:O



Catja från Paradise..

/KÄCK

.

Jag blev jättesugen på coca cola. Det brukar inte hända. Konstigt.

/KÄCK

Hahaha XP

Gå in på eniro.se, sök på kartor, skriv in Åsögatan 176, klicka sedan på gatuvy. Snurra bilden åt höger tills du ser det röda huset. Där uppenbarar sig något i ett fönster på andra våningen. JUST DO IT!

/KÄCK

Gimmegimme

Åååååhhhhhh.... Dom gråa, fast i svart. MUUUUMMA!


/KÄCK


hj


Jag är 166,5 cm. Vem är du som undrar och varför? :)



Där fick vi alla som undrat svaret på det :)

/KÄCK


..

"Amputerad? Kom in!"

/KÄCK


.

1. Varför gör blogg.se alltid sin design till sämre?

2. Hur snygg är inte Kristoffer i Paradise? Sjukt snygg.



/KÄCK

Update

Tjosan. Det blir den vanliga söndags updaten. Jag hinner ju typ aldrig (eller orkar inte) blogga på helgerna. Menmen.

Fredag: Hoppade Tori. Han blev sparkad av Malee :( Det är en lång historia som jag inte orkar skriva. Så om du undrar får du kontakta mig.. Sedan krigade jag mig hem, duschade och fixade mig, åkte till Stadshagen och mötte alla männskor på Ballbreaker för bowling. Jag sög :O Efter bowlingen gick vi till Nype. Hade väldigt roligt. Men tog mig hem förvånansvärt tidigt, skulle ju upp och jobba på lördagen.

Lördag: Jobb. Hem. Sova. Vakna. Äta. Sova.

Söndag: Jobb.

/KÄCK

k

Jag lever. Trött som faaan. Och jobbar imorgon. Och orkar inte blogga nu.

/KÄCK


Alåååå

Blev en jättekonstig dagens outfit bild. Jag hade konstig inställning och så kollar jag min mobil och så ser det ut som om jag ska klia mig mellan benen. Menmen, vad jag gör man inte för sina tusentals bloggläsare..

Kjol - H&M
Linne - H&M
Strumpbyxor - Kappahl? XP
Kofta - ?

/KÄCK

Jag gillar ju listor

Tänkte bara skriva lite småskit.

Först måste jag skriva en "rolig" sak. Jag läste en krönika i metro någon gång om en tjej som gillade grejer som folk skrev på toaletter. Eller hon gillade dom "djupa" grejjerna. Så när jag satt på toa en gång, så stod det en lite rolig grej. "Povel Ramel var INTE snäll". Haha. Aa.. Kul...

- Jag älskar när chaufförer vinkar till varandra. Då menar jag typ busschauförrer eller det bästa är typ tunnelbana och saltsjöbana. Varför vet jag inte. Jag bara gör det.
- Jag älskar när mulatter har ljusa ögon, huuur kattigt?
- Jag älskar när folk mimar på tunnelbanan.
- Jag älskar hur killar bär påsar. Dom kan inte använda handtagen utan håller liksom antingen runt hela påsen, eller genom handtagen och sen snurrar dom liksom runt påsen. Haha älskart.

- Jag hatar när folk inte tar bort mascara som dom fått på ögonlocken. Ser så jävla trashy ut. Fjortisar -.-
- Jag hatar när folk trycker på knappen på tunnelbanedörrarna, liksom dom funkar inte ens, ge upp. Och dessutom stör jag mig på att dom ens sitter där när dom inte ens har någon funktion.
- Jag hatar när folk diggar på tunnelbanan. Ser bara grymt mobbat ut..

Till detta inlägg får ni en bild på mig Sara och Lakey hahaha. Underbart <3


/KÄCK


:)

Okej, jag måste klaga på lite saker.

Vi börjar med en jobbig reklam. "Sås, ska det va" Jag hatar den. Och sen märkte jag en jättejobbig sak. När han ska ge sås börjar han med pojken i mitten, sedan den längst bort, och sist den som egentligen borde ha kommit först. Aa, det är jobbigt.

Sen en annan superirriterande grej är hur folk beter sig i lokaltrafiken. Det finns faktiskt regler! Som typ när man ska ta tidningen på morgonen. Då tar man i facket längst bort, så att om det kommer någon bakom behöver den inte vänta utan kan ta en tidning samtidigt. Men det här fattar inte vissa människor, och så står dom där och får inte tag på en tidning och man får damp.

Sedan kommer vi till rulltrappan. Om man ska stå stilla, då står man på höger sida. Såklart. Har man en kompis med sig men ändå vill stå stilla får kompisen stå på ett steg över, INTE bredvid. För på vänsterkanten går man. Alltså står man INTE där!

Sen har vi mitt största dampställe på hela dagen, rullbandet -.-'''  Om man vill stå stilla (vilket man inte ska göra, förutom om man ska ut och kröka) så står man på HÖÖÖÖGER sida. Om man går långsamt, då går man på högersida (och får runda idioterna som står still). Alltså blir vänstersidan till dom snabba. Jag verkligen HATAR när långsamma människor går på vänster sida, vilka jääävla idioter. Man vill bara ge dom en spark i ryggen, horungar. Och om man går med en kompis kan man faktiskt vänta med att prata med varandra i typ en minut så går man bakom varandra, man går inte bredvid varandra, det är skitirriterande. (MY!!)

