Jag hade tråkigt, JA XP

Jag sitter och väntar på Sab, tror jag. Eller måste kolla om hon är klar. Iallafall. Vi ska typ på nåt i Rissne, typ sådär halvsegt. Men en station ifrån, så körbara :) Har typ världens tråkigaste "gå-ut-outfit": Ni ser på bilderna att jag har oerhört kul här hemma i den tomma lägenheten. Dessutom är det med webcamen eftersom batteriet är dött.. Men det bjuder jag på HAHA.

Jag kan förklara lite:
1. Jag hade tråkigt.
2. Jag kom på att jag va tvungen att visa mitt armband,och jag blev jätteglad.
3. Jag ser ut som största mongot, men va tvungen att stå å hålla i tangentbordet så jag kunde fota :P



 

1.  
2.
3.

/KÄCK



 


Sooovmorgon

Idag blev en jäkla sovmorgon. Eller klockan halv nio ringde min moster som skulle komma och hämta massa grejjer. Så jag gick upp öppnade dörren och gick och la mig igen. Hörde halvt hur det ringde, och sen när det ringde på min mobil var det mami.
Hon ba: vart är du?
Jag ba: sover.
Hon ba: Men klockan är halv två
Jag ba: Whoooooooot? (typ så lät det :P)
Jag brukar nämligen inte sova så länge, men gaaaaalet skönt. Sen har ju bara ätit frukost, Kaffe<3 och ätit lite mandel haha. Har även snackat med Sab och Theo. Min hjälte imorgon (hoppas jag), för imorgon är det ju maskad. Man ska vara något på B. Något förslag?

Nu ska jag kolla lite Vänner, sen duscha nån gång när jag orkar. Ska äta middag med syster, och några av hennes kompisar. Trevligt. Ikväll vet jag inte vad som händer. Sab hittar alltid något, och jag brukar oftast hänga på..

Simma lugnt katten
/KÄCK

Gårdagens outfit

naaaaaaaaaaat
Igår såg jag alltså inte ut såhär :



/KÄCK


Lill-lördag

Igår var det dags för utgång. Som vanligt med Sab :) Eftersom jag hade träffat Felix innan var jag ju i stort sett redan fixad. Så jag drog och mötte Sab vi Årstafältet, och vi åkte sedan till Gullmars där vi träffade Terese och hennes kompis. Sedan begav vi oss till Enskede nånstans för fest hemma hos Fredrik. Var massa folk från lokalfesten där så många kände man igen. Men även nya trevliga ansikten. Jag och Sab va där länge eftersom vi inte kunde komma hem eftersom tunnelbanan slutat gått. Men då snackade hon med Marcus så det blev efterfest i Kallhäll hos hans kusin Styr(v)björn :D.
Väldigt trevlig och lyckad kväll :)

Idag red jag Bajsaballekukfittahora :) Inte kul -.-

/KÄCK

Dagens outfit

Eftersom Beccabus alltid mobbar mig för att jag råkar göra konstiga miner på fotona så va jag SERIÖS den här gången, naaaaaaaaaaaat (lägg märke till min söta katt som gosar med byrån XP )



Jacka - Charmante
Sjal - H&M
Tjocktröja - H&M
Jeans - Cheap Monday
Skor - Din Sko
Väska - Åhlens


/KÄCK

Stan med Felix

Klockan halv fyra mötte jag syster uppe vid ica och vi gick och handlade. Smög ner en liten påse godis också :)
Sedan kvart i fem begav jag mig till stan där jag skulle träffa Felix. Vi chillade runt, han köpte en jacka och en mössa och sen käkade vi lite på donken. Väldigt trevligt. Men ni måste bara se hur lik han är Danny Saucedo. Intesant?


/KÄCK


Skidooooor

Vet ni hur gaaaalet sugen jag blir på att åka snowboard nu? Eller skidor, bara jag får åka. Men eftersom jag lärt mig bräda nu så vill jag bli bättre. Och skidresan måste bli av, vi hade galet kul förra året. Helt sjukt.

