Harni nå shockemöehleeee?

Hej sötnosar. Ska snart åka till polen (med biiil sköönt). Idag efter min dagssömn åkte jag och Fanny och handlade. Efter polen blir det jobb så småningom. Längtar till fredag och Lavina. Har köpt några fina nya saker till henne :) Två schockemöhle schabrak, typ dom hära fast hopp såklart.
Förbygeln som man inte ser så bra, en brun :)

/KÄCK

Jag körde på muskort i lördags! Med guldkl...

img_5635 (MMS)

Jag körde på muskort i lördags! Med guldklackar<3


Skorärkärlek

Från Heels.com
ZiGi Black Label Brink - Black SuedeZiGi Black Label Brink - Cinnamon Suede
Dom kostar bara 369,99,                                                    dollar...
Har märkt att jag verkligen inte gillar klackar utan platå...

/KÄCK

Prinskorven

Idag var det dags för lite ridning, fick prinskorvi. Ajax. Sedan när vi stod utanför ridhuset kom Linda och sa att vi skulle hopp. Kuul :) Det stod ett hinder vid A och ett vid C. Så vi hoppade på volterna och sedan som en åtta med ett avsaktning till trav och sedan en ny fattning. Det här var faktiskt bästa gången jag hoppat Ajax. Han var superfin på framridningen, vi kan ju göra ett undantag för galoppen.. Och sedan var han bra på hoppningen också. Han kan ju liksom aldrig bli lugn, men jag tyckte jag skötte det bra..

/KÄCK

Ett vad

Jag och Alex på mitt jobb har ingått ett vad. Vi får inte äta sötsaker eller dricka läsk fram tills jag slutar. Om man gör det får man lägga 20:- till den andra personen. Undantaget är på fredagen under löningsveckan. Än så länge går det braaa :)

/KÄCK

Samanfattning

Tänkte orka skriva en liten samanfattning av helgen. Vi åkte i fredags klockan sju. Tog ett litet stopp vid en mack. Sedan åkte vi till stan och gick på systemet och jag köpte min underbara Fiorelli. (Det kostade bara 500:- va 50% rea) Sedan åkte vi till vandrarhemmet (efter att kört massa fel hahaha) och gick upp till vårt rum. Öppnar dörren. Och krr krr moment. Vi hade inget badrum eller någonting. Det var bara två våningsängar. Så efter ett tag så bestämde vi oss för att försöka få en stuga istället, och det lyckades :D En liten stuga med kök och badrum. Sweeeet. Efter vi piffat till oss lite åkte vi till stan igen för att gå på mässan, men efter lite överläggning eftersom det kostade 120:- bestämde vi oss för att skita i det. Så vi åkte till stan igen, köpte lite smycket och åt sen buffe. Sjukt gott. Sen var det hem och fixa sig, min vän Frida kom till oss och vi hade världens sjukaste förfest hahahaha. Sedan drog vi ut. (Nu orkar jag inte vara nogrann längre)
Hade skitkul, åkte hem och sov. Dan efter åt vi frukost, gick sen på mässan, köpte lite nödvändigheter, åt på donken, åkte hem och fixade oss, hittade några grabbar vi förade med, drog ut, alla fick hångla, va kvar till stängning, åkte hem, sov, vaknade, va bakis, städade, checkade ut, åkte till stan, donken, mässan, horse show, åka hem, trötta som fan..

Har massa bilder och filmer som ni får någon gång :)


/KÄCK

:)

Heeej och förlåt, men jag har inte orkat blogga. Kom hem från Gbg två inatt och jobbade sju imorse. Lite trött. Så nu ska jag börja jobba natt. Men vi har iallafall haft det sjuukt bra, massa skratt, fest och sen tillsist häst :)
Ni får ha överseende med att jag inte pallar blogga haha.. Men ska ta mig samman snart..

/KÄCK

Emma klippte mig precis, hur faan vågade j...

img_2719 (MMS)

Emma klippte mig precis, hur faan vågade jag? Men nöjd som fan (nu iallafall) haha


Har köpt väääärldens snyggaste väska. Lite...

img_8470 (MMS)

Har köpt väääärldens snyggaste väska. Lite dyr dock hihi


Beis får rida fina hästen

img_4478 (MMS)

Beis får rida fina hästen


bajs

Hey bros. Jag har jobbat natt hela veckan, eller dag i måndags, sen red jag Ajax, (vilket gick jättebra typ 70% av lektionen) sen har jag jobbat natt, tis ons tor. Imorgon är jag leeeeeedig för då åker vi till gbg :) Så jävla najs. Tänkte bara berätta om ett vad jag och Alex har. Vi får inte äta sötsaker....... Om man gör det (vi ska vara ärliga) ska man betala den andra personen 20:- per gång. Så vi har burkar på jobbet haha. Än så länge inget (vi har typ kört tre dar hahaha) Man får äta sötsaker en fredag i månaden (under löningsveckan). Gutgut. 
Är btw fett ledsen för att jag missade polen igår, försov mig -.-

/KÄCK

song

Okej, bloggsvacka.se... Men tänkte tipsa om en underbar låt..

