Holla

Heeeeeeeeeej. Jag har blivit bajsig på att skriva. Men jag jobbar och tränar och är i stallet. Så jag hinner inte riktigt för jag är ganska trött när jag kommer hem och så har typ min syrra stängt av den. Iallafall, nog med bortförklaringar. Vet ni vad jag har köpt :') En klädställning. Det är så himla fint. Dock var det så att byrån jag skulle ha va slut :( Förhoppningsvis finns den imorgon när mamma ska dit och kolla. Men jag orkar inte fota nu, förlåt.
To do list:
- Visa bilder på rummet (när det är hel klart)
- Skriva om min händelsefulla onsdag
- Boka tid på ungdomsmottagningen (oooh vad har hnt nu? ;))
- Boka ny tid hos tandläkaren -.-
- Växla in pengar på banken
- Ringa eller maila veckorevyn (jag ska tydligen ha tre prenumerationer...)


Steffi och jag utanför limmon i onsdags :)

/KÄCK

hej

Förlååååt. Och ni vet varför.
Inatt jobbade jag. Gick bra. Sedan sov jag och därefter åkte jag och Silja och kollade på Theos match. Vinst med 2-0. Bradär. Sedan åkte vi hem till honom och sov och efter det åkte vi och lämnade Silja och gick sedan på Vampyrer suger. Och typ alla har sagt att den sög. Men jag tyckte den var skoj. Tror typ ingen tycker den är kul för att dom inte förstår skämten. Det var typ bara jag och en annan tjej som skrattade åt alla haha. :) Och han som spelar Jacob. MUMS!
Efter bion åkte jag och min pojk åt varsit håll för imorgon går han i skolan och jag ska på IKEA :D
Mötte upp Maja för en liten Dr.Phil promenad haha :) Baby <3 

Nej nu ska jag om jag orkar blogga mer, annars chilla.



En bild från sommarbetet 09 :) Moi och Berra

/KÄCK

Im alive!

Jag vill bara berätta att jag lever. Bara jobbar och har festat till och med hoho. Men det kan jag inte berätta om nu för jag ska sova nu, sen stall, sen jobb. Jobbar hela helgen så ni kanske inte får så mycket update. Sorry guys. But I love you!
Not.

/KÄCK

<3


/KÄCK

Jag <3 målgester

De bästa (iallafall ca den tiden :P):
0,29 haha suga kuk XP
1,29
2,09
2,23
2,58
3,17 Denna är bäääästa. Motståndarmålisens vatten. Helt klockren.

/KÄCK

Hahahaha

Hur rolig är inte jag på den här bilden? :P

Funnet

Hejsanhoppsan. Här sitter jag och laddar inför träningen med EN POWER-PROTEIN-ENERGY-BAR. Eller en fet godispåse som jag köpte igår när godiset kostade 3,90 i HC.. :) Kanske inte det ultimata men det springer jag ju bort ikväll. Iallafall har jag suttit och kollat på IKEAs hemsida och bestämt att mamma ska få köpa en klädhängare till mig imorgon när hon ska till IKEA. Kommer bli grymt :D Och så vill jag ta bort min garderob och ha en byrå istället. Iallaflal det var inte det jag fann. Utan kollade lite på H&M och fann detta:
Och så har jag spanat på lite skor. Och kom på igår kväll att jag MÅSTE ha ett par beiga skor.
Asså about dom blåa. Jag blir galet sugen på dom men där framme så ser dom sådär ihopsydda ut, om det är någon som fattar..

