Fredag/Lördag

Jag berättar om allt imorgon, ska strax glida till underbara My som ska ha middag. Sedan ska alla underbara tjejer dra på FEKKKEEEH höhö. Jag är trött så tidig hemgång för mig. Dessutom ska jag upp typ kvart över sju imorgon.

/KÄCK


Bildtajm!

Bilder från bageriet idag :D Mongofilmer kommer :D

 
<-- Emelie, Samo, Pörn, Mäki och Pelleplutt


<-- Mmmmm Choklad donuts! Mumma!


<-- Pörn, Pelleplutt och Mäki




Muuuuums






<-- ÄlsklingsBanana


<-- Ullan



<-- Dagens outfit, säääääxy

Fika med donut och mjölk :D



/KÄCK

EGGY

Japp, så heter min skola höhö. Idag har vi bakat bröd. Vi har varit kalasduktiga. Det har inte hänt så mycket. Alldeles strax ska jag sova middag, underbart. Sen ska jag hem till papi och käka middag :) 
Llite kort inlägg, menmen:P

/KÄCK


Gimmegimme

Okej ett snabbt inlägg innan jag börjar med min skitanalys.
Satt och kollade på Asos hemsida igår och hittade mycket smått och gott :)

Underbara klänningar, gillar den sista, inte för att jag skulle passa i den men ändå :)

Och MIRANDA! Det är ju skorna vi pratat om :O Med paljetter, men jag tycker inte jag passar i converce haha

Och jag är en armbandssucker







/KÄCK

Hej hopp gummisnopp

Idag har det varit skola, jag har bakat bröd. Det har varit kul? Typ?
Asså jag känner att jag har ätit onyttigt dom här dagarna. Menmen, thats life, och nybakade wienerbröd bangar man ju inte på höhö. Nu sitter jag och dricker kaffe :D och äter pepparkakor så jag blir snäll :)
Snart ska jag möta upp Sab, sen ska vi dra ner till stallet och jag ska hoppla pålle :)

Men palla segtråkinlägg, och ikväll måste jag göra helvetesfilmanalysen -.- Påminn mig tack!

/KÄCK


Vill ha

Asså den där Lauren Conrad, av henne blir jag en sån där liten fjortisbrud som sitter och avundas hur "perfekt" hon är. Och vilken jävla klädstil dessutom. Har hon någonsin klätt sig i någon som man tyckt vart fult? Svar nej.
Inte ens av allas killars drömkvinna Jessica Alba blir jag avis, men av "LC", fan vad snygg.


Btw, så har hon typ världens snyggaste väska, i want!

/KÄCK

Youtube.angry

Min absoluta favoritfilm från ettan haha. Och jag och Banana bråkar alltid ! hahaha:)



/KÄCK

Dagens

Hejlooo. Idag har det vart skola och stall. Nyduschad sitter jag nu här och ska kolla på house. Jag har inte druckit kaffe idag, så funtar på att ta en kopp.
Idag hade jg iaf på mig:


Mössa - Åhléns
Kofta/T-shirt - H&M
Linne - Gina Tricot
Jeans - Cheap Monday
Skor - Din sko






Ja försökte tillochmed locka håret imorse, gick halv åt helvetet höhö blev typ en lock :P. Men bjuder på en liten bild ändå :)




Och så en viktig sak till (NOT) Jag har börjat sminka mig med kajal på undre kanten av ögat också. Har alltid tyckt att jag sett ut som en polsk hora med det, men inte om jag inte tar så mycket. Dessutom har jag äntligen fått en superbra mascara igen. Loreal´s double extension. Som är i två delar, vit och svart. Muy bien. Idag körde jag dock med favorit borsten från min Lancome mascara, i min andra mascara som är Loreals Voluminous.

/KÄCK

Helloooo

wassaaaap, sitter hemma i sovtröjan och har nyss druckit upp kaffet :) Ligger och kollar på Rachel Ray, jag börjar ju halv tre idag MOHAHA. Det firar vi med två till filmer från ettan :D Enjoy

Den första är från en gympalektion, jag ska göra en fjortispose pch får allt att rasa.
Den andra filmen är bara allmänt oseriös :) Haha :)





/KÄCK

HAHA

Asså hahaha, jag dör av filmerna som jag Samo filmat från ettan. Haha, jag är en sjuk människa. Hahaha
Kolla hela filmerna! Så jävla underbart haha :)
De två första är från mattelektionerna i ettan :)
Vi jobbar och sliter!





/KÄCK

Jeans :)

En liten bild på jeansen. Nu kommer det gå prat bland lärarna. En elev lägger upp halvnakna bilder på sig.

Jag vill ju bara glassa med min än så länge platta Magaluf mage, och så vill jag visa mina superfeta lår i mina nya aptighta jeans.

Enjoy!


/KÄCK

Zzz :)

Zzzzzzzzzzzz, så trött var jag imorse. Igår sov jag ju en timma när jg kom hem från stallet, mamma väckte mig typ kvart över sju och sa att jag skulle äta. Så satte på Miami Inc och fixade lite foood. Åt och sedan borstade jag tänderna, kollade klart på Miami Inc, sedan släckte jag och däckade klockan åtta. Hur trött som helst. Imorse när klockan ringde ville jag bara ta självmord. Typ. Tänkte att jag skulle skippa svenskan men krigade mig upp en en kvart innan jag skulle gå. Duschade klädde på mig och packade ner bananer. Smink pallade jag inte, och mjukisar blev det ofc.
I skolan var det svenska, sen Jan's lektion. Därefter lunch och sedan engelska. Därefter drog jag och mina bästa Samo och Banana till stan för att kolla på jeans. Det blev ett par cheap monday. :) Behövde ett par svarta eftersom dom förra sprack. Sedan käkade vi på donken, snackade sex och samlevnad hahahaha, och sedan drog vi hem.

