haha

Hahahahahaha. Häromdan när jag såg på OS, längdskidor så var det en norsk som hette "Flatland" i efternamn hahahahaha. Och alltid när kommentatorerna sa hennes namn så lät det som om dom sa flatan.

"Och där kommer flatan"

HAHAHAHAHAHAHA jag dog

/KÄCK

Jävla turrar

Igår när vi var i Kista så kom jag och tänka på en sak. FYFAN vad alla turrar glodde på min syrra som var med tre kompisar som också sitter i rullstol. Asså jag fick damp. Dom går och skrattar och viskar med varandra. Svenskar kanske kollar snabbt bara för att liksom, men dom är artiga och kollar inte mycket och viskar och skrattar. Men dom här jävla ungdoms äckel turrarna som går i gäng gör det. Jag var nära på att typ smälla till flera av dom, Fyfan för dom jävla invandrarna ibland asså.

Nej jag är inte rasist...

/KÄCK


Update

Tjosan. Det blir en vanlig update. Jag har typ varit superupptagen i helgen så jag måste uppdatera nu :) I fredags så red jag Tolina.. :) Gick bra. Sedan hörde jag prat om utgång och eftersom jag inte skulle kunnat gått ut på lördagen så bestämde jag mig för att föja med.. Jag började med en middag hemma med mamma, Fanny, Marcela, Jenny, Per och Henke. Sedan skulle dom till nivå och mina vänner var så sega så jag följde med dom. Han dricka en "vit" och sedan åkte jag och hoppade på tunnelbanan som My, Fanny och Linn satt på. Sedan gav vi oss av mot Royal. Det var väl inte så jättekul. Var inte så taggad. Men tänkte att jag skulle bli mer taggad om jag hängde med till Grodan. Det blev jag inte. Men vi tog en shot och sen dansade jag typ fötterna av mig i mina klackar. Men det sjuka, det var två killar som stod och var fett mobbade och kollade fett mycket. Sen kom jag ihåg ansiktet. Det var en från Magaluf som jag och My spelat vattenvolleyboll med haha :) Sjukt. Aja, jag kom hem klockan fem.

"Sov" 50 minuter innan jag gick upp och klädde på mig mjukisarna och borstade tänderna. Kom faktiskt ihåg att packa ner jeansen i väskan. Aja, jag jobbade från 7-15 med Anna och Limpan. Det var kul. Sedan efter det var det bara att åka hem till min syrra och jobba med henne. Vi åkte till Kista och kollade runt lite med hennes kompisar och kollade i affärer. Tungt jobb. Åt en pasta carbonara också. Sedan åkte jag hem och sov. Var som ni kanske fattar sjukt trött. Sedan imorse var ju uppe kvart över åtta och klädde på mig och åkte till syrran igen. Vi åt frukost och sen hjälpte jag henne lite. Sen åkte jag hem halv elva och sov till klockan tre. And thats it.

Nu pratar jag i telefon och kollar halv på Kate och Leopold. Snart blir det promenad med Dogge. :)

/KÄCK


:)

Grattis mig och mina systrar på namnsdagen :)

Ellen Ovidia Maria Käck

/KÄCK

ciao

Utgång.
Jobb imorgon 7.00-15.00 på riddar, sen med syrran i nio timmar.
Jag kommer dö.

/KÄCK

:)

Red Biggen. Gick jättebra :)
Bokade kryssning till sportlovet. Great :)
Duschade. Skönt :)
Fotade mitt brännmärke. Check :)
Hittade bilder som jag sla lägga upp. Klart slut :)


Hur söt är inte Silfluffi på bilderna? :) Ni behöver inte titta på mig...

/KÄCK

Im off to the stable



/KÄCK


suck on that bitch

Jag tänkte skriva ett ledset inlägg eftersom jag inte fått någon lönespecifikation från Vårgård där jag jobbade en vecka. Men när jag nyss var in och kollade kontot så möttes jag av en trevlig överraskning. Jag hade fått den. Plus lön från Riddar. Jag fick 5410 i bruttolön (innan skatt) från Vårgård.



/KÄCK

JAG HITTADE DEN

Hahahahahha världens bästa.




Och platsen efter går lätt till:



/KÄCK

Hejhoj

Hejsanhoppsan. Livet glider på. Igår var det stall och träning. Jag Emma och Issa var bäst. Lyckades dock få med mig ett litet brännsår hem. Myspys. Igår shoppade jag ett linne (som ni får se i framtiden) i väntan på bättre tider. Bättre tider = tv inspelning av Stjärnkockarna, som sög. Tur att komikern Olle var där hohohoho. (Btw Mange Schmidt är mobbad). Idag var jag snabbt i skolan, bakade lite scones. Sen åkte jag och Johanna och fick hjälp med marsipanfigurer. Det var dagen. Nu ska jag snart till stallet för ridning och min fina Nareina. :)

"Du måste verkligen skaffa pojkvän. Ett sambo förhållande".
Mäki till mig efter att jag beskrivit hur underbart kattiga killar med morgonfrilla + pyjamasbyxor är..

/KÄCK

:O

Asså jag bara äter och äter och äter. Det är inte bra. Nu får jag sluta. Jag kan ju förfan inte gå och bli tjock..

/KÄCK

:(

Ta mig utomlands!



/KÄCK

Filmer

Igår började jag kolla på Dance Flick. Asså kom igen. Jag kunde inte ens kolla klart, så jävla dålig. Så istället kollade jag på Four Christmases. Som var bättre. Och imorse kollade jag på Avatar. Ja jag är efter haha. Men bra var den :)

/KÄCK


bb

ABOOOOOOOOO. Jag har typ alltid haft bäst high score på "Bricks breaking" på min facebook. Nu har någon slagit mitt rekord. Ni förstår väl att jag inte kommer sluta förän jag vinner. GAAAAH.

Starting now!

/KÄCK

Per kan-inte-koka-kaffe Börjegren

Hahahaha. Nyss så låg jag i sängen och Per är med Fanny och Marcela men hade tråkigt och kom in i rummet. Så jag sa att han skulle gå och göra kaffe åt mig, och så förklarade jag. Sen efter ett tag när jag antar att kaffet är klart går jag ut och kollar i köket. Och då har han hällt kaffe i filter och satt på rätt ställe, men han har bara hällt vatten i kannan och ställt tillbaka på värmeplattan. Hahahahaha, så det hade ju inte runnit ner genom kaffet utan bara stått och blitt varmt. HAHAHAHA, tror ni jag dog eller? Idiot..


