bildör

Schlänger upp lite randombilder som vanligt som jag inte har nåt inlägg till :)
Majsanbajsans spillans skor och mina liiite inbitna :)
Min nya cykel! Den blåa!

/KÄCK

skadad :(

Jag är skadad :( Igen. Asså jag är en sån som typ kan skära mig på en bomullstuss. Typ skar och brände mig på jobbet minst en gång om dagen. Har typ tusen ärr på mina armar/händer. Iallafall så diskade jag idag. Och hade inte märkt att ett glas gått sönder när jag la ner dom i diskhon. Så jag drar med handen och svampen inuti glaset och slicear min tumme :( '

JAMEN SJÄLVKLART fotade och filmade jag :) Enjoy!
Filmen kan ha dålig kvalite nu i början innan youtube fixat den ordentligt. Så kolla tillbaka om nån da så får ni se bättre :) För det är inget man vill missa!


/KÄCK

outfit

Jag är så bra på att vara seriös..
Idag gick jag iallafall med Silja till stallet. Jag kollade lite när dom hoppade. Sen bytte jag om. Sen gick jag och Bea till vattnet med Silja en snabbis och lät henne bada. Sedan skötte jag och Persson. Sen gick jag sällis med Persson till hennes port och sedan gick jag och Silja hem. Tog typ fem år eftersom Silja va lite trött haha. :)
Linne - Gina
Shorts - Nån turreaffär
Skor - Converse
Brillz - Prestige

/KÄCK

Snart

kommer jag <3
längtaaaaaar
Vår låt <3

/KÄCK

outfit

Jag har ju inga bröst kvar så kan typ inte ka tubtoppar. :P Men körde bikinin under och den har ju massa volanger som hjälper myggbetten lite :) Nya shortsen btw.
Linnet - Bikbok


/KÄCK

Dagen i bilder (och lite text)

Idag klockan tolv kom pappa med Silja. Klockan två kom jag upp ur sängen. Jag klädde på mig och Sillewille och jag gick en lite promenad. Sedan gick jag hem och bytte om till bikini och gick upp till Tornparken dit också Maja kom efter ett litet tag. Vi låg och solade och hade finfint. Fick även sällskap ett litet tag av Frida, Sarah och en annan söt tjej med en söt hund :) Sedan gick jag och Maja och köpte glass och kakor och begav oss hem till mig. Vi drack kaffe och kolla JS. Sedan var det dags för Majsan att gå hem. Jag käkade lite och fortsatte sedan att kolla JS. Sedan kom jag på den brillianta ideén att åka till nåt bad och chilla. Sagt och gjort. Vi åkte till kanaanbadet och la oss på bryggan och åt godis och kollade ännu mer JS. Silja var med och tyckte vi va skittråkiga. Iallafall så har det varit en riktigt bra dag med min finaste Majsanbajsan.
'
Tack babyboo för en underbar dag <3 (Jag menar självklart Silja)

/KÄCK

Snyggingar

363Vill du ha dessa tre som vänner? Maila mig på [email protected]

/KÄCK

svenska?



/KÄCK

Avsnitt 4 + extra avsnitt

Okej vi har varit lite sega med det här. Men man kan inte alltid vara på topp. Första avsnittet är typ halvt tråkigt. Och skrämavsnittet råkade vi avsluta innan 5 minuter. Så det är typ inte avsnitt 5 utan bara ett extraklipp :)

/KÄCK

Vinst :)

Har jag berättat att Hufvudsta vann Stokcholmscupen i hoppning? Inte? Amen då gör jag det nu. Hufvudsta vann Stockholmscupen i hoppning. (Dressyren kom tvåa men skitsamma liksom). :) Tänkte slänga upp lite filmer från Sthlmscup. (Jag vet inte om vissa är från förra omgången...)


/KÄCK

random

Hejhejhemsktmyckethej.
Jag är ledig. Hur underbar? Igår var jag på bio och såg Pirates of the Caribbean 3. Den var bra :) Men stod i kö fett länge för hotsnacks och när jag kommer fram är dom slut -.- Hur irriterande?

Hur ser veckan ut då? Idag har Silja kommit hit så henne ska jag ha i veckan. Slipper man ligga inne och såsa hela tiden. På tisdag är det stall. Persson, tisdagsskötning? Sedan på onsdag är det Sabinas student :D. Sedan på torsdag är det väl ingen ridning? Correct me if im wrong. För då ska jag träffa alla nya och gamla på Kringelgården på Fridays. Vi ska äta och dricka drinkar. Underbart :) På torsdag måste jag också klämma in att baka två tårtor. Eller iallafall börja dom så gör jag klart dom på fredag. Får inte dricka sååå mycket så jag inte blir så bakis. Och sedan på fredag åker jag till LOOOOOOONDON :') Till min fina lilla Rebecca. Och OJ vad jag ska shoppa. Stackars Rebecca haha :) Men hon får stå ut. Vi ska såklart göra massa annat sköj också :) Kommer bli wunderful. :)

Ni får lite blandade bilder som inte hör till inlägget men som jag inte lagt upp :) (Eller jo faktiskt genom stallet)

