fb

"Don't see me, don't see med, don't see me"... "HEYYY!!!"... "f*uck"

Fredrik på praktiken berättade en som fanns på spanska: "Alla vi som hatar när man sopar golvet och inte får upp den sista randen." Den ska jag skapa på svenska, och sen en som jag kom på imorse.
"Alla vi som ibland får lust att slicka på lyktstolpar när det är kallt ute".

/KÄCK


Omgg

Fångarna på fortet ska komma tillbaka :O :'D

/KÄCK

Solarium

Tjo alla katter. Vet ni vad jag gör just nu, eller gjorde nyss. SOLADE SOLARIUM :O Nu ligger Rebecca i det. Vi ville inte vara ensamna så vi sitter med varandra haha. Tog lite snygga foton dåraa. Men eftersom det tog 38 år att ladda upp så tar vi det när jag kommer hem.

Puss och smek

/KÄCK

likeylikey

Broken Hearted Girl - Beyonce



/KÄCK

hahaha


Okeeeeeeej.. :)

/KÄCK


fb

Vi som ser dåligt när vi blundar.

Vi som ljuger om att vi har häst för att få kompisar.

/KÄCK

Dom finns i vitt :O

Jag brukar inte gilla vita skor. Men jag tänker studenten. Och jag tänker att modellen är ju ap-snygg.



/KÄCK


bajs

Hejhejhej.
Idag var det ju praktik som vanligt. Var bara jag och Maria. Chill. Sedan åkte jag hem och chillade ännu mer. Men OMG hahahahaha. Ni vet såna spärrar med dörrar. Dom slog igen på mig och jag gav ifrån mig värsta töntiga aj-ljudet hahaha. Lät som ett mongo. Iallafall... Imorgon kommer Theo hem :) Just det, hans lillasyster hade skrivit till mig på facebook:


Haha hur söt är inte hon, 9 år gammal.

Aja, nu måste jag bråka med pappa för han vill tydligen inte att vi ska åka 14 tjejer till mitt landställe i sommar -.-

/KÄCK

fb

Vi som hatar när det inte ingår dompa till skaldjursplatån.

Vi som ljuger om att vi har häst för att få kompisar!

Alla vi som hatar när toalettvattnet skvätter upp i röven när man skiter.

Ibland får jag lust att träna, men då chillar jag i soffan tills det gått över.

Vi som kommer dricka mer alkohol än vatten sommaren 2010.

/KÄCK

Nörd

Okej nu var jag lite geekig. Men jag älskar dom ju. Facebook grupperna. Så dom fick en egen kategori hehehe.

/KÄCK

Massa kalas

Chaplins, Fannys födelsedag







Fruängen
(Mattias tog min kamera och fotade...)






Kryssning på sportlovet










Royal Garden







Metro







Nu måste ni fan vara nöjda. Kanske blev lite mycket. Men då har ni iaf nåt att göra. Eller komma tillbaka och kolla resten :P

/KÄCK


Sömn<3

Hallu. Igår blev det ingen bloggning. För först jobbade jag från 7-15. Fick besök av Sabina, trevligt trevligt. Jobbade med Anna och Camilla och Camilla är typ världens roligaste person. Jag dogtyp av skratt hela tiden. Aja, efter det så åkte jag hem och gjorde mig klar för att sova lite middag. Ställde klockan på 19.00 för att äta och sen sova igen. Men jag bara stängde av klockan när den ringde och fortsatte sova. Och sov ända till morgonen :) Hur skönt som helst. Idag var jag i stallet kvart i nio för att hämta sakerna som jag skulle ha med till Sthlms cupen. Fick rida en häst som heter Alfonz, en bjässe som var jättetrevlig att rida :) Matchen blev oavgjord. Sedan hängde jag lite i stallet med alla coolingar och sedan åkte jag hem. Nu ska jag försöka orka att lägga upp massa bilder från några utgångar. Men det är fett segt. Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Blogg.se! Fixa massuppladdning av bilder!

alfonz
Alfonz

/KÄCK

.

Nu: Sthlms cupen i hoppning ute i Upplands Bro. Ciao!

/KÄCK

nödvändigt.