Så nu har jag skrivit av mig lite, hehe :)
Klockan sex har vi möte med innebandyn. Ska försöka få igång laget. Sweet.

/KÄCK

Eh jaha?



Jobbigt

/KÄCK

SCHKOLA

Jag har lektion, kul................
Men jag har en chokladboll!! Livet är underbart..

/KÄCK


-.-

Jag HATAR skoldagar med en lektion.

/KÄCK

XP

HAHAHAHAHAHAHAHAHA XP klockren



/KÄCK

(Y)

Hur söt är inte den randiga kjolen? Sen hur den sitter på är ju en annan historia.. Sen till i sommar vill jag ha ett par svarta solbrillor. Som man inte ser igenom. Måste kika på dom jag har på bilden..



/KÄCK


:)



Haha jag älskar den här bilden. "Titta vad jag hitta, någon som vill smaka?"

/KÄCK

damp

En sak jag får damp på när det gäller min sminkning. Mitt ena öga har sämst ögonfransar medan det andra har skitbra. Och superlånga. Så jag böjer liksom bara ena ögat med ögonframsböjare, och får ta jättelite mascara på det med långa ögonfransar. Och det dåliga ögat har fått för sig att dom vill ha fjortisfransar där. Alltså såna som ser ut som spindelben, lika tjocka över hela fransen. Så kolla skillnaden nu.


Det här ögat är jättebra..                                                                                      Det här är jättedåligt. :(

Okej jag tar i lite men det brukar vara mycket värre..

/KÄCK


den nakna sanningen

Nej jag ba skojja, alla har väl sett mig osminkad. Tänkte göra värsta "så sminkar jag mig" reportaget, så jag fotade alla steg. Men bilderna blev suddiga så jag får ta det någon annan gång. Men ni får iallafall före och efter. Jag ser typ ut som en man på före bilden hahahaha :)



/KÄCK

:)

 Dålig bild på nya klänningen eller vafan man kallar det :P T-shirt klänning låter så fult. Men iallafall. Från Monki, 100:- Nu får jag lite dilemma. Ska den hamna i kategorin Dagens inköp eller Dagens outfit... Hmm...




/KÄCK

Fotade en uteliggare..



Jag känner på mig att det här kommer bli en väldigt bloggig dag...

/KÄCK

Reklamer

Jag är ett tv-reklams-fan. Eller det beroro ju såklart på reklamen. Vissa HATAR jag för att dom är så idiotiska och tillgjorda. vi tar ett exempel. Dom där jävla säng reklamerna. GAAAAAAH jag hatar dom. Sen har det kommit en ny om något "Air Wick" där en giraff gör så att det luktra gott. Sen kommer hennes barn in, typ ett par vildsvin -.- Varför kunde dom inte bara göra giraff barn? Jag stör mig asmycket. Speciellt dubbade reklamer.. Jag skulle typ kunna sitta en hel dag och utvärdera dom olika reklamerna.

Dom bästa är ju dock Ica, Telia, Comhem. Och har ni sett den nya 3 reklamen XP När dom går runt med en "jack-sökare" hahahaha. Underbar. Och sen älskar jg RFSU reklamerna när två gubbar i röda kroppsdräkter går runt i en lägenhet och stör ett par haha.

/KÄCK

.

Imorse låg jag och kollade på ett naturprogram. Mobbat, jag vet. Men dom är ju sjukt intressanta. Men jag måste bara säga en sak.

Jag avskyr sniglar, grodor, paddor och de onämnbara..

/KÄCK


update

Hur jävla jobbigt är det inte när man har skrivit ett inlägg och datorn fuckar ur. GAAAAH!
Aja jag ska skriva en kort summering om helgen.

Fredag: Skola, sen stall. Vi gjorde höpåsar. Sedan red jag med på mamma-lektionen på Nareina. Därefter red jag Salvador. Gick inte så bra. Men jag hoppas jag får honom på hoppningen nästa vecka. Efter ridningen gick jag hem. Trött som ett jävla as och somnade typ halv elva.

Lördag: Vaknade runt tio. Chillade. Fixade mig och sedan mötte jag Maja och vi tog oss till My där hon hade middag och lite förkrök innan vi drog till The Bridge. Hade en väldigt trevlig kväll.

Söndag: Sov typ två timmar, sedan var det dags att åka till jobbet. Jag och Victoria Levén (kom ihåg hennes namn, hon kommer bli en stor poet!) jobbade hårt. (Eller inte). Efter jobbet åkte jag hem och sov typ tjugo minuter. Sedan åkte jag mamma och Fanny in till stan och kollade på It's complicated. Den var bra. Sedan åkte vi hem, och jag åt två mackor och sedan somnade jag.

Måndag: Väcktes av klockan men jag pallade verkligen inte min enda lektion idag (Jag har liksom en lektion både måndag och tisdag, hur ovärt känns inte det) så jag tog en välförtjänt hemmadag. Nu ska jag diska. Sedan chilla lite till. 

Bilder och tjosan från helgen kommer senare :)

/KÄCK

<3 käääääääääääärlek

Asså jag dör för den här mannen. Han är så underbar. Lyssna bara på den här låten. Man vill bara gråta för att det är så jävla bra. GAAAH jag dör. Man får typ rysningar.

Jag är KÄR

John Mayer - Who Says



/KÄCK

Klänningen <3

Innan jag hoppar in i duschen så tänkte jag visa en lite bättre bild på min älsklingsklänning. Ni vet den med djup rygg. Hittade en liten bild från nyår.

