Nyår

En snabb update medan alla röker. Vi har haft en trevlig middag med brudarna och sen spelat spel. Nu ska vi till Gerald och kröka sönder. Vi vill ju göra samma sak som Emelie "21 åringen" Sundesten och Rebecka Persson. :) Dom är pro's. Men puss på er alla. Kröka sönder nu.

/KÄCK

:)

Godmorgon :)
Imorse låg jag och kollade på Barnen i Bullerbyn, är inte den hur bra som helst? Sedan har jag ätit lite frukost, i sängen, vart annars liksom. Nu har jag nyss borstat tänderna och ska såsmåningom duscha. Sedan sminka, locka håret på mig själv och min syster, måla naglarna och bara ladda inför ikväll.
Och vad är planerna? Jag ska först på middag med mina fina tjejer. Dock är vi många på olika håll. Jag, Carro, Isabelle, Emma, Miranda, Sabina, Carlsson, Maria och Anna blir hemma hos Blixt. Mysan, Fanny, Maja och Jossan hos Jossan. Och Sara är på egna äventyr. Efter middagen glider vi över till Gerald på fest. Kröka, röka, pöka.
Gott nytt år!


En bild från förra nyår. Fina flickorna <3

/KÄCK

Hot or not?

Nu ska ni få ett uppdrag. Ranka den här killens utseende på en skala på 1 - 5 och skriv som en kommentar. :) Alla måste :)



/KÄCK

Underbart av Maja #5

För att förstå det som komma skall ska ni först ska ni kolla på den här videon från kryssningen när jag gifter mig..



Sedan läser ni kommentarerna från facebook:



Nääääähääääää? Dom har bara sagt det i både videon och kommentarerna. Herreminskapare..

/KÄCK

!

Det har uppstått ett fel i bloggen. Kommer ni ihåg när jag skrev om min familj.. Jag hade skrivit fel längd. Johanna är faktiskt 107!! cm.
Fanny är 163..

/KÄCK

Hihi

Godkväll.
Idag åkte jag först och lämnade tillbaka mina stövlar. Och det kändes bra.. Sedan åkte jag och Sarre till stallet. Hoppade Tori sista gången på kursen. Det gick både bra och dåligt. Sedan red jag min älskling också. Sedan gick jag och Maja hem, först stannade vi och köpte godis. Det var lite roligt (ingen kommer tycka detta är roligt.. menmen) Jag betalade först, och hon ba 41,50 så jag räcte fram en 50 lapp. Alltså fick jag 8,50 tillbaka. Sen var det Majas tur, och hennes godis kostade 8,50! HAHAHAHA. Herre. Så kul XP
Nu sitter jag och kollar på A Cinderella story, man har ju sett den menmen.


Jag och Carlsson

/KÄCK


Bikini!

Åååh jag har hittat mina framtida bikinisar :)


Jag vill ha den blåa och rosa. Den gröna vill jag se irl. Jag gillar den också :)

 

/KÄCK


mm

Tjatjaaaa :)Hehe

Igår kom vi till någon jääävla konstig typ källar"lägenhet". Det började segt, men som sagt, gratis är gott och full blev alla. Klockan fyra tog jag Sarre, Fanny och Marcela en taxi hem. Jag gick och la mig direkt. Dom satt uppe och drack lite.

/KÄCK

Fäst

Det blev fest ikväll. Och min syrra och hennes kompis ska med hahaha :)
(Y)

/KÄCK


HAHAHHAHAA

Underbart X'D



/KÄCK

Tips

Ett litet tips om ni vill gå ner några kilon. Låt mamma åka på semester. Klart slut. Man pallar ju inte laga mat så man käkar mackor. Haha. :)

/KÄCK

Stövlarna

Jag har gjort mitt val. Och dom får inte stanna. Anledning? Jag satte på mig båda imorse, och det kändes inte rätt, ni vet, det klickade inte. I affären var det guds gåva. Hemma var det det inte. Så imorgon får dom komma hem till Topshop. Men jag är glad att jag fick vara med dom några dagar.. Ja, jag pratar fortfarande om skorna..

/KÄCK

.

Godmorgon alla glada.
Idag sov jag till halv två, naaaaajs. Hade värsta drömmen om att jag skulle på något sova över grej hos Mikaela. Och hon hade bjudit Kenza. Och sen sa Kenza något om min blogg, alltså att hon läste den :O haha. Nu ska jag kolla klart Ellen DeGeneres. Sedan blire stallet :)


Promise och Bernard :)

/KÄCK

Ordlistan

Två till ord som ni måste börja använda.

Pro (engelskt uttal) - Säger man till någon som typ börjar föreläsa om grejer eller kan jättemycket om något. Det är jättekul, prova!

Bärra - En bärs

/KÄCK

Rensning

Jag har berättat förut att jag brukar glömma massa foton i min webcam mapp. So here it comes.


Jag på julafton med Pantis


Jag fixade mina naglar en kväll


Jag är pro på att slå in paket.


Jag och Fanny på julafton

/KÄCK


?

- Ramlösa Mango är sååååå god.
- Jag har börjat kvälls-tjockis-äta-julgodis-rester.
- Ole dole doff, kinke lane koff, koffelane binkebane ole dole doff. Är inte den ramsan konstig eller?
- Jag vill åka utomlands.



Mysan och jag i Maggan <3

/KÄCK

Hej

Jahadå, bloggtorka, är det det det kallas (detdetdet hahahahaha). Jag mötte upp Maja vid Gabbes, och vi tog sällskap till stallet. Gick ut lite med Nareina och sen var det dags för hoppning. Gick jättebra idag :) Nu har jag nyss ätit lite, nu vill jag bara lägga mig i sängen och chilla. Och det ska jag göra också. Puss på er

/KÄCK

Underbart av Maja #4


"Vissa hundar gillar det"

Säger Maja efter att ha kastat snö på en liten pudel vid namn Linus

Jag bara måste kommentera det här citatet. Jag fattar inte riktigt hur hon tänker. Men hon tror verkligen på det, hon provade det på Silja också. Gillade hon det? Ni vet redan svaret, Nej.

