NYÅR

Idag är dagen med stort D här :) typ...
Jag vaknade med ett fetto i sängen vid namn Silja :) Myspys, det verkar ju vara det enda sovsällskapet man får ibland hahaha. Iallafall så har jag legat och kollat på tv hela morgonen, sen ut med Dogge en sväng, nu har jag prec satt på kaffe, ska göra en liten macka också, sedan måste jag packa allt som ska med till pappa. Jag har inte riktigt orkat bry mig om klänning längre, det kommer ordna sig. Nu är jag bara orolig att jag inte har nån bh. Asså jag vill ha en axelbandslös, men den jag har är för stor, så jag måste typ förbi Solna C och hitta nån. (Oj vad ni bryr er om mina bhar höhö). Sedan ska jag och Mudde hem till pappa och ordna middag till flicksen, som kommer vid fem. Sen drar vi till lokalfesten, får hoppas man inte fryser muttan av sig, finns ju risk för det. Jag kanske uppdaterar lite senare. So long :)

/KÄCK

Youtube

Firar kvällen med lite komedi, man kan ju inte nog av Björn Gustavsson :)
Enjoy!


/KÄCK

Helvete?

Asså jag måste gnälla lite mer över att jag inte har en nyårsklänning. Men snackade med Caroline tidigare, och hon har lånat ut två klänningar till Sara, en guldig och en svart. Man får väl hoppa Sara tar den guldiga så jag kan prova den svarta. Kan ju inte ha guld+guld. Sen snackade jag även med Johanna och hon har en svart klänning också, tydligen Jättekort. Sen har jag kollat lite hemma, jag har en allra allra sista utväg. Och sen kanske jag ska till kista och kolla lite senare också. Aja, det här ordnar sig.


Jag hade fint sovsällskap inatt också, myspys ^^









/KÄCK

Ohoj!

Nyss åkte mamma, pappa och yster till arlanda. Hur ska vi klara oss? Ojoj..
Men jag oroar mig fortfarande för nyårsklänning. Är det ingen som kan följa mig till stan eller kista? :(
Annars tänker jag gå i underkläder med mina guldiga skor och smycken. Låter bäst så :)
Nu ska jag fixa mig lite, sen tjata med någon till stan, sen spela lite piano tror jag. Och så ska jag prova att locka mitt hår igen. Har lärt mig en ny teknik höhöhö :D

/KÄCK

Godkvällnatt

Asså, min hund ligger i mitt rum, i min säng, på mina kuddar och hon ligger och pruttar. Luktar fanskap här, uschabuscha. Nyss såg jag iaf Aquamarine, inte alls gay, nejnej.

Tänkte bara berätta att min käre syster åker till Chile imorgon i tre månder, minst! Hon har nämligen ombokbar biljett som gör att hon kan stanna i upp till 9 månader. Hur ska jag klara mig. Vet icke, det kommer nog gå bra. Det jag dock mest kommer sakna är våra söndagskvällar, som alltid har bestått av Miami Inc, Hål i väggen och Erik och Mackan. Men nu har ju allt det slutat, så jag får väl se vad jag kommer att ligga och kolla på på söndagskvällarna.

Sen börjar jag också bli sur på att jag inte har någon fucking jävla nyårs klänning. Jag måste ju ha en svart så jag kan ha mina nya skor, och hur jävla svårt kan det vara att hitta en klänning, JÄVLIGT svårt kan jag berätta. Och när man väl hittar nåt som man skulle kunna tänka sig är det i storlek 40 och uppåt. Funderar på att sy ihop något eget av några gamla klänningar. Aja, nu ska jag nog kolla på nån mer film, eller bara chilla galet :)


/KÄCK

:)

Ni ska faktiskt få klippet på mig typ enda gången någonsin jag sjungt allvarligt inför många människor.
Jag och Isabella. Vi sjunger varannan vers, jag börjar. Refrängen sjungs tillsammans. (DÅLIG kvalite!)
Eagle Eye Cherry - Save Tonight


/KÄCK

Nyårsoutfiten

Tänkte mig den här till nyår. Kommer ju matcha perfekt med skorna och smycken, lite avis va?



