Önxlksdnclksfnclk

Hej kompisar. en sak som ar feeeett osoft. Jag kommer inte in på min Facebook genom andra mobiler eller freddans iPad. Sa det suger sa jävla hart att jag måste gå till internetcafe. Iallafall. Igår var det fullmoon party.. Men, var inte så kul. Det var alldeles for mycket. Smutsigt och massa babbar. Asså det var ju en helt ok kväll men inte så speciell. igår åkte vi Iallafall från koh Phangan, skönt. Tyresö dudesen åkte samma så vi hade det trevligt på resan. Nu bor vi i en bungalow precis bredvid stranden. Dock har vädret sugit första dagen. Men förhoppningsvis blir det bättre imorgon då vi ska åka på någon utflykt. Men nu pallar jag inte skriva mer. hörs imorgon. 
 
/KÄCK

Hallaja

Hej vanner och bekanta. Igarkvall blev det som sagt lugnt. Inte en droppe. Jag korde moppe in till sjalva byn (tar typ tio min med vaaaaarsta kringelkroks vagarna och typ 20 graders lutning). Hittade dyssarna och vi gick och at. (Halvlyxigt att ata pa restaurant tre manader). Sedan spelade vi lite biljard och hamnade sedan i deras lobby for lite film tittande och popcorn. Efter typ kanske lite mindre an halva filmen pallade jag inte mer sa jag akte hem, men da var klockan typ tva. Somnade gott och vaknade tidigt imorse. Akte till stranden redan vid typ elva och kakade frukost. Sedan kom en kille och snackade med mig och nar jag sa att jag var med dyssarna sa sa han att han visste vart dom lag pa stranden. Jag ba eeeh, okej? Sa hittade jag dom hahahaha sa hangde lite med dom och tva goteborgare. Sedan akte jag hemat och sitter nu har. Har dock lite dilemma med hur jag ska gora med typ moppe, vaska och sa... Vi aker ju inte foran halv nio imorgon och taxin gar ifran dar dom bor. Sa jag far val typ aka taxi dit imorgon och sedan lamna min vaska hos dom.. Men ska jag lamna min moppe nu eller imorgon? Naej imorgon fare bli.. Kommer sakert vilja ha den lite imorgon..
Aja, nu ska jag hem till mitt lilla rum och fixa mig lite och kanske en liten powernap och sedan dra inat och mota upp alla. Blir ett stort gang ikvall som ska ata middag.. 
 
Hur har ni det i stallet? Sitter alla pa samma hast? Hur mar Lavina? Hur mar Nareina? Ar Ajax lika gullig som vanligt? Storbrak? Newbuddies? Kan ni inte hit me med some info?

Puuuuss 
 
/KACK

stabil kvall

Hej systrar och broder. Igar borjade det med middag med hela ganget. Ja, Camilla, Fredde, Natta, Victor, Max, Andy och Madde. Vi tjejer gick vidare till SameSame och spelade lite biljard eftersom Victor var tvungen att kolla fotboll. Sedan hamtade vi upp dom och da borjade kvallen. Hahahaha assa jag har nog aldrig skrattat sa mycket i hela mitt liv. Jag och Freddan drog omkring och kande oss for gamla.. Ni ska se pa strandfesten dar ar det kaos mitt i. Tank er Jersey Shore. Det ar ca 87% uppumpade grabbar som star och fist pumpar och som raggar sonder. Alla ar typ turkar (eller alla ar typ Israeler men sa ni fattar) som star och tror att dom ar fett sexiga och att man ska ba: Amen visst grabbar. Stoppa in kuken bara och ta pa mina tuttar det ar lugnt. Nejnej. Sa vi drog runt for oss sjalva. Traffade en australiensare som typ blev upp over oronen kar i mig och som hangde med oss runt, han trodde att han typ skulle fa sova med mig. Sa nar vi klockan sex satt och vantade pa soluppgangen satt han och holl pa och somna om och om igen, assa bara typ foll ihop hahahaha. Sag sa jaaaavla roligt ut. Och nar jag ba: Varfor gar du inte hem typ buttade han till mig och blinkade lite. Man ba eh no. Sedan nar vi skulle ga blev han aslack och drog ivag och vi gick hem och sov. Akte hem tre imorse och har typ bara last och legat inne. Fett seg. Vantar pa att Victor ska komma och lamna min moppenyckel. Det ar ju aaaassegt att ga omkring. 
 
