Håret

Nu är jag hemma och kollar på den rätte för Rosing, HEJA HUGO!
Tänkte vara gay och visa hur jag hade mitt hår idag haha :)
Och jag ler jätte fejkat på tredj bilden ja :)



/KÄCK

HEJ

Nu sitter jag i stallet, det är många hästnördar här.. Dom är gayiga.
Nu ska jag pilla häst..
Bye fuckers..

/KÄCK


BEEEEEBIS

Igår pallade jag inte blogga, end of discussion.
Imorse var jag trött och mitt alarm är gay eftersom det ibland inte går att trycka på snooze så man måste stänga av det, och jag orkade inte gå upp så jag tröck av och somnade om i 45 min. Så kom lite försent, menmen, det är chill och jag var glad eftersom jag hade med mig kaffe :D. Efter skolan åkte jag och Johanna hem till Sandra som ska bli mamma :) Gud vad det var mysigt, jag har inte träffat henne på jäääätte länge. :( Och så fiiin tmed gravid mage, och det var så jävla häftigt när Melanie rörde på sig i magen, helt underbart. Sedan kom Natta till Sandra och vi kollade på filmen My best friends girl. Väldigt bra film:) Sedan tog vi en sväng till nåt centrum, käkade på donken, gick lite på H&M och sen åkte jag och banana hem. Nu kollar jag på färjan, och glöm inte Ballar av stål ikväll :DVärldens bästa haha :)
Men byebye

/KÄCK

Godmorgon

Igår somnade jag pagbom när jag ätit min pizza.. Sedan vaknade jag av mitt fittalarm för mitt knark, och efter det, (21.00) kunde jag inte somna om så låg vaken till 22,45 då jag gick upp, åt yoghurt en banan och drack kaffe. Sedan gick jag till jobbet, skitväder -.- Jag och tröttTobbe jobbade på, jag gick hem 6,00, själklart med kaffe och en pain chocolate :) Sedan la jag mig igen, vaknade tolv. Sen kunde jag inte somna om så jag kollade på tv, gick upp och duschade och nu sitter jag här och lyssnar på my big love, John Mayer. Klockan tre kommer släktingarna hit, vi ska ha middag för mamma och Johanna, men jag kan bara vara med ett tag eftersom vi ska ha disco för barnen i stallet :) Men nu kom mamma och var jobbig och sa att jag måste dammsuga -.- Så byebye





Bilden: Min stora saknad just nu, Fridolf <3



/KÄCK

Tarta

Idag har skolan vart naajs, jag var i bra tid :) Jag gjorde först chokomintkräm till min tårta, sedan laktosfria bakelser, men digestive, limemousse, hallon och hallonmousse. Uppepå hade jag en stjärnfrukt och pikerade lite, dom blev mycket goda :) Efter lunch så var det fett flumm i bageriet, alla var helt mäpä. Sen på slutet gjorde jag min lilla tårta och sen åkte gick jag, Samo och Ullan till tuben och åkte hem :) Nu ska jag äte en billypizza sen ska jag sova för jag ska jobba inatt. Missar middag med  tjejerna :( Buhu. Men godnatt, :)


Min tårta och sen en bild med mina katter som för första gången låg i samma säng :)

/KÄCK

Tiotusen ...

Jag hade nästan glömt bort den kategorin... Men nu blir det ett sånt inlägg.
Dagens tiotusen rosor går till Sara Sjöstedt. Jag vet, hon är töntig och småfet, men skönare männska är svår att hitta :)



/KÄCK

HÄJ

Hejochhå mina vänner, vilken bra dag :) Började med bageri, jag och Banana, bäst på kavlade degar :) (Och bara för att Jocke inte ville komma på blogen MÅSTE jag lägga upp den här bilden) :)  Vi gjorde wienerbröd och smördeg. Efter lunch fick vi all information om slottet, där vi ska vara och hjälpa till på nationaldagen Sweeet :) Vi får en bagarskjorta och bagarmössa :D Efter skolan åkte jag och Johanna in till stan och köpte present åt Sandras lilla bebis som snart kommer till världen. Lilla Melanie :) När vi köpt det köpte vi kaffe på Coffe House, och satte oss på ett par bänkar i solen och snackade problem, och vi tänker så himla lika hela tiden :) Nu är Greys på tvn, men jag ska faktiskt plugga, hehe gjorde inte det igår nämligen, och har prov imorgon. But for now, good bye :)

/KÄCK


VAFAAAAAN

När jag kom hem var det så soligt så jag var tvungen att dra ner persiennerna för att kunna se datorn och tvn. Sedan ringer Becca för att bestämma tid, och då tänkte jag "det är lite mörkt nu" så jag drog upp persiennen för att få in lite ljus, åthelvete med det, det är ju förfaaan snöstorm ute. Och sommartiden börjar på söndag -.-

GE MIG SOOOOMMAR!

