Hetspellar

Fick precis den här av Empeli. Jag döölör vad fina.


Underbart av pappa #35

"Alla barnen red på en ponny. Förutom Conny. För det var hans ponny."
 
Ni kan ju fatta min och Fannys reaktion. En snabb blick på varandra och sedan as(hån)garv. Han menade ju såklart Alla barnen åt hamburgare, förutom Conny, för det var hans ponny. Hahahhaha, pappa.
 
/KÄCK

bJAD

Hola. Ni har inte smsat. Hehehe. Aja, i söndags åkte jag till skansen och pappa bytte till vinterdäck och tvättade bilen. Sedan åkte jag till stallet och hade ponnyridning. I måndags var det jobb. Gick bra. Sedan red jag min prins, Ajax, och det gick så sjukt jävla bra. Han var så fiiiiin. Bästa gången jag ridit honom. Sedan middag hos pappa. Idag har det varit jobb. Blött men kul :) Sedan stall, skötte min älskade Nareina. Kollade två lektioner. Åkte runt i hela jävla sumpan och letade p.plats (dom bygger vid våran -.-). Nu tv med sistah. Och sedan sovaaaaaaaa. 
 
/KÄCK

Bästi

 
En liten bild på en av mina absolut bästa vänner och min konversation. Hihi han tycker jag är bäst.
Jag har skrivit en liten låt också. 
 
Danne och jag, vi är goda vänner, fastän mycket olika. 
Danne är kille jag är tjej. 
Danne spelar bandy jag rider häst. 
Danne gillar öl, jag gillar cider.
Men, en, sak har vi nog gemeeensamt. Änglis
 
/KÄCK

Bästi

 
En liten bild på en av mina absolut bästa vänner och min konversation. Hihi han tycker jag är bäst.
Jag har skrivit en liten låt också. 
 
Danne och jag, vi är goda vänner, fastän mycket olika. 
Danne är kille jag är tjej. 
Danne spelar bandy jag rider häst. 
Danne gillar öl, jag gillar cider.
Men, en, sak har vi nog gemeeensamt. Änglis
 
/KÄCK

En helt stabil lördagskväll

Kvällens förfest: Vi började hos Fiersson. Närvarande var jag, Maja, Sara, Emma och Miranda. Eftersom ingen kan komma färdig till en förfest så fixade vi oss och drack litegranna. Sedan var det öråd om vart vi skulle. Stereo vann. (Eftersom Sara sa bestämt att det var Stereo på fredagar också. 
Kvällens första problem: Vi kommer till Stereo. Men nähä, det var inte Stereo. Jaha säger vi och Sara dra upp avspärrningen och vi ska gå då dom i dörren säger: NEJ! Ni kan komma in ändå. Här får vi även sällskap av Carlsson. Här blir även 
Kvällens första manmärkerattnågonärfull: Saradenintealltidsårara Sjöstedt blir stoppad av vakten för att hon tar ett tomt glas från ett vipbås. När jag kommer fram till henne och vakten säger han: Rör mig inte en gång till för då griper jag dig (eller nåt sånt). Och vad gör lilla fröken. Ger honom ett uppkäftigt pet i bröstet. Så gick det med dom tre ciderna i väskan och hon blev utslängd illa kvickt. 
Kvällens antal spenderade kronor: Noll. Och var mega packade. 
Kvällens hårdingar: Jag, Sara och Miranda. 
Kvällens dansmoves: Jag och Sara på ett tomt dansgolv tio i tre med en skrattande Miranda. Asså vi var heeelt åt helvetet hahahaha, vi dansade så sjukt mycket och konstigt. Sprang runt hela dansgolvet hahaha, så jävla kul. 
Kvällens efterfest: Med några random dudes. Ölspel och en svamlande ellen med lösögonfransar på bara ena ögat. Jag såg fyra ögon hela tiden. 
Kvällens fylleåkning: Jag och Sara somnar på tuben lutade mot varandra. Killen vi åkte med sa inte till oss vis tc utan vi åkte till Bergshamra. Precis när jag kommer över till andra perrongen för att ta tunnelbanan tillbaka åker den. Kuljul. 
Kvällens tid för hemkomst: 07:15.
Kvällens vimmelbild: Hahahahaha det står Ellinora under bilden. Okeeej. Blir alltid så snygg...... Fylleposen. Håret var fint iallafall :) (Blusen är en ny från Primark)
Ellinora
 
