omgz

Asså ursäkta. Men jag åker till Thailand om mindre än två dyyyyyyygn. CRAZY,
 
/KÄCK

Horsepower

Hej bajsungar. Idag jobbade jag mina sista 2,5 timmar på fritids. Skönt säger jag. Sedan åkte jag till stallet. Fick rida på nya Wiktor. Var jätteroligt. Han har ju väldigt bråttom men jag tyckte det gick bra ändå :)
Sedan var det raskt över till Quiri för lite hoppning. Framridningen gick jättebra men sedan var jag sämst på att hoppa i början, men sedan gick det lite bättre. Imorgon jobb på kringel, sedan massage i stallet och mys med Nareiniiiiisen. Plus middag hos pappa. Fem dagar till Thailand. Swwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet. 
 
/KÄCK

Haha

Hahahaha asså hon är så söööööt. Titta hur hon plutar lite med mulen. 
Sen mig behöver vi ju inte bry oss om...

 
/KÄCK

Min fina saknade Lavina

 
/KÄCK

Lördag

Hemma hos Maja finner vi Maja, Sabina, Kim, Erik, Flowie och Axel (bakgrundshistoria: jag Victor och Axel gick samtidigt i skytteholm, jag och Axel har bott i samma hus i Solna hela livet typ och sedan var vi tillsammans när vi var små hihihihihihihihi). Vi spelade spel och drack och så. Jag slog typ sönder Victor på händerna hahahaha, eftersom han inte hade dricka fick han slag. Stackarn. Sedan gick killarna och vi snackade och hej och hå, fick även sällskap av Candy och Mimmi. Spelade mer och sedan var det dags att gå. Vi hade planerat Laroy. Men såg kön så bestämde oss att först gå till Oxid. Sedan gick vi in på Pure. Hade jättekul. Dansade och hånglade, yeah you know me, drack fisher (fyfaaan), My hånglade med en svart, ja en helt vanlig kväll helt enkelt. Sedan började jag snacka med några killar och alla vi planerade att dra till Magenta efter. Men där orkade man inte köa. Så vi drog till donken, eller Sara och My åkte hem så jag gick dit med mina nya kompisar. Sedan gick jag. Blev raggad på av ett slisko. Sedan påväg ner mot tåget mötte jag vääärldens roligaste killar hahahaha. Asså jag skrattade så himla mycket. Men dom skulle med röda linjen. Så när jag går mot blåa träffar jag en annan kille haha asså socialare männska får man ju leta efter haha. Han skulle träffa sin kompis Dick (haha jag vet) så när vi kommer ner till perrongen står jag och skriker DIIIICK. DICK! Ja ni kan ju fatta hur mycket jag gillade att skrika könsord. Mycket. Vi kommer till dom (ena värsta katten yao) och han satt typ och skämdes när jag ba: Jag ropade ju på dig. Han typ tittade lite bort och ba ehehe aa jag hörde det. Men fick iallafall sällskap till Sumpan så slapp somna. Trevligt. Sedan hem och sova, idag var det ponnyridning i stallet. Kallt men med underbara vänner så vad gör det. Btw så åkte jag tunnelbana. Konstigt. Beis var jättesöt som vanligt. Tänkte ni ville veta det. Hejdå. 
 
Mina fina chompisar. Jag tyckte det var kul att dom hade  samma färg på kläderna som tavlorna. Kul. 
 