/KÄCK

Kräftskiva

Halloj. Har inte haft någon ork att blogga. Igår jobbade jag med Mattis, gick bra. Sedan åkte jag direkt till stallet och hängde med underbaraste Persson. Sedan skötte jag äntligen Nareina :) Och sedan åt jag den nu äckliga köttfärspajen. Besvikelse. Därefter var jag mer med Persson och sedan tog jag sällskap hem med Sundesten. Och jag glömde ge dig ditt wienerbröd btw! Du får ett nytt :)
När jag kommit hem åt jag två crossianter och godis (det kostade 3,90 i HC igår :O) Och sedan kollade jag tv innan jag slocknade. Idag är jag ledig så har nyss ätit frukost och har nu övergått till godis. Jag har en tendens att tjockisäta när jag är ledig.. Iallafall så är det träning ikväll och jag pallar inte -.- Men måste.
Nu får ni länkarna till kräfskivealbumet på facebook. Som jag btw döpt till Livet är en fest no.4 när jag redan hade ett sånt som jag borde fyllt på. Jaja. :)
http://www.facebook.com/album.php?aid=203818&id=634170768&l=558c9f999f

/KÄCK

Jag blev fett glad, sen ledsen

Trodde Kenza hade hittat min braiga blogg :(

/KÄCK

Ellen och Theo äter

3 paket!! nudlar + en toast. Dock åt han inte upp alla nudlar. Som jag sa...

Två toast.




/KÄCK


Maja Gustavsson is in the house

okej nu har jag fått reda på alldeles för mycket om ellens och mr. xx sexliv.....näe men det är kul. typ.
och äntligen har jag fått gästblogga, hur naaaaaaaajs?
iallafall, sitter och lyssnar på ola ( <333) livet leker!
THEO SKA UNDER BORDET IKVÄLL MINA DAMER OCH HERRAR!
vi är btw hos systrarna sjöstedt och ska ha kräftis, awesome.
Det här glömde alltså Maja publicera i lördags. Så här har ni det..

myspys..

Tänkte bara slänga upp en mysig bild på hur det kan se ut när jag visar vad jag går för i mina och Theos "brottningsmatcher". (Detta är alltså ett märke efter honom och inte mig! Och nej han svettas inte mycket på dagarna)



/KÄCK

samanfattning

Torsdag: Jobbade, slutade i tid, tog en powernap, red Gladdys, blev avkastad två gånger, hade USEK-möte, skjutsade Maja hem på cykeln (har cyklat till stallet hela veckan), sov.
Fredag: Jobbade, slutade en timme innan, tog en powernap, red Kezo, det gick snabbt, kollade på poonyhoppningen, cyklade hem, duschade, åt två mackor, ska kolla Remember me.
Ciao

/KÄCK

:')

Asså det här är så himla coolt. Det är en schäfer som leder en polisbil hur långt som helst till hans brinnande hus där familjen är. Sedan springer han tillbaka och leder även brandbilen, amazing.

/KÄCK

Kommer vara underbar haha


/KÄCK

Porr

Hollaaaaa :D
Idag var alltså första träningen. Kändes som jag skulle svimma men gjorde ganska bra ifrån mig :)
Sedan gick jag Bella, Sara och Mitra till en busshållplats där jag och Mitra tog bussen till Solna C och jag upptäckte att jag skulle få vänta på 506an i 25 minuter. Så valde att vänta på tuben i nio i solna + 3 i västra. Intressant va? Inte så jätte.
Tänkte även pyssla med min pålle i stallet idag men hon skulle ju stå i hagen och lebba sig med Laguna hela tiden... Aha :) 
Tjo
Eller just det. Igårnatt när jag och Theo låg i sängen så började vi höra värsta stöningarna. (Asså sex-stöningar). Så jag ba ohno det är tanten under som är igång igen (Jag har hört henne och hennes mans stöningar + dirty talk.. Men för livet..). Iallafall så går vi ut på balkongen och hör jättetydligt att det kommer från en lägenhet på andra sidan. Alltså någon som kollar på porrfilm på HÖGSTA volym. Självklart var jag där med kameran :)

/KÄCK

Outfit

Detta hade jag på mig när jag och Maja åkte på Theos träning.
Blus - H&M
Jeans - Cheap Monday (ursäkta men jag får så grymt snygg ben i dom)
Skor - Converse
Och så hade jag fransväskan från Belle :)


