:)

Hejsanhoppsanfallerallera.
Igår hade vi slutprov i skolan. I bakning. Gick väl sådär.. Sedan åkte jag till stallet och red på Gladdys. Gick bra. Därefter var det bara att skynda hem för att fixa mig innan jag och My åkte till Nivå där Sabina och Fanny satt och så började vi föra. Sedan styrde vi stegen mot Malibu för skiva. Hade grymt kul.. Vi åkte hem vi 2? Och imorse var det bara upp igen och till skolan för resten av slutprovet. Jag var helt död. Och så hade vi mösspåtagning. Ska försöka få bilderna av Mäki. Därefter åkte jag hem och sov några timmar innan jag åkte mot stallet. Red Bernard, vilket gick toppen :) Sen åkte jag hem, åt hemmagjord pizza, så jävla gott. Och nu har min älskling kommit hit. Men imorgon blir det tidigt upp för brännbollsturnering med stallet. Nu ska vi chilla, är grymt trött.

/KÄCK


..

Hejsan alla bajskorvar.
Nu har jag kommit hem. Idag efter skolan åkte jag först och köpte biljetter till en skiva på imorgon och hoppade sedan på tunnelbanan min pojk satt på. Vi åkte till slussen och skulle hitta en vårjacka till mig. Vilket gick åt helvetet -.- Hittade iallafall en väska för 100-lappen :D Efter stan åkte jag ensam mot pappa för middag. Pasta Carbonara. MUUUMMA. Sedan blev det en kort promenad med Silja och Fanny, sedan drack jag kaffe och vi klippte Silja, och sen åkte vi hem. Och bara så ni vet, min väska jag köpte häromdan är så jävla bajs-snygg. :)


Älskar den här bilden på mig och Sarre :)
Men man tror typ att hennes arm sitter på mig och hej och hå..

/KÄCK


Solaaa

Fyfan vad najs det är. Har legat på ballen (inte Theos, husets) sedan jag kom hem klockan tolv till nyss. Har redan fått massa färg. Tack pappa för mina pigment :) Dessutom poppade mina fräknar fram hur mycket som helst. :) Nu är det snart time för stallet och sedan innebandy. Förresten, jag blev ju vald till lagkapten för vårt lag. Sweet :)

Ni får en söt bild på mig och Theodor :)



/KÄCK

Väska :)

Efter skolan åkte jag in och köpte min fina väska. Och nu blir jag igen sådär att jag funderar över klännigen :( Help me people.

/KÄCK

2 cool 4 school

Därför sitter jag och bloggar. :) Igår efter typ en timme i skolan åkte jag  mot sumpan och S:t Martins för att bli fin på huvudet. Mötte Maja, Sara, Fanny, Maria, Emma och Carro där. Maria fixade Fanny, Emma Sara, och Carro Maja och mig. Sedan fick vi även sällskap av Sabina och Emma. Skönt som fan att äntligen få håret klippt. :) Efter det gick jag, Sarre, Emma och Sara mot stallet. Jag chillade lite med Sara den rara i cafeterian innan det var dags att kolla på hoppning. Det var ju inte så speciellt intressant. Efter stallet åkte jag hem, min pojk kom och jag var duktig och gjorde klart hela projekarbetet. :) Nu är det samhälle.

/KÄCK

fb

Anna, du är alkoholpåverkad! Gå ner!

/KÄCK

<3

Train - Hey, Soul Sister



/KÄCK

:)

Jag fattar inte hur jag aldrig lyckas komma hemifrån i tid. Skulle gått för typ en minut sen. Och jag gick ändå upp väldigt mycke innan idag. Men när jag tror jag har mycket tid så chillar jag galet. Vilket leder till detta. Nu ska jag bara fota min outift. Sedan time to go. En lekton.. Jaja

/KÄCK

Klänningen

Fin va? Men på bilden jag hade tagit bakifrån såg jag jätteful ut :O Den har öppen rygg om ni kollar noga ser ni kanten där urringningen slutar. 
Och ja den är väldigt kort.

