wtf

Tyra, Tyra, Tyra.
Det här håller inte längre. Jag gillar dig och dina bloggar och dina smycken och hej och hå blabla. Men lilla hjärtat. Hur matchar du? Grön luva, rött schabrak, spygrön halsduk (man rider inte med en sån halsduk!) nån annan grön på dina nybörjar handskar (typ såna man fick gratis i pollux) och sen en till grön färg på dina ridbyxor. Detta måste få ett stopp. Läs typ igenom alla inlägg på massa POPULÄRA hästbloggar så får du se vad som är ok och inte...

/KÄCK

dresses

Okej jag har hittat sjukaste kläningssidan.. Men det finns typ femtioåtta driljarder klänningar... Så jag orkar inte kolla igenom alla. Men kolla assååå!
http://www.tbdress.com

(dom bilderna jag klippt in i paint, som typ gräddbakelser. Man vill bara äta upp dom)

daaaaaaaaaaaaamn girl

/KÄCK

omggggg

Okej, totally min dröm bröllopsklänning :')
vad menar du med too much?
Brilliant A-Line Strapless Tiered Prom Dresses

/KÄCK

Dag 21, Vad kärlek är för mig.

Omg steve, jag klarade en hel lista! Sjukt va. Iallafall, just för tillfället i mitt liv är mina vänner, djur och familj kärlek för mig. Boys are just toys.

/KÄCK

alltmöjligt

Hej sweethearts. Idag hoppade jag in och jobbade i butiken från 7-16.30. Asså det är så sjuuuuukt långtråkigt. Jag kan verkligen inte jobba på såna slappa jobb. Man bara står och dör typ. Hade dock med mig min bok, En Dag, Som jag läste ut :) Väldigt bra :)
Efter jag tagit mig hem och lagt mig på sängen och lugnat ner mig lite (hehehe adhd hehehehe) så gick jag över till Maja och vi satt och snackade och drack kaffe innan vi gick och simmade. Eller simmade och simmade hahahaha. Vi simmade typ tio längder, sen gick vi till "reserverad lekbana" hahahahaha och låg typ på krokodiler och hade simtävlling och typ hålla andan tävling hahahaha. Alla baa eeeeheehehe. Love us. Sedan duschade vi, hävde balsam i håret och låg i bastun ett tag. Så jävla skönt. Sen kom jag hem, åt och kollade The Big Bang Theory och Suborgatory och nu ligger jag och planerar gofika.
För er som undrar så hoppade jag över stallet idag, stackar Nareina. Nejmen hon klarar sig nog en tisdag ;) :)

/KÄCK

hopp

Hejhoppkalkonsnopp.
Imorse när klockan ringde kvart över fem vaknade jag upp utvilad! Skööönt. Åkte till jobbet och där var det typ lite kaos med personal så imorgon ska jag jobba i butiken.. Skittråkigt hahaha, så lite folk :P Sen åkte jag hem och powernapade lite och sen åkte jag till stallet. Som en glad överraskning skulle vi hoppa :) Fick Ajax, suprise! Asså jag kan typ varken säga att det gick bra eller dåligt haha. Han är heeelt crazy bananas när det kommer till hoppning för han tycker det är så sjukt kul. Tur man gillar hästen ;)
Nu ska jag dricka upp mitt te, kolla lite bloggar och sen sova. Kom och fika hos mig imorgon! Rivalbageriet. Puuss

/KÄCK

Underbart ur ponnyakuten, S3A3

Hahaha programledaren i början: Vi drar till Malmö. Jag tänkte på den med Timba. Hahahaha hon menade ju Timbuktu
Asså den där äckliga Tilda. Toffs?
Hon är en sån som har äcklig, fet hy och mjäll...
Asså hon med hästen som inte vill hoppa. Asså trampa ner hälen? Och så sitter hon ju och nöter som satan efter, när hästen varit duktig och gått över...
Hahaha programledaren i början: Vi drar till Malmö. Jag tänkte på den med Timba. Hahahaha hon menade ju Timbuktu
Asså den där äckliga Tilda. Toffs?
Hon är en sån som har äcklig, fet hy och mjäll...
Asså hon med hästen som inte vill hoppa. Asså trampa ner hälen? Och så sitter hon ju och nöter som satan efter, när hästen varit duktig och gått över...

/KÄCK

Music maestro

Grym låt!
När jag skulle ta reda på vilken det var..
Ellen: Kommer du ihåg en låt som spelades på Cassies fest, den är typ live, så sjunger han på något annat språk. Fattaru vilken?
Sara: A den på portugisiska som tyå heter au si es forto eller nåt. Haha den är cp bra och de är en dans till som vi måste lära oss!
Ellen: Haha jag tänkte typ skriva "nkosa, nkosa, ay se pelago" hahaha men vi alla vet ju hur bra jag är på texter..
Sara: Hahahaha du är sämsta (bra svenska...)

Haha den heter Ai Se Eu Te Pegos. Så jag hade ju inte sååå fel hahahaha.(A)

/KÄCK

js

Har precis sett Jersey Shore Säsong 5 avsnitt 4. Asså The Situation va feeett rolig hahahaha.
Han ba:

I dont even know that girls name.
Maby it was Anita (han sa det typ som anida), as in I need a cigarett.  hahahhahahhahahahahahahah roligaste

/KÄCK

schleten

Asså Ina och Dessie är asfräscha. Och sen tittar man på Ballie, asså seriöst. Shape up. Har alltid tyckt hon ser väldigt trashig ut. Truth hurts..

/KÄCK

downfall

Okej, gårdagens knäppaste haha. Först står vi i kön till garderoben när Carro ramlar ner för en kant och typ sliter mig i håret haha. Första fallet.
Sedan när vi står och dansar så får Theo (ja mitt ex) för sig att lyfta upp mig och maja, HA! Det är ju så lätt att lyfta minst 120 kilo bara sådär haha. Så vi två far i golvet och ba ligger och garvar hahahaha. Illa

/KÄCK

Allas våran Persson

Jag måste bara ge Persson ett inlägg. En sån väldigt fin människa som växt nåt oerhört som person sen vi lärde känna henne. Jag kommer ihåg den tiden man hatade henne (haha sorry) en bortskämd lite snorunge som om man t.ex. kastade ett höstrå på kastade en hel höbal.
Jag kommer sakna varje fredag då Persson jobbade i cafeterian, då jag först kom in och sa vem jag skulle ha. Och sedan när jag kom in och gjorde en utvärdering av lektionen.
Persson är ju också mitt största fan haha. Att jag skulle komma in i hoppningen och så. Alla gånger det kommit en ny häst och vi ba: Den ska jag tävla på haha. (Tror inte vi sa det om Lavina haha).

I love you

/KÄCK

Partajj

Heeeeeeeeeej alla glada :) jag är glad men trött, sov typ tre timmar inatt innan det var dags att jobba, i cafet på rival. Så inget kämpigt liksom. Menmen, tänkte berätta om min gårdag. Sov typ till fyra, va så jävla trött. Somnade inte förän typ fyra på natten. Och vaknade av att hemtelefonen ringde, kollar snabbt på min mobil och ser att jag har fem missade samtal (paniken som uppstår) så jag springer och svarar. Det är min syster Fanny som ba: Kan du komma och öppna. Jag ba: Men vart är dina nycklar? Hon ba: Jag har dom men dom funkar inte. Så jag öppnar dörren, men ingen Fanny. Och jag hör någon på våningen under stå och försöka låsa upp hahahahhaahhaa. Så jag ropar : FANNY, DU ÄR PÅ FEL VÅNING. Varpå man hör ett "Helvete" och så kommer hon upp haha. Fyllo.
Aja, sedan när jag vaknade dårå så sminkade jag mig och sånt skit, fick damp och sminkade om mig typ två gånger. Sedan åkte jag till Gamla Stan och Grillska Huset där det var middag för Sveriges Bagare och Konditorer. Och jag var där med min chef Tobbe. Så vi åt middag och så, tre rätters, jag drack vin!!!! Sedan hann jag med en cider och en öl innan det var dags att möta upp partycrewet. Vi styrde stegen mot Laroy där vi var ända tills stängning. Och jag hade jävligt kul. :) Dansade och haffade massa boys ;) Hahaha. Sedan på väg hem så satte jag mig på tunnelbanan för att åka till Kungsträdgården och väntade där (25 fucking minuter typ) och då satt två killar i sätena bredvid mig, och jag undrade vart dom skulle och ena skulle till Duvbo så jag sa att han skulle väcka mig när vi var där och jag somnade. Det slutade med att jag satt med dom istället och skrattade typ hela vägen. En av killarna ba: Asså du är sjukt konstig. Hahahahaha det hör jag inte så ofta.
Aja, sjukt sweet kväll. Finaste vännerna (saknade dock mina partners in crime, Sjöstedtarna<3)
Därför får ni en bild på en till saknad vän <3

/KÄCK

Sweethearts

Okej! BRING FRÄM THE NAPKINS!
Fick tipset av min kompanjon Sara. Emelie uppdaterar sin profilbild. Och Danne skickar en kommentar i form av en länk. VILKEN LÅT undrar ni. Miio med När vi två blir en.
Asså jag veeeeeet. Biiigbig naaaaaaaawe.
Att han sedan kommenterar samma bild med den här musikvideon. Ja, det har jag inte riktigt några kommentarer på. Eller jo, att han är mongolid och då platsar väldigt bra som pojkvän till en i vårt tappade gäng..