Fanny och Per på OI-läger 2008

/KÄCK

sweet

Älskar både personen och bilden :)



/KÄCK

Från i lördags



/KÄCK

namn

Hahahahahaha vet ni vad jag kom på. Tänk om någon som heter Sten Andersson (exempel) gifter sig med en Annika Hård (exempel). HAHAHAHAHA
STEN HÅRD HAHAHAHAHAHA

(Nästan lika kul som om Felicia Höft skulle gifta sig med Axel Jonsson. AXEL HÖFT HAHAHAHA)

/KÄCK

rån

Jag är ju helt besatt i grupper på facebook.

"Vi som vill hålla fram ett rån(kex) på en bank och säga -Det här är ett rån".

Då är det en som har kommenterat:  
Vi som vill hålla fram en macka på en bank och säga -Det här är inte ett rån! 

HAHAHAHA hur underbart?

/KÄCK

pyttipanna in my <3

NOOOOOOOOOOOOOOO. Vet ni vad jag kom på.. Det var pyttipanna i skolan idag :( Och jag var inte där. BUHUUUUU. Men eftersom det säkert var typ fem personer där så måste det finnas massa kvar när dom har husets. Wihoo..

/KÄCK

Ponnyakuten

Har varit mycket snack om ponnyakuten och nu bestämde jag mig för att titta. Min summering..

1. Ponnyn Ronaldo.. Hahaha, den som bara hoppar om pappan springer före. Nussee hahaha. Men shit vilka små öron, och vad fet den är :P Men den typ älskar pappan hahaha. Söt.
2. Hahaha lilla söta fjortisen Jacob.
3. Hur söta är dom inte när dom går runt och presenterar sig i stallet? :)
4. Hur söt är inte Pikatcho?
5. Programledaren. Fett jobbig.
6. Danie lär nog en liten smygbög..
7. AVSNITT 2 FRÅN 22.30-22.50 HAHAHAHAHA JAG DÖÖÖR
8. Josephine är kär i Jacob.
9. 3:e avsnittet, schysst att lämna Olivia hemma när dom får träffa Jan Brink och Briar...
10. Orka ta dit Kischti. Olivia fattar typ inte vad hon gör där.
11. Gud vad töntigt när Kischti sjunger...
12. Fyfan vad fin Briar är fin...
13. Jaha, Olivia fick ju iaf en "liten" kompromiss för att hon fick stanna hemma. Bra.
14. Har Wilma samma fläta hela tiden eller gör hon om den?

Jag skulle kunna fortsätta länge. Men orkar inte..

/KÄCK

porr eller inte?

Hej bloggen. Jag tror jag sitter och kollar på porr. Eller är det konst? Klickade på något sätt in mig på den här sidan. Hälften av bilderna (eller lite mer) är typ porr och resten är typ konst? Vissa är ruggigt vackra. Så jag varnar småbarn att inte klicka på länken. Elleeeer?

http://romance-is-dying.tumblr.com/

/KÄCK

..

Funderar på att hoppa framför tåget... Eller nej juste det går ju inga!

Hahahaha klockren grupp på facebook. Inte för att jag vill hoppa, men det är roligt hahaha.
Valde att stanna hemma idag för att tänkte inte chansa på att åka till skolan pga tunnelbanan. Och tur var väl det, gröna linjen går ju typ inte ens. Så nu ska jag diska.

/KÄCK

hahahaha wtf?



/KÄCK

hej

Tjos. Idag har det varit jobb med Linus. Det har varit väldigt lugnt, så det enda vi har gjort är att käka bullar. Inte bra. Nyss råkade jag somna och sedan väcktes jag av min syster som gjort middag. Danke. Nu blir det tv, och sen sängen. :)
Hittade ett album på facebook från lokalfesten, och jag var med på en bild hahaha.


Ölmage? Bullmage?

/KÄCK

(Y)

Vi satt och pratade om den här killen i stallet i fredags hahahaha. Underbar.



/KÄCK

Out

Jag tänkte se ut som på dom första bilderna med mina älsklingar på fötterna. Men det var skogräns på festen så det blev strumpor. Asså gud vad högklackat slimmar benen. Kolla liksom skillnaden, på bilden med jackan har jag inga skor på mig.. Och det ser typ ut som om jag har gjort en Kissie på första bilden och gjort mitt ena ben smalare haha. Men så är inte fallet.. :)

/KÄCK


Update

Okej. I fredags red jag Tori. Gick faktiskt jättebra. Sedan var det bara att skynda hem och duscha och fixa mig för att åka på lokalfest med Sarre. Det var till en början inte så mycket folk. Men sedan kom det lite. Och fan vad världen är liten. Jag och Sabina kände typ ingen på festen. Men sedan kom Tomas (prästen från mitt bröllop haha). Och så sitter vi och pratar med hans kompis när vi typ pratade om efternamn. Och han ba: Attermo. Vilket en som gick i min skola hette, som visade sig vara hans storebror. Alltså en som jag lärt känna genom Sandra i skolans lillebror träffade vi på en lokalfest i Fruängen haha. Tok. Men det blev en ganska tidig hemgång. För någon hade bråttom........... Aja, sov tre timmar innan det var dags att gå upp och åka till jobbet. Jobbade med två skitgulliga tjejer som hette Pauline och Camilla. Och jag fick typ skrattanfall igen. Så blir det när jag är trött och borde sova haha. Efter jobbet åkte jag till pappa där jag och mina systrar åt middag. Och nu är jag hemma igen. Ska väl typ sova snart. Jobbar imorgon också :)

"Mörk choklad, mörk choklad. MJÖLK choklad"
"Det är lingon. Bröd"


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XP

/KÄCK


hej

Jag lever, ni behöver inte vara oroliga. Jag ska bara röja i rummet sen blir det update. Puss

/KÄCK

Ciao

Jag och min kvinna ska ut och göra stan (Fruängen) osäker.