Nu kollar jag bonde söker fru och är fortfarande trött, blir nog tidigt ikväll också, eller iof så börjar jag ju halv tre imorgon så det är ju chill höhö. :)

/KÄCK

TRÖÖÖÖÖTT

Jag har alltid det som rubrik, men nu är jag verkligen galet trött. Ögonen somnar snart. Måste sova en timma innan Miami Inc. Helgen har varit hejochhå..
I fredags var det lets dance, somnade mellan 10-11 nån gång. Gick upp 2.30 på lördagen och jobbade från 3.00 - 10.15. åkte hem och sov några timmar. Åt middag med mor, syster och Rebecka. Sedan drog jag på förkrök med järngängen Sab och My, med Jossan och hennes kompisar :) Trevligt. Därefter drog typ 10 tjejer och två killar långt åt helvete ute på nån fest på Ekerö. Vi fick ta två bussar, och sedan gå tusen mil på glaaaashal is. Sedan var vi på festen. Trevligt. Jag, My, Anton, Bonge och Nettan drog vid kvart i tre. Då åkte jag och mötte en kompis. Sov typ två timmar. För på söndags morgonen åkte jag hem, bytte om, fixade frulle och tog med Dogge till stallet. Där var jag sedan till fem. Man kan samanfatta det hela med ett ord; SLUTKÖRD

Men det är så det ska vara :) Nu ska jag sova, sedan mat och Miami Inc klockan 19.00 på sexan, missa inte! :)

"Oj jag höll precis på att kissa på mig"

/KÄCK

Jobb

Idag har det varit JOBBigt, höhöhöhöh. Lite kul va?
Började tre, slutade kvart över tio. Jag och Tobbe är alltid värsta star teamet höhö. Idag var första gången han gick tidigare än mig, han var värsta orolig. Haha.

Ikväll blir det jag vet inte vad, klockan är ju bara barnet. OJ BLOGGSVACKSHELG eller vad!

/KÄCK

Godnatt

Ja, jag ska alldeles strax lägga mig. Bara borsta klart tänderna. Jag är jättetrött och klockan ringer halv två inatt. Ska jobba :) Men så är det. fick lön idag. ca 1900:- Och såg att jag inte får 130 utan 140 kronor i timman :) Sweet
Imorgon kväll känner jag att jag kanske ska stanna hemma, men så har det låtit förut,

Godnatt


HEYHO

Jag är askalasmegatrött nu. Har bakat massor idag. Och vad vi vart duktiga. Jag känner att jag inte vill blogga ikväll. Visst, några färre läsare. Menmen, skitsamma. Hejdågdnatt nu lägger jag mig i sängen med mitt underbara sällskap och kollar tv.

"Först skulle jag skrika för att jag hatar kackerlackor. Sedan skulle jag flippa på städaren, jag skulle stå och skälla ut den där sjuåriga thai-pojken"

/KÄCK

Trött

Nu är jag hemma från stallet och sitter här med handduken i håret. Jag börjar typ alltid mina inlägg såhär känns det.. Menmen. Idag var det skola, jag och Banana var helt craaaazy. Det är nåt med kavlingsmaskinen assååå.. Men iaf skolan var chill, förutom en sak! Pallante -.- Sedan drog jag hem, bytte om, mötte Bus, Sab och lill-Lakey vid HC. Vi kom ner till stallet där folk mobbade min oerhört snygga klädstil. Eller när jag tagit av mig mina mjukisar iaf, för då hade jag tightsen och fotbollsstrumporna som jag visade igår. Men till det idag hade jag en förliten röd t-shirt och en marinblå dragkedjs tröja, jag vet, jag är snygg!

Idag red jag iaf Charlie, gick inte så bra. Eller typ det gick väl okej. Nu sitter jag och kollar på en kvinna som vill bli världens fetaste, och hennes man typ fotar henne, med en digitalkamera och leker fett proffsig. Töntar
Men snart börjar handbollen, matchen igår var ju inget att tjoa över. Men idag blir det nog bättre. Nej nu sommnar ögonen, får bli lite kaffe.


Hm, jag ska nog ta lite kaffe på maten.
(HAHAHAHA, typ miranda är den enda som fattar :P)

/KÄCK

.


Vem är du din attan,
som pinkar brevé?
Är ögat ditt skevt,
eller picken din sne?

Böj knäna vid muggen,
lägg picken på kant.
Så strilar din stråle,
i vattnet galant!


/KÄCK

Ny garderob, ja tack

Ja, eftersom jag inte får bygga om mitt rum till en walk in closet som jag kan sova i vill jag iaf ha en ny garderob. Är inte dom här lite gulliga HÖHÖHÖHÖ

/KÄCK

Youtube

Den här låten har för mig alltid hetat "Beckie", tror jag hittade den på playahead någon gång i tiden. Idag lyckades jag iaf ta reda på att den heter
Love You More - Racoon



/KÄCK

Höhö



Jag: Men saaaamo, sätt dig inte vid elementen!
Jocke: Men oj!
Jag: Höhö det var surfittan som kom fram.
Engelska läraren: What a language!
Jag: Oh, its the sourpussy..



/KÄCK

Schkola

Skola dåra, började 8.10, slutade 11.30. Den här veckan har vi kaffebröd så det blev längder, kransar och bullar för hela slanten. Men det var aptråkigt i bageriet idag. Johanna var hemma och Samo var i butiken :( Dock var faktiskt Jesper rolig idag (kors i taket javeeeet!) "Vad vill du ha, förutom mig" HAHAHAHAHA, den enda som fattar är typ Samo och Jesper och dom läser inte ens den här bloggen (tror jag)
Fick även reda på att en till lärare visat en annan lärare den här bloggen, kalas hahaha, NAAAAT. (btw, jag ÄLSKAR mina lärare!!)

Nu har jag snyggvarnnig på min outfit, Tröjan (Vero Moda) och linnet (H&M) hade jag idag till jeans. Sedan när jag kom hem drog jag på mig tights och fotbollsstrumpor, kalas. Eftersom jag bara ska var hemma och typ om en sekund lägga mig i sängen, så vafan spelar det för roll? :)
(OBS sveriges sämsta bild + att jag ser ut som ett päron / någon med kalaslång överkropp! hehe)

Men nej, godnatt för nu.


/KÄCK


.


 
- Vad skulle du göra om du var kille för en dag?
- Runka



/KÄCK


:)

Skola idag då, vi såg typ en av de sämsta filmerna jag någonsin sett. Straw Dogs. Började halv tre, slutade halv fem. Drog ner till stallet. Va hemma igen halv nio. Duschade och sen åt mat. nu sitter jag här med tandborsten i munnen och kollar på en dokumentär om ett barn med två ansikten :O

Dagens outfit har i två dagar varit mjukisbyxor, glöm inte att anteckna det!