/KÄCK

<3

Yoyoyo. Igårkväll kollade jag på Ice Age 3. Den var bra. Idag sov jag till ett, så jäääävla skönt. Nu ska jag diska, och efter det åka till stallet och göra samma sak som igår, pyssla om Nareina och hoppa Tori :)


Nareina och jag 2004 <3

/KÄCK

Sean Banan

Asså jag är feeeeeeet efter. Men nu har jag sett Sean Banan hahaha :)



/KÄCK

<3

Shosanhoppsan mina små änglar. hehe. Idag gjorde jag det. Jag köpte drömstövlarna. Jag kunde inte låta bli. Så nu har jag sju dagar på mig att bestämma om jag ska ha kvar dom eller inte. Men jag kommer säkert inte kunna. Det är som att ge iväg ett barn. Som jag sa till Pernilla, att köpa skor är fan bättre än sex. Eller? Det väger lika hahaha.
Köpte även ett par skitsnygga trosor, ett par hårspännen med "diamanter" och ett läppglans. Efter stan begav jag och My oss till stallet. Jag tog en liten promenad med Nareina och pysslade lite med henne och sedan var det dags för hoppkurs. Fick Tori och det gick bra :) Jag kan ju absolut inte rida han i form, menmen. Kul bara att alla andra gör det hahaha. Aja. Det är ju ändå en hoppkurs. :P Efter stallet fick jag skjuts av Sjöstedt hem till pappa för en middag. Gott. Nu är jag hemma och trött.

Dagens påminnelse till mig själv: Fota mina inköp så ni får se. (Tröja, underkläder och skor!!)

"Och vart ska du jobba med dom där?"
Pappas elaka kommentar när jag visade mina skor :( Men dom ser inte slampiga ut!

/KÄCK

Shopping

Nu ska jag bara slänga i mig sista kaffet och sen ska jag möta My och Pernilla för en dag i stan. Sedan har jag hoppkurs klockan fem också :) Wiiie

/KÄCK

En konversation

Hahaha Sabina skrev till mig nyss vad en kille från igår hade sagt hahaha. Jag är alltså den som satt i hans knä, och som skulle dansa med dom men dansade med någon annan istället haha. Han trodde..

Jag är alltså feeet sexig hahahahaha. Vilket vi ser på bilden nedan :)

 



/KÄCK


Min banana

Jag bara kom på att jag saknar Banana jättemycket. Och vi träffades ändå i lördags.

Jag säger bara: Prutten i biblioteket hahahahahahahahaha



/KÄCK


Royal Garden

Igår sov jag ut rejält. Låg och chillade i sängen lääänge. Sedan klädde jag på mig och gick på promenad med Maja och Sillewille. Sen var det bara att gå hem och duscha för att sedan få besök av Sarre, Emma och Frida. Vi fixade oss och drack några bärra. Sedan åkte vi till Kungsträdgården och skulle in på Royal Garden. Jag hade väldigt roligt må jag säga. Träffade massa bekanta. Andreas, TrotzeN, Jonas, och några från min skola haha. Träffar alltid folk från min skola ute. Idag råkade jag försova mig, och sedan när jag kom ner till stallet blev tomtehoppningen ändå inställd. Så bara att gå hem igen. Nu är det HARRY POTTER (sägs med engelsk accent, så som bara Ellen kan mohoho).

Ni får en väldigt vacker bild på min far och jag. Sådan far sådan dotter haha



"När folk är kära håller man dem i handen"
Johan 6 år, säkra tecken på att man är kär

/KÄCK

Sabina Asplund

Sabina Asplund är min idol, hon är så himla ball tänk om man vore som henne! Jag drömmer om henne jämt, jag går i hennes fotspår... hon är den enda jag ser när jag kollar mig själv i spegeln.

/Käck!

Yo

Bitches. Nu har Sarre kommit hit och vi ska sätta igång att dricka lite bärra. Sen ska vi ut och dricka ännu mer bärra (bärra är mitt nya ord för en öl, en bärs, en bärra) :)

/KÄCK

Bra

Man blir ju typ, kär. På något skruvat sätt.

http://initiativet.blogg.se/
http://kimbloggar.blogg.se/

/KÄCK

Julklappar

Okej julklapparna:

- Pengar av mamma och pappa
- En eltandborste, mammas kommentar: "jag vill att ni ska ha en sån".
- En tjocktröja
- En ljusstake
- Ett par trosor
- Två olika "skönhets kit"
- En fickspegel
- En liten grej
- En tvål

Sedan körde vi julklappslek. Jag brukar alltid få typ tre stycken. Hur många fick jag nu. Noll. Men Karin var snäll så jag fick en av julklapparna som jag köpt och som jag ville ha haha :) "Barns tankar om kärlek."
Så jag tänkte att jag skulle ha ett sånt citat i varje inlägg. (Y) Om jag inte har nåt annat såklart. Det som står efter åldern är villet kapitel det kommer från.

"När man är kär är man väldigt glad inuti. Och så längtar man till skolan."
Louise 7 år, Säkra tecken på att man är kär.

/KÄCK


iddi

Nån jävla turre la till mig på msn. (Påminnelse till mig själv, ta bort msn från bdb). Och är det något jag hatar är det när folk inte kan stava. Har alltid varit en stavnings besserwisser.





Sen berättade han att han var 16. Byebye kiddo.

/KÄCK

Jag älskar mig själv

 










Den här tjejen var "I Fokus" på bilddagboken med texten kommentera under. Sagt och gjort.
Älskar svaret. Men GUMMAN, truth hurts.


/KÄCK

Underbart av Maja #3

"OHHERRE vad var det för nåt?"
Vi ser en hund som springer i en skogsdunge.

/KÄCK

En bild

En liten julbild från idag på mig och mina två systrar. Ja jag hade jättetråkiga kläder, och jag har typ blivit smalare (eller så har kjolen töjts) för den glider ner hela tiden, jag vill ha den precis under pattarna.