Och flippa inte nu och ba: ELLEN DU ÄR INTE TJOCK! För jag har inte sagt det. Men ser inte jag väldigt bred ut på den här bilden? Haha :)

Fyfan vad tjock jag är

/KÄCK

?

Jag har suttit och kollat igenom lite bloggar.. Och jag sitter med några frågetecken i huvudet.
- Är Dessie så smal som hon ser ut på bilderna? ÄCKLIGT.
- Är Kissie så smal som hon ser ut på bilderna? Vissa ser inte ens photoshopade ut.. ÄCKLIGT.
- Ritar Kissie alla bilder själv? Isf är hon ju superdukig..

Aa..

/KÄCK

..

SHO!
Jahopp. Ännu en dag att genomlida... Nej jag BAH skojja. Idag kommer bli great. För jag får vara med mina fina vänner. (Hur töntigt lät inte det där...) 
Började dagen med att höra mina grannar ha sex, igen. Jag säger ju att vi har lyhört. Sedan gjorde mamma frukost, scrambled eggs och bacon. MUUUUMMA. Plus två mackor, ett glas juice och kaffe. Im back in my Äta period. Inte bra. Nu sitter jag med kaffekoppen framför datorn och ska väl snart lägga mig i sängen och försöka sova ett tag till. Sedan är det bara att sätta igång att duscha och fixa för ikväll blir det först middag hos Mysan, och sedan utgång. Och imorgon jobbar jag klockan åtta. Onajs. Men det är ju lurre..

/KÄCK

:D

Vi gjorde det! Jag och Johanna vann tävlingen. Dock var det väldigt jämnt, men vi tog mest poäng. Så vi ska åka till Göteborg och tävla. Så jävla najs!


Vårat


Glada tjejer haha

/KÄCK

Tävling

Jag är nervös. Eller jag var det iallafall tidigare idag. Jag och Johanna ska nämligen tävla imorgon mot två andra par i från paralellklassen om vilka som ska få åka ner och tävla skolmästerskapen i Göteborg. Och eftersom det bara är ett lag (på två personer) som får tävla, och det var tre lag som sökte, så måste vi tävla mot varandra först. Men det kommer gå bra. Nu är jag bara väldigt trött. Red Vitsippa idag och nu kollar jag på Glee, ska bara springa ner till tvättstugan efter programmet och sen är det bara att sovaaaa :)

/KÄCK

ge mig sommar



/KÄCK

Dagens ungdomar XP

"Jag fick faktiskt boobs före henne.. För hon är kort"
Madde Lakey om Alexandra Ädel

"Aj! Akta min ömma bröstvårta"
Citat av Madde Lakey

/KÄCK

:)

Jag veeet, min blogg har blivit arnetråkig (ja det är ett ord). Men jag har liksom inte haft något vettigt att skriva om. Men nu får jag knåpa ihop nåt. :)

Vi börjar med min trisshistoria. Jag hade en, vann 75:- Tog tre nya. Vann 50:- på två av dom. Tog fyra nya. Förlorade nyss på alla. Precis som vi sa, jag och Banana. Nu blir man ju sådär så man ba: Nej jag skulle ha tagit pengarna. Menmen, så ska man inte tänka. Men man ska sluta när det går som bäst.

Sen är jag lite sårad, en kille har skaffat en tjej. Killen är fin, tjejen är ful. Så får det inte gå till..

Jag och Mysan sprang runt i affärer idag. Och vips så var vi inne på Monki. Man hittar ju inget där, man tror att man är cool som går runt bland modenördarna som kan ha på sig vadsomhelst. Men man hittar ingenting. Sedan ser jag något som glittrar till i ögonvrån. Där hängde den. En skitsnygg t-shirtklänning. 75% off! Av 400 kronor. Alltså kostade den 100 kronor (mina fyra trisslotter som nu ligger i papperskorgen)... Men skitsnygg är den. Blir premiär på lördag då Mysan ska firas.

Aja en bild på inköpet kommer nog på lördag. Snart ska jag ner till stallet på skötarmöte. Man får iallafall en macka.. Haha

/KÄCK

Segt

Tråkigt inlägg, jag orkante. Idag har det varit skola typ en sekund. Sedan sov jag middag, och sen stallet. Nu är det strax Paradise. (Y)


Ni får en snygg bild på mig och Kåtman

/KÄCK

<3

Grattis världens finaste My på 18 års dagen.
Jag älskar dig <3





/KÄCK


.

Någon som kollade på The Voice imorse? Hur skön är inte Richard Olsson? STÖRTskön haha :)
Nej nu ska jag borsta tänderna, sen ut med Doggen och sen skola. En lektion. Jag hatar när det är så.

/KÄCK

tack mamma <3...

"Vad snygg du är... (med ironi i rösten) Nu skulle pojkarna se dig"
Vad min mamma nyss sa till mig när jag glider runt i rosarandig tröja, blåa långkallingar, sockar och slapp toffs..

 

/KÄCK


euuuuuuuuuuuuuw

Asså kolla INTE om ni är klenmagade...



/KÄCK

hahahaha wtf?



/KÄCK

Tröjan

Såhär ser tröjan ut som jag köpte för typ fem år sen. Eller inte. Men iallafall, har inte visat den. Och såhär såg jag även ut idag. Med mina svarta stövlar. Ge mig sommar snart. Tänk tröjan till ett par jeans shorts. Underbart.




