My room

Har gjort ett litet ihopklipp på hur mitt rum kommer bli.. Eller som jag tänkt mig iallafall.. Kommer ju piiiiffa lite med färgglada lampor, som jag inte riktigt hittat än. Sedan kanske jag ska ta ett lila likadant överkast istället. Kommer bli såååå fint :)

 
/KÄCK
 
 

<3



i miss you so damn much
 
/KÄCK

Tussar

 
/KÄCK

Outfajt

En outfit någon helt,, Toppen är från Bangkok och byxorna från Zara. Jag har ingen aning om vad jag gör för pose.. 

Varm..
 
/KÄCK

Pantiiis hahaha

I will never know the reason
 
/KÄCK

Sophia Silverspik

Asså shitgoddamit (mitt nya favvouttrycktyp haha) vad snygg denna brutta är. 
 
 
/KÄCK

Patong, 03.01.13 - 08.01.13

Dags för ett litet Thaiinlägg kändes det som.. Efter PhiPhi tog vi oss vidare till Patong beach i Phuket. Vid piren hittade vi en taxi som körde oss in till city där vi vandrade omkring och letade hotell. Hittade ett skitfräscht där dom tillät oss att bo fyra i ett trerum. Dubbelsäng plus extrasäng. Sedan på kvällen var vi på bio. Såg life of Pi. Biografen var iskall och en thailändare som jobbade där blev kär i Natta (surprise). 
Dagen efter blev det strandhäng. Efter första ölen träffade vi fyra Australiensare som vi hängde med några timmar, och drack massa bärs i vattnet. Skitsoft dag, så klockan fem vinglade vi hem och powernapade innan vi slet oss upp igen för att möta killarna för middag. 
 

 
Efter god middag så gick vi runt och drack lite innan vi bestämde oss för att gå på ping-pong show. Men den har jag redan berättat om så det får ni läsa i tidigare inlägg. Sedan fest hela kvällen med tequila bodyshots. (Våran favoritbar blev ett ställe med 3 tequila, blääää, för 25 svenska kronor.), vi tappade bort varandra, återfann varandra, tog kort med kineser, jag fick mitt tredje Lil Wayne linne och mycket mer roligt.. 
 
 






Denna bild kan vara en av mina favoriter. Som vi har skrattat åt den. Två små fyllon som pussas med öppna ögon hahaha. 
 
De andra dagarna har jag inte så mycket bilder från. Men de varvades med strand, fest, moppeutflykt, fest, presentjakt, fest. Vi träffade även Tyresöarna igen som vi hängde med. Även Elias och Tom från Koh Tao, och en gammal paralellklasskompis till mig från gymnasiet. :) Satan vad kul vi hade i Patong. 
 


 
/KÄCK
 
 

Bajamaja

Hej bajsungar. 
So whats crackin in ma lajf you wonder? 
Jobb: Jag har börjat jobba på Valhallabageriet på Karlaplan. Går jättebra. Sköna jobbarkompisar och ett bra begeri.
Stall: Har ridit Lavina på dagarna nu när jag har jobbat natt då hon ska sättas igång igen efter sin skada. Sedan rider jag mest på Alma, som jag även hoppar. Går framåt :)
Vänner: Alla mongon som vanligt. 
Pojkvän: Jag har självklart pojkvän. Not hahahahaha. Kul. 
 
/KÄCK

favourite

Asså för er som missat denna hemsida. Ni mååååste titta. Är typ det bästa jag vet.. 
http://lolthatsme.tumblr.com/

 
/KÄCK

.

when our friends talk about you all it does is just tear me down
cause my heart breaks a little when i hear your name
 
 
/KÄCK

Därför älskar vi My

My: Men jobbar det några snyggingar på ditt jobb eller?
Ellen: Asså näää typ inte. Han jag har jobbat med är typ 190, skitschysstm, rolig och mulatt.
My: Men va??? Ska jag komma eller?
 
/KÄCK

En gammal goding

Maja pratade häromdagen om detta inlägg. Som jag nu läste och tänkte dela med mig av... 
 