Ikvall blir det nog ganska lugnt efter som vi ska ladda for Full Moon Partyt imorgon som kommer bli crazy bananas. Sedan har jag andrat planerna lite och aker med dyssarna till Phi Phi och firar nyar med dom. Sa lite pengar i sjon for boendet menmeeeeen. 
 
Hoppas ni har det braaa. Puss 
 
/KACK

jksdf

Hej gollisar. Igar kvall vart det kroppsmalning och hela koret. Pa min rygg skrev vi "X-mas was yesterday, fuckers". Sa kul var det.. Sedan hamnade vi pa Same Same dar jag traffade en dansk jag aven traffat pa Koh Tao sa vi klamde oss ner dar och dar gick malandet over styr haha. Ska verkligen ta tummen ur roven och fa upp lite bilder snart. :) Efter malande var det ner till stranden dar sjalva festen var. Drack varldens starkaste storsta shot och efter det sa madde jag bara samre och samre. Men har ingen tidsuppfattning men mamma Camilla satte mig i en taxi och sa kom jag hem. Om jag hade akt ensam (satt typ tio andra i den) sa hade jag inte kommit hem haha for dom var tvugna att vacka mig. Bradar. 
 
Har btw kopt en mobil ocksa, mitt nummer finns pa facebook. 
Nu ska jag aka till Max och CO som bara bor typ tre minuter ifran mig sa ska vi samaka till stadaaa. Puss pa er rumporrar.
 
/KACK

Stranddag

En liten uppdatering. Jag tog min lilla moppe och akte den kringelkrokiga vagen (som faktiskt bara tar tio minuter) till stranden. Borjade snacka med en dude for jag fragade om han visste vart stranden lag och eftersom han ocksa skulle dit tog vi sallskap. Val dar nar vi gar pa stranden traffade jag dyssebarnen sa vi la oss med dom. (Han sa ocksa att vi borde resa tillsammans da typ samma sak handa honom haha. Hans kompis saknade flickvannen och drog hem). Far val se hur det blir med det. Han snackade fett mycket nar jag ville lasa min bok... Sedan nar han gatt sa gick jag och dyssarna en liten svang i staden. Kollade runt och kopte kroppsfarg, ni vet san neon. Vi ska go crazy ikvall haha. Jag ska skriva "Christmas was yesterday fuckers" pa ryggen da alla engelsman firar det idag hehehe. Cuz im a gangstah. Lurade aven en pa stranden idag att jag kommer fran en liten by i Afrika dar man firar jul i mittan av maj... :) Nejmen hem och ta en liten dusch och powernap, sminka mig massor (naaaaaaat har inte ens rort mascaran sen jag kom ner) och sen forsoka ta mig till staden. Ska fan lifta (bli inte oroliga) for pallante betala taxi hela tiden.. Seeeee ya honeypies. 
 
OCH! Jag har ju kopt en ny kamera (ca 600 spann) sa jag kan langa bilder snaaaart :)
 
/KACK

Christmas

Hej gollisar. Ett snabbt inlagg for jag ska snart ata frukost. Vaknade assent. Klockan ar kvart i tva har men sa gar det ju nar man inte har nagon vackarklocka -.-.
Igar motte jag upp dyssebarnen och vi at julboooord, assa amagad vad gott, pa ett stalle som typ drivs av norskar. Assa kokt agg. Fifan vad jag saknar det. Och sa fanns det typ julskinka, kottbullar, potatis, you name it. Vi var lagom lyckliga. Sedan var det julklappslek. Helt insane man skulle vid sitt bord sla en sexa och sedan sno klappar fran andra bord. Vi var asbra hela tiden men det var alla andra ocksa, men vi vann typ tre ljus och en tomtemossa (som alla anda redan hade fatt hahaha). Men det var kul iallafall. Sedan spelade vi lite biljard haha och drack lite och sedan akte vi pa ett asstort poolparty. Fett mycket turkar men kul anda. Nar jag druckit upp min ol och hade klatt av mig fragade en kille "ska du bada?". Aa svarar jag glatt. Han kastar upp mig pa axeln och sen ar jag i. Haha, men det var askul. Jag hade typ brottningsmatch med massa tjejer. Vann saklart typ alla ganger och sedan blev jag skjutsad hem (bor ju typ faaaar away fran allt skoj... -.-) 
Men ikvall blire christmas fullmoon. Kommer nog bli lagom fett..
 