/KÄCK

Stall + träning

Idag låg jag och min pojkvän i sängen tills typ för en kvart sen då han åkte hem. Igår kollade vi på The Last Song :) Den var bra :) Grät såklart. Nu ska jag åka ner till stallet och senare ska jag på innebandyträning. Hoppas någon annan av mina tjejor ska med för kul att va ensam med ett helt nytt lag liksom..
Menmen.
Ciao bitches <3


Jag och Theo på landet, älskar bilden :)

/KÄCK

Outfit

Tröja - Bikbok
Jeans - Cheap Monday
Ring - H&M
På fötterna - Vita converse



/KÄCK

fekke fekke spåra spåra (låååångt inlägg)

Okej om gårdagen. När jag kommit hem från landet tog jag min älskade cykel och hör på detta, cyklade ner till stallet! Hurtbulle! Sedan hängde jag där ett tag och oboy vad jag har saknat alla mina fina stallflickor och söta pånisar. (Mest Nareina som var supersöt). Kollade även när Emma red Gladdys, och den lilla skithästen kastade av henne tio gånger. -.- Dummadumma. Iallafall så var ju jag galet taggad på att dra ut igår och ut blev det. Jag fick med mig Sabina och Amanda (eftersom My bangade efter donken). Vi satte oss på Dovas och jag hann få i mig tre? öl och två shots och jag blev redan på lyset. Härlig känsla.
About killen. När jag blev lämnad ensam av rökarna trodde dom typ jag ville ha sällskap och satte sig vid oss. Dom var jobbiga, ena läspade och ni ser ju hur den andra ser ut. Om han skulle fixa frillan och klä sig bra skulle han kanske se lite bra ut. Sen tyckte dom vi skulle komma och kolla när dom spelade typ Irlänsk folkmusik. Aajotjena.


Vi åkte sedan till Basgränd på hemmafekke och det var trevlans. Vi spelade kort och jag blev packad. Maja kom även förbi typ en sekund och vi träffade Mikail :)
Det är så jääävla äckligt när folk röker inne för ens kläder och hår stinker så jääävla mycket dan efter.
Iallafall så blev det dags för hemgång. Och vi gick någon stans? Jag laddade för att slåss men nähä. Istället tapade vi bort en brud men det brydde vi oss inte om utan började gå mot Spånga (bered er på en lång historia nu) när det åker förbi en moppe som jag vinkar till. Lilla pojken på skjutsade oss ända till Spånga vilket var typ tusen mil och vi hade inga pengar eller något (han ville ändå inte ha :O) Så jag la in mitt nummer på hans mobil under namnet "Behöver öl" och lovade att jag skulle fixa om det blev så, men det kunde han tydligen själv. Iallafall så åkte han sen och vi väntade på bussen som skulle ta oss till centralen (är det inte hur störande som helst att även fast spånga ligger en station från sumpan kan man inte ta sig dit, och jag vågade inte hoppa av vid bankhuset för jag skulle gått vilse som jag gjort en annan gång). Iallafall när vi sitter på bussen kommer två killar från festen på. Och det visar sig att dom också ska till Sumpan så jag hoppar av med dom vid bankhuset och går trotsigt åt motsatt håll för att jag kan faktiskt vägen hem. Men vi möttes igen när jag gick in på donken där dom var. (Och typ 20 negrer som satt och kollade jätteläskigt så jag behövde lite stöd, så jag gick med killarna som skulle hitta till Sumpan). Och det var så roligt där inne, det stod en ful turk bakom där dom gör hamburgare och han är med på typ alla foton hahaha. Sedan fotade jag honom och kolla hans lilla pose. Samtidigt som kassa killen gömmer sig bakom kassan hahahaha. Dör.