Nu är det dags för mig att spå framtiden för ma gang. Vad har hänt med alla om 20-30 år (ni får sätta åldern själva)
 
Ellen, affärskvinnan - Ellen har öppnat sitt bageri som blivit väldigt framgångsrikt pch det styrs med järnhand. I kassorna jobbar massa unga snygga killar. På jobbet står hon höggravid och jobbar då hon väntar sitt andra barn tillsammans med Philip. Dock så knakar det lite i förhållandet för att Ellen jobbar för mycket.
Sabina, miljardären - Japp. Sabina har blivit rik. Men vi alla förstår ju hur. Hon gifte sig tillslut med en 97 år gammal man som strax efter bröllopet dog. Nu är det massa rättegångar om hurvida Sabina eller familjen ska få pengarna han lämnat efter sig. Sabina säger att hon älskade honom väldigt mycket, och att hon bara låg med massa andra män för att miljardären ville det.
Emma, skånekvinnan - Emma kom aldrig tillbaka från Skåne. Hon och Douglas fann varandra när dom red en uteritt en sen sommarkväll i solnedgången. De är det hetaste paret inom ridning och Emma bossar både över Douglas och gården.
Sara, ensamvargen - Sara vägrar skaffa pojkvän. Det är hästarna som är allt. Hon tävlar på den högsta möjliga nivån och är en riktig vinnarskalle. Vinner hon inte sitter hon och gråter efter och mamma Susanne kommer och försöker att trösta, men Sara bara skriker åt henne. Den enda hon verkligen älskar är Flower Power som hon har stoppat upp och har ståendes i lägenheten för att kunna sitta lite på då och då.
Maja, sexkvinnan - Efter att Sara och Ellen kännt att det var dags att sluta med hångelskolan tog Maja den ett steg längre och gjorde den till sexskolan. Hon utbildar par och har även några unga lärljungar som hon myser lite med då och då. Maja har gjort många framträdanden i Fråga Olle Dokumentären.
My, octomom - Hon gifte sig tillslut med Kevin och tillsammans har dom adopterat barn från många många länder. Alla barn är väldigt lyckliga och My behöver inte jobba eftersom hon tjänar massa pengar genom tv- och tidningsframträdande. "Jag vill ha en i varje färg, säger hon till Aftonbladet när dom undrar när det räcker med barn".
Miranda, bidragsmorsan - Miranda och Danne gifter sig och bor kvar i villan på Lidingö. Hon köper sin 23e katt och får fyrlingar. Danne jobbar medan Miranda sitter hemma och kammar sina katter och dricker kaffe. Hon åker ofta till Hufvudsta och visar sina barn vart Barney stod och tvingar alla fyra pojkar att börja rida.
Carlsson, fritidsledaren - Carlsson är kvar på Hufvudsta. Hon jobbar som fritidsledare eftersom hon höll på att gå in i väggen av att jobba i stallet för att det var för stressigt. På kvällarna tar hon hand om Linda och AK som nu bor hemma hos henne.
Lakey, läraren - Rebecca läser upp sina betyg och blir engelskalärare på gymnasiet. Men hon pallar inte med sina elever så sätter oftast på en film och sitter och dricker spetsat kaffe medan hon äter croissanter. Efter lektionen har hon sex med ett vältränat lammkött och går sedan hem till sin lilla lägenhet och dricker massa vin.
Persson, hästprofessorn - Rebecka har blivit en framgångsrik professor som kan allt, ALLT om hästar. Hon åker jorden runt och har föreläsningar. Hon jobbar även som kärnfysiker, universitetslärare och it-tekniker på fritiden eftersom hon känner att hennes hjärna "inte är tillräckligt tillfredsställd."
Emelie, fashionistan - Daniel blir innebandyproffs och de flyttar till USA där Emelie får jobb som vd för Prada efter att en anställd på Prada sett henne på gatan. Hon blir snart Hollywoods kändaste ansikte och skapar sitt eget framgångsrika märke. När hon kommer tillbaka till Sverige för att hälsa på har hon solat sönder, blekt håret platinablondt, gjort silikon och botoxat sig alldeles för mycket i både ansikte och läppar.
Beatrice, volontären - Bea kände att hon ville sprida sin glädje så hon väljer att skita i att hon fick högsta möjliga betygen i grundskola, gymnasium och på universitetet och flyttar istället till Kina där hon säger att hon känner att hon egentligen hör hemma. Hon träffa Choo som hon sedan gifter sig och de åker runt med sina glasögon och fjällrävenryggsäckar och hjälper de behövande.
 