/KÄCK

Inköp

Ojoj, va i stan klockan tio idag med Mudde och My. Vi gled omkring hit och dit men inte hittade jag någon jävla nyårsklänning. Men jag hittade skor, och OJ vilka fina! Köpte även MIN DRÖMVÄSKA :) örhängen, armband och strumpbyxor. :) (Och ja, bilderna är knas menmen:) )



/KÄCK

Gimme




/KÄCK

Ojoj youtube

Okej, this I like! Hörde den nyss på nån blogg. Himlans bra! Ojojoj!


Marit Larsen - If A Song Could Get Me You


/KÄCK

UFC

Jag vet inte varför. Men jag älskar att sitta att kolla på Ultimate Fighting Club på Tv4Sport på nätterna. Och jag fattar inte hur jag kan gilla det. Tycker det är sittråkigt att kolla på andra slagsmålssporter som typ boxning och skit. Men det här, det är grejer. Och det är inte för att jag tycker dom är snygga, för alla ser ju ut som schimpanser, men iallafall. Jag gillart!
Tänkte ni ville veta det! :)Hihi :P

/KÄCK

Bilder

Tänkte bjuda på lite bilder från snowboardåkningen :)
Enjoy!







/KÄCK

Morrn

Godmorgon allihopa :D
Snart ska jag Lina och Ingela bege oss till Hassela och åka lite bräda :D
Igår gick det ju faktiskt bra, bortsett från vurpan och när vi ska på ankarliften hahahaha ojojoj.
Igårkväll chillade jag och kusinen framför datorn / sängen. Vi kollade på blondinbellas gay-tv och mobbade henne lite. Sedan sov vi, eller ja, först såklart prat.
Men idag ska jag fota massa :D Men eftersom skärmen är trasig vet man inte riktigt hur bilderna blir utan får hoppas på det bästa höhö. Men nu ska jag stressa snabba klubben lite :)

/KÄCK

Nyår





Det är ju tradition att man ska kyssa någon på nyår när nedräkningen är klar, så vem tycker du att jag ska kyssa?
Sätt in denna på din bilddagbok/blogg och se vem andra tycker att du ska kyssa.





/KÄCK

Halloj

Halloj i stugan!
Nu sitter jag hemma hos kusinerna. Idag var vi uppe i Hassela och åkte bräda. Dagen va asfin och jag Lina va skitbra. Sedan skulle jag åka vidare lite i en sväng och brädan skär och SMACK säger det och jag gör vääääärsta vurpan. Smäller i huvudet och armen ashårt. Så när jag ska lyfta armen till ansiktet går det inte. Och där kommer Lina asgarvandes (sånt gör man ju när nån ramlar) Sen säger jag : jag har lite ont i armen och vänder huvudet mot henne varpå hon ba: Men du blöder! Jag hade fått värsta såret i pannan och det ser gaaalet ut, ni får nog ett smaskigt litet foto senare höhö. Och min arm är helt fuckad men det går an. :) Vi ska även upp imorrn :)

Men nu ska jag pysa.

/KÄCK

:)

Nu har två kusiner kommit, vi väntar på den tredje och hennes pöjk. Sedan blir det middag och lite paketlek :)

/KÄCK

God Jul

God Jul allihopa.
Hoppas ni får det kanon :)

/KÄCK


Hey där

Det börjar kännas bättre nu. Alldeles nyss har vi fikat, vilket man gör sjuttioelva gånger per dag här. (Jag kanske skrev det i ett tidigare inlägg..?!) Snart borde jag väl gå och va social med familjen, har suttit vid datorn alldeles för mycket. Och imorgon ska jag försöka komma ut lite också. Men känns verkligen inte som jul imorgon. Vi ska ju inte fira med alla kusiner förän på juldagen. Men nu ska jag prata lite med några trevliga på msn. :)

Och angåenge rubriken. På nyår, ska jag önska världens bästa låt :D Min favvo, Hey Där hahaha. :D Klockrent. Sen ska alla mina brudar dansa skitsnyggt(NOT) och jag kör min coolish dans.(Som vissa aldrig kommer få se MÖHÖHÖ)

/KÄCK

...

Nu har min andra syster också kommit hit. Och jag fick min lön. 2000 inte helt fel.
Snart ska vi äta pannkakor. Mumma.
Orkar inte blogga, det har kommit mer tråkiga besked... :'(

/KÄCK


:D

Nejmen gud så trevligt. Min morfar och hans fru har skaffat bredband. Kors i taket :D Så jag kommer nog blogga varje dag. Trevlans. Vi åkte taxi ända hit, som sagt. Sov lite från och till och lyssnade på massa musik. Sedan åt vi, sedan fikade vi (Man fikar/äter alltid asmkt här uppe) Och sedan spelade vi blokus. (Jag vann andra gången!)
Men nu ska jag gå och reta min storesyster lite. (Är man lillasyster måste man vara jobbig..)