Gotye - Somebody I Used To Know

/KÄCK

Världens sötaste

img_1919 (MMS)

Världens sötaste


Hahahaha

Asså kolla hahahaha, totally jag när vi dansar danser (tic toc eller den nedanför)

/KÄCK

Hj

Hj


:)

That look

/KÄCK

:O

Måste skaffa! Våtservetter för läder, hur awesome?

/KÄCK

Likeilikei

Carolina Wallin Pérez - Pärlor

/KÄCK

sötnos


/KÄCK

:)

Hallojhalloj :) Igår vare dags för halv åtta hos Persson (haha) vi har ju middagar hos varandra med förrätt, varmrätt och efterrätt. Vi fick toast skagen, pasta carbonara och en sjukt god, maräng/grädd/bär-tårta. Så jääävla gott. Sen hittade vi aldrig fest så jag, My och Emelie gick hem runt elva. Jag är glad att jag valde det så jag kunde köra bil idag och inte vara bakis när det var sthlms-cup på Lavina :) Hon va sååå duktig. Min fina hopphäst. Så stolt. Snabbt gick det haha, med felfritt. Maja fick guld på Peter :) Sedan chillade jag som fan, åt masssaaaaaa fika. Och åkte sen hem. Nu tvättar jag och  skit och blir bara lugnt ikväll.
Ni får en bild som jag snodde från Empan :)

/KÄCK

cpgänget

Hahahahaha asså jag orkar inte. Satt och läste Mitra och hennes kompis blogg (lånade bilden av dom , hoppas det var ok..) och dom har fotat sin alla <3ansdags middag. Och se så fina alla är, skitsnygga och sitter så prydligt och fint :) Och sen kolla vår bild hahahahaha, asså vi är för cp. Vi hade liksom framsidekameran (fattar någon det ordet hahahah) så att alla skulle komma med, vi skrattade så sjukt mycket när vi skulle ta bilden. FAN vad jag älskar alla mina tjejer <3
(Detta är absolut inget mot Mitra och hennes vänner, ni är säkert också totally awesome)

/KÄCK

trött ellen

Hey guys (ultra gaaaaaaaay)
Idag vare lite jobb, sen lunch och fika. Sen hem och chilla och vänta på bil. Sen systemet och sen stallet. Hoppning på Lavina dårå. Framridningen gick så himla bra! Hon va jättefin. Satte mig ner och jobbade järnet Sedan gick det först bra, sen dåligt, sen bra.
hnehjdå  hudiygfhijgjih'

/KÄCK

:D

Dogs...

/KÄCK

Ellen<3

Sitter och kollar på klipp från Ellen DeGeneres show, så jääävla bra haha, beroendeframkallande!

/KÄCK

en liten torsdag

Sweethearts. Helloooo to you. Idag kom jag hem väldigt sent, precis i tid till Ellen Degeneres. Kollade på det och sedan gick jag och la mig och sov fram till typ halv sex, då åkte jag en snabbis till stallet och skötte lite på min fina Nareina. Hon va så söt. Som vanligt hihihhihihihihihi :$ ^^ tihih. Nä men sen kollade jag lite lektion innan jag åkte hem till pappa där Fanny var och så åt vi middag där, tomatsoppa och tunnpannkakor. Så jääävla gott. Sedan va vi ute med Sillewille, som typ både är döv och blind hahaha. :) Lilleplutten, vi lekte lite med henne, och jag halkade haha. Sedan åkte vi hem. (Ett litet sidospår, fanns typ inga parkeringsplatser så jag parkerade i en så hiiimla liten lucka hahaha. Aa kbry på den) Och så skulle vi bära upp en tältsäng och då halkade jag igen hahahaha, asså jag som aldrig halkar omkull. Iallafall, garva typ sönder och nu ligger jag här. Jobbar dag imorgon, sen ska jag äta lunch med en person och sedan ska jag till stallet :) Puss på er <3
Jag innan en skiva förra året :)

/KÄCK

Chloe Schuterman

Har blivit så jäävla snygg. Vad hände liksom? Hon var ju jätteliten nyss..

/KÄCK

Sweethearts

Hahahahahaha asså jag döööör. Fick den här länken av Mirjam.
Så jääävla söta, och Rosie har börjat prata hahahaha

/KÄCK

trött

Faaaan vad trött jag är,, sov ändå typ 8 timmar idag på dan, men håller på å somna nu, och ni kan ju gissa vad jag ska göra, jo självklart jobba. Aja, man har ju jobbat efter fylla och typ två timmars sömn, så det är bara att bita ihop :) Är ju lugnt när jag väl är där, men att ta sig dit är det jobbiga,...

/KÄCK

Alla hjärtans dag.

