Muuumma

VÄRLDENS godaste killparfym, genom alla tider.
Jag funderar på att köpa den så jag luktar så varje dag.
Men den är väldigt dyr.
Iallafall, Jean Paul Gaultier heter den, och ser ut såhär:


Underbar, och just nu luktar min tröja av den, jag dör

/KÄCK

SKOOOOOR

Bajs att jag är fattig, för HEJREGOD vilka snygga skor Scorett har just nu :O
För det första, skorna här breve, NU FINNS DOM I VITT OCH BLÅTT! Kiss i brallan, I know. Dom är så himla snyggaaaaaa. Knas.

Sen har jag kollat på Scoretts hemsida, och hittat typ tusen snygga skor, eller nja, fyra par skor.
Och jag måste berätta hur jag tänker. HIHI
1. De rosa. Sockersöta, nejmen seriöst. Fina. Typ skulle inte passa på mig. Menmen.
2. Dom är bara himla snygga. Snyggare i verkligheten tillochmed :O
3. De röda, lite fundersam, men snygga. Typ.
4. Jag tycker dom är AMÄJSING. Och jag provade dom i guld! JA DOM FINNS I GULD, haaaallelujah. :)

Vilka tyckte du var snyggast? *Jaglekerstorbloggerskasomconnectarmedminaläsare*

/KÄCK

Gårdagens

Yoyoyo brothaaaas.
Idag har vart chill, praktiken gick bra :) Och vet ni vad, nu är jag ensam hemma :D Mina föräldrar åkte till landet idag, UNDERBART. Och som vissa kanske märkte så orkade jag inte blogga igår. Så istället får ni outfiten från igår idag. :)

Linne - Lånat av syrran
Kofta - Lånad av syrran
Jeans - JC (barnavdelningen OBSOBSOBS!)
Ballerina - Favvosarna från DinSko
Väska - Åhléns
Och när jag säger lånat menar jag i smyg eftersom hon är i Chile, det man inte vet lider man inte av (Y)


About gårdagen då. Började morgonen med toast, finns det nåt bättre? Svar nej. Sedan drog jag till skolan, det var naaaajs. Sedan åkte jag till stallet. Kul.
Och vet ni en annan sak :O Jag har bestämt mig för att sluta äta onyttigt (Banana skrattade, vilket jag typ också gör nät jag berättar det för någon) Asså inte för att jag är tjock, men jag vill ju inte bli det! Så jag får bara äta LITE i bageriet, och inte köpa nåt i butiken (vilket kommer bli svårast) eller nåt godis. Jag har faktiskt klarat mig sen i torsdags. :)
Klapp på axeln.
Men nu ska jag läsa lite bloggar och kolla skor höhöhö *Mobbad*

"Det slutar om fem minuter"
/Rebeccas bästis


/KÄCK

Älskar

Det kan omöjligt bara vara jag som ÄÄÄÄLSKAR dom här reklamerna. :)
Dör varje gång..

Den första är BÄST :D



/KÄCK

Visste du att...

  ...jag idag såg ut såhär?
Blus - H&M
Linne under - Kappahl? :O
Jeans - Cheap Monday
Ballerina - DinSko
Kofta - VeroModa
Väska - Åhléns


 

...Jag väntar barn?




 
...Jag kan göra mördarblick?

 
...Jag har fräknar?



/KÄCK


Pallante

Förresten, jag pallar inte ladda upp bilder just nu, Bara en, den är så jävla rolig hahahahahaha
EMELIE XP hahahaha jag dör



/KÄCK

HÄSTAAAAAAAAAAR

Finns det något bättre? Tveksamt. Nu kommer jag låta som värsta hästnörden, (vilket jag iof är) men det är så underbart med stall och hästar. Imorse gick jag upp och satte på kaffet och sen klädde på mig och sånt skit. Därefter mötte jag upp Bus vi HC och vi begav oss ner till stallet. Jag red Charlotte, vilket inte gick så bra. :( efter det hade jag frukost-stund bestående av fyra!! mackor, kaffe och juice (supergay) med sällskap av Mudde, Rebecka och Emelie (Bus åkte på konfa), Trevlans. Efter det gick Miranda hem så jag Rebecka och Emelie smörjde lite och sen gick vi ner och badade med Elvis :) Efter det red jag ut på Timida med Caroline som sällskap, myspys. Sedan var det dags att kolla på hoppning. Red även en kvart på Kezo. Massa ridning idag... (Jag hann också med att äta lunch, en Spirello och resten av Beccas daim). Sen gick vi hem.