/KÄCK

Hej

Hej här är jag :) Då ska vi se vad som hänt i mitt liv sen sist.
Tisdag. Jobbade jag på skolan. Gick faktiskt bra, hade en halv klass ensam. Sedan var jag i stallet och mös. Sedan hem. I onsdags jobbade jag på Kringelgården. Gick bra. Sedan åkte jag hem. Här har vi en situation! Jag ska åka in till centralen för att ta tåget upp till Hälsingland. Lata jag tar alltid 504an till stationen i Sundbyberg. Men tror ni den kommer? Nej självklart inte. Jaha skitstressad blir jag och börjar springa till stationen i hopp om något mirakel. Kollar sl samtidigt och ser att en pendel ska gå om två minuter. Och tåget brukar alltid komma två minuter tidigare så huuuur stressad som helst kommer jag ner, värsta kön till luckan så jag inte orkade köa för att visa min sms-biljett. Så jag tänker planka så ser en 40+ man ska gå igenom dörrarna så jag går tätt bakom honom, vad tror ni han gör då? HAN STANNAR. Mitt i och vänder sig om och tittar överlägset ner på mig med en blick av "jag tänker inte betala din resa". Så jag fick ju gå och ställa mig i kön. Ni tror jag var glad? Hah. Asså om jag hade haft ett vapen på mig hade morgondagens löpsedel varit "Ung kvinna skyldig till tågmassaker. De överlevande: Hon var gaaalen!." Aja hursom så hinner jag ju till centralen i tid och hinner med tåget som jag åkte med mamma. Vi hälsade på morfar och bara hade det lugnt och skönt. Åkte hem på fredagen. Kommer stressad hem (fan vad jag stressar mycket) byter snabbt om till ridkläder och kommer ner till bilen. Och situation 2! Kommer ner till bilen som  står på VÅR egen parkeringsplats och ser parkeringsböter. Are they fucking kiddin me? 1000. TUSEN! Jävla äckliga svenska fittkronor. Ska överklagas. Iallafall så skulle jag rida markarbetet och fick finfina Laguna. Gick jättebra. Fan vad fin hon är att rida. Sedan hoppade jag på lilla Bieber (hehehe). Gick sådär, han är så goooollig och doktig. Lördag morgon blev jag upplockad av Sofia, Josefine, Cecilia och Ebba (mina gamla jobbarkompisar och dotter till Sofia) och vi åkte till Enköping och hälsade på Banana :) Jättemysigt. Sedan hem, sprang runt i lägenheten och var allmänt irriterad. En liten samanfattning av lördagen får få ett eget inlägg.. 
 
Lite instagrambilder kan jag bjuda på :)
1. En fetkonstig bild jag hittade på min telefon från förra helgen. 
2. Tussungen Ebba. 
3. Söndagsmys med Sille.
 
/KÄCK

Just me being me. And Beis being her.

Haha asså Beis är nog världens sötaste människa. Större hjärta får man leta efter. Och hon är ganska pryd också, typ om man säger tuttar så fnissar hon sönder och blir knallröd i ansiktet. Och jag kan ju inte göra annat än att push the line. Haha lilltussan <3

 
/KÄCK

måndag

Hej sötnosar. Så hur har min dag varit undrar ni. Morgonen började kaotiskt. Asså jag went bananas. Jag var så sjuuuukt irriterad och sprang runt och slog i dörrar, boxade i väggar och la mig ner och skrek i kudden. Varför undrar ni? För att jag var tvungen att gå till tvättstugan. Asså heeeej dampmänniska. Jag var typ rädd för mig själv. Så arg så att jag kunde börja gråta för ett litet tvättstugebesöks skull. Herregud. Iallafall. Sedan kom jag till jobbet, denna dag skolan. Spelade fotboll såklart. Jag gjorde två!!! mål. Asså jag är så bra. Sedan åkte jag till stallet, där hoppning stod på schemat, och jag fick fina Beamer. Premiär för hoppning på lektion. Och oj så duktig han var. Det var lite vingligt, men han hoppade alltid och stod inte och stegrade sig någonting. Sen middag hos pappa, och nu tvtittande. Imorgon jobb på skolan igen. :)
 