/KÄCK


nada

Jag har verkligen nada att skriva! Jag fick rida Vitsippa, som redan gått två pass. Så alltså känner man sig jättedum när man jobbar på och väger 60 kg. Stackaren. Och nu, äter jag mackor för att Per var på middag och åt upp all mat...................... Haha, nejmen jag gillar ju mackor.. Imorgon är det ännu en skoldag. Jag och Banana kör vår grej.

Just det, jag har sån fucking träningsvärk..

/KÄCK

Powernap

Blir en snabb powernap innan stallet. Bara om ni undrade liksom...

/KÄCK

Ciao

Nu blir det en liten promenad med doggelito sedan bedtime. Höll typ inte på å komma upp imorse. Men imorgon är det bakning.


Silfluffi!

/KÄCK

främling?



OP, tack, men vem är du?

Btw, såg ni Anja nyss? :( Stackare

/KÄCK

Underbart av Pappa #2

"Jag sitter bara och funderar på hur jag ska få tag på vapen..."
Pappa när vi satt och snackade om att jag umgicks med en kille förut..

/KÄCK

Z <3

Saknad <3 Älskar bilden :)



Har hört att man ska bjuda på sig själv.. Haha


/KÄCK

.

Vad bra det gick med frågestunden... :'(
Aja.
Igår var det först stallet, sen mat+möte och sen innebandy. Först joggade vi i 20 minuter, ute, vilket faktiskt inte va så jobbigt. Sedan stannade vi ute och körde 30 uphopp, och sen skulle man sitta i 90 grader, dock inte mot en vägg. Sen vilade man snabbt, sen gjorde vi 20 upphopp, och satt i 90 grader i 20 sekunder. Och så gjorde vi så, 10, 5 och 3. Sedan gick vi in och gjorde typ 10x3 armhävningar, 10x3 situps, 10x3 rygglyft, 10x3 något annat. Jobbigt värre. Och sen, då var det träning en timma. Men fan vad skönt det är att träna! Sträckte dock låret. Så går typ runt och har skitont..

Idag skola.
Och för er som har missat. Ni vet "mannen i mitt liv", som hade äckelpäckelskor en gång hehe, han la till mig på facebook :O OMG. Hahaha. Asså.. Aa.. Men det är en annan historia.

/KÄCK


Pantoffel

Som sagt, jag älskar att filma, speciellt Pantis. Och jag låter som värsta tönten när jag pratar med djur hahahaha. Här får ni även höra att min katt inte kan jama hahaha. Hon typ hackar.

"Är du hongrig? Hur hungrig? Jätte hongrig. Är du så himla hongrig"




/KÄCK

Promenader..

Jag älskar ju att filma typ allt som händer haha. Och nu har jag rensat ipoden. Så här kommer lite filmer från mina och Siljas promenader.

Så jävla söt hon är :)


En annan gång hamnade jag i någon skog... Lyckas alltid ta mig till konstga ställen. Men iallafall, Silja springer ju runt i sin egen värld, och jag går och pratar med mig själv (kameran..)

Och tillsist en film på musen, euw.. Och Sillewillesötnos som äter allt i sin väg.. Och hur söt är inte hon när hon kollar in i kameran. Fluffe



/KÄCK

hej

Asså jag skrev ju förut om att jag ville ha en klädställning. MEN JAG MÅSTE HA EN SÅN RUND! Som Paow har. Asså wtf. Ge mig nu.

/KÄCK

Frågestund hohohihihaha

Vet ni vad jag tänkte ha nu :O Frågestund! hahaha. Kommer ju typ få en fråga, men ändå.
HIT ME WITH YOU BEST SHOT!

/KÄCK


Promenad med dogge

Eftersom Maja dissade mig var jag tvungen att gå på promenad ensam, men det är ju skönt det också. Jag bestämde mig att gå mot Ursvik (jag såg en mus på vägen!!!), och gå något spår där, men när vi kom dit så var det massa längdskidåkare och jag visste inte om man fick gå där. Så jag tog någon annan väg och hamnade någonstans på Enköpingsvägen. Var typ i Ursvik, eller jag trodde jag på något vis hade kommit till Solna för jag såg Shurgard. Men det var det inte. Sen såg jag en skylt mot Rinkeby och tänkte därifrån kan jag gå till Rissne för att sedan gå till Duvbo. Men istället hittade jag en skylt mot Solna som jag följde, kom till Hallonbergen och därifrån kunde jag äntligen ta mig hem haha. Och Silja tror verkligen hon känner alla. Först kom det två kvinnor och gick och hon typ gick med dom en bit och så. Sedan gick hon före mig, fram till tre killar som står i ett gäng och hälsar på dom... He he.. Aja, det var mitt lilla äventyr...

Nu är det outsiders, handlar om syskon som är tillsamans. EUUUUUUUUUUUW!

/KÄCK


o m g dreeeeeeeeeggel

Matt Pokora vart har du varit hela mitt liv?



/KÄCK

USEK-möte.. Vilka stollar :P



/KÄCK

Religionskunskap? Dagis?



/KÄCK

Kommentera

Bilddagbokens största fråga 2010!

Vem tycker du att jag passar bäst ihop med?

/KÄCK


Studenmössan

Okej, det blev inte världens bästa bilder, men bättre än inget eller hur? :)





/KÄCK


..

Kommer ni ihåg när jag frågade om jag skulle skriva ett inlägg och känslor eftersom jag aldrig gör det. Jag var seriös när jag frågade, men kom igen, jag skulle ju aldrig kunna görat. Inte för att jag är en känslokall människa men jag hatar folk som sitter och skriver töntiga saker, inte för att känslor är töntigt, men ni förstår grejen. Jag kanske är rädd att öppna mig, eller något sånt.

Nyss kollade jag på någon film, lyckligt slut. Sånt älskar jag, var tvungen att gråta en lite skvätt. Snart är det väl dags att sova, men inte än.

"XL in the front you know"

Pappas svar på varför lilla han behöver kallingar i Xl hahaha

/KÄCK

Underbart på fb

Pandas are the least racistt animal, they're black, white AND asian!

DON'T HIT KIDS!!!!!!!!!!!!! No, seriously, they have guns and knives now.

Looking In The Mirror After School - OMG! Have I Looked Like Tat All Day?

/KÄCK

hoho

Gick med i gruppen "Vem är Måtta? Och varför skulle jag vilja dricka med honom?" gruppen på facebook (som förövrigt är klockren haha) och då såg jag skönaste inläggen en kille lagt upp.
(Är det olagligt att sprida hans namn? (bland mina massa läsare))



Skön snubbe.