Min pilutti
Jag och min tisdagsskötare <3 och Nareina och Stary. Det är så roligt när vi ställer upp dom och dom ska hälsa. Stary står med öronen slickade bakåt och Nareina står skitglad haha :) Hon är så oerhört söt.
Sen kom Lisa.........
Linnea på woken :)
Brudarna. F.v. Frida, Sabina, Linnea, Fanny, jag, någon random som ville va me


/KÄCK

JSs3

Har börjat kolla på säsong tre nu av Jersey Shore. Måste bara säga. Huuuuur irriterande är det inte att Ron och Sam tar rummet där uppe med tre sängar? Asså det gör mig så sjuuukt irriterad. Varför lackar ingen och säger åt dom att dom är dumma i huvudet när alla tycker samma. Det skulle ju vara MVP!
Får damp på dom två idioterna. -.-

/KÄCK

Brännbollsturnering

Idag var det dags för brännbollsturnering med stallet. Vädret sög ballee. Men vi vann! Underbart. Orkar inte gå in längre på det men jag är typ världens bästa brännare. Dock så har jag skitont i min ljumske :( Poor me. 
Sen nyss var det avslutning för sthlms cuperna. Vi fick våra guldmedaljer. Grymt. :)
Ciao

/KÄCK

Jersey Shore marathon (säsong 2)

- Jag ääälskar Pauly D. Han är kaaatt. Och roligast.
- Älskar Vinny också.
- Gillar Jwoww för hennes ärlighet. Och jag tycker, hör och häpna, hon har rätt schyssta sillisar.
- Jag gillar att Snookie slutat med sin puff (för det mesta)
- Sam är en jävla dumfitta som alltid går tillbaka till Ronnie. (även fast hon stup i kvarten säger att det är slut)
- Jag hatar att hon bölar heeela tiden. Dessutom har hon typ inget i sig. Tråkigaste människan någonsin. 
- Dock har hon skitsnyggt löshår.
- Angelina pallar man ju bara inte med.
- Pallar inte Sam igen -.-
- Pauly Ds kropp och tatueringar.
- I säsong 1 hatade jag Mike, men jag börjar gilla han.
- Sam. Sover. Hela. Tiden.
- Snookies solglasögoooon :O dör
- Sa jag att Pauly D är så gryyymt sexig?
- Undra hur Pauly skulle se ut i annan frilla?
- JAG VILL TILL MIAMI!

/KÄCK

hahahaha

Svar till Jenny: Hahahahaha nej!

/KÄCK

lycklig

Jag är så ooerhört lycklig just nu. Har nog inte varit såhär lycklig i hela mitt liv. Jag kan inte sudda bort leendet från läpparna. Kan inte ta bort fjärilarna i magen.










Jag hittade en oöppnad nötcreme i min nattduksbordslåda <3

/KÄCK

utö

Hejsan sweeties. Idag skulle jag alltså till stället jag ska jobba på i sommar. Utö bageriet. Jag börjar köra 1,5 timmar innan båten ska gå. Det ska enligt eniro ta ca 40 min dit. Tror ni jag hann med båten eller? svar nej haha. Jag är sämst. Men som jag alltid säger. Man lär sig av sina misstag.. Iallafall så kom det ju iaf en båt efter ett tag som jag tog. Sedan kom jag fram. Alla va alltså där hehe (A) och dom va typ klara. Så alla gick och jag blev runtvisad av Tobbe och Petrus. Bageriet är jättefint. Stort! Och sedan fick jag se vart jag skulle bo. En liiiiten liten stuga med typ bara en säng haha. Kokvrån var liksom utanför. Men det var så oerhört mysigt. Och den låg typ på en äng med massa körbärsträd runtom. Orkade inte fota men ni får se i sommar. Tror det blir grymt :) Sedan drack vi lite kaffe och snackade lite och sedan åkte jag hem. Och jag hittade raka vägen hem! Gick jättesnabbt. Cred till mig. Ikväll blire chillerill hemma. Imorgon brännbollsturnering.
Pok

/KÄCK

Asså jag är sämst I världen på att hitta h...

Asså jag är sämst I världen på att hitta haha.. Jag missade båten till utö med tio minuter. Surt! Menmen. Nästa går om 35 så tar den istället :)


Salvador Dali

En tjej jag var på samma ULK som skulle ner och kolla på Maja haha. Asså jag visste inte det. Världen är sjukt liten. Hon har alltså varit på Gunnorp med Maja. Eller när Maja var ledare eller nåt.. Iallafall så fotade dom och fotade även mig. :) Så här kommer några bilder. :) När han gick som finaste fick dom självklart inte med haha :)
Måste bättra på mina skänklar...
Älskar den här bilden <3