/KÄCK

Julafton

Hejsan alla jultomtar.
Nu har vi käkat julgodis, kollat på kalle, ätit julmiddag, öppnat julklappar, ätit efterrätt och spelat julklappsleken. Japp, man äter mycket på julafton haha. Min julklappar berättar jag om typ imorgon. Nu ska vi spela spel.

Puss på er

/KÄCK

:)

God Jul alla mina söta bloggläsare <3

/KÄCK

OMGGG

DET ÄR PIPPI PÅ DE SJU HAVEN PÅ FYRAN!

/KÄCK

Ellen Degeneres

Tänkte lägga upp några underbara klipp från Ellens show. Jag älskar henne, showen och hennes namn moho

Världens skönaste unge.






En som inte funkade:
http://www.youtube.com/watch?v=kkevNuXLRKE

/KÄCK

Haha

:)



/KÄCK

Bara för att liksom

1. Är det bara jag som tycker att det är skitkonstigt när dom skriver såhär på facebook? Knas.



2. Nämen titta vad jag hittade. (Hade hon den på sin blogg såhär eller visst hade hon täckt över sin boobisar och killen?) Aja det är ändå coolt 8-) Men han är fett ful!



3. Jag var inne på PEAH här om dan hahaha. Och titta vad en 13åring hade lagt upp hahaha. "Jumpasalen" Hahaha underbart. Vad skulle du välja på mig :$ hihihihihi



/KÄCK


Kommentarer

Jag pratade ju för nån dag sen om ordet hundig. Nu har jag fått några svar på hur man förklarar det, vissa bra, vissa mindre bra. *host*3s*host*:

Eveline: Hundig - Motsasten till kattig? :) 
Min kommentar: Detta stämmer i vissa fall. Men det är inte den förklaringen jag menar.

Sabina: hundig - som om du är ute med en hund på promenad så går den efter dina fötter hela tiden, så ungefär så med människor...... kan ta ett bra exempel i ellens fall, när ellen och sabina är på fest så går hon från köket till hallen då kommer ellen springandes efter hela tiden... eller om någon terrar en på mobilen hela tiden och slutar aldrig, man skriver varje dag, då är man typ hundig också!
Min kommentar: Ehh, nej?

Miranda: hundig- någon som vill ha något/någon äckligt, grisigt, snuskigt, jobbigt mycket så man blir irriterad... typ?
Min kommentar: Aa exakt. Den bästa förklaringen jag fått hittills.

Terese: är det inte toffel?
Min kommentar: Nån är ju ute och cyklar...

/KÄCK

Underbart av Maja #2


"Jag vinkade inte så ofta. Jag vinkade bara ibland. Jag vinkade för det mesta."

Maja Gustavssons svar när Lakey sagt till henne: "Du vinkade ju typ ingenting i luciatåget."


/KÄCK

hej

Yoyoyo. Nu ska jag alldeles strax ta ut min kära kompanjon (Silja) på en promenad. Nu på morgonen har jag legat och kollat på Narnia, prins Caspian eller vad den nu heter. Den var jättebra, och Peter är ju kattig. Igår kväll kollade jag på ettan. Den också bra :)
Asså just nu sitter jag i långkallingar och bh, super kattigt. Jag blir typ kåt av att se mig själv i spegeln. Bara så ni vet asså.


Gunnorp 08 <3

/KÄCK

..

Påminnelse till mig själv (och ett tips till alla andra såhär under snö-tiden): Gå inte ut med hunden i foppatofflor om det är mycket snö på marken + att det snöar. Det är inge bra. Och gå inte heller i den djupaste snöhögen du kan hitta..

Bara så ni vet liksom...

/KÄCK

:D

Hejsanhoppsan. Läsarantalet stiger :D Wohoo. Imorse väckte mamma mig elva så att jag hon och Fanny kunde äta första familjefrukosten på länge. Annars sover man ju till typ ett två. Mysigt var det. Nu håller vi på och göra oss iordning så att vi ska kunna åka och storhandla.
Och snart är det julafton. Känns som om det har gått skitsnabbt. Men jag längtar, det är så himla mysigt :)

Sen så såg jag en kommentar till inlägget en liten ordlista från min lilla Banana. "Du glömde att skriva hund :)". Då menar hon ordet hundig. Och nu måste jag berätta en liten historia. När vi stod utanför matsalen för att vänta på att den skulle öppna så sa jag "Man känner sig så himla hundig när man står här och väntar". Då börjar alla mina så kallade vänner skratta och mobba mig. För ordet hundig finns tydligen inte. BARA FÖR ATT NI INTE KOMMER FRÅN GHETTOT. Alla min VÄNNER<3, från solna och stallet kan ju kommentera här och bevisa att ordet hundig finns.. Puss på dig älsklingsBanana<3

Hundig - Jag kan inte riktigt förklara det. Någon som har nån förklaring? Kommentera.


Min fina hund Silja :)

/KÄCK


En liten ordlista

Tjosan. Har nyss legat och kollat på Upp. Den var ju underbar. :) Absolut värd 5+. Sedan när jag satt på toa (number 1) så tänkte jag att jag skulle skriva några av mina favvo-ord just nu. Jag byter ju ganska ofta. MEn here it comes.

Kattig / Katt - Snygg eller sexig (absolut bästa ordet)
Gött - (Rumpa) Jag kom på för typ en sekund att jag har sagt det typ en gång, men jag gillart.
Inshallah - Börjar försvinna mer och mer. Men man kan använda det till allt. Eller bara skrika det när man svarar i telefonen.

Jag hade massa fler nyss, men dom försvann. Aja det får bli vid ett annat tillfälle.
Det firar vi med en underbar bild. Lakey, det påminner om mannen med hunden som filmade hahahaha.



Godnatt

/KÄCK

Kändisar och jag

Asså jag borde typ bli paparazzi (hur stavas det?). Jag ser KÄNDISAR heeela tiden. På kryssningen såg vi ju Kissie <3 festade i samma hytt som henne. Förra helgen såg jag Annelie och Kristoffer från Paradise på Grodan, i lördags såg jag Annelie, Patrik och Stefan på Grodan, igår såg jag Paow och Dessie :'D på bion (och hon Alma), och idag såg jag Stefan igen i stan :').