Jag kom upp ur sängen klockan fem. Tog mig till duschen för jag hade tänkt gå ut idag igen. Men så blev inte fallet. Fyfan vad jag är bakis. Nu tittar jag på Step Up och är glad över att vara hemma. Har ponnyridning imorgon också och så måste jag åka till skansen för att sätta på vinterdäck. 
 
/KÄCK

Bonnvischan

Hejsan sweetbajsers. Kom hem från Banana idag istället. Dom skulle jobba till nio så det kändes lite segt och så var jag tvungen att hämta silledillen. Men vi fick gårdagen att mysa på, låg i soffan, drack te, käkade bullar och kollade tv och sen låg och snackade för länge innan vi somnade tätt omslingrande. Nej, kanske inte det sista haha.Sedan imorse åkte vi till hennes cafe :) Flummade omkring hahahaha, asså vi är så konstiga. Sedan när jag kom hem och hämtat Silja så åt jag lite soppa. Kbry. Och sedan klippte och tvättade vi henne. Gullisnuttan.  Imorgon blir det träning på Daiquiri för Lotta. :) Sedan outgåing with maj tjejer. 
 
Jag tog två 3D bilder till er (jag gjorde så det ser ut att jag vinkar..) Plus en superduper snygg bild på mig från häromdan hur jag kom på mig själv att se ut. Det är typ meant to be att jag är forever single. Hahahaha.
 

 
/KÄCK

Enköping

Skulle egentligen ha varit hos Johanna i Enköping nu, men dom ringde från skolan så jag ska jobba från två till halv fem och åker därefter till Banana och är där till fredag förmiddag :) Myspys :) Blir att hänga lite på hennes cafe och rida hestar och ha det allmänt gött på vischan. Min älskade lilla Banana. 
 
Muskort är bäst!
 
/KÄCK

Stark mat <3

Inte riktigt va. Som många vet, är jag jäääättekänslig för stark mat. Asså jag är liksom töntkänslig. Minsta lilla pepparkorn och jag svettas typ som en gris och det känns som min mun brinner upp. Och typ nu när jag jobbar i skolan och äter lunch där, och varje dag så  ba: Eehehe oj det var lite starkt idag, tycker inte ni det? Varpå de små barnen tittar på mig som stora frågetecken. Och utrbister: Eh, nej. Varpå jag ba: Hehehe, nej det är väl inte det hehehehehe. Hur fan ska jag klara mig i Thailand? 
 
/KÄCK

Då och nu

 
/KÄCK

hahaha

20121023-142918.jpg
 
/KÄCK

En spännande dag i Ellens liv.

Jahaja. Jag tänkte berätta om hur en dag normalt ser ut för mig. Jag kan ju inte säga att jag är arbetslös. Men jag jobbar alldeles för lite för min egen smak. Så jag har blivit värsta slackern när jag är hemma. Och mina lediga dagar ser alltid nästan exakt liakadana ut. 
 