/KÄCK

Önskeinlägg från Beis, allt för dig <3

Tumblr_lw7tw4dx7c1r4t3z5o1_400_largeTumblr_lyh9b0tqre1r4t3z5o1_400_largeTumblr_md2wnp7t6j1rhjasho1_500_largeTumblr_mdnrszxu4g1rjaxxzo1_500_largeTumblr_mdn2mcilia1rg8zvoo1_400_large
Tumblr_md18z14lvm1rhjasho1_500_large
 
/KÄCK

http://lolthatsme.tumblr.com/, världsbäst

 
/KÄCK

Moffan

På onsdag åker jag och mamma upp till Hälsingland och Bergsjö för att hälsa på min morfar. Han har fått lungcancer så jag känner att det är bra att hälsa på innan jag åker till Thailand.Kommer tillbaka på fredag för hoppningen:) Och jag vill inte att någon frågar mig om det här eller kramar mig eller tycker synd om mig eller så. Jag klarar inte av sånt :) Men nu vet ni :) Puss
 
Min fina morfar och jag 

/KÄCK

Hörlurar wants

Något jag sett tusen gånger. Och jag vill haaaa såå. Empis? :) 

 
/KÄCK

:)

Okej peeeps. Lördagen började med att jag och mamma åkte till systemet och handlade, sen skjutsade mamma mig till lakey. Där fick jag först massage av Liza. Så jääävla skönt. Sedan fixade vi mat och bål och fixade oss själva och sedan kom gängheeeeeet. Vi åt Thaigryta och ris och till efterrätt kladdkaka. Sedan skålade vi med skumpa och sedan drog vi igång med ett spel som Lakey lärde oss. Asså det va kaaaaoz. Hahahaha asså nu snackar vi hets på höööög nivå. Sedan blev det lite beer-pong. Jag lyckades slå Beis blodig, bokstavligt. Och jag såg blicken i Lakeys ögon: "hur i helvetet ska jag orka tre månader" hahaha. Sedan skulle vi åka på en hemmafest hos en brud. Jag spydde två gånger påväg dit (i en påse :)) och sedan kom vi dit. Gick in på toan. Jag spydde en gång till och sedan var jag taggad. Vi dansade lite och sedan kom hon som hade festen och ba: "Du ska ut.". Hon driver typ alltid när hon pratar så jag ba: Jaja, och fortsatte dansa. Sedan kom hon igen och tog mig till hallen och sa samma sak. Jag typ försökte hålla mig seriös, men  trodde fortfarande att hon drev. Så jag dansade in igen. Varpå hon varsamt tar tag i min arm och leder mig försiktigt ut i hallen och säger. Asså Ellen ska jag vara seriös? Jag ba: Eh aa? Så hon sa "seriöst" åt mig att jag och mina kompisar ska dra. Varpå Sara och Beis kommer ut i hallen och ba: Blir du utslängd? Jag tror det, svarar jag och så drog vi. Hahahahaha asså det var så irriterande. Hon sa att jag hade sprungit runt och spillt. JAG DRACK JU FÖRFAAAAN VATTEN. Och hade dessutom mitt glas bakom tvn så ingen skulle spilla ut det. Asså orkar inte med personer som inte tar reda på fakta. Haha asså fyfan vad vi var konfunderade på väg till pendeln. (Det var det positiva, pendel till solna och buss hela vägen hem... Jaja. Så kan det gå. 
 
Kvällens rasistiska fylleuttalande: Precis när vi går förbi ett gäng svarta i Kista "viskar jag": Jävla negerjävlar. 
 
Bradär Ellen. Jag var ju typ självmordsbenägen. It has to stop.
 
Mina fina
 
/KÄCK

skorärkärlek

Favvoskobloggen tipsade om Ruthie Davis. O.M.G. 
 
 
 
/KÄCK

alkohol<3

En film från när vi var påväg till donken.
 