Men jag blev lite ledsen när jag läste Kenzas blogg nyss. Hon visade en bild från när hon var på She store idag. Jag var också där, och kollade på hennes skor. Tänk om dom hon håller på bilden är samma som jag höll i. Omg jag tänker duscha med handskar resten av mitt liv..  

/KÄCK

OMFGGGGG

Jag har hittat mina framtida skor.
Tänkte lägga upp dom på bloggen förut sen ba äh fuck that shit mobbat med lårhögt. Men idag provade jag dom. DAMN vad dom satt bra. Som en smäck. Jag MÅSTE ha dom. 1600... Menmen..

Från: Topshop



GE MIIIIIIIIIIG

/KÄCK


.

Hey ho lets go.
Ska bara uppdatera snabbt innan jag ska åka och kolla igenom lägenheten och jobbet jag ska ha några dagar i januari.
Igår bestämde sig jag My och Fanny att gå på bio. Det blev 2012. Den var väl okej. Det var bara irreterande att dom klarade sig undan i sista sekunden heeela tiden. Men specialeffekterna var ju grymma *geek*.
Senare idag ska jag möta upp Otilia för att gå på julmarknad. Sweet.
Ciao.

/KÄCK

.

Jag hade 899 inlägg så jag var ju bara tvungen att göra ett till. Alltså blir detta mitt 900ade :D
Tänkte försöka göra om designen lite. :)

/KÄCK

.

åämmge (omg)

Jag hade 57 unika läsare igår (jag råkade skriva imorgon först hahahaha). Kissie<3<3<3, here I come.

/KÄCK


Hej

YOOOOO BITCHES.
WHATUP?
Jag är aspackadddd.. Eller inte. I wish liksom. Men igår. Då jäflar. Jag och mina vänner styrde stegen mot Grodan. Storbloggerska som jag är kom jag självklart in. Trots 21års gräns. Jag och Sarre var mest på G. Dansade och hade oss. Det var så mycket kändisar där så jag nästan dog. STEFAN :'D från paradice, Annelie och Patrik också.
Aha.

Nyss låg jag och min syster och kollade på 500 days of Summer. Den var, speciell, men fin. Han som spelar också. :)

Hej.

/KÄCK

Hahahahaha

Omg XP

http://118110.se/show_image.php?album=091216_Sthlm%20fifty%20fifty/7

/KÄCK

Mogis

Ja jag är total efter. Jag hart hört snacket om den men aldrig pallat kolla.
Har läst hennes blogg några gånger, asskön männska.
Och den här videon är ju bara underbar.



/KÄCK

Family

Kommer ni ihåg när jag berättade att jag skulle skriva om mina familjemedlemmar. Här har ni det.

Pappa
Namn: Jimmy Roland Käck
Född: 2 december 1956
Längd: Han säger 170 cm. Men jag är 166 cm och längre, HA!
Hårfärg: Svart afro ;) haha numera halvgrått..
Ögonfärg: Brun
Jobb: Skansen
Borde bli: Komiker

Mamma
Namn: Monika Ingalill Käck
Född: 21 mars 1959
Längd: Ca 140 cm. Skämt åsido men 160 cm typ.
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå
Jobb: Hjälpmedelscentralen
Borde bli: Publik åt pappa, hon skrattar så hon gråter. (Det gör alla haha)



Äldsta syster
Namn: Johanna Emilia Maria Käck
Född: 22 mars 1987
Längd: 100 cm.
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: Blå
Jobb: Chillar
Borde bli: Föreläsare

Mellansyster
Namn: Fanny Ida Maria Käck
Född: 10 april 1989
Längd: 160 cm nånting
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: Blå
Jobb: Personlig assistent/Skansen
Borde bli: Lärare



Jag
Namn: Ellen Ovidia Maria Käck
Född: 14 september
Längd: 166,5! cm
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Svarta? Nejmen mörkbruna
Jobb: Bagare/cafébiträde
Borde bli: Komiker


En jätte fin/seriös bild på mig..

Men liten extra om min familj då.
- Jag är den enda som fick greger-pigment.
- Alla vi systrar heter Maria i mellannamn.
- För er som undrar så har min syster ett handikapp som heter OI.
- Min biologiska farfar är spansk, och min biologiska farmor är finsk. Pappa är adopterad av svenska föräldrar. Alltså min farfar och farmor. R.I.P <3
- Min mamma och pappa är skilda
- Men de har landställe tillsammans.
- Vi har en hund och en katt. Silja och Pantera. (R.I.P Tova<3)

Sen kommer jag inte på någon mer onödig info. Fråga på om det är något :)

/KÄCK


(Y)

Två underbara filmer från kryssningen hahaha. (Om dom är sega så kolla senare, dom arbetas fortfarande)

den första körde vi ring on fire (utan glas i mitten) och en kille fick sanning eller konsekvens. Han sa konsekvens, säkert med hopp om att få pussa nån tjej. Men icke när det är jag som bestämmer. Han fick i uppdrag att ställa sina tre kompisar i en sexställning så att alla får det skönt. Som ni märker så dör typ jag Mudde och 3s av skratt. Det var underbart.



den andra så sitter vi bara och pratar om någon "jag har aldrig", samtidigt som jag är posemaster (alltså att jag får posa när jag vill och alla ska göra samma, den sista får dricka). :)



/KÄCK

Underbart av Maja #1


"Wobbeli Wobbeli Wobbeli"
Maja Gustavsson härmar gelé som dallrar.

/KÄCK


Kryssningen

Okej, en kort samanfattning. Innan vi åkte drog vi till Nivå där vi förade lite. Sedan på terminalen träffade vi Danne och satt med han och några äckliga snobbar (hoppas dom inte hittar min blogg :)). Sen var det bara att gå på. Mina slavar gick och handlade medan jag fixade mig. Sedan började vi kröka, hade sällskap av hytten bredvid och spelade spel och sånt. Sen gick vi runt och chillade och dansade och jag hade diskussioner med idioter. Väldigt roligt hade vi iallafall. Slut.