Köpt på någon konstig affär inne i stan. Där jag imorgon ska köpa en väska :D

/KÄCK

Update

Ojojoj. Tre dagar sedan jag bloggade uschusch. I torsdags och fredags i skolan har jag gjort supergod cheesecake och vit chokladmousse varvat med hallon, cheesecakesbottensmulor och hallonkompott. Gött. Gjorde glass också. Så jävla tråkigt. Sedan i fredags efter skolan åkte jag och Theodor in till stan, betalade av det sista på resan och köpte den bajs snygga klänningen. Har gått runt och tänkt på den hela helgen om jag skulle lämna tillbaka den. Men sen provade jag den hemma och hell-no. Den stannar :) Ni får bilder ikväll om jag orkar annars imorgon. Iallafall, hoppade Ebba sedan och kollade på hoppningarna innan jag och Bus gick hem till mig och kollade lite på Disturbia och sov sedan.

På lördagen var det dags för dressyrtävlingar och jag Bus och Emelie skötte sekretariatet. Och åt. :) Efter stallet, gick jag hem och fixade mig innan jag åkte mot Sabina för att föra lite med brudarna. Vi drog sedan till Carros pojkväns lokalfest. Det var najs men jag gick hem ganska tidigt. För idag var det dags för första jobbdagen ensam på Kringelgården. Ställde klockan på 04.45 och skjöt iväg nattduksbordet så jag inte bara skulle stänga av klockan. Men det gjorde jag tydligen ändå. Vaknade 05.11. Tunnelbanan jag skulle ta skulle gå 05.19. Så jag sprang upp, drog på mig några kläder, sprang ner för all trappor (jag bor på 4:e våningen) och cyklade i ilfart upp (ja, upp!!!) till tunnelbanan. Och jag hann! Men sedan när jag kom till T-c var den tunnelbanan sen så jag missade saltsjöbanan och fick vänta en timme. Men sedan väl framme gick det bra att jobba :)Efter jobbet åkte jag hem och fräschade upp mig för att sedan plocka upp Maja med bilen (cykeln...) och sedan åka och kolla på Theos match. Dom vann, och jag har blivit en fotbollsfru. Haha. Och Maja är den jag är assistent åt hahaha.

Aja, långt inlägg. Men nu väntar jag på min käre pojk medan jag äter nooooodels och kollar How I Met Your Mother. Livet är underbart :)


En fett ful bild på mig, men titta mitt hår :O <3 :D

/KÄCK

ont

Jahaja. Idag när jag trallade runt i stan (har hittat väääääärldens snyggaste klänning och väska som jag nog ska köpa imorgon) så fick jag sms om att jag skulle ha den nya ponnyn Gladdy i hoppning (som ingen annan hoppat på vår ridskola innan..). Roligt tänkte jag. Det visade sig inte vara sååå roligt. Eller jo lite då. Han började bocka och det slutade med två och en halv avsittning (Jag hoppade av en gång, för hamnade på hennes huvud men tog mig upp igen och då hade tränset ramlat av...). Den sista ramlade jag ganska hårt (vid det här laget hade jag kortat tyglarna såhäääääär mycket men det gick ändå inte. Hon stannade typ preciiiis efter hindret och rätt ner..) och tappade luften. Stod böjd och funderade på att lyfta armarna för att få lite mer luft, men jag kände att det skulle se töntigt ut så jag sket i det... Så så var min hopplektion. Har sjuuuukt ont i rumpan nu. Hoppas det blir bättre imorgon då det är hoppning igen :)


Messalina den fina :)<3

/KÄCK


Update

TJofaderittanlambo!

Nu sitter jag i skolan med Mäki och Johanna i biblioteket. Kolalr på bloggar och så.. Kom lite sent imorse för att jag var så jävla trött. Kom ju hem sent från träningen och så. Men nu ska vi kolla mer bloggar..

/KÄCK

:)

Igår åkte jag, Maja och Silja och kollade på Theos träning. Det var chill. Trevliga kompisar. Sedan sov vi. Imorse snoozade vi typ en timma, men kastade mig sedan upp och gjorde mig iordning i superspeed så jag hann till min lektion! My one and only lektion. Så jag käkade lite innan jag fick skjuts av Johanna till typ Solna Buisness Park. Najs. Sen gick jag hem och sov och nu är jag vaken. Ska ut med Dogge snart, sedan stallet, och sen innebandy.