Iallafall så tog promenaden hem typ en och en halv timme, och man kan typ gå från Rissne på en kvart egentligen. Tror dom gick vilse ett tag. Iallafall så hade jag värsta fjorrefyllan, asså inte så jag spydde jag var bara tokig. Och så typ ramlade jag, kommer inte ihåg hur och låg och skrattade på gatan när den ena killen skulle hjälpa mig upp (kommer inte ihåg deras namn..) och då råkar jag typ prutta hahaha. Men tror inte han hörde. Sedan under vägen så pallrade vi äpplen, åt typ tre stycken skitgoda. Hittade även två i väskan imorse.. Sedan snodde den lilla massa fotbollar och jag missade bollen hela tiden. Sen kom vi till Sumpan och soluppgången började komma. Och vi tog lite gruppfoton innan vi skildes åt och jag däckade i sängen. :)

/KÄCK

Hahahahaha dör (ännu en gång)


/KÄCK

Home

Hej alla människor. Nu är jag hemma. Men nu ska jag åka och äta donken, sen kröka, sen hemma fest :)

Hejdå

Hejdå allihopa nu åker jag till landet och har det bra. Jag kommer alltså inte blogga på typ en och en halv vecka :O Stackars er.
Men ni får två bilder så länge..
Jag och Silja en solnedgång och min kattiga pappa i någon dräkt han hittade när Miranda var med på landet.. Tur att man aldrig skäms över snia föräldrar. Lägg märke till hans rosa foppatofflor.

/KÄCK

...

Asså man kan ju inte klaga på pigmentet. Det såg ut som om jag hade bikini när jag var naken :P

/KÄCK

Underbart av Pappa #5

Pappa: Vi ska måla huset.
Ellen: Oftaaa.
Pappa: Nej bara en gång.

Asså ingen fattar säkert men det är väldigt kul..

/KÄCK

Böcker

Jag älskar att läsa och nu när jag jobbar är det skitskönt att läsa på väg till jobbet för det går så jävla fort då. Och så finns det ju inga metro så jag läser ut böcker hela tiden känns det som. Och jag älskar vanliga romantiska berättelser. :) Tönt. Och tonårsböcker älskar jag också haha :)Här har ni iallafall dom senaste :)

Jane Moore - Mina ex
Fay Parker oroar sig för att hon aldrig ska hitta den rätte. Så när hon träffar den trevlige och snygge Mark och han friar säger hon ja. De bestämmer sig för att göra bröllopet till en oförglömlig upplevelse och hyr ett gammalt franskt slott över en helg. Och som om det inte räckte med alla vänner och släktingar beslutar de sig för att bjuda in sina före detta pojk- och flickvänner. Det här ska bli århundradets bröllopsfest. Men det blir knappast som de tänkt sig.

Marian Keyes - Änglar
Maggie Walsh är den ordentliga storasystern, som gift sig med sin ungdomskärlek och har ett arbete som sekreterare på ett advokatkontor i Dublin. Tills en dag då hon får nog och bestämmer sig för att lämna sin man för att resa till sin väninna Emily i Los Angeles.

/KÄCK

coolish (nej jag är inte efter jag har sett den förr)

/KÄCK

Im alive

Godmorgon mina vänner! Jag är på ett toppenhumör. Och vet ni varför? För att nu är jag ledig i två och en halv vecka. Och imorgon åker jag till landet med min älskling.
Jag har alltså jobbat natt i helgen med Fredrik. Har gått smärtfritt och nu sitter jag här och dricker en kopp te. Har faktiskt tänkt försöka tvätta lite idag. Jag har självmant bokat en tvätttid och nu ska jag försöka sortera lite tvätt. Får väl ringa mamma sen och kontrollera lite haha:)
Jag och mammsi uppe hos morfar. Visst är vi lika............ Not.