/KÄCK


Youtube

Green Eyes - Coldplay



/KÄCK

Godmorgon

Eller nja, vaknade typ runt tio. Och jag har sovmorgon till 14.25, galet, jag vet! Nu på morgonen har jag bara legat och dragit i sängen. Kollat tv, sedan fixat lite frullbert. Så nu sitter jag här med kaffekoppen, Min bäste vän... :P

Igår har det varit lite halvkaos angående resan eftersom ett litet barn flippade typ hahaha. Menmeeeen. Vi kommer få så galet bra.
ÄRE FEST SÅ ÄRE FEST SÅ ÄRE FEKKE FEKKE SPÅRA SPÅRA.
Och är det någon som har nåt tips på nå prisvärda bra ipodhögtalare? Det är ett måste till resan.
Men nu börjar mitt program igen, stilpoliserna. Hehe

/KÄCK

GODNATT

Det blir bara ett sånt här gayigt godnattinlägg, med en jätterolig bild hahahahaha :D
Så här ska jag få min pappa att klippa sitt hår när han sparat ut det HAHAHA



Godnatt
/KÄCK


Jeans hemma = Big nono

Direkt jag kommer hem från skolan byter jag om, drar av mig typ alla kläder, sätter på mig en sor t-shirt, mjukisbyxor sockor och självklart min älskade morgonrock. Och sedan sätter jag upp mitt hår på nåt jättefult sätt. :D Nu tänkte jag att ni ville se lite bilder på det här.. Eftersom jag på morgonen när jag har mycket tid tar webcamfjortisbilder. Och när jag kommer hem jagärslitenochfultklädd bilder. Enjoy!



Just nu sitter jag och kollar på Made. Låg nyss i sängen och kollade handboll med katten på magen och godiset bredvid. Sweet. Dessutom vann ju Sverige också (Y) Men nu ska jag nog spela lite The Sims haha. Jag gör hus och sen slutar jag spela. HahaHohoHihi. Vilka oerhört givande inlägg jag bjuder på, NAAAAAAAT :)

/KÄCK


WAAAAAAAAWAAAAAWEEEEEWAAAAA

Lägenheter Montenova FFSå glad är jag. För vet ni vad :D RESAN TILL MAGALUF ÄR BOKAD! Den 24/7 (hehe) åker vi. Och kommer hem den 1/8. Dom ska med (Förhoppningsvis alla!) är Jag, Sabina, My, Miranda, Caroline, Isabelle, Rebecca, Sara och Emma. Kommer bli gaaaaalet röj!

Idag har skolan bara vart chill. Imorgon börjar jag typ halv tre, pallante.. Nu ska jag snart äta mat.

/KÄCK

Tiotusen röda rosor

Går till Miranda. Vi två kan seriöst inte ha tråkigt. Kan man har bättre humor? Nej :)

- Du är så himla rolig, ska vi gifta oss?
- Nej, jag är ju homofob. Eller med tjejer, heter det homofib?

HAHAHAHAHAHAHA


Världens bästa bild :)

/KÄCK

Söndag

OjojOJ vad jag är trött nu. Kom hem typ två igår efter sällskap med Oskar, Tobias och Maria. (om det nu va så hon hette höhö) Jag la mig direkt i sängen! Och sen ringde klockan sju på morgonen så jag kunde snooza lite. Gick upp och satte på kaffe och klädde på mig, la mig typ en sekund till, sen fixade jag min alkisfrullbertpåse som fick innehålla en mandarin, två bananer, kaffe och juice (jag är gay ja:)). Sen gled jag till stallet. Red Svampbob för Pelle, gick bra :D Sen har jag bara chillat med underbara Bus och Mudde, herregud vad jag är rolig! Sedan var det ponnycupen. Då var jag och Mudde ännu roligare. :D Sedan fikade jag, och var skrivare. Nu är jag hemma, kul inlägg, NOT!
Menmen, jag bloggar kanske senare.

/KÄCK

Saturday night fever

Heyho :) Idag var det stan med de underbara: Bus, Jennofer, Ida, Lisa, Schara och Frida :) Härligt att träffa dom igen. Först fikade vi, sedan kollade vi runt i affärer, sen åt vi glass och sedan blev det mer affärer. Klockan sex åkte alla hem.
Ni får en liten bild på alla oss förutom Lisa som är fotografen. Alla ser helt sär ut, spec jag :)
Ikväll ska jag typ ut med Amanda och Sab, och haffa killen med smileysen med rak mun hahahahaha. (internskämt)


Dagens outfit

Tröja - Cubus
Jeans - Lånade av syrran
Skor - Belle
Väska - Belle
Armband - H&M
(OBS, jag hade kortstrumpor så jag typ frös ankorna av mig, men man är ju viking :P)


/KÄCK

Reunion

Eller ja, en liten en blir det iallafall idag. :) Jag ska träffa några av de underbaraste flickorna i världen. Gunnorp tjejerna :) Jag ska bara fixa mig, sedan ta tuben till centralen med Bus och möta upp allihopa. Kommer bli sweeet :) Igår kväll somnade jag tidigt, hur skönt som helst. Och imorse har jag bara kollat tv, käkat frullbert med mammsen och druckit mitt kaffe, som alltid i sängen framför tvn. Nej nu måste jag börja klä på mig, har bara min underbara morgonrock på mig ;; haha :)

och ikväll blir det utgåååång  :D wawawewa

/KÄCK

Page

Jag blev rastlös, och som Mudde vet, när jag blir rastlös håller jag antingen på med naglarna eller spelar nåt gayigt datorspel eller nåt sånt, och vissa sällsynta dagar, klipper jag mitt hår...
Och jag blev nöjd, jag trodde aldrig jag skulle kunna göra något sånt. Men det gjorde jag...



Fint? Fult?




Photoshop? OHJA :) det är en grej jag gör när jag har tråkigt, leker ball i ps. (Men jag brukar faktiskt klippa mig också :P)

/KÄCK


Dintub

Lite sådär småkul att lyssna på :)


Alesha Dixon - The Boy Does Nothing



/KÄCK

Ger du din plats till gamlingar?

Mja, det här med att åka kollektivtrafik. Vi snackade om det idag i skolan. Och vi pratade speciellt om det med att ge sin plats till en gammal. Jag är oftast en sån där jävla ungdomsfitta som sitter kvar, råkar helt plötsligt somna eller satt och döstirrade ut i mörkret och såg inte den stackars tanten. Nej men man ser ju vad det är för en slags gamling. Om det är en "Jag är nitti bast och kommer snart falla ihop" så är det klart man ställer sig. Men en sån "Jag leker att jag är yngre än jag är men vill egenligen sitta" Såna pallar man ju inte, vi är ungdomar, jag står flera timmar i bageriet. Jag ska ha en sittplats.