/KÄCK


Första dagen i skolan

Theo gick upp tidigare än mig imorse och var jobbig som fan -.- Sen när han gått sov jag lite till och sedan gick jag upp och duschade och åkte till skolan. Första, och enda, lektionen var samhälle och fick äntligen träffa Banana och allihopa. Vi chillade galet, allt gick in genom ena örat och ut genom andra. Efter lektionen blev det pasta med currysås och kyckling i. Feeett gott. Därefter hängde vi i butiken lite med Solveig, och väntade en sekund på Theodor som vi sedan åkte hem med. Eller Johanna åkte ju till Enköping så jag och Theo åkte hem och hämtade Silja och gick från tc till Gamla stan där vi satt och chillade vid vattnet. Mys. Sen åkte Theo till sitt och jag och Silja till vårt. Nu har jag ätit och ska nog sova lite. Skiiit trött..


En gammal dagens outfit...


/KÄCK


Häj

Tjosan. Igår när jag åkte hem från Theo så spöregnade det! Wtf. Aja. Jag åt glass och kollade på tv och sedan somnade jag sött. Klockan sju ringde klockan och jag åkte till jobbet. Jobbade med Pauline och åt typ ihjäl mig. Croissants. Så jävla fucking gott. Älskar dem. Efter jobbet åkte jag hem och sov lite. Sedan vaknade jag av att min pöjk kom. Vi käkade med mamma och Fanny och gick sedan ut med Silja när det började spöregna. Nu ligger min pojkvän och min syrra i sängen och kollar tv och jag sitter själv här. Dom har börjat brottas också. Det gjorde dom efter maten också.. Okeeeeeej. Aja.




/KÄCK


fb

Asså herregud. Alla dom här: Blabla ringer och så är man blablabla :P;P;ppp
Aa ni fattar. Dom har gått liiiiite långt. Men jag sitter typ och skrattar till alla XP

Polaren ringer: "Var är du?" "Sturecompaniet"så är man på ego. ;PpPP;P

Va hos polarn... Stängde inte brödpåsen. Sen drog jag ;PPppP;P;:P

Sambon ringer: "var är du?" "på flyget". Så är man fast på arlanda ;Pp;P:PP

maskinen ringer "vad gör du?" "dansar" så står man still :P:P:pp;PPPPP;P;P

/KÄCK

fb

Tystnaden som uppstår när en kvinna inte väljer strykjärnet i monopol

/KÄCK

:)

Jag Theo och Eric åkte till Nacka Forum och kollade runt. Sedan åkte jag och Theo hem till honom och åt lite och nu ligger vi i soffan och kollar hockey. Eller han kollar och jag försöker att inte skita på mig när han plötsligt vrålar.
Johanna, gissa vem jag såg i Nacka!!! Freddy. A.k.a Mjao! :O Berättar mer i skolan. Miss jooo

/KÄCK

fb

Vi som sjöng "Freestyla, raka maka fon" istället för "rock the microphone".
My frisbee brings all the turks to the yard, and they're like; vem vare?!

Syrrans pojkvän ringer: "vad gör du" "galopperar", så travar man :PpP;Pp

/KÄCK

:)

Jag sleeet mig själv och Theo upp ur sängen för att träffa My för en dag på stan. Men nähä. Man får feta dissen. Så nu ska jag tydligen hänga med Theo och hans kompis.. Wtf?

/KÄCK

fb

Golv? Jag kallar det horisontell garderob.

/KÄCK

:)

Natten till idag hade jag ju min sista praktik. Tråkigt och skönt. Ska bli kul att komma tillbaka till skolan och hooka med mitt gang. Banana, Samo och Mäki :) Efter praktiken åkte jag hem och sov till fem då det var dags att glida ner till stallet. Red Keyen och tittade sedan på hoppningarna. Därefter mötte jag upp Theo. Som jag inte träffat på jättelänge :O Och ikväll är alla mina brudar ute. Och jag dras med honom -.- Fifan.

Men nu är det film, och ja, ni vet ju alla vad det leder till...