Mellan 10-11 så vaknar jag. Det är lite olika. Idag t.ex. så var jag lite tröttare än vanligt och vaknade inte förän tolv. Iallafall så börjar jag dagen med att spela lite Campus Life på mobilen. Jag tröttnar aldrig hehe. Och det är saker som håller på jättemånga timmar som typ är klara på morgonen osv. Enough about that. Sedan tar jag ett täcke och en kudde och släpar mig ut till soffan. Där tittar jag runt lite på program tills Animal Cops Houston börjar klockan 12.45 på Animal Planet. Klockan 13.15 börjar sedan Ellen DeGeneres, och då kommer det förstsa problemet. Animal Cops slutar ju inte förän 13.40. Alltså får jag zappa mellan programen och beroende på spännande gäster och intressanta fall så hoppar jag lite emellan. Mestadels på Animal Cops. Sedan när det är slut kollar jag klart på Ellen, hinner i en av pauserna göra frukost. Sedan slutar det och då är det Shear Genius. Gamla avsnitt men jag har fortfarande kaffe kvar så måste ligga kvar och kolla. Sedan när jag får tummen ur tar jag mig upp, borstar tänderna, tvättar mig lite här och var och klär på mig, oftast ziperall. Sedan oftast tillbaka till soffan. Ibland med små undantag för att städa mitt rum eller diska om det behövs. Sedan ligger jag i soffan tills mamma kommer hem med bilen och då åker jag till stallet. 
 
Intressant liv va?
 
Ni får en bild Kussimurre tog i fredags på Quiri. Dom kallar mig svankarN. 
 
 
/KÄCK

Lovely

 
En underbar låt som jag för hörde på EllenDeGeneres och sen hittade genom ett spel på mobilen hahaha. Love it. 
 
 
 
/KÄCK

bajsa

Jobb idag från 8.30-16.30. Gick bra. 
Teori i stallet 18.00-19.00. Var bra. 
Nu jobbar jag tyvärr inte tis, ons eller tor. Sen på fredag är det träning för Lotta Björe. Och sedan fezt hela helgen :)
 
/KÄCK

Super Smarta Sjöstedt Sara.

"Vad är citronte?" 
 
Uttalas sitronté. 
Sara om knappen Citron Te som satt på en dryckesmaskin på haningebygde...
 
/KÄCK

random shit

- När jag har smörjt måste jag sätta stiglädret på 10onde hålet.
- Jag MÅSTE ge Lavina en morot efter hoppningen. Annars blir hon ledsen. Har inte missat en gång.
- Jag målar om min eyeliner femtioåttamiljarder gånger och blir nästan aldrig helt nöjd. 
- Jag tror att jag kommer dö i en hemsk olycka. T.ex. tunnelbana som spårar ut, fritfall som välter...
- Jag är jätterädd för att bli tjock.
- Jag tänker mycket hemska tankar om andra när jag åker kollektivtrafik. 
- Jag hatar människor. (Tolka detta rätt hahaha)
 
/KÄCK

:)

Funderar på att trycka upp en t-shirt till mig och mina vänner. 
 
"Tycker du jag är störd? Då har du inte träffat min ridlärare"
 
Kommer bli en hit.
 
/KÄCK

hästhästhäst

Idag var det upp tidigt för att hänga med Sabina, Sara, Lisa och Jessica till Solna för lite hoppning. Duktiga. Sedan åkte jag, Murre och Sara till Haningebygdens Ryttarförening för att heja på allsvenskalaget. Gick väl mindre bra men dom var duktiga ändå.
 
Fyihelvetet vad jag tyckte synd ommig själv idag för att jag inte fick tävla. Vi hade varit bäst. Finafina Lavina och jag. Vi får visa det någon annan gång, bara hon blir bra :)
 

/KÄCK

minbloggharblivittråkig

Halloj halloj. Egentligen skulle jag egentligen ha skrivit något i stil med att jag har fixat med Lavina hela dagen eftersom vi ska tävla imorgon. Men nej. Hon är halt. Så igår hoppade jag Quiri. Och kommer även hoppa henne för Lotta. Men det gick helt okej. Saknar ju Lavina som fan. Vi får bara hoppas hon blir bättre snart. 
 