End of story.

Ska ladda upp lite hästbilder sen för dom som intresserar sig...

/KÄCK

Middag

Jag och Sabina har vart på middag hos Pihilip tillsammans med Patrik. Just nu funderara vi vad vi ska göra från och med nu... Farsta eller Huvudsta. What to do?

/KÄCK

:)

  

Den 22/4 fick Sandra och Lasse sin lilla Linnéa :)
Grattis <3

/KÄCK

Vill ha?!

Kollade lite på internet.
Hittade den här klänningen
 från Gina Tricot. Asså jag gillar
 inte Färgen på den första, men
 man vill ju inte gå i svart klänning
 på sommaren...



 Sen gillar jag shortsen, har dock ett
 par jeansshorts, men dom var snygga.
Och det här med jeans leggings, verkar
så jävla skönt. Men jag tror inte jag passa
 i det. Men man måste ju pröva.. :)




/KÄCK

Jobb

Jaman, inatt är det jobb igen.
Idag hade vi först nationellt prov i engelska, writing. Sedan åkte vi tillbaka till praktiken.
När jag kom hem åt jag tre äggmackor :O Så jäfla gott.
Just nu; står det två killar (en krallson) nedanför mitt och hus och tvättar sina penisförlängare, det ser faktiskt väldigt roligt ut. Jag var tvungen att leka paparazzi, enjoy! :)



/KÄCK

Charlottan <3

Idag var det praktik, höll på att försov mig. För jag ställde klockan och sen ringde den, jag snoozade lite och sen stängde jag av den eftersom jag tänkte att jag skulle gå upp, men icke, jag typ föll i nån halv-dvala, och sen vaknade jag upp och hade typ tio minuter på mig till att jag skulle gå. Men eftersom det bara är praktik var det ju typ bara att klä på sig..
Idag var jag i kondis, (like you care)

Efter det gick jag hem åt lite mat och sen tog jag en powernap på 20 min. Sedan mötte jag Bus vi HC, jag fick rida Charlotte, vilket gick jättebra :) Sedan gick vi ut med mördarhästen, käkade och sen var det teori. Sen gick vi hem, funnylife.com.. Bilder från söndags hoppningen får ni nu iaf :)




/KÄCK

Praktik på NK

Idag var första praktikdagen. Det gick jättebra, kom dock lite försent höhö. Eftersom antingen skulle jag vara där 05,54 eller där 05,39. Alltså en kvart mindre sovtid, vad tror ni jag valde? Vilket gjorde att jag kom lite sent, dock hann jag med alla andra, så tekniskt sett var jag inte sen. !! Jag var först med Henke och Helena och bakade av en massor. Sedan var jag med Lill-Robban och med Oskar. Var i bageri delen idag medan Johanna var i Kondis. Får väl se vad det blir imorgon.

Efter praktiken gick jag och Johanna till Belle, OmgZ vilka snygga skor dom fått in. Prövade ett par svarta i typ "krokodil skinn" och ett par som är apsnygga, men jag provade i för stor storlek så dom va jättefula på mig, tror dom är det ändå också. Sedan vill jag pröva ett par skitsnygga sammets skor. :O

Efter det plockade min far upp mig vid kungsan, vi åkte en snabbis till skansen, sedan fick jag middag hos han och nu sitter jag hemma hos mamma i tom lägenhet.

Och hörrni! Bläddra ner lite och gissa åldern :O

/KÄCK

Emelie Sundesten

Dagens fråga; Hur gammal tror ni den här tjejen är?