Just det. Kommer ni ihåg att jag skrivit om skorna som Paow har som jag skulle vilja klippa av ett snäpp? Aja, provade dom idag. Och när jag hade byxorna över var dom skitsnygga, annars inte. Som jag sa. Det var ju lite tråkigt. Och jag kan ju inte köpa dom för att ha bara när jag har byxor. För det har jag ju typ inte när jag går ut. Aja, tänkte bara att nu ville veta :D

/KÄCK

Hej

Tjooo. Idag drömde jag att jag försov mig och var typ ute på Djurgården med Theo. Och han typ kände alla så vi stannade och hälsade på alla typ. Skitjobbigt. Aja. (Just det, drömde mardröm häromnatten. Måste komma ihåg att berätta den.) Och sen försov jag mig nästan. Vaknade 05.08 och måste gå hemifrån 05.17. Men jag hann :)
Efter praktiken åkte jag in till stan och mötte Sandra. Jag köpte ett par vita tygskor modell lite högre och sen ett par svarta ballerina. Och kors i taket, ett par leggings :)
Efter stan åkte vi till sumpan för att gå på systemet och nu är vi hemma hos mig för att äta, sedan fixa oss och sedan kommer Sarre, My och Frida hit och förar, och sedan blire krogen :)

/KÄCK

Ge mig sommar

Jag vill ha sommar. Tänk alla sommarkläder. Eller tänk inte kläder. Man kan ju typ gå naken. Men iallafall. Har suttit och kollat H&Ms nya kläder. And I like it :)


Linnena talar ju för sig själva. Kjolen är säkert apful på men jag gillar den..


Jag tänker mig (leker modebloggare) den blommiga bustiern till min blåa kjol. Linnet chill. Översta shortsen chill. Och dom undre är skitsnygga. Och nej, jag kommer inte passa i dom :)



/KÄCK


Ett gäst inlägg av kingen själv

Tjeeeeeeeeena 6iiiiih, Kungen här.
Idag har jag lirat lite inomhus bandy i tre kvart sen gick jag (biffen) ner till gymmet och lekte med lite vikter va ganska trött idag så tog bara 70 kilo i bänkpress men det va ganska lite... (Ni kanske förstår varför jag kallas biffen)
Sedan tog jag en snabb durre och drog en snabb drive till dellan med ferrarin för att krubba lite, blev en mega god kycklingsallad. Drog sedan tillbax till skolan för att göra min mvg hjärna ännu lite smartare. Sen gick jag och min blondin vän (jag är bara vän med henne för att jag får betalt) ner till mina älskade små ponnisarna. Nu sitter jag på möte med alla jävla idioter som bara snackar i munnen på varandra.. Man blir så trött på dagens ungdomar! Nu ska jag åka hem här ifrån och keka våfflor eftersom det är den kända våffel dagen today, undra hur många jag kommer få i mig.. Minst 10 iallafall, Oherregud nu vattnas det i munnen.
En sak till. En sak jag har tänkt på hela veckan och har frågat hur många som helst men aldrig fått ett bra svar eller ett svar som är förståligt. Men har ni tänkt på varför man attraheras av vissa killar (tycker någon är snygg, för alla efterblivna) och vissa killar tycker man ser ut som jag vet inte vad.. Jag undrar verkligen det, eftersom alla har olika smak (Tack gode gud för det säger jag bara) så måste det vara någonting som gör det, någonting i kroppen... A det är en intressant fråga allafall.
Sen en sak till, jag har hittat min dröm man.. En kille i min skola, fy faN va KATTIIiiiii han eeeee. Asså jalla jag svär! Jag ska haffish honom, yeeeeeeeeeees.
Nej nu måste jag ta min ferrari och dra hem till lyan, alla väntar på mig.. PEace Out / the King med stor K!

FB grupp

Det blir så kallt när man har sex i garderoben och hamnar i Narnia.

/KÄCK

@Café

Efter praktiken åkte jag till café 60 där bus satt. Så nu sitter vi här. Hon köpte en loka, för 20 kronor! En liten kaffe kostar 26 så jag stod över. Det är såhär mitt café inte ska bli! Ungdomar som älskar att fika ska väl förfan kunna göra det utan att bli av med hela studiebidraget på en bulle..
Snart blire stall. Sedan sova. Utan Theo. Livet är hårt.


En bild från Lakeys dator. Hon har fotat den :)

/KÄCK

<3

En vecka utan min Theo. Hur ska detta sluta?