/KÄCK

Jobb

Helloo my friend. Nu har jag tagit mig upp ur sängen och ska snart åka mot jobbet. Jobbade imorse från 6-10 och sedan när jag kom hem diskade jag innan jag hoppade i sängen. Och vet ni vad jag fick för frukost på jobbet? Pizza såklart haha :) Halv åtta var den klar så bra frukost :P
Nej det här var tråkigt.
Purre
/KÄCK

Bakning

Hittade en bild på pappas kamera från min bakning till studenten. Blev citron och marängpaj och kanel och vanilj längder :) dom små gjode jag bara av spill till familjen :)

/KÄCK

Hahahhahahahhaa bästa ever


/KÄCK

Min mamma bryr sig verkligen om mig....

Min mamma har ringt två gånger sedan hon åkte till landet och jag lämnades ensam hemma med en lapp där det stod att jag skulle vattna och sånt skit. Ungefär såhär har hennes samtal låtit:

"Heej, tänkte bara höra hur det är (liten paus) med mina blommor."
Jahaa men tack för du hör hur det är med mig moder! Nejmen det frågar hon faktiskt efter ett tag. Men jag kan ta det mamma. Skit i mig, bry dig om blommorna. Hehehe.
Och just det. Blommorna på balkongen ser ut såhär (även om dom är vattnade och blöta efter allt jävla regn) (Och min mamma läser inte min blogg men ni kan få se).
Hehe woooops.

/KÄCK

Hittade min gamla favvoskiva :'D


/KÄCK

Blandat

När Danne och Mudde var hos mig bjöds det självklart på fika :)
På jobbet, lunch bestående av en familjepizza :) (Och Nazar, kolla vad söt haha :))
Innan och efter Theos träning :) (Vi träffade en i Alanya som hette Tor haha :))

/KÄCK


outfit

Linne/Klänning - Bikbok

/KÄCK

Köpt


1. H&M
2. Bikbok
3,4,5 - H&M

Jag vet att de två första tröjorna typ är likadana men jag älskar dom :D
Och märks det att jag älskar spets haha?
Och varför blir texten blå och understruken?

/KÄCK

Hola

Hejhej :) Idag har det varit jobb. Slutade tidigt och åkte till stan och mötte Bus. Vi har inte setts på typ tusen år. Vi satte oss i kungsan och drack dricka och åt en crossiant innan vi strosade till alla affärer. Och shopping blev det :) Har inte shoppat på tusen år. Ska försöka orka ta bilder på allt någon gång :) Mötte även min älskade en snabbis. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska värma lite risgrynsgröt. Låter som en bra  ide. Imorgon är det jobb 6-10 och 20-det är klart. :)

Ciao 

Theos träning

Hejsan hoppsan och jag ska börja med att säga att trådlöst bredband är en gudagåva. Och jag hade en bärbar skulle jag ha med den vart jag än gick. Och för att ta historien från början. Jag går hemifrån min lägenhet klockan 05.02 på mornarna för att ta tunnelbanan som går 05.12. Idag vaknade jag 04.58. Det var mindre kul. Så jag drog på mig mina mjukisar, tog bort det värsta sminket under ögonen (jag hade faktiskt sminkat mig dagen innan och somnade med det) sedan stack jag till jobbet. Det var najs. Gick bra. Sedan efter jobbet åkte jag hem och bytte om och packade ner Theos dator för att han ville ha den. Sedan hängde vi i stan, jag köpte en parfym :O Jag har inte haft en på tusen år, och på NK!!! dessutom. NNNKKK!! Och åt på kungshallarna :D Aja, going on. Sedan skulle jag med på Theos träning och på väg dit kom jag på att jag hade med hans dator. Hur najs är det inte? Eftersom jag inte har mitt vanliga sällskap, Maja <3 Så blev datorn bra. :D
Nu ska jag spana runt lite på internet :D
Denna blev det :) Jag sa en god parfym för 400 spänn ^^
Hare!
Kanin. HAHAHHAHAHHAHAHAHA *dör*

/KÄCK

Skor

Snygga
Ugly bitches, vad tänkte dom egentligen?