/KÄCK

B&J

Hallojsan mina kära vänner. Idag klockan nio åkte jag till stallet. Tunnelbana -.- Lotta Björe var nämligen och höll hopplektioner för våra hoppryttare idag. Väldigt intressant. Hon är så grymt duktig. Sedan chillade jag ett tag innan det blev ridning på Salvador. Eftersom vi missade en ridning en gång pågrund av att en tjej åkt av illa och skadat sig så fick vi rida dubbellektion idag. Jag fick Salvador och han var väldigt fin i början. Eller asså han (och jag) var duktiga i början. Blev väl lite sämre på slutet. Men jag är nöjd ändå. Tror han skulle kunnat bli väldigt fin idag. :)

Imorgon ska jag åka till Utö (där jag ska jobba i sommar) och träffa de jag ska jobba med och så. Ska köra till Årsta havsbad. Lär väl typ åka två timmar innan haha om jag kör fel (tar typ 45 min dit enligt vägbeskrivning på internet). Men det går nog bra :) Ikväll ska jag tjocka mig. Har köpt B&J Nordic water peace och Non stop. :) Gött med en kopp kaffe på det också :)



/KÄCK

överdrivarN

Jag: Jag fick mens idag.
Johanna: Aha.
Jag: Jag tror jag var gravid och fick missfall...

Varpå Johanna sa att jag alltid ska vara så dramatisk haha. Förstår inte vad hon menar (A)

/KÄCK

LitenLista

- Jag tål inte när folk biter i glass. Jag får panik. Speciellt om dom biter i isglass. Och då frågar alltid folk hur jag äter glass. Som man ska. Jag slickar i mig glassen. Alternativt "biter" med läpparna och sen "smular" jag sönder den i munnen. Ja, det tar ett tag för mig att äta en glass.
- Jag HATAR när man skär sig i tungan på en karamell eller klubba. Ni vet när det liksom blir små skåror som skär så in i helvetet.
- Jag satt nyss och kollade alla klipp från BB när dom får besök av släktingar. Grät som ett barn till alla. Asså Martin <3
- Jag borde sova för jag ska upp imorgon och kolla hoppträning i stallet.
- Jag vill ha pojkvän, men vara singel.
- Jag måste borsta tänderna.

/KÄCK

Om sanningen ska fram..

Ni vet bilden på shortsen.. Framifrån. När jag har jätteplatt mage.. Här har ni hur det såg ut hahaha. Jag vettefan vad jag gjorde.

/KÄCK

Shoooppa

Idag följde jag med mamma och shoppade i Barkarby köptjosan. Dom har ju outlet där och jag hittade en turkbutik (ni vet såna som man ba: wattafack is thiis. Sen går man in så hittar man massa skitsnyggt billigt). Och då hittade jag ett par shorts, en kavaj och en klänning. Sen på Belle köpte jag stövlar till stallet (100:-) och en dösnygg "clutch" (som alla modebloggare säger) För också 100:- KAP!

Hahaha asså gummistövelsbilden XP Ville visa både väskan när jag hade den och då hade jag gummistövlar XP
Och vet ni vad jag köpte också! En HDMI kabel. Asså en sån mellan tv och dator. Fyfan vad coolt. Blir liksom bättre bild på tvn än på datorn. Love it!

/KÄCK

Outfit


Outfiten igår. Asså utgången va typ halvdålig. Mycket folk men ingen dans typ. Har jag blivit för gammal eller? Ska iallafall inte ut på ett tag.. Och ja, klänningen är superkort. Men tror ni jag fick ragg ändå eller? Nej.
Och så på dom sista bilderna där jag ser cp ut så ville jag bara visa att jag hade rosa kleggomoj.
Hade mina älsklingar från Nelly. MEN på väg till Collage så märkte jag att min vänstra fot typ krymt. Så skon gick av i varje steg så jag fick ha converse -.- Blev skitsur. Jag har inte haft högklackat på tusen år och så blire så -.-

Btw, jag ska slänga min klänning om inte någon vill ha den. Den ser typ halvt sliten ut och så är den kooort. Men nån kanske ändå vill njuta av den?



/KÄCK

Utgång

Yeeep. Jag ska ut och eftersom det är löning idag hoppas jag att det är lite mer folk än förra onsdagen haha. Jag kör den här klänningen: http://kaeck.blogg.se/category/dagens-outfit.html. Som kör på sista versen nu. Den har blivit lite nopprig och glider upp varje sekund. (Jag kommer visa röver ikväll, men hur annars ska jag få killar?) så jag tar den ändå. Typ sista gången. Rip :(


asså kolla hur långt mitt hår är haha. Älskart. Men måste klippa topparna typ NU!

/KÄCK

Kringelgården:)

:) Vet ni vad. Inatt jobbade jag min sista natt på Kringelgården. Och det känns jättebra. Jag började med att praktisera där i fem veckor och blev efter det erbjuden att börja jobba där :) Först extrajobbade jag varannan helg, innan skolan slutat, och sedan började jag jobba där den 12e juli på heltid :) Och jag har haft det jättebra. Jag har träffat oerhört underbara människor och lärt mig jättemycket nytt. Visst har jag jobbat över en hel del också men sådant får man leva med:) I bagaryrket kan man inte bara släppa och gå efter 8 timmar utan man jobbar tills man är klar. Och ibland blir ju det efter kanske bara 6-7 timmar :)
Nu kände jag hursomhelst att det var dags för mig att gå vidare, och eftersom jag fick ett erbjudande att jobba i skärgården i sommar tog jag det.