Hoppas ni hade en bra jul fina vanner (ni som inte ar sa fina, hoppas er jul sog). 
Alskar er (ni vet vilka ni ar, ni andra fuck you) 
Puuuuss
 
/KACK

im sorry

Jag blir fett irriterad pa mig sjalv. Har haft det aaasbra i Thailand hittills och bara for att jag bor lite off sa ska jag whinea. Nej det ar inte riktigt min stil. Sa istallet har jag gett mig fan pa att det ska bli asbra, Funderar pa om jag ska hyra en moppe idag och kora in till sjalva staden och typ kopa en kamera och sa. Sedan hoppas jag att blondinerna kommer idag. Skulle ju vara trevligt att ata middag med nagon pa julafton haha. :)
 
God jul alla underbara. Pusss
 
/KACK

bajs

Vi borjar med det roliga da. Igarkvall sa blev ju jag av med min Bungalow och hade inte rummet pa Koh Phangan foran idag, sa dar lag jag hela dagen pa stranden och funderade. Sovplats hade jag men det var ju langt borta sa hade aldrig pallat ta dit vaskorna. Och det var fett langt till Sebbe ocksa, men nar det var sista losningen och jag gar for att bli hamtad sa hallelujah stoter jag pa tva killar jag traffat som bodde pa samma hotell. Och dar fick jag hava mina vaskor och sova. Snallt va. Jag och Elias gick och spelade blijard och drack bars. Sedan gick vi till ett assoft stalle som heter Fizz och at lite mat och drack mera. Sedan over till Lotus dar det var en bucket som fick slacka var torst. Dar var jag dock sa javla trott sa jag ville bara sova, men efter ett tag kom jag igang lite och sa gick vi och spelade biljard pa Maya istallet. Sen hem och sova. 
 
Okej det jobbiga da. Jag sumpade min mobil igar. Skitklantigt jag vet och jag ar asarg/ledsen men det gar nog over.  Det jobbiga ar bara att inte ha musik och kamera. Sedan idag akte jag ju till Koh Phagnan. Batturen var vild typ. Massor blev aksjuka. Sedan framme sa tar jag taxi till mitt hotell. Skitkul. Det ligger typ 20 minuter fran sjalva stallet dar alla ar, men det visste vi typ om. Men att det typ var at helvetet visste jag inte. Assa det var typ inte turist i sikte. Far away fran typ allt. Jag blev sa javla besviken. Att aka fran ett fett Koh Tao och motas av det har, ensam dessutom, var fan inte kul. Och tror ni dfet liksom finns nagot annat boende? Nej allt ar proppfullt. Hoppas att det blir battre typ nar tjejerna kommer sa jag iallafall kan aka och vara med dom. Men aa nu kanner jag mig for forsta gangen vaaaaldigt ensam. Vi far val se hur det loser sig, jag far helt enkelt ga runt och ba valdgasta folk. 
 
Hoppas ni har det bra iallafall. Jag ska FA det bra.
 