Ska iaf bjussa på lite bilder :Ö



- Valborg, Jag Miranda Maja
- Valborg
- Jag och Busan
- Mudde
- Jag och Mudde --> balen

/KÄCK

BOLT

Såg nyss BOLT, och den var jättebra :) Den hade en bra story, och SJÄLVKLART, så grät jag massor på slutet, men det var så sorligt och hejochhå :') Ni måste se den!

*Nödvändigt inlägg*

/KÄCK

Hahahahahaha

Läste nyss Blondinbellas blogg, japp jag läser den dagligen. Och hon hade haft en frågestund. Kolla vad hon svarat. Hahahahaha jag dör XP

hur många har du bazz?

Vad är en bazz?

/KÄCK


Well hello handsome

Ojojoj! Såg nyss på Ellen DeGeneres, där John Mayer medverkade. Och vilken man! Så jäevla snygg. Och sjunger som en gud, GE MIG tack.



John Mayer - Free Fallin



/KÄCK

Tandläkare :S

Men det gick bra :D Jag har ju typ halvt tandläkarskräck. Eller jaghade det förut när jag gick i Solna, men förra gången, när jag var i Sumpan hade jag en skön kille som satt och sjöng till radion och klappade mig lite på kinden när han hade hittat ett hål "Men det kommer bli bra *klappklapp*". Han var kalas. Men när jag fick en kallelse höll jag på att börja gråta, värsta tönten ja. Men iaf, jag gick dit, satt och bläddrade genom nån tidning och sen kom dom ut, "Ellen". Det var en tjej, och jag ba "nooooo vart är han". Men hon var gullig och det gick jättebra, jag hade inga hål och hon berömde mig för att jag borstar så noga och använder tandtråd ^^ Ja för det gör jag, varje dag.

Nu sitter jag hemma och ugglar, ska väl faktiskt plugga lite till choklad provet på torsdag, och sedan måste jag plugga till svenska proven :S Men det får bli en annan dag..

Bilden: En bild där mina tänder ser jättefina ut :D Och Miranda! DUBBELHAKA hahahaha, jag kan jag med :P

/KÄCK

Söndag

Dagen har varit bra :) Oskar sov här, sedan klockan kvart i åtta åkte jag mot stallet, mötte familjen Lakey. Red Charlotte, vi hade markarbete och det gick faktiskt jättebra, sen direkt efter ridningen åkte jag hem igen och sov ett tag till. Sedan gick jag och Oskar upp och åt frukost, sedan åkte han hem och pappa och Johanna kom och plockade upp mig för middag hos Carin och Gaia där det bjöds på god mat och fika. Sen åkte vi hem och nu kollar jag på Miami Inc.
Imorgon har jag tandläkaren, tyck synd om mig! Dessutom missar jag pyttipannan i skolan :( Jag älskar skolans pyttipanna... Buhu

/KÄCK

Grattis<3

Grattis min älskade storasyster Johanna på 22 årsdagen :) <3



/KÄCK


LugnaLördag

Skönt att bara ha en lugn helg då och då :) Idag på dan har jag bara chillat. Kollade på Björn Gustavsson, ett livsverk. Och sedan såg jag Over her dead body, den var fett seg. Igår såg jag filmen Just Friends, den var ockå fett seg. Menmen, min käre vän Mudde skrev till mig tidigare att hon hade tråkigt, så jag föreslog en promenad. Jag käkade på donken, och det var tusen blattar där. När jag kom hem såg jag på det där nya Jag vet vad du gjorde förra lördagen, lite halvskumt / halvroligt. Kunde inte riktigt bestämma mig, och man vill ju se när han hypnotiserar. 

Imorgon blir det stall, men hem tidigt eftersom vi ska fira min syster Johanna som fyller 22. 