Just nu har jag INGET att göra. Helt rastlös. Jag ska ju typ åka och handla men jag orkar verkligen inte. Alla mammor med deras "att göra lista" när man äntligen har lov. Ack ack ack... Idag får jag se vad som blir av dagen. Känns som om alla människor är borta eller jobbar. Segt... Får sitta här i min ensamhet och gråta lite, inte men ändå...

Aja, ska väl iaf bädda sängen lite.

/KÄCK

Stall, träning, Tila Tequila

Idag har det varit stall. Det var väl kul?! haha. Sen innebandy tärning där bara jag Jäder och Linn va på. Men det gick asbra faktiskt. Fick tre skott på mig så ha tre märken, två på bena och ett på magen hihi :)
Nu sitter jag och kollar på TT, Sab vill ut men jag vene asså...

/KÄCK

Morgon

Ja, vad ska man skriva om egentligen. Har inte mkt att säga. Vaknade typ tio, gick till soffan, fixade kaffe och macka. Gick och satte på datorn, fixade mig lite, och nu sitter jag här. Ska snart åka hem till mammsen och hämta bandygrejerna, sen ska jag till stallet och efter det träning.

Shit vilket intressant inlägg, naaaaat

/KÄCK


Gamla minnen


-söta lilla shiran-

Har precis kommit in efter att varit ute med doggelito och gått med Bus till bussen. Och precis när jag vände mig om och skulle gå hörde jag nån ropa Ellen! Det va Shiran, min gamla klasskompis och bästis. Gick med henne hem till henne och vi stod länge utanför hennes port och pratade gamla minnen och nya händelser i livet. Det var verkligen längesen jag träffade henne utan att behöva skynda iväg. Vi ska försöka träffas nu på lovet, kalaskul (y)

Sitter här med min lilla te-kopp och funderar på vad jag ska hitta på. Ska nog mysa lite med doggy i soffan.
/KÄCK

Dagens outfit



naaaaaaaaaat hahaha :D ( obs! internskämt)
Idag har jag iaf vart i stan med Långa Lakey. Om jag kunde, skulle jag har haft dom kläderna mihihihi :P
Bus shoppade lite och jag hittade nån silvrig klänning på H&M. Annars inte så mkt.
Imorgon blir det stall och innebandy träning.
Snart ska jag och Sillewille följa Bus till bussen och sen hem och dricka te :D

/KÄCK

Höstlov :D

Jahopp, så var det höstlov, :D gaaaalet skönt :)
Vaknade vid typ nio/tio nån gång och tog täcket med mig till soffan för lite fullbert :)
Kollade på Smallville med kaffet i högsta hugg och sedan fixade jag mig inför en dag på stan med Bus.

Nu ska jag snart börja röra mig, så pusspåer :D
/KÄCK

Silver medalj :)

Stallet idag dåra, hadej u glömt bort att det blev vintertid inatt, så vaknade en timma fördigt, men eftersom min käre far kom in och berättade det fick jag sova en timma till :D
Dressyr med Petite på morgonen, gick väl ok. Typ. Sen tävling där jag fick silvermedaljen, och surt nog hade jag vunnit guld om jag inte ridit fel väg, ett poäng skillnad bara :O menmen, ingen annans fel än mitt..

Sitter just nu och käkar en hallongrotta och dricker äppeljuice, Sab snackade om nåt krök ikväll men jag är sugen på Miami inc och hål i väggen.. :)

/KÄCK

Oj shit, en neger

Och nej, jag är inte rasist. Men isag var det iallafall först bullbak, sen mot stallet för Halloween fest fär de små liven. Mat, spökhistorier och sen spökrunda. Och till spökrundan var vi sminkade helt svarta i ansiktet.. Och när Bus och jag sedan cyklade hem, förbi nåt litet gäng med coola grappar sa en: Oj shit, en neger. Kul historia? Inte särskilt.