/KÄCK


whooa


/KÄCK

9 ga hahahahhahahaha g

I know I'm not the only one.

/KÄCK

blängbläng

Så jävla party, waaant
Image 1Image 1

/KÄCK

Skorärkärlek

Okej, blir lite mycket skor nu (okej inte för att det KAN bli förmycket av skor) men jag har tråkigt och googlar amazing shoes och då kommer denna (http://fuckyeahamazingheels.tumblr.com/) sida upp. OMFG.
(kan hända att jag lagt upp några förr, men wattafakk)
Okej Ellen, andas. Har typ dött och återuppstått trettioelva gånger. Phhuuuuuuuu.

/KÄCK

Framtida inköp?

Har även funderat lite på dessa UNDERBART SNYGGA skorna
Heta jag vet

/KÄCK

Skorärkärlek

Ni vet den hemsidan som hade fejk louboutain... Assa omfg kolla dessa underbaringar.
(annaamanda.se)
Diamantpumps+rödaDiamantpumps+med+öppen+tå
fuck. me.

/KÄCK

Dag 20, Min absolut bästa vän.

Det här är ju ett väldigt svårt inlägg. Jag har så oerhört många fina vänner. Vilka ni är? Det hoppas jag ni vet.
/KÄCK

Dag 19, Min nästa utomlandsresa.

Jag hoppas att jag kommer resa något innan (London eller sista minuten i sommar) jag, mamma, Fanny och min moster åker till Spanien i september. Men annars det..

/KÄCK

Lavve

Hej mina fina. Är nyss hemkommen från stallet. Ombytt från kalla tajta ridkläder till varma slit och släng mjukisar. Jag hoppade ju Lavina idag då. Och hur gick det frågar ni mig. På framridningen gick det skitdåligt. Jag hittar inga knappar. Men vi har ju en termin på oss (och förhoppningsvis mer) att jobba på det. Men det gjorde mig lite nere att det gick dåligt så det satt i lite under hoppningen. Men jag är ändå nöjd. Tycker jag har lärt mig hur mycket jag ska rida fram/ta tillbaka. Och så sköter jag hennes psykgrejer bra (om jag får boosta mig själv lite :))
Innan stallet hängde jag med mina bästa Sjöstedtar, lite donken och gofika innan pyssel med pållarna. GPG;)
En bild från förra veckan. Typ såhär fint gick hon idag... (Tur man gillar'na)

/KÄCK

?

Jag tror vi alla bara måste lära oss hur Daniel uttrycker sina känslor.
Det är inte alltid så lätt... "Ett ansikte bara en mor kan älska"
Okej, vi alla älskar hennes jävla ansikte ju..

/KÄCK

wtf

Sitter och kollar igenom vimmelbilder från någon ny nattklubb, (STEREO) och måste fetdissa några...
Förlåt om ni hittar detta och blir ledsen i ögat. Men hur faaaan ser ni ut?

Titta på linjen uppe vid hårfästet. Liiiiite mycket foundation? Har du blandat den själv? Foundation+morotsjuice?
Och du lär ju ta under ögonen också. Helt vit..
Här har vi samma problem. Det är INTE snyggt..
Och lilla gumman. Sådär kan man inte måla rouge.

/KÄCK

watch

DAMN BOY vilken jääääävla klocka. Want (det är bling runt hela uret...)

/KÄCK

Städar...

2012-01-26_15_23 (MMS)

Städar...


Nattfika. Lyxjobb?

2012-01-26_01_58 (MMS)

Nattfika. Lyxjobb?


Poledance

Tvp filmer från förra terminen.. Bara lite random grejer.. Ska tvinga Lakey att filma någon mer gång :)
Och den här ska jag klara helt vågrätt :P

/KÄCK

9gag

Tur jag har Sara hahahaha :P
We all do...Awkward nazi cat...
Every f**king time....Freakin worth it!

/KÄCK

pole

Hejsan sötnosar. Idag var det samma visa igen, jobb, och sömn och sen idag var första dagen på poledance nivå 2 :) Lakey ändrade sig i sista sekund och ville gå så nu är det åtta gånger på onsdagar mellan 19.00 och 20.10. Nu ska jag bara äta lite och sen ska jag såsmåningom åka till jobbet :)
Puss

/KÄCK

Underbart ur ponnyakuten, S3A2

Hahahahhahaha jag dog. Sista bilden är såååå kines mot sol
08,40 (och innan) hur många gånger kan Nellie säga liksom?
13,00, åhnej min hat-tjej kom med. Mrs. No koll.
Hahahahaha asså alla stela hejdå-kramar...
15,00, måste Nellie ha världens minsta vita shorts?
19,25, henne gillar jag!
21,00, asså hon är så sööööt!
21,20, fjooooooooortis
24,00, hur visste man att dom skulle hooka?

/KÄCK

horsiesar

Hej sweeties. Efter jobb inatt, sen skjutsa mamma till jobbet och sen 8 timmars sömn på dagen var jag fit-for-fight för lite ridning då jag red istället för Beis. Jag fick rida Baccaral! Jag har inte ridit han på jättelänge och förut när jag red honom gick det nästan aldrig bra. Vi kom på kant med varandra och han är den enda hästen jag NÄSTAN börjat gråta pga av. Men det gick jääättebra idag. Lugnt och fint och stadigt. Härligt :) Sedan skötte jag och Persson, Nareina och Hope, sen satt jag lite i cafeterian och sedan kollade jag på lektion. Och vet ni vad! Jag ska börja sitta med i TK :D Tävlingskomittén. Kul va? :)
Okej som vanligt inte en bild som hör ihop med inlägget, men gillaren :)

/KÄCK

wattafakk?

Asså seriöst hur hittar dom mig?
Hur kan det vara så svårt att skriva rätt namn när dom har det framför sig?
Vem fan pratar om vädret?
Och när fan ska vi ses? Lite creapy, han kommer typ stå utanför när jag åker till jobbet och ba hello.
Nej jag svarade inte som jag skrev, det var bara det första jag tänkte på. Men att han gör en låtsas pistol med handen på alla hans 3 profilbilder gör mig lite rädd. Så jag hoppar nog ett roligt svar till han.

/KÄCK

Underbart av pappa #34

Bilder från jul...

/KÄCK

Dag 18, 10 saker jag vill göra innan jag dör.

Hoppa bungyjump
Flyga luftballong
Öppna eget
Gifta mig
Skaffa barn
Åka på en fet resa med mina bästa vänner
Äga ett par Louboutain
Jobba i Frankrike
Jobba i Amerika
Ha en walk in closet.

/KÄCK

Dag 17, Min favorit plats på jorden.

Jag kan inte säga en. Det är så många ställen som är så underbar.
Först och främst, mitt eget hem. Såklart. Jag älskar att vara hemma. Både hos mamma och pappa även om jag bor hos mamma. (En sjukt random bild...)
Sedan har vi stallet, mitt andra hem. (hahahhahaha också en sjukt (ful) random bild)
Och sedan mitt älskade landställe :) Värlens bästa ställe, rehab för själen :)
Och Gunnorp, såklart :)

/KÄCK

just another monday

Hej lovers. Nu ligger jag nyduschad, mätt och lite småtrött i sängen och väntar på att klockan ska slå halv elva då det är dags att åka till jobbet. Idag var det först lite jobb i några timmar, sen hem och sova typ tre timmar innan det var dags att gå upp och åka till stallet. Idag var det back to buissness då jag fick rida min lilla prinskorv igen :) Ajax. Men idag var han inte på sitt braiga humör utan han var jättehet, springig och stark. Så det kändes inte alls bra.
Annars då? Jag ska börja på poledancing igen :) På onsdagar. Sedan ska jag, Emma, Sara och Maja till Gbg för Gbg horse show. Kommer bli så fucking awesome. Nej nu är det mammor och minimodeller. :)
Puss lovers <3

/KÄCK

Silledillen

Hahahahaha är inte det här det roligaste ni sett? Dör hahaha, purjolöken
(fråga mig inte vad jag gjorde hahahaha)



/KÄCK

l o v e


/KÄCK

Emma

En bild från igår på mig och fina Emma :)


/KÄCK

true that sista

Boys/girls night

/KÄCK

:)

The right moment...

