love

Såg den här fina bilden på min älskling på Mirandas blogg. Så fin :)

/KÄCK

Skorärkärlek

Fashion Purple Color Waterproof High Heel Black i1233224
Graceful Chain Embellished High Waterproof Shoes Grey i1090594Hot Sale Western Style Retro Flower Printed Hight Heel Pump Yellow i1029664Simple Style High Heel Pumps Red i1760558Hot Sale Western Style Retro Flower Printed Hight Heel Pump Black i1029631Luxury Star Style Pure Color High Pump Black i977488Luxury Star Style Pure Color High Pump Apricot i977454

/KÄCK

Skorärkärlek

Kunde inte låta bli att skapa en kategori till (A) liiiite sent bara. Ska iallafall försöka överföra så många inlägg som möjligt :) Enjoy!

/KÄCK

Till salu

Okej folket. Har fått lite inspiration av Miranda haha. Och ska sälja några av mina bebisar. Och det känns inte så jobbigt eftersom jag vet att dom kommer få fina ersättare. Så säljer 5 par skor. Alla skor är i storlek 40 förutom de guldiga som är i storlek 41, men dom passar mig bra och jag är en stadig 40are.

Dom första är av märket Donna Girl. Klackhöjd 10 cm. Som ni ser är dom ganska slitna (bara ta lite svart nagellack ;)) så säljer dom för endast 100:- (Nypris 600:-)


Sedan mina underbara guldskor från Topshop. Klackhöjd 11,5 cm. Också lite slitna men bara använda 3 gånger. Dom har lite märken som att jag råkat gått ihop med fötterna. 400:- (Nypris 1099:-)

Sedan är det mina älsklingar (jaa måste skriva så) från Bianco med strassstenar på klacken. Klackhöjd 12 cm. Är i väldigt bra skick. Tror jag använt dom typ 3 gånger. Dom har tappat en liten sten haha. 300:- (Nypris 500:-)


Sedan ett par enkla svarta från Deichmann shoes. Klackhöjd 12,5 cm. Bara lite slitna på platån. Annars bra skick. 200:- (Nypris 400:-)


Sedan är det ett par andra skor från Bianco.Klackhöjd 12,5 cm. Dom här är huuur sköna som helst att gå i. Sitter så stadigt. Lite slitna på klacken. 300:- (Nypris 600:-)

Jag bor i Sundbyberg så bor du i Stockholm och har chans att mötas upp slipper vi frakt. Annars kan vi komma överrens om något bra :) Kommentera här i bloggen eller maila på : [email protected]

/KÄCK

Skorärkärlek

Asså jag sitter typ med hjärtklappning just nu. Tittade på favvoskobloggen och hon tipsade om Ebay igen. Och om dessa. Skor. Asså jag dör. Jag döööööööör. Dom är helt perfekta. Den absolut perfektaste skomodellen. Jag måste typ köpa alla fyra färger. För dom är så sjukt snygga. Herregud.
Sedan hittade jag massa andra gobitar. (Och skorna där kostar typ ingenting) Dom svarta ska jag också ha. Älskar dom verkligen. Sen dom andra är också söta men inget köp just nu.

/KÄCK

Skorärkärlek

Från Kurt Geiger
KG Kurt Geiger Jean Women Brands KG Kurt Geiger Shoes Courts Occasion High Heels High Heel Platform KG Kurt Geiger Esme Women Brands KG Kurt Geiger Shoes Courts Occasion Platforms High Heels High Heel KG Kurt Geiger Esme Women Brands KG Kurt Geiger Shoes Courts Occasion Platforms High Heels High Heel 

/KÄCK

fashion from missguided

Sally Floral Bralet TopMellinda Sheer Floral Sleeveless BlouseZadel Cross Over Cut Out Bodysuit
Oriela Asymmetric Sheer Floral Blouse Ferera American Flag Jumper Maryna Button Front Chiffon Playsuit
Gwilda Sequin Studded Satin Court Shoes Jefris Super High Platform ShoesGretta Super High Platform Patent Shoes

/KÄCK

Pay and jump

Här kommer filmen från Fornboda. Stör mig jättemycket på att Emelie filmat åt fel håll haha (A) Sorry men den blir så liten då. Men glad att hon filmade ändå :)
(Hon råkade nocka mig när hon sprang förbi kombinationen)

/KÄCK

So fucking true

True isn't it ?

/KÄCK

När köper vi ?