Sitter just nu med en kopp te och mitt enda sällskap är Tobias via sms. Men nej, nu måste jag sova. Upp tidigt imorgon och sedan tävling, yihoo :)

/KÄCK

Godmorgon folket

Sitter här med min kaffekopp och ska göra iordning mig snart, sedan blir det bullbak och sen nån gång vid 4?! ska jag ner till stallet. Gårdagen blev lyckad trots lite dricka. Som skrivet va ju Sab här hemma och sedan drog vi hem till henne, hämtade hennes äckel vin, och sedan skulle vi bege oss mot farsta strand där vi skulle träffa Terese på nån fest. Men på tvärbanan mötte vi tre av Sabs kompisar som sa att vi skulle hänga med på nån lokalfest, and so we did.

Väl där var det mkt folk, och träffade massa som jag inte visste skulle vara där. Typ Tim, Karljohan, Andreas, Maden?!, nån mer av Bobbins kompisar och Levi,Vi chillade där och minglade med snyggingar i baseball kepsar hihi. Sen drog vi typ hem, där det blev stööööööörsta fighten mellan hammarbyare och aikare. Asså det det här kommer låta lite konstigt, men lite coolt va det. Dom hänge sig i taket och sparkade mot varandra. Så vi stod i Skärmarsbrink gaaaalet länge. Sen fick vi åka och jag tog sällskap med Beeenjamiin till centralen där jag mötte Flowie, Ekim, Kim och Joel så jag fick sällskap hem :D

Ikväll blir det ju haloweenfest i stallet för alla småbarn, wihoo
/KÄCK

Sabfuck

Shulululu, va på det fucking jävla innebandymötet som ingen kommer på, fem pers! Så jääävla segt. Mötte upp Carlsson vid Solna C och fick kavajen till söndag. Sedan tog jag och Sab bussen upp till Solnas Ghetto där vi sitter nu! Ska förmodligen ut nånstans..

Ta det lugnt med alkoholen ikväll små barn!

/KÄCK

Kvällens outfit

Ja, önska går ju...



Outfit



Dagens outfit
Kofta - Gina Tricot
Linne - Cubus
Jeans - Cheap Monday
Skor - Skopunkten

Det finns ju många tjejer som alltid bestämmer med kompisen vad dom ska ha på sig dagen som kommer, och vart dom ska mötas och blablabla.. (Nu menar jag inte alla utan några..) Och sånt tycker jag är halvgay, men det är en grej jag och Banana gör som är likadant. Vi bestämmer alltid när vi ska ha högklackat på oss, hehehe, bara för att det typ är skönare att gå med en annan som också har högklackat. Och idag vart då en sån dag :D


Möss-inköp

Tänkte slänga in en bild på nya mössan, och ja, bilderna är jätteseriösa... Naaaaaaaat (haha)



Dagens

Skriver ett litet inlägg innan jag ska dra å träffa Bus vid HC, sedan ner på nya? bettan? till stallet och rida pony :D



Dagens outfit:
Jacka - H&M
Sjal - H&M
Väska - Åhlens
Skor - Skopunkten
Tröja - H&M
Jeans - Cheap Monday
Örhängen -  Åhlens?

/KÄCK

Helgens bravader

Okej nu blev det mycket inlägg men jag har tråkigt så tänkte berätta alla intresserade (typ bara Banana?!) om helgens bravader...

Fredagen va ju bara seg, eller kanske rättare sagt skön. Skulle haft träning, men när jag kom dit var det ju bara Caroline och Emma där så det blev ju inget med det, tråkigt när alla blir slapparnar! Så det var bara att åka hem igen, lägenheten stod tom så chillade vid datorn och tv, kollade Freaky Friday (som jag sett åttioelva miljoner ggr) och åt toast.

