maj

Hej alla fittungar. Ligger i min lilla säng och kollar hockeyn. Feeett taggad. 
I fredags skjutsade jag först Empis till stallet på cykel!!! Sjukt nöjd över mig själv haha. Såhär snygg var hon när hon kom.


Sen hängde jag lite med Sara och Pernilla. Vi var vackra.

Sen hoppade jag Lavina, hon var Locooooooo.
Sedan hem och sova för i lördags var det upp tidigt och jag var tävlingsledare för dressyren. Gjorde typ ingenting haha, jag Empis och Murre hängde, jag drack typ trettiofyra koppar kaffe och kollade på ekipagen. Hann rida Alma också.
 
Sedan hem klockan sju och fixa mig innan jag åkte hem till Felix för att hooka med några av thai-grabbarna. Fick träffa Marcus igen och det var sweeeet. Sedan åkte vi in mot stan. Drack en bärs på ett ställe och då fick jag ääääntligen träffa min älskling Camilla. Det var underbart. Vi drog vidare till fäshing. Jag dansade massor och drog sen hem ganska tidigt. 
 
Idag har jag bara chillat. Jag och Fanny skulle spela minigolf men det började regna påväg dit så istället har vi kollat två filmer. Warm Bodies och Beautiful Creatures. Sedan gjorde vi tacos och nu äre chill. 
Nytt fint linne jag fått av My:)
 
/KÄCK
 

Shit

Fredag: Lyckan var total. Jag fick hoppa Lavina. Hon var huuuur taggad som helst haha. Det var inte vackert. Men jag var glad som fan :) I markarbetsgruppen hoppade jag Crack som var hur duktig som helst :)
Gammal bild :)
 
Lördag: Upp för att vara banchef i stallet på hopptävling. Gick galant. Sedan åkte jag hem, fixade mig och mötte sedan Beis på tåget för att åka hem till Freddan där det vankades lite grillning och krök samt kärt återseende av Anton och Fredrik (från Thailand) :) Vi hade askul, väldigt lyckat. 
 
Söndag: Upp och stå på banan hela dagen igen. Gick bra. Var så jääävla trött när jag kom hem. "Powernapade" två timmar innan middag. Och sedan somnade jag nio. 
 
Måndag: Jobb klockan sex. Fick sluta två timmar tidigt (Y) Sedan ner till stallet och fick rida på Shayenne. Gick sådär. 
 
Tisdag: Jobb, stall, red på Alma litegrann, hem till pappa på middag :)
 
/KÄCK
 

Dog days are over

Hej bitches and hoes. 
Måndag: Jobbade, började klockan nio. Vilket jag tycker är skitkonstigt. Gillar det inte alls. Kom iallafall iväg i tid. Åkte till stallet och fick rida min vita lilla prinsakorv Ajax. Gick så jävla bra. Han är så fin. Efter ridningen skrittade Carlsson ut på Breezer jag och på Alma. Hon håller på och börjar skrittas iallafall. :) Myspys. Sedan pysslade jag lite med henne innan jag åkte hem. 
 
Tisdag: Jobbade. Nu från 8. Gillar  det lite bättre men måste nog säga att jag efter natt föredrar att börja sex. Bra jobbdag iallafall. Trivs skitbra på jobbet och har underbara kollegor :) Efter jobbet åkte jag ner till stallet en snabbis. Skrittade ut på Alma igen i solen. Söta hezt. Därefter åkte jag och Fanny hem till papi för våran veckliga middag där. Tunna pannkakor. Mums. Sedan hem och kolla på Mot alla odds innan sängen. 
 
Onsdag: Jobb. Måste jag skriva det? Nej. Sedan hem och powernapa lite innan jag fick slita mig upp ur sängen och tvinga mig till poledancen. Gick iallafall mycket bra. Sedan åkte jag hem och fixade mig snabbt innan jag ääääntligen fick träffa Natta och Freddan (Camilla är i Holland) och krama om dom. Vi satt och snackade ett tag och sedan skildes vi åt. Jag åkte hem och åt en Daimglass och somnade sedan sött. 
 
Torsdag: Idag hade vi en aktivitet för barnen i stallet. Hopptävling. Mycket lyckat, min häst Moonlight Shadow var dock lite busig och stannade innan sista hindret. Men lyckat var det iallafall. Efter det gick jag och Emelie och la oss på filtar med kycklingsallad, vindruvor och kokosnöt (haha) och hade det hur underbart som helst i solen. Riktigt bra dag som slutades med lite skritt på Alma och pyssel med henne. Imorgon äre jobb innan en lång hästhelg. Hopptävlingar i stallet. Jag står på banan båda dagarna. Sedan på lördag ska vi hem till Freddan som har lite grillning/krök/chill och vi kommer få träffa några av grabbarna vi träffade i Thailand. Kommer bli så underbart. :)
 
