Nada Surf

Älskar dom här låtarna. Men det finns ju en till version av Where is my mind med Placebo. Vem gjorde den först? Kan någon kunnig männska berätta :) (Mäki, du brukar vara bra på sånt ;))


Always Love - Nada Surf


Where Is My Mind - Nada Surf


/KÄCK

Out...

 En outfit från förra måndagen (Pantis är så rolig haha)

Jacka - H&M
Tröja - Cubus
Jeans - Cheap Monday
Skor - Skopunkten
Katt - Skansen



 Tänkte ta en söt bild men det ser bara konstigt ut, fint hår har jag iallafall :D







 Och så en outfit från förra onsdagen.

Allt förutom väskan och strumpbyxorna - H&M





/KÄCK

dusch

Ska bara skriva att jag ska duscha. Hoppas ni bli kåta när ni tänker på min nakna kropp.

Love ya

/KÄCK

peace

Tjofaderittanlambo.

Nu ska jag jobba lite på Vårgård. Göra marsipanfigurer med alla barn :)
Update kommer nog ikväll eller imorgon beroende på när jag kommer hem :)



/KÄCK


turk

Medan jag väntar på bättre tider blir det lite turkar.
Sämsta ever typ. Hahaha och bruden i sista videon är sämst.
Jag ska lätt göra min egen version. Jag hoppas ni ser fram emot det :)



/KÄCK

:)

Jag satt precis och läste igenom mina gästbloggar från igår hahaha. Och då märkte jag att jag inte bloggat sen i tisdags. Förlåt så hemskt mycket. Men jag hade väl nån liten svacka. Har bara inte varit inne på datorn så mycket.
Lite updates.
Onsdag: Simning med Busan, promenad med Maja från sumpan till stallet och sedan till tunnelbanan och åka hem :)
Torsdag: Kallkök, jag var mr.lonely. Kysste Gullis (hahaha) åt massa onyttigheter och gjorde grymma sallader. Red Betty vilket gick superbra :)
Fredag: Bakade lussebullar med Samo och Banana. Åt lussebullar. Gjorde Ischoklad. Åt ischoklad. Åt ännu mer lussebullar och annat. Sedan åkte jag till stallet, hoppade Nareina, vilket gick bra. Sedan åkte jag hem. Fixade mig, åkte hem till Jossan och förade och sedan åkte vi på fest i hötorget. Kul. Klockan ssprang iväg och jag kom hem kvart över fem. Kollade lite på UFC, jag fattar inte varför ja gör det när jag är kalasfull och jättetrött. Menmen.

Lördag: Slitet.

/KÄCK

FALKEN IS BACK

Hejhej bloggen, falken gästbloggar igen ;)
haha hm snart hemgång efter galet festande med mina underbara vänner, mihi !
och JA idär inräcknat med ellen , pöss ovh kyss, remember  TJEJER ÄGER!

/ En anonym snygg brud

pung

finns inget annat jag skulle vilja göra just nu än att kyssa tjenen till vänster. hon e snygg, smart singel.. boys vad gör man... man försöker i flera timmar, bjuder på dricka, festlokal och sig själv men icke. så kommere en fucking pt å förstör.. såg doch hennes string just nu.. måste gå på toa och släppa på trycket.

/ kyss punggren!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New moon

Nu ska cirkusprinsessorna på bio :) (spana in mina kralliga armar hahaha)



/KÄCK


.

Jag får damp. På personer som kommenterar anonymt. Ni vet bilden som jag la upp igår på min nya fina klänning. Då kommenterar nån fitthora att den är lite genomskinlig. Jo jag såg det. Men och? Är det du eller jag som har den på sig? Jo jag. Och om jag vill gå runt i en genomskinlig klänning så får jag väl göra det? Jävla idiot. Stå upp för dig själv din jävla hora (jag menar inte att det är en tjej, killar kan också vara horor -.-).