/KÄCK 

Grattis Pantera :)

Jag kom på att min "lilla" kissemisse Pantera också fyller år idag, eller tror det iallafall, jo med det stämmer. Hon fyller tio tror jag, haha vilken koll :) <3





/KÄCK

Grattis mamma <3

Idag fyller min älskade mamma 50 år.
Stort grattis <3


<3

/KÄCK

Vill ha

Mjopp, eller skorna är jag tvekssam på, man vill ju prova först. Och väskans band tror jag är alldeles för kort, menmen.
Klänningen är från den där sidan jag tipsade om där man kan klä grejjs. Sweet

         

/KÄCK

Youtube


The Shins - New Slang



/KÄCK

Botique

Idag stod jag och Pörn i butiken, feeeett mycket folk. Men det har gått bra. Fick med mig massa gott hem, nu ska jag sova lite middag. Sedan får man väl se vad som händer ikväll, alla ska typ vara hästskötare imorgon, men vi får väl se. :P
Godmiddag!

/KÄCK

Sabina 18

Jag glömde att skriva om Sabina (och alla andra oönskade barn) som fyllde år den 18e. Grattis till henne :)
(Och även Jesper, Bosse och Lina)

Ni får några vackra bilder på Sab och mig



/KÄCK

Tjosanhejsan

Idag har varit en bra dag, :)  Gick upp och duschade imorse, sedan pallade jag inte klä mig bra så det blev mjukis och typ yttepytte smink. Sedan åkte jag till skolan. Jag och min grupp gjorde pajer, mumma :) Efter lunch hade vi teori och det var chill. Sen åkte jag hem och sov lite, därefter åkte jag till stallet, mötte mammsen på vägen, hon åker ju till morfar idag, uppe i norrland och kommer hem först på söndag. Skööönt att vara hemma ensam. I stallet fick jag rida Stary Night, det gick hur bra som helst. Därefter gick jag Bus och mördarhästen på promenad och sedan har jag ätit och chillat i cafeterian med alla barn. Tog sällis med Isabelle till HC och nu sitter jag och väntar på Medium, jag kommer slockna men kan ju kolla några minuter.
Men nu ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen.

/KÄCK


JAG ÄR SKADAAAAD

Asså stackars lilla Ellen, jag är skadad. Och jag tänkte att ni ville se fyra bilder på det. Så varsågod. Och hur jag fick dom, jag skar mig, asså blev emo, NOT. Nejmen jag brukar jaga min katt när vi leker (vilket vi gör typ varje dag( och sen gömmer hon sig i soffan, då drar jag typ henne i svansen (löst) eller stoppar in min hand och petar på henner vartefter jag snabbt drar bort den, men den här gången inte tillräckligt snabbt, så aj. Och ni vet själva hur det blir när djur river en, det svullnar upp runtom. Men tur att jag är viking... ("du är ju typ blatte")


Myspys :)

/KÄCK

Gårdagens + inköp

 Kofta - JC
Linne - H&M
Skor - Skopunkten
Sjal - H&M

(Och ja Rebecca, jag ser ut som ett mähä i ansiktet)

Klippningen blev bra, har inte orkat tagit nån bild. Men efter stallet igår åkte jag och min bästastebästis till Kista för att shoppa lite. Eller det blev bara ett par riktigt stora bling-bling jag köpte. Från Cubus, skitsnygga :) Och idag köpte jag två lypsyl (Ja det var nödvändigt)

/KÄCK

Godmöra

Heyho jag är pigg som en lärka. Jag vaknade typ halv åtta imorse, och klockan skulle ringa elva. Men jag kunde inte somna om så jag gick upp och gjorde toast och kaffe som jag avnjöt i min säng :) Sedan har jag bara lullat runt, sminkat mig och sånt. Jag ska träffa Sabina halv ett, för ett ska vi fixa håret. Hon ska färga och jag sk klippa. Hur vet jag inte. Men det blir förhoppningsvis bra. Efter det ska vi till stallet, utan Bus :( Men jag pallar inte skriva mer just nu. Ska hitta nån bild att bjuda på bara..

Blir en på mig och Silja från landet i somras. Det finns ingen vackrare plats än på stranden på kvällarna. Och nakenbad är inte helt fel en kväll som den..

/KÄCK

I like mucho!

