Saras b-day

Saras b-day: Men jag hade mina nya skor från London med silvrig klack. SÅÅÅÅ SKÖNA! Kändes typ som att gå runt i converse. Först när man ser mig i den här outfiten så ba: WATTAFAKK, har hon på sig den korta! Sen ba: aaa fast näää hon hade ju shorts. Typ så........


Någon dag: Jag har en outfitbild. Men det ser ut som om jag har feta lår (nu är jag faktiskt ärlig för en gångs skull). Så det blev ett hopklipp (Nya brillzen!) Tänk om jag har blivit tjock :O Näää, men vafan jag äter sjukt onyttigt. Aja. Tell me if im blir fat!


Någon annan dag: Helt jävla fucking random (och så ville jag visa vad jag hade för skor..)


/KÄCK

Min vanligaste rubrik, update!

Hejsan allesammans. Idag har jag jobbat från åtta till sju. Yeeah buddy. Nu har chefen gått och blivit sjuk. Bra tillfälle haha. Han som liksom aaaaldrig har varit borta från jobbet.. Han kanske har jobbat liiiiiite för mycket. Så jag tar nattpasset istället. Stackars lilla boo. (Ja jag kallar min chef boo, gör inte alla det?). Så alltså blire lite sömn nu.
Jag har massa bilder att lägga upp. Outfits, Saras birthday, STÖ-festen här ute.

Har också glömt att berätta om i onsdags. Jag och Sara åt först middag på Värsan (lite coolare ord för Värdshuset), drack lite cider och mådde bra. Satte oss och spelade lite spel med några tjejer. Sedan kom Sebbe och efter ett tag var det dags att gå till BP. Och Calle jobbade i baren (Sidestory: Calle fick komma och baka chokladcroissanter hos mig i bageriet och för det skulle jag få en gratiskväll i baren. Har jag berättat det? Hmm) aja iallafall så hade han vridit det till att han skulle supa ner mig. Idiotjävel. Först när vi kom så fick vi en öl och en shot. Så satte vi oss för att spana brudar och killar. Då kommer han med en till. Sen sätter vi oss med några vi känner, då kommer han med skumpa, och en till shot, och sen en till shot. Och herregud. Aja, jag vad såklart askalas, men mådde trot eller ej, asbra och dansade till stängning innan jag gick hem och däckade. Och mådde tillochmed bra dan efter. Sjukt kul hade jag iallafall.

Och Sebbe slutar på söndag.. Fyfan vad jag kommer sakna honom. :( Jag har ju Sara my honeypie men Sebbe och jag är ju som Sebbe och jag är. Mongoes. Menmen. Just move on.

Nejmen gud det här var nog det längsta inlägget jag skrivit på länge. Men nu måste jag soooova.

Miss you guys at home! <3


/KÄCK

Middag

2011-07-27_20_47 (MMS)

Middag


Underbart av pappa #26

haha cool
Såg btw att jag inte har Underbar av pappa #15 och #24 haha. Fail :)


/KÄCK

Min och malins nyttighetsvad har börjat

2011-07-26_11_29 (MMS)

Min och malins nyttighetsvad har börjat


Tacoooooo

2011-07-25_20_57 (MMS)

Tacoooooo


Sara finally 18

Heeej på er :) Igår klockan 11 tog jag båten från Utö och hem. Gick in på Åhlens och köpte två par brillz (A) ett par rosa och ett par gula. Prestige :) Schnygga.. Och så köpte jag vinglas till Sara som fyller arton idag. Iallafall så gick jag hem och sov lite och så och sen fixade jag mig och åkte hem till Sjöstedts. Jag hade ju sagt till Sara att jag inte skulle komma så jag överraskade henne. Plingade på och höll för kikhålet. Hon öppnade och bara stod och kollde på mig ett tag haha. Kunde inte placera mig typ. Sen ba; TINNITUUUUUS, Haha :) Klart jag inte kan missa hennes artonårsdag.