Och nej jag vaknade inte på fel sida. Jag var jätteglad imorse för att jag var ledig och ska gå och se New moon och äta middag med min systeryster. Men dra åt helvete alla anonyma kommentarer som är dumma.

Dessutom hade jag strumpbyxor under, ditt kukhuve.

/KÄCK

d

Min nya fina klänning från Tippy i Kista :)
Även lördagens outfit, dock hade jag svarta strumpbyxor och det där armbandet från VR som typ alla har :)



/KÄCK

bdb

Kollade in på bdb.
Där en pöjk jag träffat på krogen lagt upp en bild på oss. Kommentarerna får ni läsa här: http://kjellf.bilddagboken.se/p/show.html?id=423034858&directlink=1#0

 Så kollar ni på kommentaren. Man ba aha. Lite halvsliskigt. Så går man in på hans bdb. TUR ATT HAN VAR EN KATTIG 93A! Då får han kommentera vad han vill <3<3<3<3<3

 

/KÄCK

dagens ord

orespektabelt.

/KÄCK


TÅRTA

En liten tåååårta. :)
Orkar inte förklara innehållet och den tagna biten har faktiskt min moster ätit. Eller? Mohaha.




/KÄCK

Helgen

Okejsan. Nu har vi ätit en god middag. Tack mamma. :)
Igår var jag först i stallet på möte. Sedan gick jag hem och åt middag, duschade och fixade mig. Maja kom över och lånade en klänning. Sedan gick vi hem till Jossan för att föra lite. Därefter drog vi till Punghejochhå på kalas. Trevligt. Kvällens roligaste var absolut Posemaster och suck-and-blow hahahaha.
Någon gång efter vi bloggat där mitt i natten tog jag mig hem. Gick upp typ en sekund senare. Nejmen åkte till stallet och tävlade dressyr på Jack. Nöjd men inte bra resultat. Sedan gick jag och Sarre och handlade mat. Sen åt vi maten. Sedan låg vi och vilade i några timmar. Och snackade massa skit MOHAHAHAHA. Sedan åkte vi iväg på sthlms cupen. Jag fick en jätte vid namn Kabaré. Den absolut segaste. Och vem fick snabbaste tiden. Jo jag hahaha. Knas. Alla var helt chockade haha. Men jag är jättenöjd.



Bilder kommer när jag känner fört.

/KÄCK


intressant

Hejsanhoppsan jag berättar om helgen un bitte senare. Vi har tre herrar på besök. Skämt åsido men Fanny har tre kompisar här, och jag luktar arne och ser ut som en åsneballe.. Men meeeen

/KÄCK

Lovar och svär att jag inte är Punggren!

kan inte skriva så mkt nu pga av komplikationer

Skrev ett inlägg nu men någon hostellenhost "råkade" radera det!


Härmed ska jag gästblogga hela tiden!

/hemlig beundrare

Hej

Tjejer äger.

/FALK

sunshine

DET ÄR SOOOOOOOOOOOOL! Jag har tagit mig upp ur sängen (det var huuur jävla skönt som helst att va hemma igår. Somnade kvart i elva hahaha) och sitter nu och spelar lite musik. Men nu är det dags att ta sig ner till stallet för lite gårdags update. Man missar mycket när man inte är med haha. Så alltså mat + lite hemlisar MOHAHA. Sedan har vi möte, jag vet, möten heeeeela tiden. Menmen, det är så himla kul så det gör faktiskt ingenting :)
Sedan imorse så satte jag på mig armbandet jag fick av My från när hon varit på Hawaii. Och så satte jag på mig armbanden jag fick av min man i Magaluf. Så jag tänkte att jag ska köpa ett armband på varje utlandsresa jag gör. (Från och med nu) Eller få, eftersom jag faktiskt inte köpte dom från Magaluf, men dom representerar Maggan :) Bara en intressant sak liksom hahaha. (Och jag vet inte varför jag sätter på mig dom när jag ska ner till stallet... Menmen :D)

Det med snäckor - Från My, Thailand
Det Brun-vita - Från Chris, Magaluf
Det Vita, min vigselring - Från Chris, Magaluf


/KÄCK

HAHAHA X') buhu :'(

Asså den här är ju sjuuuk kul. Men himla synd om lilla fågeln :(



/KÄCK

.