/KÄCK


siffror

1. När jag sitter på saltsjöbanan och alla ska visa sina kort för kortfian så tar alla upp sina coola acces-kort som hon scannar. Och sen tar jag upp mitt töntiga skolkort. Känner mig så jävla mobbad :(

2. Det var Cissi som jobbade för George idag. Så det var hon jag och Victor. Sen råkade hon typ halvt tappa en plåt med muffins, och Victor kommer och ba: "Sorry". Hahahahahaha hon ba men det är ju inte ditt fel (Hon pratar svenska med honom och han fattar nada XP). Hahaha jag dog av garv.

3. DET SPRINGER EN MUS I BAGERIET! Tror ni jag skiter på mig eller? Jag är skiträdd för möss. Dom kan seriöst hoppa upp och bita av halspulsådern om dom vill :O Så jag skulle gå och sätta på kaffe när det sprang där, jag dog typ. Så Cissi fick fixa kaffe. Hoho.

4. Victor som provjobbar på Kringelgården har spelat i Nigerias landslag! Victor Brown. Coolish va :)

/KÄCK

Hoho

The Spotify Test!

Du gör såhär: Ta listan som du tycker är allra bäst, Den måste ha över 24 låtar och tryck på "shuffle" alltså slumpa, sen trycker du på next och skriver in låtnamnen!

Hur mår du idag?
- I hate everything about you

Kommer du komma långt i livet?
- No woman, no cry

Hur är skolan för dig?
- Gratest day

Vilken är ditt livs themesong?
- Scared of lonely

Vilken är din livshistoria?
- Lay all your love on me

Hur ser din framtid ut?
- Rebel rebel

Hur blir din morgondag?
- Greatest fan of your life

Vad är det bästa med dina vänner?
- With or without you

Vilken sång beskriver dig bäst?
- Everybody's changing

Hur ser ditt liv ut just nu?
- Son of a preacher man

Vilken låt kommer spelas på din begravning?
- If a song could get me you

Hur var du som barn?
- This is your life

Vem kommer du gifta dig med?

- The man that cant be moved

Hur ser världen på dig?
- Figure it out

Vad tycker dina vänner om dig?
- Naive

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
- Its been a while

Kommer du någonsin få barn?
- Gör min grej

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
- Lovegame

Hur blir du igenkänd av folk?
- Let me take you there

Vilken är din livsfilosofi?
- War of my life

Vad tycker dina föräldrar om dig?
- Mrs. Angel

Tycker andra att du är attraktiv?
- Disappear

Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
- A moment like this

Hur ser du på sex?
- Move on

/KÄCK


:)



/KÄCK


Starbucks

Jag fick en liten present av Lakey från London :) Starbucks kaffe! :D Så nu sitter jag och dricker det. Gott gott. Känns som jag är i London.






Eeeeeeeeeeller inte..

/KÄCK

Hejho

Jaha, jag har ju inte så mycket att säga. Eller tunnelbanan var försenad igår kväll, så jag missade min saltsjöbana. Såg den åka precis när jag kom ner. Så satte mig på en bänk bredvid nåt fyllo. Som såklart skulle börja prata. -.- Så typ sparkade han till mig lite på foten å ba ! Jag ba ee hehehe.. Sedan ringde jag Theo och gick därifrån. Och han var vid T-C så han kom och höll mig sällskap lite :) När jag vaknade idag gick jag och Bus och simmade och bastade. Nu sitter jag och väntar på mat :)



/KÄCK

:) <3

Nu får ni se typ hur lång Theodor är. (Jag vet att jag har söta tofflor..)



/KÄCK


tråkiga.veckan.se

Hejsan hoppsan. Praktiken har gått bra. Kom hem sju imorse och sov till typ fem. Sen sov jag lite till, sen åt jag mat och nu sitter jag här. Och är typ trött? Har väl sovit för mycket eller så har inte mitt huvud riktigt kommit ikapp.. Men snart är det på det igen! Och George är så himla gullig. Han kallar en alltid för Gumman, Hjärtat eller Älskling. Aja, thats all. Puss

/KÄCK

:)

Hey y'all. Jag tänkte blogga tidigare men jag och Theo somnade en stund. Praktiken gick iallafall jättebra :) Jobbade med George, Jonte och Victor. Victor är engelsk och pratar nästan ingen svenska. Men han ville att jag skulle prata det med honom. Men George, kör någon svengelska. Så himla roligt hahaha. Vi var klara redan fyra så jag och Victor fick skjuts av killen som kör ut allt bröd till Centralen och tog nattbussen därifrån. Kom hem vid fyra och hoppade ner bredvid Fanny i sängen. Vaknade typ två. Åt lite och duschade innan Theo kom. Nu blire tv innan jag åker till praktiken igen :)

/KÄCK

praktik

Jag pallante blogga nu, ska ha praktik 22.00 - 6.00 snart. Så vi hörs. Nu ska jag pussa min pojke lite.