Linabergskajen planritning_11502_21502
Min, Sara, Maja och Emmas framtida lägenhet. :P

/KÄCK

FBI

Hehe min skjorta var liiiiiiite uppknäppt ;)

/KÄCK

hoppning och skiva

Hej sweeties. Ni kanske märker att jag typ har en blogg svacka haha. :) Igår jobbade jag dag. Köttade som fan. Fick sedan ett sms av Sara som gjorde min dag. Jag skulle få hoppa på min älskling. Nareina. Asså snacka om att man hade ett leende på läpparna under hela kvällen. Jag har ju inte gillat att rida på henne förut. Men nu var hon jättegollig och fin. Jobbade inte så jättemycket i framridningen. Satt typ bara och va glad haha. Och glaoppen hahahahahahaa. Asså hur söt får man vara. Och hur dålig galopp kan man ha haha. Så söt. Jag kunde typ inte ens stå upp haha. Sedan när vi hoppade på mittvolten gick det jättebra. Tappade yttersidan liiiiiiiite haha. Sedan hoppade vi långsida-snett igenom-långsida och det var lite hejochhå haha. Men hon är så söt. Dör. Efter så åt vi middag i stallet och sedan åkte jag och Sara hem till mig. Duschade och fixade oss och förade liggandes i sängen kollande på BB hahaha. Sedan åkte vi mot Lakeys skiva på Rose. Jag och Sara dansade lite vid Kungsträdgården i väntan på Anton och Danne och sedan gick vi in. Jag och Sara köttade som fan på dansgolvet. Dansade till Grease haha. Köttade på som fan. En bra kväll. :)

Temat var Jag kommer ifrån... Vi kom från FBI ;)

/KÄCK

Friday Saturday Sunday

Fredag: Efter jobb på dagen så var det såsmåningom dags för stall. Först en liten kärleksmiddag sen skötsel av häst, följt av hopptittande och kaffedrickande innan det var dags för GP-gruppen att visa vart skåpet ska stå. Just nu är ju vi en väldigt speciell grupp haha. Två hästar behöver draghjälp haha. Men iallafall, hon va asfin på framridningen och hoppningen gick också bra. Allt förutom studs. Det är inte riktigt vår grej :P Men annars var hon fin. Kom hem typ tolv? Haha, älska hästar.
Lördag: Ner till stallet igen för att stallvärda. Gick bra. Barnen är så duktiga. Satt och kaffade (omg vilket bra ord) med Sara i cafeterian lite. Sedan kom Emelie och vi åkte hem till mig där det bjöds på middag och sedan fixade vi oss och förade lite. Maja och Hanna joinade oss och sedan åkte vi till en lokalfest som Sara Jonasson hade för att fira att hon fyllt 17 år. Vi hade väldigt trevligt. Drack typ ingenting eftersom jag skulle upp dagen efter och rida och köra bil. Fick sällskap ända till duvbo av Danne och Anton. Kebabpåse hahaha.
Söndag: Var i stallet vid nio och smörjde stövlar innan jag tog in Lavina och pysslade med henne. Sedan kom min lilla duktiga hästskötare (hehe) Emelie. Vi fixade grejer och sedan blev det dags att lasta. Lavina verkade lite uppstressad (och tyckte transportskydden var jättekonstiga) men som den matälskaren hon är så åt hon ju och tog det ganska lugnt :) Vi åkte iväg. Kom till Fornboda och lastade av hästarna. Hästskötarna höll dom och vi gick banan. Sedan började vi nästan fixa hästarna direkt. Jag tog mig såsmåningom upp till framridningen/hoppningen. Travade runt på lång tygel för att bara få igång henne. Men efter ett tag började hon bli fin. Sedan framhoppning. Kändes lite segt på lilla i trav gick bättre i galopp. Sedan stannade!!! hon på räcket. Men vi fixade det och gick bra på oxern också. Sedan var det dags. Lite läskigt att gå in i ridhuset och vissa saker var lite läskiga. Men sedan var det bara att köra. Kändes lite hallaballo och jag fick rama in henne som fan, hon sprang dock förbi kombinationen. Men vi kom igen och kom runt. Jag är riktigt nöjd :) Bra dag.
Imorgon blir det jobb och sedan Lakeys skiva med Sara, My, Danne och Anton :)
(Bilder och film från pay&jumpen kommer:))
/KÄCK

Skorärkärlek

Tröjan kommer från Nelly, och dom första skorna (som jag inte har en aning om varför jag gillar) sen är dom andra skorna från heels.com. :)
TOPPAR - CLUB L / PERFECT VEST TOP - NELLY.COMFESTSKOR - NELLY  SHOES / CARMENCITA - NELLY.COM
Viva Bordello Emerald City - Green GlitterViva Bordello Emerald City - Hot Pink GlitterBetsey Johnson Gemmma - Blue Suede

/KÄCK

RSS 2.0