Hej. Jag har rehab :) Så ska ligga hemma, dricka te, käka godis och kolla film. Underbart ^^

/KÄCK

INSHALLAH!



Hehe.

/KÄCK

Mösse

Köpte ju en ny mössa också :) en grå från H&Ms herravdelning. Det finns aldrig snygga bland tjejernas mössor. Bättre bild kommer nog i framtiden.



/KÄCK

Humor

I got a secret! Ni vet Egoina. Hon heter egentligen Regina Skjerve Katralen. Nu kommer ni säkert lägga in en kommenter: "Men reeeeeedan. Jävla idiot". Men gör inte det. För jag vill gotta mig i att jag hittade det. Sådeså!

Sedan när jag och Maja var på promenad förra veckan hade jag jätteroligt.

"Kommer du ihåg när man brukade spela kula. Det var jätteKUL." HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA erkänn det är det roligaste ni hört.
Eller en till sak som också är jätteroligt. En i Mys klass heter Felicia Höft. Tänk om hon skulle gifta sig med Axel. AXEL HÖFT. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Omg jag dör.

"Där går Göran. Görhan?"
"Där har det hoppat en hare. Har'e?

/KÄCK

Okeeeeej hahaha



/KÄCK

.

Jaharå, nu var man åter hemma. Provet gick inte så jättebra, tror jag. Vi åt iaf lunch och sedan åkte jag och mötte Bus för att åka till Kista. Hittade en skitsöt klänning jag MÅSTE köpa. Vi gick runt och kollade lite, jag köpte min första hårspray någonsin haha. Eller jag fick en när jag var liten en gång, som jag aldrig använde. Men det här är den första JAG köpt hehe. Sedan åt vi på donken -.- Jag får typ alltid dåligt samvete när jag ätit där hahahaha. Sedan åkte vi hem. Gick till biblioteket i centrum och åkte sen hem :)

/KÄCK

inshalla

Shudelutt.

Nu drar jag till skolan för Svenska nationella prov. Hade VÄRSTA sovmorgonen idag. Till sju istället för halv sex. (Y) Efter skolan blir det Kista med Beccabus. :)


Bernard och jag när jag och Bus leker hahahaha


/KÄCK

Rubrik.

Lite små grejjer som jag bara skriver i punktform.

- Paradice hotel är ju asbra.
- Jag har tydligen nationella prov i svenska imorgon.
- Min sista praktikdag är på fredag :(
- Marce Lea la till mig på facebook igen :'(
- Idag åt jag lussebullar.

"Daaaaaaaaaaaaamn vilka långa skor"

/KÄCK

X'D

"Han är hobby bonde, såkallad Plöj-boy"

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

/KÄCK


bästa / värsta

+ På väg hem såg jag en kille med en mössa det det stog: VARM på hahahhahahahahahahhaha.

+ Sedan såg jag en annan kille som hade kammat håret uppe på huvudet framåt och det på sidorna neråt. Aha!

+ Och btw, jag kollade på Paradice igår. Jag kommer bli en nörd. Det vet jag redan.

- Jag fick en vänförfrågan av en gammal bekant.............
INSHALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA





- Jag har tydligen nationella prov i svenska om två dagar. = Jag missar en hel dag praktik. Kul. Jättekul. Fick hem ett brev med ett häfte. Kul. Kalaskul.