(Som om jag skulle bry mig om att det var olagligt ändå)

Jag har aldrig brytt mig om grupper förut, är typ med i Hufvudsta och Gunnorp. Men det finns ju världens skönaste. Jag ska lätt bli en grupp nörd!

/KÄCK


heynow

What to do, what to do...

/KÄCK

.

Hahahahaha hur kul är det inte när Tom Bergeron (programledaren, som jag förövrigt ogillar) sätter sitt huvud på filmer i AFV.

/KÄCK

Namn

Vi satt och pratade om namn häromdan i skolan eftersom jag skulle förklara varför jag lös upp allas tillvaro.. Hahaha.

ELLEN
Kvinnonamnet Ellen har flera ursprung. Dels är en engelsk form av Helena (kvinnonamn) Helena som är ett grekiskt namn med betydelsen "lysande" eller "fackla". Ellen är på väg att bli ett av 2000-talets stora modenamn.

Populäritet idag: Ökar trend upp
Placering på namntoppen 2009: 23
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 22080
Antal män med namnet i Sverige: 2


JOHANNA
Johanna eller Joanna, är ett kvinnonamn med grekiskt ursprung (Ioanna,), och en femininform av Johannes. Båda namnen härstammar ur grekiska varianter av det hebreiska namnet Jochanan som betyder "Gud har förbarmat sig". Johanna betyder "Gud är nådig". Namnet har använts i Sverige sedan 1300-talet, men kom dock med i almanackan först i mitten av 1700-talet. Det var mycket vanligt i bondesamhället (hahahahahahahahhahahahahaha) på 1800-talet och hade en ny popularitetsperiod under 1980- och 1990-talet då det som högst var det fjärde vanligaste namnet bland nyfödda flickor.

Populäritet idag: Minskar trend ner
Placering på namntoppen 2009: 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 70380
Antal män med namnet i Sverige: 15


EVELINE
Placering på namntoppen 2009: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 665
Antal män med namnet i Sverige: 0
(hahaha)

/KÄCK

..

Utan pengar och vilja så stannade jag hemma. Känner att det är ett klokt val :)
Så bered er på grym uppdatering.. :)



/KÄCK

hohoho

Robert Broberg – Ellen
Tältprojektet – Ellen vår Ellen

Monica Zetterlund – Ellen
Brian Kingston – Ellen
Norman Franz – Ellen

Hahahahahaha

/KÄCK

Melody Gardot

Jesper som jag hade praktik hos älskade Melody Gardot. Och nu är jag fast. Iallafall vid dom här två låtarna. Hennes röst är så jävla len. Underbart.

Melody Gardot - Baby I'm A Fool




Melody Gardot - If The Stars Were Mine




Underbar text

If the stars were mine
I'd give them all to you
I'd pluck them down right from the sky
and leave it only blue
I would never let the sun forget to shine upon your face
so when others would have rain clouds you'd have only sunny days
If the stars were mine
I'd tell you what I'd do
I'd put the stars right in a jar and give 'em all to you

/KÄCK

trött

Vi har just ätit middag, nu ligger vi och kollar tv. Jag börjar bli fett trött, orkar man ens göra något ikväll?

/KÄCK

Music ♪

Andreas la in den här som länk förut när han gästbloggade. Och jag måste lägga upp den igen, har börjat gilla den som fan :)

 

/KÄCK


Jobb

Jag har typ blivit en workoholic, and I like it! Idag blev det Riddar med Maria och Linus. Trevligt trevligt. Började sex imorse och slutade två. Nu ska vi snart på middag hos "lill"kusinen som fyllt 16. Inte så liten längre. Ska försöka ta en bild på honom så får ni se vad jag menar. Och ikväll då. Inget jobb imorgon, men inte heller några pengar. Eller jag har ju i ölkassan... Så, vi får se. Hade en annan plan också, vi får se hur det går med den..

/KÄCK


TÅRTA

En liten tårta jag gjorde i torsdags. Janne gjorde dock den största rosen, så jävla duktig. Men I'm getting there. Sedan var det dags för städning och jag hittade coola handskar till mig och Mäki, så vi tog några coola bilder. (Ser mest ut som om jag ska skita..)






GANGSTERS!!!

/KÄCK


sho len

Kjol - H&M
Kofta - VeroModa
Linne - Cubus




/KÄCK

Hej

Schkula idag. Jag och Banana gjorde återigen vårat bröd, wiener och bullar. Plus en tårta. Sedan var det stallet, jag red Bianca. Gick skitbra på slutet. Sen gick jag hem och åt tacos, tog ett bad och nu sitter jag här och ler för mig själv :) :D Hihihi :)
Det blir iallafall en hemmakväll idag för jag jobbar imorgon klockan 6. Sedan ska vi på middag hos kusinen och sen på kvällen får vi se. :)

/KÄCK

nödvändigt.

IM OVER YOU, Nokia 3310. Jag har lagt den mobben på hyllen (i lådan..) Det går ju fan inte att smsa på den. Så nu blir det jag och Bertil igen (den fick heta så..)

/KÄCK

.

Cha cha bitches. Hehehe.
Idag har det varit skola utan Banana :( Det gick bra först, sen dåligt, så jag smet och tröståt. Men Johanna fick iallafall körkortet, säkert tack vare era fina tankar ^^ <3 :) Men jag vet inte riktigt vad som är med mig, jag är på så dåligt humlr hela tiden. Så imorrn måste jag klä mig fint igen hahaha. Aja. Red iallafall Chili idag, gick halvdant. Men nu ska jag kolla nån ny serie och äta.

/KÄCK

bdb



Hahaha kolla dom här pluttisarna som har satt rutor över lappen / näsan.. Töntar :P

/KÄCK

Bagarjävel

Det är en grym uppdateringsdag idag känner jag. Tänkte lägga upp lite töntiga bilder från bageriet hö hö hö.. Ni som gillart; Enjoy!