Tjulululu alla ladies och ladies friends.. sebbe vid rodret här!! ellen står och sminkar sig och har ingen aning om att jag bloggish (hoppas jag iaf). så hur gör man detta? ska jag langa någon rolig video eller ska jag berätta om livet är på the bakery? ellen bakar och sara bauzar, precis som det ska vara :) just nu sitter sara och bauwzar på the sims.. jag undrar ifall hon kan göra nånting utan att bli bauz på det.. gör saker svårt för mig iaf, medfödd åznighet u know.
Men ikväll är det überdäckma på g såå
vi hörs.

Eeeeen Update :)

Hallloooojj mina goda vänner.  Just nu är det ju högsäsong här och det går bullar och bröd så in i helvetet. Vilket gör att man också måste jobba mycket. Jobbar ungefär 12-14 timmar per dag just nu. (Alla dagar i veckan haha). Så ni kanske förstår varför jag inte hinner/orkar blogga så mycket just nu. Börjar två på natten och jobbar till eftermiddagen, om jag orkar chillar jag med nå människor efter eller så går jag hem och slaggar. Men ni ska inte tro att jag mår dåligt! nejnejnej. Jag har det så bra här. Är sjukt nöjd över beslutet jag tog att börja jobba här istället. Och har redan nu fått förfrågan att jobba nästa sommar också. IM ON! att bo på en underbar ö och jobba med underbara människor (och Tobbe såklart hehehehe). Det är ju fan grejt. Tur att man är en av dom 0,4 % av alla som går ihop med Tobbe haha.. Nejmen hörni. Nu ska jag läsa bloggar och sen sova. Jobb igen inatt. Och imorgon ska jag sitta och skära mig för att alla mina underbar får vara tillsammans och jag får vara här :( Hate it!
Ni får en bild på Alvin för att han är så söt :)


/KÄCK

Lunch

2011-07-22_12_13 (MMS)

Lunch


jj

Just nu är det bara jobbjobbjobb. Därför jag är sämst på att uppdatera :) Ni överlever nog. Högsäsongen är över snart :)

/KÄCK

hbsd

Hola people. Idag har det varit jobb. Sweetsweet. Fick även finbesök av både Calle och Hampus. Calle ville baka chokladcroissanter och som tack får jag en gratiskväll i baren (han jobbar där) DEAL! Haha underbart :) Nu har jag precis kommit hem, nyduschad. Hur jävla skönt som helst. Ska powernapa till halv sex och sedan gå ner till bageriet och Sara. Ikväll blire nog filmmys.. Men det är typ någon spelning vid värdshuset och Sebbe sa att vi skulle dit så vi får se :) See ya :)

/KÄCK

hahahhahahhahhahahahhahahahhaa


/KÄCK

.

Skulle inte banga på en Philip i sängen just nu..

/KÄCK

update

Haha okej :) Barnporrs grejen är som både Bea och Miranda sagt, den POHOTOSHOPADE bilden på Justin Bieber :) Oj Im so scared right now eftersom i am anmäld. Buhu gå hem och gråt.
Annars då. Jobbar på :) Många timmar nu, men det märks verkligen inte. Inte förän jag kommer hem och ser min säng haha. I fredags kom min mamma och moster hit. Myspys. Vi grillade med Sara, Hinken, Tobbe, Sanna, Johan och två till. Sjukt mysigt. Sedan drog vi och kollade lite stand up på en pråm. Thomas Järvheden och jag var typ (såklart) den enda som skrattade hahaha. (JAG MISSADE KODJO :O :() Sedan drog vi till Backpocket. Jag blev full. Gick direkt till jobbet (02.00) och jag mådde så in i helvetet dåligt hahaha. Fyfaaaaan. Att jag alltid gör samma misstag. Spydde säkert en 20 gånger hahaha. Tur att Tobbe är Tobbe och inte någon surgubbe (fast det är han ju iof men aa). Sedan på dan mådde jag bra igen och jag och Sebbe chilladegalet på jobbet. Sedan kom jag hem. Mamma hade städat min stuga :') La mig och sov lite och blev sedan väckt av mamma som hade lagat min favoritmat. Underbart gott. Mammas mat <3 Sedan somnade jag om igen för att inatt också jobba vid två. Nu ligger jag här och ska sova snart. Sebbe taggade till mig på jobbet till BP men nu orkar jag inte.