/KÄCK

Nelly


/KÄCK

Utbakat

Japp jag har flätor. Och jag har faktiskt gjort dom själv (mjölksyra i armarna)

/KÄCK

Haha underbar


/KÄCK

..

Asså headern blev ju lite wierd, känns som om jag sitter och chillar i datorn och spänner blicken i mig när jag läser min egen blogg. Aja den får la vara där ett tag..

/KÄCK

Sakna landet

Dont hate me cause im beautiful, hate your boyfriend cause he thinks I am..
hrm..

/KÄCK

Underbart av Pappa #4

Pappa: Jag har så ont i arslet.
Jag: Varför då?
Pappa: Det är ju pride..

/KÄCK

Underbart av Anders Hultman

Jag och Eric satt och videosamtalade när hans pappa kom och jag skulle få se honom och då när han ser mig säger han:

"Vad gör hon där"
Hahahahaha jag dog

/KÄCK

damn.


/KÄCK

Mongona

Jag och Mudde lyckas ALLTID se ut som mongon när vi är på bild tillsammans, här är ännu ett bevis:

/KÄCK

Najs

Fifan vad najs. Daniel och Mudde har varit här i typ fyra timmar (gått nu) och Danne har pillat med min dator och nu är den supersnabb. Han visste inte riktigt vad felet var, men nu funkar den toppenbra, och är jättesnabb. Han fixade google chrome till mig :) Sweet. Så nu ska jag fixa lite med vilka bilder som är viktigast in på usbminnet. Eller först ska jag lägga upp resten av studentbilderna :)
Så nu kan ni enjoya!

/KÄCK

okej?


/KÄCK

outfits/retard

Jag ser ut som ett retard på aaalla bilder, asså mest i ansiktet. Och så ser jag så lårfet ut eftersom kameran är i lite grodperspektiv.. (när den fotar lite underifrån)

Vitt linne - H&M
Grå jacka - H&M
Ljusa jeans - JC
Mörka jeans - JC
Gråa byxor - Gina Tricot
Väska - Åhlens

/KÄCK

Hej

Godmorgon kanske man ska säga. Eller jag och Theo vaknade klockan två och låg och drog oss länge innan vi gick upp och åt frukost. Nu har han gått och jag väntar på Mudde och Danne. Och nu måste jag sitta i köket för att Theos dator ska vara snabb och det suger för jag vill ha min tv samtidigt. Jag är ju en galen TVnörd. Tänkte slänga upp lite studentbilder jag tog från pappas kamera. Så enjoy :)
Okej det tog seriöst sjuttioåtta år så ni får bara den här tills Danne fixat min dator (som han måste)

/KÄCK

Godmorgon

Hejsan hoppsan jag är uppe med tuppen :) Eller inte, jag har precis kommit hem från jobbet och sitter nu och dricker en kopp te i köket. Fyfan vad gay det låter men det är sant. Och varför jag inte har bloggat på typ åttisju år är Theos dator har varit bajsseg och det har inte gått att göra någonting på den. Men nu har jag alltså kommit underfund med att den funkar bra i köket. Dessutom har det inte hänt ett skit i veckan så jag har ändå inte behövt bloggat. Hara bara chillat galet hemma, jobbat några nätter och dagar. Fick skjuts idag till centralen av Mohaned. Om han nu stavas så haha. Ännu en irakier ;)
Theo kom btw hem från Danmark nyss, och är på väg hit nu, så antingen ska jag låta dörren stå öppen eller vänta på honom, jag får se vad det är på tv. Imorgon, eller vafan det är ju idag, ska pappa och mamma komma hit (mudde och Danne) och fixa min kära dator. Eller vi ska fika och pappa laga :)Nejmen nu blev detta tråkigt.
Hoppas ni inte har saknat mig för mycket
Lav ja bitches

/KÄCK

RSS 2.0