Just det, måste tipsa om en superduperhemsida som jag hitta alldeles nyss där man kan göra sina egna outfits (och nu tänker alla killar "gud va töntigt") Men alla tjejer, det är jätteroligt :D Och det ser helt verkligt ut (bilden är därifrån :O )
Men dom har typ för många användare, men om ni går in där och använder den här koden jag ger er så blir allt bra :D

Enjoy: www.looklet.com

Koden: LOOKLET-3644220725





















/KÄCK

KRYSSNING

Vet ni vad :D (igen) Min mammas kusin ringdenyss och bjöd med oss på kryssning. Hur kul som helst, har velat åkt på det skitlänge, dock blir det ju utan någon kompis, och med mamma och Bippan som dom enda som jag känner. Men min släkt är där (den delen som jag inte träffat mycket) Men det kommer säkert bli toppen. Dom försökte komma på nån jag kunde vara med och bestämde Andreas som är i samma ålder haha. Vemvet :) Kommer hursomhelst bli skitkul. Vi åker på långfredan.

/KÄCK


Dagen och bilder

 Vet ni vad! Inatt sov jag fjorton timmar. Gick hem från stallet ganska tidigt och åt nåra mackor och drack kaffe. Sedan skulle jag lägga mig och sova middag, men det var The Hills så jag låg och kollade på det ett tag samtidigt som jag och Bus smsade stup i kvarten om allt som hände i programmet (haha geeeks), sedan klockan fem började ögonlocken bli tyngre så jag stängde av tvn och somnade. Sen vaknade jag av larm klockan nio, men var himla trött så jag stängde av datorn med min dator-fjärrkontroll (jag vet fett coolt) och somnade om DIRRE. Sen vaknade jag sju, duschade fixade mig och åt lite sen gick jag till skolan. Då var det svenska, Jan's lektion och engelska. Hälsade även på lilla Tim som jag inte träffat på jääätte länge. Sen åkte jag till Solna C, tog ut pengar åt Banana och betalade av 1000 på min resa :) Känns bara bättre och bättre, men fortfarande som om vi inte ska åka. Men enough of my day!

Har fått lite andra bilder av Oscar från skidresan. Så här kommer fem gobitar höhööhöhö :P



1. Jag som visar krall-armen och Kalleballe som fascinerat kollar på (och godiset ofc)
2. Myspys i överslafen :P Och massage på Kalleballe
3. Krall-Ellen med Hampus på ryggen
4. Mähä-Ellen, Kalleballe, Hampus, Viktor och Johanna.
5. Jag :Ö

/KÄCK

Lördag

Igår blev en väldigt lugn trevlig kväll. Först på dagen hade vi ju Usek möte i tre timmar, och jävlarns vad kul vi har. Fick pizza, muuumma :) Därefter åkte Sara och jag för att köpa present till Fanny, blev ett par fina örhängen och ett fint halsband. Sen var det bara att åka hem och fixa sig, helt plötsligt var det bara en kvart kvar, men jag hann. Mötte upp Isabelle, Car, Sab, My och Sara vid Näckrosen, och vi gick hem till Fanny där det var middag med melodifestivalen. Jag hejade såklart på Måns, men jag tycker Ugglas är väldans cool, och hennes tatuering = underbar. Vi åt en slags tacos (tacos brings us together) supergott, sedan kollade vi på melodifestivalen. Därefter skulle vi dra till nåt i Ursvik men jag pallade inte så åkte till Oskar.

På bilden: Fina flickor; Isabelle, Jag, Sara, Carlsson

/KÄCK

Torsdagens

En mähä bild på torsdagens,
Och den ser jättekort ut men tro inte så.
Och flippa inte nu men det ser ut som om jag har tjocka ben höhöhö. (Och jag vet att jag inte har det så ni behöver inte ens ta er tid i att slänga in en kommentar...)






Kofta - Vero Moda
Linne - H&M
Tights - JC












/KÄCK

Hey

Godmorgon. Igår blev det lite knas med sömnen. Jag la mig när jag kom hem för att sova middag. Sedan vaknade jag halv åtta. Trodde mamma skulle väcka mig, men icke. Gick iaf upp och åt middag, sedan skulle jag lägga mig. Men kunde inte somna. Så kollade tv och läste till nio. Men kunde inte somna då heller. Så jag var vaken tills klockan ringde, 22,45. Det är knas att gå upp för att gå till jobbet då. Menmen, jobbade med Tobbe till sex. Nu har jag fixat kaffe, ska snart ner till stallet på USEK möte.. Ikväll ska jag på middag hos Fanny som fyllt år. Men tror jag ska hem ganska tidigt. 