/KÄCK

<3

Jag hade helt glömt bort Daniel Powter. Han var typ min idol när jag var lite mindre och jag knarkade sönder hans låt Bad Day. På landet satt jag med min kusins mp3 och lyssnade om och om igen. Och jag älskar den fortfarande. :)



/KÄCK

Filmer

Idag har jag kikat på två filmer.
Först He's just not that in to you. Jag tyckte den var skitbra och töntig som jag är grät jag jättemycket. Jag älskar sånt där lyckligt och kärleks grejs. :)

Sen nyss kollade jag på Lilla Sjöjungfrun :') Den gamla som man (jag) alltid kollade på när man var liten. Den är ju underbar. Och läskig ju :O Och ja, tårar fälldes. Till en tecknad barnfilm. Men det är ju jättelyckligt och gulligt på slutet så man blir ju så glad :)

Nu har jag ett litet dilemma haha. Jag vill faktiskt kolla på Paradice Hotel. Men jag borde ju sova med tanke på att jag ska upp imorgon klockan kvart i sex. Men ändå, jag vill följa Paradice för jag förstår mig aldrig på det, så nu om jag börjar från början kommer jag ju fatta. Aja vi får se när jag ligger i sängen. Jag brukar somna ändå, är väldans trött. Nästa helg får det fan bli rehab. :)

/KÄCK

:(

:(

Hon skrämmer mig.

Sen så kollade jag Dessies<3<3<3<3<3<3<3<3 blogg och hon skrev om den här tjejen. Henne blir jag fan också rädd av. Kolla.. HON ÄR TRETTON BAST!

http://tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/

/KÄCK


Varning för myyycket bilder.

Min fina Messlina :) <3












Bästa bilden haha :)


/KÄCK


Helgen

Fredag: Jag var i stallet och först red jag Ajax. Det gick bra, sen efter det hoppade jag istället för SabinaCharlotte. Gick sådär. Men roligt var det. Sedan satt jag och My och planerade för att gå på fest. Och tillslut blev det planer att åka till Väsby. Men när jag typ ska gå så ringer hon och säger att det sket sig. Så jag blev ledsen i ögat för det är sämst att ha fixat sig och sen behöva tvätta bort allt. Men eftersom hela gänget redan satt på pilot så styrde jag stegen dit. Mötte Jäderström på tunnelbanan så vi tog sällskap in, förbi hela kön. Så är det när man känner Kissies kompis :) Därinne mötte jag massa bekanta ansikten. Sarre, Falk, Födelsedagsbarnet Cassie, Chackman och hans tvilling Gref, Orfa, Bängberg och hans crew, och så stödde jag på Kalleballe :D Ett trevligt återseende. Och så var ju världens bästa bartender där ;; hahaha :) Någon gång vid halv tre så åkte jag Falken, Åke och Erik hem till Fanny för att gå på efterfest, vilket det inte var haha. Men vi skulle käka paj och jag, mästerbagaren tog tag i att koka vaniljsås. Resultatet? Inte så bra hahaha. Menmen. Därefter gick jag och Erik till duvbo, han tog tuben hem och jag knallade hem till min underbara säng :)

(Alla bilder är jättesuddiga för partykameran är inte så bra att hitta fokus i mörker)





Sedan blev det lördag. Jag vaknade och såg att jag hade 13 missade samtal. En glad Bus hade smsat om att mötet var 10. Jag trodde tolv. (klockan var bara halv elva) Så jag skynda mig ner och alla belv glada. Sen åkte jag till Åhlens för att köpa present till Mikaela, hon fick två svarta vinglas och en flaska vin. Sen sov jag middag, sen fixade jag mig och sen sov jag middag (viktigt) sen åkte jag hem till Mikaela och vi åt en skit god middag. Sedan skulle vi ut, men jag var superotaggad på krogen så jag åkte till mina kära vänner som var på fest i hötorget. Sen någon gång tog jag mig hem och sov. Nu sitter jag här och bara funderar på livet. Och det är jättesynd om mig för att mitt läppglans hade gått sönder i väskan. (Tror någon satte sig på väskan igår) och läppglans hade kommit på mina bästa skor :( DOMMA DOMMA!



/KÄCK

update

Tjofan, vi har ätit middag hemma hos Mikaela och nu förkrökar vi innan vi typ ska till Collage.