/KÄCK

Som alla andra

Asså jag skulle kunna hålla på i tusen år

/KÄCK

Som alla andra


/KÄCK

Dag 16, bästa låten just nu

First Aid's Kit - The Lions Roar


/KÄCK

Dag 15, Mitt starkaste sommarminne ifrån i somras.

Jag måste nog säga Utö. Hela alltet. Så mycket nytt. Att jobba i Stockholms skärgård var helt underbart. Och så träffade jag massa underbara människor. Sara, Lambi, Sebbe, Malin och många många mer.

/KÄCK

vitkigt tjat

Jag vill bara berätta hur oerhört fina vänner jag har. En av mina bästa vänner stod vid mig hela tiden igår. Och det stödet gjorde så oerhört mycket. Jag är en lycklig människa. Som har så fina vänner.

/KÄCK

En lördag som ingen annan

Efter att vi firat klart min kusin som fyllde arton med middag och så åkte alla vi hem till oss där jag mötte upp Maja. Vi tog sedan bussen hem till Sjöstedtarna som var i deras bortresta brors lägenhet. Där förkrökade vi. Eller aa jag drack. Dm fixade sig haha. Sen tog vi bussen till solna, mötte upp Lakey och drog sedan till Cassie som hade liten hejdåfest. Där festades det på. Träffade två från mitt jobb haha, fick värsta chocken. Och en kille som jobbade som vaktmästare på Enskede Gårds Gymnasium. Haha knas. Sedan skulle vi åka till en efterfest när en nära släkting ringer till mig och är väldigt ledsen och upprörd. Och jag gråter inte ofta, men när det är någon i min närhet som mår dåligt eller gråter tar det så jävla hårt på mig, så jag började gråta jättemycket samtidigt som jag måste få tag på en taxi för att åka till släktingen. Efter att mina underbara vänner satt mig i en taxi så åkte jag dit och allt ordnade sig. Så började bra och slutade jobbigt.

/KÄCK

Kan. Ha. Small.

2012-01-19_01_42 (MMS)

Kan. Ha. Small.


Lillkusinen blir stor. 18 år. Grattis

2012-01-21_15_49 (MMS)

Lillkusinen blir stor. 18 år. Grattis


GAAAAAAAAAAAAAG

One of the best feelings in the worldDafuq Is This S**t?!Meanwhile in the friendzone.Just the truthJust my dadBathroom Mistery
Ja jag borde sova, men måste ut med hunden.. Mamma sa till mig när jag kom hem från stallet att jag skulle gå ut med henne så jag hade det gjort. Nej sa jag och gick och la mig i sängen och chillade. Varför har mammor ALLTID rätt?

/KÄCK

Mr. Poppers Penguins

Jag såg nyss mr. poppers penguins. Skittöntig...

/KÄCK

Fredag = Lavina

Hej era små äckliga snorungar. Idag jobbade jag  bara fyra timmar, sjukt skönt. Sen satt jag kvar lite på jobbet, Adam och jag åt Ceasarsallad och sen tog jag och Alex sällis till slussen där vi skildes åt. (Jag  åkte tunnelbana imorse om nån undra, åker alltid pendeln annars men nu tog jag sovmorgon. Tror ni inte jag åker fel hahahaha. Illa. Kbry..) När jag kom hem kollade jag datorn lite och sedan powernapade jag lite innan det var dags att åka till stallet. Jag, Emma, Sara, Carlsson och Fanny åt middag. Persson satt bredvid.......... Sedan fick jag vääärldens magknip. Asså hade så jävla ont. Och alla ba ååh hur är det, du måste äta alvedon, oj mår du bra. Man börjar ju fan böla när folk är så haha. Vill typ lägga mig i fosterställning och bli kramad haha. Men efter alvedon och kaffe och två toalettbesök (då mina vänner ena gången står utanför och hejar på (gör ju allt lättare....) och andra gången när jag kommer ut så ser alla förväntansfulla ut och ba: HUR GICK DET? Man ba: JO MEN DET GICK SKITBRA ATT BAJSA! hahaha jag orkar inte med oss. ) så gick det över. Och då efter skötning och ponnytittande var det dags att hoppa Lavina. Hon var pigg! Först kastade Mambo av (haha loser Sara) och Lavina sparkade lite bakut och sprang med rumpan innanför spåret. Sen skulle vi galoppera över en liten bom-hög vid A och C och sedan byta varv genom att hoppa ett plank på X (så det liksom blir en åtta) och detta gick väldigt fort och lite halvt okontrollerat. Jag hinner liksom ta en förhållning och sen blir hon så stor och stark så jag typ kastas som en vante (känns det som) . Sedan hoppade vi lite annat och hon var snabb och stark haha. Men jag är nöjd. Nöjdare än förra veckan. Bara att mina skänklar hamnade jättedåligt idag vid några språng. Persson har fotat så ni får bilder någon dag :) Så länge får ni nöja er med en från förra fredagen som Norea har fotat :)

/KÄCK

.

keep you heels, head and standards high

/KÄCK

Skorär(oftast)kärlek

Det kan inte bara vara jag som fullkomligt HATAR att trenden med spetsiga skor och lägre klack har blivit inne igen. Det är ju så jävla fuuult. (Jag och Miranda kallade det horskor när vi var mindre)

Från Zara


Från Topshop


ASSÅ SERIÖST! TOPSHOP och ZARA. fifan.

/KÄCK

Music

Lite låtar ni borde lyssna på (Ge dom en chans tack)
First Aid Kit - The Lion's Roar
Melissa Horn - Jag Saknar Dig Mindre Och Mindre
Melissa Horn - Under Löven
Diane Birch - Valentino
Diane Birch - Choo Choo
Diane Birch - Rewind
The Sound of Arrows - Wonders
Niki & The Dove - DJ, Ease My Mind
Florence & The Machine - Shake It Out
Edward Sharpe & The Magnetic Zero - Home

/KÄCK

Dag 14, min senaste utlandsresa

Det var Alanya 2010. (Jag har säkert åkt kryssning efter men vafan det räknas inte).
Med min parter in crime (kanske inte så mycket längre men då festade vi ALLTID ihop)
Sabina Asplund. Vi åkte samtidigt som två kompisar till oss, Anna och Maria. dock bodde dom på ett annat hotell fast bara fem minuter ifrån. Två veckor lång var den. :)

Jag blev svart som en neger. Klockan ställdes varje dag och sen GICK jag och Sabina den 15 minuter långa vägen till stranden typ 10 av 14 dagar. Och solade några timmar. Annars låg vi vid poolen och schtekte.
Vi hängde på The Doors och drack BBC, bästa drinken.
Jag dansade I baren.
Vi var på beachparty. Anna tävlade, jag hetsade som fan, hon vann såklart.
Ena tävlingen var att hitta björn borg kallingar. Den här stackaren blev nästan våldtagen. 
Jag var med i en sexställningstävling, vann såklart.
Jag hade sett apelsiner i ett träd uanför Maria och Annas hotell länge och en lång kille tog ner en och skalade åt mig. Skitäcklig var den. 
Vi hängde på Anna och Marias hotell
Vi åt middagar
Drack favoritshoten, B52
Dansade på borden
Jag och Maria gick till stranden med några Göteborgare och träffade världens sötaste hemlösa hund, Baby
Den stannade tills vi gick hem några timmar senare
Vi träffade våra favorit Ängelholmare för första gången
Vi nattbadade
Vi träffade världens sötaste kattunge
Vi ehmr, efterfestade med Ängelholmarna
Vi nattbadade mer, sjukt stora vågor (som orskade dödsfall) och jag slog upp knäna mot botten
Hängde med grabbsen till stranden
Åt mer middag
Firade midsommar med beachparty
Efterfestade mer.....
Hade snabba brillor
Spräckte en kjol på dansgolvet
Träffade Lundarna :D
Såg en skitsnygg kille.. Damn
Ååååh vad jag vill utomlands!

/KÄCK

Dag 13, mina svagheter

Oj den här är svår. Utan att låta för självgod så ser jag mig själv som en väldigt stark person. Jag och min syster pratade om det här en gång och jag tror inte jag skulle kunna få varken psykisk eller fysisk ohälsa, bli misshandlad av sin man eller bli attackerad ute på grund av detta. Så vad ska jag då ta som svagheter?