Efter min sömn på dagen sminkade jag mig lite och klädde på mig innan jag åkte TUNNELBANA till stallet, kollade två lektioner och skötte sedan nareina. Sedan gick jag Emelie och Sara till tunnelbanan där vi mötte upp Maja, Lakey, My och Sabina för att åka in till stan och äta alla hjärtansdags middag. Blev kungshallarna så alla kunde välja nåt :) Väldigt mysigt och trevligt, love my friends <3
Haha asså ni ska veta hur lång tid det tog innan vi fick en bild, och vad vi skrattade hahaha, längtar till lördag då det är middag hos Persson, länge sen allihopa umgicks samtidigt :)

/KÄCK

kbry

Hey lovers. Jobbade inatt då. Gick bra. Ska sova nu, sen stallet, sen middag med mina kärlekar. :)

Gut nat

/KÄCK

komiker

Hahahhahahahahahhaha jag My och Sara satte denna sida: http://barecave.tumblr.com/ som startsida i smyg för Persson i stallet idag hahahahaha, vi är för roliga. Fick ett inlägg med: Tack så jävla mycket. på facebook. Hahaha love you <3

/KÄCK

Underbart ur ponnyakuten <3

Avsnitt 5
Polishästar <3 Faktastiska
Men vaaaaaaaaarför fick äckeltjejen prova -.-
16,20, gud vad programledaren putar. Duckface..
Kan Tobbe sluta ha pikékragen uppvikt...
20,48, undra vad hon har för ridbyxor....................................
Tilda som polis. Hon ba: eeeeh stanna?

/KÄCK

perfektion

Klicka för att stänga fönstret
Sååååå snygga, (have2have.se)

/KÄCK

Ful-Ellen

Nu kommer ett till gäng bilder hahahahahahaha, asså detta är då jag känt att jag sett förjävlig ut när jag sitter vid datorn och knäppt ett foto på det. Helt otillgjord hahaha, så fucking ful. Och jag dricker alltid kaffe hahaha.
Här är två bilder från när jag kollade skor hahahahahahaha, asså jag ser verkligen ut såhär när jag ser skor too die for..

/KÄCK

Ajax

Hey there. Idag vare jobb. Och mycket jobb, massa piroger, segt som faen. Så kom inte hem från jobbet förän typ vid två, skulle sova ett par timmar eftersom jag ska ställa om till natt, men det gick ju självklart inte eftersom jag sov elva!!!!! timmar natten till idag, totally worth it. Iallafall vare ju ridning idag. Ni får en gissning vem jag fick. Yep, Ajax :) Red med martingal första gången på länge, och det blev ju självklart mycket mer att jobba med. Dessutom hade jag gett mig fan på att sitta ner hela lektionen. Ni tror han blev glad? Hah. Näe inte riktigt va. Men är typ ändå helt okej nöjd med lektionen. Aja, nu käkar jag lite godis innan jag åker till jobbet. Bussen till stationen från fredsgatan like a boss.

Haha en bild på Pernilla..


/KÄCK

Lavina <3

Heej sötnosar. Igårkväll skjutsade jag först mamma och pappa till stan. Sedan hämtade jag upp Maja, åt lite wok och sedan kollade vi på "Sebbe". En fett konstig film. Sen la vi oss och sov. Och imorse ringde klockan kvart över sex och kvart i sju åkte vi till stallet. Maja jobbade och jag borstade på Lavina innan hon gick ut i hagen och jag chillade med livet. Sedan klockan tio var det dags för Sthlms-cup. Hon kändes väldigt positiv på framridningen, sparkade ingenting, och blev tillochmed fin i sista traven. Sedan på framhoppningen kändes hon jättefin. Vi startade som tvåa (gud vad denna häst inte kan stå stilla asså haha, hon ska alltid skritta omkring, det gör hon på fredagar också och idag var hon jättejobbig haha) iallafall så var det ju vår tur och hon var så himla fin och duktig. Hoppade stort och långt många gånger men hon var ändå jätteduktig. Det var ju hennes första Sthlms-cup. Och vet ni vad, jag och Lavina fick silver :') Jag är så himla glad. Min fina fina hopphäst. I really love her.

/KÄCK

The Buried Life

Asså det går ett program på femma som heter The Buried life där fyra killar (assöta) har en "bucket list" men 100 saker de ska göra innan de dör. Väldigt bra program. Kollakolla :)
Och så är ju alla cats typ Hehehehe. En av dom är så sjukt lika min lilla älskling Simon.
(Asså jag är så sjukt bra på att se likheter i folk. kbry)

/KÄCK

underbart

Så jävla snyggt
Tumblr_loawlztuww1qdehx4o1_500_large

/KÄCK

Klockooooooooooooor

Kan. Inte. Sluta.
Tumblr_lvwmev8ors1r3purao1_500_large
Tumblr_ljgbppr9yi1qi50a3o1_500_large
Fossil4_largeTumblr_lvv810tfx21qaywlpo1_500_largeTumblr_ldfhfvohem1qzcmcho1_500_large

/KÄCK

En dröm

Haha "ursäkta" för uppdateringen men jag äääälsar verkligen sidan. Kan sitta och söka på massa ord och bara döö av alla bilder. Nu blire garderober! (Asså jag får helt seriöst hjärtklappning av att kolla på alla bilder, lilsom ont i hjärtat! Sjuk människa)
Tumblr_lz8322mmj21r7amcvo1_500_large418495_245999268810025_120965227980097_538454_2029849911_n_largeTumblr_lz16lpba1q1r9uim0o1_500_large2644925_ygcrimfc_c_large

/KÄCK

Inspo

Tumblr_ltq8zxwjpu1qh96qmo1_500_largeTumblr_ljvr7d4auu1qiwul8o1_500_largeTumblr_llrtoelvpa1qclnaco1_500_largeTumblr_lcyycf4xym1qdkkrho1_500_largeTumblr_lhl2ykxcmo1qcqs1yo1_500_large
Världens underbaraste hemsida, http://weheartit.com

/KÄCK

Män, män, män.