/KÄCK

:)

Ey, som My skulle ha sagt...
Jag har blivit sämst på att blogga, ja. Eller jag har typ en svacka i veckan. Menmen, nu ska jag borsta tänderna, sedan städa, och sedan blire en update om kryssningen med bilder och filmer.

/KÄCK

Kryssning

Nu drar jag in till Fridhemsplan för Donken och förkrök och sedan KRYSSNING
Bye suckers

/KÄCK

Klänningen

En liten del av den iallfall. Min kralliga rygg höhö

:)



/KÄCK

Music ♪

Under The Tracks - Coldplay (dålig kvalité)



/KÄCK

Del 2@Lördag

Okej lördag. Jag vaknar upp typ först 10, somnar om, pappa klappar mig på kinden 12.00 och somnar om igen varefter jag vaknar igen ca kl. 14.00. Snart dags att köra igen så jag åker till Andreas för att hämtar ölen till Mudde och Sarre (jag vet att dom har snygga smeknamn, bli inte avis). Seg som ett arn blir jag kvar för länge och kommer till Maja ca. kvart i åtta. Äter kalasgod mat och sedan fixar jag mig, sedan spelade vi ett spel och åt efterrätt, gott. Klockan tio? åker vi till Rissne och möts av Per, Martin och Marcela (Inte min stalker Marce Lea haha) och går hem till Per+Martin där deras norrlandsvänner är och krökar där. Spelar massa spel (som alltid), Suck and blow, och dansar.
Det var lördagen det. Nu "lite" bilder:

På middagen hos Majsen:

Tjejorna - Sara under en lek - My under en lek


En konsekvens i en lek - Mudde diktar vackert - Sarre

Hos Per+Martin, bilderna får tala för sig själva





Suck-and-blow bilder hahaha underbara

Vinnarna del 1 - Vinnarna del 2 - Vinnarna del 3




Lägg märke till min kattiga nya klänning.. :)
Jag har även underbara filmer. Kommer i framtiden.

Igår träffade jag Andreas i Kista och vi gick och kollade julklappar. Sedan gick vi till honom och kollade på typ tusen avsnitt av That 70's Show. Just nu sitter jag och knarkar Disney låtar och Joshua Radin <3. Wunderbart. Snart blir det stallet.

Och jag har kanske glömt att berätta. IMORGON DRAR JAG PÅ KRYSSNING, med mina troföljare Mudde och Sarre och sen 3s. Awesome.

/KÄCK


"Vi som tycker att Eriks tjej skulle gå av scenen"

Folk har snackat om det här med att Idol-Eriks flickvän aldrig gick av scenen. Och nu har jag sett videon. Asså hallåå, han vill ju såklart vara själv under sitt gold-moment. Man ser ju det när han backar ifrån henne sen. Idiot..



/KÄCK

Bäst just nu

Har börjat älska den här låten



/KÄCK

Del 1@Fredag

Tänkte skriva om helgen dårå.

Fredag: Jag red Tina. Gick mycket bättre än förra veckan. Dockh höll hon på att kasta av mig haha. Menmen. Efter det drog jag hem, och planen var att följa med Andreas på någon fest vid lilla Essingen. Men jag orkade inte skynda mig och när jag var klar så skulle dom dra om en timma, så jag åkte inte utan bestämde mig istället för att följa med Sarre och Mudde på Pilot. Fan att jag inte stod på listan tänkte jag, palla betala för pilot liksom, men jag drog ändå. Mötte upp SarreMudde och Sars utanför, och sa till Miranda: Vi måste flörta med honom så vi kommer in. (Jag menade då en kille som typ står och plockar folk). Så jag fångar hans ögonkontakt i en millisekund och då säger han till vakten: Tjejerna måste in. ELLEN FIXXXXAR! Haha. Väl inne dricker vi vatten. NOT. ALKOHOL SÅKLART. Hehe, först kommer Emma, sen kommer Adam, Boppin och Paprika och är FAKTISKT snälla. Så vi chillar med dom. Klockan två? kommer även Andreas. Klockan halv tre börjar Pilot tömmas och vi (Sarre, Emma, Andreas och jag) bestämmer oss för att dra vidare. Blir grodan. Och dirre vi kommer dit kommer vakten till oss och släpper in oss, självklart med mig i fronten.. Väl inne så möts jag av en Jocke, vem annars liksom. Och ser AMIR, KISSIE <3, Annelie och Kristoffer från Paradice. VÄRSTA KÄNDISFESTEN!!! Aja. Typ kvart i fem? åker jag och Emma hem. (Sabina åkte innan och Andreas försvann) Jag råkar somna på tuben, typ första gången någonsin faktiskt, och vaknar upp av att några bankar på rutan, i Rinkeby. Hinner inte hoppa av utan åker till Tensta, och som tur var kom tunnelbanan tillbaka direkt. Sweet.

Men för att ni inte ska somna så kommer del två@lördag senare

/KÄCK

Skola

Tjusanhoppsan.

Sitter i bibblan med Jesper och försöker få ihop ett svenska föredrag. Men det kommer bli bra. Hoppas jag. Johanna har svikit mig och gått hem :( Stackars mig. Menmen, jag får väl försöka köpa någon annan vän.