Jag har en svaghet att jag gråter till sorliga/lyckliga/romantiska filmer.
Jag har en svaghet för bakverk och godis.
Jag har en svaghet för snygga killar (till en viss del, dom får ju inte köra med en..)
Ja, det här är det bästa jag kan komma med, ni får jäääättegärna komma med en kommentar om ni har ett förslag. Skulle vara väldigt intressant :)



/KÄCK

Läsvärt

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/ridsport/article14234349.ab

/KÄCK

älskar ormar..............

Brukar åka till jobbet nu vid halv elva så jag är framme elva, men fastnade framför kniven mot strupen (och jag HATAR programledaren) så jag åker hel istället, ska ändå inte sova mycket imorgon på dan så det gör inget att jag kommer hem senare. Iallafall så tänkte jag visa något Maja så fint skrev på min vägg..... -.-

/KÄCK

tic toc

Hittade en bild på Lakeys blogg från Falsterbo haha. Sara ag och Carlsson kör tictoc. Jag ligger ALLTID efter...

/KÄCK

9gag

First World Cat ProblemsScumbag JimDear wh**es of the internetDon't drinkHow I see my car...After a break up! Reality.

/KÄCK

UUPS3A1 (Underbart ur ponnyakuten, säsong 3, avsnitt 1)

Tjo alla fuckers. Nu ligger  jag i sängen nyss hemkommen från jobbet. Har hunnit få i mig en macka och färskpressad apelsinjuice och nu börjas det igen. Ponnyakuten! Och jag ska självklart kommentera och hacka :)
here I go.
04:07 - Hahhhaahahhaha nejmen lilla gubben. Kiwi hahahahaha. Liten shettis. Jag dör så sött.
05:16 - "Jag blev rädd, å så grät jag en sund åsså". (Asså skånskan hahaha <3)
05:27 - "Det är inte roligt att gråta inför publik" Hahahaha
06:17 - "Typiskt, den har gått sönder. Men jag har fler hemma" hahahaa lillen om rosetten i manen. (kanske ska göra en blogg bara om honom hehehehehe)
08:00 - Asså vilken jävla tomte. Hon draaaaaaaaaar upp hästen i släpet, klart som fan den inte vill lastas. Och hur är det med storleken på grimman egentligen? -.-
20:00 - Tänkte skriva fyfan vilka fula tänder. (lite tidigare) men orkade inte det och sen berättar hon att hon ramlat av och tappat sex tänder. Heheehehe woooopsi
22:15 - Oj han måste nog köpa en större häst han är ju lite stor för den där.............................
23:32 - Hahahha, en bild säger mer än tusen ord
Godnatt

/KÄCK

Jerringpriset

Rolf-Göran Bengtsson. Vilken karl. Grattis.

/KÄCK

my love and me 2009


/KÄCK

Fuckface

Jag kommer ofta på mig själv med att sitta med ett konstigt ansiktsuttryck framför datorn. Och när jag gör det, innan jag tar bort uttrycket har jag börjat ta ett foto haha. Och fyfan vad ful jag är. Menmen, here it comes! Alltså är inga tillgjorda.. Och angående dom tre sista hahaha. Det var då jag hittade Louboutin kopiorna. Första dog jag, andra såg jag några fula, sista dog jag igen. Haha kaffekoppen också XP Har alltid så så man bara kan luta koppen lite och få kaffe..

/KÄCK

Dag 12, Vilken kändis tycker jag är snyggast

Chaning Tatum
Christiano Ronaldo
Ola Rapace
Rick Zano
Paul Walker
Medmeramedmeramedmera, (jag älskar män)

/KÄCK

Sjööööööööö

Haihai. Idag har jag först jobbat några timmar och sedan åkte jag hem och sov lite innan jag och Colten åkte till stallet. Där jag möttes av en chock! Haha. Jag fick Gladdys. Jag ba whooooot. Red ju henne ganska mycket när hon precis kommit till ridskolan. Men sedan har jag inte ridit henne på jäääättelänge. Var lite rädd typ att rida ordentligt haha, vilken tönt. Men hon blev fin och försökte inte skicka av mig haha. Sedan mös jag och Emma och Hope lite i väntan på Sara haha:) Mina Sjöstedtar. Favvosarna. Nu ligger jag i soffan och kollar Idrottsgalan. HEJA RGB!

Rider i samma grupp som Emma och Sara både på måndagar och fredagar. Lycka


/KÄCK

FB-vän

Asså. Småtjejer som är snygga gör mig så irriterad haha. 
Vi har Emelie Sundesten, och Sophia Gyllenhammar (som iof har blivit "gammal" haha). Men nu ska ni får en till. Jag vet inte om jag har berättat om henne förut. Men hon rider hos oss och kommer bli supermodell typ. VSFS. Just look at her. Rebecca Thorén. Född 1997. Skitunge.

/KÄCK

/KÄCK

Mamma hahahahhaa

Jag: Vi går till tvättstugan nu, och efter sätter vi på filmen.
Mamma: Vilken film?
Jag: Bad teacher.
Mamma: Bäver t-shirt?
Jag: Hahahahaha, BAD TEACHER
Mamma: Aha, bäver t-shirt.
Jag och Fanny: BAAAD T-SHIRT hahahahahahahaha

/KÄCK

So true

Sometimes I still wonder

/KÄCK

The crew

Now its coming. Not the penis. This freakkin inlägg. Okej det var lite osamanhängande men! Nu ska jag skriva ett inlägg. Om mina vänner. På fest. Hur är dom? This is the ugly truth.
Ellen Käck, lekledaren
Vi börjar med moi. Jag är personen som först går runt i alla rum noga med att hälsa på varenda en med ett fast handslag (om jag inte känner några för dom får såklart en kram). - Hej, Ellen. - Hej, Ellen. - Hej, Ellen. Så låter det. Typ. Sedan slår jag mig ner, om det inte finns plats i soffan, gör jag en plats i soffan. Kom ihåg att man får ALLTID plats i en soffa på en fest. Kläm gärna ner dig i mitten. Sedan börjar jag med att dra igång ett spel. Därefter är jag social, dansant, brutalt ärlig och som jag så många gånger hörde igår (men inte är) kaxig. Det kallas ärlighet. (Majas eviga mening när jag säger något: Hon kan vara lite ärlig ibland). Jag är ävel kallad fylleäckel två, blir alltid kalasfull, och spyr ca 8 av 10 gånger på väg hem. 
Outfit: Högklackat och en klänning
Dricker helst: Förvånansvärt nuförtiden cider
Dansar till: Hiphop rnb
Detta händer alltid: Somnar på tunnelbanan och hamnar i Rissne/Rinkeby.

Sara Sjöstedt, dansaren
Sara, Sara, Sara. Den underbara rara Sara. Hon är också cp (med också menar jag att jag också har en ganska hög dos av det...) Hon är den som nog dansar snäppet mest av alla (alla vi dansar sjukt mycket). Hon är också alltid astaggad när vi spelar spel och det är inte många fester jag varit på med Sara utan att hon har rullat lite tunga med någon pojke. 
Outfit: Svarta byxor och en fin blus
Dricker helst: Öl
Dansar till: Hiphop rnb
Detta händer alltid: Hångel

Emma Sjöstedt, mamman
Asså nu får ni inte tolka det här fel haha. Men Emma är nog den mest skötsamma av oss, men ändå så jävla party. Har koll på lillasyster sin, och vart vi ska och så. Hon dansar också massa, dock helst på house golvet. Hon hittar ofta en snygg kille som hon har djupa diskussioner med.
Outfit: Högklackat, byxor och magtröja
Dricker helst: Vin eller cider
Dansar till: House
Detta händer aldrig: Blir för full (lyllo her)

Maja Gustavsson, hånglaren
Maja är alltid positiv till vad som än händer på en fest (detta beundrar jag henne för). Hon kan se det positivia i en ovärd fest i en schleten liten lokal alldeles för långt bort från Sundbyberg. Maja är ju nu nybliven artonåring och tror att hon kan mycket om nattklubbarna i stockholm. Men hon har mycket kvar att lära. Maja är också mycket för att hångla, har hon inte hånglat, dras betyget på kvällen ner även om den varit grym.
Outfit: Innan hon blev 18, klackar, nu converse, lackleggings och någon tröja.
Dricker helst: Öl (Kung, sofiero eller femkommatvåan, skitöl)
Dansar till: House?
Detta händer alltid: ?
My Bergsten, sveparn, slagskämpen, klantskallen
Oj oj oj, Mysan. Vad ska jag säga. Haha. Hon är lite on/off. Antingen är hon nykter, eller så är hon jättefull. Och för att My ska bli full krävs det typ en box vin. Hon kan dricka sjukt mycket, och om vi andra druckit en öl och börjat bli lite lulliga sitter my med en tom enliters vinare och känner ingenting. Man kan också jättelätt se på Mys ansiktsuttryck om hon har kul eller inte, det är som att läsa en bok. Och hon har roligast när hon är jättefull. Med fyllan kommer dock andra saker. Hon kan bli agressiv, (Hahaha och langa en box i bröstet på Lakey), när hon dansar så ska hon ALLTID lyfta upp en, och en full My (Här kommer klantskallen in) är inte så stadig så detta resulterar ofta i att båda två ligger i en hög på golvet. Hur många blåmärken My får efter en utekväll går typ inte att räkna... :) My har också ett tecken på att hon är full och det är den så kallade "fylletofsen", en hästsvans hööögt uppe på huvudet.
Outfit: Converse, byxor(leggings) något snyggt linne som ingen visste att hon hade
Dricker helst: Vin
Dansar till: House
Detta händer alltid: My haffar en svart, mulatt eller blatte. Hon är våran niggalover... (Varje umgänge har en..)