Fattar inte hur tjejer kan bli lesbiska när det finns MÄN. Muuuuums.
402195_160067580774926_116436581804693_209101_870510925_n_large
Tumblr_lt5anvqz3t1r176iuo1_250_largeTumblr_lmzxnus1n61qiujyjo1_500_largeTumblr_ltzrglcrip1qloccvo1_1280_largeTumblr_lnxxlmuiqu1qcx63fo1_500_largeTumblr_llsb3y0vqy1qcfl01o1_500_largeTumblr_lsi2erys0z1r1xixqo1_500_large

/KÄCK

Lips

Tumblr_lyxisdhwsi1qe49wpo1_400_largeTumblr_lz78sfbej01qkckbpo1_400_large1289086750_e17e67e4d5457617077_largeTumblr_lqpq0iib9q1qeit1ro1_500_large377841_263219817076928_174083252657252_769409_620385648_n_large1313096449849_f_largePurple-glitter_largeD01512058efb3f9c56402229e6c2ea78_large

/KÄCK

måste. sluta. nu.


/KÄCK

:)

Pjuuuuu, efter många om och men har jag fått igång Iphonen. Och fixat mitt apple-id. Var nära ett tag att slänga mobilen i väggen.. Och datorn.. Varför jag är vaken? Venne. Har bara sovit typ sex timmar, men jag kan inte somna om.. Är skitdålig på det. Menmen, ska ju ändå inte ut ikväll ;) Puss

/KÄCK

Which list?

Jag håller på och gör "THE list".
Känns som jag glömt massa...
Jag behöver Sabina..

/KÄCK

komiker

Kolla min sista kommentar. Är jag rolig eller är jag rolig? Hahahahahaha, 9gag skadad... Men jag kände verkligen så när jag läst det där :P

/KÄCK

Fredag

Hej min vackra och fula bloggläsare. Idag efter stan och lite kaffe på jobbet åkte jag hem och powernapade, var ju bajstrött efter den tidiga morgonen. Väcktes sedan nä rmamma kom hem och efter lite snooze åkte jag ner till stallet. Jag och Sara åt lite mat och kollade på ponysarna. Sedan var det dags för oss att rida. Markarbete... Med ett visst antal galoppsprång mellan små hinder. Det gick ju bra! HA! Hon är helt crazy bananas och så sjukt stor och stark, så jag flyger typ fram över halsen och hon ba vräker sig fram. Fick rida om fler flera gånger, men tror Linda har lite förståelse haha, för annars om man inte klagar det flippar hon typ om man är keff (förstå mig rätt, hon är väldens bästa ridlärare) men nu var det mera: "kom igen, det är bara att nöta". 
Både jag och Lavina var helt slut efter lektionen. Kommer ha sjuk träningsvärk på fredag. Imorgon är det tänkt att jag och Maja ska hänga hela dan, med först besök på jobbet för att hämta fika, sedan film och tjockisätning på kvällen och sedan ska vi sussa så sött tillsammans. Antingen åker Maja tidigare till stallet eller så orkar jag skjutsa henne och då stannar jag tills sthlms-cupen :) ¨
Nu ska jag och Pantis gosa.
JUSTE jag köpte ju en iphone idag. Härligt. Skitsurt bara när hon sa att jag betalat överdrivet mycket varje månad för min andra mobil. Jävla turkar som övertalade mig att ta den.

/KÄCK

Byebye

Nu åker jag till luuunch med Lakey.
(Ville få med klockan, krallarmen och lite av mina växande pattar!)

/KÄCK

Wait what!

Whatthefuck. Kolla hennes nederdel, så stor! Sjukt eftersom hon är normal där uppe

/KÄCK

ahapp

Jag har varit jätteduktig idag känner jag, har ju städat, putsats skorna (hatar smutsiga oinsmorda läderskor), borstat och impregnerat mina uggs, badat och rakat mig (ja överallt), målat mina naglar, sminkat mig (det var ju duktigt...) och druckit kaffe. Älskar lediga dagar









kbry..

/KÄCK

:)

Jag bestämde mig för att skita i att försöka somna om. Kanske sover in timme innan stallet men ska ju ändå inte ut ikväll så skitsamma liksom. Har istället städat mitt rum, dammsugit, hängt upp kläder och torkat av skrivbordet. Och bäddat! Älskar att lägga mig i en bäddad säng (såklart helst renbäddad) men det orkar jag inte. Tänkte faktiskt börja sminka mig! Jag vet, jag ska sminka mig! Haha, har typ aldrig smink på vardagar men ibland är det kul så man känner sig lite fräääsch, när man ska ut på stan och grejer!
JUSTE, kommer ni ihåg när jag skrev om den nya eyelinern från H&M som jag tyckte va skitbra. Jag tar tillbaka det direkt! (två månader efter) asså den är aaasbra att rita med men färgen blir sjukt dålig när den torkar. Blir inte så svart som min förra blev. Måste hitta en ny..

Dagens inköpslista:
- Iphone
- Kameraladdare?
- Mascara, lash stiletto, bästa mascaran!