/KÄCK

HAMMARBY

JAAAAAAAAAAAAAAARÅ BAJEN
Hammarby - Äckeldif
3 - 1



/KÄCK

Solning + Nationella prov

Idag har varit naaajs. Jag var kalastrött imorse, så jag dagens smink fick vara puder och rouge, frisyren fick bestå av ett hårspänne, och jag hade jeans linna och kofta, urtråk. När jag kollade mig i spegeln i skolan såg det ut som om jag gått upp, klätt på mig och sen åkt till skolan, vilket det typ var. Åt ingen frullbert för det orkade jag inte heller, tog bara en promenad med fettot (silja) innan skolan. Väl i skolan hade vi svenska, (foton på nördar längre ner) efter det hade vi lektion med Janne, jag och Johanna äger OHJA. Sedan var det lunch, PYTTIPANNA GAAAAAAAAAAAAAAAH jag ÄLSKAR skolans pyttipanna. Åt jättemycket. Sedan var jag helt plötsligt gravid, asså holy-macarony, det är galet. Så vi gick ut och solade Jag, Banana och Samo. Efter att tag höll det på att bli slagsmål, helt plötsligt var ALLA kusiner och brorsor på samma ställe, jag hejade på svensken (skicka hem turkarna) men några bögar stoppade dom från att börja -.-
Efter solning hade vi Engelskt nationellaprov, speaking. Det gick nog bra :) Därefter fick jag ett wienerbröd och en mumsmums och laddade upp inför några ärenden på stan. Jag:
- Bytte hörlurar
- Bytte örhängen
- Köpte biobiljetter

Jag och Bus ska på bio ikväll :D En Shopoholics bekännelser. Hon är så jävla seg btw.
Nu måste jag ut med fettot, men först några bilder från dagen. Enjoy!




1. Olle, Jocke, Carro
2. Samo, Isabel, Hans
3. Bertil-Banan, Samo
4. Banana
5. Samo
6. Ellen
7. Hahahaha, fisken, mina ben och Banana
8. Albert-hugolina där inne <3
9. Jag är så lycklig :)


/KÄCK

Vårstädning

Well hello my dear readers, today I shall write on english, ehe NOT
Igårkväll kollade jag bara på tv, somnade typ tolv, galet skönt att bara ta det lugnt. Imorse fixade jag lite inför stallet, kokade kaffe packade mat och äppelpajen och sånt grejjs (gud vad jag lät tantig när jag sa "kokade kaffe"), sedan begav jag och hundjäveln, som gjorde så vi missade tunnelbanan och fick vänta en kvart, till stallet. Jag red Charlottan, det gick så bra så, hon är så fin :) Sedan har resten av dagen ägnats åt vårstädning, jag och busan har krattat och fyllt 34påsar med löv och skit!! Nej typ 7 kanske. Men ändå. Sedan åt vi KÖRV och åkte lite till soptippen. Sedan smygfikade jag Miranda och Busan och det var jätteroligt, jag är så jävla bra på att låtsas gråta OHYES.
Nu sitter jag här hemma och gråter över att jag inte ska gå på matchen imorgon, för att min ekonomi inte tillåter det. Eller? Ska jag tvinga den att göra det? Svårt... Men jag borde inte, men ändå. Jag borde. Aja VAFAN. Jag kollar också påå bög LAInc, vad leker som Miami Inc för? Horor.
Mitt hår är just nu ungerfär i likhet med ett paket bregott, och jag luktar som Nareina, HÄST. Måste duscha, men det är ju fett jobbigt.
Och det här inlägget blev kalasoseriöst. Nu ska jag måla naglarna,
over and out

"Wänta"

/KÄCK

:)

Hej
Idag är en seg dag
Inatt jobbade jag med Tobbe, vi hade även Peder där som skulle lära sig lite om bröd. Efter jobb åkte jag hem, gick ut en snabbis med Silja och sedan gick jag och la mig igen. På dagen idag har jagbara segat oerhört mycket, orkar inte göra någonting. Dock måste jag baka en äppelpaj till min ridgrupp.
Ikväll tror jag jag bara ska vara hemma, blev bjuden på ett chillkrök i TÄBY, asså typ lika långt som det är till Kina, så njaaaaaaaaa. Men nu ska jag kolla Gordon. Har nyss tjockisätit upp alla kakor jag bakade häromdagen, (synd busan mohahaha)

/KÄCK


Servettkvinnan

Nu är det dags. Jag ska ta och visa. Bara för skojjs skull, inget annat. Men som man bäddar får man ligga...
Som många kanske vet så blev jag bloggad om. (Jag vet, värsta tönt-tjej-grejen)
Jag kanske gör samma fel genom att lägga upp allt det här. Men ändå, enjoy! :D
Skriver en liten förklaring också, för det behövs..