Ha en bra dag :)

/KÄCK 

-.-

Idag har varit en riktig piss-dag. Mitt humör har varit på botten. Nu ska jag lägga mig i sängen och käka vindruvor. Sen sova lite, äta middag och sen sova igen. Jobbar 00,00 inatt. Och pallante blogga just nu..

/KÄCK

.

trött

/KÄCK


TubeYou

Nada Surf - Always Love



/KÄCK

Visste du?

Några saker du (kanske) inte visste om mig:

1. Jag äter bara gröna bananer
2. Jag är typ halvt rasist?!
3. Jag är hästnörd och stallet är en av dom bästa platserna i mitt liv
4. Jag brukar kolla min mage i spegeln för att se om jag blivit någe tjock
5. En av mina största mardrömmar är att bli tjock
6. Jag vill ha tre barn
7. Jag tycker det är ganska töntigt att blogga
8. Jag älskar att se kralliga män med småsmå hundar, då skrattar jag mycket
9. Jag har storlek 40 i skor
10. Jag har påbrå från Spanien, Finland, Kuba och Kina (och är ty halvt rasist :S)
11. Jag ogillar asiater
12. Jag kissar med öppen dörr när jag är hemma
13. Jag gråter i nästan alla filmer

Det här var väl kul? Njaaaaa

/KÄCK

Onsdag

Asså dagen har bara varit helt sjuk. Eller rättare sagt det har varit nåt fel på mig. Jag äter ju inte frukost hemma så på väg till skolan mådde jag fett dåligt. Men åt DIRRE jag kommit till skolan. Därefter hade jag och min grupp tårtor och bakelser. Jag var alldeles för grov i munnen. Men sen kom Sab till skolan, så jag gav henne en mini princesstårta :) Jag och Johanna flummade på, sedan var det klassråd. Knas det med. Och därefter åkte jag hem, har även fast jag vart helt flummig idag känt mig seg i huvudet. Och trött som faan. Ska alldeles strax sova middag, måste bara ner och kolla en tid i tvättstugan. *snark* (Det blev värsta sär-inlägget men är FETT trött)

jag bjussar också på en väldigt fin låt. Asså videon är helt jättejobbig men det var den bästa kvaliten på låten. Så ni behöver ju inte sitta och kolla, bara lyssna. :) Eller bara ladda ner :)


White Lion - When The Children Cry



/KÄCK

Dagens

Aa men hade ju värsta outfiten idag. Not. Körde på mjukisar och mössa.


Egobild                    outfiten                  Missen och jag´

/KÄCK

Det där om snöflingor

Jaa, vafan. Det sägs att ingen snöflinga är den andre lik. Men hur FAAN kan man veta det? Jag får damp. Snackade om det här med Mudde när jag var i stallet. (Vi snackar alltid "filosofi" hahaha) Och det är ju helt omöjligt att veta. Hur mycket snöflingor finns det inte liksom? Man kan inte veta det. Och det stör jag mig på.

Men iallafall, om vi ska prata om dagen. Jag mötte Banana på tuben till skolan. Började ett med engelska. Kollade på slutet på någon fantasy film. Den var väl, ok. Sedan handlade jag lite i butiken, och sedan gick jag på engelskan där dom andra hade prov medan jag satt och pluggade. Efter provet satt jag och snackade lite med Samo. Sen drog jag och mötte Busan och Madde i hc, vi gick till stallet. Myspys, chillade lite. När jag kom hem käkade jag lite. Och nu ligger jag och kollar på Den rätte för Rosing. Jag hatar Linda men älskar programmet hahaha:)
Nej nu börjar det snart. Pusshej

/KÄCK

Found it!

Jag har äntligen hittat den perfekta skidjackan. Har länge varit sugen på en riktigt grön jacka. Och POFF så fanns den där uppe i funäsdalen. Jag kunde inte hålla mig, så jag var tvungen att köpa den. 1400:- fick jag betala, men det var lätt värt det, kommer nog inte hitta en så perfekt färg. (Såklart bättre färg i verkligeheten)


Och kolla vad gullig min lille modellkisse är :)

/KÄCK

Film

Har suttit och kollar två filmer. Först Madagaskar 2, skitbra. Sedan såg jag Because I said so, den var huuuur bra som helst. Självklart satt jag och grät den sista kvarten. Och FIFAN vilken snygg man som var med i filmen. Lätt dagens vill ha, han var så oerhört...   ...manlig. MUMMA
Och han var tusen gånger snyggare i filmen, tänk er honom då :O


Gabriel Macht

/KÄCK

Skoooooor

Ge mig pengarpengarpengar
Ge mig skor!
Satt och kollade på Scoretts hemsida, och som många säger GOSH vilka snygga skor



Love Love Love






Jag måste verkligen pröva nåra sandaler så jag ser om jag passar eller inte.....