/KACK

Bildeeeer

Gardagen dara. Jag tog mig upp och ut pa stranden och sasmaningom traffade jag Victor fran Stockholm som reser med Max, Tomas, Anton, Andy och Madde som jag traffat hemma (Max, Tomas, Anton och Victor) sa vi hangde lite pa stranden, sedan kom dom andra grapparna som hade dykt och vi gick och at lite. Sedan gick jag hem och packade och sedan gick jag och drack lite ol och hejade pa Sebbe som spelade biljard. (Och i forrigar natt bestamde jag typ middag med en kille jag traffade men jag var skittaskig och sket i att ga dit) sa nar jag satt dar gick han forbi (fett snygg va han haha) sa jag ba, "Where were you" Han ba (orkar inte skriva pa engelska) jag var dar, jag ba jag med klockan atta. Han ba det var klockan sju. Jag ba naaaaej? Hahahaha assa sa dalig. Han ba: Du sager sakert bara det som bortforklaring men jag lyckades charma pojkstackarn med att bjuda han pa en ol sa vi gick och spelade. *trumvirvel* biljard. Blev 3-3 (for att han gjorde misstag hahahahaha). Sedan gick vi till Maya bar och hade det aschill, lag typ i sana stora soffor och bara drack buckets och hade det najs. Sedan gick han hem (utan mig) och jag gick typ och kopte en ol (ja jag har borjat gilla det igen) och da blev typ en dansk kar i mig (han pastod att jag raggade och jag sa att jag bara ar san, sa jag blev en heart-breaker eftersom jag ville ha sallskap nar jag skulle ga och ragga pa en kille hahaha). Sedan slutade kvallen med poolen. Jag forsov mig sjalvklart imorse till utcheckning, men gick bra anda och sedan har jag hangt pa stranden hela dagen, traffade tva svenska killar jag hangt lite med (bada asvaltranade och den ena ar 1,90 och den andra 1,95. Japp, dreggeeeel) och nu sitter jag har och vantar pa Sebbe som ska hjalpa mig med mina vaskor eftersom jag bara hade min bungalow bokad till idag och hotellet pa Koh Phagnan fran imorgon sa slaggar pa stranden inatt.. Nejmen det ordnar sig. (Assa tycker ni jag skriver for mycket detaljer om mina dagar och kvallar eller ar det kul?)
Men iallafall sa har jag liiiite bilder :) Som jag snodde fran http://apieceofus.wordpress.com, dom svenska tjejerna jag dok med. Sa enjoy :)
(Ja jag ser helt javla efterbliven ut..)
 
20121219-220522.jpg
20121218-193908.jpg20121218-194144.jpg20121218-194253.jpg
 
Okej nu pratar tanorexien i mig men jag ser inte sa brun ut, men jag ar brunare i verkligheten.. :)
 
/KACK
 

Dyssebarnens ordbok

Mina sekreterare har hittat ett fel bland mina inlagg. En av dom sma svenska blondiesarna FredriCa stavas ju sjalvklart med C och inte K. Dar har vi det. Och for att avrunda detta bra sa drar jag en liten historia i sann Fredrica-anda. 
 
Vi star och kollar vilka dykplatser vi ska aka till pa morgondagen. 

Fredrica: Ah en ny, pa wreck har vi ju inte varit. 
Jag: Assa det betyder vrak. 
 
Hahahahahaha hon trodde det var ett dykstalle. (Var nog roligare for oss an det ar for er att lasa..
 
/KACK

Update

Hej gollisar. Borjar med gardagen da. Jag och Sebbe spelade biljard och drack ol (eller jag iallfall) dar han jobbar. Sedan kom en kille jag har hangt lite med (men han ar fett jobbig haha sa nu blire stor-dissen) iallafall sa akte han och jag (forlat pappa jag akte moppe utan hjalm) till ett supermysigt stalle som heter high-bar. Och det heter det inte bara for att lag hogt uppe, efter var drick-bestallning fragade han helt enkel "You wanna get high". Man ba jahaja, men nej mamma, pappa och oroliga vanner. Jag rokte ju sjalvklart inte. (Man kan typ aven kopa mushroom shakes). Iallafall sa dar spelade vi biljard (assa jag kommer typ vara svensk mastare nar jag kommer hem). Sen akte vi tillbaka, traffade nagra grabbs som jag drog med, forst en drink hos Sebbe (herregud later ju som vi typ sitter ihop) och sedan ner pa Lotus och sedan mot Fishbowl. OCH SARA, ASSA DU HADE DOOOOTT. Det var feeeeetaste slagsmalet. Mellan en galen thailandare och en europee. Det var kaoooos. Och dar stod jag, en adrenalinmaxad brud och gomde mig bakom en blomma haha. (Sjalvklart hade jag ju gatt och kopt en ol for att ha nagot medan matchen pagick). Och sedan nar dom typ hade fatt lite koll pa allt sa kommer thailandaren springande med en pinne och typ slog folk, okej da var jag lite radd, en galen thailandare utan troja och helt blodig i ansiktet. Sedan sprang jag pa Tomas och Max, (som var megapackad) sa han gick hem och sov och jag och Tomas gick och forst smygbadade i en pool men da kom en vakt sa det blev The Office dar alla shemales badade. Myspys.
 