Och btw bästa (har jag berättat det här). Jag har ju tagit hit min ziperall och går till jobbet i den varje natt haha. Man vill ju liksom ha på sig sommarkläder för att det är varmt när man går hem men på natten fryser man ju så då har jag den över. Bääääästa ever. Så skönt :)
Ni får en bild på mig från Falsterbo haha. Jag köpte en hink för att kyla min dricka i, och när vi skulle på förfest var det bara att ta med sig kylskåpet. ;)

/KÄCK

hahaha


/KÄCK

Hahaha men va?

Asså fick dom här kommentarerna hahahaha.
Lilla Fredrik :) Du kan ju vara så snäll och länka det inlägget :) För jag tror dig inte (Någon annan som förstår vad han syftar på ?)

/KÄCK

Besök av mamma och moster :)

2011-07-15_18_43 (MMS)

Besök av mamma och moster :)


Utö

Hej era ubåtar. Idag har jag jobbat. Jobbade tills min chef lackade på en person och bad oss dra hem. Sen ringde han och sa att det inte var mig han var sur på. Han är så söööt haha :) Nu har jag vikt all min tvätt. Var tvungen att tvätta allt jag hade med mig till Falsterbo eftersom det luktade bajs. Nu ligger jag här och käkar vindruvor och väntar på Sara? Tror jag hahaha. Vi ska kolla film och baka. Gör ju det så sällan, så tänkte men vafan det kan ju bli kul! :) 7
OCH VET NI VAAD! Jag har bokade båda allahelgona lägrena til Gunnorp :') Jag är så lycklig att jag nästan börjar gråta. SKA ha Messalina. Det bara är så :)
Ni får några bilder på när vi var på Båtshaket och käkade :)



Sara den rara

/KÄCK

Amanda Sjölander i ett nötskal...

Ellen - Jag kommer till Utö idag!
Amanda - Haha bra hälsa bagaren på ditt jobb kommer inte ihåg va han hette men han va gett söt brun hårig o lite skägg hihi.
Ellen - Tobbe ;) haha. Det ska jag. Har ni åkt hem eller?
Amanda - Aa igår eller i söndags för dig är lite full haha fick en bylle av honom tror jag minns inte riktigt fett snugf iag
Ellen - Jag kommer till Utö idag!
Amanda - Haha bra hälsa bagaren på ditt jobb kommer inte ihåg va han hette men han va gett söt brun hårig o lite skägg hihi.
Ellen - Tobbe ;) haha. Det ska jag. Har ni åkt hem eller?
Amanda - Aa igår eller i söndags för dig är lite full haha fick en bylle av honom tror jag minns inte riktigt fett snugf iag
Detta var 9 på morgonen....

/KÄCK

lite

hej ppl. Har fått klagomål på mig att jag har blivit dålig på att blogga. Jamen hallååå. LIVIN THE DREEEAM! haha. ;) Nejmen about Fasterbo då. Jag och mina bruds åkte ner klockan åtta på lördagen och åkte hem till Micke där vi hade chill med poolbad och trevliga människor. Sedan på kvällen blev det krök hos Micke. Kom massa människor och vi hade sjukt kul :) Sedan dagen efter var det dags att åka till Falsterbo. Vi kommer dit och träffar alla fina andra brudar. Slår upp tälten (jag var gryyyym!) Sedan började vi kröka. Och under veckan har vi varit på tävlingarna på dagarna och sedan festat på kvällen. Har mycket roligt att berätta men nu ska jag och Sara baka (som om jag inte gör det nog haha). 



/KÄCK

Chris Medina

Asså ni kan ju bara föreställa er hur mycket jag gråter till denna videon..

/KÄCK

america

erica om Sol och falsterbo <3:
Vart är ditt linne ifrån som är med usa flaggan/orna? du hade den i falsterbo (såg den på dina bilder) den är sååååå snygg!
Svara i ett inlägg? har ingen blogg el så :)

Den är köpt i London på topshop :)


/KÄCK

Sol och falsterbo <3

2011-07-10_14_32 (MMS)

Sol och falsterbo <3


Wok!

2011-07-05_16_20 (MMS)

Wok!


Vi har sooool :) kollar på hoppning..