/KÄCK

Grattis Fanny

Idag fyller Fanny Falk 18 år.
Stor grattis <3
Det firas med en väldigt vacker bild på oss två. h3h3h3



/KÄCK

Morrn

Idag hade jag utvecklingssamtal, hur onödigt som helst, råkade komma tio min försent, men vi var där i max fem minuter. Affe sa Det går bra, några frågor. Sen inget mer, kändes bara lite onödigt, sabba hela dagen. Nyss kollade jag på bilderna från Funäsdalen, inte så många bra, min kamera suger ju apballe och jag orkade inte fota så  mycket. Men ska få bilder från Oscar så får ni senare. Dock filmade jag massor (ofc) så roliga filmer blir det. Ni kan tillochmed få en film när jag åker bräda, dendu! Men nu ska jag äta lite godis och kolla UB.

/KÄCK

Hemma -.-

Home fucking home. Nu är jag hemma igen, och som ni kanske förstår tänker inte jag sitta och skriva om helgen just nu, jag är sådär lagom slitet. Kan bara berätta att det varit hur bra som helst, skitbra skidåkning, bräda sista dagen :D

Så snart ska jag sussa, först ska jag ta bort nån jävla blatte på facebook som lagt till mig, pallante med alla dom där, ett tips till dom som känner sig som en jävla blatte som bara tar massa tjejer på facebook för att få vänner. Det finns en hemsida som heter http://jagarblatteochharingavannerellernagotliv.com/, ännu ett bra tips från EllenPellen

So long

/KÄCK

FUNÄSDALEN

Jag bara sitter och väntar på att klockan ska bli tillräckligt. Ska packa det allra sista. och min väska är alldeles för stor...
Menmen, så ska det va. För er som missat, JAG SKA TILL FUNÄSDALEN OCH ÅKA SKIIIIIIIIIDOR :D
Kommer bli galet najs.

Idag i skolan bakade vi bröd, Jag och Banana med våra skills. Och asså jag är typ ett fetto. Jag åt fem mackor till frukost (jag vet, kill-varning på den) och sen åt jag nåt knas och sen mat. Men så är det. Och jag har ju den härliga turen att inte lägga på mig något. Det är naaaaajs :) Men nu är det gammalt avsnitt på UB. Och ska packa lite.
Hejsvejs, vi hörs inte förän på söndag. Dont miss me to much!

/KÄCK

BIKINI

Satt och kollade lite på bikinisar på H&M, och hittade denna underbara. "Men du har för stora bröst Ellen" blablabla Johanna, -.- Jag vill ha en ändå! Sådeså. Man kan ju iaf prova :D
Men den här är mycket fin :D


/KÄCK

Butik

Shooooohoooozzz

Idag har jag och Emelie stått i butiken (och jag försov mig imorse -.-) Men kom bara fem min försent. Så vi fixade lite i butiken, sen drack jag kaffe och åt en COOKIE till frukost. Sedan har vi bara kämpat på. Mysan, Carlsson och Sab2 kom och hälsade och CoolaKäck fixade chokladbollar åt de hungriga barnen. Sen kom jobbiga blattar. Sen Adam och Robin. Dom är ju som dom är....... Sen var det lunch. Sen var det butiken igen. Sen åkte jag hem, jag var lite rolig på tunnelbanan, och är det inte roligt när någon person man inte känner sitter och krigar för att hålla tillbaka skrattet för att den hört nåt roligt man sagt. Och så var det idag. En kille bredvid oss satt och fnissade när jag var rolig *stolt* hahaha:) Så nu är jag hemma, sitter här med mitt älskade kaffe, har friserat Tova lite också. Nu ska jag äta en COOKIE och kolla vänner :D

OCH IMORGON DRAR VIIIIII, fyfan vad kul det ska bli!