/KÄCK
 

Bangkok 17.01.13 - 18.01.13

Den 17e var det dasg att åka från kära Koh Chang till Bangkok där vi skulle sova en natt för att Felix skulle hämta sitt nypass, då hans gamla blev snott eller borttappat. Så en liten minibuss blev det, jag och bästa sittkamraten Fredrik gosade ihop oss och så åkte vi. Efter några timmar var vi framme. Checkade in på ett hotell. Nu fick jag bo med lille söte Carl. Dagen efter åkte vi till ett stort köpcentrum och kollade lite i affärer innan vi kollade på The Hobbit i en kall biograf. Dock inte lika kall som i Patong. Och sedan på kvällen in i en minibuss igenom och dags att åka tillbaka mot Koh Tao :) 
 
/KÄCK

Heeello

Hej vänner och bekanta. 
Händelser sen förra gången. 
Lördagen den 28/4
Jag och Fanny åkte till Ullared. Klockan ringde 2.00 och då gick vi upp. Efter frukost och hej och hå kom vi iväg ca 02.45. Var på Ullared några timmar, hittade massa fint till lägenheteten (och viktigast av allt, nötcreme på lösvikt :')) Sedan hem samma dag. Fanny var sämst som sällskap och somnade, medan jag körde i ett sträck. Cred till mig.. 
 
Så då var det bara hem och fixa sig innan jag mötte upp Sara och Maja och så satte vi oss på woken. När vi kom in där vare skitbra ljudnivå. Men några minuter efter höjde dom till åtta miljarder decibel så vi pallade inte utan drog vidare. Folk vi träffade: Två kompisar till en gammal kompis. Och lilla 3s. 
Så då drog vi istället vidare till Hellströms. Kom till Medis. Börjar prata med en kille. Han ba: Får jag smaka din öl. Jag ba: Självklart brorsan. Men akta dig, det är mycket poliser här vi medis. Då kommer vi upp och ser aina och jag ba göm den. Då går hans äckliga kompis fram till polisen och ba: kolla honom. HANS KOMPIS. En fittkompis. Iallafall så går vi vidare. Möter Miranda vid 7.11. Folk vi träffade: Mitra, en random kille som köpte mjölk som trodde att jag ville gifta mig med han, en neger som Sara bråkade med och som jag spillde öl på han "Tiger" skor..
Iallafall så gick vi till Hells. Drack en öl, fick en drink av en läskig Litauare som blev kär i Sara. Folk vi träffade: En kille som raggade på mig back in the days på Sommar. Majas bruuuush Sebbe och hans kompisar, och den läskiga Litauen. Sedan på tunnelbanan två random killar som satt i våra knän.
Iallafall så drar vi vidare. Vi har planerat att gå till Magenta. Men kommer dit och ser att tre miljoner folk vill in dit så vi ska till Nype. Det fuckar sig hej och hå. Så allt slutar med att vi hamnar på Ento. Hahaha, Varje gång säger vi aldrig med, för det är typ trettonåringar där och suger. Men det är det stället vi aaaalltid kommer in på. Närsomhelst, hur många som helst. (Och påväg dit plockade vi upp två randoms ppå gatan som vi tog med in haha, asså översociala lilla jag). Vi hade iallafall fett kul där inne. Dansade sönder och gick vid stängning. Folk vi träffade: Så jävla random. När vi gick på gymnasiet brukade vi ha fest hemma hos en klasskompis som heter Sandra. En gång kom det några killar dit, och en av dom!!! träffade jag hahaha. Så sjukt. Sen träffade vi Kalles kaviar och en neger på vägen hem haha. Sen när jag och Miranda kommer ner i tunnelbanan träffar vi dom killarna vi träffade först på woken haha. Hemfärden var så jävla rolig. Så bara hem och däcka sen.. 
 
Murre, jag, Sara - Sara och läskiga Litauaren - The crew - Random dude på tuben

Random dude på tuben 2 - Hittad påväg till Ento - Inne - Bögig Danny kopia och svettig brud

Han jag träffat för flera år sedan - Stökigt påväge hem haha

 
Och vad har hänt i veckan då? Red Lavina i måndags. Gick inte så bra. Sedan i tisdags så åkte jag efter jobbet till Empis kille Danne där vi hade cosy med grillning och lite krök. Kvällen slutade dock tidigt.
Sedan i onsdags hade jag poledance. Var samtidigt bakis så höll på att spy när jag snurrade haha. Sedan mötte jag och Maja upp två killar för "dubbeldejt" haha. Spelade biljard. Jobbade i torsdags. Åkte sedan efter jobbet till Miranda där Carlsson och My var och så förade vi lite innan Persson, Sara och Majas skiva.
 

Jag och Miranda hade skitkul hahaha. Dansade all alone men det var underbart. Ganska tidigt hem. Sedan i fredags red jag först Lavina. Gick skitbraaaa. Sedan hoppade jag Crack vilket också gick jättebra :)
Sedan igår mötte jag Sara och Maja. Så mös vi på skansen innan vi gick till Grönan där våra favoriter Fun. spelade. Så jåääääääävla bra. Jag kunde inte sluta le. Sedan idag har jag varit lite i stallet och nu ligger jag och Pantis och ugglar.. 
 
 
/KÄCK
 

RSS 2.0