Sedan har jag läst i ganska många bloggar om det här med att alla männskor bara sitter och stirrar i golvet eller "ut i mörkret" där det inte finns något att se. Men hallåååå, kom igen, det är ju inte så att man trycker näsan mot glaset för att se tunneln (Eller de blåa lamporna som var coola när man var liten) utan man sitter ju och kollar på alla männskor, glaset bildar ju en perfekt spegel så man slipper sitta och stirra på nån snygg männska, nu kan man ju smygkika genom att kolla på glaset. Perfa! (Y) För vilken stockholmare skulle inte tro man va galen om man satt och glodde en i ögonen och log lite små-peddo-aktigt?

/KÄCK

Dagens


Oj, så dök det upp en dagens outfit tillochmed, från jeanskvinnan herself :)
(Jag klippte bort mitt huvud för ERAN skull :))


Kofta - Vero Moda
Linne - Cubus
Jeans - JC

Och ursäkta för den gigantiska urringningen, men jag inte ingen servett i närheten...



















/KÄCK


Fredag

Godkväll. Mjahapp, dagen då. Kom till skolan, doppade massa skit biskvier, sedan bakade vi kärleksmums, morotskaka och chocolat chip cookies. Det var som vanlig kul i bageriet, bara att jag typ är bitch hahaha. Sorry Saaaamo :P Vi fick med oss tonvis med grejer hem. Jag åkte till Solna C och mötta upp FÖDELSEDAGSBARNET CARIN MIRANDA ÖSTLUND. GrattisGrattisGrattis på 18-års dagen. (Hon blir jätteglad om ni går in på hennes blogg och skriver grattis. Klicka bra HÄR) Hon fick två kassar godsaker och en tårta :) Så är det att vara kompis till en bagare/konditor hihi. Därefter mötte jag upp en vän, vi chillade lite. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här med godispåsen breve, morgonrocken på och Scrubs på tv. HärligtHärligt. Nejni, whats up for tonight? No idea.. Vi får la se, som min kära vän i Gbg säger.

Först massor av bilder på min underbara bästaste bästis och mig. Många underbara år har det varit, och fler ska det bli <3 :) (OBS, inte så vackra :P)
 




/KÄCK


Ellen Ovidia Maria Käck

Nyduschad, mätt och hemma från stallet.
Mötte som vanligt Bus vid HC där det införskaffades en godispåse för 53:- :) Det är så det ska va. Sen red jag Svampbob, gick åt helvetet. Sedan hade vi vårt kaosmöte, som faktiskt gick förvånansvärt bra. Resan ska nu förhoppningsvis gå till Spanien. Därefter tog systrarna "Blixt" (inte så snabba :P) och jag sällskap till HC där jag sedan tog tuben till Duvbo. Imorgon är det ju skola, WAWAWEWA :D Och på kvällen vet man aldrig vad som händer. Känns som det borde vara en hemmakväll eftersom det förmodligen blir utgång på lördag! OCH HUJEDAMIG! Min bästabästis Miranda "Mudde" Östlund fyller arton år imorgon! Jag veeet, galet! Det firas med en bild på mig. Men sov så sött mina små vänner,
XOXOXO Gossipgirl, skääääämt. Kändes bara kul att skriva så.



/KÄCK

Vill ha

Såhär blir det alltid när jag är hemma och är rastlös, bloggen uppdateras hela tiden. Nu har jag iaf städat klart, ska bara dammsuga (vilket jag hatar) annars är jag i det här fallet också en av typ två ungdomar i Sverige som gillar att städa, iaf när man ser resultat. Jag hatar som sagt dammsugning och tvättning, men annars så.


Igår satt jag och kollade lite på Forever21s hemsida. Hittade en klänning, men kunde inte bestämma mig vilken färg som var snyggast. Vad tycks?






Sedan hittade jag ett par wunderbara skor, man vet ju aldrig hur dom ser ut i verkligheten,
dessutom vågar jag typ inte beställa grejer över nätet, menmen. :)



/KÄCK

Herregud

Åh gud, vet ni vad jag nyss hittade i nån grej i mitt rum? Mina gamla klistermärksalbum. Kommer ni ihåg när man var liten och bytte dom med varandra. Och dom tygiga och dom med guldkant var dom man ville ha. Oj vilka minnen. Men nu undrar jag , ska jag ge bort dom här? Till nåt litet barn, eller ha kvar dom i evigheter? Det kommer nog bli det sistnämnda eftersom jag la tillbaka dom där jag hittade dom. Dom är ju så fina!

/KÄCK

Beroende?

Idag på morgonen kände jag mig lite dålig, (mamma har haft kräksjukan så jag är orolig att få den) men jag tänkte att det nog inte var nånting så jag började åka mot skolan. Men när jag va på t-centralen kände jag mig sämre och att jag inte ville riskera att smitta typ alla männskor som kommer och handlar på skolan, så jag åkte hem, sjukanmälde mig och la mig och sov fram tills ett. Hur skönt som helst. Men ingen sjukdom här inte, nu mår jag bra igen. :) Ska alldeles strax börja städa mitt rum. Men först rensade jag min lilla väska. Och oj hade ganska många lypsyl, det är ju knas. Och saken är att jag använder alla. Och köper nya innan även om jag har massa nya. Och sedan använder jag dom ut i sista lilla lypsylklicken, jag sitter och gräver ut det sista, ja crazy-woman. Tänkte iaf bjuda på en bild med alla lypsylen (plus mitt älskade vaselin och ett läppglans)


Älskart!

/KÄCK

Blodpudding med lingonsylt

Nu har jag nyss duschat, och innan dess käkat middag. Idag blev det blodpudding (ja, jag är typ en av de två barn i Sverige som äter det!) med lingonsylt och mjölk :) Efter det tog jag en dusch, sen insmorning och därefter målade jag mina tånaglar. Eftersom vi inte får ha nagellack i bageriet får det bli tårna istället. Nu är det iaf Top Model, när alla tjejer ska bli klippta, hahaha jag bara längtar tills tårarna börjar komma. MOHAHA. Ska försöka ta mig till köket och fixa te också.

Idag får ni en liten bild på min missepissePantera som ligger här breve och håller mig sällskap. :)


/KÄCK

Krönika

Idag i city fanns en av dom bästa/roligaste krönikorna jag någonsin läst, så kära vänner, ta er tid att läsa!
Spec JA och NEJ där nere!