Idag klockan halv ett blev jag vackt av en idiot som knackade pa dorren. Oppnade och dar stod Sebbe och rattan :) Vi akte forst sa jag fick se hans hus, jattefint, och sedan drog vi och badade. Sedan korde vi (med hjalm hehehehehehehehehehhehehheehenej) till en fantastiskt utsiktsplats, assa jag ar sa ledsen att jag inte hade med mig kameran, men vi ska aka dit igen. Det var amazing, sa vi satte oss och at glass och sedan hem igen. 
 
Nu ska jag ata forsta middagen ensam eftersom Sebbe jobbar, och sedan blire sakert biljard och lite festligheter ikvall. Puss pa er 
 
/KACK

Dysse-barnens ordbok

Camilla och Fredrika ar ju varsta dysse-barnen (nastan varre an My) haha sa jag far mig alltid ett gott skratt. Gardagens basta ordsprak fran Fredrika.
 
"Sova kan man gora i doden"
 
Ja varfor inte...
 

/KACK

Smaskit

Hej kara vanner i kalla sverige. Gardagen da. Jag motte upp blondiesarna for middag. Sedan gick vi och spelade biljard med nagra random svenskar som blev vart pahang sen. Sedan gick vi till Sebbe och han blandade lite drinkar och hallde i oss shotar.. Ner sedan till Lotus dar det blev bucket och laughing-gas. Sa javla kul. Sedan mot Maya-bar, dar mitt span jobbade, sa vi hangde dar och drack lite rosa drinkar. Sedan lite fishbowl och sedan poolparty for mig medan flickorna gick hem. Jag var ju tvungen att vacka dom och krama dom hejda for idag akte dom till Koh Samui. Lonely Girl haha. Nej men igar skakade jag och Sebbe hand pa att vi skulle ata frukost. Den som inte kom skulle bjuda den andra pa middag. Jag slet mig upp och satte mig pa internetcafe sa lange da jag far ett mail och han sa att han inte kunde komma. Dinneeeer. Sa jag gick och la mig i, hor och hapna, skuggan och forsokte typ sova, gick inte sa bra men lag dar ett tag iallafall. Sedan promenerade jag lite pa stranden, traffade nagra jag snackade lite med, sedan gick jag vidare och nagra killar satt och drack lite och fragade om jag ville ha ol. Sjalvklart. Sedan kom Sebbe och hittade mig och vi och hans lilla ratta (hehe) till hund gick och at lunch/middag. Sen hem och duscha och en snabb powernap och nu ska jag mota Sebbe igen (ett javla motande har..) for lite dricka och biljard. Sa far vi se hur kvallen slutar. Antagligen i havet. Som vanligt haha.
 
Ta hand om er :)
 
/KACK

Dyk

Hellluu. Idag har det varit dykning for hela slanten. Efter frukost motte vi upp var dykledare Ami (vaarldens gulligaste) och fixade utrustning och sedan begav vi oss ut pa tva dyk, ett navigerings-dyk och ett boyance dyk. Kulkul. Sedan efter en svang hem for lunch och sa var det dags for night-dive. Japp, lika coolt som det later. Vi hoppade i vid typ sex med ficklampor och simmade ner. Sag inte sa jattemycket men cool upplevelse. Sag massa sting-rays. Imorgon blire deep-dive (30 meter!!!) och vrak-dykning. Nu ska vi ata, egentligen skulle vi ha grillat med en kille jag stotte pa igar som jag traffade i Falsterbo i somras men vi kom hem lite senare sa vi ska typ bara traffas for biljard sen (far ju inte dricka dagen innan dykning! :)). Imorgon lar det ju bli lite firande, och sedan far man se vad som hander. Fem dagar kvar pa Koh Tao och sedan Koh Phagnan :) Gonna be sweet. Puuuuss. 
 
/KACK

Thailand

Hallojhalloj. Igar blev jag certifierad Open Water Diver! Huuur coolt! Bestamde mig for att ga advanced kursen ocksa, dyka ner till 30 meter (vi har haft max 18) och prova pa nattdykning och vrakdykning och sana coola saker. Camilla och Fredrika skulle egentligen ha borjat idag men dom andrade det inatt sa dom dyker med mig med start pa mandag, so sweet. Sa igar var det ut och fira. Vi borjade med middag med hela dykargruppen, och sedan gick vi vidare och kollade pa filmen som spelats in, inte vart 2500 bath (4 bath ar typ en krona). Borjade med lite ol och biljard. Sedan gick vi vidare mot en sjukt random bar som ena dykinstruktoren visste om, sa jag Camilla, Fredrika, Natta och Ben satt dar och sop lite. Sedan vidare till Lotus dar alla hanger forst, en varsin bucket och dar tog det fart haha. Lite laughin-gas och en konstig promenad till Fish-bowl hahaha, lite dansande och sedan typ strandhang. 
 