/KÄCK

Byebye

Just nu sitter jag med min kaffekopp och har nyss ätit frukost. Om 17 minuter ska jag börja röra mig mot bussen som tar mig till pappa där min syster är. Sedan ska vi åka färdtjänst i typ fyra timmar till ett vinterlandskap höhö. Eller ja, Bergsjö, men snackade nyss med Ingrid och det är tydligen GALET mycket snö där. Sweeeeet :)
Jag vet dock inte hur det blir med bloggen under den här tiden, kanske tar ett uppehåll, jag kommer nog iallafall inte uppdatera varje dag, eller? Ni får nog hålla koll..
Nejmen thats it. Bye Bye Beautiful. Och då menar jag inte dig, utan en låt med Coheed and Cambria. :)




/KÄCK

Wawawewa

Nu sitter jag och väntar på att Mudde ska bli klar. Sedan ska vi dra till Kista för att shoppa lite julklappar. Men jag pallante fixa mig fett mkt så jag är typ klar. Håller på å packar lite tills imorgon då jag åker till morfar :) Nej nu har jag inget att skriva, ska fortsätta packningen. Men ni får en liten bild på mig och min bästis :D Galet kul hade vi i stallet idag iallafall :D Som vanligt :)


Från valborg i år. Solbrillor när det är mulet. Och bulle till kröket, inte helt fel :) Haha


/KÄCK

Horsie


Stallet

Tjosan. Sitter i stallet med massa hästnördar. Jag håller på och mobil bloggar. Så himla coolt haha. Och ja, det är från min 3310, Naaaaaat. Men ni ska iallafall få en bild på mig och en liten pony. Haha:) \KÄCK

Tjosan

Hola amigos. hehe
Idag har vi varit och hälsat på mormor, trevligt. Sedan åkte vi på middag hos min andra moster. Trevligt men oerhört segt. Försökte mig på lite tv-spel, men jag suger ju apballe på sånt, eller att komma igång, och min andra kusin var ju inte så himla hjälpsam. Imorgon är det somsagt stallet, och på måndag bär det av till Bergsjö med syrran. Vi åker färdtjänst buss, typ fyra timmar, och kommer inte hem förän på söndag. Skönt, ska även försöka hinna med lite snowboard med kussen :)

Nuska jag glutta klart på Love Actually och bråka lite med en jobbig person :P haha

/KÄCK

:)

Lördag, fifan vad skönt. Igår kom moster och kusin hit. Så vi åt middag, kollade på film och svullade choklad. Mer än så var det inte. Sedan sov vi och vips så var det lördag. Snart ska jag börja fixa mig för att åka och hälsa på mormor. Sen blir det nog middag hos andra mostern om inte något annat dyker upp, och imorgon är sista ridningen. Oj vilket intressant inlägg, NOT..

Ni får iallafall en bild på världens bästa mormor och en liten knubbig mulatt unge vid namn Ellen med öronen på vift :)


/KÄCK

Ge mig


Från www.vibrera.com (nej jag driver inte)

Men jag har ont i ryggen :( Och behöver massage..
/KÄCK

Hihi

Haha fick nyss hjälp med att ladda ner lite filmer. Eftersom det va knas och stannade på typ 98,7% och jag läste grejjer om att seeda och skit. Men iallafall, sen skulle jag fixa nåt med nåt och jag ba : kommer ta femtio år, så sa den personen "det tar ett litet tag ja, men inte så länge heller"

hahaha och jag kan inte sluta skratta åt det, så himla gulligt sagt hahahaha. Och ni kommer tycka det här är Sveriges onödigaste inlägg men ändå hahaha.

"det tar ett litet tag ja, men inte så länge heller att läsa det här" Så ni överlever nog.

/KÄCK

Youtube



Två godingar

/KÄCK

JULLOV

Äntligen :D
Har precis kommit hem från skolan, eller ja, jag har såklart hunnit byta om till mjukiskläder :D
Idag började vi klockan åtta med massa tråkigt skit på skolgården. Därefter gick LP upp till matsalen där det var massa fika. Och lottdragning och hej och hå. Det är så härligt att gå bageri/konditori på avslutningar. Massor av fika haha *tjockis*
Där satt vi och hade trevligt, sedan åkte jag Samo, Isabel och Banana hem. Och  mer än så är det inte.
Senare måste jag med mamma och handla, jag HATAR det..
Och ikväll får man väl se.