Min nyårsdag var en bakfylleångest i absolut världsklass. Och det enda som rullades i pauserna av Xena Krigarprinsessan? Svältande barn. Och Micke Persbrandt, som p-r-a-t-a-d-e om svältande barn. Tanken var väl att jag skulle ha extra dåligt samvete. Men jag vet inte, om ni vill få mig att skänka stålar till Umfufu, 9 år, i Liberia, då är det förbannat otaktiskt att gå på mig när jag är bakis. Ni borde gå på mig när jag är packad. Skicka Micke till 7-Eleven på Birger Jarlsgatan vid 03.30-tiden på lördag så kommer jag fan sponsra Umfufus nya äventyrsbad, men appellera inte till mitt dåliga samvete dagen efter. Då vet jag redan att jag är en egoistisk västerländsk skitstövel, tro mig. Inga 200 spänn på autogiro kan ändra det. Speciellt inte när ni precis har demolerat det sista av min självkänsla med en tio minuter lång reklamfilm om vilket as jag är som inte låter Umfufus syrra gå i skolan. Ni får nog kasta in ett par Björn Borg-kallingar eller något i potten i så fall.

Kleerup var faktiskt något på spåren när han blev huggen av narkotikapolisen på Grammisgalan och skrek "vafan! Jag som har jobbat för Unicef!". Välgörenheten behöver en ny strategi. Som att sälja jultidningar: hjälp 10 afrikanska ungar och få 500 kudos att byta in mot en mountainbike. Eller en upplevelse, som ett frikort från narkotikasnuten. Kör en statlig försäljning av fair-trade-kokain på Stureplan: 800 spänn i näsan och 200 spänn till Umfufus äventyrsbad. Glöm TV4-galorna, HÄR snackar vi avkastning!

Och snälla, ljug för mig. Härom månaden blev jag tigerfadder. (Ja, jag såg "Christian the lion" på Youtube, och man kan ju inte bli lejonfadder!). Reklamen var ett räkneverk som räknade ner till "bara 3 500 tigrar kvar i världen!" I går kollade jag reklamen igen. F-o-r-t-f-a-r-a-n-d-e bara 3 500! Kan man tycka att två av kattjävlarna borde ha legat runt lite för mina stålar vid det här laget? Det här är bara bad value for money, hur ska det motivera mig?

Så: Tigerunge eller kalsonger. För som Kleerup, jag och Amy Diamond brukar säga: What's in it for me?

JA: Päls. Jag har upptäckt att det är lättare att ha sympati för en tigerunge än en människa. Rädda Barnen borde köra pitchen "snart har de afrikanska tigrarna inga barn kvar att äta! Sponsra en du också!". Det hade funkat bättre.
NEJ: Friends-reklamen mot mobbing. Helt ärligt nu, hon går runt i skolkorridoren helt ensam och sjunger! Och sen börjar hon röra en killes hår, hur creepy är det? Är det så konstigt att hon blir mobbad? Hon verkar ju helt dum i huvudet.

Fredrik Backman

/KÄCK


O M G

HERRE MIN GUD, jag smäller av! Bus berättade tidiare i veckan om den här videon och jag brydde mig inte ett dugg. Men AMAGAAAD jag skulle ha smällt av om jag suttit där, När en halvnaken Chris Brown sjunger sin bästa låt för en, kramar en och pussar en i pannan. Eller så skulle jag typ dött. Det här är ju bara helt galet, man kissar ju typ på sig! Nej nu måste jag ta av mig morgonrocken, blev varmt här inne nu, hehehahahoho



/KÄCK

"Det är så himla pillsuget"

Ja, eller iaf när mitt sår var ganska nytt, Men nog om det.
Kom nyss hem från skolan. Idag har det vart galet, oj vad jag älskar min klass ibland haha :) Idag har nog Samo, Mäki och Ullan varit dom roligaste. Jag har bara gjort tråksaker som "gottegrisar" och "blablamonster" (kommer inte ihåg vad dom heter), sen har vi gjort nötkongresser och minibiskvier. Nu är jag bara allmänt jättetrött och ska sova middag (typ det bästa som finns :)) Dagens outfit idag är samma som nån annan gång, ni vet mina gråa strumpbyxor, och sen den lila tröjan med ett svart linne under / mina bagarkläder. Som ni ser på bilden :)

Funtar på att inviga min nya älsklingsväska imorgon :)  (oj vad det ringer)

But for now, goodnight!






Jag och min snygga bagar outfit


/KÄCK

.

Hello, nu sitter jag alldeles nyduschad och är aptaggad inför sänggång! Men först måste jag ju slänga in ett inlägg till mina kära läsare. Idag var det först skola, började klockan ett med engelska, jag och Samo var bäst NOT, hahaha "paprika" hahaha :) Asså jag trodde det hette det på engelska också haha, men det är ju pepper :P (Blond) Sedan mellan engelskan och svenskan gick vi som alltid till butiken där en kringla och en hallonmuffin bara dök ner i en påse som hamnade i min hand *wooops*. Sedan hade vi svenska med Hans. Det gick bra. Därefter åkte jag till HC, mötte upp bus, gick ner till stallet, skötte Nareina, och sedan satt jag i cafeterian ett tag och pratade med Sab, Sara och My om våran framtida resa. Känns inte så jättebra eftersom alla männskor vill åka till olika ställen. Men vi måste åka tillsammans! Aja, Nu ska jag borsta håret, sen blir det sängen. Men först en liten bild på tre små bagare.

Ullan, Mäki och Samo (ja jag är en sucker för smeknamn)



/KÄCK

Youtube

En av de absolut vackraste sångerna som gjorts.


Jeff Buckley - Hallelujah



/KÄCK

Köpa?

Jag säger bara: WAWAWEWA, gissa vad, jag är klar med min analys :) Nobel till mig.
Nu sitter jag och kikar lite på internet. Kollade bland annat in på Topshops hemsida. Hittade två små klänningar jag skulle kunna tänka mig, Jag älskar den vänstra, ser kalasskön ut, lite slit och släng men ändå inte :) Den andra har egentligen axelband men tycker den ser bättre ut såhär.


Från Topshop

/KÄCK


Schkola

Jahoppsan och så var skolan slut igen. Idag mötte jag ju upp Alleballe vid t-centralen. Eftersom hon och jag fått varandras praktikplatser så bestämde vi oss för att åka tillsammans och kolla så att man hittar rätt och hejochhå. Så först åkte vi till öFre Östermalm, där Alleballe ska praktisera. Vi togs emot av en alltid lika glad(...) T2 Hehe. :) Han visade Alle runt och jag snackade med Jenny :) Sedan blev vi utkörda haha. Så då begav vi oss istället dit jag ska vara. På Lux dessert och choklad. Kuligt, verkar väldigt trevliga människor där, så det kommer nog bli jättebra. Och det roliga är att jag känner en som jobbar på restaurangen, men det är en lång historia hahahaha :) Därefter drog vi till skolan, jag käkade lunch med Ullan, Mäki, Banana och Samo. Sedan var det engelska, och Fathoe crew har alltid kul :) (Och jag lyckades även få i mig en chokladboll och en kaka under dagen:))

Men nu ska jag kriga mig igenom det sista av boken och skriva skitanalysen, rädda mig någon :(


På bilden: Min framtida handledare Ted :)


/KÄCK

Youtube

Det här är en av mina absoluta favorit låtar. Den mannen som lär sig den här låten, och sjunger och spelar den lika bra som Tyler, gifter jag mig med på störten. Den är så galet fin så jag dör och man kan lyssna på den om och om igen,
så ungar, klicka på play och börja njut!