Igår natt var jag och hälsade på Bobbo på bageriet. :D Hans sista helg. Sedan hem och sova. Imorse (halv tolv) hämtade jag pappa i Solna och skjutsade hem honom och fick frukost. Sedan åkte jag ner till stallet. Tog ut Beiber (Han heter egentligen Beamer men det är roligare att säga Beiber) till Linda. Sedan skrittade jag ut lite på honom. Söt häst :) 
 
Sedan hängde jag i cafeterian. Söta människor. Sedan kom jag hem. Måste typ skjutsa mamma till bion -.- Seeeeeeeeeeeeeegt. Ikväll blir det bara film och B&J. Ska såklart ändå följa med imorgon och kolla tävlingarna. Heja på Sara och Sabina :)
 
En söt bild på Persson och Hope :) 
 
/KÄCK

Fredag

Halloj halloj. Igår jobbade jag från halv nio till fyra. Gick braa :) Sedan hem och powernapa lite innan stall. Hängde lite med mina lovers i cafeterian och skötte sedan Nareina, såklart :) Sen klockan kvart i åtta var det ridning på O'melet. Och herregud vad jag fick jobba. Han gick typ balänges och var bara allmänt skitjobbig. Träningsvärken kommer säkert imorgon. Ikväll blir det hoppning och fredagshäng i stallet. Lavina har varit lite oren i veckan men vi håller tummarna. Är ju tävling på söndag också!
 
Sedan över till Filmklubben: Jag såg nyss på The Five Year Engagement. Den var helt ok. Inte värsta bästa liksom. Men det var en person som jag ba faaaan vad jag känner igen honom. Ni vet jag har ju bästa ansiktsminnet ;) Så satt jag och kom på vem det var, han som spelar Spike i Notting Hill. Som typ går runt med kallingar hela tiden. Var så konstigt att se honom spela någon proper haha. OMG! Nu när jag kollade IMDB. Det är ju han som spelar Luna Lovegoods pappa i Harry Potter :O
 
Filmens katt: Fanns inte. :( Dock har jag kommit på att jag nog oftast gråter av fina scener i filmer än hemska/ledsna. Eller, nja jag vet inte. Skitsamma. 
 
 
/KÄCK

:)

Heey peeps. Igårkväll fick jag hoppa Quiri. Gick helt okej. Sedan idag har jag jobbat heldag. Wohoo kors i taket. Från åtta till halvfem med ettorna :) Gick bra. Liiiiite jobbigare med dom än med typ fyrorna haha. Iallafall så sedan hämtade jag mamma och powernapade lite innan möte i stallet. Och fick äntligen krama om min älskade Emma som är hemma :') Lycka! Hoppade på henne bakifrån mohahahaha. :)
 
Bild från en kryssning. Fan vad kul vi hade haha :)
 
Något mindre roligt är ju att Lavina tydligen var oren idag. :( Vi får hålla tummarna att det inte är något..
 
/KÄCK

Lördag

Såhär såg lilla jag ut i lördags. Klänning, skor och klocka från Spanien. De underbara skorna är dock från Zara så finns i Sverige också :) Klockan äääälskar jag (surprise) den är självklart äkta. Fick massa rea, så kostade bara 8€ :D

 
/KÄCK
 

Some new shit

Tänkte visa vad jag hade på mig en snabbis i lördags när vi var på systemet och åt pizza. En av mina nya klockor, från Spanien. Äkta vara, 6€, som inte alls har slutat funka. Ehehehe. Men snygg är den iallafall :) Sedan en skitskön tröja från nån random affär i Spanien också. Dock sitter inte nitarna superhårt så ibland ramlar dom omkull. Men fin iallafall :)
 
/KÄCK
 

inspo

Jag har fått lite dille på sneakers, helst med nitar på eller sånt skit. 

Tumblr_mby41w1vph1rgqbdgo1_500_largeTumblr_lz39n3ixiv1r1m7epo1_500_largeTumblr_m7fdkgdi8r1qf8lauo1_500_largeTumblr_mb66x7udsi1qez43mo1_500_largeTumblr_lv4cb2j5ma1qcoiv2o1_500_large
Tumblr_m3vtqjtbek1rvk1oio1_500_large
 
/KÄCK

hahahahaha

You should be kissed every day, every hour, every minute...
 