/KÄCK

söt

Hur söt är inte min vovve :)<3


/KÄCK


:)

HA! Jag är inte den enda som tycker dom blåa i Avatar är vackra. Det gör Menza också!

/KÄCK

Underbart av Maja #6

"Jag måste törsta släkten"
En sån där vanlig felsägning som alla kan göra.. Hon skulle alltså säga släcka törsten..

/KÄCK


Citron och marängpaj

Bakade en paj häromhelgen. Den blev väldigt lyckad. Måste bara köpa en ordentlig pajform. och glömde fota insidan haha.

Jag vet inte om någon av er ens är intresserade av recept, men här kommer det iallafall:




Pajdeg:

100 g smör
0,5 dl socker
1 äggula
3 dl vetemjöl

Knåda ihop till en deg och tryck sedan ut i en pajform. Grädda i 200 grader, 15 minuter.

Lemon curd:

Skalet av 3 citroner
Saft av 3 citroner
3 dl vatten
1,5 dl socker
6 msk maizena
3 äggulor (spar äggvitorna)
100 g smör

Koka upp citronsaften, vattnet, sockret och maizena mjölet. Vispa hela tiden tills första bubblorna. Ta sedan av. Blanda i skalet och 3 äggulor väl. Ställ tillbaka på spisen och låt det bubbla till. Ta sedag av det och lägg i smöret. Häll sedan denna blandning i det avsvalnade pajskalet.

Marängen:

3 äggvitor
2 dl socker.

Vispa äggvitorna ordentligt. Och häll sedan i lite socker i taget medan du vispar. Bre ut över kakan och grädda i 150 grader i 15 minuter.

/KÄCK


hahaha :)

Fick ett roligt sms av Jesper (han jag har lånat lägenheten och jobbat istället för förra veckan)

"Ellen! Om du blir förskjuten av dina föräldrar, så vill vi gärna adoptera dej. Du har gjort ett fantastiskt arbete! Tack. Att komma till ett väldstädat bageri....man blir väldigt GLAD.

Haha :)

/KÄCK

.

Jag ska komma igång med bloggningen idag igen. Men nu ska jag snart till skolan. Göra ett prov som jag kommer misslyckas med och käka lunch. (Y)

/KÄCK


...

sliten.

/KÄCK

.

Im soooo sorry. Men jag har inte haft en dator i lägenheten. Nu ska jag bara äta min macka och dricka mitt glas mjölk och sen ska jag sussa, jag ska nämligen jobba klockan 6 imorgon :)

/KÄCK


Hej

Update från dom senaste dagarna dårå. Sitter hos mammsen och ska äta lite wok.
- Jobbet har gått bra.
- Stallet har varit roligt.
- Lägenheten har varit ensam.
- Sitter och updatear mig på Paradise nu, vad fan gör Pontus liksom? Han är så jääävla tråkig. Som när han står och pratar med Jackie, vafan leker han för? Och varför kollar han in i kameran hela tiden? hahahaha så himla kul XP
- Jag AVSKYR Rami
- Jag älskar Cimons tatuering över bröstet
- Cimon är ful
- Hahahaha så himla roligt när Rami åker ut och Cimon står och stor smilear
- Och att han har dansat för att ingen tydligen kan få ut honom...

Eeeh ja jag älskar Paradise :)
Men nej, nu måste jag åka "hem". Känns så tråkigt att ropa "Hallå" och inte få något svar...

/KÄCK

guess who

<3



/KÄCK


<3



/KÄCK


Tjo

faderittanlambo.
Idag har jag jobbat :D Gick bra. Kunde dock inte sova ett skit inatt. Vaknade och ba: nu är det typ en timme tills jag ska upp, då hade jag typ sovit en timme haha. Sköning. Aja igårkväll satt jag och chillade i min nya lägenhet, kollade Project Runway på min tv, duschade i min dusch och drack kaffe i min kopp. Eh, Jespers. Men vi låtsas att det är min. Men lite ensamt är det. Man går där och ba; jaha. Hejhej? Så jag har tvn på för att få lite sällskap. Men nu är jag hos mammsen för att få lite käk.


Min snygga outfit i skolan. Man ser ju lite professionellare ut på jobbet LIKSOOOM.
Sakna omkädningsrummet <3

/KÄCK


hehe

Aja min miljonte (1001) uppdatering idag, men vet ni vad, roligaste grejen. Igår när jag dansade tappade jag mitt örhänge, blingbling. Men lyckades fånga det och stoppa i bhn. Men iallafall. Pluppen försvann. Men jag hittade den nyss. Hahahaha och roligaste stället. Den satt fast under min sko XP Hahahaha.

/KÄCK


1000

GRATTIS BLOGGEN PÅ 1000e INLÄGGET :D

/KÄCK


Återigen, jag är så himla rolig

 

/KÄCK


Svart

Kände mig lite som en rocker igår höhöhö. Svarta naglar och grejer.



/KÄCK


Imorgon gäller det

Ikväll ska jag flytta in i Jespers lägenhet, och imorgon ska jag jobba på Vårgård. Helt ensam i bageriet. Det är första gången jag jobbar helt själv, och jag ska ha koll på allt, hur mycket bröd jag måste baka, för att det ska räcka till alla gäster.. N-E-R-V-Ö-S.