Tyler Hilton - Picture Perfect



/KÄCK

OMGzebra

Vet ni vad mina kära vänner :O DET ÄR JU MIAMI INC IDAG! kom jag på nu! Shit vad glad jag blev. Nyss fick jag i mig lite noooodels, muhumma. Sedan till miami inc får det bli en kopp te och lite kola :) Asså godis kola (för dom idioterna som inte fattade)
Men mina ögon är fortfarande på gränsen till att somna och min fucking jävla bok går inte ens att öppna för jag somnar bara jag tar i den. Imorgon ska jag möta Alleballe klockan kvart i nio vid centralen för vi ska åka till Riddarbageriet och kanske lux för att hälsa på praktikerna. Eftersom vi fick varandra ställen bestämde vi oss för att åka tillsammans Höhö.
Idag tänkte jag bjuda på nån bild. Måste bara leta upp nån, vänta lite..

                                                                    

Så nu är jag tillbaka, found one!

Ni får en bild på en liten flicka påen liten poni. Jag säger bara FKB hahaha utan hjälm och allt, är man inte cool eller? :P
(Jag gillar mitt elak-unge smile och den där typ mördarblicken. Sedan är ju även dom trettioelva storlekar förstora stövlarna inte så dumma dom heller!)



/KÄCK


Ponie

Heyho, nu har jag precis kommit från duschen, hur skönt som helst. Bara det att mina ögon håller på att falla ihop. Idag var det ju ponnycup, vårt lag förlorade. Uscha vad det går dåligt för oss, men jag är nöjd med min insats :) Sedan var det ridning på Charlotten :) Gick väl hitochditochuppochner. Menmen. Nu ska jag försöka äta något. Sen måste jag kriga ihop en jävla bokanalys -.-
Nejmen iallafall, godnatt?! Vi får väl se :)

/KÄCK

Youtube

Asså oj nu blev det kalasmycket uppdatering, så glöm inte att bläddra ner mycket nu!
Men iallafall, det allra populäraste klippet på youtube, herremingud vad bra det är hahahaha :)
(Måste kolla hela, ditt liv är inte så värdefullt att du inte kan bjuda på sex minuter :P hehe, skojaaaa)

Evolution of Dance


/KÄCK

Hahahaha (oerhört viktigt inlägg, naaaaaaaaat)

hahahahahahahaha ni kan inte ana, nyss skulle jag skriva på T9 på mobilen att jag har ätit wienerbröd, det blev wienerarne hahahahahahahahahaha, roligaste ever. (Känner att det här är Miranda och Ellen humor XP)

/KÄCK

Tiotusen röda rosor

Det blir gårdagens tio tusen röda rosor som min pappa absolut ska få! Han körde runt med mig i fyra timmar, först till Arninge, sen till Bromma, sen till nåt i stan, sen till nåt annat i stan, sedan till Upplandsväsby där vi på det sjätte affären hittade mina stövlar. Och detta under hans jobbtid (ohja chilljobb!!) Iallafall så får han dom :)


Daddy Cool :P höhö

/KÄCK

Youyouyoutube

Ni männskor som ännu inte upptäckt gruppen The Kooks, det är god tid för det nu! För dom är aaaaamazing :) Sweeeet voice liksom.. Dom är najs. Att dom heter "kukarna" det är ju bara pricken över iet
Höhöhöhöhöhö, skämt åsdio, NOT! Höhö
 

The Kooks - Ooh La

/KÄCK

Jobb

Goddag mina kära vänner. Idag ringde min klocka 01:30. Nej jag skojar inte. Det vara bara att kriga sig upp, dra på sig mjukiskläderna och tvinga i mig mat. Annars kan jag inte jobba. Sedan begav jag mig till tunnelbanan som tog mig till Öfre Östermalm. (Men en grej innan, när jag halvt sov mot tunnelbane rutan var det någon som slog på rutan, nån orakad fitta typ =) *viktig information*) Där var Tobbe redan i full gång och vi jobbade på fram till 10:45. Fick med mig ett bröd och en tårta och sedan fick jag skjuts hem. Tack Mr.F Hihihihi. Sen försökte jag sova, det gick inte bra. Nu är min käre mormor här. Imorgon är det p-cup och jag har just nu typ Sveriges mest ointressanta blogg. Menmeeen

/KÄCK

Ridstövlar

Oj vilken dag. Vaknar av klockan klockan tio och är kalastrött. Sover till kvart över då jag börjar fixa frullbert. Pappa skulle komma elva men han ringer och ba jag kommer kvart i. Då flippar jag för mina föräldrar säger alltid en tid men kommer alltid mycket tidigare. Och man hinner göra massor på en kvart. Men iaf, jag blev klar till kvart i, men han kommer såklart hel istället. Pappor asså. Sen åker vi för att leta stövlar. Först till Arninge, sen till Bromma, sen till nåt i stan, sen till nåt annat i stan. Inget finns som passar mina stora fötter+smala vader. Så vi bestämmer oss för att åka till Horze och Hööks. Käkar först på en restaurant, sen in på Horze, men även alla där är ju för stora i skaften. Så vi gled in på höök med hoppet på botten. Men tadaaaa, där fanns dom. Satt som en smäck. Och kostade 1700. Men man fick 30% rea. Alltså fick jag dom för 1250 :D Kalas. Och jag hade innan sagt att jag kollat på hööks, tydligen inte. hahahaha :) iallfall så blev det jättebra tillslut. Kändes lite surt bara att vi åkt överallt och hittade dom på sista affären. Menmen. Bättre sent än aldrig!
Nu strax kommer min vän, då blir det promenad och kanske nåt annat, har inte planerat så mkt. Sedan ska jag kolla på Lets Dance ikväll och släcka Tiiiidigt eftersom det är jobb imorgon :)