/KÄCK

:)

I sommar är jag sugen på att ha ett par snygga gladiator sandaler. Och en jeans jacka. Och en skinnjacka.


/KÄCK

Hahahahahaha


Vem är Tid? Har hört att hon är jävligt skön att komma i.

/KÄCK

Pubrunda

Jag glömde att berätta att några av oss drog ut när vi var i Gbg. Jag och Johanna började med en öl i lobbyn med några av de andra tävlandena. Sen tyckte jag att vi skulle ha krogrunda. Däremot var det bara en tjej som var på, hon hetter Ellen. (Coolt namn) Så hon och jag hittade tre andra som villa hooka och så började vi våran runda. (Btw, Ellen gjorde också elefanter som marsipanfigurer, erkänn lite coolt (jag gjorde ju också det)).

Vi började som sagt i lobbyn.


Sedan gick vi mot vårat första ställe. En pub vi sett vid namn "Mullvaden". Trodde vi. När vi kom dit så var namnet Murveln. (HAHA) Och där fick vi inte komma in för det var 20 års gräns, sa den snälla vakten. Men vi tog iallafall ett foto.


Vakten.


Så vi gick några meter för det blinkade pub en liten bit ifrån. Och då såg vi att det stängde elva. Vi kom typ tio över. Så vi blev väldigt ledsna.


När vi pratade med vakten så frågade mina kompanjoner om ett ställe som hette "Stick i fingret". Eller aa, det visade sig heta Sticky Fingers.. Hahaha. Så vi började vandra mot det med vägbeskrivningen från vakten och en av gängets kusiner. På vägen hittade vi Larrys! Eller som det heter, Olearys. Där vi gick in och tog en öl.


Efter ölen hittade vi till Stick i fingret som visade sig ha öppet till 2. Så vi gick in och skakade rumpa och drack alkohol. 42 kronor för en Bärra!! Underbart. Men dom spelade typ bara Håkan Hellströms slags musik, och så dansade dom också. Och det var typ bara rockers där. Men vi hade väldigt roligt iallafall :)



Sista fotona... Haha :)


/KÄCK




kul. inlägg.

Det som göms i snö kommer fram i tö. Hundskit. Fyfan vad mycket. Euw.
Aja, jag har haft praktik, och igår var det efter praktiken stall och sen innebandy, jag sög balle.. Efter det åkte jag och Maja hem och jag somnade. Upp igen klockan kvart i fem. Segt som fan. Men praktiken är rolig så det är ju positivt. Efter praktiken blev det ett litet ärende i Solna Stadshus och sedan mötte jag upp Becca för simning. "Simning". Vi typ gick runt tre varv och sedan bastade vi. Men grymt skönt. Nu sitter jag här och har nyss ätit kassler. JUST DET. Jag har gått upp tre kilo *cutcut*. Är uppe i 63. Inte bra. Nu blir det till att hålla igen. Vilket inte kommer gå för jag ska snart ha lingonvecka.. Aja efter den veckan då..

/KÄCK

Praktik

Första dagen på praktiken gick sådär, men dom var skitsnälla :) Efter praktiken mötte jag upp Theo i Medis och nu är vi hemma hos han.
Btw, hur kan man döpa sina barn till Sten och Stig?
/KÄCK

Kul. Verkligen. Jätte. Jag skrattar ihjäl mig.

Ta buss 197 från Duvbo mot Stockholm C.
Den går från Duvbo ca 04:15 
och kommer till Centralen (Vasagatan) 04:37.

Vid Centralen (Klarabergsviad.) byter du till buss 496 mot Västra Orminge.
Den går från Centralen (Klarabergsviad.) ca 04:55 
och kommer till Slussen 05:01.

Vid Slussen byter du till Saltsjöbanan 25 mot Saltsjöbaden.
Den går från Slussen 05:25.
Du är framme vid Neglinge 05:44.

Restid 1 timme och 29 minuter.

Trevlig resa!

/KÄCK


btw

Sorry för att jag har blivit sämst på att blogga. Och det kommer nog vara så i tre veckor pga. praktiken. Men håll ut. I'll be back.