Min tårta + Mitt och Johannas till tävlingen



Alicia och Fredriks till tävlingen


Johan och Fridas till tävlingen


Mitt och Bananas, lite övning



/KÄCK


Hohoho

Statistik om kroppen:

- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt
- längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3
- lårbenet är lika hård som cement
- kvinnans hjärta slår snabbare än mannens
- på varje fot har vi runt tusen miljarder b...akterier
- kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen
- vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står

Kvinnor har redan läst färdigt detta Inlägg.

Männen tittar fortfarande på sin tumme.

/KÄCK

Dagens

Kofta - Cubus
"Klänning" - Monki
Skor - Skopunkten





/KÄCK

:)

Mina nya örhängen. :)


Från förra veckan nångång.

Kofta - Gina Tricot
T-shirt - H&M
Jeans - Cheap Monday
Skor - Skopunkten
Armband - Ur&Penn


/KÄCK


<3

Min lilla älskling kör upp imorgon. Wish her luck :) (Genom tankarna)



/KÄCK

Min klass är knaaaas

Min Banana var på topp


Sedan shoppade vi lite. (Mäki också! :O)


Sedan var det dags för religion.
Fredrik jobbade hårt och Sofia gick runt och visade upp sin tjocka mage..


Isabella och Bosse jobbade :O


Olivia och Alicia också?


Sofia? Posade?


Jesper och Ullan jobbade också hårt..


Mäki filosoferade och Ullan, ja hon är som hon är..


Oliver jobbade också..


Och jag råkade få med Samos "brud" på bild :P


Sen kommer det några videos också..

/KÄCK


Hey ho lets go

Tjosan allihopa..
Igår hade jag ju som sagt min första innebandyträning med alla b-rudar. Hur jävla jobbigt som helst med skit roligt. Sedan åkte jag och Majsan hem till våra hem och sov sött. Imorse var jag kalastrött, men jag gick upp och fixade mig och drog tillochmed på mig min guldsvarta paljett klänning från Monki. Kände att jag var tvungen att få upp humöret idag, jag var ju så sur igår, och man blir ju glad när man är fin :)
Nyss hade vi musik, vi ska typ ha nån töntig (hehe) konsert. Så vi har kört Walking in Memphis och This is it. Låter faktiskt bra! Jag kör piano och sång. (Y)
Men nyss kom Mäki och sa att we skulle ha Sweet Home Alabama. Det pallar jag inte.. -.-

/KÄCK

..

Det är någon tönt här...



/KÄCK

Jag och min älskling är återförenade <3



:')

/KÄCK


.

Hade prov i demokrati idag. Det gick väl.. Hoppas jag. Sedan åt vi pannkakor till lurre och jag var på dåligt humör för det mesta. Utan anledning. Sen på väg hem så bestämde jag mig för att köpa lite tröstgodis för att kunna jobba med ett fitt-arbete i fitt-svenskan. Det jag ska skriva om är fitt-slavisk religion. Fattar inte ett skit och det ska vara klart imorgon. Alltså måste jag skriva det nu för sen är det stallet och första innebandyträningen. Menmen, nu ska jag äta lite godis och kolla på tv och sen göra fitt-arbetet. Fitta.

/KÄCK

:)

Hade videosamtal med älsklings Sandra och Linnéa nyss haha :) Det är ju skitsmart, varför gör man inte så istället för att ringa ? :)



1. Lättroad med en mobil
2. En sur Linnéa som inte får göra som hon vill
3. Men det gjorde hon ändå. Chattade medan Sandra och jag kollade på outsiders haha
4. Jaså det är så man behandlar barn nu för tiden... :P :)

/KÄCK

Dagen

Hade en lektion, blev påmind om att jag har prov imorgon, alltså borde jag sitta och plugga just nu. Men det kommer... När lektionen slutade åt jag, Samo, Jesper, Olle och Ullan lunch. Sedan satt jag med Olle och Jesper till klockan två då deras lektion började. Då fick jag sitta själv och vänta på Johanna som kom tjugo i tre för att vi skulle ha telefonkonferens med Bertil och de andra som ska tävla med oss i mars. Det var kul haha. Skönaste kommentaren:

Bertil: Ja nu är vi sex, så vi måste vänta in dom andra.
Någon: Men sex är ju bra.


Hahahaha

/KÄCK


.

SLUTA KOMMENTERA ANONYMT ERA JÄVLA IDIOTER.

Postat av:
haha är det Simon Eriksson?

Svar: Ja, hur kommer det sig att du gissade på det?

/KÄCK


Skola

Pallante åka, men jag gört ändå. En lektion, kul. Jag skrattar nästan ihjäl mig..

Sille och jag på landet <3

/KÄCK


This is it

Kollade på This is it nyss. Asså man bli ju så jävla ledsen att han gick bort. Han är ju så sjukt jävla grym så att det inte finns. Och jag gillar att det är en tjej som spelar el gitarr :) Coolish. Och sen blir man ju typ kåt på alla dansare som är så jävla bra.

Men tänk liksom det är typ allas dröm att jobba med MJ och dom har planerat den här stora showen, och så dör han. Så himla hemskt.

/KÄCK

?

Jag vet inte, töntigt eller fint?








/KÄCK

Pro.

Jag glömde berätta två grejer från igår..

1. Jag såg en skitsnygg kille på Royal och vi bestämde att jag skulle gå fram och säga en rolig raggningsreplik. "Du skulle se bättre ut två kilo lättare. Jag antar att dina kläder väger så mycket". Sagt och gjort, jag gled fram och sa Du skulle se bättre ut två kilo lättare, varpå han typ  börjar knäppa upp sin skjorta för att visa att han är i form. Då säger jag det där med kläderna. Sedan kollar jag på hans kropp och ba: Nej du skulle behöva tappa fyra kilo. Han lackade satan. Typ flippade. Det var inte så kul. Jag tyckte jag var rolig och dom flesta skulle ta det med en klackspark, men icke den här fittan. Aja, IM OVER HIM!