Aja, peace

/KÄCK

underbart



/KÄCK

awesome

8-)

/KÄCK


Asså jag har blivit asseg på att uppdatera ibland. Men har haft fullt upp i helgen. Men jag berättar om det, sen? Imorgon? Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

/KÄCK

gästbloggarnnn

Jag lyckades igen..  Va på en 20-årsfest.. Hade varken ätit eller druckit nått annat än.. öl. och några glas champagne tror jag. Efter att ha blivit oskyldigt diskvalificerad på hela havet stormar bestämmer jag mig för att jag inte kan vara kvar på festen, full och envis som ett as. Jag åker till stan för att möta upp Felicia som är jättesur på några gemensamma kompisar och vägrar möta dem men lyckas övertyga henne att vi ska åka och möta dem. Vi åker till strand och möter upp alla andra, och jag kommer in! vette fan hur jag lyckades. Maskinen spelade live på strand men var tyvärr var jag för full för att förstå det. Felicia knackar i alla fall en kille på axeln som vänder sig om och försöker slå mig så vi börjar rycka i varandra och sen var det tack och god natt, jag blir utslängd. alla glider vidare till en annan 20-årsfest i skrapan! SOFT! Det är ju 25 på skrapan så har aldrig lyckats komma in. När vi kommer fram är den stekiga festen i en källarlokal där det luktar spya, soft?.. Jag hittar en städskrubb och börjar rota runt bland hinkar och kastar ut lite hinkar som jag tycker folk kan spy i istället för på dansgolvet men nöjer mig inte med det! Det måste skuras tänker jag, och tar fram en skurmopp och lite ajax.. istället för att skura inne på festen så sprutar jag ut ajax i hela korridoren och tar sats och glider runt på all såpa. till final blir det en fusk moonwalk och jag ramlar i all såpa. fan. Kör lite Dansa med leroy samtidigt som jag skurar och plötsligt blir jag utslängd. otippat. På väg ut hinner jag stuka tummen och ena knäet men kommer inte riktigt ihåg hur jag lyckades.. Drar tillbaka till stan för att träffa några kompisar men istället så går jag förbi pilot där ellen nice häck e och ser två gamla polare att dricka öl med i rökrutan. äh fan ja går in. stannar där ett tag och skrikeröver bordet för att höra vad alla säger innan jag hänger med ellen och hennes polare till grodan där jag stannar i några minuter innan jag ser utgången och kommer på att jag måste ha HAMBURGARE! käkar lite burgare och hoppar på en buss som ser trevlig ut och somnar, självklart. Vaknar upp någonstans och ser att klockan är 7... Once again! Vilken jävla sopa man är. Lyckas ta mig till något bussgarage och frågar en busschaufför om det går några bussar till sollentuna, han svarar att den går till snickarevägen! VA! fågelturken??? DÄR BOR JAG!  runt 8 av är vi framme och han väcker mig! Det var min fredag! Nu är jag trött som FAN och ska.. plugga? ......ELLER?

Good night

@

Jay live i madison square garden, tung

låt från timbalands nya skiva

bad

Hejhejhallå. Igår var jag jätteduktig och simmade med Fanny och Per. Sedan begav jag mig ner till stallet och pysslade om min sjukling. Sedan åkte jag hem och that's the story. Idag var det ju skola igen. Musik, som var seg. Lunch som var god. Och svenska som var tråkig. Det sög ju. Sedan åkte jag till stan för att leta efter en klänning jag vill ha. Men på båda Bikboks affärerna var den slut :( Så jag tänkte åka och kolla i Solna, men där hade ju affären stängt. Knas. Så jag åkte hemåt för att hämta badkläderna, och sedan mötte jag upp Becca och vi har varit och simmat. Doooooktig. Snart är det food. Är superhungrig.

Eftersom jag badat, blir det en bild när jag badar. Premiärdoppet 09. Fotograf: Mudde.



"Nej du, din dumma flodhäst"

/KÄCK


Viktigt inlägg

Tre minuter har jag på mig. Och jag har precis målat naglarna. Men jag hatar avskavt nagellack. Oj nu är det två minuter. Måste torka.. Men det går snabbt. :)
Nu ska jag till skolan och ha musik. Blir väl jag och Mäki i musikrummet antar jag. Ciao.
Woops en minut

/KÄCK

Film

Härom dagen fick jag den här kommentaren:


Om det HÄR inlägget.

Och Henrik. Nu gjorde du det jobbigt för mig. Om man kommentara såhär, vad tror du kommer hända? SJÄLVKLART måste jag ju ladda upp filmen jag spelade in. (Det är som att säga nej till ett barn, man vill bara göra det man inte får göra..) Men bli inte ledsen. Man ser inte att det är du...
Sen är det lite roligt när jag och min syrra ska låtsas att vi kollar på bilder haha. Och My, ta åt dig av den fina kommentaren ^^



/KÄCK


.

Asså jag hatar att skriva rubriker, det är ju asjobbigt. Men iallafall (mitt bästa ord) så har jag varit i skolan idag. En lektion. Sedan lurre med Mysan och Carlsson. Mums. Sedan åkte vi hem. Slut.

MEN JAG KAN JU SLUTA BLOGGA EFTERSOM NI ÄLSKAR ANDREAS MER ÄN MIG. DET KROSSADE MITT HJÄRTA NÄR JAG FICK HÖRA ATT HAN ÄR ROLIGARE.

HEJDÅ

/KÄCK

lullebylleeigh

Hej aszzååå hh ellen o ja baka bullar! JAG VANN.