Och varje år tills vi dör har vi återförening i Falsterbo och skrattar åt gamla goa minnen.
 
/KÄCK

lägenhet?

Från något jättejobbigt. Över till något som gjort mig glad. 
Jag och Fanny har tyyyyp fått en lägenhet. Man vill ju inte ropa hej before you're over the bäck liksom. Men vi var på lägenhetsvisning idag, i Rinkeby Yao. En fyra på 89 kvadrad! För 6600 i månaden. Ingenting! Och Fanny ligger etta i kön så den borde verkligen vara vår. Men vi väntar på slutgiltigt besked. Huuur fett? 
Nu är jag redan helt besatt i inredning (innan jag kom på att jag skulle bli bagare ville jag ju bli inredare ;)) så ääälskar allt som har med det att göra.. Kommer bli sååå fint.. 
 
/KÄCK

R.I.P

Vila i frid min älskade Silja.
Jag älskar dig.
 
varför ska livet vara så jävla jobbigt ibland
 
/KÄCK

Tant Ellens Molly ^^

Hon var lite tröttare och sov för det mesta :)
 
 
/KÄCK

Tant Ellens Ebba ^^

 
 
/KÄCK

Min lilla tant imorse <3

 
/KÄCK

Inköp

Jahopp då ska jag ta och visa vad jag köpte i Thailandooo och Bali :)
 


Och blå, röda, svarta och gråa låga converse, och ett par vita höga..
 
/KÄCK

I will always love you

Min älskade lilla bebis

 
/KÄCK

wuhuuu

My big love Nate Ruess (sångaren i FUN) har har gjort en ny låt, en duett med Pink (undrade aslänge vem det var med, Pink var ju sjukt oväntat).  Men satan vad den är bra. 
 
 
 
/KÄCK

Koh Phi Phi, 29.12.12 - 03.01.13

Den 29e lämnade vi Koh Phangan. I rättan tid eftersom jag var ganska trött på ön. Jag och Lakey hade ju bokat boende ända till den 6e januari, men jag bestämde mig att hänga på tjejerna istället. Så vi kom till nattbåten vid ca åtta på kvällen. Där man fick en varsin liten madrass med tillhörande hård kudde.
Vi fick sedan sällskap av Tyresö dudesen som fortsatte stalka oss. Det blev nattbåt, buss och sedan båt och sen var vi framme på Phi Phi. Tjejerna hade redan boende så vi tog oss dit. Men när vi kommer dit säger dom att dom inte har ett rum, vilket dock gynnar oss som istället får ett rum precis vid stranden. Superfrächt och viktigast av allt! Riktiga täcken. Vilken lycka. Nu kände vi dock att det var dags att ta det lite lugnt så vi gjorde en liten snorkelutflykt, dåligt väder och inte så jättebra sikt men trevligt ändå. Och sedan hängde vi på stranden. Åt mat och gick sedan runt och kikade lite innan det var dags att sova lite. 
Sedan var det dags för nyår. Vi började med att möta upp Tyresö för en familjemiddag och därefter drog det igång. Besvikna var vi dock på att inte ha fått tag på en lykta att skjuta upp i himlen, så då kan ni förstå glädjen när Natta och Freddan tjugo i tolv kommer springandes med en. Så det var bara att köpa skumpa, och börja skriva på lyktan. Och en liten side story. Vi står i vattnet, lite efter tolv och ska börja tända lyktan då någon skvätter vatten på den. Så vi får stå aslänge och hålla i den för att den ska fylla tillräckligt med varmluft. Samtidigt, bara för att vi var så kattiga så samlas det massa folk som typ står längs strandkanten och kollar på oss heh. Så tillslut bestämmer vi oss för att släppa den. Och vad händer då? Den böjrar sjunka mot vattenytan och alla typ står och hånar och buar, när det oväntat, precis innan den nuddar vattnet stiger igen och alla jublar. Det var ett så underbart moment så ni fattar inte. Fan vad mysigt det var. Sedan var det bara nyårskyss och därefter festade vi vidare. Bästa nyåret hittills. (Här är en film från nyår. Vet inte om den är offentlig men pröva. Kommentera annars :))
 