Jag bjuder på en liten bild från alldeles nyss, har lite tråkigt, och målade med läppstift, och måste säga att jag har haft jävlig tur att få så naturligt stora läppar. Och herregud vad mycket amorbåge jag har haha. This is the real deal, inget plut eller något. Thank you daddy haha :)

/KÄCK

uschabuscha

Emelie störde sig på att Paow har målat ögonbrynen högre upp än vart dom egentligen ska vara i sin header. Kolla då detta. Asså fyfaaaaaan vad fult

/KÄCK

asg

Hahahahaha asså på nyår när vi var fett stressade till bussen sprang jag nerför en knölig liten slänt/backe bakom en busskus (en genväg som skapats av unga hurtiga som ska skynda sig) med mina nya guldiga högklackade  hahahaahahaha och jag såg ut exakt som hon gjorde andra gången hon ramlar hahaha. Folk runtom fick typ panik ochjag trodde jag skulle dö hahaha, men jag klarade mig uppe på fötter.

/KÄCK

vaken

Hej sweeties. Ja, fråga inte ens vad jag gör vaken nu. Vaknade typ fem och somnar inte om. Så nu har jag ätit frukost. Men hoppas att kunna sova några timmar till innan jag ska upp och fixa mig lite för att luncha med Lakey. Sedan ikväll blire hoppning på Lavina. :) Ska nog också köpa en iphone idag. Wawawewa :)

/KÄCK

Jag saknar dig

Såg nyss filmen "Jag Saknar Dig". Tror ni jag grät? Som en jävla galning. Asså seriöst jag gråter sjukligt mycket till filmer. Och sorliga saker, och speciellt dödsfall klarar jag bara inte av. Aja, hur var filmen då. Keffa skådespelare, men man gråter ju sönder ändå, men som en recension skrev, den va lite för lång.. Anyway, Ola Rapace var ju med. Och fy i helvetet vad snygg den karln är. Jag dör.
Sen under filmens gång fotade jag mig lite hur jag såg ut hahaha. Asså shit jag är en sån
(Jag har alltså inte gjort mig till under bilderna)

/KÄCK

just-littlethings.tumblr.com

Okej, jag har blivit tumblr beroende, har gjort mig en egen så jag kan följa massa, (fattar dock ingenting än) men vissa är så fina :) Och man kan aldrig sluta läsa haha



/KÄCK

makeup inspiration

Asså jag älskar sidan weheartit.com. Så mycket underbara inspirerande bilder.
Tumblr_lsvckpjim61qgbg0co1_500_largeTumblr_lmfw5ovlsf1qfoemxo1_500_largeTumblr_lrn563fnmy1qa3kooo1_500_largeTumblr_ljkb477rkb1qfateqo1_500_largeTumblr_llyvximtmw1qbg9lpo1_500_largeTumblr_lr4a8mlud01r2usl9o1_500_largeTumblr_lrzr9a9dap1qjgnf7o1_500_largeTumblr_lu614c3xxd1qgnow4o1_500_largeTumblr_lw3nwxp4aa1ql4pl1o1_r1_400_large

/KÄCK

-.-

Asså idag efter Ellen så blev jag så trött så jag skulle sova lite till innan jag åkte till stallet. Och vad hände? Ja självklart vaknade jag inte av väckarklockan. (om den ens ringde) så nu ligger jag här och tycker synd om Nareina. Eller är väl typ mer synd om mig som inte får vara där hahaha.

/KÄCK

...

Omfg.. Min gamla chef Joel från Kringelgården tipsade om ett ställe i Thailand som söker bagare. Jag skrev till han och undrade hur det låg till. Det visade sig att dom behöver någon som kommer redan i vår/sommar.
Så jag skrev ju att jag skulle jobba på Utö i sommar.
Ja, det va ju lite synd...men har dig åtanke i framtiden Kanske vi kan styra ngt jobb nästa vinter oxå om du e sugen?

Då frågade han om jag jobbade någonstans nu. Aa sa jag.
Ok ok... annars hade du kunnat komma nu o stannat till slutet av maj...
Ja du det hade varit perfekt om du kunnat komma ner....gratis mat och boende plus lön...i Thailand är inte så illa kissat.


Inte aaaaaaaaaaaaaaalls surt att ha jobb i Sverige just nu... Menmen, jag är ju trots allt bara 20 :)


/KÄCK

Framför datorn

Tänkte berätta vad jag gör när jag sitter vid datorn och också vilka bloggar jag följer :)
När jag öppnar internet kommer Facebook, blogg.se, bloglovin och 9gag upp automatiskt. Så kollar jag facebook först, kollar alltid först meddelanden, sen notifications och sist vänförfrågningar (om jag har några hehehehe) och sen kollar jag bara runt på skit, sen bloggar jag om jag har något att blogga om. Sen kollar jag bloglovin. Och sen 9gag. Sen går jag runt på olika sidor, kollar de bloggar jag kollar ibland, kollar lite mer facebook, uppdaterar bloglovin. Aa ni vet.
Okej, bloggar jag följer då, lägger på en liten kommentar så ni hajar varför :P (nu när jag kollade listan märker jag hur många som är inaktiverade eller att dom inte skrivs på längre hehe, har typ tagit bort tio stycken:P)