Lördagen började med möte i stallet, för tusånde gången -.-
På kvällen blev det iallafall utgång med favvosarn Sabfuck och My :) Bästa utgångsgänget eller vavava? Jag och my mötte upp Sab vid Gullmars och vi drog till Högdalen till grapparnagrus. Trevligt och eftersom jag inte hade dricka blev kvällens hjälte SIMON HÖGLUND, ett stort tack hihi :D 

Det var dom STORA bravaderna i helgen HAHA, inte så mkt, men kul vare, och vem är bäst i argaleken? VEM? jo Käck!

/KÄCK


Gimmegimme


Satt och kollade lite på GinaTricots nya hemsida. Hittade några söta små saker!
Linnet kan jag säkert ha, men klänningen, NO WAY HOSAY! För att kunna ha den måste man typ va AAAASLÅNG och ja, jag vet inte riktigt hur man ska vara, men jag bara vet att den kommer se galet ful ut på mig! Men skorna, GOSH! Asså skärpet passar ju typ inte helbra, men jag tror inte det ser bra ut om man inte har nåt där... 





                                Kollade även in lite tjocktröjor, hittade mycket stickat, Kalasmysigt (y)



/KÄCK

Invandrare luktar illa!

Asså ursäkta om jag låter rasistisk, men alltid på tunnelbanan hem hamnar jag bredvid tre invandrare, båda kvinnor och män, och ALLA luktar illa. Det är hemsk, och jag vet inte riktigt vad jag ska säga att dom luktar, bara invandrare, typ inosade lägenheter av deras skumma mat. Man sitter ju och får kväljningar. Men jag fattar inte varför bara invandrare luktar, eller självklart luktar vissa svenska också, men då är det typ svett om det är något, men invandrare har den där speciella odören... Visst att jag bor på blåa linjen, där det finns myyyycket invandrare, men hallå, dusch, SVENSKT schampoo och någon god parfym, kalas (y)

Annars har dagen varit chill. Fick som sagt stå i butiken idag. Först själv och sen efter lunch med Pelleplutt (Jesper) men det gick förvånansvärt bra. Vi är ju inte direkt bästa vänner, men det är en annan historia.
Nu ska jag chilla i sängen, ta en liten brödbit och dricka ett glas mjölk :D

keep on reading!  /KÄCK

Dagens



Dagens outfit
Jacka - Charmante
Sjal - H&M
Väska - Åhléns
Kofta - JC
Linne - H&M
Jeans - JC
Strumpor - H&M
Skor - Skopunkten


 


Gårdagen

Igår vaknade jag upp med mensvärk i lilla magen :( Så eftersom vi bara hade bio i typ en timma (nån vapen film?!) så stannade jag hemma. Somnade om och sedan vaknade jag klockan tre :O hur skönt som helst. Men va typ yr och skit, men iallafall så gick jag upp och gjorde scrambled eggs. ;) sedan begav det sig till stallet, va på fett segt humör men det försvann som tur var efter ett tag. Sedan åt jag lite, gick med Sabfuck till bussen och så var det dags för träning.

Men nu måste jag kila till skolan, ska stå i butiken idag så åk förbi och handla lite vettja ;)

/KÄCK

HA HA HA alla dif-jävlar

Såååå gaaaaalet skönt!

3-0 kan inte bli bättre

HAMMARBY<3


Dagens



Dagens Outfit

Jacka - Charmante
Sjal - H&M
Klänning - Gina Tricot
Kofta - Vero Moda
Strumpbyxor - Mammas låda
Skor - Din Sko
(Guld armband - H&M)

Musik, design och Harry Potter

Hej alla trogna läsare, (de som typ inte är några alls)

Jag är ju så jävla lat med bloggar och så, men jag vill, och jag ska försöka. Har sagt så många gånger, men nu jävlar. Men jag är så himla kräsen med designen. Men nu jävlar har jag tillochmed en musikspelare! Härligt Ellen! Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha för design. Jag ska göra tre så får ni säga vad ni tycker!

