Morgonbajsen är den bästa bajsen.

Ja för här sitter jag. I lilla badrummet hemma på bredbyplan. I lilla Afrika. Jobbat från 01 till 08. Har världens bästa kollegor, ja iallafall nästan alla. 

Men varför är det kallt undrar jag. Valborg. Det är ju iochförsig standard. Kallt och regnigt. Hursom så ska vi grilla hos en kollega idag. Myspyyyys. 

Juste! Måste berätta en rolig sak hahaha. Inatt (innan jobbet) vaknade jag till av ett sms och trodde då att jag försovit mig, så kollar mobilen. Bara det att den är så jävla hal så jag tappar den på varma sovande Jakob 😂. Alla som har iphone vet att den blir iskall när den bara ligger. Hahahha han vaknade till med ett ryck stackarn. Men lite kul var det. 

Men snippa snaps slut. Nu ska jag torka mig och sedan blir det frukost och en dusch innan sängen. 

Love you guys💋

/KÄCK

Vi firar detta inlägg med Pantera som ska kissa. Ciao







Lets try, again again and again.

Vad ska jag ta mig till? Jag vill så gärna men det är ju så svårt. Inbillar jag mig. Eller så är det bra att göra. Blogga asså. Liksom hur svårt kan det vara. Nu får jag börja igen. Haha hur trötta är ni på mitt tajt om att börja igen? 

Nu har jag kommit hem till min karl efter häng i stallet. Borstat på lavina, skrattat åt ett barn och varit med världens bästa vänner. Fan vad mycket kärlek. 

Inatt näst sista natten för veckan. Imorgon grillning med underbara kollegor. Naaaajs. 

Over and out. 



Bjuder på en bild på världens snyggaste karl. ❤️

/KÄCK


hdfv

Hello hello. Världens sämsta bloggare här :) Hur går mitt liv då? Det går bra. Jobbar ju fortfarande på Valhallabageriet. Går bra. Vi hade lite aw igår, jättetrevligt. Innan det var det hoppträning för Lotta Björe. Jag hade Anjou som jag hoppar nu när Lavina har varit skadad och det gick så jävla bra. Skitkul. Ska starta henne på Solna i Maj :) Awesoooome. Lavina gick sin första lektion i fredags. Men kommer ha Anjou ett tag framöver. Och med Jakob går det jättebraaaaaa. Hejdå.

RSS 2.0