Idag har vi bara legat pa stranden, traffade tva gulliga svenskar till som pluggar har. Anteckna... Sedan en liten dusch och sen traffade vi svenska tjejerna, at lite mellis typ och sedan gick jag hem och vilade typ en sekund och nu sitter jag har. Kom pa att alla mina shorts ar inlamnade pa tvatt sa maste kopa nya. Vi ska mota upp dom andra tjejerna och ata middag ganska snart och sedan ska jag bli shit ass drunk. (Y) 
 
Btw sa blir jag officiellt lonely-backpacker redan imorgon haha. Da Lakey bestamt sig for att aka hem annu tidigare. Tur att jag har traffat blondiesarna. Dom ska ju till Koh Phangan over jul ocksa sa vi lar val ses. Och sa kanske nagra andra kompisar ska komma till Koh Tao snart sa det blir braaa :)
 
Hur har ni det(jag kan inte gora fragetecken). Skandaler eller nat annat skoj(fragetecken)
 
Love you all (tror jag)
 
(jag kan tydligen inte gora snestreck heller sa)KACK

Dykning

Helloooj. Jag och lakey har precis atit en halvgod middag och nu bara en snabb koll innan jag ska hem och sova. Jag ar sa sjuuuukt trott. Igarkvall nar vi kom hem borjade jag ma sjukt illa, tillslut gick jag upp och spydde och trodde det skulle bli battre sa drack vatten och resorb och sa och sen la jag mig igen. Kande hur illamaendet borjade komma tillbaka men holl mig, var istallet tvungen att skita. Daligt tecken. Och det forsade ur mig, och sen spydde jag igen. Jag fick typ panik och trodde att jag hade fatt magsjuka, typiskt. Kom i sang igen efter Lakey hade varit suuuupergollig och kopt vattem at mig, sov inte foran pa smatimmarna. MEN vaknade som tur upp imorse utan magsjuka. Undrar vad fan det var, bajsade bara lite lost idag. Sa imorse hade vi lite teori och sedan prov, som man fick sitta och diskutera haha, alla fick typ 90 procent, sedan en liten lunch och darefter var det dags! Att dyka forsta passet i havet. Assa det var saaaa haftigt. Helt underbart. Orkar inte beratta i detalj men ni maste prova nagon gang. Sedan en liten paus och sen dykpass tva. Ocksa underbart. Na nu ska vi ga hem och gosa. Puuusss
 
/KACK

One more

Hejsan. Ett till inlagg. Nu har jag fixat allt med facebook. Kul att nar jag ska trycka for att logga in pa hotmail for att aterstalla mitt losenord sa ar det losenet ocksa borta. Har hant en gang forr sa skitkonstigt. Sedan ska jag aterstalla det pa hotmail, genom att anvanda min aaaaldsta mailadress. (lillrattan_91 hehehehhe) och tror ni inte da att confirm-sidan ar pa, japp, thailandska. -.- Sa dar fick jag sitta med google translate, skitkul, men tillslut gick det. 
 
Nu har vi iallafall varit pa fotskrubb (babyfotteeeer) och pedikyr innan vi gick och kakade pa en restaurant och jag gjorde lite laxor. Nu ska vi bara vara har ett litet tag och sedan ska jag gora klart mina uppgifter och typ dricka en ol innan vi kryper till kojs. 
 
For att ni ska fa vara liiiite skadeglada sa har jag borjat flagna pa ryggen. MEN INTE LANGE TILL!
 
Puuuuuss keep me updated
 
/KACK

Hejehhwe

Hej gullisar.
Kul att min facebook typ har blivit hackad. Och nar jag ska in pa min mail for att aterstalla mitt losenord sa kommer jag inte in pa mailen for att sidan ar hackad.. Kul liksom.
Iallafall sa igar anmalde jag ju mig till en dykarkurs pa tre dagar. Idag hade vi forsta dagen. Jag hamnade i en grupp med tva goa svenska tjejer och tva random killar fran Portugal. Hahahhaha assa dom ar saaa efter. Forst hade vi genomgang om utrustningen, sedan var vi i poolen och gick igenom massa saker. Gick skitbra. Sedan efter nagra timmar dar hade vi lunchrast och sedan tittade vi pa en film och var dyklarare gick igenom en del saker och nu sitter jag har. Imorgon borjar vi halv nio och ska pa formiddagen gora ett prov och sedan pa eftermiddagen tva dyk. Sjukt spannande! 
 