Rebecca Husberg, fylleäckel
Allas vårat fylleäckel. Eftersom Carlsson hellre är med sina hästa och 40+ vänner så är hon inte ute med oss så mycket. Men när hon är, då går hon alltid all in. Hon dricker ALLTID för mycket, och blir ALLTID jättebakis. Hon tål typ en tiondel av vad My kan dricka. :)
Outfit: Gul klänning med paljetter, leggings och klackskor som har en klack på en fjärdedel av mina
Dricker helst: Cider
Dansar till: Schlager
Detta händer alltid: ?

Sabina Asplund, alkoholisten
Sabina kan inte inte gå ut. Rädslan för att missa något är för stor, hon är våran lilla alkoholist. Sabina är den av oss som dansar minst. Hon har jackan på sig och väskan hänger stadigt på axeln när hon står med drinken på dansgolvet. Sabina gräns mellan bra full och för full. När hon blir för full får hon på sig fylleuttrycket och står stilla och svajar i ett hörn. Sen är Sabina en riktig raggare. Hon spelar svår och bitchig och dom faller som furor. Även om hon är ute efter den 30+ande rika nattklubbsägaren med fet utbildning.
Outfit: Klackar, leggings, klänning
Dricker helst: Vad som helst med alkohol i
Dansar till: Dansar?
Detta händer alltid: Försvinner utan att säga hejdå

Miranda Östlund, toffeln
Miranda är den enda av oss som har pojkvän, som bor i en villa på Lidingö låååångt från oss. Och detta gjorde att vi förut inte såg mycket av henne. Men detta har ändrats drastiskt. Hon är med oss mer och mer. Miranda är den som inte flippar så jättemycket. Är nog den blygaste av oss (läs blygAST inte blyg). Miranda är den som ofta dricker för mycket på förfesten så hon inte kan följa med ut på krogen.
Outfit: Converse, leggings, klänning
Dricker helst: Cider
Dansar till: Allt
Detta händer alltid: Klagar över hur långt det är hem

Rebecca Lakey, helomvändningen
Förklaringen till det namnet? När Lakey började hänga på fest med oss var hon så sjuuukt emot att dricka alkohol. Hon började nästan gråta när vi skojade om att vi hade hällt i vodka i hennes glas. MEN NU! Lakey är ute flera gånger i veckan (Eller va för nu är mamma hemma haha) och hon festar gärnet. Vi har inte festat så mycket tillsammans men hon är en skön brud. :)
Outfit: Converse, leggings eller jeans + linne
Dricker helst: Vin eller 7,0or
Dansar till: What's new
Detta händer aldrig: Blir ordentligt full (för hon är rädd för att spy haha :))

The small ones. Tar våra lamm i en snabbgrej. (För ni är så små hehehehe) (Bilderna är i samma ordning som namnen :))7
Beatrice Linné, Hon som vet hur man festar nykter. Dricker cola eller energidryck, och går och lägger sig sist ändå och pratar med alla. :) Vår lilla duktiga Beis.
Emelie Sundesten, snyggfanskapet som brukar va med oss, sitter och skrattar åt våra konstiga upptåg. Hon dricker alldeles lagom och dansar alltid med oss.
Rebecka Persson, Jääävlar vad Persson festade på nyår. Hon var mer på dansgolvet än någon annan. Även fast hon typ är en blyg festare (som kommer blomma i år då hon blir arton.

/KÄCK

Lördag

Jag tänkte faktiskt inte gå ut igår. Efter stallvärdningen så skjutsade Emma och Sara hem mig och då bestämde vi att ha spelkväll istället. (Haha geeks) men eftersom vi inte fick en fjärde medlem så bestämde vi oss för att åka till Camilla ett tag där några vänner var. Men strax efter vi varit där så bestämde vi oss för att åka till Maja och My som var hemma hos Maja. Vi spelade lite spel innan vi åkte till en fest. Där hade vi väl halvkul haha, men helt okej. Sedan flippade en kille typ på mig (hehehe) för att jag sa att han whineade. Och sen hade tydligen väktarna kommit så töntarna som bodde där sa att alla skulle dra. Då var han som var sur på mig bara ännu surare... Haha. Jaja. Då åkte vi till Guss istället. Där var det inte så jättekul. Hamnade i en diskussion med en kille, han va typ dum i huvudet hahahaha. Jag har filmat i smyg så man hör hur dumma saker han säger :P Sedan åkte jag och Maja hem och så var det med det. Inte en ovärd kväll iallafall :) Kom hem typ fem. Och träffade en het kille som got away he too. Haha 2012 börjar inte så bra. :) Nu ska jag och syster kolla film. Sen imorgon jobb. Jobbar 8 dar i rad nu. :)

/KÄCK

Kingsland

alla har typ kommit över Kingsland? haha men jag älskar deras grejer. Tänk om man var snorrik.


/KÄCK

Fiesta

2012-01-15_00_37 (MMS)

Fiesta


You know the site

Min mamma i ett nötskal
Trust me mom, I'm a programmer.
Cellphone camouflage activated

/KÄCK

Skorärkärlek

Min favorit sko-blogg http://shoemania.se tipsade om en hemsida som säljer kopior på Christian Louboutin (http://annaamanada.se). Jag som absolut inte är en märkesnörd sitter och funderar på om jag ska... Det är mina älsklingar ju. 799:-
Glitterpumps+med+diameter+silver+
Sen lite annat fint också :) OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMG JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Jag har typ hjärtattack, jag måste ha aaaallt!
Rosa+Guld+Diamant+PumpsBeiga+pumps+med+rosetterMocka+pumps+med+röd+sulaPumps+i+silver+med+nitarPumps+i+svarta+med+nitarPumps+med+nitarPumps+med+svarta+nitarSvarta+pumps+med+stenar

/KÄCK

:)

We got your back honey

/KÄCK

Hahahahaha


/KÄCK

Last Friday Night

Hej sötnosar. Tänkte berätta om min fredag.. Jag åkte ner till stallet. Åt lite mat. Sedan gick jag, Emma, Sara, Maja och Carlsson och skötte. Sara och Carlsson ställde in Mambo och Kezo i vårt stall så mös vi på. Sedan kollade vi på ponnyhoppningen och lite på andra hoppningen innan det var Elitens tur. Jag har ju börjat på Lavina. I like her very much. Jag tyckte det gick sådär, men vi lär oss snart :)
Titta vad mina fina fanclub (Hehe) skrev. Persson är typ världens bästa. 
Sen fick vi för oss att gå ut (klockan va typ halv elva då) Så vi hade ett litet möte haha :) Mongosarna.
Men eftersom vi inte skulle komma in gratis sket vi i dom planerna. Tills jag kom hem då Sabina smsade om att hon ändå ville ut. Och hon kunde fixa in oss. Så jag Maja och Sabina gick på Nype. Haha old times men jag gillare :) Jag träffade en kille som var så sjukt lik Edward Cullen :O Asså han var så hiiimla lik (and he knew it!). Efter Nype stängde gick vi till Lobby och dansade vidare (DÄR VI SÅ PAOW. Haha så coolt, och han John som känner Tyra. Och Frisör Bobby. Kändistätt hahahah). Där tappade jag dock bort Edward. Utan namn och nummer. Damn it! Vet nån av er vem det är haha?
Var väl hemma typ sex imorse. En bra utgång :) Idag var jag stallvärd. Ikväll blir det kanske spelkväll, om vi får en fjärde medlem. Haha :)

/KÄCK

Dag 11, något som gör så jag mår bra

Nareina
Hoppa Lavina
Vara med mina vänner
Resa
Shoppa
Festa

/KÄCK

Dag 10, något jag vill uppleva igen

Falsterbo
Magaluf
Alanya

/KÄCK

Truth hurts


/KÄCK

På väg hem med my love. Bra kväll <3

2012-01-14_04_58 (MMS)

På väg hem med my love. Bra kväll <3


9gag

Left-handed legends

/KÄCK

Dag 8 – Min skola. Dag 9 – Min klass.