/KÄCK

Något ni längtat efter

Asså ni fattar inte hur mycket tussipluttsnuffsigt det finns om Daniel och Emelie. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Dock är det mesta på instagram så jag måste lära mig att mobilblogga och sedan ska jag printscreena saker och lägga upp. Här är lite bilder på facebook som ni får se iallafall. 

Danne klappar Gladdys. 

Danne och Emelie är söta

Danne och Emelie är söta på bussen

Danne och Emelie har kuckilurrat sönder sängen så dom köper en ny.

Danne och Emelie passa jättebra, och är söta

Danne och Emelie är glada tillsammans :)

Danne lägger upp en gullig bild

Danne saknade Emelie när hon var i Italien så han kollade upp biljetter :') Åkte inte dock...
 
/KÄCK
 
 

hej

Hejsan lovers. Idag jobbade jag på skolan igen :) Fick va med en annan klass idag i parken så vi lekte lite burken och så, jag ägde sönder de små liven. Sedan ritade vi lite. Så sjuuukt trött efter den långa arbetsdagen på två och en halv timma. Nejmen det är så jävla skönt att jobba lite igen, fick även lite andra tider :) Sedan ruschade jag till stallet, och fick rida O'melet! Ojoj vad klurigt haha. Han var så jävla storriden. Men gick ändå ganska bra. Sedan klockan sju fick jag hoppa världens bästa hopphäst. Lavina :) Gick helt okej också. Så kul blev detta inlägg... 
 
/KÄCK

En liten lördag :)

Asså fittblogg.se. Försvann ett till inlägg. Aja, det jag skulle skriva om i fredags, vi övade på omhoppningssvängar. Lavina blev lite crazybananas men hoppade jättefint. :) Hon kändes verkligen glad haha, om man kan säga så :) 
Igår mötte jag upp Sabina och Maria klockan två vid systemet. Vi handlade och sedan gick jag och Sabina och åt pizza. Göööttmos. Sedan hem till mig för att fixa oss och föra. Sedan vid typ åtta gick vi över till Maja och fortsatte. Sedan åkte jag, Maja, Sara och Gosseman mot Nype, men ändrade oss när vi inte kom in gratis hehe. Så då åkte vi till Calle från Utö där det var lite förfest. Och världen är liten moment. En tjej som heter Ronja som jobbade på Kringelgården när jag jobbade var där, hon känner en Sara från Utö. :) Sick:) Iallafall så drog vi alla till, skratta inte, Amnesia. Men vi hade sjukt kul, var i det tomma rummet haha, där dom bara spelade gamla goa låtar. Dansade all night long :)Bra kväll iallafall. Idag har man ju mått som man förtjänar. Imorgon blir det jobb från 14-16.30 och sedan ridning halv sex och hoppning sju :)
 
Jag bjuder på lite instagrambilder från igår :)
Jag hade lösögonfransar :) Fick på domskitlätt :D
 
 
/KÄCK
 

Utkast: Oct. 13, 2012

Mitt inlägg försvann. Jag blev arg. Lavina va bäst idag. Såklart.

/KÄCK

Bästa hästen

Whatup bros? Idag 

Lomnica

Igår kom jag till stallet vid typ halv fem. Hängde lite med lammisarna, fyfan vad dom är fina, och sedan skötte jag Nareina. :) Sen åt jag och vi satt och mongoade i cafeterian och sedan, äntligen klockan 21.15 var det dags för lite hoppning på Lomnica. Jag tyckte det gick bra, hon var helt okej lugn. Sedan skjutsade jag hem my, och jag åkte hem och sov. Kulkul. Ikväll blir det först ridning i markarbetsgruppen och sedan hoppning på min finaste :)
 