http://icakvinnans.blogg.se/2008/may/servettkvinnan.html
- Det första inlägget.

http://icakvinnans.blogg.se/2008/october/bilder-med-dagens-makup.html
- Hon skriver att jag har stor urringning, hon fotar sig i bh. Dubbelmoral?

http://icakvinnans.blogg.se/2008/may/servettkivnnan-sorry.html
- Det hette servettkvinnan "sorry" men jag ser ingen ursäkt. Och dessutom ska jag tydligen ändra min attityd, en fråga bara; Vilken? Det som stör mig mest är att hon skriver att hon lika gärna skulle kunna prata med mig i skolan, men att hon istället skriver det där. Nervös?

http://icakvinnans.blogg.se/2008/august/knull-pa-krogen-ar-najs.html
- Det här är jag inte säker på, men en kort stund innan inlägget publicerades skrev jag på bilddagboken att jag ville ut på krogen (http://ellenkack.bilddagboken.se/p/show.html?id=259851624&directlink=1#0), så jag antar att det handlar om mig...

http://icakvinnans.blogg.se/2008/november/dejtande-och-krogen.html
- Hon flippar för att jag vill ut på krogen, om det nu handlar om mig, sedan är hon på krogen, och kors i taket, det var kul. Dubbelmoral?

/KÄCK

Onsdag

Jahopp, den sista lediga dagen WUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ (låtsas att det låter som ett bebisgråt)
Men imorgon får jag träffa mina underbara Banana och Samo :')
Om dagen då. Vaknade, kollade Ellen DeGeneres, åt fyra mackor och drack kaffe. Sedan gick jag upp, duschade, diskade och bakade kolakakor. Sedan läste jag lite i första Twilight boken :O, Om jag kunde drömma. Sedan ringde Oskar och kom med min bakform. Sedan tog vi bussen, han åkte hem från näckrosen och jag åkte till pappa för att hämta lite grejer som folk glömt. Sedan åkte jag till stallet och gav Emma några saker, åt en toast, fick ont i hjärtat (   :'(   ) och sedan åkte jag hem. På hemvägen ringde jag Rebecca och vi lyssnade tillsammans på våran favorit pojke. :) Han jag hade på klipp häromdagen, alltså har hon klippen uppe på sin datorn, och jag som typ kollat ihjäl mig på honom skrattar åt allt jag hör. Lite sådär småtöntigt, men underbart :)
Nu sitter jag och kollar på Greys, måste ta något att äta också. Och jag har nåt jättekonstigt på tungan. Senare eller imorgon kommer även tre slitna bilder från kryssningen och några från i söndags, minst lika slitna.
Pusshej

(Jag hatar också när jag skriver så här konstigt, bara rabblar upp allt. Jag lovar jag ska bättra mig.)

På bilden: Min underbara Zenator <3

/KÄCK

Läsarrekord

Jag hade läsarrekord igår :D Hela 35000 läsare. (ni fattar hur många...) Det var säkert för att jag la ut på facebook mohahaha :) Nu kollar jag på Ellen DeGeneres, sen ska jag duscha och diska, sedan måste jag hem till pappa för att hämta några saker.. :)

/KÄCK 

Tiotusen

Dagens tiotusen röda rosor går till My Bergsten
För att du är en underbar männska



/KÄCK

Underbart

Heeelt jävla underbart, jag känner på mig att det är något Rebecca Lakey kan gilla...