Igar kvall gick vi och at pa ett stalle vi spelat biljard pa en gang och dar traffade vi fyra goa gubbar (30+are) som vi spelade biljard och drack lite ol med. Dom tyckte jag var "stort tavlingsinriktad" haha. Och bara skrattade at mig. Mitt lag vann iallafall. Sedan gick vi hem och sov och idag vet ni vad som hande. 
 
Sota vanner ni behover inte vara oroliga for mig! Love you 
 
/KACK

Lonely girl

Japp. Nu ar det sa att Lakey har bestamt sig for att aka hem tidigare an planerat. Hon aker hem 22 december men jag kommer sjalvklart att stanna. Klart att det ar trakigt men det ar hennes val och hemlangtan och som vi sagt, det ar tur att det ar lilla sociala jag och inte typ ensamma agda. Vi har pratat igenom detta saklart (pa fyllan hehehehe) och hon ar jatteledsen men jag vill inte hora (haha hora) nagot taskigt snack mot henne. Ni kan tycka att det ar taskigt inombords. Jag kommer klara mig. Man traffar folk heeela tiden. Det enda som inte ar sa kul ar att resa sjalv mellan oarna for det ar fett trakigt.
Sa sa ar det och vi ska ta vara pa dom sista tva veckorna tillsammans for vi har sa javla kul och skrattar typ ihjal oss varje dag, ater god mat och snorklar i vattnet (haha sa fula). 
Da vet ni! :)
 
/KACK

Thai

Heeeej Orrooooos. Hahahhahaha har ni sett den videon? Assa jag doooor.
Jaha Thailandsuppdatering da. Vi har precis vinkat hejda till tre skitskona grabbar vi hangt med dom senaste tva dagarna. Borjade med utgang i fredags da vi traffade dom pa forfesten. Sedan gick vi alla till FishBowl (nattklubben) eller Lakey var nykter sa hon gick hem, men jag hangde med dudesen. Kom hem efter nattbad vid typ fem nagon gang. Upp dagen efter och ut pa stranden dit killarna ocksa kom. Badade och hade det allmant gott. Sedan pa kvallen mottes vi upp for middag och darefter biljard. Sedan bestamde vi oss for att aka till en minigolfbana. Jag sog saklart. Sedan efter en bucket och golfen akte vi tillbaka hem och spelade lite drickspel och drack zingha och darefter fishbowl igen. Herregud vad vi var packade. Eller Lakey va hemma men vi andra haha. Vi ramlade omkull i vattnet och sedan nattbadade vi (standard) hur lange som helst samtidigt som vi ovade pa dirty dancing lyftet haha. Jag satte det tyyyyp. (Tidigare efter forfesten gjorde vi det pa land med en full dude bakom in case of att vi ramlade over haha. Klart vi gjorde) efter lyftet, forsoka sitta tre pa varandras axlar och handstaendetavling i vattnet gick vi upp och gick hem med loftet om att vi skulle vacka dom klockan nio for att kaka frukostbuffe. Hahahaha aaaa det hande ju. Vi hade stallt typ fem alarm men klockan tio over ni fragade Lakey hur vi skulle gora. Sova saklart. Sedan vid tolv knackade det pa dorren och vi gick for att bada med vara chompisar. Jag var nog fortfarande lite packed men det borjar ga over nu. Efter maaassa bad och konstiga vattenlekar var det en liten dusch och sedan sista middagen for oss innan vi kramades hejda och nu sitter vi har. Ikvall blir det lugnt med massage, lite smashopping, godis och bok. Fan vad jobbigt liv jag lever just nu haha. 
 
Hur har ni det? Sag att lilla Anglis hade sytt :( Kan nagon beratta varfor sa tant Ellen blir lugn..? Puss pa er alsklingar. 
 