2. Emma såg en skitsnygg kille, och jag ba: Jag ska fixa han åt dig. Hans kompisar satt bredvid mig så jag började hälsa på dom och sen ba: ska ni inte presentera er kompis. Sen ba: Här är Emma, Maria, Sabina och Jenny. Så vips vilken match maker. Sedan dansades det lite, och sen skulle jag bli bästis med han. Sen snor jag typ hans nummer och döper det till Simon Emma på mobilen haha. Fan vad jag är bra :)

/KÄCK

Banana är så rolig

Kolla när hon gäspar hahahahahaha
Och dom är så snälla och pekar fuck you åt mig. Det är något folk älskar att göra mot mig. Typ Adam varje dag i skolan.. :( Och igår när vi kom till Olearys och pappa såg och pekade han fuck you hahaha. Tack.. :P



/KÄCK

Äventyr

Okej. Igår då. Klockan tio i tre så gick jag, mamma och Fanny till Olearys i Sumpan där vi skulle käka för att fira pappas kompis Lasse som fyllt 60. Han har typ alltid varit våran lek gubbe på landet. Så där var vi, det kom typ hur mycket folk som helst. Efter tre öl med min tokiga familj där pappa och min mosters kille drar sex-skämt hela tiden så var det dags för mig att gå hem och hämta klackarna och ölen för att sedan åka mot Camilla. Jag mötte Pernilla vid fridhemsplan och vi krigade oss ut till Hässelby Strand. Och typ precis när vi öppnat en varsin öl kommer en väktar-hora och tar dom. Kul.. Aja väl där så dricker vi un bitte och äter chips och kollar på melodifestivalen (Det var töntiga Pernilla som ville det, men Salem var lätt bäst). Efter melodifestivalen spelades det lite spel och sedan var det dags att åka till Royal Garden där vi mötte Mudde, Danne (+vänner), Emma, Maria och Jenny. Jga hade det väldigt roligt. Men gjorde av med en jävla massa pengar. Jag sa att jag skulle köpa bara en öl, det gick ju sådär.. Menmen, jag och någon Rasmus tog sällskap till tunnelbanan och sedan åkte jag hem ensam (eftersom ni kommer fråga och undra ihjäl er) för att sedan gå upp klockan sju och åka och jobba. Jobbade med en kille som heter Linus Kling. Hade skit kul och blev super flummig och bara sprang runt och skrattade. Efter jobbet åkte jag hem och åt en macka och en scone, sedan sov jag lite och blev väckt av mamma för middag, och nu sitter jag här och kollar Project Runway. Wiiie.

Skönaste igår: När jag och Sarre sitter på tuben mot Royal så är det en kvinna i sätena andra sidan gången som ba: "Asså jag måste bara säga att ni är så himla snygga". Sen satt hon och pratade om hur vackra vi var och att vi inte verkade som alla fjortisar (som hon sedan satt och härmade haha). Orkar inte berätta allt liksom men hon var underbar hahaha :)

Moster Katarina - Hur mycket ska man ge den där flickan i dricks?
Mats - En puss på musen.


/KÄCK

Bra-svenska.se

Satt och smyfilmade Banana med ipoden en gång. Och sen laddade jag upp den bara för att se om videorna hackar på youtube som dom gör om man bara kollar dom på datorn. Men det gjorde dom som tur inte. Men lyssna på Johannas svenska på slutet. :) Haha

"Jag ska skriva faktiskt ner"



/KÄCK


Scorett

Tänk dom vita i svart. Och dom rosa i rött. Och dom vitblåa i nåt annat haha.
Men dom andra skorna på övre raden skulle ju fötterna bli lite lustiga. Tur att mina fötter har anorexia så att inte massa fett ploppar ut. Då skulle det ju bli: "Bacon, bacon, bacon, Kasslerpåse!" Hahahaha. Underbart internskämt.





Jag och Miranda såg dom här häromdan och då sa jag att dom skulle vart snygga om man tagit bort översta delen (som jag försökt visa). Sen såg jag dom på Paows blogg och dom är fan snygga ändå.. Kanske framtida medlemmar i min klubb..

 

/KÄCK


?

Jag kom på en sak. Nyss när jag skrev det där om den där snygga jäveln. Jag skriver ALDRIG om känslor och sånt. Har ni tänkt på det? Så vad säger ni? Är det kanske dags att öppna upp mig själv? Komma ut ur mitt känslo-skal haha. Vafan. Nej men jag tycker sånt där är lite småtöntigt och det är inget jag ääälskar att läsa på andras bloggar. Dom kan ha sina känslostormar för sig själv. Eller? Vad tycker ni, mina typ minus sju läsare. Hehe, nej, men seriöst. Vill ni höra lite?

/KÄCK

horunge

Allt hade varit så jävla mycket lättare om du inte var så fucking snygg

/KÄCK

Hemmakväll <3

Det var planer på fest ikväll, hemma hos Camilla. Men efter duschen så blev jag så jävla trött. Blir alltid så på fredagar. Och så rider dom till tio, och sen ska dom hem och fixa sig, och det är i Hässelby, känns liksom lite ovärt. Så jag stannar hemma. Ska äta kola, dricka te och sova sönder.
:)

En Annica, en Ellen, en dubbelhaka och två boobisar.



/KÄCK

:)

Hörde den för första gången idag. Och det var kärlek vid första öronkastet.

Augustana - Boston



/KÄCK

Igår (viktigt inlägg)

Red jag Power. Gick bra :) Sedan satt jag och chillade lite i cafeterian innan jag och Mysan tog sällskap till Västra. Därifrån åkte jag ensam :( till Duvbo där M mötte upp mig. Hihihihihihihihi :$. Vi tog sällskap till mitt hus men sedan ville Gustavsson promenare vidare och det ville inte jag så vi skildes åt. End.


Glad Power..

/KÄCK


STUDENTEN

Den närmar sig med stormsteg. (Brukar man säga så?) Iallafall, kommer bli grymt. Och det kändes verkligen när vi fick studentmössorna i onsdags. Så jävla snygg. Ni får en sneekpeek. Eller man ser ju hela, men inte alltet. Det får ni senare :D Nu ska jag snart möta Maja vid Gabbes, och sedan är det ridning. Ciao!



/KÄCK

HEJ

Tjooooo allihopa. Im alive. Eller halvt. Menmen. Igår somnade jag halv nio, så sjukt skönt. Sedan vaknade jag tio i tolv inatt och ba: faan snart ska jag upp. Men så var ju inte läget :D Var iallafall grymt trött imorse, snoozade typ femtioelva år. Sedan bestämde jag mig för att åka till skolan. Kom dit och bakade ensam eftersom Banana dissade mig idag :( Men det gick bra. Lunch + mer bak och sedan åkte jag hem. Nu chillar jag ett litet tag och sen ska jag åka till stallet och rida. För Nina, yeessss :D
Aja vi höres.
Och jag har funderat på en till kategori, "Dagens bild". Vad säger ni om det?