/KÄCK

<3

Jag tror jag är kär
Han är ju helt underbar
Kolla ALLA hans videos



/KÄCK

Kryssning

Fredag: Time för Kryssning. Och galet najs. Vi åkte hem till Bippan och Dennis för att äta lite mat. Sedan åkte vi för att träffa massa släkt. Vi började kröka fyra på en pub. Sedan gick vi till båten. Tog en öl på däck. Efter det blev DIRRE tax freen, där det inhandlades ett flak öl (130:- :O) och två paket tuggumi. Därefter krökade vi lite till. Sedan middag vid halv nio och sedan gick det utför hahaha :) Våran släkt är så gaaalet najs, vi var dom enda uppe på dansgolvet på en pub, och när vi körde karaoke fick vi alla att dansa och hoppa och grejs. Sedan bestådde kvällen av en jävla massa öl och drinkar. Kvällen slutade typ halv tre. Sedan på morgonen var det frullbert, som fick bli vattenmelon, juice och kaffe. Därefter började släkten kröka igen, dock inte jag. *klapp på axeln* Efter avstigning åkte jag och mor hem, jag slocknade, sen vaknade jag, kollade på en skräckfilm, sedan kollade jag under sängen (ja jag gör det när jag sett skräckfilm) och sedan satte jag på UFC tills jag somnade. Vaknade imorse, åt frullbert, åkte med mamma till mormor, och det är där jag sitter nu.

Ikväll är det Hammarby - Gefle, tyvärr ska jag inte gå. Dock blir det kanske krök på nakenberget. Pusshej

/KÄCK

Onsdag, Torsdag, fredag, lördag

OnsdagMamma hämtade mig i stallet och vi åkte till mormor och Sören på middag. Sedan åkte vi hem, jag skyndade mig hem till pappa, tog en dusch och fixade mig. Sedan kom en full Sabina och Fanny med 5 killar. En hette Stefan, sen var det Maamari och tre killar till. Efter ett tag kom Emma, Frida och fem grappar. Och Sab och CO drog vidare på krogen. Sen kom alla fina flickor, Miranda, Sara, Caroline, My, Rebecca. Med Matte, Marcus, Joakim och palla att jag skriver alla namn. Men senare kom Dan, Micke och även Tobias och KP. Kvällen tog slut typ halv tre.
Torsdag: Först hade vi aktivitet i stallet. Sedan var jag tvungen att gå hem till pappa igen för att städa, och jag hade lämnat allt så det såg knas ut där hemma. Iallafall, när jag kommer hem så står dörren öppen. Då är det byggubbarna som fixat pappas kök. Jag ba: He he det är lite stökigt. Men dom tog det bra hahaha:) Efter det drog jag hem till mamma, var sådär lagom sliten, sov en timma och sedan drog jag på middagen med jobbet, det var väldigt trevligt. Var mat och Bowling och mitt duktiga lag kom trea :) Sen åkte jag hem.

Nu har jag iaf kommit hem från kryssningen. Men det får berättas om imorgon. Jag är galet sliten och borde egentligen sova. OCH VET NI VAD! JAG HAR TRÄFFAT FÄRJAN HÅKAN :D Bildbevis så fort jag får bilden :)

/KÄCK


River Flows in you

Men det var värt det.
Nu ska jag påmiddag med jobbet.
Berättar om igårkväll antingen ikväll eller imorgon.

Och Mäki (jag har inte glömt),och alla andra, här har ni noterna till River Flows In You. enjoy (Dock är det någont fel i den tror jag, om man jämför med den som spelas på Youtbue. )



/KÄCK

Yoyoyo

Idag hade vi påskäggsjakt i stallet.. Jag fick äta mycket godis..
och IKVÄLL är det fest hos mig :)

/KÄCK

Halvtimmens outfit

Haha eftersom jag typ bara hade på mig det på väg och hem från stallet XP Dö inte av skratt :) Idag har det än så länge varit en bra dag. Jag låg för första gången iår och solade på ballen. Topless :O haha jag har kontor mittemot så jag måste ligga ner och ta av mig hehe :) Intressant... Sen åkte jag till stallet, skötte Nareina, åt en daimglass och kollade på Beccas lektion. Och imorse var min katt supergullig :)


Kofta - VeroModa
Linne - H&M
Byxor - JC (BARNAVDELNINGEN :O wawawewa)
Väska - Åhléns
(Ballerina - DinSko)








/KÄCK

Frullbert is the thiiing

Vad skulle jag göra utan frukost. Jag ÄLSKAR frukost, och enligt mig, det bästa målet på dagen. Jag tänkte att ni ville veta vad jag åt imorse, så jag ska nu berätta det, ni behöver inte tacka mig.
- En macka med korv
- Tre ägg (perfekt kokta a la Ellen)
- Ett glas juice
- En kopp kaffe

Intressant va? Men det är många som skriver vad dom äter, vet inte riktigt varför, typ för att dom vill visa hur mycket eller lite dom äter, det är ju aldrig någon som berättar om deras normala matvanor, för det suger ju apballe att läsa om.
Idag ska jag hjälpa mamma med tvätten, glassa på ballen och gå ner till stallet.

