Things

Hej alla små fans. Det är bloggmästaren här....... :) Nu har jag iallafall äntligen flyttat hem från Utö. Dom senaste dagarna var det liiiite jobb, krök, middagar och små utflykter som stod på schemat. Sedan tog jag och min lilla karl båten hem till Stockholm. En fredag med en första hoppning på Lavina. Underbart. Hon var ju självklart mongo. Men gick ganska bra ändå. Sen i lördags var det kräftskiva hos Freddan med massa underbara människor :) Och vet ni vad som händer imorgon? JAG ÅKER TILL USAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Kan inte fatta det. Med Camilla och Freddan, dyssebarnen. Helt galet. Men nu lite bilder för jag orkar inte skriva mer :)
/KÄCK

Volleyboll och bärs

Heeeej sötnosar. Idag jobbade jag från tolv till sex. Sedan gick jag till min karl och vi gick tillsammans ner till Seglarbaren och åt. Rökta räkor med aioli. Bästaaaaa. Sedan blev vi sugna på öl så tog en i solen i väntan på Sara. Sedan asrandom började vi gosa med en papegoja haha. Sjukt. Sedan spelade vi volleyboll och hade det mys. Nu har vi nyss ätit söndagsmiddag, utan mamman i familjen, och nu blir det fix och förkrök innan sista söndagen på bakfickan. Peaaaaace <3
/KÄCK

Jag ska försöka

Att börja blogga igen. Vet att jag kommer ångra mig om jag inte gör det. Så mycket som finns att läsa i framtiden (gaaaaaaaaaaaay). 
So whats happenin' i mitt liv då? Jobbar ju på Utö för tredje året i rad. Men nu med tre av mina bästa vänner. Sara, Maja och Johanna. Och en sak ni inte ens kommer tro på. I got a boyfriend. Jajamänsan. Sjukt men sant haha. 
 
Annars då, vi har ju varit i Falsterbo i sommar. Fett som vanligt. Jag och Fanny har flyttat hemifrån, till lilla Afrika (Rinkeby) och så jobbar jag typ ihjäl mig :) Nejdåååååå. Firat Saras 20årsdag, åkt wakeboard, druckit för mycket öl och massaaaa annat :) Men aa nu ska detta funka. Puss på er söta trogna läsare som kikar in här varje dag. Ni är så söta. 
 
 
/KÄCK

RSS 2.0