Jag och Elvis :)

/KÄCK

Jag hatar...

...när folk inte tar av hela pappret som sitter på smörpaketet.
...folk som snyter sig i allmänheten.
...tjocka människor som äter mat på tunnelbanan.

/KÄCK

Jag älskar...

...när stora killar går ut med små hundar. (chihuahua eller små pudlar)
...när folk springer till tunnelbanan men missar den. (skadeglädje, men jag hatar när det händer mig)
...när folk tror att dörrarna ska öppnas på en sida på tunnelbanan men sedan öppnas dom andra, och sen låtsas dom som ingenting.

/KÄCK

Out

Jag hade PANIK igår innan jag skulle dra ut. Hade verkligen inga kläder. Så jag kikade igenom systers garderob och hittade den här tröjan? klänningen? Aja den hade jag iallafall. Men mina fina skor. Jag har fått en förfrågan av en bloggläsare också, om jag kan fota alla mina skor och ranka dom och grejer. Jag lovade att jag skulle göra det samma dag hon frågade, men så blev det inte. Men det kommer.

 Jag tror den är från H&M
Skorna är från Bianco :)







/KÄCK

leverpastej

Nu är jag och mamma tillbaka från handlingen. Vi GICK till affären. -.- Det är fett långt... Hehehe. Men iallafall. Bara så ni vet så fyller min blogg 1000 inlägg om 8 inlägg (7 efter det här). Roligt va. :) Ikväll blir det middag här hemma med wok och citron och marängpaj till efterrätt. Sedan utgång med min kvinna, Lisa och massa lumpargrabbar ;) Men nu ska jag svida om till mjukisar och sedan baka. Pusshejleverpastej


ett par mjukisbyxor..


/KÄCK


HAHAHAHA,



/KÄCK

.

Först och främst. Det här med rubriker är jobbigt.
Aja, idag väckte mamma mig halv ett... Och vi åt frukost. JULSKINKA <3333333 Snart ska vi åka och handla. Igårkväll såg jag på två filmer.
Först "Cloudy with a chance of meatballs". Jag visste inte vad det var utan laddade bara ner den. Sen märkte jag att den typ inte ens kommit ut på bio här hemma haha. Men den var bra :D



Sen kollade jag på "Lilja 4-ever". Hemskt.
Nejmen nu måste jag göra mig iordning.

/KÄCK

Hej

Idag red jag Kezo. Gick inte bra. Nu sitter jag mamma och Fanny och kollar på Lets Dance, alltså blir det hemmakväll. :)



/KÄCK


Underbart av Pappa #1

Min pappa är typ roligast i hela världen. Och på julafton sa han massa roliga saker. :)

"Moster: Gud vad mina händer luktar ansjovis.
Pappa: Har du tvättat underlivet eller?"

/KÄCK


Bakning

Det blev inge tvättstugan, det var någon som hade tagit tiden, så mamma får tvätta MOHAHAHA. Aja jag har iallafall varit duktig och jobbat med mitt projektarbete, alltså har jag bakat muffins. Med massa olika smaker som jag och min syster ska ha provsmakning på ikväll. Nu väntar jag på att klockan ska slå 15.45, då jag ska gå till tuben och möta Majsan i HC. Sedan blir det ridning :)


Jag ÄLSKAR den här bilden, och dig :) <3 Vi två i ett nötskal.

/KÄCK

Godmorgon

Whatup, jag är ledig idag :D Nödvändligt att lägga skolstart den här veckan, NOT. Nu ska jag ner till tvättstugan, och jag ser ut som ett mongo. Tur att det bara bor gamlingar här. :)

/KÄCK


The Hills

Nu har jag suttit och knarkat resten av avsnitten i säsong 5 av The Hills. UNDERBART. Men nu är det dags att knoppa. Och aldrig är det något bra på tv såhär dags.. :(

"Jag hade en tjej en gång. Hon är jättedum. Men jag känner hennes pappa, han är jättemysig."
Stefan 8 år, Att vara ihop

/KÄCK

Nu blev det mycket

Men måste bara säga att jag red Petite idag. Och ville lägga upp min favvobild på henne och mig..



/KÄCK

?

Hittade den här på H&Ms hemsida. Och den är ju jättesöt. Eller? Är den bara töntig. Nej den får ta och vara söt. tänk i sommar med ett ribbat linne under och ett par vita tyskor. Sweet. (Ja jag leker modebloggare).




/KÄCK

Vinnaren

Den enda deltagaren i den här:http://kaeck.blogg.se/2010/january/omfg.html tävlingen..

REBECCA LAKEY. Och nej jag har inte hittat på priset nu, jag hade bestämt mig innan. Och det man vinner är en kontaktannons i min blogg hihi.

Namn: Rebecca Elizabeth Lakey
Född: 22 augusti, 1993
Längd: 180?
Bor: Solna
Familj: Mamma, Pappa och lillasyster.
Intresserad av: Killar
Intressen: Vara i stallet, skratta, träffa kompisar och ha mysiga hemmakvällar.
Personlighet: Glad

Låter Rebecca Lakey som en tjej för dig, eller någon killkompis till dig. Maila mig på [email protected]


/KÄCK

Från 22åringens blogg

 

Eh, jaha? Förstår inte riktigt grejen... :/

/KÄCK


:)

Jag och min syster har köpt likadana tofflor haha. :)


69:- på coop hahaha, assköna

/KÄCK


Vilken fitta

Stackars honom :( Vilken jävla människa gör slut i radio? Idiot



/KÄCK

Byebye

Nejmen nu måste jag ta mig i kragen och åka ner mot stallet. Men det är kaaaallt. :(

Linnéa gullungen och jag

/KÄCK

.