/KÄCK

WAWAWEWA

Vet ni vad! Alla vi stalltjejor planerar en utlandsresa till sommaren :D Fatta hur jääääevligt kul det kommer bli isåfall. Men min mamma :O Igår försökte jag lite smått börja prata om det.
Jag ba: Vad skulle du tycka om jag åkte utomlands?
Mor: Du får inte göra någonting innan du är 18.
Jag: Men vad taskig du ääär! *Gnäller som en jobbig tonåring*

Sen idag i stallet så snackade alla om resan, och jag typ gick och skar mig, för fatta hur det känns när typ alla ens kompisar ska utomlans och ha askul och så får man sitta hemma ensam -.- Det går ju inte, så idag:
Jag: Får jag åka utomlands?
Mor: Jag sa att du inte får förän du är arton.
Sen berättade jag om typ Sunny beach, (dit vi förmodligen ska) Och då sa hon att det var hennes första ställe, och sen berättade jag att alla är artom utan två som tillochmed är 92a och 93a Sen började hon mjukna
och ba: Ja men vi kan ta det till förhandlin (hahahaha) Så nu är det på g :)

Okej galet flummigt inlägg känner jag, men ni får stå ut :P
Godnatt
/KÄCK

fint

Asså det här armbandet är superduperfint



från Chique

/KÄCK

Matte söker Husse

Just nu sitter jag och kollar film, matte söker husse. Drack nyss te och äter då och då lite kola som jag kokade idag, muuuuumma :) Jag sitter också och pillar lite på en header till Mudde, det blir nog bra. Sen snackar jag också med min älskling Sandra. Hujedamig vad jag saknar henne. Och hon är ju gravid. Så mysigt :) Ska absolut försöka träffa henne så snart som möjligt. Är ju ledig imorgon men först ska jag och pappa köpa ridstövlar. Sedan ska jag träffa Mr.X hahaha jag älskar att skriva så. Egentligen är det ju Mr.F men det låter inte lika coolt :P

Idag har ju varit i stallet och ridit. Red Vitsippa, och jävlarns vad dålig kondis jag har fått. Måste börja jobba, så lät det ju förut också, men jag ska! Kan inte nån lat jävel som inte pallar springa så länge följa med mig? Typ Mudde :P Haha. Men nej, nu börjar filmen.

/KÄCK


Godmiddag

Imorse vaknade jag utan klocka, klockan elva! Jag ba whoooot. Hade försovit mig hur mycket som helst. Och eftersom mamma tog sovmorgon kunde inte hon väckt mig heller. Men eftersom vi slutade så tidigt idag, klockan två, bestämde jag mig för att skita i skolan och liga kvar och chilla i sängen framför Veronica March maraton :D Sen gjorde jag lite frukost och nu ska jag alldeles strax rensa igenom hela mitt rum, och framförallt min garderob. Och som jag sa till min mamma skulle jag helst göra om mitt rum till en walk in closet och sova på golvet, why not lixom? Men nej, ska ta fram mina "jag ville bli en inredare" skills och försöka komma på nån ny lösning med mitt rum. Skulle helst vilja tapetsera om och ta bort allt grönt som jag haft sen jag va ett år, (inte riktigt men ändå). Ni som vart hemma hos mig vet att jag har ett illgrönt överkast som jag vill ska bort. För färgens skull, för det är ju världens skönaste överkast.

Men iallafall... Nu ska jag fortsätta.
Püss
/KÄCK

StorbagarN

Schkola idag då. Det var väl kul, NOT! Jag var på irreterat humör. Inte sur, och jag va inte irreterad på någon. Jag bara var det. Eller iof på alla blattar som är jobbiga haha. Iaf så gick jag och Banana på skattjakt i skolans kylskåp. OHOJ vad man kan hitta mycket. Massa chokladbollar och godis och tillochmed julmust, men dom fick man ju inte ta enligt Banana... Sen har jag inte gjort mycket mer, och jag orkar inte skriva mer. Ska kolla lite på fresh, sen chilla lite, sen sova. Dessutom är jag ledig på fredag, WAWAWEWA. Eller kanske ska träffa en viss person höhö. Men det tar vi som det kommer...

/KÄCK

Godnatt

Eller snart iallafall, sitter och kollar på Shear Genius nu. Och äter chokladpudding och dricker mjölk, mumma :) Kan det bli bättre? Men ja, godnatt då
*viktigt inlägg* -.- :P

/KÄCK

:)

Hejhallå, idag var sista stalldagen, eller asså ska dit på torsdag men ändå :P Känns skönt. Idag var det iallafall programridning, jag hade Charlotte och kom först, baifrån. Hehe, men är nöjd idag. Tyvärr var det nån inkompetent  idiot som inte filmade när jag flög hit och dit. Menmen, nu ska jag kolla på tv, tog nyss ett efterlängtat bad. Och imorgon är det skola :)

/KÄCK

Tiotusen röda rosor

Jag har nu bestämt mig för en ny ganska gayig kategori. Tiotusen röda rosor. För att berätta om personerna (eller nåt annat :P) i mitt liv som gör så att det är värt att leva :)


Iaf går dagens tiotusen röda rosor till min lilla Beccabus som äntligen är hemma. Jag känner på mig att bus kommer få mycket rosor, för hon gör alltid mig glad (och omogen) haha.



/KÄCK


Stallkall

Ojojoj vad det är kaaallt. Men när jag inte sitter i cafeterian och värmer mig försöker jag iaf hålla mig varm genom att han tre par byxor, två tröjor, mössa, vantar och dunjacka. Idag va iaf sista dagen på kursen. Tråk. Sedan har jag bara gjort som dom andra dagarna, suttit i cafeterian och ätit frukost och lunch. Sedan  har jag tagit in och ut (ca) tusen hästar. Roligaste personen idag har absolut varit Caroline Blixt hahaha :) Det är så det ska va, och som jag har sagt förut, tur att typ inga killar håller till i stallet, man ser ut som ett drägg och beter sig som en tioåring.

Ikväll är alla astaggade på att dra ut, men jag vene. Och ingen vet säkert något, jag bangar inte på att vara hemma i min underbara säng. För det är den verkligen :) Förresten! Igår kollade jag på Barnhemmet, släckte ner allt i mitt rum och drog ner persiennerna och rullgardinen. Satt och höll för öronen hela filmen fyihelvetet vad läskig den var! Innan jag la mig tänkte jag att jag skulle kolla lite på UFC så jag skulle kunna somna orädd, men det gick inte så istället kollade jag på Hemsökta Hus, och ja, jag tror på det. Så då blev jag också asrädd, och töntig som man är var jag ju tvungen att kolla under sängen innan jag somnade hahahaha :) Men nej, nu ska jag sova en timma innan AFV :P Have fun!