Ett extra stort tack till alla underbara människor på Kringelgården

Cissi, Fia, Jossan och George som jag kommit närmst :) Bagarna <3
Och såklart alla butikstjejer och mina chefer Joel och Fia.

Tack.

Och här kommer bilderna från min mobil som jag har från jobbet :)


Kommer bära med mig underbara minnen. Jag säger bara: Kanoten <3 hahahaha

/KÄCK

Outfit

Från lördagen.
Tröja - Stadsmissionen
Jeans - Cheap Monday
Och en sån där facelook ;)

/KÄCK

Lördag

Okej. Tänkte berätta om lördagen..

Det började med middag hos mig. Den som var i tid var såklart Sabina. En sak jag älskar med henne :) Sedan kom Emelie, Persson, Pernilla, Maja, Fanny, Bea, My. Har jag glömt någon? Säkert. Vi åt iallafall mat och så. Sjukt gott. Tack mamma <3 Sedan kom Emma, Sara och Carlsson och åt och efter det åkte vi mot pappa. Jag började nu efter två cider (ja jag drack cider haha) bli typ lullig haha. Sedan kom vi hem till pappa. Sophia och Berna kom. Två andra tjejer till stallet. Sjukt kul att dom kom eftersom vi aldrig festat tillsammans. Sedan hämtade Emma Candy från Falsterbo och hans fyra jobbkompisar. Skåningar <3 Sedan kom Felicia, och sedan vet jag typ inte vilka som kom men vi var ruggigt många ett tag haha. Typ Felicia, min syrra, Jenny, Anton, Anton, Guss, min kusin.

Aja iallafall så spelade vi massa kortspel och dansade. Och jag blev så sjuuuuuuuukt full. Asså jag har nog aldrig varit så full förut haha. Men asså det var en bra fylla för jag mådde liksom bra. Jag försökte haffa också men det gick tydligen inte så bra :) Vi drack iallafall till typ halv sju på morgonen. Sen somna jag. Sedan vaknar jag tolv av att min pappa kommer hem. Då försvann glädjen haha. Nejmen han var skitlack för att någon druckit hans öl. Sedan sa att han varit 19 också och haft FF. Så han var lite förstående. Men lägenheten såg verkligen ut som skit hahaha.

Aja. Det var en riktigt lyckad kväll. En grym hemmafest om jag får säga det själv :)





Blir bara tre bilder. Är för lat för att lägga upp fler haha. :) Men om ni verkligen vill kanske jag gör det senare :)

/KÄCK

biljävel.......

Tjo blogggggen. :) Assåååww. Herreguuuuud. Vad trött man blir. På alla dessa jävla vägarbeten. Jag körde vilse, igen. I typ en timma hahaha. Asså tog en timma att komma hem från jobbet ist för typ 25-30 min.. Så jävla irriterande. Och det mest irriterande är att jag var på rätt väg först. Sen missade alla omledningar och hej och hå. Aja. Jag måste tänka positivt. Jag lärde mig något av det. Att ALLTID lita på skyltningen.. Jaja.

Inatt var sista natten med min älskadeälskade JohannaBanana. :( Men vi kommer jobba tillsammans igen. Det vet jag :)

Nu ska jag sussa. Imorgon skriver jag om lördagen. Love yaaa

/KÄCK



Tack för en grym kväll mina fina vänner. I...

Tack för en grym kväll mina fina vänner. Idag mår man som man förtjänar... Uppdaterar imorgon


partej

Hejsan alla söta männskor. :)
Idag vaknade jag redan tio och kunde inte somna igen.. Blev tvingad till affären av mamma. Men va fett trött så hon sa att jag skulle ta bilen haha. Det är typ fyra minuter från mig. Ica Duvbo för er som vet hahaha. Men jag tog bilen. Det skönaste någonsin. Sedan kom jag hem igen, käkade frulle och låg och drog mig. Sedan duchade jag. Och nu har jag städat mitt rum. Ikväll kommer mina brudar hit och äter och sedan åker vi hem till pappa och har lite ferre :)
Får se hur det slutar. :)

/KÄCK

frierier <3


/KÄCK

Videos

En video från Ulken haha. Jag är så rolig. Resten är från Sandra/Linnéa :)

/KÄCK

Tangled/Trassel

Såg nyss Trassel. Med engelskt tal såklart. Den var fullkomligt underbart. Jag älskar den. Jag skrattade och grät varannan sekund. Ett måste att se. My, filmklubben! :)

/KÄCK

EGOBILDEEEEER

Varför skulle ni inte vilja se bilder på mig om ni är inne på min blogg heeeela tiden...
Det är bara att runka/pulla på :) Det bjuder jag på.













VAAAAAAAAAARNING INNAN DU BLÄDDRAR VIDARE!
Jag säger bara 2 ord. DAGEN EFTER.