/KÄCK

Godnatt

Yep, time to sleep. Idag kom jag till skolan vid ett, och då visade det sig att jag inte hade engelska, sånt suger apballe -.- Så vi (jag och Samo) satt i butiken typ aplänge. Och så kom pajer in, vi blev lite sugna, så på ca 5-10 min hade vi tryckt i oss hela pajen (och folk tror typ jag har anorexia?! :P ) Haha. Jocke gjorde oss lite sällskap också. Sedan var den svenska, jättekort och oseriöst. Sen mötte jag upp Bus vid HC, vi gick till stallet, jag hoppade Vitsippa, det gick dåligt. Sedan gick jag och Bus på prommis med Mördarhästen. Sen åkte jag hem, duschade och åt blodpudding :D
Nu är det DH.
Ska nog lägga mig i sängen. Pusshej

/KÄCK

Jag är rolig :)

Haha min och Sabinas sms konversation i fredags. Jag hade ju fått i mig tillräckligt. Och när jag skulle åka hem var Sab lite sådär kompis orolig som man blir när nåt fyllesvin ska hem själv. Så jag var tvungen att smsa henne hela tiden.

E: Åker från gull
S. Bra :)
E: Hemma
S: Nej Ellen, du är inte hemma. Vart är du?
E: Gamla Stan


Hahahahahaha ingen tycker säkert det här är kul :P haha men det är kul. Men jag pallade väl inte smsa eller nåt sånt.

Och sen idag när jag Samo och Banana satt på donken skulle jag demonstrera den där sjukdomen vissa har när dom helt plötsligt bara skriker nåt fult ord. Så jag sa nåt i vanlig ton, sen tänkte jag skrika typ "fitta" men ut kom "neger". Och vilken jävla tur att det inte satt nån mörkhyad bredvid hahahaha. Knas. Och Banana och Samo dog ju typ hahaha.

/KÄCK

Youtube

Asså jag ääääälskar det här klippen. Hahahahahahaha bebisens skatt är ju klockrent!



Och den här är ju inte långt ifrån...



/KÄCK

Skola

Idag var det första skoldagen, och jag har saknat skolan (nörd). Eller kanske inte svenska och dom gaylektionerna, men mina underbara Samo och Johanna, vi har ju så kul :D Jag råkade komma försent eftersom det var värsta förseningarna på blåa linjen. Och då blir det ju åttiosjutusen pers som ska på samma tunnelbana, jag stod inklämd mellan två gubbar och fick kriga med min arm för att hitta något att hålla i. Men det var ju mys, NOT!
Kom iaf till svenskan, det var chill. Sedan hade vi liten lektion med Janne, åt choklad :D Och sedan var det lunch. Eftersom vår engelska lärare Sandra var sjuk, fick vi gå efter lunchen. Jag, Banana och Samo drog till Stan, Samo hade jättekul, hehehe, eeeeeller inte. Men det var mys. Nu ska jag kolla lite Tyra show, sedan kommer morfar och Ingrid hit. Min sistaaaaah är här också. Den på en meter. (höhöhöh)

/KÄCK 

Fredag/Lördag/Söndag

Lördag/Söndag: Hejlo :) Nu är jag tillbaks hemma. Igår var jag gaaaalet sliten, kom hem till mormor, tog en powernap(<3), sen käkade vi, sen tog jag en till powernap (på två timmar :P) och sen kollade vi på gaymelodifestivalen, kan det vara lite sämre?! Nej det är fan sämst. Därefter gick vi och la oss. Jag hade ju såklart svårt att somna eftersom jag sovit så mycket. Men tillslut somnade jag bredvid kussen och mostern :) Idag har vi varit på IKEA :D och bauhaus, sedan ätit mat och bara chillat.

Fredag: Jag kom hem, duschade, gick till Sumpan och mötte upp Frasse för olagligheter. Åkte hem, sminkade mig och fixade håret. Sedan hoppade jag på tuben, My och Fanny kom på i Sumpan, och Amanda och Sabina i västra. Vi åkte till gullmars och därifrån tog vi bussen till nånstans, tog nite lång tid alls :) Sen kom vår guide Clas. Tog oss till festen där vi träffade lite folk som man hade kontakter med. Bl.a. Therese och My från skolan, Bonges lillesyrra och några som känner Kevin och Ekim. Ja, världen är liten. Där var vi och konsumerade alkohol och dansade röven av oss. Eftersom min kamera är fuckad är alla bilder suddiga men ni får en härlig gruppbild och om ni har tur en dansvideo :P Sen åkte vi hem, jag dog av trötthet när jag kom hem.


krallarmen är med! höhö

/KÄCK

RSS 2.0