/KÄCK

Kaoz

Tänkte berätta gårdagens historia. Lakey kom till mig nio och så fyllde vi i visumansökan. Hahahaha där det stod Traveling by skrev vi airplane och där skulle det stå flygbolaget hahahahaha. Och där det stod Och jag kommer resa med: Skrev jag Rebecca Lakey när man skulle skriva buss, bil etc hahahaha. För roligt. Sedan satt vi i typ en timma och försökte boka hotell där vi ska bo vid jul/nyår. Sedan åkte vi, idiotiskt nog, bil in till Thailändska ambassaden. Det gick ju snabbt, smidigt och bra. Not. Iallafall. När vi väl är där, typ 40 min innan dom stänger kommer jag på att vi glömt att ta passfoton. Så vi har alltså tagit en nummerlapp och ser sedan tips på att man två kvarter bort kan ta passfoton. Vi krigar dit, skitstressade, tar foton och går tillbaka. Varpå vi kommer på att vi glömt kopia på flygbijetten. Men vi tänkte att eftersom det står Kopia av din flygbiljett eller bokningsbekräftelse, som tydligt visar inrese- samt utresedatumen så tänkte vi att våran internetbekräftelse skulle funka. Så när snubben innan oss försöker med samma sak går det inte. Det var bara att åka hem och ta det dan efter istället. Så idag mötte jag upp Lakey och hennes karl och så fixade vi allt. Vaccination i samma veva också :) Nu närmar det sig! 
 
 
/KÄCK

hesterbest

Idag har jag och Lakey varit på visum-äventyr haha. Herregud asså, men jag får berätta mer sen. Måste följa med syster till Solna Centrum -.- (Håller en låtsaspstol mot tinningen och låtsasskjuter mig själv). Sedan handla på ica och sedan ska jag till stallet. Ska hoppa ikväll 21.15 också. Sedan rider jag med i markarbete imorgon, hoppar Lavina på kvällen. Och så har jag köpt en lektion på måndag, en hoppning igen, och sedan hoppas jag att jag får lektionen på tisdag, som även den är hoppning också haha. Shitdaman. Men man får ju passa på att rida medan man kan :) Och inte har något annat att göra hehehe.
 
Finfina Lavina och fulfula jag med snyggsnygga kavajen från i helgen :) Film kommer!
 
/KÄCK

Fäshion jag like nu

Jackor med svart läder på armarna. Helst militärgröna.
Militärgröna skjortor. (Såg typ tusen stycken som hade det i spanien, öppna slappa över typ bara ett svart linne. Så snyggt.)
Nitar på axlarna. 
Peplum toppar.
Toppar med kragar. 
 
Ni får en lite randomihopklipptbild. :)
 
 
/KÄCK

Filmklubben

Igårkväll såg jag 21 Jump Street. Jag tyckte den var jävligt bra. Och dessutom så skrattade jag ett tag så jag grät och typ inte kunde se något hahaha. Hittade klippet så det måååste ni titta på hahahaha. Dör. Iallafall. Filmens punani: Inte så svårgissat. Chaning Tatum såklart. So freaaaakkin hot. 
 
 
Sedan imorse såg jag What To Expect When You're Expecting. Också jättebra. Filmens punani: Chase Crawford. Inte heller så oväntat... Shitmagad vad snygg han är.
 
 
/KÄCK

Wanties

New Ladies Studded Spikey Womens Stiletto Concealed Platform Heel Shoes Size 3-8New Ladies Studded Spikey Womens Stiletto Concealed Platform Heel Shoes Size 3-8
 
320:- ink frakt från ebay. To much?
 
NEW WINTER WOMENS ALL COLOURS STUDS BELTS CUBAN HEELS COWBOY BOOTS SIZE 3-8
 
400:- från ebay. Jag är helt besatt av dom här. Finns äkta superdyra men vem fan pallar betala liksooom.
 
NEW GORGEOUS WOMENS ALL COLOURS PLATFORM CONCEALED STILETTO HEELS SHOES SIZE 3-8
 
230:- från ebay. Jag behöver ju verkligen ett par vanliga svarta i mockaimitation. Köpte blanka på Primark. 
 