 
 
 
Sedan var det dagen med stort D. Thaiboxning. Redan när vi var på Koh Phangan berättade Natta om en bar där man får köra Thaibox mot någon och sedan får man en bucket om man gör det. Jag har ju alltid velat slåss men efter middagen med Tyresö, när vi kom dit var jag mer än nervös och kände att jag skulle banga. När det sedan kommer upp en tjej i ringen, och tjejerna och Tyresö sträcker upp min arm, skriker och tjoar att jag ska upp så kan jag ju inte banga. Det var bara att köra. Såsmåningom var det min tur. Efter att jag känt första slaget, hårt som fan, så tänkte jag bara "Oh, its OOOOON". Och köttade som fan. Och vann. Såklart. I andra ronden krossade jag, och då ville hon inte köra tredje ronden. Synd att vi inte får med det på film, men efter att filmenär slut, så håller domaren i våra händer och sträcker upp min och jag typ hoppar omkring och höjer armarna. Hahha. Så jävla kul var det. Mitt adrenalin var laaaaaaaagom högt...
Haha jag är lagom kaxig i andra filmen när jag går och typ tar ut vinsten i förväg.. 
 
Därefter fortsatte vi att kröka. Resten av dagarna vi var där så var det strandhäng, kolla på Thaibox men inte så mycket festande. Nu får ni massa bilder från nyår. En av de två gångerna jag var sminkad haha :)
 
 
Sedan var vi även nyttiga och turstiga och tog oss upp till en view-point. Jag höll typ på att dö men det var jättefint där uppe. Dock sög solnedgången, men vad gör det om hundra år!
 
/KÄCK
 
 

Koh Phangan, 23.12.12 - 29.12.12

Jaha dags för nästa inlägg. Det gick ju snabbt. Jag åkte från Koh Tao, avvinkad av en liten Sebbe och timman med båt var inte en ul resa. Shit! vilka vågor. Massa kineser spydde. Jag klarade mig. Kommer fram till Phagnan och tar en moppetaxi till mitt boende. Typ in the middle of nowhere. Fick ett rum, fräscht, men nu var jag för första gången ensam på riktigt. Jag hittade en seven-eleven. Köpte två stora Chang, drack dom, och däckade typ hahaha. Morgonen efter gick jag och åt frukost. Sedan frågade jag en kille om han visste hur man åkte till Haad Rin, själva fest stranden. Han berättade och sen började vi prata lite och han och hans kompis skulle åka runt lite på en moppe. Så jag hakade på. Hyrde en moppe och så åkte vi runt och kollade lite på ön och jag kände att det skulle ordna sig även om jag var fett ensam haha. 
 
Här har vi dom. Från Chile, kommer inte ihåg namnen dock. :)
 
Detta var alltså på julafton. Då även mina små flickor skulle komma till Koh Phangan. Så jag fixar mig lite, drar på mig klänning (enda gången på hela resan) och tog en taxi in till staden för att äta julbord med dom på en norsk bar. Fyfaaaaan vad gott det var. Efter middagen var det julklappslek och sedan drack vi bara litegrann, spelade lite bi ljard och avslutade kvällen på ett pool-party som var skitkul :)
 
 


 

Dagen efter var det dags för ett X-mas full moon party. Mötte helt oväntat Andy, en kompis till Tyresö grabbarna på min Seven Eleven så jag åkte taxi in med dom då dom bodde nära mig. Jag mötte upp tjejerna och så åt vi middag och sedan började vi måla oss med kroppsfärg som lyser av alla lampor dom har på fullmoon. Sedan gick vi till SameSame igen (där vi ätit julbord) och fortsatte målandet då jag mötte en dansk kille jag träffat på Koh Tao. Så vi klämde oss ner vid bordet där danskarna satt och började måla . Och där spårade målandet ur hahahah. Alla hade typ kukar på sig, det stod ELLEN KÄCK över en killes hela rygg, och  Freddan fick en mustach. Därefter blev det en kort kväll för en liten Ellen som blev piiiiiiiiiittfull och fick sättas i en taxi och åka hem.. 
 


12e och sista bilden beskriver typ hur bra jag mådde när jag åkte hem...
 