/KÄCK

OMGz

Asså herre min jesus vad den här killen är duktig. Först börjar man typ böla när han berättar att han blir mobbad mycket. Sen gråter man typ för han är så jäääävla bra, och så får man gåshud all over..
AMAGAAAAAD, lyssna!!!



/KÄCK

Gårdagen

Igår var vi ju som sagt i Kallhäll hemma hos Niklas. Typ korvfest  hahahaha, och gratis dricka, tack :D
Iallafall så var det trevligt. Förutom nåt jävla äckel som typ var 1,60 och vägde typ fem kilo och trodde han va allanballan. Hatar honom, och jag vet typ inte ens vem han är hahaha. Sen åkte jag Sab Andreas och Andreas hem till den ena Andreas. Jag somnade till UFC (vad annars) på en soffa och vaknade att det va kaaaallt. Så jag snodde en filt och somnade om tills Sab väckte mig och vi skulle dra. Sedan var det bara hem och sova en och en halv timma till tills jag skulle till stallet. Gick inte lika bra idag, men hoppas på bättre imorgon.

I stallet åt jag ofcourse frullbert med Majsan. Sen snackade jag lite med My och Sara och sedan gjorde jag Caroline sällskap och bråkade lite med Shanice :P. Jag Caroline och Sara satt även och pratade massor. Stallflickor är absolut det bästa folket :)
Nyss satte jag i mig två julskinke mackor och ett glas mjölk, mumma. Nu ska jag bara typ kolla fb och sånt skit

/KÄCK

Gratis är gott

OM det är

Ska iväg med Sab till Kallhäll nu. Vi ska på någe krök. Och "Dricka finns i mängder" ojoj :) Hihi. Men måste absolut hem med sista pendeln, för imorgon är det ridning på Baccaral igen :) För Petra denne gång. Kul :)
Men snacka om sveriges tråkigaste inlägg idag :P haha
Pusshej leverpastej

/KÄCK

Heyho

Shulululu mina små vänner. Kom nyss hem från, stallet, ska alldeles strax dö i min säng i några timmar. Sova middag is the shiet. Idag i stallet har det varit skoj :P man har ju alltid kul där, eller ja i cafeterian :) Inte så att vi gör så mkt vettigt. Men med Maja, My och Sara blev det bra :D

Ikväll kanske jag och några ska dra till Kallhäll?! Gratis dricka, vem bangar då lixom? Men man får väl se, jag är ju ganska bra på att banga ändå haha. Men nej, nu pallar jag inte det här mer, So long!!

/KÄCK

kvELLEN

Höhöhö vilket tråkigt skämt, kvällen, kvellen, XP Fattade ni? Typ inte XP Iallafall, guess what im doing..
Självklart sitter jg och kollar på UFC, asså ni måste börja kolla på det. Likeilikei.  För er som undrar går det på tv4 sport från nån tid på kväll/natten och håller nog på aslänge, jag hinner alltid somna hehe. Men iaf, nu ska jag snart sova. Så länge får ni en fin liten bild på två svettiga killar som brottas, slåss och stryps, ENJOY!




/KÄCK

Dagens villha (:

Satt och kollade lite bland H&Ms nya grejjer, bl.a. bikinis. Och jag har alltid velat ha en sån där som den blommiga på bilden är, bara att mina bröst ser ut som motherfuckers i sån. Men man måste ju pröva varje år hahaha :)

Sedan kollade jag även på lite kläder, linnet är bara ett vanligt linne :P Och det vita vill jag ha som slapp klänning på landet, eller nånannanstans haha. Örhängena I like :)

Den sista får ni bara för att den är så HIMLA rolig hahahhahahahahahaha jag dör, kolla liksom vad den heter hahahhaa, och ja, humorn är på topp (Y) :)

/KÄCK


Två små bilder

Asså jag orkar inte ladda upp så många, bara två :P Men ni som kan har ju facebook att spana in :) Ni andra, synd för er. BUHU



Jag och Mudde - Fina Flickor

/KÄCK

Hey där

Tralalala. Kom nyss hem från stallet. Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Idag började som sagt hoppkursen :) Fick baccaral (ni kanske kännee igen honom som Bajsaballekukfittahora eller nåt sånt) Det gick iaf asbra! Bara lite segt flyt i gruppen ! ! ! Sedan satt jag bara i cafeterian och chillade med små hästnördar. Sedan tog jag Maja och Caroline sällskap upp till HC där Caroline gick åt ett håll och jag och Maja ner i tuben :) Hon är lite rolig hon.
Men nej, nu måste jag duscha, efterlängtat efter den här jäääävligt kalla dagen.

/KÄCK


Pepparkakor

Sitter och äter pepparkakor, my love. Men funderar på vad jag ska dricka till. Cola, te, kaffe eller juice. Svårt, men får ta råd av min gode vän Mudde. Har suttit och kollat på massa The Hills avsnitt. *GAY* Och vet ni vad. Jag har spelat in när jag sjunger omgZ... Jag har typ sjungt seriöst en gång och det va på skolavslutningen i nian. Oseriöst sjunger jag ju hela tiden, mest i bageriet höhöhö. Men iaf, och jag har skickat det till Mudde! Ett stort steg i mitt liv. Så om ni vill höra, får ni tjata på mig på msn :D ojojoj :) Men nej, nu ska jag kolla säsong två av Hills och fixa mig nåt att dricka.

/KÄCK

HAHAHA

Min framtida tatuering XP hahahahahahahahahaha NOT



/KÄCK

Yo Ho Lets Go

Nyår, både lyckat och misslyckat. Först hade vi tjejer middag hemma hos mig. Och även förkrök. Sedan spelades dett Bobban, Uggla och gamla goa låtar som vi hittade bland pappas skivor. Sedan var det dags att bege sig, vi träffade massa kul folk på tåget, som också skulle dit. Sen vid mariatorget mötte vi Johanna, Sara och Isabelle. Sedan gick vi, där dom sa att vi inte skulle komma in. Det blev kaos, men några av oss kom in, men vi pallade inte eftersom hälften va utanför, så vi skulle dra till Andreas, kom dit och hann till fyrverkerierna och tolvslaget. Efter det kände jag mig askalas och super trött så jag drog hem. Va typ packad imorse också höhö. Nyss borstade jag tänderna, pallante röra mig :P och det är ju vänner maraton haha. Imorrn börjar hoppkursen :D Bilder från nyår kommer så småningom :)

/KÄCK

RSS 2.0