/KÄCK


dilemma

Persson: Ja det är din sida på bilden. Hahahahaha.

Igår blev det ju Nype med Miranda, Sabina och ett helt gäng. Vip bord såklart. Hoho. Och bjöds på vin. Sedan dansade vi med AMIR! Typ en sekund innan han gick.. Hehe. Aja jag och Miranda gick hem fulla som svin. Och det var massa horungar på t-c. Imorse väckte mamma mig för att vi skulle ge Fanny frukost på sängen och sjunga. Så jag står med brickan och mamma med paket och drar in ett andetag för att ta första tonen när Fanny kommer ut. Fail. Men hon sprang tillbaka till sängen och vi sjöng vackert. Klockan någonting begav vi oss till centrum för att handla lite. Blev sedan upplockade av mamma och åkte till pappa och hämtade honom och lasagnen han gjort. Sedan åkte vi tillbaka hem till mamma och har nu haft middag.

Men nu har jag ett dilemma. Fanny har fest hemma hos en kompis i Rissne. Maria och alla mina brudar ska ha fest hos henne i Sollentuna. Rissne är en station iväg. Sollentuna måste man ta nattbussen från eftersom tågen slutar gå. Hur fan ska jag göra.

/KÄCK

fb

Jag hatar när man råkar spänna sig så tröjan går sönder...

I didn't slap you. I highfived your face.

Vi som tycker att skolor borde skaffa rulltrappa.

Om titanic hade haft silvertejp...

You: "I'd like a coke." Waiter: "Is pepsi ok?". You: Is monopoly money ok?

Alla vi som försökte gräva oss till Kina när vi var små.

Jag gillar att jag alltid går in på Perssons profilsida för att hitta grupper hahaha. 
 


/KÄCK

silfluffi

Hur söta? :)




Silja har fått skägg btw.



/KÄCK

Lite skit



/KÄCK

Hahaha

Asså det är tur att jag är tillsammans med en så ung kille haha. Då jämnas liksom åldern ut eftersom jag beter mig som typ tolv, och dom är lite efter. Aja, ni vet dagens outfit igår. Det är ju som ni nog fattade Theos kläder. Och jag sa att han skulle ta på sig mina kläder. Så han fick ett par cykelbyxor (som han förövrigt ville behålla, så han fick dom...) och sedan ett linne. Det var det roligaste jag sett någonsin. Jag typ dog av garv. Och lyckades ta några dåliga foton för han stod aldrig still :P


Eh nej jag har inte bitit honom på ryggen.............

/KÄCK


Rubriker är så roliga

Hejsanhoppsan. Igår så följde min käre pojk ner till stallet och kollade. Han dissade mig dock och hängde istället med Maja för att gå och hälsa på den minsta och största hästen. Alltså Barney och Bernard. Sedan gick han till träningen och jag red på min lilla pålle Nareina. Gick väl inte så toppen bra. Efter det så åt jag lite mat och gick sedan och skötte Nareina. Klockan nio red jag igen, den här gången på Ebba. Och det gick bra. Sen kom min pojke tillbaka och vi åkte hem till mig. Drack te och åt mackor. Och sen sov vi. Sen på morgonen fick jag en hejdå puss och så var han borta igen. Och jag chillade i sängen till två. Äääälskart. Nu kollar jag på Peak Season på MTV. ;) Sedan blir det stall och sedan (förhoppningsvis) en fet utgång med Mudde och Sarre :)

/KÄCK

.



/KÄCK


HAHA

Hon är så rolig XP



/KÄCK

Dagens outfit

Shoppade lite igår. Har börjat köra lite baggy stil, fett kattigt.