/KÄCK

:)

Blogg listad på Bloggtoppen.se

/KÄCK

:O


Två nyheter!
Först och främst har jag fixat noterna till hela "River Flows In You" som spelas i Twilight. Så det är bara att kämpa på med spelandet, för den måste jag lära mig, så himla vacker.

För det andra :O Ett stort OMG. Jag som typ äter chips en gångom året (på nån släktmiddag då det ställs fram en liten skål med skruvar eller nåt liknande) kände lite sötsug och gick ut i köket och försökte hitta nåt gott att få i magen. Det enda som fanns var då en påse med OLWs favorit-mix (Med skruvar och liknande) som jag tog med till mitt krypin och åt ur :O Ur påsen :O Något liknande har aldrig hänt typ. Tänkte att det här var väldigt intressant för er att veta. Eller det första ÄR men det andra liksom h3h3h3.
(Förresten har ni tänkt på hur mycket jag skriver inom parantes? :P)

Nämen nu är det Scrubs. Ska gå och spy upp allt jag ätit och sedan banta i fem dagar (Y)
Godkväll

/KÄCK

Hahaha

Hade glömt när jag blev intervjuad för en grej för SR.
Kopiera länken och klistra in så får ni höra hur fjortis jag låter i radio XP

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1287032&BroadcastDate=&IsBlock=

Dagen i allmänhet då. Jag vaknade, hade det chill. Jag och bus gick till stallet där vi hade flippmöte. Sedan satt jag i den underbara solen och kollade lektion. Busan var superduktig. :) Det är jättesynd att man inte ser Wilmas mule, men min skärm på kameran är ju trasig så :( Sedan jag kommit hem har jag bara ätit och så.

På fredag är det kryssning, jag blir taggad av att se på "Färjan" på tvn, och vem vet om jag dyker upp, det är ju på "Färjan" båden vi ska på hihi :)



"- Vad kallas den sport där man försöker få ner motståndaren på rygg?
- En dejt"
/Big Lakey


/KÄCK

.


Jag har ett dilemma, fråga inte vad

/KÄCK

Hoppning och Konfa

Igårkväll var vi i Mattes lägenhet, det var halvsegt men trevligt på sitt sätt. Klockan ett släckte jag lampan och somnade hemma, hur skönt som helst. Imorse mötte jag Lakey, och vi gick till stallet för hoppning. Vi hoppade utomhus, i regnet, men det var jätteskönt, och gick jättebra, bortsett från att jag ramlade av haha :) Efter hoppningen bytte jag och Miranda om, tog bussen till kyrkan. Efter konfirmationen åkte vi hem till Bus och åt paj och onyttigheter, spelade massa spel med de trevliga flickorna och kom hem kvart över sju. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt :)







Rebecca Lakey :) <3








/KÄCK


Vill ha

Jag sitter och har jääättetråkigt för jag väntar på mina SEGA vänner som aldrig blir klara. Så jag kollar på Robinson, och så tänkte jag lägga upp några till grejjer jag tror jag vill ha. :)


/KÄCK

Vill ha

Satt och kollade lite på hemsidor. På Cubus hittade jag denna underbara kjol, dock har jag aldrig prövat eller använt en midjekjol. Men får väl se, får pröva och så. Den är ju så söt :) Toppen från H&M är också något jag vill pröva, är lite osäker. Sedan toppen från VeroModa är ju sweeeeheet..


/KÄCK

Godmöraaaa

Heyho. Inatt var det jobb, gick väldigt snabbt. Sen på vägen hem blev jag sådär himla "nu-börjar-sommarn-komma-gay". Jag bara gick i tysta stan och lyssnade på fåglarna, och gick vid kajen där det luktade landet. Satte inte ens igång ipoden för det var så mysigt "ap-gay" ohyes. Men det var myspys. Sedan åkte jag hem och sov, vaknade typ halv tolv. Sedan har jag bara chillat i min säng, druckit kaffe och ätit en pain chocolate :) Nu har min sistaaaah kommit hit, jag måste typ in till stan men alla männskor sover ju -.-
Så jag ska typ föna håret och tröstäta lite...