Den 26e tog jag med hela gänget med Max, Tomas, Victor, Andy, Anton, Galle och Madde till tjejerna och så åt vi en gemensam middag. Därefter drog vi tjejer omkring lite och drack och spelade biljard med några andra som tjejerna träffat under resan. Senare mötte vi även upp Tyresö (nu får det vara gruppnamnet på Max och dom). Vi hade så sjuuuukt kul denna kväll. Blev dock inte så mycket bilder. En när vi var med dom andra. Och sedan får ni bara två strandbilder :)
     
 
Dagen efter var det bara lugnt, sedan den 28e var det dags för FullMoon party. Det ordentliga. Vi började med en middag med några (typ tio haha) grabbar som tjejerna träffat på Koh Samui och åt lite middag. Sedan målade vi oss lite igen och sedan började vi kalasa. Mötte även upp Tyresö i vimlet och kvällen slutade inte alltför sent. Jag tyckte Full Moon var sjukt överskattat. Väldigt trashigt. Menmen. :)
 

 
 
Sedan den 29e åkte vi till PhiPhi men det är en annan historia :)
 
/KÄCK
 
  
 
 

hejhejhemsktmyckethej

Heeeeej sötnosar. Hade en grym kväll igår. Ikväll jobbar jag natt. Vill bara visa att jag lever haha. Ska få ihop nästa Thailandsinlägg i vecan. Hold out.
 
 
/KÄCK

Hur ska jag klara mig utan dig?

 
/KÄCK

Valhallabageriet och Alma

I onsdags började jobba på Valhallabageriet. Känns skitbra.. 
Sedan har jag börjat hoppa Alma, en ny häst i stallet. Förra fredagen gick det sådär, igår gick det skitbra. 
Ikväll blire lite utgång. Imorgon börjar jag jobba natt. Klockan tolv söndag kväll. Två veckor. Skitkul :D
 
Byebye
 
/KÄCK

Var tvungen att we<3a lite kids fashion..

Om folk nu bara men guuuud vad taskigt att hålla på att klä upp sina barn.
Shut. The. Fuck. Up. Barnen slipper ju se ut som fucktards. 

8970970a85c811e2ac9b22000a1fb864_7_large554938_429499330468426_917449845_n_large307366_477822885612586_1577003131_n_large
 
/KÄCK

fäshiån

Asså jag dör.
 
 
/KÄCK

Koh Tao, 03.12.12-23.12.12

Jahadå. Dags för första inlägget. Vart ska jag börja. 
Jag och Lakey kom dit den 3e om jag tänker rätt. Vi fick flytta in i en liten Bungalow ett stenkast från stranden. Dom första dagarna var vi på stranden, snorklade, solade och åt majskolvar. Lakey gick väl in runt tre och hängde på internetcafé och jag runt sex då solen började gå ner. Efter dusch och ofta en liten powernap gick vi och åt. Ny restaurant varje dag. Sedan gick vi till det stället där man förade och köpte två buckets för en.. Första dagen träffade vi några tatuerade fransmän som vi festade med.. (Jag badade eller trillade i med kläderna på haha)
 
En kväll träffade vi fem killar från typ Skottland, Irland och något mer som vi festade med. Dom var assköna och vi dansade på borden och hade det allmänt kul..
 
 
Dagen efter träffade vi tre killar, (Dom jag även träffade på Koh Samet innan jag åkte  hem) när vi badade och försökte bli av med en stalker. Dessa killar festade vi med två kvällar. Dom var asrolig. Jag kommer bara ihåg att en heter William och en Persson i efternamn, men vi kallade dom Blå-ögat, Roliga skrattet och Skägget. (Dock är inte blåögat med på bilderna, utan en kille som jag kallade Dr.Kosmos för dom var sjukt lika.).
 
Sedan en kväll skulle jag och Lakey precis sätta oss vid ett bord då tre killar tänker ta det. Så det blir lite, "No you take it" och vi ba "No you can have it". Och sen säger jag: "We can share". Varpå vi sätter oss alla vid bordet och kommer fram till att alla är svenskar haha. Så vi snackade med dom här killarna och fortsatte kröka tillsammans och hade skitkul. David, Viktor och Johan hette dom och vi hängde med varandra två dagar till. På stranden på dagarna, middag på kvällen för att sedan åka och spela minigolf. (Hur kul som helst men jag sög balle) för att sedan festa mer, och strandhänga mer innan det var dags att skiljas åt då dom skulle åka hem. Men vi klickade asbra, dock har jag inga efternamn på dom så där försvann dom haha. 