 
- Johans val?
- Ja jag tuggar tuggummi så..
- Ja jag hickar så. 
- Nej jag gillar inte vin. 
- Jag pratar inte som en östermalmsfjortis egentligen. 
- "Mer? Måste du va Så full?"
- Busigheten jag tycker vi åstadkommit när vi smygruckit en cider utan My. 
- Jag ursäktar mina rasistiska uttal. 
- Historien när jag berättar om när my var och dansa med en kille. Säger hångla tusen gånger. Och det jag avslutar meningen med: "Men precis när vi kom tillbaka. Då träffa vi dig" 
- "Hallå, hur kul var inte jag?" (Två gånger dessutom. Attentionwhore) (Men det var väldigt kul)
"Tyckte du att jag var kul?" "Jag tyckte du va rolig" "Tack" ^^"
Min min och typ spyvarning när jag dricker vinet. 
- Ere bråk? hahahahahaha så jag..
 
/KÄCK

shopping från spanien

Juste. Har ju inte visat mina kläder jag köpte i Spanien. So here we go :)

 
Japp, dööööör såklart för bikinisarna. Får värsta hyllan. Dock är dom guldiga trosorna förstora.. Får ha helsvarta :) Sen köpte jag fem par skor och tre klockor. Men dettar vi någon annan gång :)
 
/KÄCK

oasf

Jobb idag igen med Kossan. Vilket team asssååååw. Efter jobbet åkte jag in till stan för andra vaccinationssprutan. Köpte ingen parkeringsbiljett så var så jääävla stressad. Men jag hann :) Sen åkte jag direkt till stallet. Så himla skönt att sköta Nareina utan massa skitungar i stallet (hehehehehe). Myspys. Sedan stallvärdade jag och Empis. Sedan fikade vi. Oj vad fin hon är. Sedan chillade jag lite. Och åkte därefter hem och badade och åt mat och nu är jag här. 

Ligger och funderar på om jag ska uppdatera min blogg lite med att lägga till massa skitsnack om bloggare plus Classe (back in the days) med lite snusk. Det skulle du gilla va?
 
Ska lägga upp en fyllefilm här sen hahahaha, asså jag orkar inte. 
 
/KÄCK

Kvällens katt

Häromdan och den blåa är ATM. Katt jag vet.

 
/KÄCK

Thailand

Om 16 dagar åker jag till Thailand med en av mina kan-ej-bli-bästisar-vänner (ehehehehe internskämt). Det ska bli så jäääävla underbart att komma bort. Det största minuset då... Mitt självförtroende kommer åka upp femtioåttatusen snäll eftersom Lakey skrattar åt aaaallt jag gör = jag tror att jag är asrolig (vilket jag iof är hehehehhehe). Fina fina vän.
 
Underbara minnen: 
Funktionärer: Jag och Lakey satt alltid i sekretariatet på dressyren och stod på banan i hoppningen. 
Hunden som stryptes: En man stod och filmade samtidig som han höll kopplet i samma hand som kameran hahahahahaha, så hunden var liksom halvt strypt hahahahaha asså fyfan vad vi skrattade. (Hunden överlevde.)

Söndagar: Söndagsdressyren. Behöver jag säga något mer? Jag Murre och Lakey hade det väldigt bra. (diademet <3)


Låtsasblod: När vi skulle lura Kevin hahahahaha
<

Sommarhagen: När Madde var jätterädd för Barney när hon skulle fotas hahahaha och gick runt med trosor hahahahhahaha. 


Promenader med Romario: Lakey skötte och promenarade och jag sällskapade. (kommer du ihåg när du red på utebanan hahahahaha, och jag höll på att döö av garv av okänd anledning)
 
Silja och Nareina: Hahahahahahahaha
 
Mina tre favoritbilder på dig: Hahahahahahaha förlåt
 
Gunnorp :) 
 
 
London: När Kalle tappade sina glasögon hahahhahahahaa. Och när jag skrämde honom hahahaha
 
 
När du, jag, Malin och Pernilla satt hemma hos den där jobbiga och vi skrattade så vi dog. Och jag gjorde en misslyckad larven på Pernilla haha
 
När jag var klädd som en tant när vi åkte till din ridning hahahahahaha asså kan vara världens bästa bild. 
 