/KÄCK

Hästnörd ohyes

Kom nyss hem från stallet. Först red jag Petite, som var lite busig haha :D Sedan red jag igen på Wilma barbacka i en lite sämre grupp hehe. Typ 10 åringar... Sen har jag bara chillat med söta flickor i cafeterian. Och ojoj vad jag har skrattat. Sara, My, Sabina, Pernilla, Carlsson och även lilla Madde och Cola haha. Himlans vad det kan gå vilt till :P

Sedan har vi även snackat  om nyår. Vi kommer förhoppningssvis (80 % :P ) äta middag innan. Myspys, sedan klockan åtta bär det av, och jävlarns vad det ska bli galet. Hur kul som helst.
Nej nu är det Medium som gäller, sedan en efterlängtad dusch och därefter sängen. Härlans

/KÄCK

Youtube



I like
Weezer - Island In The sun


/KÄCK

Gimmegimme


Klänning och skor - Gojane
Väska - Bianco

/KÄCK

Godmorrn folket

Idag och igår var jag hemma från skolan. Igår bara för att det var jobbigt. Och idag för att jag försov mig och då tyckte mamma att jag ändå kunde vara hemma (Så jag kunde diska -.-)
Igår var en tung dag, och när jag orkar ska jag berätta. Men det värsta jag vet är när folk tycker synd om mig och kommer fram och ba "men hur ääär det gumman". Ni vet själva, man börjar ju bara böla ännu mera.
(Nu undrar ni väl varför jag ens skriver emo inläggen men jag måste...)

Idag är det iallafall stallet som gäller. Ska rida två gånger.
Sedan vill jag även passa på att gratta storkussen Emmelie på 23 års dagen.
Grattis :)

/KÄCK

:'(




Hur fan kan det hända oss?
Tårarna fortsätter rinna. Och dom kommer inte sluta.
För nu är det illa. Det kommer inte gå bra.




/KÄCK

Dagens

Tjolahopp, snart ska jag ta tubish till HC och möta bus. Sen ska vi ner och leka?! hästnördar. Och därefter hem till father.
Jag pallante skriva om dagen just nu, men this is da outfit



Även en bild på mitt brännmärke :O Aj!

/KÄCK

Måndag

Och åter igen är ännu en måndag förbi. Kom nyss hem från stan där jag mötte upp "jackan". Äntligen är den tillbaka :D
Skolan har bara varit chill. Först svenska, sen "teori" med Jan, sen engelska med film och chips höhö.
Nu sitter jag och käkar lite pepparkakor, ska snart packa för att senare bege mig till en tom lägenhet hos pappa :(:) Han är på FEKKKEEEEH på jobbet :P Ha en trevlig kväll,

/KÄCK


HAHAHA

Hahahahahaha vad jag dör av det här klippet, stavmixern hahahaha, Miranda, här har du den! Hahahahaha



/KÄCK

Lördagskvällen

Igår träffade jag många gamla vänner från skytteholm :D Bla Jesper, Flowie, Danne, fj0rtizeN, Jeeves, Acke, Dinny och några fler fyllon. Det var trevligt. Sen drog vi till nån mörk fest :P hehehe. Sen drog vi tillbaka till fyllona och sen drog vi hem. Och när jag Sab och Timmy har gått en liten bit på väg mot sumpan så känner jag att jackan känns lite konstigt. Jag märker att jag har FEL jacka! Nån brud hade tagit min jacka, så nu har jag en förstor jacka hemma hos mig. Hur fan kan man inte känna att man har en tre storlekar mindre jacka på sig?! Ska träffa hon imorgon och byta jacka. Jävla skit, men den här gången var det ju inte mitt fel, för hon gick först. Menmen.