/KÄCK

s

Första outfiten på typ tjugofyra och ett halvt år..

Stickad tröja - H&M
Jacka - H&M
Strumpbyxor - Kappahl
Skor - Skopunkten
Väska - Mormor<3


/KÄCK


Praktik

Förlåt alla mina tusentals (två) bloggläsare (Rebecka och Miranda). Hehe.
Aja förlåt för att jag har sugit på att blogga dom här senaste dagarna. Jag ska skära ett streck på min arm bara för er. Idag har jag haft, gissa vad, PRAKTIK! Är redan hemma så det har varit en kort dag. Vi har gjort lite ditten och datten, och Jan kom och hälsade på. Dom pratade typ bara med varandra, och inget om mig typ hahaha. Menmen (Y) Sedan har vi gjort tårtor. Jag fick med mig hem en som jag gjort, apelsin och choklad tarte. Gott. :) På bilden ser den skitful ut för jag typ hoppade hem. Nejmen jag var inte superförsiktig och den satt inte fast så det blev lite hej och hå. Men gott vare!
 Och så fick jag med mig en frukost kasse. Cissi kom och frågade om jag skulle till stallet direkt efter praktiken och sa att jag kunde ta med en sån eftersom hon tyckte det verkade smart. Är det inte gulligt eller? :) Jo :)
Sen var min pissemisse jättegollig när jag kom hem :)


Men nu ska jag sova middag så jag orkar gå ut ikväll om det blir någon utgång. Pusshejleverpastej :)

/KÄCK

Godnatt



Så att ni ska kunna sova gott får ni en vacker bild på mig :)

/KÄCK

Simmning (Y)

Nu har vi varit duktiga :) Eller typ inte, vi simmade ganska kort eftersom hon skulle till doktorn och inte så himla ordentligt heller. Men jag är iaf nere på 63 kilo! Haha. Bara tre kvar. (tjugotre kilon är målet..) Nu ska jag nog faktiskt geeka lite och spela the Sims. Sen måste jag komma ihåg att lägga upp Gunnorpbilder :)



/KÄCK

.

Tjosan alla bullfittor. Okej jag vet inte varför jag börjar sådär. Men så ärt!
Igår var jag trötter och det var Ugly Betty på tv så jag pallade inte datorn. Iallafall, praktik först, och sen drog jag ner till stallet tidigt. Där skötter jag min gyllene häst ett lite tag innan jag gjorde iordning Dressong (En ny häst i stallet) till Linda. Sedan gick jag och Bus ut på promenad med Romario, Elvis och Theo. Därefter kollade vi på ridningen. Och sen hände en jättetrevlig sak :D Jag fick hoppa den nya ponnyn Ajax. Det var superkul :) Sedan gick jag hem, kollade på UB med systeryster och sen sov jag.

Nu har jag kommit hem från praktiken, och väntar på att Bus ska höra av sig så vi kan gå och simma. Bara jag inte lägger mig i sängen för då kommer jag somna. Aja, so long bitches :)

/KÄCK

film

Omg det här är så himla roligt. Jag satt och kollade i mapparna som tillhör min webcam, och så hittade jag en film på mig själv. Från juni 2008 haha. Iallafall så har jag typ råkt filma mig själv i en minut och tolv sekunder. Sen märker jag typ att jag gjort det och jag har så himla roligt ansiktsuttryck då.

- Jag skrattar åt något och sen stoneface direkt haha.
- Jag sjunger typ och gör nån jävla grimas.
- Sen ska jag fota mig själv och det är då jag märker haha.



/KÄCK

2 viktiga saker.


Hon bredvid Kissie fick jag klubban av :D


Såna här grejer får jag av min pappa på mail..