När du skakade vattenflaskan utan kork på planet...
 
Krogen: Ett svettigt Aveny. 
Fyfan vad bra vi kommer ha det. I love you. 
 
/KÄCK

bajs

Hejhejleverpastej. Då ska vi seee vad som hänt i mitt liv. 
Måndag: Jag och Lakey hade litet datormöte och bokade ett hotell tills vi landar i Thailando. Sedan åkte jag till skolan och skulle jobba, trodde jag. Det gick ju inte så jättebra för det var studiedag. Kul. Så jag åkte hem och bytte om till stallkläder och sedan åkte jag till stallet. Gick först på en promenad med Lavina, det va typ monsternas afton ute så allt var skiiitläskigt. Förutom när hon åt. Ok. Sedan gick jag ut med Nareina. Hon tyckte jag var lite plufsig så vi körde powerwalk. Sen skötte jag Lavina. Sedan red jag på Mambo. För första gången. Gick sådär bra, kändes intesuperbra, såg tydligen bättre ut än det kändes. Sedan åt jag mat. Gott. Sedan skötte jag Nareina. Sedan red jag Lomnica. Gick sådär det också. Galoppen var åt helvetet. Annars gick det ganska bra. 
Tisdag: Jobb på Kringelgården. Jag och Jossan var bäst. Sedan hem och sova lite innan jag åkte till pappa på middag. Sedan åkte jag och Fanny till Kista för Twinight. !!!! Den var såååå bra. Vi kom ju dock hem vid tre. Och somnade skiiitsegt. Så typ två timmars sömn. Ni kan ju tänka er hur pigg jag var imorse.
Onsdag: Höll fan på att somna i bilen påväg till SALTIIIZZ. Aja jobbet gick bra iallafall. Kom hem sen och sov. Kom knappt upp ur sängen för att möta Fanny på Ica Maxi och handla. Nu är jag här. 
 
/KÄCK

So sick

Okej sjuuuukaste som jag precis kom ihåg hände i helgen. Men jag måste berätta hur det hela började. 
 
Året var 1857, en kall blåsig natt. Nejmen detta hände i somras när jag jobbade min sista dag på Utö. Jag går till jobbet, ASirriterad. Riktig jävla mensfitta. Hör några fittungar busvissla och ropa men jag låtsas inte höra dom så går vidare. In på jobbet, första jag hör efter att jag bytt om och öppnat fönstret är att någon ropar in. (Vi har alltid ett fönster öppet om någon vill natthandla typ). Jag går dit och där står fyra ca 17-18 åringar och börjar tjöta om att köpa bullar. Vilket jag såklart inte har eftersom jag precis kommit dit (detta är tre på natten) och så är dom jobbiga. Jag är oftast väldigt trevlig men nu vill jag typ ta fram en kavel och slå ihjäl alla och sedan stycka och bränna upp dom. Typ. Jaja enough about that. Dom försvinner sedan blabla. End of story tror ni. Nähää! Det är förmiddag. Jag har varit hemma och bytt om och går tillbaka till bageriet för att vänta på båten och hänga med Matthias och Dino, varpå en helt skolklass kommer in. Vilka tror ni det är? Självklart dom. (En liten sidestory. Dom har innan frågat Patrik om mig men han säger att jag har gått till Brandboden (där vi bodde) och då samtidigt som dom går kommer jag in bakvägen så vi går om varandra) Nu alltså för andra gången (hänger ni med?) kommer dom och frågar Matthias om mig, som kommer bak för att hämta mig (jag har ju självklart gömt mig). Jag vägrar först men han tjatar så tillslut går jag ut till kassan. Där står ena killen och hans kompis. Och då säger han. (Helt sann historia): "Jag tänkte om jag kunde få ditt nummer så du kan lära mig att baka". (Aa ni kan ju tänka er min reaktion). "HA! Verkligen inte, det var den sämsta jag hört". Men kände mig taskig och la till "Men det var ett bra försök". Varpå han säger: "Jag var bara tvungen att lätta på hjärtat": Pojkstackarn säger sedan: "Aja vi ska väl gå till båten, den går 10.35" Jag: "Aha den ska jag också ta". (Fråga inte varför). Asså ljuset som sken upp i hans ögon. Moving on. Jag lyckas hålla mig undan på båten. Han ser mig snabbt på bussen och sedan när vi ska på tåget går jag huuuur långt bort som helst från dom. Sitter och läser metro och lyssnar på musik och ser en tiggare prata med dom bredvid mig, tror jag. Då är det killen. Som visar dom bredvid mig ett kort-trick. Ja jag är seriös. Men jag tittar aldrig upp på han så han tror att jag inte sett honom och läser metro huuuur nogrannt som helst hela vägen så han inte börjar prata med mig. Och till sist, på Centralen knackar det på rutan. Och utanför står han, och vinkar lite ledset hejdå. The End. 
 