Idag har varit en sur dag, eller jag har varit på dåligt humör. Och Samo va ju inte i skolan och kunde pigga upp mig! Han brukar vara bra på det. Ett litet förlåt till Banana eftersom jag var surpelle :) Sen måste jag klaga lite på kärnämnena! Galet tråkigt.. Vi satt och pratade lite med snickarpöjkarna om Harry Potter. Jag själv älskar Harry Potter och CO men typ ingen annan. Vad tycker ni om Harry egentligen? Visst blir man helt fast i böckerna?!

Men nu jävlar ska jag kämpa vidare med designen, senare kommer ett inlägg, jag LOVAR!
/KÄCK

Segarne hello!

Asså igår hade jag det galet stressigt, eller inte på morgonen. Började 13.00 och hade bara svenska och engelska. Men jag pallade inte blogga innan skolan. Sedan var jag tvungen att ila hem och hämta träningskläderna och bandyklubban. Sedan direkt till stallet, byta om i rapidfart. Sköta Nareina, (SOM BET MIG FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ FYRA, NÄSTAN FEM ÅR, (alla hufvudstanördar fattar..)) sedan kollade jag lite på hoppningen, sedan var det dags att byta om igen för att sedan bege sig mot bussen med Sabfuck. Vid Solna C mötte vi Caroline och sedan drog vi till Råsta för träning med damerna och våran nya tränare Göran. Det gick väl sådär men aja, första gången och jag har ju faktiskt bara tränat typ sex gånger. Sedan bara hem och sova. Trött som få..
Dagens outfit:
Vitt linne med guldkant, beige kofta, svarta jeans, vita knästrumpor, svarta stövlar. svart jacka och beige väska.


Imorse ringe klockan på sex, men gick inte upp förän tjugo över. Det blev fixning och fukostätning och sedan begav jag mig mot skolan. Väl i skolan kom jag på att jag glömt nycklarna. -.- och eftersom alla var skitjobbiga blev jag bara på sämre humör. Dessutom fick vi en stooor chock när Banana och pelleplutt bytt grupp, eftersom han "inte trivdes i gruppen", med andra ord, han tycker jag är en stor jävla bitch.. Så samoo va fett ledsen, men det blir nog bra. Vi hade vete dag så bullar i långa rader, sedan städning och sen hem. Köpte även en mössa från Åhlens. Kanske kommer nån bild så småningom.

Och vet ni vad jag gör nu! (gjorde/ska) JAG PLUGGAR! :) (y)

Dagens outfit:
Grån lång tjockstickadtröja, svarta jeans, bruna stövlar, svart jacka och svart långbandad väska.


Halvsegt inlägg känner jag, och har inte hunnit/pallat fotat dagens outfit så jag skriver så får ni försöka förstå :P

/KÄCK

Dagens


 

Dagens outfit
Svart t-shirt - Gina Tricot
Blå kofta - Vero Moda
Jeans - JC
Skor - Skopunkten
Väska - Åhléns
Örhängen - Åhléns
(Svart jacka - Charmante)
(Gråsvart sjal - H&M)

Skola

Och så var det dags för första skoldagen efter praktiken. Feeeeeett segt. Först hade vi svenska med Hans, som jag faktiskt tror är homosexuell, han har sina små grejer som ger mig misstankar. Men man ska in döma folk... Efter det hade vi livsmedelsgrej med JanBanan, men först en liten tripp till butiken där jag köpte en cookie och en chokladboll (y) mumma. Därefter lunch, blev lite pyttipanna och pastasallad. Satt och snackade med Fredrik och Alicia och Banana, roliga prickar dom dära..

Snart ska jag sova middag (VIKTIGT!) Sen blir det möte i stallet med söta tjejorna.

/KÄCK


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0