/KÄCK

<3

Hejsan alla bajsungar.
Idag vart det jobb på Rival. Sedan åkte jag hem och Theo kom tillbaka till mig. Nu har vi ätit middag och han ska typ hem snart :/ Har ju praktik i tre veckor, och börjar sex ute i Saltsjöbaden så inget sovsällskap inatt inte.. Och på tisdag åker han till Spanien. Ojojoj.. Men nu ska vi ha sex. Nej jag ba skojja. Eller? .........

/KÄCK

Update

Pappa och Theo har typ blivit BFFs. Det är ju hockey på tv...........

/KÄCK


Tjoo

Hejsan alla glada.
Vet ni vad, jag och Theo firar en vecka :')
Så han har bjudit mig på middag, och sedan ska vi åka en romantisk båttur.
Nej.. Men.. Vi ska ha familjemiddag här hemma, mamma fyller år imorgon och Johanna på måndag. Och Theo ska vara med. Och pappa ska komma.. Det här kan bli slutet för vårat förhållande. Men en vecka var ju trevlig...

/KÄCK


Tåget inställt -.-

Först och främst, förlåt så himla mycket för att jag skrev upp till Gbg, det ska ju såklart vara ner. Men era jävla fetton sluta sitta och gnälla på min blogg med anonyma kommentarer. Horungar.
Aja, tävlingen är slut. Som sagt fick vi ingen pallplats, men vi vann priset för bästa matbröd, hur kul som helst ;D Efter tävlingen gick vi och åt världens godaste lunch. Buffé med pizza och grejer. Hur bra är inte buffé? :O :D Efter det satt vi och väntade i typ tusen år för att tåget skulle gå 17.42. Efter att väntat i några år går vi till stationen och köper fika och kaffe. Sen kommer vårt tåg upp på tavlan, och det är såklart inställt -.- Men vi fick nya biljetter till ett tåg som går 18.42. Så alltså ännu mer väntan. Tur att Banana har sin dator. Men nu ska jag läsa bloggar.

Just det, jag köpte en ny mössa. Ni får se den sen någon gång :D

/KÄCK

fuck

Tävlingen kändes inte bra, kommer inte bli en pallplats. Nu ska vi på nån mingel middag.

/KÄCK

Hotellet

Sho alla katter. Just nu ligger jag och Johanna och chillar på hotellet. Igår när vi kommit fram gick jag och Johanna och bastade och jag badade också ;) Imorse åt vi frukost klockan sju, sjuuuuukt gott. Jag ääälskar hotellfrukost. Sedan åkte vi ut till Ester Mosessons där Unga Bagare tävlingen var i full gång. Jag fick även träffa min älskade Frida. Som jag inte träffat sen sommaren 2008. Sedan åkte jag Johanna och Janne och åt på donken, och sen kollade vi lite på tävlingen och sedan presenterades vi på scen. Men nu ska vi chilla vidare.
Och jag saknar min pojk redan :/ hur ska jag klara mig? :O

/KÄCK




@Tåget

Sho allihopa. Nu sitter jag, Banana och JanBanan på tåget upp till Gbg. Imorgon ska vi upp kalastidigt för att kunna titta på ungabagare (Y) :) Sedan blir det antingen tävling på tor fm, tor em eller fre fm. Vi hoppas på första passet, så det är över hehe. Men nu pallante jag blogga. Men blir väl update då och då. Johanna har ju sin dator med sig, som ni kanske förstår.
Och hon och jag får väl antagligen skeda nätterna här nere. Vi ska liksom vara utan våra män, (min pojke...), hur ska det gå..
Tack för de lycka tillen jag fått :)

/KÄCK

^^

"Funderar på att hyra Ice Age, fast nej, det är billigare att titta ut..."

/KÄCK

cutcut

Tjosan. Imorse när jag vaknade var min man borta :O Jobbigt läge. Menmen jag tog mig samman och åkte till praktikplatsen jag ska vara på i tre veckor från och med måndag. :) Kringelgården. Kommer nog bli awesome. Efter det åkte jag till skolan. Det var pyttitpanna och Olle och Jocke var snälla och höll mig sällskap :) Sedan satt jag och läste och väntade på Johanna ett tag. (Just det, jag hade utvecklingssamtal, i en minut, utan överdrift..). Efter Johanna kommit och haft utvkecklingssamtal i två minuter så gick vi in och bakade. Det gick bra, tills jag skar mig. Jag sprang till handfatet och hade typ skurit av mig fingret. Fett djupt. Johanna tyckte tillochmed det var äckligt och hon är inte mesig med sånt. Så vi gick upp till skolsyster som sa att jag var tvungen att åka till sjukhuset och sy. Så jag och Johanna plockade ihop och hon skjutsade mig till Sumpan. Stort tack <3. Menmen, jag behövde inte sy utan dom plåstrade bara lite. Min första kommentar när jag skurit mig var såklart: Fan att jag inte hade kameran med mig. Men när jag satt och väntade på vårdcentralen så kom jag på ipoden. Så det blev en smaskig film!
(vet inte riktigt varför den hamnade snett..)