Eeeeeller inte. Vi står på arlanda. Mamma, jag, Fanny och moster för att gå igenom scanningen ni vet (När vi skulle till Spanien). Då är det ju sånna band som man typ går i till bergochdalbanan på grönalund, så man går fram och tillbaka och möter alltid någon hela tiden. Fattarni? Bra. Och vem. VEM tror ni står i den kön? HAN såklart. Jag ställer mig fort som fan så långt bort som honom och jag märker att han ser mig och säger något men jag går vidare för kön rör på sig. Här har vi ju dock ett problem. Vi kommer ju mötas igen. Kön rör sig framåt. Och BAM. "Hej, Ellen va?": "Mm." Han: "Kommer du ihåg mig". Jag. "Mm Utö": Han: "Aa kul! (Y) :))". Varpå kön rör sig framåt och jag lyckas komma undan. 
 
Och VEM tror ni jag träffar på krogen i helgen? Självklart honom. Asså seriöst hur sjukt är inte detta? Men denna gång bara ett snabbt hej sen typ sprang jag därifrån. Inte ens en kram eller ett litet leende fick han.
 
Im a heart breaker. Yes. I. Am. 

/KÄCK
 

Jag var lite rolig idag också

Pappa: Jag var ju det svarta fåret i familjen. 
Jag: Bokstavligen talat.
 
/KÄCK

Filmklubben

Såg nyss Rock Of Ages. Jag tyckte den va bra. Jag har lite svårt för musikal-filmer men den var ju bra ändå. Lite tårar kom det allt :') 
Filmens snyggaste: Diego Boneta (asså omfg vad snygg. Helt jävla perfekt. Förlåt för tvivlet Fiersson) och Julianne Hough. Japp en tjej. Så jävla snygg. 

 
/KÄCK

Därför älskar vi My

 
"Jag borde ju faktiskt vara bra på att sminka. Jag fick ju MVG i bild"
Detta citat följdes av en My-nick...

/KÄCK

Världens bästa Lavina

Finally, filmen från tävlingen. Jävlarns vad fort det går hahaha. Lite missförstånd vid tvåan, och släpper alltid lite på tyglarna för att inte råka rycka i munnen. En liten reflex så blev lite långa tyglar.. Sen lite vingligt mot 6an hehehe, och fyfan vad man fick hålla i hörnen. Sjukt lerigt så man va ju lite försiktig :) (Kvalitén är säkert sämst i början nu när den är nyuppladdad så kolla senare annars :))

 
/KÄCK
 
 

Underbart av pappa #36

Jag, Fanny, pappa och Ylva (pappas kvinna) sitter i bilen. Jag, Fanny och Ylva pratar om hur kineser pratar.