/KÄCK

En bild jag gillar, pantooo <3


/KÄCK

Bilder från onsdagen

Jag bestämde mig för att vara hemma ikväll. Måste ta väl hand om mina gäster imorgon. Så nu får ni förbereda er på massa bilder som jag aldrig har hunnit lägga upp :) enjoy!

/KÄCK

Outfits

Den första från när jag och Johanna åkte till Sandra och Linnéa.
(Pga. lite klagomål på mina outfit-poser så provade jag lite nya haha. Jag är så sämst)

Tröja - H&M
Chinos - Cubus
Converse
Brillz - Prestige
Linne - Bikbok
Jeans - Cheap Monday
Converse

/KÄCK

Hos Sandra och Linnéa, bildbomb

Hur söt får ungen vara (Linnea haha :))

/KÄCK

Det blir inget stall idag. Mår piss. Förlå...

Det blir inget stall idag. Mår piss. Förlåt nareina :( <3


Onsdag

Hallojsan. Idag mår mitt huvud som man förtjänar. Trots att gårdagskvällen inte var så lyckad. Eller asså det växlade mellan bra och segt. Vi kom till treat först. Satte oss på nån soffa, sen smsa Sabina med någon kille så vi gick och satte oss med han och hans kompis. Där var det kul/trevligt :) En bra förar grej. Så lämnade vi dom och gick till bussen. Där killen jag spanade på där inne stod med sina kompisar. (Sabina kände ena kompisen) Så jag ba Hej! Och hans kompis ba: Var det henne du pratade om? Och jag ba: Va? Så typ berättar dom att dom fixar tjejer så hahaha. Så man säger så när dom kommer i närheten så frågar dom alltid vad dom menar och grejer. Bra icebreaker! Så vi åker iallafall med dom till Laroy. Kommer in, och det är hur lite människor som helst där. (Någongång här försvann mitt span från Treat :() Så vi går ut och chillar och Sabina träffar Saga. Så vi ska typ sätta oss med dom. Men det finns bara en plats så vi står liksom bredvid sådär lite halvstelt som jag inte pallar. Så jag sätter mig vid två killar och snackar med dom. Dom va jättetrevliga och då blev kvällen bra igen för dom va roliga :) hoho.

Sedan ska vi iallfall dra vidare till Spybar. Ooooooh. Fast nää. Jag är inte impad. Det var typ bara 50+ are eller töntiga brudar i fula kläder. Men vi dansade lite iallafall. Sedan såg jag typ en kille som jag tänkte att jag skulle haffa. Sedan går jag med Sabina ner när hon röker. Sedan så är mitt haff borta. Så hittar Sabina honom. Han hade typ värsta baggystilen som inte va fin men han hade lockigt hår som stack ut under kepsen <3 och fina drag i ansiktet. Han va 28 år... Fick ett kefft hångel. Så jag drog. Han ville ha mitt nummer. Och jag lämnade för första gången ut fel nummer haha. Jag har typ aldrig gjort det förut. Men han var inte svensk och så va han gammal. Så byebye!

Sedan gör jag någon jag inte gör ofta! Jag fyllekäkade! Jag brukar inte gilla att vakna mätt men nu gjorde jag det :) Sedan kommer jag till nattbussen. Sätter mig ensam. Och såklart. Ska någon tönt sätta sig bredvid mig. Och jag kan ju inte hålla käften så jag ba: varför sätter du dig här när det finns typ maaaassa säten lediga. Och han snackar om att jag såg trevlig ut och hej och hå. Sedan snackar han KONSTANT ända till min busshållplats. Han typ snackar om hela sitt fucking liv. Och man borde väl märka att jag inte bryr mig ett jävla skit och sitter och ba mm.. aa.. Aja, han skulle ju också ha mitt nummer. Gav fel MOHAHHAAHAHAHA. Im so cool.
Så det var min sega onsdag. Och då va jag ändå hemma fem. Men roligare har man haft..

Bilder kommer!

/KÄCK

sovsällskapet på bilden innan

sovsällskapet på bilden innan


SMS-inlägg

2011-05-19_02_14 (MMS)


Laroy. Halvkefft men trevliga människor

2011-05-19_02_03 (MMS)

Laroy. Halvkefft men trevliga människor


Pantis och jag festar loss

2011-05-18_22_30 (MMS)

Pantis och jag festar loss


Sandra

Idag ska jag och Johanna åka och hälsa på Sandra. Va tuusen år sen. Sen ikväll är jag ledig. Vet faktiskt inte vad som händer. Chillar nog galet. :) Annars ser veckan ut såhär:

Onsdag: Träffa Sandra och Johanna. Ledig på kvällen.
Torsdag: Handla med mamma, borsta på Nareina, jobba.
Fredag: Rida, utgång, spåra.
Lördag: Middag, fäääkkkäääähhh.
Söndag: Vara bakis, Jobba.
Måndag: Rida, Jobba
Tisdag: Borsta på Nareina, Jobba sista natten :D
Jag har alltså fyra nätter kvar. Så sjuuuukt skönt :)


Fina Sandra

/KÄCK

Kezo :)

Lina om Kezo:
Lite sent, men jag vill iallafall svara :)
vad roligt att höra att han mår bra, vi hade nämligen honom innan han kom till er.