Idag har det varit stall hela dagen. Jag har alltid roligt med min Bästa Bästis Miranda :) Hahaha vi är galet bra tillsammans assåå. Även Sab och Bus har varit med på varsit hörn :)

Nej nu ska jag kanske äta någonting. Men ingen är hemma och lagar mat till mig och jag hatar att laga mat. Blir väl en billy pizza, inte helt fel en söndags kväll tillsammans med lite Erik och Mackan senare eftersom Miami Inc är slut :'(

/KÄCK

Final

Ojoj, hinner knappt skriva. Sitter och kollar på innebandy finalen.
Rysare
Bloggar sen

(senare) :P
Nej jävla skit nu är den slut, och finnarna vann....

/KÄCK

Jobb

God eftermiddag.
Idag började jag inte förän 7. Jobbade med Tobbe och Tobbe. Även kallade T1 och T2. Och T2 är ju alltid lika snäll, säger att jag har varit ute och supit och säger att jag ser förjävlig ut hahahaha, tack! :P Men nu ska jag inte jobba på länge, och snart är det ju jullov :D Kom iallafall hem tre och la mig i soffan och chillade lite. Nu håller jag på å laddar ner "Låt den rätte komma in" som jag och syrran ska se senare.

Nu sitter jag och pratar med Miranda på msn. Hon är den enda jag berättat om det som hänt för. För jag känner att jag inte orkar med alla som vill trösta och så. Men tack för att ni bryr er,´ni som frågat hur det är och visat stöd. <3

/KÄCK

:'(





Jag kan inte ens tro på det, det är för hemskt. Tårarna kan inte sluta rinna





/KÄCK


Dagen som gått

Idag har det varit lugnt, som jag skrev imorse mötte jag Fredrik för att käka lunch eftersom jag oftast tar tusen år på mig att äta fick han va mitt sällskap :P Vi kom till matsalen där det typ var VÄRLDENS längsta kö. Och dom hade insläpp och skit haha. Sen fick vi vår julmat och det bjöds på kaffe, pepparkakor och knäck efter.

Sen var det dags för bak. Jag och Pörn gjorde tårtor. Sedan flippade Maria på mig för att jag typ råkade göra fel med anslagen , *suck*. Resten av dagen lunkade på. Vi slutade 40 min försent, och sedan va även tunnelbanan sen -.-
Väl hemma, bara chill, har laddat ner lite musik. Just nu dricker jag te och kollar på tv. Imorgon natt blir det jobb, på lördag får jag se. Har två val, och på söndag blir det stall.

/KÄCK

Youtube



/KÄCK

Dagens



Lila tröja - Cubus
Svart linne - H&M
Strumpbyxor - Mammsens
Skor - Belle
(Guldarmband - H&M)

/KÄCK

Godmorrn

Just nu sitter jag med min kopp kaffe och ska snart klä på mig, (Nej jag är inte naken).. :P
Sedan bär det av till skolan där jag ska möta Fredrik, sedan ska vi äta på Enskedes finaste lunchställe, NOT! Men det är julbord, vi får väl se hur det blir i år.

Igår såg jag på systrar i jeans 2 :) Och visst kom det några tårar. Jag har även hunnit se Another Cinderella Story (Såndär med perfekt slut som jag älskar :P), 27 Dresses och Step Brothers, den sista inte så jättebra.

Nejnu på med lite kläder, också gårdagens outfit kommer här

hahahaha asså det där kävla tangentbordet, ge mig min kamera!!!

Kofta - Gina Tricot
Ribbat Linne - H&M
Jeans - Cheap Monday
Skor - Din sko

/KÄCK


Vill ha



Jag ÄLSKAR skorna (Mirandas tips :P)
Och så älskar jag ryggen på klänningen, framsidan är ju lite hejochhå :)
Väskan hör lixom inte hemma med det andra men jag gillar den :)

/KÄCK


Dagens youtube

Eftersom den här fuckern inte går att få upp på bloggen får ni anstränga er lite med att klicka på länken. Men låten är inte en fucker, däremot en väldigt bra låt med väldigt bra text! Lyssna och njut :)