Grundskola: Skytteholmsskolan
Gymnasium: Enskede Gårds Gymnasium
Klass: Orkar inte leta upp en bild

/KÄCK

Dag 7, 3 tjejer jag tycker ser bra ut.

Christina Milian
Beyonce Knowles
Lauren Conrad

/KÄCK

Kbry

Hahahahhaha. (det roliga är att jag bryr mig haha. Inte den översta kanske haha)

/KÄCK

Stall

Hejsan sötnosar. Idag åkte jag först och hämtade mamma på jobbet och skjutsade hem henne. Sen åkte jag ner till stallet. Skötte först på Lavina. Sen torsdagshängde vi. Sen skötte jag Nareina. Fan vad jag älskar henne. Hon är världens bästa. Sedan åt jag taco med sällskap av Mudde och Beis. Sedan åkte jag hem och kollade Sveriges mästerkock med mamma och nu äre Biggest loser. Imorgon jobb och sedan äntligen hoppning på Lavina. :)
Ni får en egobild på mig :)

/KÄCK

Torsdagsterapi

2012-01-12_18_44 (MMS)

Torsdagsterapi


:(

Personer jag inte träffar så ofta som jag önskar att jag skulle

Johanna Svensson
Cecilia Axelsson
Sofia Sjöblom
Josefin Ingemarsson
Sandra Sköldborg
Frida Johansson
Otilia Wegerman
Hedvig Forsén
Sara Eriksson
Tobias Jadberg

/KÄCK

Bakerman

Jag tänkte prata lite om mitt yrke. Som jag antar att ni vet, är jag bagare. Den stora frågan som brukar dyka upp är hur jag valde att bli det. Och egentligen har jag ingen jävla aning. Jag ville förut bli inredare, funderade ett tag när jag var yngra på kcok (HAHA dagens skämt) och har haft många andra tankar om framtida yrke. Sedan en morgon satt jag i köket efter frukosten och kollade igenom alla papper jag samlat på mig på gymnasiemässan och läser på ett papper. Bagare/konditor. Och då slog det mig. PANG. Jag ska bli bagare. Och så sökte jag till det gymnasiet (och ett i Södertälje haha) och det är ett av mina bästa val i livet. Jag är så glad och det är det här jag kommer hålla på med resten av livet :)
Alla människor jag träffat genom det här.
Alla jobb det gett mig.



Just nu jobbar jag på Rivalbageriet. Med bögen (hehe) Alex. Där jobbar jag både dag och natt. Och alla ba: oooooh natt. Shit. Men jag gillar ju att jobba natt :) Plus och minus med nattjobb.

+ Att stå ensam på natten, finns typ ingen så bra terapi haha
+ Ligga med P3
+ Vaken med P3 och P4 (ja tantprogram men det ägeeer haha)
+ Att få jobba klart en dag när vissa inte ens börjat på sin
+ Att lugnt åka hem i morgonruschen när andra stressar till jobbet
+ Slippa väckarklocka

Om jag börjar halv elva brukar jag komma hem 7-8. Då kan jag sova 8-9 timmar tills jag ska till stallet. Åker dit, kommer hem runt 8 någon gång, äter middag, hinner kolla på alla viktiga program fram tills 22 och sen åka till jobbet. Perfekt. Behöver typ aldrig ha en väckarklocka. (På mitt gamla jobb böjade jag 20.00 och det är typ den bästa tiden).

- Missa morgonpasset i P3
- Missa Christer i P3 (märks det vilken kanal jag lyssnar på?
- Bråka med mina pojkar i butiken ((A))
Det var väl typ det. Lite långt inlägg. Menmen :)
Okej bara bilder på mig och Johanna haha :) men i love her very much och miss her (saknar diiig)

/KÄCK



fyllesms

Haha asså 2 sms från helgens bravader som inte riktigt stämmer.
Kille: Hoppas du klara dig utan kajal. 
Jag: Haha lite..
(Klockan va typ 5 haha och jag hade varit desperat efter kajal. "haha lite". Bästa svaret)
Jag: Hur är entourage?
Sam: 200 pers, sj?
(Hahhahahahhaha jag orkar inte. Sj? Hahaha vaddå sj? Hahahhahaha  (Det är inte bara jag som tycker det är kul.........))

/KÄCK

Dag 6, mitt senaste sms

Haha märker det.. Svårt att veta vad du vill haha, men men ut i helgen eller?

/KÄCK

Dag 5, fyra bilder som betyder mycket för mig

Jag har så ooooerhört mycket bilder jag skulle kunna lägga upp här. (Taggad i 1034 bilder på facebook) Så det får bli kategorier (fusk?) haha :) 
Jag börjar med vänner: Och här var det viktigt för mig att visa de jag tjatar om mest. Allihopa mina fina vänner. Vi gillar middagar haha, det kanske syns ;)
Första bilden är hos My, vi har en sak där man bjuder alla på förrätt, varmrätt och efterätt och nu var det alltså Mys tur (även fast hon sket i förrätten. FETT dåligt)
Sen har vi ju den klassiska Falsterbo bilden. Sista middagen (med en fetdiss av två personer). Men vi hade det så myspysigt och roligt. Skrattade oss igenom typ hela middagen :) (Älskar att alla ser så sjuuukt slitna ut, slutet av veckan haha :))
Kräftmiddag hos Lakey. Lovilovi.
Haha asså den här bilden var jag bara tvungen att lägga upp. Vi är i Falsterbo och står på läktaren. Jag Persson, Empa och Gosseman. Vi alla typ hängde över varandra och lekte familj hahahaha. Mysigt.

Sen tänkte jag ta djur.



Familj:


/KÄCK

Dag 4, mitt smeknamn

Kärt barn har många namn. Förutom Ellen.
Jag har aldrig haft något smeknamn typ haha. På senare tid har jag kallats Käck av många.
När jag var liten försökte jag skapa ett eget med mina initialer. E.K. Eken. Nej inte alls nördigt.
Mamma och pappa har kallat mig lillråttan sen jag var liten.
Sen några har väl kallat mig bagarn haha :)



/KÄCK

Dag 3, vad jag helst klär mig i

Onepiece. Lätt haha. Nejmen asså jag älskar att klä upp mig. Men bara om det är till någon nytta haha. Asså typ när jag åker till jobbet 11 på kvällen så är det ju inte så jag sätter på mig det snyggaste jag har. Men hemma kan jag inte ha någon annat än mjukis, pyjamas eller onepiece. Kan typ inte gå runt i jeans hemma en slappkväll..

/KÄCK

Oh my

Inlägget:
http://kaeck.blogg.se/2011/january/varning-bogporr.html
När kommer min anmälan? :)

/KÄCK

Remember

Saalasuik Sairacas
:)

/KÄCK

Klockers


/KÄCK

Dag 2, mina vänner

Mina närmsta vänner. Inte i någon ordning. Har jag glömt nån? Hmm...

Sara Sjöstedt
Emma Sjöstedt
Sabina Asplund
Miranda Östlund
Maja Gustavsson
Rebecka Persson
Emelie Sundesten
Beatrice Linné
Rebecca Husberg
Rebecca Lakey
My Bergsten
Frida Johansson
Johanna Svensson

/KÄCK

Dag 1, 10 fakta om mig och en bild

Asså den här har jag ju typ gjort femtioåtta gånger. Ska försöka komma på nya saker..
1. Jag har storlek 40 på mina fötter
2. Jag har börjat dricka cider mer än öl (drack ALLTID öl förut)
3. Jag älskar att träffa nya människor
4. Jag är en dålig förlorare
5. Jag är värsta tävlingsmänniskan
6. Jag hatar ormar, grodor, paddor och möss
7. Jag brukar visa mina tuttar för min syrra (detta uppskattas inte)
8. Jag älskar att skrämmas men hatar att bli skrämd
9. Jag tycker min ridning har utvecklats sjukt mycket 2011
10. Jag är jättebra på att läsa människor
Första profilbilden på facebook

/KÄCK

Det brukar ju gå så bra..

Jag tänkte försöka mig på en till lista.... Haha jag orkar typ aldrig men nu kör jag.