/KACK

Thailand

Hej dudes. Har precis atit middag och i vantan pa Lakey som inte kunde skita pa restauranten tar jag mig tid och uppdaterar er. Vi har varit har i fyra dagar nu och fyfan vad goooott vi har det. Forsta kvallen hangde vi med nagra random tatuerade dudes fran Frankrike. Drack massa buckets och nattbadade. Dagen efter sov vi till halv tva!!! I know it sucks. Sa lite strandhang blev det iallafall. Och en planerad lugn kvall. Aa det hande ju. Hittade random dudes fran typ Skottland Irland och hela koret som vi hangde med till Fish Bowl och dansade och hade det bra. Traffade kattigaste katten som jag nattbadade med (efter typ en droppe alkohol blir jag helt besatt av att nattbada... Lakey sa idag att hon borde ha koppel pa mig) (och tyvarr men vi hanglade inte ens :()Sedan dagen efter stranhang. Pa kvallen vandrade vi omkring och spelade sedan biljard. Eller jag mot en random dude. Jag vann!!! Haha bast av tre matcher och jag vann bada mina genom att han satte svarta i fel hal hahaha. Vidare kom vi till Fishbowl och traffade random svenska dudes. En blev aaaaslack pa mig for att jag hade skojat och fatt Lakey att tro att han var bog. Hahahaha assa overdriver. Sen traffade vi tre till svenskar som hade "hjalpt" oss haromdan nar en kille vi traffat tva kvallar innan som typ blev totally in love i mig kom snabbt simmande mot oss, jag ba kan ni hanga med oss sa vi slipper han. Tror ni inte han ba: Hello till den dar killen och sedan borjade vi prata svenska och han simmade ledset ivag hahaha. Random story men det var sa javla kul.
 
Jaha annars da, vi har en liten bungalow ett stenkast fran stranden, bra dusch och toa och jag borjar bli brun :) Och ni kan ju tanka er hur jag ar med alla hundar haha. Assa nan kvall kommer Lakey komma in och hitta typ tio hundar i var sang. Soootaste valpen ocksa, och idag nar vi at sa satt det en bredvid som jag matade lite. Nu ska vi ga och shoppa lite och sedan ska vi forsoka halla oss hemma ikvall.. :) Puss pa er, saknar er inte riktigt an..
 
/KACK

Thailand

Hej kompisar. Tankte beratta om vara forsta kaosdagar i Thailand haha. Val pa arlanda sa ar det varsta forseningen pa vart flyg och dom sager att det kanske inte ens ska lyfta. Kul liksom. Efter lang tid checkar vi tillslut in och kommer pa planet. Minsta mellanrummet mellan satena. Men resan gick bra och vi kommer fram till Kiev. Da har ju sjalvklart vart plan till Bangkok redan akt och vi far reda pa att nasta flyg gar pa mandagen. Vi maste alltsa sova i Kiev. Efter att ha fatt vara vaskor skyndar vi oss till informationen och det visar sig att det finns ett flyg till Bangkok idag som mellanlandar i Moskva. Taget. Fanns bara sex platser och vi var samanlagt typ tretton resenarer men vi kom med och det ar viktigast haha. Sa efter middag pa fridays var vi ivag. Kommer tillslut till Bangkok och bestammer oss for att aka direkt till Koh Tao. Forsta taget gar forst om typ sju timmar sa vi satt och drack lite cola och chillade galet. Och at mat....... Nar vi bestallt ratten sa sager han: You like spicy? Jag ba no. Varpa vi skrattar lite hjartligt mot varandra. Nu i efterhand forstar jag ju att han trodde jag skojade. For fy i helvetet vad starkt det var. Jag trodde att jag skulle do. Pariktigt. Och jag overdriver inte nu for det tyckte Lakey ocksa...
Sedan kom vi till perrongen och ba aaah vilket fint tag vi ska aka med. Vi var sjalvklart pa fel perrong. Schletnaste taget med heloppna fonster dar det drog lite och flog in kryp titt som tatt. Sedan kom vi till dar vi skulle aka buss ifran och ba shit vilken najs buss. Men naha det var det andra bolagets buss sa vi far aka typ en militarbuss som man aker pa sidan i haha. Sedan kom vi till baten. Jag fros igen. Men nu ar vi antligen framme. Dock har tydligen inte varan hotellbokning gatt igenom... Sa vi maste braka lite... Puss pa er hoppas ni fryser i kalla Sverige..
 
/KACK

RSS 2.0