När jag kom hem var det dags att öva på marsipanen inför Gbg. DIT VI ÅKER IMORGON. Knaaaaaaaas. Men nu blir det mat, tomatsoppa. Mumma. Sedan kommer Theo.




/KÄCK


Nya linnet och byxorna + onsdags outfit

Linnet kommer från bikbok. Och byxorna från Gina. Sen till outfiten hade jag mina svart högklackade med strass på klacken.





/KÄCK

:)




/KÄCK


tillägnad Lakey



/KÄCK

<3


hur söt?

/KÄCK

:)

Hejsan alla glada. Och herregud vad lite klockan är.. Vi vaknade typ kvart över nio.. :O Så nu har vi ätit frukost och fixat oss lite. Sitter och dricker kaffe.. MUMMA. Ikväll blir det utgång, kommer nog bli awesome :D

/KÄCK

omgg

Okej den var typ sämst men ändåå. Omgg

/KÄCK

Tjosan

Hejsan alla glada, jag vet att jag har blivit sämst på att blogga. Det har bara blivit så.. Idag i skolan har jag och Johanna bakat satan. Damn vad bra vi är. Efter skolan åkte jag och Theodor in till stan och chillade, älskar vädret. Sedan åkte jag till stallet och red Nareina :) Vi hade hoppning och det gick bra. Sedan åkte jag hem och fixade mig och åkte till Theo. Han har typ världens sötaste katt. (Efter Pantoffel.) Den heter Lilleman :) Aja det här blev värsta gaybloggningen.. Hörs imöra. Puss

/KÄCK

..

Tjo alla snorungar.
Gårdagskvällen/natten blev väldigt lyckad. Det var jag, Fanny, My, Miranda, Jossan, Emma, Sabina, och Carlsson. Vi söp och dansade sönder. Vissa möblerade om (hostmyhost) och andra sjöng karaoke. Vi ägde med våran Kung i baren. Aja kom hem klockan fyra. Gick upp halv sju och åtta var jag och Johanna i skolan och satt hårmodell till en klass. :) Bilder kommer. Nu har Theo precis lämnat byggnaden och jag och Silfluffi ska snart ner till stallet :)

/KÄCK

hej

Tjabbbbbaa. Vi sitter hos Jossan nu och förar lite. Ska snart dra in till Chaplins och fira Fanny lite i efterskott.

Birabirabira, BÄRS BÄRS BÄRS

/KÄCK

Music ♪

Det första låten är enligt Theo "tung".. Jag vet inte hur man väger en låt.. Men iallafall. Den andra, kolla vilken liten tönt han är..
Och kolla på slutet, han är typ 1.20 och hon 1.50. Och hon är typ femtioelva år. Han ett..





/KÄCK

:)

Asså jag dööööör. Hur fint väder är det inte? :) Idag har jag och Banana jobbat på. Grymma. Sedan åkte jag och Theo till stan, jag köpte puder och strumpbyxor. Nu chillar vi bara. Ciao.


En dålig bild från just nu, nya linnet :)

/KÄCK

häj

Tjo alla glada. Idag har jag och Banana varit ensamna i gamla bageriet för att öva inför tävlingen. Kom nyss hem och ska packa lite för att sedan åka till stallet. Och efter det gå på träning. Härligt.
Glömde skriva att jag och Theo såg Bröllopsfotografen häromdagen. Den var väldigt trevlig. Och fint filmad, hade dock lite konstigt slut. Bra men konstigt. Berättade jag att jag såg trubbel i paradiset också? Aja nu gör jag det kanske igen då. Menmen nu orkar jag inte sitta här och uggla. Ciaaaao.