Vänner:
Beas http://bonhorse.myshowroom.se - Beis hästblogg
Everyday I’m Shuffelin. http://shuffelin.blogg.se - Beis vanliga blogg, mycket sweet humor
lakey - Devote.se http://lakey.devote.se/ - Lakey är halvtråkig
MIIRANDA http://miiranda.blogg.se - Haha mrs. nolife? :P
thehappylife http://thehappylife.blogg.se - Ridning, fula ritningar hahahaha (A)
Sara & Emelie http://esridsport.blogg.se/ - Bloggar typ inte längre?
sjostedtemma http://sjostedtemma.blogg.se - Bloggar typ inte längre?
Bekanta:
IJmj http://ijmj.myshowroom.se - Mitra och hennes vän
carlssontobbe http://carlssontobbe.blogg.se/ - En kille som gick på Enskede
carolineblixt.blogg.se http://carolineblixt.blogg.se - Caronlie Blixt
Isaabel http://isaabel.blogg.se - Isabel som gick i min klass på Enskede
isabelolsson - Devote.se http://isabelolsson.devote.se - En tjej vi träffade i Alanya
Jessica Molin http://m0lin.blogg.se/ - Gick i min parallelklass i Enskede
Pappaströjor http://pappastrojor.bubbleroom.se/ - Annica, träffat via kompisar
Hästbloggar:
Darios.se http://www.darios.se
Dressyrmupparna http://dressyrmupparna.se/
etthastliv http://etthastliv.webblogg.se - Bloggar typ inte längre?
Storbloggarna:
Angelica http://nyheter24.se/modette/angelicablick - Snygg
Foki http://fokis.se/ - Läser den för det fina bilder (geek)
GOSSIPS.SE http://gossips.se/
KENZA http://kenzas.se
Lindas Sminkblogg http://lindahallberg.se/ - Min idol typ haha
paow.se http://paow.se
tyras http://tyras.se
STYLEWAYS http://styleways.devote.se/ - Har faktiskt gått i Skytteholm :)
Humor:
egoinas http://www.egoinas.se
JUENNIFER.COM http://juennifer.com
Tjuvlyssnat.se http://tjuvlyssnat.se
Totally Randoms:
AmandaSofias http://amandasofias.blogg.se/ - Så jävla snygg
Bella - Ung mamma http://isabellenojd.blogg.se - En som gick på Enskede
Chloé Schuterman http://chloeschuterman.chic.se/ - Räknas hon till storblogg?
Helene - Passion for heels http://hellenius.blogg.se/ - Skor..
maja tannå http://majatanna.modegallerian.se/ - Vettefan
minnayr http://minnayr.blogg.se/ - Kompis till Mitra, vettefan heller typ haha
Favoritbloggarna:
Maria ♥ heels & fashion http://shoemania.se - Bästa skobloggen
No More Mr. Nice Guy http://classe-kinzakenza.blogspot.com/ - Min absoluta favoritblogg! <3
VÅRA SKITUNGAR! http://skitungarna2011.blogspot.com/ - Världens finaste blogg :)

/KÄCK

blahblahblah

Hejhej. Inatt jobbade jag galeeeeeet. Sen imorse kom Bobbo till oss och vi åt frukost tillsammas och pratade lite och så. Lillee bobboooo. Han är så söt. Sedan åkte jag hem, sov typ två timmar och nu kollar jag på Ellen. Senare blire lite stall och imorgon är jag leedig. Sjukt skönt. Långhelg :)

/KÄCK

Hahahahaha dickhead hahahahaha


/KÄCK

clevöööööör


/KÄCK

o w n e d

(förlåt att vissa bilder är cpstora men jag orkar inte spara och ladda upp -.-)

/KÄCK

things

- Nu har jag varit duktig och bokat husvagn till Falsterbo. Flipparna jag, Maja, Sara och My bor i den. Kaozzzz haha.
- Mamma har äntligen bokat vår Spanienresa som sker i september. Härligt.
- Jag älskar mitt jobb.
- Två vita helger i rad, skönt som fan typ.
/KÄCK

Första bilden

På tussungarna. Sååå söta. (Ni behöver inte titta så noga på vad Danne har på sig......)


/KÄCK

omg

Emelie la upp denna bild :O
Daniel + Emelie. Det är så fint :')

/KÄCK

Duckface

På 9gag skriver dom ofta om att tjejer alltid gör "duckface" (putar med läpparna) jag tänkte visa några praktexempel bland mina fina vänner. :) (Ni är snygga hur ni än gör :))
Vi börjar med Emelie Sundesten. Yeeep den snygga.
Och icke putande:
Sen har vi Sara Sjöstedt, inte lika mycket men hon göre.
Sophia gyllenhammar,
Jag skulle vilja ha med Rebecca Lakey också men hon är uncool och har ingen facebook :)

/KÄCK

Hot, but no,

Okej, satt och kollade igenom min bloglovin, och kom in på Paows blogg där hon tipsade om "Mr. Sweden". Så jag gick in och kollade hans blogg (såklart) och damn vilken snygg kille. Och saken är att han såklart vet om det. Han ger lite sängkammarblick på alla bilder..
Aa jag vet. Het, men lite halvagy.. Undra hur mycket han älskar sig själv. En riktigt snygg kille är en snygg kille som inte vet att han är snygg. Thats hot! Och vänta, jag är inte färdig. Vem tror ni han är tillsammans med? En liten random halvsnygg svenne med blondt långt hår? Nej, han är (såklart) tillsammans med Miss Universe Danmark. Ena Sandra. kom igeeeeeeeeeen liksom..