/KÄCK

Mammas bebisar

Två par skor jag köpte i Spanien. Dom silvriga på någon butik, och dom beiga från Zara. Sedan köpte jag även ett par svarta vanliga pumps på primark.. :)

NEW WOMENS COUNTRY FLAG PLATFORM CONCEALED STILETTO HIGH HEELS SHOES SIZE 3-8
 
/KÄCK
 
 
 
 

Utö

Okej, tänkte berätta lite om årets Utö då. I bageriet var vi i år, jag, Patrik, Alex och Andreas. Patrik och jag från början, och Alex i juli. Andreas var där varannan vecka och var lite springpojke typ. Jag var ju självklart bigboss haha, bagerichef så Tobbe kunde koncentrera sig på annat. Och shit vad skönt det var att ha lite hjälp i somras. Förra året var det ju bara jag och Tobbe plus att han var sjuk ett tag. Så kändes asskönt att ha typ Dino och Pelli. Hahahaha angående Dino. Så satt vi och krökade en kväll, jag, Matthias, Fitt, Patrik och några andra randoms. Och när vi typ snart skulle gå hem så säger Patrik: Jag kan springa som en dinosaurie. Varpå han springer bort bakom ett hus och kommer utspringande som en dinosaurie hahahahaha. Asså jag har typ aldrig skrattat så mycket och det var så jäääävla likt. I samma veva blev jag dessutom nedkastad på marken i ett sånt poliskast då Thomsson slänger sig mot mina ben hahaha. Asså shit vad jag dog. 
 
Iallafall. Så i butiken hade vi grymma tjejer. Ebba bodde ju med oss och sedan var det Bella, Elsa, Matthias, Sara ochSebbe. Alla varskitduktiga och jag behövde inte hänga mig som jag ville förra året. Matthias och jag blev skitbra kompisar och bråkade/slogs/lekte hehe i bageriet hela tiden. Han är från Arvika så han har skitmobbad dialekt. Hihihihi. Vi har även kontakt nu och han har kommit in till stan också, eftersom han jobbade på Utö tills förra helgen :)
 
Roliga händelser då. 
1. Bakfickan. Var inte där lika mycket som förra året kändes det som. Personalsöndag var roligast, och speciellt den dagen då vi fick ta slut på alla neonband. Och någon blev söndersmyckad med dom...
2. Båtshaket. Världens bästa skärgårdsrestaurand. Med uuuunderbar skagenröra och rökta räkor med aioli.
3. Midsommar. Då mina fina Sara, Emma och Maja kom. Skitbra helg med väldigt lite sömn :)
4. Avslutning på båtshaket. 250:- för buffé och hur mycket dricka och snaps man ville. Vi kom dit typ sex. Alla åtkte lastbilsflak dit. Tipsrunda och åt mat och så. Klockan tio var jag meeegapackad och tänker att jag ska sätta mig på klipporna bakom Båtshaket. Och vad gör jag? Jag ramlar i. Asså jag är seriös. JAG RAMLADE I! Med ALLA kläder på, gummistövlar, jeans och en fet stickad tröja. Hahahahaha asså herregud. Tror ni mina gummistövlar var vattenfyllda eller? Alla åkte hem vid typ halv elva. Jag hoppade av flaket och gick sedan in i skogen och spydde och däckade 23. Jävligt bra kväll iallafall! (Vi fick även en liten dinosaurieshow av Patrik. Jag har den på min dator som inte går att få igång :()
 
Och sedan mycket mer. Och här får ni mina utö-instagrambilder för somsagt så är min dator trasig med aaalla bilder från Utö..
I vårat badrum på utö, lägg märke till det fina handgjorda duschdraperiet av byggplast och tejp. Tack vaktis!

Öl och macka på persholmen med Alex

Hängde tyvärr inte så mycket med Lambi i somras. Och han har skaffat tjej. Snutten :')

Patrik, Alex och jag i samma outfit haha. Succé på bakfickan. (Ja jag har indiehår)

Båtshaket.

Gäller att skydda sig på havet. Flytväst för 15-30 kg!