Kofta - H&M
Tröja - H&M
Byxor - PUB


/KÄCK

-.-

Jag. Hatar. Min. Dator.



-.-




/KÄCK

I am beautiful



/KÄCK

feeeeett tung hahahahaha



/KÄCK


:)

Idag har det varit stall hela dagen. Bara chill liksom. Nu är jag hemma och döööhungrig. Makaroner och bacon. MUUUUMMA. (Jag hatar alla som säger att man inte bara kan äta makaroner och bacon. Typ det godaste som finns). Sedan kanske man bör sova lite middag. Innan fekken.

Tänkte på en grej också. När jag och Theo började snacka på facebook så alltid när man frågade vad han gjorde så var svaret ALLTID "kollar fotboll". Jag ba: Men det är så det ska vara. Killar ska vara sportnördar.
Men jag tar tillbaka det. Theo är ju fan överdriven hahaha. Visst är det kul att kolla fotboll, ibland. Men inte ALLA matcher. Och när man pratar i telefon med han så hör man helt plötsligt AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Så man typ skiter på sig. Och alltid när man ska kolla på något braigt program så får man inte det, för han ska kolla fotboll. Menmen, vad ska man göra liksom. Bara dra han i brösthåret eller ********. Hohohoho


<3

/KÄCK


jacka

Har haft den här jävla bilden på min dator i trettioelva år. Så nu lägger jag väl upp den.
Det är alltså jackorna som är det jag var sugen på. Eller ja, jag kommer ju se ut som en militär i den till vänster, för så blir det alltid. Men ändå liksoooom.



/KÄCK

kaffe

Kaffet är klart i termosen. Jag har fått i mig två mackor och ett glas juice. TAGGAD SOM FAN. För nu är det dags för äggjakt i stallet :D höhöhö :D
Igår var jag ju på promenad med Maja. Hon pratade 90% av tiden. Men hon hade mycket roligt att berätta så det var ju chill :) Skönt att ha henne hemma :')

/KÄCK

OO

Btw liksom. Fan vilka snygga pattar Paow har.

/KÄCK

:)

Hääääj.
Nu sitter jag hemma och chillar galet med livet. Kom ner till stallet vid tre? Och min horsie va ute i hagen så jag chillade ännu galnare med livet. Sedan red jag igen på Chamör, allt gick skitbra förutom galoppen. Efter det så skötte jag min horsie. För hon hade kommit in. Sedan bytte jag om och chillade tokgalet med livet i cafeterian innan jag ensam (utan min Maja :'() gick upp till tallbacka för innebandy träning. Det var ju kul. Not. För alla var hur otaggade som helst. Sedan när jag kom hem nu (åkte hem ensam :''''''S höhö) så smsade Maja och ville gå på promenad. Och varför inte tänkte jag. Så snart blir det en prommis innan sängtime. Imorgon blire först stall och sen FEKKEEEEEEEEEEEEEEE. Spåra sönder är mitt motto för morgondagen. Aja, nu ska jag gå lite.

Dagens bästa: När jag kastade den äckliga handduken på Persson (HAHAHAHAHA)
Dagens sämsta: Jag har inte mycket pengar


/KÄCK

.

Hejsan, jag har blivit tråkigast på att blogga. Jag vet. Men min pojkvän har misshandla mig så jag har inte riktigt hunnit. Han sov här inatt och nu har vi äntligen tagit oss i kragen och jag ska till stallet och han göra någonting. Menmen. Först alltså stall sen innebandy. Sen hem och sova ensam. Det måste man göra ibland. Eeeeeeeeller?

/KÄCK

Hemma hos Theo

Nu är vi hemma hos Theo. Det var trevligt hos mormodern. Nu ska vi tydligen spela wii. Haha. ;) Första gången.

/KÄCK

Next stop: Theos mormor

Nu har jag och min kära killkompis (pojkvän hohohoho) gjort oss iordning för att åka till hans mormor och typ äta och sånt. :) Pallante blogga. Hoho

/KÄCK

Hahahaha jag dör varje gång XP



/KÄCK

Tiotusen röda rosor

Går till Rebecka Persson. Du är bara så jävla bra. En väldigt fin människa. Och hur kan man ha tråkigt med ditt sällskap i stallet? Svar: Det går inte :)



/KÄCK


fb

Vi som inte har märkt att det inte finns en skicka knapp på msn längre.