2011-07-05_09_52 (MMS)

Vi har sooool :) kollar på hoppning..


Första stoppet. Donken I värnamo

2011-07-02_12_04 (MMS)

Första stoppet. Donken I värnamo


falsterspårabo

Nu drar vi till Falsterbo :) Kommer hem den elfte och kommer bara mobilblogga under tiden. (Om ens det)
HÄST+FÄST=BÄST
Hare :)

/KÄCK

Utö

Lite bilder från när vi pressa på klipporna

Mycke firre
Hampus och Sara
Skinkkiss hahaa  (även kallade svankarN)
Saraaa
Underbart
Flugis
Hampi
Middag på Seglarbaren, Tobias och Hinken (Saras kille)
Sara den rara och Johanna
Påväg till jobbet :)

/KÄCK

Dödsgapet (eller vad fan hettere)

När jag, Sara, Eddie och Hampus var ute på klipporna var man tvungen att hoppa över värsta stället för att komma till andra sidan. Dit var det lätt men tillbaka såg det mycket jobbigare ut. Och Sara hade det vääldigt jobbigt haha. :) (Det blir inte kul förän på slutet :))

/KÄCK

lite shopping

Hej allaaaahopppaaaa.fm lkasf-asf .
Jag är lite trött :)
Idag när jag väl kom in efter att papi kommit så somnade jag som en stock tills mamma kom hem. Då tog jag bilen och åkte till Solna C. Hittade lite söta saker på rea :) Handlade lite på Ica också innan jag åkte och tankade och åkte hem. Sedan lagade jag mat till mamma och nu precis har jag packat klart. Blev bara en bag :) men sen har jag ju tält, madrass och högtalare utanför. Men ska nog gå bra. Imorgon kommer brudsen 7.00 så packar vi och sedan äter vi frullbert och sen drar vi :) Tjihooo

Chinosen - 100:- (Dom är sjukt fula i midjan så jag måste ha en tröja över men dom satt så bra :)
Byxdress - Looove it, har kollat på den förut :) Hur söt som helst. Nu var jag lite glad över mina små bröst för det hade nog sett cp ut annars.
Linne - 30:- Trettio fucking kronor. Underbart.
Jeggings  - Töntigaste namnet ever. Men huuuur sköna som helst. Mina älskadeälskade cheap monday har översta knappen lossnat på så var despo efter ett par nya. Gillar dom här starkt.
Linne - 30:- Siiick!

/KÄCK

Kanske sålla bort lite :p

2011-07-01_18_18 (MMS)

Kanske sålla bort lite :p


Fääst

2011-06-30_00_59 (MMS)

Fääst


Smaaaart Ellen. Glömmer nycklar och bussko...

Smaaaart Ellen. Glömmer nycklar och busskort på ön. Sjukt smart. Tur att man har världens bästa pappa <3


Pilutti

Två bilder från när Emma övade på att visa häst vid hand. Min pluttis är så gollig. I miss her <3

/KÄCK

Homecoming

Tjosan :) I onsdags bestämde jag mig för att jag skulle gå ut un bitte. Mötte upp Sebbe och vi gick till Bakfickan. Var dock inte så mycket folk utan mest personal. Men hade kul ändåå :) Kom hem klockan tre och sen råkade jag försova mig en och en halv timme -.- Och då hade jag ändå ställt fyra alarm. Vaknade bara av det första. Iallafall så jobbade jag på och sedan gick jag hem och chillade. Märkte att jag inte hade några batterier på mobilen så fick gå ner till bageriet och ladda den. Sara hade stängning så chillade med henne tills hon var klar och då gick vi hem till varsitt :) Somnade ganska snabbt och gick upp halv tre inatt för att jobba. Hade inte mycket alls inatt. Gick mest och chillade haha. Och städade :) Nu sitter jag på båten som tar mig till Årsta havsbad och sedan därifrån tar jag mig hem till Sumpan. Idag ska jag bara göra lite ärenden. Om det blir sol, sola lite med Majsen :) Och imorgon bär det av till Ängelholm och på söndag Falsterbo. Helt fucking jävla awesome!


Det firar vi med en bild på min man och jag. Lite halvschletet i solen dagen efter.

/KÄCK

RSS 2.0