Fyfan, vad skönt! :) Jag somnade halv elva och vaknade klockan två. Lovely. Nu tänkte jag knåpa lite på mitt cv och sedan kolla igenom jobbgrejerna, jag är NERVÖÖÖS!

Långa inlägg idag...


Jag och kusin Lina :)

/KÄCK

Fyfan

Vad jag HATAR onödiga skoldagar. Vi fick sluta 08.45. Och vi började 08.20. Fyihelvetet vad onödigt. Jag som låg i sängen imorse och ba; ska jag sova vidare? Men sen tog jag mig i kragen och åkte, fitta rent ut sagt. Nej nu måste jag ha nåt i magen, har bara ätit en banan. Sen ska jag kolla tv/sova. Sen ridning :D

/KÄCK

-.-

Fuck this shit, jag är uppe nu. Jag var såååååå nära att stanna i sängen. Men jag gick upp, och Johanna kommer inte :( Nej nu ska jag möta My, ciao

/KÄCK

<3 Piano

Är det något jag älskar så är det när folk spelar piano. Helst klassiskt. Love it. Yiruma, ni vet han som spelar River Flows In You (som alla tror heter Bella's Lullaby från Twilight, ni får kolla youtube) han är iallafall så jävla underbar. Ni som har spotify (ja jag har börjat använda det, sen som fan :P ), lyssna på hans låtar där. Äääälska



/KÄCK

Tiotusen röda rosor

På vägen hem med Maja kom jag på att jag inte gett några tiotusen röda rosor på ett tag.
Och idag går dom självklart till Maja Gustavsson. För att du är världens bästa Maja och jag har alltid roligt med dig min gå-till-och-hem-från-stallet-och-gå-på-promenad person.

Du är underbar <3


Jag älskar den här bilden :)



/KÄCK


Tomtehoppning

Yoho. Idag klockan åtta ringde klockan, oskönt. Jag gick upp och gjorde det man gör på mornar, och fixade kaffe och hejochhå för att sedan möta Maja halv nio för att åka ner mot stallet. I stallet var det tomtehoppning = hoppning + disneytema. Jag var Jasmine från Aladdin och hoppade på Salvador. Han rev ett hinder men jag är väldigt nöjd med min egna insats. Efter hela faderullan satt jag och mina fina brudar och snackade i cafeterian. Asså det går inte att ha tråkigt när vi är tillsammans. Och det går inte att må dåligt när man har så fina vänner, ni vet vilka ni är :) <3

Klockan fyra begav jag och mitt bihang Maja oss hemåt. Betedde oss som små fjortisar när vi smygkikade på en kompis till mig som vi smsade till men inte orkade hälsa på hahaha. Underbart. :) Nu har jag precis kollat på Paradise, men dom avslöjade allt i stallet. Hur FAN kunde han välja Jackie? Annelie är ju supergullig, och han hade ju gått runt och sagt att Jackie hade sagt att hon ville åka ut, idiot. Och så tönten Ellen började ju såklart gråta när Kristoffer gav Annelie sin klocka, så himla gulligt. Menmen, nu ska jag chilla, imorgon är det skola -.- Peace

/KÄCK

o m g

Nu har jag kollat på de tre Paradise avsnitten jag missat. Ohherregud.
- Stefan, vilken hora
- Catja, ?
- Patrik, fett äcklig
- Cimon, faggot
- Greta, golligoll
- Kristoffer & Annelie, måtte nån av dom vinna
- Rami, HATAHATAHATAHATA
- Dalin, vilken kvinna

Godnatt

/KÄCK


Inköpt

Det här är alltså baksidan, men visst är det sitsnyggt med snörena där bak. Japp :) Jag har blivit en udnerklädes fanatiker. Älskar snygga trosor. Sedan har jag även köpt såna 3 för 1 på Gina, den lite smalare hipstersmodellen. Ett par vita, ett par gråa och ett par röda. Älskar dom röda, nu måste jag bara hitta en bh till :)

 

/KÄCK


omfg

-.- Jag hade skrivit värsta inlägg och så råkar jag stänga fliken, jävla idiot. Okej, here we go again.

Igår efter jag kommit hem från bion satte jag på "My Sisters Keeper" grymt bra film, och väldigt gripande (vuxenord). Efter den betsämde jag mig för att sätta på "Paranormal Activity", vilket inte är det smartaste valet jag gjort. Jag sket typ på mig. Tur nog hade jag min lilla kissemisse som sällskap till och från, men det är skitläskigt när hon kommer in i rummet för man ser bara att dörren öppnas, och inte att hon kommer in. Men sedan satte hon sig på min dator (en stationär) som står under skrivbordet, och bara satt och stirrade, eeeh lite läskigt. Aja, efter den så var jag tvungen att sätta på lite boxning så jag skulle kunna sova haha. Och så kollade jag under sängen hahahaha. Jag brukar göra det när jag kollat på nåt läskigt. Men det är skitläskigt att stoppa ner huvudet.. Aja, sen drömde jag en mardröm i fyra timmar, men det är en annan historia.