"Alltid när man sitter bakom henne ser man en liten stjärt"

/KÄCK

Hahaha

http://www.fightplay.tv/bloggare/nils-widlund/2010/01/21/drommen-som-inte-blev-sann/

Underbart

/KÄCK

Världens längsta lista here I come

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett (har bara rökt en hel en enda gång! Stolt!)
( ) rökt en cigarr
(x) varit hög
(x) varit full/berusad
(x) hånglat med någon av samma kön
( )varit kär
( blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån (haha jag måste berätta. Jag och Fanny blev skitsura på landet en gång när vi var små och bestämde oss att rymma in i skogen. Vi la pinnar i pilar för att komma ihåg vägen hem och planerade att äta blåbär och harmynta för att överleva. Detta höll dock inte så länge..)
(/) haft känslor för någon som inte kännt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) ogillat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) kännt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt karoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om (Silja haha)
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungt i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
( ) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är söt
( ) brutit ett ben eller arm
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(/) svimmat, När vi gjorde på varandra på Gunnorp men inte på riktigt
( ) gråtit på tunnelbanan
(x) haft sex på offentlig plats, Strand?
(x) legat med fler än tio personer
( ) snattat
(x) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) haft sex i en IKEAsäng, Ínte så att jag ba "Eeh har du en Ikea säng eller" men jag antar det..
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
(x) bara gått fram till nån och börjat prata
( ) simmat två mil i sträck
( ) skjutit paintballs
(x) nekat en tiggare pengar även fast jag haft massa pengar på mig
(x) gjort ett konto på Lunarstorm
( ) gjort ett konto på Helgon
(x) blivit döpt
( ) tältat i ett tält utan tältpinnar
( ) dragit med mig IKEA-säng på ett läger
( ) kletat banan i någons hår
( ) gett en blomma till en komplett främling
( ) fått ansiktet duschat med 2 liter Fjällyoghurt
( ) nästan tatuerat mig
(x) gått på styltor
(x) snackat med en helt främmande dvärg
(x) klättrat upp för en lyktstolpe
(x) fått sendrag
(x) fyllt i en jättelång lista på saker jag gjort
(x) träffat en ängel
( ) pratat med Gud
( ) kastat en snöboll på en random person
( ) varit lite små-berusad på en flygplats och missat incheckningen
( ) fått spam-mail ang. penis enlargement
(x) bastat
( ) varit under vatten i ca 3 minuter
(x) varit jävligt trött
( ) varit bakfull
( ) haft cybersex
(x) gått på händerna
( ) kastat mig av en båt i 40 knop
(x) blockat en användare på MSN
( ) lärt mig säga massa fraser på bulgariska
(x) cyklat jättelångt
( ) kört bil ganska långt
(x) haft en katt
(x) velat ha en hund
(x) varit förkyld
(x) stukat foten
(x) städat mitt rum
( ) blivit utskrattad eftersom jag har Nalle Puh- och Ringaren i Notre Dame-påslakan i min säng
(x) lärt känna en kusins kompis
(x) druckit mycket apelsinjuice
(x) blivit hungrig
(x) ätit många äpplen
(x) druckit mycket mineralvatten
( ) dansat salsa med en spansklärare
( ) haft en jättebra tekniklärare
( ) blivit mordhotad
( ) krupit in i ett påslakan och inte hittat ut och därmed fått en våldsam panikattack.
( ) krupit in i en sovsäck och inte hittat ut och därmed fått en våldsam panikattack.
(x) tagit några bloss på en cigarett
( ) tagit några bloss på en cigarr
(x) testat snus
( ) tagit sönder glasögon
( ) backat på en parkerad bil med min bil
( ) åkt långfärdsskridskor
( ) tränat på gym
(x) sagt åt ett antal människor att jag hatar dom fast jag inte gör det.
(x) blivit väckt
( ) mediterat på en fotbollsplan
( ) skrikit åt Gud
(x) missat en massa festivaler
(x) gått en mil
(x) klippt en gräsmatta
( ) lagat en gräsklippare
(x) åkt moped för fort
(x) åkt bil för fort
( ) legat på ett obduktionsbord
( ) nästan dött
(x) fått reda på en polares bankomatkortskod
(x) velat hoppa fallskärm
( ) vägrat åka berg-och-dalbanan på Gröna Lund
(x) bakat bullar
( ) ätit en vegetarisk maträtt
( ) blivit slagen med en gitarr
(x) skottat snö
(x) satt upp affischer
( ) haft sönder en trädgårdsstol av misstag
(x) fått nåt skräp i ögat
( ) blivit tillsagd att jag ska vara tyst av en kvinnlig polis
( ) duschat med en ko
( ) sprungit maja gräddnos loppet
(x) låtsats vara homosexuell bara för att det varit jävligt roligt
( ) gått igenom en stor jättemörk skog helt själv på natten
(x) klappat en jättestor spindel
(x) klappat en jättestor orm
( ) spikat kabel
(x) gått ut låg-, mellan- och högstadium
( ) fått cellskräck
(x) blivit arg
( ) sprungit bort frustration
(x) legat på rygg
(x) läst massa böcker
( ) sovit nästan 5 timmar på ett bibliotek
( ) ätit ett A4
( ) haft sönder ett fönster
( ) huggit ner ett antal träd
(x) dekorerat några julgranar
(x) varit uppkopplad på internet
( ) lurat en etta
( ) hittat en strumpa i ett datorchassi
( ) gått i en klass med enbart människor av det motsatta könet
( ) gillat orup
( ) tillverkat en skateboard
(x) kunnat knyta en slipsknut
( ) sagt till någon att denne förtjänar att dö och menat det
(x) ätit brända marshmallows
(x) bitit någon i kinden
( ) trott att jag kunnat flyga
( ) lekt pirat/sjörövare
(x) gjort en skattkarta
(x) gillat backstreet boys
(x) gillat spice girls
( ) somnat i en låda
( ) kastat/slagit/sparkat sönder ett fönster
(x) sportat
( ) varit rädd för vampyrer
(x) byggt en lådbil
( ) varit kommunist
( ) haft tuppkam
( ) livnärt mig på gröt
(x) kollat på porrfilm
(x) gått barfota i snö
( ) gått naken genom en stad
( ) hängivit mig åt en religion
( ) varit ikädd en kort rosa klänning och pratat om brad pitt som om vi kände varandra
(x) spelat flöjt
(x) tagit fel på veckodag
( ) haft en magnus uggla-tröja
( ) ätit picknick på ett tak
(x) klättrat i berg
( ) rökt mossa
(x) ätit myror
( ) varit allergisk mot kall falukorv
( ) gråtit över spilld mjölk
(x) ätit bullar i en hiss
(x) byggt en koja
( ) kört traktor
( ) pallat körsbär
( ) läst kafka och känt mig svår
(x) målat hus
(x) blivit kallad för hora
(x) kallat någon för hora
(x) varit kär i en seriefigur
( ) snattat på ica
( ) hällt isbitar i någons kalsonger
( ) kittlat en polis
(x) badat naken i havet
(x) badat med kläder
(x) skrattat när någon gjort sig illa
(x) kastat kottar på någon
(x) kramat någon första gången ni träffats
( ) drömt om att döda någon
(x) ridit
(x) bakat bullar
( ) somnat i telefon
(x) haft sönder saker
( ) varit på festival
( ) pussat en kändis
(x) kunnat jonglera
(x) ätit rå potatis
( ) bjudit en kändis på bira
(x) spionerat på någon
(x) cyklat enhjuling
(x) vunnit på lotto
(x) ätit smör
( ) skaffat barn
( ) varit nära döden
( ) hånglat med en homosexuell kille
( ) flyttat hemifrån
(x) posat framför en staty
(x) legat på gatan
(x) pussat en ponny på mulen
(x) blivit biten av en fet kisse
(x) mått dåligt över att det är sista Paradise Hotel avsnittet
(x) lagt till en dum fråga på en allt för lång lista