Wtf kollade precis och det stämmer ju XP

/KÄCK

underbart



/KÄCK


fb

Hata den lilla trekanten som vindrutetorkaren lämnar kvar efter sig.

Alla vi som inte vet vart alla våra hårnålar och hårsnoddar tar vägen.

Alla vi som öppnar kylskåpet när man har tråkigt.

Vi som får vatten på oss när vi duschar.

/KÄCK

vackert



/KÄCK

Från Sabina

Olle hade precis fått hem sitt första ragg någonsin. De började klä av sig, och tjejen tog av sig på överdelen. Storögd undrade han vad han såg. - Det här är brösten sade hon. Dem får du krama och suga på bäst du vill! Sedan fortsatte det neråt, och med stor förvåning undrade han vad det där var! - Jo du, sa hon, det här är en riktig bullfitta! Då brast han plötsligt ut i gråt, och hon undrade varför han var ledsen. - Jag är ju glutenallergiker, snyftade han.

/KÄCK


Frisyrer

Jag la väl aldrig upp bilderna när vi satt hårmodeller? Aja, isf får ni dom igen :)
Jag typ dog av garv när Johanna fick om där grejerna i håret hahahaha.





/KÄCK


hår




/KÄCK


kul

1. Är det någon som vill göra en ny design till mig? (hostmirandahost).

Det var det. Igår kom Theodor hit och vi chillade galet. (Och brottades.......) hehe. Nu har han åkt hem ett litet tag men kommer sedan tillbaka. Min lilla bitch <3 Haha skämt. (not)
Aja, jag ska göra nada idag också. Eller vi ska typ GÅ :O till Ica Maxi och köpa godis för 2.90 hg :O:O:O:O:O omgg.. Aja. :) Hej. :)



/KÄCK

?

Flaket (mitt nya smeknamn på Rebecca, förklaring kommer såsmåningom) ringde mig nyss från London och berättade att hon hade hittat ett par skor som jag skulle älska. Så jag kollade upp dom på internet och aa dom var snygga. Nu kan jag inte bestämma mig om jag ska köpa dom eller inte. Men jag har till fredag på mig! Dom fanns i svart och vitt också men då var dom inte lika snygga.. Aja, det är bara att börja fundera..
Chain Strap Platform
/KÄCK


Gårdagen

Okej, då var det dags att berätta om gårdagen. Först red jag Tina. Eller åkte? Aja, gick inte så bra. Sedan åkte jag hem och åt wok, fyfan vad gott. Sen fixade jag mig och begav mig sedan till nivå där mina kära vänner befann sig. Där blev det två och och en tequila innan vi åkte mot hötorget och Mango bar för Johans skiva. Vi drack och dansade och jag hade en väldigt trevlig kväll. Typ klockan halv tre? Åkte vi hemåt. Jag somnade på tunnelbanan och vaknade av att några killar knackade på mig och undrade vart jag skulle av. Duvbo sa jag och dom berättade att vi precis åkt förbi. Kul. Så det var bara att hoppa av i Rissne och vänta på tunnelbanan typ en halvtimma. Var så grymt trött men tvingade upp ögonen och tillslut kom jag hem till min underbara säng. Sov till halv två, gick upp och åt frukost och sen chillade jag i sängen till typ halv fem. Älskar det. Snart ska jag möta min fina pojkvän vid tunnelbanan för att handla lite, sen ikväll blir det bara chill. Sweet.
Bilder från igår kommer. Jag lovar.



/KÄCK

outfit

Det var ett tag sen, kanske för att jag under praktiken lever i mjukisar eller fula kläder... :)

Jacka - H&M
Tröja - H&M
Leggings - BikBok
Skor - Din sko
Solbrillor - Prestige (finns typ överallt)

Japp, jag har köpt ett par leggings (kors i taket)




/KÄCK

:)

LOOOOOV fyfan vad najs. Nu har jag varit med Theo un bitte, men nu är det dags att dizzzaaaaa honom och tagga till stallet.
Sen ikväll ska jag dricka mucho alkoholo. :)

/KÄCK


RSS 2.0