Idag klockan två mötte jag Victor i stan och vi tog två öl och satt och snackade. Sen åkte jag ner till stallet och åt lite och hade möte. Sedan snackade jag lite med brudsen och drack lite kaffe och därefter tog vi alla sällskap upp för allén och jag tog tunnelbanan hem. I Duvbo var jag tvungen att köpa två Ramlösa, size grande, (jag är beroende) i smakerna Jordgubb Lime och ? Nu får ni gissa, vinnaren vinner något roligt :)

Nu ska jag och sis' kolla film. Ciao bellas. (Och bellos?)

(En liten bild he he he)



/KÄCK

:)

Hej alla horungar. (Ja jag lider av något...)
Kom precis hem från bion. Jag och Mysan såg Old Dogs, den var väldigt bra :) Och ett tag satt vi och grät ikapp haha. Nu tänkte jag ta och kolla på en film, i min ensamhet. Min syster har dissat mig för nån jävla kille. Fuck him säger jag bara... :(
Förresten, vet ni vad jag drack på bion :D Ramlösa Mango :') Lovely.


En bild på en minigolfspelande Ellen på en släktträff. Jag var grym, eeeeeller inte... -.-

/KÄCK


Och en liten nyårsdans



/KÄCK

Lite fler bilder från nyår







/KÄCK

:)

Idag vaknade jag klockan tre. Så gryyyyymt skönt. Så typ halv fyra åt jag, mamma och Fanny frukost. Normalt? Sen har jag bara duschat och jag och Fanny ligger och kollar på Top Model. Nu sitter jag och funderar på fortsättningen på den här dagen. Pallante sitta hemma och uggla hela mitt liv haha. :)
men först, tre UNDERBARA oerhörtu roliga bilder hahahahahaha. Sorry älskling <3

1. "Ponny"ridning på Hufvudsta. En glad Rebecca Lakey leder Promise med Mirandas lillebror Adrian på ryggen. Hon känner sig så pass säker så att hon kan hålla grimskaftet med två fingar... Promise känner alltså att han har chansen och börjar spana in buskarna.



2. Och han slår till. Adrian chillar vidare medan Busan kämpar på.



3. Läget är under kontroll. Och Lakey är lika glad som vanligt. Med ett betydligt hårdare grepp om grimskaftet...


/KÄCK

...

"Vart kommer snoret? Ja, i munnen"

/KÄCK

gilla



/KÄCK

Varför är jag så himla rolig? hahahaha

Hahahahahahahahahaha jag hade lite tråkigt och jag har fått för lite sömn.
Min syrra och min kusin låg och kollade på tv, och jag lekte lite hahahahahaha. Jag satt typ och grät av skratt nyss.


Här börjar jag skapa mina ideér.


Pill pill hahahahahhahaha


Slick slick hahahahhaha


HAHAHAHAHAHA


UPPÄTEEEEN hahahahahahahaha

/KÄCK


Snygg-Ellen?

När min syster presenterar mig för andra så säger hon "Det här är min lillasyster Ellen, snygg-Ellen." Det är faktiskt lite irriterande. Och sen när jag var sådär riktigt dagen-efter-jag-har-legat-hemma-hela-dagen-ful så sa hon: Du är alltid söt. Eh. Aaah kolla bara på bilderna tagna nyss :)



/KÄCK


Lördag

Okej nuså får ni historian. :) Jag och Sarre åkte hem till Henke (Just det, han fick ett nytt smeknamn, HÄNKY PÄNKY om jag inte minns fel.. hehe) för att föra lite. Där var Fanny, Marcela, Martin och fyra Ö-viks killar. Vi spelade spel och hade trevligt. Sedan skulle dom ut på krogen, och jag ville inte betala någe inträde så vi drog till Chaplins bar för vi har värsta VIP korten. Höhö. Så vi gick in. Gled runt lite men det var tråkigt så vi bestämde oss att ändå dra till stället där Fanny och dom var. Så vi gick in. Och det var värt det, vi hade grymt kul. Dansade och shottade tequila :) Sedan vid stängning (3) så drog vi till donken. Jag brukar inte fyllekäka men syrran bjöd ju så det var bara att tacka och ta emot. Och fyfan vad gott det var:) Sedan åkte vi hemåt, och dom tvingade med oss på efterfest så vi åkte med till Martin i Rissne. Och ni som var med när vi skulle hem till Per och Martin, ni vet alla dom trapporna som vi gick upp för. Henke bar mig på ryggen upp för först rulltrappan och sen ALLA dom trapporna. GALET! Aja vi var där, och drack glögg.. Okej, och whiskey, fyfan vad det bränner i halsen. Men iallafall så gick jag och Fanny hem ganska direkt och sov. Slutet gott allting gott :)
En väldigt trevlig kväll.