Och den hästen har verkligen ett hjärta av guld, ingen tvekan om det.

Ni får pussa honom och ta hand om honom så väl ni bara kan.
Ska faktiskt ta och hälsa på honom det här året iallafall.
/lina
Trevligt att du kollade tillbaka :) Kezo startade faktiskt en hopptävling på ridskolan i helgen. En Clear Round bara men han tyckte det var så oerhört roligt. Han petade en bom men annars gick det bra. :) Och han har verkligen ett hjärta av guld. Vi har ju fått uteboxar på stallplan och han är den som Alltid står med huvudet ute och solar och får massa klappar av både stora och små. :)

/KÄCK

Hihi :')

Kommenterat av Rebecca Lakey: hahahahahhahahahha dor bara jag tanker pa nar du skulle visa den i stallet.
Och så hade hon länkat min absoluta favoritvideo på hela youtube :) Den är så underbar. Och hon syftar på när jag skulle visa den för henne i stallet och direkt jag tröck på play så bara sprutade tårarna. Vilket dom gjorde nyss också när jag såg den hahaha. Jag är så himla blödig ibland.

/KÄCK

Tiotusen röda rosor

Går tiiiiill. 

Johanna "JohannaBanana Svenneson" Svensson :)
Hon har tjatat som faaaan. Haha :) saken var att när jag skrev ett inlägg om henne så tänkte jag; Har hon fått tiotusen röda rosor? Och det trodde jag så jag satte inte henne i den kategorin. Och hon har alltså legat hemma och skurit sig för att hon inte fått hamna i den. Haha :) Men här får du.

Och jag behöver inte ens skriva varför. Det är bara du och jag liksom. <3 (Ni ska se oss tillsammans så fattar ni haha)

Min favorit bild på oss <3

/KÄCK

Kooollaa :) haha minsta fulaste underskrif...

2011-05-17_18_32 (MMS)

Kooollaa :) haha minsta fulaste underskriften någonsin


sööööto


/KÄCK

Bada

Jag och Bea har bestämt oss för att bada varje torsdag. Först tänkte jag banga men sen gjorde jag det ändå. Och jag hade glömt badkläder så fick ta vad jag och Bra kunde skrapa ihop haha..

/KÄCK

en liten lista

Jag har insett att min senaste kyss... var för kort.

Jag lyssnar på… min katt som snarkar.

Jag mår bäst när jag… är i stallet.

Stockholms bästa stadsdel är… Solna/Sundbyberg?

Den bästa krogen heter… Dont know

Jag pratar… gärna med nya människor

Jag älskar/tycker om… mitt körkort

Min bästa vän(ner) är… underbara

Min första riktiga kyss… var i ett "hemligt rum i skytteholm där vi körde sanning eller kånka"?!

Jag avskyr när folk… Ojojoj den listan kan bli lång.. Men vi säger blyg.

Kärlek är… Bra

Någonstans, tänker någon… på mig?

Jag kommer alltid att vara… Mig själv (hej världens töntigaste svar)

Jag är hemligt förälskad i… Onsdagspappan (hemligt för honom)

Sist jag grät var… till August Rush, en film alltså.

Min mobiltelefon är… Typ keff och lite trasig..

När jag vaknar på morgonen... Kollar jag min mobil.

Just nu tänker jag på… Att jag borde sova.

Bebisar är… sööööta

Homosexuella är… något jag skulle vilja ha som en kompis (bög, ingen jävla flata)

Blondinbella är… Snygg!

Ikväll ska jag… Jobba.

I morgon kommer jag… Sova, vara i stallet och jobba.

Jag vill verkligen… Åka till Falsterbo.


/KÄCK


underbart


/KÄCK

f u

I dont care att jag är sämst på att blogga. Jag bloggar när jag har tid. Typ på tisdag eller nåt. Jobbar ikväll. Tjo!

/KÄCK

Glatt gäng

2011-05-15_15_33 (MMS)

Glatt gäng


haha

Hahaha asså jag älskar den här bilden från Ulken. Jag tar ett strypgrepp på en kille hahaha. Så klockren och typisk mig :P

/KÄCK

fitout

Linne - Gina
Chinos - Cubus
Converse
Röda brillz från Prestige (FALSTERBOOOO)
Och självklart en söt bild på mig :)






/KÄCK

Tack

Vill bara tacka pappa och mamma som har varit underbara och övningskört jättemycket med mig.
Och alla mina fina vänner som har trott på mig :) Inte varit ett dugg oroliga för Falsterbo-resan. (Som ni sagt iallafall). Alla jag har pratat med har bara: Men du kommer klaaara det.
Tack <3

/KÄCK

du är en tönt :)

Hejsan era jävla töntjävlar. :)
Just nu ligger jag i sängen med datorn på magen och kaffekoppen bredvid. Asså jag vaknar upp helt lycklig med ett körkort. Det är ju bara sjukt, att köra bil ensam. :) Förstår ni friheten. Inatt när jag skulle åka hem från jobbet så hade dom stängt av massa vägar så jag fick ringa Johanna och hon skulle försöka guida mig, vilket inte gick så bra haha. Slutade med att jag fick köra till min skola, runt den och sedan ut på motorvägen. Bör nog ringa pappa och be honom förklara hur jag ska köra hem inatt. Han är ju en levande karta. :)


Här får ni treeee bilder. Asså alla är verkligen skitfula men jag gillar dom eftersom vi ser så glada ut haha. :) Im a geek.