Jag: Flitelad banan. 
Fanny: Fyla små lättel. 
Pappa: Ittan blöder. 
Därefter uppstår en tystnad följt avasgarv. Inget som helst samband med asiatsnack.. Hahaha, papi.

/KÄCK

En liten fredag

Hej töntar. I fredags jobbade jag på Kringelgården! Väldigt trevligt att träffa mina underbara ex-kollegor. Det var samtidigt Cissis sista dag för hon ska snart få en bebis. Och på tal om bebisar så kom även Fia dit med tussungen Ebba. Asså så jääävla söt. Jag snodde henne hela tiden och gick runt och gosade med henne. Vi alla åt lunch och efterrätt och satt och hade lite trevligt. Sedan åkte jag hem och powernapade några timmar. Gick upp och diskade, duschade och åt mat och var såååå otaggad inför kvällen. Men sedan blev jag det.. Murre kom hit och Även My (korsitaket). Vi förade här hemma. Spelade fylle-yatsy. Man fick alltså vid jämna siffror dela ut klunkar, och vid ojämna dricka själv. Det blir lite mycket klunkar assååååå.. Sedan åkte vi. 
 

Kvällens bästa vakt: Som inte tog våra öppnade cider utan varnade oss för polisen. 
Kvällens My-i-ett-nötskal: My har sumpat 200:-
Kvällens entré-problem: Vi planerade att ta in dricka i våra väskor och dricka därinne, så vi hade stoppat massa dricka i väskorna. Vi kommer fram till vakten. My visar leg. Han säger "får jag kolla i din väska". En snabb panik-blick mellan mig och Miranda. My ställer fram väskan och börjar sakta öppna drakedjan. Snabbt som en samuraj säger jag: MYY, VI MÅSTE GÅ OCH MÖTA SABINA HEHEHHEHEHHEE. My går snabbt därifrån. (Hon glömmer självklart sitt leg som jag tar hand om. Och så går vi bakom en bro längre bort. Delar en 7,0a. Jag tar en cider i innefickan (hej vi är fjorton år) och My tar två mellan tuttarna och Miradnda fyra = dom syns inte. Hehe nej kiddin with you, men my tog en mellan tuttarna och jag en i innerfickan. Så går vi in :)
Kvällens bästa dansgolv: Asså det finns ju ett dansgolv på Nype som jag ääälskar. Skön hiphop rnb som är bäst att dansa till. Asså tänk er det gånger tio. Asså det var fan tyngsta jävla negerdunket, ett halvlitet skönt rum och jag var in heaven. 
Kvällens My moment: Glädjen som uppstod i My när hon märkte att det vara var svarta/mulatter i det rummet. Ni skulle sett henne. Hon var i heaven. 
Kvällens sämsta dansgolv: Här kommer en liten surprise: house-golvet. Så jag mongodansade, varpå My skämdes över mig och ville gå därifrån. Win. 
Kvällens hemgång: Vi stod typ och hängde med lite folk, det var ganska kul. Vi blev bjudna på efterfest med skumpa och gräs. Jamen jaaaa, jättegärna. Av dig ditt lilla äckliga fetto. Nejtack. Så en hemlig kille ringde mig och vi skulle åka hem tillsammans. Varpå jag springer runt och skriker "Jaaa jag ska liggaaa", och alla high-fivear mig och dunkar mig i ryggen och säger bra jobbat. 
Kvällens surprise: Jag fyllerkäkade. Miranda sa att man måste det för att inte bli bakis. Så jag åt en cheese och bjöd mitt hemsläp på den andra. 
Väldigt bra kväll :)
 
Ska försöka få ihop lite bilder till detta ikväll, men nu måste jag verkligen duscha. Ska på middag hos pappas systers man. Och hinna till Solna för att köpa en liten present till pappsi på fars dag. :)

/KÄCK

Bäst just nu

 
/KÄCK

Ellens kalender (så vet ni (och jag) vart ni har mig)