Nu sitter vi i soffan och degar medans DEGEN jäser. Ska tydligen gästblogga och jag har absolut inget roligt att berätta om så.. Öhh vad gjorde jag i helgen? Jo. Satt hemma och pluggade. Nej, men det borde jag ha gjort, hade inlämning på ett java-program idag som jag skulle ha skrivit.. (läser ekonomi o it på Su). Men, hade inte gjort det för att i fredags, så började kvällen med att jag o två polare var på donken vid centralen och skulle dra ut. Jag bangar dock för att Patricia slår mig i nyllet med en cheeseburgare och glider till (något sunkiga) Chaplins och träffar en kompis. Plötsligt trillar tre av mina kusiner in och en vän till vår släkt, Robert Kragh (www.myspace.com/robertkragh). Mina kussar beställer i alla fall in nån balja full med öl och cider (stekarn) och jag blir ganska glad efter ett tag och börjar kasta lite (mycket) is på bordet brevid och får nästan stryk men jag skyllde självklart ifrån mig som jag alltid gör. När den stora baljan har tagit slut så glider jag och alex mot berns för att träffa två andra kompisar från plugget. På vägen dit möter han två tjejkompisar som ska hälsa på mig. MEN ehh.. fick en impuls att jag var tvungen att ta hennes glasögon, finta dem genom att springa runt pub-huset och sedan möta alex i kön till berns.. Konstigt nog blev alla invandrare nekade i kön men vi fick komma in HEHE. Ojust faktiskt. Glider in som en kung med mina kärringglasögon utan glas och stampar sönder dem så småning om, framför några damer som tyckte jag va lite konstig..? Klockan tre får jag för mig att dra och möta dem första kompisarna som ville ge mig en hamburgare i trynet, men min telefon dör. yes. hoppar på en buss hem till en annan kompis som bor i orminge. När jag kommer fram träffar jag dem sittandes utanför hans port. FAN JÄVLA ÄCKELSKIT tänkte jag och gick runt huset och klev upp på hans balkong. Efter 10 minuter öppnar grannen ovanför balkongdörren och spelar AC/DC skithögt, klockan 4 typ. VAFAN tror han? mitt natten jueeh? Fråga mig inte hur men jag lyckades iaf stupfull som jag var klättra upp till hans balkong och dansa ett tag innan han kommer utrusandes från toaletten (tror att han satt och merschade) och är assur på mig? vafan.. hade inte gjort nått liksom. Aja men han frågade iaf om jag ville gå ut samma väg som jag kom in eller genom trapphuset. Valde trapphuset. När jag kommer ned släpper jag in mina två homies som lägger sig på golvet som två tolvåringar och larvar sig. Klockan är väl typ 6 på morgonen nu och jag börjar bli riktigt trött på att inte få sova eftersom att jag hade sovit ca 4 timmar och skulle upp och jobba 8h kl 11. Jag går ut och plockar upp en liten barncykel som jag råkade tappa på dörren där homies låg och gapade. Dem fattade att jag ville åka hem o sova så vi tar en taxi till Norra Lagnö (värmdö).

Klockan 20 på lördagen hade jag jobbat i 8h timmar och hade bestämt mig för att aldrig dricka igen. Hmm. Pappa hade varit inne på jobbet och lämnat nycklarna till en bil som jag skulle kunna kom hem till föräldrarna med. Dem frågar om jag ska sova kvar eller  hem till mig. Hem till mig säger jag självklart och kommer på att jag kanske kommer få en taxi då. Min taxi kommer typ kl 22 eller nått å då åker jag tillbaka till kompisarna i orminge (förresten dem heter Jonas som bor där, patricia och gustav som inte bor där). Iaf, nu är jag framme. Dem är aspackade. Soft, jag är astrött. Får en öl av jonas och vi glider till en några hundra meter bort. När vi kommer fram känner jag att jag ashungrig och börjar rota i kyl och frys och hittar lite bratwurstar, najs! efter att jag har gått runt och bjudit halva festen på korv ser hon som har festen ut lite irriterad. Det är lugnt tänker jag, och dricker upp ölen. glider över till henne och skämtar lite så hon blir lite gladare igen, men det satt massa flummiga snubbar där som såg lite sura ut när jag kom. Äh det är lugnt! jag skojar vidare och råkar dra nått skämt om att hon som hade festen hade (nästan, om man ska vara petig) haft sex med två pers på samma kväll. 2 minuter senare var jag och mitt sällskap ganska utslängda och vi får sorgsna gå tillbaka till jonas. Helvete vad ska vi göra nu? Dricka öl! runt klockan 1 har jag fått i mig några och blir astaggad på att dra in och möta några kompisar på krogen. Kommer in till slussen en timme senare och då dör min telefon. KUKEN! efter en halvtimmes väntade på nästa buss och ljugande med gamla vänner så hoppar jag på bussen tillbaka till o är hemma hos jonas halv fyra på morgonen. jonas och nån tjej ligger och kollar på djungelboken o alla andra har deckat. Jag öppnar en öl och sjunker sorgset ned i en fotölj... jag vaknar dagen efter i panik och blöt av ölen som runnit ut! (haha..) väcker jonas och får skjuts till jobbet.

Fyfan vilken jävla skithelg! Det är inte ofta det är skönt att det är måndag men idag måste jag ändå säga att det är aaaasnajs. Chilla i soffan, kolla på tv och att baka lussebullar med Ellpan!

/Östisch

Sova middag

Yo bitches. Nu har jag precis sovit middag i typ tusen år.
Nu ska jag åka och baka lussebullar med Andreas.


Smickrande bild, och nej det är inte jag som bitit........................................ (A)

/KÄCK

egopics

Jag brukar som dom flesta ta massa egobilder på mig själv. Sen glömmer jag dom i webcam mappen och hittar dom vid ett senare tillfälle. Nu när jag skulle fota min tofs så hittade jag tre stycken. Så, enjoy :)



Just det, så vare toffsen. Jag vet inte hur jag lyckas. Men snyggt är det.................



/KÄCK


.

Nu uppdaterar jag typ för tusende gången , men Miranda hittade en bild från när vi var på mitt favvoställe Viper. Inte en så smickrande, det är ju min fula sida, menmen :D



/KÄCK

kikat

Jag har kikat lite på bl.a Bikboks hemsida eftersom jag letade efter en underbar klänning som jag måste köpa. Jag hittde den inte med lite annat småfint.

 Jag gillar den i mitten. Men mina boobisar brukar inte få plats. Och om jag tar större blir den för stor i midjan. Klänningen är säkert skitsnygg om den sitter bra :)
Den röda är bara lite fin :)





Jag har börjat älska ringar. Använder det aldrig själv men jag är jättesugen på att köpa såna som är så himla inne just nu hehe. Stora ringar. Superfint :) Och är inte halsbanden coooolisha?




H&M har också massa. Kolla den i nedre vänstra hörnet, den med stoooor diamant. I like. Sen har dom en annan skitsnygg men den hittade jag inte. Jag får tvinga med Banana till stan imorgon :D


/KÄCK

!

Jag har glömt att berätta. Ni vet min stalker, Marce Lea. Jag skrev till henne på facebook. Ett moget inlägg.



Det jag ringade in var så ni inte ser att jag ljuger. Det är skickat och är till henne.