/KÄCK


Familjen

Vet ni vad jag satt och funderade på om jag skulle skriva.. En liten presentation om min familj. Ja så får det bli. Kommer senare (Y)

/KÄCK

Happy Birthday

Det är massa männskor som fyller år just nu. Folk varje helg förfan. Så jag räknade bak lite och det är ju runt alla <3ans dag om jag inte har helt fel haha. Kanske är det?
Här är iaf firalistan, inte när dom fyller år (vissa gör dock)

Fredag 7/11 - Terese
Lördag 8/11 - Erik
Fredag 13/11 - Cassie
Lördag 14/11 - Mikaela
Lördag 28/11 - Samuel

Sen dyker det väl kanske upp någon mer, who knows.

/KÄCK

:(

Shulululu katten.
Jag satt och planerade nåt bra att skriva när jag åkte hem, men jag har glömt bort. Iallafall så har jag haft praktik. Två veckor kvar. Men det är så himla kul så det är bara roligt. :)
Inatt hade jag väääärldens värsta mardröm. En man som såg ut som min pappa, men som bara hade klätt ut sig till honom (thank god) kidnappade mig och massa syskon till mig (som jag på något vis hade) och torterade och hade sig. Och b.la. Robin min kompis (som han våldtog varje dag :S). Aa och så var det massa hemskt. Sen vaknade jag en timma innan jag skulle upp och kunde typ inte somna om, för den superhemska känslan satt kvar.
Poor me.

/KÄCK


-.-

jävla fucking äckel dif

/KÄCK

jag döööör hahahaha

Asså det här måste vara en av de roligaste videorna genom tiderna. Man dör ju hahaha.



/KÄCK

outfit

Igår så gjorde jag helt klart fel klädval. Linnet jag hade åkte ner hela tiden, skit jobbigt. Men det var ju snyggt så länge det var uppe haha :) Jag tog av mig strumpbyxorna för er som verkligen satt och undrade..

Och ja den har åkte ner liiiiiiiiiiite så man ser min bh. Buhu.
Och skorna är inte lila som det ser ut.
Och ja jag är så jävla fet. Måste banta ännu mer.

/KÄCK


:'D

Juste! OMG, jag glömde berätta att Kissie <3<3<3<3<3<3<3<3<3 var på Pilot igår. Och när jag skulle på toa stog hon och hennes kompis framför mig i kön :') Och hennes kompis gav mig en klubba! Fattar ni vad coolt. Jag smällde typ av.

/KÄCK

.

Hejsanhoppsan.
Okej, vi börjar med att berätta om gårdagskvällen. Jag och Sabbe drog till Pilot, satt och chillade med Mirelle och hennes kompis. Sedan efter typ tre öl kommer födelsedagsbarnet och hans gaaaang. Så vi partajjar med dom, dansar un bitte och är social. Kom hem typ klockan fyra, och larmet ringde 7 imorse :O Tävlade nämligen Sthlms cupen på storhäst i hoppning. Fick en ljusbrun skäck som hette Lucky Luke. Framhoppningen gick skitbra, sen sket det sig på banan. Och tyvärr förlorade vi. Men vi fick iallafall fika haha. Sedan gick jag till stallet och fikade lite till. Och sen hade vi smörjstund där vi också fikade hahahaha. Nyttigt. Nu sitter jag bara och chillar.
Ni får två bilder jag hittade på facebook från i fredags för igår var det ingen kamera. :)




/KÄCK

Dagens

När jag var på middag:


Linne H&M, Kjol - H&M


Jag är så hiiiiiimla tjock. Måste börja med chailatte diet :O




Och så fick jag en bakbok :D


/KÄCK

Gårdagskvällens outfit

Det blev guldklackarna, minus armbandet och så hade jag de nya guldiga örhängena, och håret utsläppt :)



/KÄCK


Hej

Hejsan alla bakis-äckel. (Det gäller speciellt dig Rebecca Lakey!) (Tryck på hennes namn)
Iallafall. I förrigår red jag Stary Night! Hon var superduktig, och jag också hihihhihihihihihihih :$ Skämt åsido men det gick typ såhär bra, så jag gav henne lite saft.

Sedan åt jag Köttfärspaj. Det var jättegott. För jag gillar att äta.