/KÄCK

Älskar

Hahahaha asså jag älskar dom här reklamerna X'P



/KÄCK

hehe

HAHAHAHA omg, nu kom jag på att jag bloggade igår. Satt och ändrade första meningen tusen gånger så att jag inte skulle skriva så himla fel haha. Men sen pallade jag inte och körde bara. Haha, ohherre. Det är alltså felskrivning på rktigt. Jag brukar dock kunna skriva bra. Men tydligen inte igår. Jag skriver om vad vi gjorde senare. :) Nu ska jag lägga mig i sängen och dricka upp mitt kaffe :)

"Otrohet är om man bråkar i kyrkan"
Danny 8 år, Otrohet

/KÄCK

full

<Hej jag är fet tänkte jag skriva- Fiull menazr jagh- Oj vilket fylle inlägg.. Piuss

/LÄJCKÄCK

Fiesta

Vi drar och dricker lite.
Ciao

/KÄCK

Jag har tråkigt

DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS KLÄDSEL: Underkläder, mjukisbyxor och stor tjocktröja
DAGENS SMINK: Inget
DAGENS FRISYR: Fet knut
DAGENS HÄNDELSE: Vakna?
DAGENS LÅT: Walking in Memphis med Calle <3
DAGENS PLANER: Diska. På kvällen : Fest 
DAGENS SAKNAD: Frida Johansson <3
DAGENS DUMMASTE: Ingen?
DAGENS SJUKA: Trötthet?
DAGENS DROG: Godis..
DAGENS ROLIGASTE: ? 
DAGENS FAVORIT: Sängen.
DAGENS KÖP: Öl.
DAGENS GODIS: Smågodis.
DAGENS HUMÖR: Bra :)
DAGENS ORD: PANTOFFEL

/KÄCK

Äntligen...

...har Persson erkänt att hon är värsta krökarN ever.


Bildbevis..

...har Emelie Sundesten erkänt att hon har ljugit om sin ålder hela tiden.


Liksom ni ser ju själva, ofta 12? år? Nejnejnej.

Här har ni beviset:



/KÄCK


skarpa. bilder.

YO BITCHOES. Hahahaha den var bra.

Inatt kom min syrra och la sig med mig <3 WIHOO haha :) Sedan väckte mamma oss tolv och vi åt en gemensam frullbert. Alla systrarna och mamma :) Sedan har jag varit duktig och gått ner till tvättstugan och betalat en räkning. Låter ju som en tant.. Och så har jag ställt mig i bostadskö. Herregyd. Men nu tänkte jag faktiskt bjuda på lite nyårsbilder från partykameran. Som nog snart fotat sin sista bild.. Here it comes. Och som jag brukar säga: ENJOY!


Lila laget (förlorarna) - Carlsson - Jag - Johans nya tatoo - Carro :)


Blåa laget = vinnarna - Puss - HISSFOTO - Majsan och jag


HAHA snygga. - <3 - Syskonkärlek - Heijer and me


Jag och min kvinna på tolvslaget <3

/KÄCK


R.I.P

Just det, för er som aldrig läser tidningar. Visste ni att Brittany Murphy har dött? Så himla hemskt..



/KÄCK

<3

jag är beroende.



/KÄCK


Mitt hår <3

Mitt hår var amazing igår. Eller ja det var det hemma och på middagen, sen började det gå utför haha. Och efter att ha varit vid guldporten såg jag ut som ett helvete. Och imorse, vilket helvete det var att borsta ut. Jag hade typ femtio liter hårspray så det skulle hålla sig.. :)



/KÄCK


Nyår

Okej igår då. Jag berättade ju att vi hade ätit middag och så. Strax efter jag hade bloggat så gick vi till Gerald där några pojkar och en flicka var. Sen kom Maja och Linus, Alex, Frida och två tjejer. Och därefter gick vi till guldporten för att fira tolvslaget. Jag och min kvinna hade vår efter-tolv-slaget-puss. Och vet ni vad. Jag drack massa champagne. Och jag gillar det inte ens. Sedan blev det massa bråk så jag tog tag i Heijer och jag Miranda han, Luke, Sabina och Carlsson gick mot tunnelbanan. I Huvudsta så märkte vi att alla hade försvunnit, så jag frågade Luke om inte han kunde lära mig beatboxa, och det gjorde han. Så jag Heijer, Carlsson och Luke körde värsta showen. Ska be å få filmen av Sarre sen, fifan vad grymma vi var :)
Efter ett tag kom alla männskor och vi drog tillbaka till Gerald och festade. Vi körde såklart suck-and-blow haha. Efter ett tag beslutade vi oss att gå hem. Jag och Joakim blev lite busiga på vägen och mulade två personer haha. Mogna klubben h3h3h3. Aja, framme vid tunnelbanan möter vi Gurra, som har ett jack i huvet och blod har runnit :O Så det blir värsta bråket (muntligt) mellan Gurra, Joakim (och Maja haha) mot dom jävla röda securitas. Och tror ni inte jag träffar min gamla dagis bästis lillebror Jocke eller. OM han hade blivit stor. Värsta chocken. Aja efter ett tag åker jag och Maja hemåt. Och när vi kommer upp i Duvbo så träffar vi Lennie, som är på g och håller på och bråkar med någon. Tror ni inte det är min "kompis" Philip då eller? Så jag och Maja, måste alltså stoppa dom två. Philip var VÄLDIGT full så det var bara att ta tag i honom. Jag och Maja tog honom till 515s busshållplats för att sätta honom på bussen hem, asså jag vet vart han bor. Han höll på å jiddra som fan, så tillslut drog vi hem och lämnade honom ensam.
Slocknade direkt och vaknade två imorse. Gick upp ur sängen för en kvart sen. Kanske dags att äta frukost? Aja, bilder kommer senare.
Samanfattat hade jag ett lugnt men roligt nyår med några av mina bästa vänner. Okej vi kan lägga till bråkigt. Menmen. Pusspåeralla FRALLA

/KÄCK

RSS 2.0