Dag 1 – 10 fakta om mig och 1 bild.
Dag 2 – Mina vänner.
Dag 3 – Vad jag helt klär mig i.
Dag 4 – Mitt smeknamn.
Dag 5 - 4 bilder som betyder mycket för mig.
Dag 6 – Mitt senaste SMS.
Dag 7 – 3 tjejer jag tycker ser bra ut.
Dag 8 – Min skola.
Dag 9 – Min klass.
Dag 10 – Något jag vill uppleva igen.
Dag 11 – Något som gör så jag mår bra.
Dag 12 – Vilken kändis tycker jag är snyggast.
Dag 13 – Mina svagheter.
Dag 14 – Min senaste utomlandsresa.
Dag 15 – Mitt starkaste sommarminne ifrån i somras.
Dag 16 – Bästa låten just nu.
Dag 17 - Min favorit plats på jorden.
Dag 18 – 10 saker jag vill göra innan jag dör.
Dag 19 – Min nästa utomlandsresa.
Dag 20 – Min absolut bästa vän.
Dag 21 – Vad kärlek är för mig.

/KÄCK

Young love

Sms-konversation mellan mig och Sara en onsdag.
Sara: Ellen!!!! Jag har en ny bild som du måste lägga upp på bloggen emma skickar!! Du kommer dööö
Jag: :ooooo det gick inte! Igen
Sara: Asså dom e så sötaaaaaaa
Jag: Går inte att seee jag döör

Iallafall så hade dom typ suttit och försökt skickat haha. Sen i stallet fick jag se den. Jag dooog. Då lyckades iallafall Sara skicka den (det var den vi skickade när Emelie kom). Och då bestämde jag mig för att ha den som bakgrundsbild. (Utan att Emelie visste haha). Så dagen går vidare och Emelie är lyckligt ovetande. Sedan sitter vi på kvällen i bilen till Kista för att kolla på bio och jag ska kolla klockan på mobilen och tänder skärmen. Och Emelie kollar till vänster hahahahaha. Hon sa (skrek) väl nåt i stil med: Men asssååååå, eller Men seriööööst. Eller garvade eller nåt hahaha.
Och här har vi den. Ni får gärna spara bilden på eran egen dator :)

/KÄCK

Snuttepluppfluff

Pluttesnuffsarna på facebook.

/KÄCK

Things

Om jag var jätterik skulle jag göra colgatesmile.Jag kissar typ aldrig när jag jobbar. Står och håller mig ibland i flera timmar, så när jag sen kissar är det jättegult.
Jag dricker minst 3 koppar kaffe per dag.
Jag hatar min mobil över allt annat.
Jag tror att om jag skulle bli överfallen skulle jag lyckas slå ner honom så han blir skiträdd och sticker.
Jag tycker det är skittråkigt att festa nykter.
Jag älskar att läsa.
Jag vill ha en pojkvän.
Jag hatar att vara törstig.
Jag vill ha en bögkompis.
Jag måste alltid kissa innan jag lägger mig och sover för jag hatar att vakna kissnödig.
Jag går upp tio minuter innan jag ska gå till jobbet.
Jag hatar att dricka vatten till maten (bubbelvatten gills såklart inte).
Jag tänker jätteofta på engelska.
Jag hatar bloggare som tjänar pengar på sin blogg.

/KÄCK

good thing

Never a mistake, always a lesson
Fan vilket bra ordspråk. Det ska jag bära med mig.
Bilden har inget att göra med inlägget. bara den senaste jag är taggad i. :)


/KÄCK

9gag <3

Every single time.Don't you dare moveEvery single time...Y U No make less noiseWearing a hoodie...

/KÄCK

Frida 18 år

Hejsan ppl. Tänkte berätta om min löradag. Jag sov länge och drog mig i sängen ännu längre. Sedan var jag och Fanny och handlade på Ica Maxi och sedan var vi ut med Silja. Sedan åt vi middag. Kycklingsallad. Min familj ska börja banta, och jag har bestämt mig för att äta nyttigare. Iallafall så efter middagen mötte jag Maja och vi åkte till My där det vankades förfest med världens bästa. Haha den dagen alla kommer färdigfixade till en middag eller förfest kommer jag typ rita ett kors i mitt tak haha. Alla går alltid runt och provar kläder, plattar håret eller sminkar sig. Vi må vara ganska manliga och prutta och rapa och slåss (hehe) men även väldigt tjejiga haha. Iallafall så spelade vi spel (såklart) och festade på. Sen kom födelsedagsbarnet Frida (från Gunnorp) och efter mer spel drog vi in mot stan. Sena som alltid så valde vi att slippa betala inträde och drog istället till Entourage. Inte favoritstället men med mina fantastiska vänner har jag alltid kul. Och jag fick?! gratis dricka så det va najs. Sedan klockan två ,efter att ha dansat sönder i mina klackar, tappat bort körkortet, ramlat ut på uteserveringen, blivit upplyft av en jättelång kille, och haft Frida runt midjan var det dags att dra på efterfest. Jag Maja och Sara drog. Och resan dit hahahaha. Jag orkar inte med oss. Vi är så jävla tappade. Först kom till till kungsan och väntade på tunnelbanan. Jag drar på mig mina klackar igen och springer längs perrongen innan jag ramlar hahha. Finns film på detta. Och medan jag byter skor igen hör vi tunnelbanan åka från andra sidan hahahha. Så fail. Iallafall så kom vi så småningom till nattbussen. Som stannade helt fel och vi fick gå hur långt som helst. Med lite omkullramlingar, utspilld öl, gå utan skor, springa en bit, ramla omkull lite till så var vi tillslut framme på efterfesten. Sara hade sitt ragg, Maja hade sitt, och jag hade ingen haha. För han är bög och tänder på små blonda brudar. Så jag lackade å ba du är böööög. Sen tog vi sällskap hem eller asså vi gick hem till oss själva. Och gick hela jävla vägen från Ulriksdal. Men jag är faktiskt inte bitter. Det var ganska skönt. Va iallafall i säng vid sex. Vaknade med joooordens bakfylla. Huvudet exploderade. En som hittat mitt körkort ringde (hallelujah) och sen var det släktmiddag, la en liten pizza i toaletten innan jag pinade mig igenom det. Sedan kom vi hem och kollade film tills sent. Sen idag jobbade jag. Sen sov jag lite och sen ner till stallet och rida prinsen. Gick inte så jättebra. Men nu ska jag läsa bloggar. Jobbar natt inatt :)

/KÄCK

The look of my friends when I don't want to drink tonight

The look of my friends when I don't want to drink tonight

/KÄCK

SMS-inlägg

img_9912 (MMS)


Min dolda talang. Bygga diskställs-berg

2012-01-07_15_31 (MMS)

Min dolda talang. Bygga diskställs-berg


9gag.com

Hahaha bästa sidan. Såg den på mirandas blogg. Your'e gonna die!
Should I be glad or sad?
For girls, sadly true.99 percent true.....Poker FaceIt's all about context
Asså den här stämmer såååå på mig..
... or you will hate it forever.
Skulle kunna sitta och titta i tusen år. Men magen skriker efter mat..

/KÄCK

Silja i ett nötskal

Every dog in the world

/KÄCK

Sthlmscup

Hejsan. Okej vart börjar jag? Fredag morgon. Vaknade sent. Maja kom hit och vi drack lite kaffe innan det var dags att åka till stallet. Där mötte vi de andra i laget och åkte sedan till Botkyrka Ridsällskap för sthlmscup. Jag fick rida på en pålle vid namn Gitano Z. Framridningen kändes bra, framhoppningen skitdålig. Sedan gick banan väldigt bra tycker jag (Sabina filmade, men tröck på paus, och inte stopp, och då försvinner den om mobilen hinner slockna...). Jag fick liksom typ säga till honom när han skulle hoppa. Och än är jag inget proffs men jag tyckte jag skötte det bra. Vi vann iallafall och jag fick tillochmed silvermedalj. :)
Efter fika och vi kört tillbaka och lämnat grejerna i stallet åkte jag till pappa på middag. Mamma, Fanny och pappas kompis Lasse var redan där. Sedan åkte jag hem, Maja kom, och 1,45 timmar senare (haha) kom Sjöstedts. Det blev en lugn kväll med poker och pictonary, (jag och Emma vann, såklart) sedan åkte mina älsklingar hem, jag och Silja tog sällis med Maja och sedan var det hem och slockna i sängen. Idag är det lördag (känns som söndag, bästa känslan eveeeeer.) och vi ska ut och fira Frida. Kommer bli sweet.
Puss på er :)
Här har ni en bild på Gitano:)

/KÄCK

bio

Heeej lovers :)
Nu har jag precis kommit hem efter bio med Persson, Emelie, Sara och Emma. Jag började med att åka till Emelie och myspysa en liten stund innan limmon kom och hämtade oss. Vi käkade lite mat och satt och pratade och skrattade, sen köpte vi godis och sen var det dags för filmen. Och den var så braaa :) Asså jag är typ världens mest film-blödigaste person haha. Jag grät typ huuur mycket som helst, sorligt, glatt eller kärleksfullt, spelar ingen roll.
Aja, men vet ni en sak? Jag har världens bästa vänner. Just a reminder. :)
Jag efter bion, haha suddig bild men helt söndergråten.