"Asså ibland undrar jag vad du lider av"

/KÄCK

Fredag = Jobb :)

Idag har skolan vart najs. Försov mig lite, men kom skapligt i tid. Jag och Johanna gjorde bröd. Sedan klockan tio guidade vi en grupp med lärare från england, kul faktiskt :) Sedan bakade vi vidare, hade lunch. Låg ute och solade med My, Carlsson och Jonna. Skiiitskönt. Tänk att för första gången kunna dra upp tröjan och sola magen, och att det är varmt! Underbart. Sedan bakade vi mer, och jag fick göra godisar :) Dom skulle smaka mint och vara gröna, men dom smakar sockervadd och är typ ljusgula XP Gott ändå.
Nyss åt jag en pizza, ska typ snart sova, ska ju jobba inatt. :)
Höres imorrn,

Sämst bild på godiset :)

/KÄCK

Marley And Me

Asså jag har blivit värsta film nörden. Men finns det nåt bättre än att kolla på film eller? Svar ja :) Men ändå..Imorse satte jag på Marley and Me, den var bra tyckte jag. Läste nån recension där den inte fått så bra betyg, och jag förstår vad den personen menade, men jag som hundälskare tyckte den var bra, och rolig :) Och vill ni veta vad jag gjorde på slutet? Ni kan nog komma på det.. :') Nu ska jag kolla på Ellen DeGeneres :) Sedan hade jag tänkt göra kola *tjockhoe* och sedan ska jag till stallet och rida :)

Ajuste en "rolig" sak imorse. När jag satt och kollade på filmen fick jag ett sms av My som undrade om jag var i skolan, vilket jag inte är ju. Och då kom jag på att jag måste sjukanmäla mig, kollar på klockan och ser att den är 11.59, och man måste sjukanmäla sig på internet innan 12.00. Så jag krigade mig in på hemsidan och skrev i allt, och hann! Ohyes :)
Det var jättekul, ellerhur?

/KÄCK

OMG OMG OMG

Sen jag kommit hem har jag hunnit se två riktigt bra filmer. Först och främst Twilight, SO GOOOD. Och vad Miranda tjatat om det :P Och så tjatar hon ju över att Edward är så himla snygg och blabla, och hejochhå man dog ju typ. Feeeett snygg. Men jag störde mig på att dom typ aldrig kysstes -.- Haha, men jag vill ha nästa film nuuu! (Btw, jag grät faktiskt inte :O )

Och sedan, ett filmtips jag fick av Caroline, Step Up. DEN VAR SÅ JÄEVLA FUCKING BRA, och GOD DAMN vad snygg han ääääääär! Channing Tatum, asså man ligger och dör flera gånger om (vilket är lite jobbigt eftersom man missar massa av filmen...              ...skämt åsido...) Hans kropp är INTE att leka med... Och sen grät jag såklart hurmycketsomhelst fram mot slutet. Och faaaan vad dom är bra på och dansa. Det är så jääävla hett.
Nu känner jag att det här börjar gå överstyr men se den! Det är ett måste. GAAAAAAAAAAAAAH

(Gör mig en tjänst, googla Channing Tatum och se lite fler bilder, ni kommer inte ångra er)



/KÄCK


Pygmé med anorexia och tjocka lår?

Dagens outfit bild blev helt gay, vad hände liksom?
- Först och främst klippte jag bort huvudet för det såg knaaaas ut
- Sedan ser det ut som om jag har anorexia runt halsen
- Det ser ut som om jag har värsta pushupen.
- Sedan eftersom jag har armarna för tror man först jag är värsta plankan, men sen när man sett armarna ser det ut som om jag har värsta fettolåren (nej jag tycker inte jag har det...)
- Och jag tycker jag ser ut som en pygmé :)



Menmen, ni får den iallafall. Idag var iaf premiärdagen för mig med ballerina, utan några slags strumpor, såklart. :) Dagen i övrigt har varit bra :) Jag och Johanna bakade bröd, (vilket vi ägde på) och sedan hade vi damp i diskrummet, men det är naaaajs. :)















/KÄCK

RSS 2.0