Three Days Grace - I Hate Everything About You

http://www.youtube.com/watch?v=1t9K9rM1SVE


Får en känsla av att jag ibland uppdaterar för mycket?! Eller?
/KÄCK

Nyår

Jag och mina kära söta vänninor ska på en fet lokalfest på nyår för ca 400-450 pers :)
Inte helt fel :)

http://www.skyddsrummet.se/lokal/


/KÄCK

HAPPYFACE

Idag har varit en bra dag :D
Hade sovmorgon, började halv tolv. Och på väg till skolan drev jag satan med Fredrik vi sms HAHAHA, han trodde jag hette Erica och skulle provbaka med klassen så han gick och sa det till Maria och allt hahaha. Satt typ och skrattade för mig själv på tunnelbanan bara för att jag är så rolig. Sedan hade vi bageri, Banana var ju som sagt inte där, men jag hade Pörni med mig :) Gjorde en gräddtårta och en White lady, och det gick faktiskt väldigt bra. Sedan smet vi på rast med lite fruktsallad :D Och vet ni vad jag såg då? DET SKA BLI SKIDRESA. Så jag och Pörn gick till Danne för att anmäla oss, kalas, (bara det att jag typ måste sälja mig ikväll så jag kan betala imorgon, det finns risk att folk snor platsen annars (OBS SKÄMT ÅSIDO!!!!)) Sedan bakade vi lite till och därefter drog jag hem. Fick sällskap av Selim och två av hans kompisar. Trevligt :)

Nu sitter jag hemma med en kopp kaffe, ska snart göra skitfittskuksfilm analysen av VÄRLDENS BÄSTA FILM, Pearl Harbor!

So long mf's :)

/KÄCK

Hej och hå, så kan det gå

Käre Hans Carlén. En dag den här veckan kom en lärare fram till mig och berättade att du har läst min blogg, och funnit att jag skrivit saker om dig. (För alla er som undrar, Hans är min svenska lärare. Och jag skrev en sak om han(http://kaeck.blogg.se/2008/october/skola.html )) Sedan sa även den läraren som sagt till mig att du läst något om att jag lägger upp lättklädda bilder! Det gör mig inte glad! För det första så är det väl mitt problem och inte ditt, och för det andra MAN BADAR INTE I TRÖJA OCH BYXOR!
(Förresten Hans, hur hittade du min blogg?)

Men iallfall, nu tycker jag vi lägger det här bakom oss, jag ska sluta blogga om dig, bara om dina lektioner, som jag hatar. Inget illa mot dig, för jag har redan sagt att du är en bra lärare, men kanske lite för bra för små barn som ska bli bagare, men jag hatar Svenska B!

MVH /KÄCK

Tisdag

Och ännu en tisdag har gått. Och den har sett ut som vanligt. Först med engelska, där vi inte gjorde ett dugg vettigt! Sen svenska med Hans, (Hej Hans!) där vi såg fortsättningen på skitfilmen Ivanhoe. Den bar det av mot stallet, men ingen Beccabus där idag. Så det blev lek med Mudde och prat med Sab om NYÅR :) Kommer mer om det sen. :) Mihi

Nu kollar jag Christine, ska väl sussa snart. Imorrn blir det bak med A-klassen, utan Banana :(

/KÄCK

Luciashowen

Haha filmen från luciashowen med Bus och mig :) Aladdin och Jasmine. :)
Miranda han tyvärr inte spela in allt när jag sjöng, menmen :)



Jag sjunger en helt ny värld
Jag säger Men Aladdin de var ju du som insisterade på att ta mattan och nu när den har fått motorstopp så får du faktiskt dra den
Rebecca säger Nej nu struntar jag i den här mattan
Jag säger Nej försök inte

/KÄCK

Boston Tea Party



Sitter och kollar på BTP, och vet ni om att jag bl.a. ska gifta mig med Fredrik Wikingsson?
En av många av männen i mitt liv.
Kanske får bli en kategori, ja vi får väl se! HIHI

/KÄCK

Vill ha?!

Asså jag hittade typ halvt på internet den silverklänningnen jag provat på H&M. Men den jag provade var mindre och sitter tight om ROMPAN! :P
Sen såg jag också en söt liten blåsa :P Eller iaf bakifrån. Så ja, jag vet inte riktigt vad jag tycker.

         

/KÄCK

:)

Back from school.
Sitter med kaffekoppen och kollar på tv.
Det här va ju kul, NOT. Eller en sak kan jag berätta! En kvinna som satt mittemot mig idag på tunnelbanan, hon skalade en banan från FEL håll! Asså jag blev helt förrvirrad, för så gör man ju inte, man börjar där den där grejen är. Aja, gud vilket intressant liv jag har, kollar på hur folk skalar bananer.. *alla antecknar*
Men nu ska jag kalasa lite på mitt kaffe