Sen gick jag hem, och kollade på tv, och sen sov jag. Och det blev fredag. Praktik först. Sedan hem och sova middag. Sedan hoppade jag Jack. Gick superbra. :) Sedan skyndade jag mig hem och fixade mig och sen åkte jag till Terese som fyllde 18. Där hann jag vara i typ en sekund, för sedan drog vi in till Metro.


Födelsedagsbarnet med vår present - vår present - på metro - misslyckad Terese-pose

Sabina drog någon gång, så än en gång blev jag ensam. Nejmen vi träffade massa folk vi kände. Bl.a. Simon, Chackman, och Gref som blev min kompis för kvällen haha. Vi hängde lite, och sen gick även han. Men Terese och nåra brudar var kvar, men jag typ dansade ensam (som vanligt hahaha) nejmen med nån söt pojk säkert. Och sen drog jag, och på tuben till Gullmars träffade jag Hoggie som jag satt och väntade med ett tag tills hans buss och mitt sällskap kom. Sedan åkte vi hem. Klart slut. Ajuste jag träffade Tim också! :D


Idag har jag vaknat, och sedan har jag och mamma åkt till moster för att äta middag. Gott. Nu ska jag snart duscha, och sedan fixa mig och sedan ska vi till pilot för att fira Erik (hahahahahhaa nu kommer en jätterolig sak som poppade upp i mitt huvud) BÄNGBERG hahahahhahahahhahahahahahahha. Erkänn kul :)


Nejmen nu måste jag duscha. Kommer upp lite töntiga outfits sen. Peace out brother from another mother (om inte mina kära systrar läser höhöhöhöhö)


/KÄCK


kul.väder.

Shosanhejsan. Jag är redan hemma från praktiken. Snabb dag. Klockan fyra ska jag möta Bus i HC för att gå till hästhuset för att borsta och rida pålle.
Jag pallante skriva mer asså.

"Hej alla cock-lovers"

/KÄCK

hahaha (Y)



/KÄCK

Simmning (Y)

Alldeles strax ska jag möta upp Bus för vi ska börja simma varje onsdag. Är vi inte duktiga? :) Och ni kan ju bara gissa vem som försökte lägga till mig på facebook igen.......................



/KÄCK


Oskuld borta

Vet ni vad. Idag förlorade jag mig köpa-cigg-oskuld. Japp, jag har inte gjort det än. Men idag gjorde jag det. Självklart inte till mig själv. :)
Men ändå, en pirrig känsla hahaha

/KÄCK


hej

Kollade lite på, H&M! Vilken ovanlighet. Men iaf. Jag har blivit kär i stora ringar, har inga med tycker det är grymt snyggt. Samma med paljettleggings. Den gråa tröjan ser kalasskön ut och armbandet är kalassnyggt :)



/KÄCK

hoho

Asså jag glömde berätta men jag hoppas ni alla fattar. Att det senaste "Vill ha" inlägget, med massa skor var driv hahahaha. XP

/KÄCK

Lekte cool

Och prövade röda läppar och mittbena haha.
Tuffing liksoooom



/K

Okeeeeeeej

Tänkte visa två bilder från när jag och min syster lekte med liften hahaha. Jävla mongon.




/KÄCK

Jahopp

Hejhej.

Alldeles för typ en sekund sedan så försökte jag skriva ett seriöst inlägg. Men det var ju helt omöjligt. Så vafan. KÖRBA! Igår kväll var jag ute med Dogge och mötte upp en glad orakad fitta (aikare), vi tog en sväng till solna där vi skildes åt. Inga detaljer här inte! MOHAHAHAHA.
Sen åkte jag iaf hem och jag och Dogge la oss i sängen och kollade på På Smällen. Den är så himla bra men jag somnade tyvärr. Klockan ringe halv sex. FÖÖÖÖR tidigt. Men så är det när man ska bli bagare. Det var bara att gå upp och klä på sig och göra massa nödvändigheter ni vet. Sedan praktik.
Nu är jag hemma. Klart slut.