Men iallafall, efter det här så har hon inte lagt till mig mer :O och inte svarat heller.. Knas

/KÄCK


<3

Stackars min bebis <3



/KÄCK

Dum

Dummaste kommentaren idag. Jag och Maja åker ner för rulltrappan för att ta tunnelbanan hem. Vi ser min syrra (bilden) och vår kompis Sofia gå på tunnelbanan. Maja funderar lite innan hon säger: "Tar hon hissen ner?"
Nej hon kör ner för rulltrappan. -.- Vad tror hon...



/KÄCK

Luciashow

Nu ska jag ner till stallet och vara med i luciashowen. Ska spela tomtefar. (Y) Kaffet är klart så nu är det bara att dra, ciao!


Haha underbar (och supersliten) bild

/KÄCK


majs

Från fredagen

Tröja - H&M
Jacka - H&M
Skor - Skopunkten
Väska -
mormor<3


/KÄCK


bajs

Kära läsare.

Klockan är 22.37 en lördagskväll och Ellen Ovidia Maria Käck sitter hemma. ("Aah vad hon leker ball" tänker ni. Men skippa dom tankarna.) Iallafall, varför sitter partydrottningen hemma? Jo såhär gick det till igårkväll;
Jag har varit i stallet och ridit Tina. Det gick hullerombuller. Sedan gick jag hem och åt lite mat. Fanny och mamma var hemma och Fannys vänner Marcela och Henrik kommer. Dom börjar dricka vin. Sedan kommer Fannys andra vänner Per och Jenny. Alla dricker typ. Inklusive mamma, minus mig. Jag vill dra på fest. Maja smsar mig om en fest. (Klockan har nu blivit alldeles för mycket för att kriga sig till nån fest) men jag drar ändå. Vi kommer till nån tråkig fest där dom sniffar. Vi drack två öl bara (DENNIS FRÅN INLÅST VAR DÄR :O  ) Så vi åker hem någon gång runt halv tre kanske. Kommer till tunnelbanan där vi får vänta i tjugo minuter. Bråkar med nån turre. Hittar nya vänner på tunnelbanan. Sedan kommer vi till T-centralen, vinkar hej åt Jonis och Lillmicke (viktigt att få med, jag känner ju alla) kommer ner och ser att det är 15 min till vår tunnelbana. (Nu har alla läsare slutat läsa) Jag kommer hem, klockan har nu alltså blivit fyra, och vad finner jag? Tre fulla tjejer och en full kille. Vad gör jag? Jo jag krökar med dom istället = Sängdags klockan sex och sov dåligt. Buhu.


Min nya bästis i skolan - han, DENNIS, jag och Mudde - Maja och hennes nya man - Majas nya mans kompisar.


Fanny, Jenny, Marcela och Henke - J F M - J M H - Henke (SOM KÄNNER NILS!! (blondinbellas pojkvän) :O

(Nej, partykameran mår inte så bra längre...)

Idag klockan två gick jag ner till stallet. Hängde upp massa julgransris och övade inför luciashowen imorgon. Kommer bli bra..

Nu ringer Kåtman igen. Han försöker få ut mig. Men icke. Jag ska sitta hemma och dricka te.

/KÄCK

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Fick en länk av Maja. Och som hon skrev. Kan. Inte. Andas. hahhahahahahaha
klockrent



/KÄCK

en torsdag

Okej, öppet hus idag = börja 13.30 = väldigt skönt.
Ridning = red Petite = Gick åt helvetet.
Klart slut.

/KÄCK

Hahaha wtf?



/KÄCK

? Vaddå störd? Vad menar ni?



/KÄCK

love it

Jag äääälskar dom här bilderna. Dom ju hur underbara som helst.
Kolla hon i rosa och lila, dom ser ju ut som riktiga modeller.
Och bilden där nere. Söööt




/KÄCK

ouwtfiwt

Jag försökte skriva som stor-sofia i skolan. (Hon kallas det för att det finns en liten, men hon är inte tjock)
Iallafall så ser ju mina byxor knas ut eftersom det har varit tvättmedel på dom. Och så tänkte jag börja med lite nya poser. Jag vill känna mig som en modebloggare. (Ni kanske märkte det på kjolfotot också)

Jacka - H&M
Rosa tröja - H&M?
Linne - Lindex
Jeans - Cheap Monday
Stövlar - Skopunkten


/KÄCK

Ellen visar hur man tvättar

Vet ni vad. Jag tog hem mina bagerikläder och bestämde mig för att tvätta på egenhand. Jag ringde inte ens mamma för att från hur många grader eller hur mycket tvättmedel. Och jag hoppas det kommer gå bra...
Iallafall så dokumenterade jag detta. Såhär gick det till:

1. Jag orkade inte ta ner tvättpaketet utan skulle hälla det i en sån där tvättgrej som man har tvättmedel i = väldigt idiotiskt. Innan jag skulle börja hälla så tänkte jag liksom: "Det här kommer aldrig gå, allt kommer komma utanför", men stoppade det mig? Nej. Självklart inte. Och det resulterade i:



2. Menmen, jag tog mig ner till tvättstugan. Där börjar man lägga in tvätten i maskinen. Här ser vi lite currysås på förklädet:



3. Sedan lägger man in tvättmedlet. (Det var en såndär tvättmedelsgrej jag menade):



4. Sedan stänger man luckan, detta är väldigt viktigt!



5. Sedan häller man i sköljmedel i facket med en blomma. (Y)



6. Sedan stänger man luckan!



7. Sen väljer man temperatur = startar maskinen. KLART!



/KÄCK

:(

Oj vilken händelserik förmiddag.
Åkte till skolan, mötte Mysan på tuben så vi tog sällis. Hade samhälle, utan Banana :(. Åt lurre med My och spanade på mannen i mitt liv hahahahaha. Sedan åkte vi hem. Det snöade och postmannen hade shorts :O

Och nu kommer bara Miranda fatta men: MANNEN I MITT LIV HADE ÄCKELPÄCKEL-SKOR IDAG:'( fatta hur dåligt jag mådde.

/KÄCK

RSS 2.0