Skrev ett fint litet mail till min klass nyss. :)



/KÄCK


:)

Okej jag fixade det där på facebook. :)

/KÄCK

wtf

Tjo alla katter. Sitter i skolan på Hans lektion och chillar galet framför fecbook. Jag var i skolan 8 imorse för att väga upp lite med Banana, vi ska ju öva inför tävlingen idag. Efter den här lektionen är det lunch, och sedan ska vi gå ner till frisörerna och förhoppningsvis få klippa oss eftersom våran favvo lovade oss det :D

Men nu har jag ett litet problem. När man blir ett fan av något på facebook. Hur får man bort det sen? Jag gick med i en sån grej som Lakey blivit med i "This girl gave the best text back to her cheating boyfriend". Och för att se det var man tvungen att bli medlem, vilket tydligen var ett skämt för jag har inte sett något bra. Bara en länk till apple. Mobbat. Och typ hur många som helst har gått på det.

Help please!

Just det, jag köpte ett par nya byxor igår :D Ni får nog se dom imorgon. Och två nya nagellack.. :)

/KÄCK

tjo

Nu blire promenad med hundarna (Maja och Silja)
Ciaaaaaaaaao

/KÄCK

:)

Grattis SL, jag har köpt Pluskort. Nu kan jag sluta planka. :)

Iallafall. Fan vad jag känner att jag har kommit i en bloggsvacka. Är typ sämst. Iallafall. Idag var det jobb. Jag var trött. Sen när jag kom hem sov jag middag. Nyss åt jag mamma, moster och Fanny middag och pratade framtidsplaner om mitt bageri :) (Y) Aja, jag pallante blogga mer hehehe. Men jag ska komma igång nu med den när skolan börjar.

To do:
- Betala av resan
- Köpa puder
- Köpa jeans
- Köpa jacka
- Köpa skor
- Köpa väska

/KÄCK

rubrik

Mr.XX = Theo Sundin :)

/KÄCK

hej

Tjosanhejsan.. Jobb idag, det blev till att jobba ensam eftersom folk var sjuka och försovit sig. Efter jobbet mötte jag mr.XX i stan och nu är vi här hemma.

Och kolla bloggen ikväll, då får ni veta namnet MOHAHAHA

/KÄCK

who says

Hej bloggen. Fick rida Biggen, gick bra :) Nu sitter jag och pratar med Mr.XX... Nu är ni allt nyfikna vaaa? Vavavavavava hahahahaha det är så underbart när ni inte får veta saker... :)

/KÄCK


nareina

Hollaaaaa!
Har hunnit duscha och ätit lite frukost, och nu sitter jag och väntar på att mr.XX vaknar så vi kan träffas i stan. Sedan blir det ridning och få pyssla med Nareina. Asså alla ni skötare, visst känns det som om man varit borta i typ en månad om man inte skött på en vecka. Aa.. Helgen kommer iallafall bli lugn (eller?). Jobbar nämligen fredag, lördag och söndag. Men nu ska jag sminka mig lite. :)


Jag är fett ful jag vet. Men Nareina väger upp det :) Hoho

/KÄCK

Kryssning

Tjolen. Kryssningen var rolig, så länge jag var uppe haha. Det blev ganska tidigt i sängs för mig och Isabelle. Jag orkar inte skriva så mycket. ;) Bilder kommer.

/KÄCK

:O

Om det blir en titanic inatt så vill jag hälsa alla jag känner. Tack alla som jag tycker om för den här tiden.
Pusshej vi kanske ses i himlen. (*pepparpeppar*)

/KÄCK

byebye

Okej, snabbt innan jag drar till mina b-rudar. Det blev bio igår. Valentines day. Bra. Jobb idag. Försov mig. Nu KRYYYYYYYYYYSSNING.

Chacha bitches <3

/KÄCK

Jobb

Tjosan. Jag är uppe med tuppen. En morgontrött tupp.. Iallafall. Idag var planerna att möta (hmm, vad ska vi ha för kodnamn? Mr.X Har vi haft. Får väl bli Mr.XX.) Mr.XX. Men imorse ringde Carro och hon behövde någon som kunde jobba, och det fanns ingen annan så såklart ställer jag upp. Behöver ju money till resan. :) Så nu har jag fixat mig och ska snart ut med doggelito innan jag beger mig till tunnelbanan. :)

/KÄCK


RSS 2.0