 
Därefter anmälde jag mig till dykkursen. Första dagen då alla möttes hälsade jag på två söta blondiner, omedveten att vi skulle klicka så satans bra (Det var bara Camilla och Fredrica som gick det eftersom Natta redan hade dykcert, så henne träffade jag senare). Så nu var mina dagar fyllda av dykning och lite teori, kvällen då vi hade tagit dykcertet firade vi först med middag med Ami, vår dykinstruktör och Ben som hade en annan grupp och alla som tog certet. Och Lakey var med. Sedan gick vi tjejer till en random bar med Ben och krökade (då gick Lakey hem) för att sedan forsätta med Lotus och Fishbowl. Detta är också sista kvällen med min första kamera då den inte längre kunde öppna sig pga. all sand.. (Ser ut som om jag flashar min tutte hela tiden men det är min bikini haha)

 
Dagen efter detta åkte Lakey hem. Jag fortsatte med dykningen tillsammans med Freddan och Camilla för att bli advanced divers (vrakdykning, djupdykning ner till 30m, navigation, boyancy och nattdykning). Sedan efter vi blivit advanced var det ut och fira igen. Samtidigt som det var sista kvällen för brudarna då dom skulle en sväng till Koh Samui innan Koh Phangan. Så supa blev det. Och det var denna kväll jag träffade Sebbe. Vi gick förbi en bar och han pratade med tjejerna. Sedan när han gick in igen klickade det och jag gick fram till honom och frågade om han var från Falsterbo. Och efter lite förklaring fattade han vem det var och vi bestämde att träffas dagen efter. Så dom sista dagarna hängde vi typ hela tiden. Han visade mig en uuuunderbar utkiksplats (ingen hade kamera :(), Vi hängde där han jobbade, (jag drack och han jobbade haha). Bland dom sista dagarna träffade jag även Elias och Tom som bodde där jag bodde och som jag festade med (som även var snälla och lät mig sova hos dom min sista natt eftersom jag inte hade boende). Jag träffade också Max, Victor, Anton, Tomas, Candy och Madde på Koh Tao en dag. 
(orkar inte ändra storleken. Men en bild på Sebbe och mig. Jag fick hans tröja haha, så fickhan låna min.. Jag bytte tröja med killar heeela tiden hahaha. Och så hade han gjort ett sugrörshjärta och en pappersros till mig haha. Så söt)
 
Det var nog en bra samanfattning på Koh Tao. Självklart träffade jag massa random people och gjorde massa annat som inte kom med. Men på Koh Tao var det mest supa, dyka och sola. Gjorde inte en enda lite utflykt.. Men har man semester så har man :)
 
/KÄCK
 
 
 
 

Nu händer det!

Okej folket. Nu ska jag försöka få ihop några Thailand/Bali inlägg. Jag tänkte dela upp det med ett inlägg per ö/ställe och sen ett inlägg med beskrivningar på alla jag träffat, och sedan ett om alla inköp.. Så alltså kommer det bli: 
- Koh Tao
- Koh Phangan
- Koh PhiPhi
- Patong
- Koh Chang
- Koh Tao
- Lombok
- Kuta
- Gili
- Koh Samet
- Bangkok 
 
Kolla min armhålevalk hahahaha
 
/KÄCK

h3h3

Hej folket. Jag orkar inte riktigt blogga... Men slänger upp lite jäääätteroliga bilder..
 
 
/KÄCK

Nareina

Igår kom Linda till mig och berättade att Nareina ska flytta till ett nytt hem. Direkt hon sa det började jag ju gråta men sedan stod hon och berättade om hennes nya hem. En liten tant ute i Södertälje som bara ville ha en mysig liten häst. Och hon hade blivit kär i Nareina direkt. Så hon kommer nog åka redan i helgen. 
Som Linda sa. Det är tur att jag hann komma hem.. 
 
Min älskling. 
 
/KÄCK

RSS 2.0