/KÄCK

Det nya samtalsämnet

Jag: Har han träffat din mamma nu eller?
Emelie: Aa han har sovit hos mig typ hela veckan. 
Jag: Jag vet, Emma och Sara sa det idag.
Tystnad. 

Jag: Känns som om vi bara pratar liiiite om dig. 
Emelie: Jag känner det också...

/KÄCK

långhelg

Nu ska jag på middag och bio med my lovers. Provade min nya svindyra mascara. Är än så länge inte imponerad. Men min kusin säger att man lär sig..... 
Iallafall är den nya flytande eyelinern från H&M underbar. Som en penna typ. Köp!

/KÄCK

Danne<3Emelies profilbilder

Vår lilla pingla har 37 profilbilder. Lilla Daniel har gillat ALLA förutom dessa...
0
På den sista hade han dock skrivit Tjo Katt. Det är ok.
Men HUR kunde han inte gilla dessa när han typ gillat det när Emelie typ är 5 år på?:

/KÄCK

Nyår

Emelie och jag står och pratar om när jag och Sara pratade om inlägget Danne hade gjort i Emelies logg på nyår.
Emelie: Hur kommer det sig ens att ni pratade om det.
Jag: För jag fotade det och mmsade Sara...

The real thing (jag sparade inte alls mer än jag behövde med mening (A))



The message to Sara.


/KÄCK

Ny kategori

Hejsan mina readers. :) Nu har jag fixat den bäääästa kategorin hittills!

FAVORITPARET

Emelie Sundesten och Daniel Eriksson.
En hel kategori om gullungarna. Jag och Sara kommer ha en stor del i den här kategorin. Ni kommer förstå varför...

Asså jag och Sara är typ kära i dom. Dom är dom snuttigaste tuttigaste ungpluttisnuffsisarna någonsin. Emelie är ju vårat lilla lamm i umgänget. Född år 1996 (jag vet hon är jätteung). Iallafall så började det typ halvt?! som ett skämt med att hon och Danne skulle börja snacka (Danne gick i Maja och Saras klass). Men det ena ledde till det andra och dom började typ smsa och så och sen efter en tid så började dom träffas och nu är dom tillsammans. Wonderful eller hur.

Här är då Empan (http://www.hijabgirl.com/niqab.html nästa gång du ska på fest med oss)

Och Danne

How cute?

/KÄCK

En annan del av Hufvudsta, part 6

Haha wooopsi det var del fem eftersom skrämavsnittet bara va extra. JAJA :)

/KÄCK

Underbart av pappa #33

Tystnaden som uppstår när pappa glömt poängen i skämtet..
(Och hur glad han blir när jag säger att han ska berätta en rolig historia haha)

/KÄCK

En till

Vet att ni gillare.............
Gjorde du något iår som du aldrig gjort förut?
Jobbade på Utö

 

Har du några nyårslöften?
Ha världens bästa år? :P

Blev någon/några av dina vänner föräldrar iår?
Nää.

 

Vilka länder besökte du?
London :)

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
-Vet inte. segat hemma (börjar bra dehär året med hahahahah)

Bästa minnet från 2011?
Falsterbo, Ängelholm, Gunnorp,  London, Utö och all annan tid med mina vänner.

Bästa köpet?
Mina guldskor <3

Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få börja hoppa på Lavina

 

Var du gladare eller ledsnare iår jämfört med tidigare år?
Gladare eller typ samma haha

 

Favoritprogram på TV?
Jersey Shore forevvvaaaaah
Är det något du saknat 2011 som du vill ha år 2012?
Pojkvän

 

Vad ser du mest framemot år 2012?
Typ skidresa som vi SKA på, Utö, Falsterbo och sen när jag och Lakey ska resa !!!

/KÄCK

Lista

Jag har insett att min senaste kyss: Var väldigt bra
Jag har insett att: jag har världens bästa människor i mitt liv
Jag har lärt mig: att om jag vill så kan jag
Jag trodde aldrig att: skulle få börja hoppa (iaf en termin (A))
Jag lyssnar på: tvn
Jag avskyr när folk: tjänar pengar på att blogga -.-
Min första bästavän heter: Miranda Östlund
Bästa tiden i mitt liv: kommer bli 2012
Om jag fick en sak i hela världen: en fet betald lägenhet
Jag är: cp
Jag är rädd för: ormar
Den värsta känslan är: ånger
Om jag var ett djur skulle jag vara: ett lejon
Sist jag grät var: Igår
Jag kan: gå limbo jättelågt
Jag kan inte: flyga ett flygplan
När jag vill tänka går jag: in i mitt rum
När jag bakar så bakar jag: i mitt arbete?
Min mobiltelefon är: en fitthora och förstör mitt liv
När jag vaknar på morgonen: går jag upp
Innan jag går och lägger mej: kollar jag tv
Just nu tänker jag på: vad jag ska svara på den här fucking listan
Bebisar är: söta
Idag har jag: jobbat
Ikväll ska jag: chilla med livet
Imorgon kommer jag: jobba sista dagen innan långhelg och sedan gå på bio med de finaste
/KÄCK

Prinskorv

Idag var det först tillbaka till jobbet. Var inte mycket alls att göra så slutade vid ett. Gick hem och chillade lite och halvsov middag. Sedan tog jag coooolten till stallet där det var dags för mig att permiär-rida i måndagsgruppen. Jag fick min lilla prins, Ajax. Han är så himla fin. Rider han på en gouge just nu. En hjälptygel som får honom att lugna ner sig lite. Han är ofta väldigt het och gillar när det går fort. Så det får honom att komma mer till arbete och han går otroligt bra på den. Sedan satt jag i cafeterian lite och Maja läste ur en bibel för mig Persson och Natta. Haha skämt åsido men vi hade massor att prata om. Nu ska jag väl snart sova, imorgon blire jobb, sen stall. Sen torsdag stall och sen bio :) Wunderful

Ni får världens sämsta bild på när jag rider på honom för typ ett tag sen..



/KÄCK

Haha sååå söt


/KÄCK

things

Imorgon börjar jag rida på måndagar istället för torsdagar. 17.30 = glad tjej.
På fredag börjar jag i hoppningen på Lavina = glad tjej.
Imorgon börjar jag jobba igen = orkar inte.

/KÄCK

Nyårsoutfit

Klänningen är från Nelly och Skorna från Ebay :) Loooovely

/KÄCK

2012

Hej mina fina vänner och ovänner. Nu ligger jag här i min säng bakis som ett jävla svin men glad som en lärka. Jag har verkligen världens finaste bästa underbaraste vänner man kan ha. Jag vet att jag är tjatig men jag måste verkligen berätta det. Iallafall så igår mötte jag först upp Frida och hennes kompis på centralen. Min fina fina Frida. Varför bor du så långt borta? Vi åkte iallafall hem till mig. Jag duschade medan dom åt lite och sedan började vi fixa oss. Stod och fixade med dom jävla lösögonfransarna tusen år haha. Sen hjälpte Frida mig och då blev det bra. Sen skulle vi ta en buss till Solna c men sl va fel så vi fick vänta fett länge på 506an. Sedan vid Solna fick vi vänta på 505an i typ tjugo minuter. Segt men vi krökade lite och höll humöret uppe. Så kom vi fram till casa de Sjöstedts där det var spel lekar och en underbar middag bestående av fläskfile, potatisgratäng och vitlökssmör. Gooott. Sedan efterrätt och mer spel. Sedan var det tolvslaget. Pusskalas och skumpadrickande (så sjuuukt gott. ehe.) Iallafall så började vi röra oss mot festen klockan ett. Väl där bjöds det på massa dans. Dans dans dans och foto haha :) Har massa bilder. Sen klockan fem rörde vi oss hemåt, fulla och nöjda.
Ett väldigt bra nyår. Alldeles lagom.
Det är skitsegt att ladda upp bilder så pallante fler. Ni som är vän med mig på facebook får kolla där :)

/KÄCK

RSS 2.0