/KÄCK

Tjolahopp

Idag har varit en bra dag :)
Klockan ringde dock tidigt, men det kanske det snart blir ändring på. Jag fick skjuts ner till stallet där jag red Svampbob. Det gick väl halvbra, men efter det började förberedelserna för luciashowen, där jag och bus var Aladdin och Jasmine. Det gick toppen. :) Kommer nog en liten video sen :P
Sedan har vi bara chillat runt nere i stallet, fick nyss skjuts hem av Dennis och typ halva familjen Blixt. Trevligt värre. :)

Ikväll blir det som alltid Miami Inc, Hål i väggen och Erik och Mackan. Vill egentligen se nån bra film också, men har hela veckan på mig ju. :)

/KÄCK 

Vill haaa

Har suttit och kollat på lite Christian Louboutin skor i pausen i Tack Gode Gud :D
Asså galet snygga skor, och galet dyra


några favoriter


/KÄCK

Trötter

Nu är jag trött. Klockan ringde tjugo över två inatt. Men fick ju iallafall skjuts till jobbet. Jobbade med Tobbe  tills klockan kvart över elva då jag åkte hem. Sen åt jag en macka och sen sov jag i fyra timmar. Nu kommer jag säkert inte ens kunna sova ikväll, och imorgon ska jag ju också upp tidigt. Menmen, snart ska vi käka lite middag, och efter det är det tårta till efterrätt, fick med mig en mjölkchokladmousse hem :) Mumma Sen är det ju handboll ikväll också. :)

Slänger in BYZ - Hey Där, gillart!



/KÄCK

Dagens youtube

Jaha dåraaaa, snart är det bedtime. Juppsi, tidigt i säng, ska upp typ 02.20 inatt. Sen jobbajobba. Sen hem och sova. Sen är det nog hemma kväll för på söndag är det stall. Vilket oerhört spännande liv jag lever :P

Här får ni allafall en liten låt av mig. (Och förknippa den inte med Johan Palm för han är konstig)
Väldigt bra är den iallfall. 

 

/KÄCK

Dagens


Tröja - Cubus
Grått Linne - Cubus
Strumpbyxor - H&M
Skor - Belle
Armband - H&M

idag var det bak och bus med Banana. Sitter nu hemma hos mor och ska kolla en film, sen blir jag hämtad av pappa, hem och äter, sen måste  jga ju typ sova :P

/KÄCK

GE MIG

Skor som dom här gör mig glad
Dom är vääääääldigt fina och jag vill gärna ha dom hemma hos mig
Visst hade dom kunnat haft lite finnare spännen, men ÄSCH!
Men det är värsta märkes skorna som kostar typ femtioelva miljoner kronor. (ca)
Aja, drömma går ju :)


Gimme gimme

/KÄCK

Fitta

Ja jag kände att jag behövde ha det som överskrift. Jag gillar inte att jag har fått humörsväningar. Eller dom kommer när jag är hemma. Nu sitter jag nyduschad och väntar på Medium. Men glad är jag inte.. Eller jag är glad för jag fick hoppa Betty.
Annars så såg dagen ut såhär:
- Öppethus gick bra.
- Stallet gick bra.
- Min hund är en diva.
- Jag vill shoppa.
- Imorgon natt ska jag jobba så jag kan inte gå ut.
- Hejdå
/KÄCK

Good morning

Idag vaknade jag tio, klockan stod på elva men jag bestämde mig för att gå upp, eller för att byta ställe, tog täcket och gick till soffan istället. Gjorde en liten macka och drack lite apelsinjuice, och gissa vilket program jag fastnade framför?!, hahaha det där barnprogrammet jag kollade på igår om strutsar, idag handlade det om isbjörnar hahaha. Men det är ju asbra, bara det att ett litet barn snackar med en dator. Och datorn berättar massa fakta. Men så söta dom är! Asså isbjörnarna. Men ehm, glöm inte att jag har fyllt sjutton! Men det är lärorikt! Hehe

Om typ 45 min ska jag bege mig av till skolan där jag ska stå i butiken hela dagen med Banana. Eller ja, två timmar. Sen får jag skjuts av min far till stallet där det ska hoppas lite pålle.

Och nu ska jag bara chilla lite,
/KÄCK

Ge mig

Den hrä klänningen är jag sugen på just nu, och jag måste köpa en nyårs klänning. Eller sy upp en jag har hemma, tycker den är för lång, iallfall, klänningen kommer från http://www.gojane.com/



/KÄCK

:O

Men ååååh, det är ju onsdag! Jag skrev ju att jag skulle kolla på Medium. Men icke, för det går ju imorgon. Satt iallafall nyss och mös i soffan med en speciell framför Bonde söker fru. Älskar det programmet haha :)

Men jaha, nu blir det väl lite mer soffmys.