Nyårs dansen

Kommer inte ihåg om jag visat er denna men här kommer den iallafall.
Vi gjorde det förrförra nyår, och vi gjorde det det här nyåret. Fyfan vad bra vi är.. (Ja jag hänger med jättebra..)
Sen vill jag tacka kamerakvinnan Emma Sjöstedt för ett starkt jobb bakom kameran. Du har en fin sångröst.    .    .



/KÄCK

Blingbling

Mina älskade blingbling har försvunnit. Så när jag fick reda på att Ur och Penn hade rea på skitsnygga så sprang jag typ dit. Och köpte två par haha. Man måste vara på den säkra sidan. Så kattiggaaaaaa. Ju större desto bättre :D Och halva priset på 49:- är nadaaaaa


Nästan lika stora som tumnageln Breeeee.

/KÄCK

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta

Förlåt, men jag skrattar. Sen gråter jag över att jag skrattar..



/KÄCK

ge mig sommar

Fy i helskotta vad jag längtar till sommaren.
Studenten
Alanya med Sarre
Falsterbo med alla mina fina
Landet med alla mina fina (förhopnningsvis)
Och bara sommar.

Ge mig nuuu

Sötis bild på Mudde och Pantis på landet i somras :) <3


/KÄCK


tattoo?

Jag hittade en grej jag blev sugen på att tatuera.

"Vivere senza rimpianti"

Som betyder lev utan ånger.

Fick idén av Hayden Panettiere som har den tatuerad över revbenen.

/KÄCK


hahaha

Madde Lakey: Who's fat?
Alexandra Ädel: Your.

(Och för er efterblivna som typ inte kan engelska så är översättningen:
Madde: Vem är fet?
Alexandra: Din.)

/KÄCK


(Y)

Idag kom jag på det! Mina mat-perioder. Ibland äter jag mycket och ibland jättelite. Och det är ju såklart beroende på när jag har mens. Nu innan jag fick den och nu när jag fått den äter jag som en gris! Såklart! Tur att min kropp får bort det på något jävla vis. Jag känner mig tjock på kvällen när jag ligger i sängen och har ätit massa skit. Sedan när jag vaknar på morgonen så vips är det borta.
Och skär er inte efter det här inlägget nu. Tjockisar..

/KÄCK

Byxor

Det var dom ljusa jag provade idag, och vet ni vad, dom var inte så dumma. Ska prova dom gråa när jag orkar. Och kolla snygga jeansen från Topshop. ;)


/KÄCK


Svar

Martina om :O:
I vilket lag spelar du innebandy? Råsunda?

Svar: Jag kommer börja i AIK, tyvärr...

/KÄCK

Skorskorskooooooor


Från Bakers Shoes

/KÄCK

Day 'N' Night - Fanny Falk




Never Be Replaced - Kira Farula




Africa - Rebecca Lakey




I Know You Want Me - MAGALUUUUUF




I Hate This Part - Shanice Andersson




Stay With Me - Sara Sjöstedt




Nu Har Pappa Laddat Bössan - Pappa :)




Fest Hos Mig - Alla som var med på grönan med stallet (tänk dansarna XP)
(Den fick hela videon för att den är så mobbad)



/KÄCK



<3


I'm perfectly lonely
Cause I don't belong to anyone
And nobody belongs to me


/KÄCK


Rubrik

Asså jag höll på och fotade alla mina skor för att visa er, men bilderna sög. Måste göra det någon gång när det är ljust, så partykameran funkar bra.. :) Menmen. Idag var det ju skola. Vi hade samhälle, och jag fick vara lärare. Jag vet inte riktigt varför men så blev det, och jag var grym. Sedan åkte jag till Solna C och mötte Miranda. Vi gick till ticnet. Jag betalade lite av resan och provade lite brallor. Sedan åkte vi till Sumpan och kollade lite och sedan bestämde vi oss för att åka och käka i stan, men sen ringde Amanda och Miranda kom på att hon red idag. Så det sket sig. Nu ska jag chilla. Ciao!

Först dagens frippa.


/KÄCK


Tjo

Okej, nu är skolan slut, jag var lärare i samhälle. Fyfan vad bra jag var. Men jag har tinnitus efter whiteboard-pennan. Men nu ska jag bege mig till Solna för att betala lite på resan och sedan försöka shoppa lite. :)

"Amputerad? Kom in!"

/KÄCK

Hej

Time for some school. Over and out.

/KÄCK


RSS 2.0