Bakfickan. Jag var lampa.

Alex och jag på Persholmen igen..

Jag bossar över slavarna. Klockan var typ tio på morgonen haha. Nattlucka <3

Frukost på bageriet. Thomsson, LillRobban, Tyson, Matthias och Isak :). 

Hängmattemys efter filmtittande.

Hunden Kompis. Sötaste haha. 

Jag, som ser ut som en kille, i tidningen. Like a baws..

Toafoto på bakfickan.

Kvällen med stort K. Här ser ni även tröjan jag ramlade i vattnet med.. Sara och Patrik :)

Calle och Matthias från utö, men vi var i Stockholm och drack bärs och blev jättefulla. 
 
Nej nu är det dags för stallet och Nareina. Puss på er <3
 
/KÄCK

Well, lets try this again.

Asså det gör mig typ varm i själen att det är mellan 25 och 35 personer som varje dag går in och kollar i hopp om att jag börjat blogga igen (antar jag haha). Så nu faaaan ska jag göra det. För eran skull. Kan ni inte skicka sms om jag inte har bloggat på dagen och hetsa mig. Jahopp. Om vi ta och samanställa lite vad som har hänt då.
 
1. Utö säsongen är över. Det kanske jag har berättat? Haft en grym sommar. Jag bodde ju inte i min lilla stuga i år (där bodde en ny bra vän till mig, Matthias) utan bodde i brandboden, liten lägenhet där jag Ebba och Dino (Patriks smeknamn, förklaring kommer) bodde i ett rum och Alex och Andreas bodde i det andra. Så jag hade dusch och kök och typ en halv minuts promenad till jobbet. Roliga händelser från Utö får ett eget inlägg.
 
2. Jag är arbetslös. Eller jag gillar inte att kalla mig arbetslös. Jag är ju spararnas sparare så jag har EGENTLIGEN inte behov av att jobba ekonomiskt sett, utan måste jobba för att jag får panik av att bara sitta hemma. Nu har jag iallafall blivit vikarie på en skola, jobbar iallafall varje måndag två och en halv timma. Och så ringer dom in mig när dom behöver :) 
 
3. Ridningen. Går bra :) Rider oftast Ajax på måndagar, ochdet känns som om jag hittar honom mer och mer :) Jag hoppar ju fortfarande Lavina, och i helgen var det hopptävling. Vi startade en clear round, 90 cm, och hör och häpna: vi kom runt felfritt, :') Vilket gav en blåvit rosett. Så jävla nöjd. Min fina fina Lavina. Nästnästa söndag, den 21 oktober startar vi 95, och 1 meter på Solna. Håll tummarna!
 
4. Spanien var underbart. Och jag är typ neger nu. (Japp jag får fortfarande skriva var jag vill i min blogg). Var där med mamma, moster och syster, och vi hade hyrt en lägenhet av mammas kollega, som låg precis vid stranden. Vi låg väl på stranden från typ 10 till 17 alla dagar utom två då det var dåligt väder. Vi tar mer detaljer i ett särskilt inlägg :)
 
5. Husdjuren. Ja, någon kanske vill veta. Silja är gammal men pigg. Hör bara när man visslar. Men oerhört söt ändå. Och lilla pantoffeli. Ja hon var ju borta en hel dag. Och då vi bor på fjärde våningen var vi utom oss av oro. Men dagen efter hittade vi henne, helt oskadd. Om hon nu ramlade från balkongen eller på något jävla vänster smet ut kommern vi aldrig få veta. 
 
6. Mina vänner. Fortfarande lika fula feta och tappade. 
 
7. Och här är min nuvarande profilbild på facebook. Med hela 32 kommentarer. Hur jag ser ut just nu behöver vi inte ta. MEN! Iallafall så ska jag ut och promenera nu. Vill tillägga också att jag igår var ute och sprang!!! Och powerwalkade i en timma. Duktiga jag. Thailandskroppen, here I come!
 
 
/KÄCK

RSS 2.0