/KÄCK

nolife? nosleep..

http://laugh-addict.tumblr.com
http://laughingstation.tumblr.com
http://thefunniestpost.com
http://lolsofunny.com

/KÄCK

katt

Beis tipsade mig i stallet om en sida som heter lolsofunny.com. I början hajade jag inte det roliga men nu älskar jag den. Såg en bildserie och youtubade det... Och hur sött är inte det här?


Men nu är jag sjukt trött och måste sova. :)

/KÄCK

Lavina min fina

Justeee! Måste berätta en väldigt rolig sak :) Jag och Lavina ska vara med i Sthlms-cupen på söndag. Haha vi får se hur det går med tokfian :)
Haha jag tvångspussas inteeeeehehehehehhee


/KÄCK

Skorärkärlek

Ni vet favoritskobloggen, Shoemania.se, brukar tipsa om skor från Missguided. Och jag har aldrig kollat där, förän idag (tror jag...). OH. MY. GOD! Jag dööör vad mycket snyggt!
Hanlie Bow Peep Toe Platform HeelsJefris Super High Platform ShoesGretta Super High Glitter Platform Shoes In GoldGretta Super High Platform Shoes In Tiger PrintJudita Platform Court Shoes In Leopard PrintGretta Super High Platform Patent Shoes In NudeJefris Super High Platform ShoesHanlie Bow Peep Toe Platform HeelsLeopard Print Platform Heels

/KÄCK

Update

Från Tyras blogg...:
Hej hej ja Darios benlindor har åkt ner mycket på bilderna. Jag kan linda, och lindar ofta men jag vet inte vad som hände med dom här lindorna? De är nya från Hööks, vet inte varför de åkt ner så mycket, kanske inte så bra stretch i dom?. Så nu slipper ni kommentera det. Så okej!

Haha :)

/KÄCK

Tyra

Haha det här känns typ som en hata Tyra blogg men jag älskar Tyra haha, jag hatar bara hur hon klär sig vid ridning. Fortfarande, handskarna... Och en sån tröja? Och stövlarna är skitfula.. Och sen. Hur faaaan har hon lindat? INTE Inte bra..
Några kommentarer..
Hur har du lindat bakbenen?
Inte för att vara en gnällig kärring nu, men du behöver verkligen se över hur du har lindat honom. Det där ser tyvärr väldigt illa ut.
Du borde öva på att linda benen… har hört att det kan vara dåligt för hästens ben om de sitter fel, särskilt när man hoppar. Vet att det finns bra youtube filmer på hur man ska göra. Dina ser ut att sitta för långt ner+ att det har blivit en glipa på bak, du har antagligen lindat för löst eller något…
Men hur tusan är han lindad? Inte för att hoppa på dig eller något, men det där ser faktiskt rent skadligt ut

Lovar att hon kommer komma med någor "bra" svar på detta...

/KÄCK

:)

Hej sweethearts. Inatt jobbade jag , gick bra som fan. Sedan stod jag lite i butiken innan Adam kom, seeeegt som faaaan. Sedan åkte jag hem, sov typ fyra timmar innan jag åkte ner till stallet. Fick min fina lilla prinskorv Ajax. Och det gick väldigt bra idag. Nästa vecka (när jag antar att jag får honom) så ska jag trycka ner häcken och sittasittasitta! :) Just nu längtar jag som faaaan till gbg, litet tag kvar.

/KÄCK

omfg :O

Let's try it again.
/KÄCK

Bitch please....

If you know what I mean

/KÄCK

Underbart ur ponnyakuten <3

Avsnitt 4!
10.00 hahhahahhaha vem döper en kamel till Sven hahahahhaha döör så underbar
14.00 Asså den lilla chubbyn på ponnyn som inte vill hoppa. NER MED HÄLEN!
15.00 kamelen hahahhahaa

/KÄCK

Just some shit

- Hur rolig är inte Tele2 reklamen när en brud ska ringa sin kille och så svarar han inte, så tar hon hans kompis mobil och så svarar han å ba: Chrilleeeeeee. Det roliga är asså Chrilleeeeee. Måste jag börja säga.
- Jag har kommit på hur jag håller mig smal. Jag bajsar som en jävla tok. Tyå 4 gånger per dag, och inte bara en liten klutt, utan typ stora lass. The new diet!
- Hur fint är det inte ute? Och skönt att det har blivit ordentlig vinter. Mycket skönare såhär än lite halvkallt så man fryser ballen av sig. Nu är det ju liksom på ett annat sätt..
- Fan vad Silja är döv..