/KÄCK

körkort!

JAG HAR TAGIT KÖÖÖÖÖÖÖRKORT :D Det är så underbart. Körde upp idag 10,50. Kan berätta mer ingående imorgon. Körde till stallet och jobbet idag. Och hem fick jag typ köra runt och genom halva Stockholm haha. Alla vägar var typ avstängda. Men nu måste jag fan sova. Pyyysssss

/KÄCK

Körkort

Har räknat lite på vad mitt körkort kostade. Jag har ju kört jättemycket privat. Köpte först ett paket med 5 lektioner och sedan bara stycklektioner. Dom två sista var typ halvt onödiga. Och dessutom sa dom att jag skulle köra mera men det sket jag i och bara bokade. Jag kände mig klar. Och jag brukar ha en ganska bra känsla :) Jag tror det är ett ganska bra pris på körkortet. Har hört att vissa betala mycket mer :)

Handledarkurs - 350
Körkortstillstånd - 220
Synundersökning - 100
Körkortsbok - 300
Körkort.se - 270
Åtta körlektioner - 4890
Riskettan - 625
Halkkörning - 1725
Teoriprov - 220
Uppkörning - 1100
Körkort - 230

10030:-
Första körningen - 2/12 - 2010
Teoriprov 4/5 - 2011
Uppkörning 11/5 - 2011

/KÄCK

Två söta bilder på Ellen Käck


/KÄCK

Outfit

Lite halvtråkig.
Tröja - Lindex
Kofta - H&M
Jeans - Cheap Monday
Tofflor - Jysk

/KÄCK

:)

Tjabba tjena hallå.
Idag övningskörde jag och pappa. Gick sisådär.. :( Sedan åkte jag till stallet. Chillade med finaste brudarna ett tag. Med massa skratt i det underbara vädret. Sedan så bytte jag om och kollade på småttingarnas lektion. Därefter hade jag och Persson skötstund. Myspys. Har saknat min älskling. Hinner inte riktigt när jag jobbar natt.. Iallafall så tog jag och Persson sällskap till Västra. Köpte lite godis och glass. Mums. Sprang sedan ner ppå en minut. Emelie och jag är awesome! (Vi smsar typ alltid varandra om vi hinner på en minut hahaha. Geeks.
Nä nu får det bli lite bigbrother innan bigbrother. Hörs kanske senare, annars imorgon.

NI får en bild på ponnytjejerna från i fredags hihi (A) Ajax, jag, Maja och Gladdys.
Ponysarna blundar för solen haha. Sötnosar.


/KÄCK

geeeeeeeeeeee mig

Asssååååååå jag måste ha dom. MÅSTEMÅSTEMÅSTE. Jag dör.

/KÄCK

:)

Halloj halloj. Jag har inte haft tid eller ork att blogga på ett tag. Men nu är jag hemma från jobbet. Är ledig idag. Skööönt. Är lite less på jobbet just nu. (Kan inte råfört) Men har ju typ bara 10 jobbdagar kvar eller nåt sånt så det är chill.
Nu närmar sig körkortet också. Jag tänkte att jag skulle ha en liten tävling. Alla håller på att gissar när jag ska köra upp. Och den som gissar rätt vinner: EN PÅSE BLANDADE BULLAR. Hoho :) Så kommentera ert förslag.


Justeeee för er som inte hänger med mig. Jag klarade teorin i onsdags! Berättade väl inte det? :) doktiga jag. Fick 57. Minsta är 52.
/KÄCK

Tar en fika med modellen

2011-05-07_15_39 (MMS)

Tar en fika med modellen


love

Jag dör. Från http://urbanog.com/.
Måste tipsa er om en awesome blogg. Hon skriver om massa skor och sånt. http://misscm.blogg.se

/KÄCK

hohoho


/KÄCK

älsko

Titta vad sööt min älskling är

/KÄCK

Mobilbilder

Tänkte slänga upp massa bilder från min mobil. Så det är massa blandat.. Bara lite skit liksom.
Ni får mera någon gång :)

/KÄCK

lösögonfransar

Köpte dom här när vi var i Belgien med klassen men har aldrig haft dom eftersom jag inte haft något lim. Men fick ett av Sabina och idag när jag hade tråkigt provade jag dom. Och blev kääär. Nu sitter dom dock lite halvt dåligt. Men jag kommer totally använda dom massoooor :)

/KÄCK

..

Ibland är jag bara föööör sexig

/KÄCK

outfit

Beige + Beige?

/KÄCK

design?