/KÄCK


Jahopp

Hejhej.

Alldeles för typ en sekund sedan så försökte jag skriva ett seriöst inlägg. Men det var ju helt omöjligt. Så vafan. KÖRBA! Igår kväll var jag ute med Dogge och mötte upp en glad orakad fitta (aikare), vi tog en sväng till solna där vi skildes åt. Inga detaljer här inte! MOHAHAHAHA.
Sen åkte jag iaf hem och jag och Dogge la oss i sängen och kollade på På Smällen. Den är så himla bra men jag somnade tyvärr. Klockan ringe halv sex. FÖÖÖÖR tidigt. Men så är det när man ska bli bagare. Det var bara att gå upp och klä på sig och göra massa nödvändigheter ni vet. Sedan praktik.
Nu är jag hemma. Klart slut.

/KÄCK


Bio

Skeppohoj. Igår kväll så satte jag och Johanna på Att göra en pudel. Vi har redan sett den men det fanns inget bättre. Så det fick vara. Men jag typ halvt somna varannan minut, och sen sov jag lite och klockan blev skitmycket innan vi gick och la oss i sängarna. Menmen. Idag vaknade jag tidigt igen. Fattante varför. Iaf så gick jag upp och åt frukost och löste sudoku. Sedan har jag bara legat i soffan och degat.

Och idag då. Jag fick två biobiljetter från pappa som Skansen fått eftersom dom hade fått spelat in filmen Så olika där. Så skansen har fått en biosalong. Och filmen släpps egentligen inte förän 6 november. (Y) Så jag bjöd med en trevlig person som jag inte träffat på länge, så det ska bli mysigt. ^^

/KÄCK

Halloween FÄKKÄÄÄÄH

Eller det är ju lite att ta i. Idag vaknade jag iaf väldans tidigt. Så jag gick upp och la mig i soffan och satte på en kuksugarfilm. Eller asså det var ingen p-rulle, utan den sög bara balle. Skulle vara en skräckis men man satt typ och skrattade.



Efter det satte jag på Den där Mary. Den är ju lite sweet. Men samtidigt så gjorde jag frullbert åt mig och syrran och duschade och fixade mig så jag hann inte se så mycket. Men det är så himla roligt när hon tror att hans sarre är hårgele HAHHAHAHAHAHHAHAA. (Japp, fortfarande arton år)
Aja iallafall så åkte jag hem till mamma en snabbis för att hämta ett par jeans och en termos. (oj fan den glömde jag i stallet) Sedan åkte jag till stallet och där hade vi en läskig Halloweenfest för småbarnen (Och Falken, Mudde och Kevin hehe). Då var jag såhär läskig:

Sedan fick jag skjuts hem av Lakeys mamma. Tack så mycket. Det var bara det att jag hade glömt nycklar. Så jag fick sitta i porten och vänta i 25 min. Tur att jag hade mobilen, ipoden och apelsinen haha.
Sedan när vi kommit in och Klara (Johannas assistent) gått hem skulle jag pröva liften som min syrra har just nu. Det var superkul hahaha. Så hon (22år) och jag (18 år) lekte att jag var förlamad och hon var assistenten. (Hon är då typ en meter lång och rullstolsbunden) Hahahaha. Kan ni tänka er hur det såg ut genom fönstrer. Men vafan det är ju ändå bara turrar här i haggan. (haha haggan) (hagalund).
Efter det blev jag såhär:

Japp ni ser rätt, en trött fisk. Så jag bestämde mig för att åka runt i min syrras rullstol haha. Det är ju också superkul.

Och alla ni som blir avundsjuka nu. Jag har köpt mina tofflor på Hööks i Infra City. Toppensköna!

Nu ska iallafall jag och min dvärg (syrran) kolla på film. Hennes blogg hittar du HÄR Och antagligen dricka te. Det brukar bli så :)

Pusshej jag älskar inte dej.

/KÄCK

RSS 2.0