8: Stall på kvällen
9: Jobb Kringelgården 6,00-?. Ingen hoppning = fest på kvällen
10: Föräldramöte och halloweenfest i stallet från 12,00-22,00
11: Släktmiddag 17,00
12: Jobb skolan 14,00-16,30, ridning 17,30-18,15, ridning 20,00-21,00
13: Jobb Kringelgården 6,00-?, Twinight Kista 21,15
14: Jobb Kringelgården 6,00-?
15: Jobb Kringelgården 6,00-?, stall på kvällen
16: Jobb Kringelgården 6,00-?, hoppning
17: Hejdå middag @ Lakeys, antagligen utgång
18: 
19: Jobb skolan 14,00-16,30, ridning 17,30-18,15
20: Jobb skolan 8,30-13,00, stall på kvällen
21: Åka till Hudiksvall 16,30
22: Hudiksvall
23: Hemma från Hudiksvall 16,40, hoppning
24: Ryktormen i stallet
25: Ponnyridning i stallet
26: Jobb skolan 14,00-16,30, ridning 17,30-18,15 
27: 
Jobb Kringelgården 6,00-?, stall på kvällen
28: "Jobb" vid GHS. 
29: Jobb Kringelgården 6,00-?, stall på kvällen, 
30: Jobb Kringelgården 6,00-?, sista hoppningen :'(
 
/KÄCK
 

Göttattleva

Hey babies. I måndags var det lite fritidsjobb på skolan. Sedan rush till stallet för att rida på Beamer. Gick helt okej. Han bråkade lite men hey, jag har haft Lavina ;) Sedan stallhängde jag jättelänge, skötte både Lavina och Nareina. Sötnosarna. Sedan hem och chillenani. I tisdags jobbade jag på Riddar :) Var jäääätteskönt och roligt att jobba i bageri igen. Har saknat det så sjukt mycket. Sedan stall igen. Kolla lite lektion och sköta Lavina och Nareina. :) Dom är så himla söta assåååwww. Sedan efter åt jag och Fanny middag hos pappa. Göttmos. Sedan hem och kolla Twilight. Sedan idag var det jobb på skolan. Hade sötaste klassen. Och asså hur grym är inte jag på fotboll! Nu har det blivit så att dom skriker JAAA när jag kommer i deras lag. Cred på mig asså. Sedan pannkakor till mellis. Gött. Sedan när jag kom hem så pratade jag med Fia från Kringelgården och ska hoppa in och jobba där lite nu innan jag åker. Har typ varje dag planerad tills jag åker haha. Imorgon är jag helt ledig, och sen en söndag också :) Skönt att ha saker att göra. :)
Livet är bra just nu, och snart åker vi Flaket :)

 
 
 
/KÄCK

Bääää

Ett doldis-lamm på min facebook. Vi träffade jobbiga han och hans jobba kompisar på tuben på väg ut någon gång. Han ville inte hångla. Men söt är han. Joseph Båth
 Miaooooo

  
 
/KÄCK

.

Ett blogginlägg
 
/KÄCK

.

 
/KÄCK

Sluta dricka

Fredag. Hoppning på Daiquiri. Gick skitdåligt. Gud vad jag saknar Lavina. Fina Lavina. Sedan hemma var min underbara barndomskompis Frida och hennes mamma och hälsade på. Vi snackade hela kvällen och åt ost och kex och så. :) Gosigt. Sedan på lördagen åkte vi till stan och shoppade lite. Jag köpte lösögonfransar, ett par skor och en blus :) 

Varmfodrad halvhög känga 
Dessa skor :) Varmfodrade från DinSko :)

Sedan började vi fixa oss. Resten är historia. Nu mår jag dåligt. Pusshejleverpastej
 
/KÄCK
 

Fyllefejs

Hahahahahaha asså två bilder från Falsterbo. Mitt fyllefejs. Första bilden hahahahaha 
 
 
/KÄCK

RSS 2.0