Är det ingen som vill göra en design till mig? Orkar inte sätta på den andra datorn på PS och så.. -.-

/KÄCK

Maria

Haha asså det första brevet fick jag ju när jag åkte därifrån och det andra fick jag hemskickat på posten hahahaha. Jag dog typ av garv. (Kom nyss på astt det var idag hehe). Och nej jag har inte gått på något av det :)

/KÄCK

hahahaha dagens

Bin Laden är död men, hans lite mörkare bror Choko Laden finns kvar
samt kusinerna Marme Laden, partyprinsen Pinaco Laden, vegetarianen Sal Laden.
Sen får man inte glömma hans senila farbror Var Fan Var De Jag Laden.
Samt den livsfarliga vissångaren Bal Laden.

/KÄCK


:)

Hallåhallåhallå, vad är det som står på? 

Inget :) Jobbade med Cissi och Banana inatt. :) Gick bra. Fick skjuts till Gullmars. Kom till centralen och hann med nattbussen som går närmast till mig. (Gabbes för dom som vet, Maja typ :P). Och det är så sjukt skönt. Då blir man glad. Nu har jag ätit frukost och ska snart dra på mig mina hunters. Det fucking regnar. Dessutom ska jag ha min vinterjacka. Såå skönt. Jag ska ha den tills det blir varmt på nätterna. Orkar inte frysa. Och igår var det mamma som sa att jag skulle ta den. Mammor har, vare sig vi gillar det eller inte, rätt. Och fy vad glad jag va inatt när jag hade den. Mami <3
Kan ni tänka er vad jag ska göra nu? Aa, bajsa. Ni får en bild från Sagges skiva. Ska orka ladda upp fler sen :)

/KÄCK

Underbart ur ponnyakuten <3

Avsnitt 15
04,01 HAHAHAHAHAHAHA dör
Orkar inte avsnitt 16 :)
Men asså. Jag vet inte om jag missade.. Men vad hände med Star?

/KÄCK

ohmyfuckinggod

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR
Asså seriöööööööst. Ser niiiiiiiiiii? AMAGAD. Visst att dom är cp där fram men seeeeeer ni dom? OMGOMGOMGOMGOMG


/KÄCK

Måste köpas till Hufvudsta hahaha

(bommarna asså :P)

/KÄCK

want


/KÄCK

Hissar

Vita kalsonger! Sjukt snyggt. Asså nu snackar vi ett par märkeskallingar som sitter sjukt bra. Sexiiigt. Mönstradekallingar är uteeeeeeeeee.

/KÄCK

Min Banana <3

Hallå vet ni vad! Min älskade Johanna ska börja jobba på mitt jobb! :) Okej jag slutar om mindre än en månad men fick natt den här månden också så får jobba med henne. Tänk att få jobba med en av sina bästa vänner. Underbart. <3

Vilka minnen, alla tre år på gymnasiet, skidresor, slottet, tävlingen i gbg, utgångar, fårvallning. Och mycket jävla mer ska det bli,

Jag älskar dig <3

/KÄCK

omfg


/KÄCK

vivere senza rimpianti

Jag vill tatuera mig! NU!

/KÄCK

Bröllop haha


/KÄCK

Glömde två

Ja jag står som ett mongo.. :P
Nyduschad :)

/KÄCK

Sillewille

Hittade lite bilder som ni kan fååå.
Från Golfängarna. Kolla min rompa hahahaha
Goooosi

/KÄCK

outfits

Dags att skaffa en ny pose?






/KÄCK

Världen är liten

Jag blir alltid facinerad över hur liten världen är. Och har två exempel.
1. Min kompis Frida från Göteborg och hennes mamma var med mig och mamma på vårat landställe som ligger ganska nära Gävle. En liten håla som heter Nöttö. En sommar åkte vi till ett litet randombad som typ ligger mitt i skogen. Och där, på det lilla jävla badet, träffar Frida två klasskompisar från Gbg. Halvsjukt.
2. Nu när jag var i Ängelholm så träffade jag en kille från Ängelholm som jobbat i Skellefteå tillsammans med min kusin. Som kommer från Hudiksvall. Också sjukt.

/KÄCK

Gunnorp

Vet ni vad! Jag ska åka på Gunnorps allahelgona. Har jag bestämt mig för :) Kommer bli underbart. Och jag SKA ha Messalina. Vill åka på båda. Någon mer som ska? :)


Jag och min älskling. Sakna <3

/KÄCK

Utkast: Maj 1, 2011

Rebecka om Valborg:
Ellen, valborg är överskattat, och fett kallt :(
Du har rätt. Det är jävligt överskattat.. I alla år har jag typ varit på landet med min familj och tänt vår lilla brasa och haft det bra. Saknar dom valborgarna. Sen typ år 2008?! då jag var för gammal för det stannade jag hemma. Vi va typ ute i Pampas. Det regnade och va kallt. Och jag drack äckligt vin. Sedan ringde jag Sandra och mötte upp henne och hamnade på någon fest. Vi åkte hem till en killkompis till henne. Jag fick ligga. Så det var väl ok.
Förra året tror jag att jag inte gjorde ett skit.
Nej men godnatt hörrni.

/KÄCK

RSS 2.0