/KÄCK

klänningar

Emelie och Beis, lite balklänningsförslag. Ni behöver inte tacka:)

/KÄCK

wedding

Sitter på min nya favoritsida haha (tbdress.com) och kollar bröllopsklänningar. När jag gifter mig ska jag har ett jättestort bröllop. Tänk er Amerika.. Haha. Och en sjukt fin klänning, och fetaste festen. Och såklartt en drömman haha :)

/KÄCK

designiiii

Okej, nu är jag väl någorlunda nöjd. Skulle typ vilja ha en annan bakdrundsfärg, men hittar inte den koden och orkar inte kriga längre. Och sedan när man ska kommentera så kommer mirandas header upp?! sjukt konstigt, aja det får jag ta itu med någon annan dag.. Snart jobb. Ciao
/KÄCK

design

Hej bloggisar. Fick ju nyss en superfin design av Miranda men nu satt jag och kollade runt på lite gratisdesignar och blev sugen på att ha en riktigt ordentlig haha, förstå mig rätt :) Men Mirandas kanske kommer åter när jag inte flippar på denna. Så ni får ha tålamod att det är lite kaos...

/KÄCK

<3

PackingB*tch please, I'm watching TVDumb B*tch.What I think of your Tumblr postDear Facebook, please add this button...

/KÄCK

to die for

Det här kan vara den snyggaste jackan jag någonsin skådat.
Jag ändrar mig, det ÄR den snyggaste jackan jag någonsin skådat.
/KÄCK

:)

Hey bros. Igår jobbade jag 6-9 och gick sedan hem och sov. Eller aa, först fick jag adhd och slängde (äntligen) min fitthor-mobil i golvet. Den höll inte alls haha, så nu har jag min fina gamla go'a nokia 3310. Och den ringde inte klockan 18.00 som jag ställt klockan på utan vaknar 19.00 i typ panik med massa missade samtal och sms. Kastar på mig ridkläderna och slirar ner till stallet. (Fifaaan vad halt det är på vägarna, men faan vad grym jag är på att köra bil vid halt väglag :P) Väl nere äts det lite mat och sen hoppade jag Lavina den fina. Jag tyckte faktiskt det gick jättebra. Måste ju fortfarande jobba på framridningen men hoppningen gick bra :) Efter det chillade jag lite i stallet, sen åkte jag hem en liten stund innan det var dags att åka till jobbet. Jobbade från 23.30 till 6.00 så det var ju ingenting. Lyckligaste stunden idag var när jag uppifrån pendelplattformen ser 504 stå vid busshållplatsen. Langar väääärsta rushen till bussen, och hinner. Lycka. :) Nu ligger jag här och ska kolla lite bloggar innan sömn. Jobb imorgon också :)



/KÄCK

snabbgenomgång

Idag jobbade jag, Lakey kom och fikade och åt, sen bokade vi resan, sen fikade vi, sen åkte jag hem och hämtade mamma och Lakey hem till sig och åt, sen hämtade jag Lakey, vi åkte till Hufvudsta, jag skötte i en sekund, sen åkte vi till Lakeys ridskola, sen åkte vi hem. Nu ligger en nyduschad Ellen i sängen :) Jobb imorgon och sen hoppning på Lavina och sen jobb hela helgen :)

/KÄCK

Thailandoooooooooooooooooooo

Asså jag kan fortfarande inte fatta det!!! Igår snackade jag och Lakey om våran framtid och bestämde oss för att åka till Thailand i vinter. Och vi ville ha snabba puckar. Sagt och gjort. Idag gick vi till ticket och bokade en resa, betald och klar! Heeelt sjuk. Och vi tog inget avbeställningsskydd. Asså jag har inte varit såhär glad på länge. Sjukt lycklig tjej. Kommer bli så freakin awesome. Tre månader är vi borta, från 1a december till 28 februari. :)
Me and ma bro chillin

/KÄCK

Tar en kaffe för att fira THAILANDSRESAAAA...

2012-02-02_16_00 (MMS)

Tar en kaffe för att fira THAILANDSRESAAAAAAAA. bokat


BB då och nu

Som den sanna bloggaren man är måste jag ju göra som alla andra, skriva ett inlägg om Blondinbellas vikt. Ja, alla ser helt klart att hon är lite plufsig. Men oj så fin hon är. Hon ser ju väldigt hälsosam ut och glad! Nu låter det här fett lame men det strålar om henne. Hon får vara precis hur hon vill. Och jag tycker hon är fin i alla former (För damn vilken pangbrud på dom två sistsa bilderna) Så kan alla bara get over it. Hon äter vadfan hon vil och det är ju awesome.
20120131-180946.jpg20120129-151501.jpg
Shit vilket mobbat inlägg Ellen...

/KÄCK

Trött?

Hej sötnosar. Igårnatt somnade jag 02.00, jag var nämligen ledig idag. Och imorse ligger jag och vrider och vänder mig och tänker: Varför kan jag inte sova? Mamma och Fanny har ju inte ens gått upp än. Aja jag kan ju iallafall sätta alarm så jag kommer upp till Ellen DeGeneres. Varpå jag tar mobilen för att ställa klockan och ser 17.02. Oj, det måste vara något fel på fittmobilen. Tänder lampan i taket och ser också att den är fem! Då börjar jag fundera på om jag har jobbat natt eller något men icke! Jag har sovit i 15 timmar. Heeelt sjukt. Måste vara mitt rekord!
Någon va lite trött, nu har jag väl förhoppningsvis sovit ikapp det ;) :) Frågan är bara om jag kommer kunna sova inatt... Sucks..



/KÄCK

gagagaga

Jag som haaaaaaaaaaatar dumma frågor hahaha
Stupid Questions Part 2Stupid Questions
That awkward moment...
Godnatt bitches

/KÄCK

RSS 2.0