/KÄCK

Youtube

HAHAHHAHAHAHAHAH jag älskar den här...  Så jäävla skön hahaha

/KÄCK

Jag är trött

Nu är jag trött, låg och tänkte sova lite i soffan, och precis när jag nästan somnat säger pappa att jag ska lägga mig i min säng istället, eftersom hans kompis ska komma hit. *suuuuck*
Idag har det bara varit skola, jag och Banana har busat och myst med gulliga små hundar. Sen mobbade jag min älskling Fredrik också. Han älskar mig, verkligen:) Men han är dålig för han är  värre än mig vad gäller att dra tjockisskämt när tjocka människor är i närheten. SKÄRPNING FREDRIK!

Ikväll blir det bara Bonde söker fru och Medium :D Och vet ni vad, imorse, satt jag och kollade på barnprogram :$ Hihi men det handlade om strutsar och det va asbra! Dom är stencoola haha :P Imorgon är det öppethus i skolan, men jag ska till stallet och rida pålle, så blir inte där så länge.

Men nu orkar jag inte hålla på med det här, jag ska hitta på något roligt.. Typ inte men ändå.
/KÄCK


Yooooutube

Asså okej, det var inte den här jag hade tänkt lägga in, jag kommer inte ens ihåg vilken det var. Men eftersom Beccabus tvingat mig söka på youtube "Johan Palm publik" så kom bla den här upp. Okej, hon är ju bara sjuk.
"Han betyder mer för mig än hela min familj" okeeeeeeeeeeeeej, chilla va,
Haha men Johan är ju lite skön när han dricker Cola när dom intervjuar honom, hahaha,

Menmen, enjoy fröken Craaaaazy


/KÄCK

Idag

Först och främst, CARIN MIRANDA ÖSTLUND, jag tycker det är gay att svara på kommentarerna i den som kommenterats blogg. Så det tänker jag inte göra! Man får komma tillbaka och kolla svaren :) End of discussion.

Idag har jag iaf klippt mig, av Emma på St: Martins. Blev jättenöjd. Sen följde jag med henne till hennes matte, STACKARS lärare hahahahaha, det va kaos. hahaha. Poor guy. Sen åkte vi ned till stallet, chillenani lixom. Sen åkte jag hem och åt middag eftersom min käre far fyller 52 år idag. Grattis pappsen <3

Detta firas med en liten bild på han :)


Tagen för typ två år sen, han ser likadan ut. Visst tror man inte han är 52? :)

Snart ska vi äta lite tårta, mumma :) Kastar nog in ett litet youtube klipp sen, har ett i tankarna haha :)

/KÄCK

Dagens



Tröja - Vero Moda
Linne - H&M
Jeans - JC
Skor - Belle (99:- passa på :))

/KÄCK

HAHAHA



Bajs, hahaha mogna Ellen. :P

/KÄCK

Shopping :)

Som sagt var jag ju med Banana i stan idag. Provade typ världens snyggaste klänning. Men ack så dyr. Men köpte lite julklappar och så. Det blev:

- Present till pappsen som fyller år imorgon :)
- Julklapp åt äldsta syrran
- Mascara till mig
- Parfym till mig
- Skor till mig




Härligt :) Sen käkade vi på donken, och sen var det bara att åka hem. Imorgon ska jag klippa mig :D Och snart ska jag möta bus i HC för vi ska ner till stallet en snabbis. Sen hem till far min

/KÄCK


Skoooola

Hellu, sitter i skolan med Samo, Banana, Ullan och Pörni. Vi håller på med engelska uppgifter, märks det eller? Nejmen vi ska skriva en skit filmanalys, men eftersom jag skriver om världens bästa film Pearl Harbour så är det lite roligare.  I skolan idag har vi ju typ bara chillat. Efter ska jag och Banana i till stan. Ska kolla nyårs klänning och grejjor. Ska köpa en parfym också, Amor Amor av Cacharel, som  min käre far skulle ha gett mig i födelsedagspresent. Kommer ju såklart få pengar :D

Haha men nu ska jag faktiskt jobba lite!

/KÄCK 

RSS 2.0