Nyinköpt. Ett i silver och ett i guld :)

img_8683 (MMS)

Nyinköpt. Ett i silver och ett i guld :)


Tiotusen röda rosor

Idag vill jag ge tiotusen röda rosor till min syster. Min underbara storasyster Fanny. En person som jag vet alltid kommer finnas där i vått och torrt. Och som tröstar mig när livet är som värst. Hon är det absolut smartaste person jag vet. Och därför kan man alltid fråga henne om man undrar något. Jag älskar dig



Jag och Fanny gjorde ett kort till mamma på julafton. Därav alla bilder :)
Och såklart min favoritbild. "Cirkusprinsessorna" på landet haha



/KÄCK

http://www.melba.se

Dom svartaaa <3 (är jag tokig om jag tycker dom orangea är snygga?)

/KÄCK

http://www.saboskirt.com

 
  

/KÄCK

Michael Kors

Please god? Kostar bara mellan 2000-3000 kronor. Är väl ingeeee
Michael Kors MK5347Michael Kors MK5055Michael Kors MK5411Michael Kors MK5432Michael Kors MK5541Michael Kors MK9010

/KÄCK

Words from a workoholic

Hejsan alla sötnosar. Tänkte bara klaga lite nu nyss hemkommen från jobbet. Något jag är RIKTIGT jävla trött på är folk som klagar på sina jobb och folk som klagar på att dom inte har jobb.
De som klagar på att dom har jobb. Vet ni hur många det finns som inte har ett jobb? Ni ska vara glada att ni har någon slags inkomst och om det suger så jävla mycket. Sluta ditt jobb och hitta ett nytt bättre.
De som klagar på att de inte har jobb. Ta tummen ur röven och sök jobb. Jag tror stenhårt på att det finns jobb för alla. Eller tror och tror jag vet. Det gäller att inte vara så kräsen. Man kanske får börja med ett skitjobb men det är ju trots allt ett jobb, och en erfarenhet. Det är bara att ta sig ut och söka söka söka. Gå runt och lämna in CVn. Låt inte ett nej sätta stopp det är bara att fortsätta. Hör med kontakter om dom vet något.
En sak som folk ofta tänker är att man inte kan söka på ställen som inte söker folk. Som inte har en skylt utanför där det står att dom söker folk eller en annons på arbetsförmedlingen. Skitsamma. Sök ändå. Många behöver extrahjälp ändå.
Så se till att skriva ett bra CV och personligt brev och börja söka :)
http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande.html

/KÄCK

Skorärkärlek

Hej sötisar. Frågade på facebook om någon köpt skor från Annaamanda. Fick svaret att diamanterna ramlar av på dom skorna och att hon beställt 4e januari och fick dom i slutet av februari. Så jag tror vi skippar henne. Isället sa Emelie om en hemsida favvoskobloggen lagt upp. http://www.soyoushoes.co.uk Där hittade Emelie dom här: (ca 450:-)
OCH!!! (ca 360:-)
Vissa av er kanske kommer ihåg att jag beställde exakt dom här från have2have men att dom var slut. Och så hittar Emelie dom. Im so happy.

/KÄCK

Music

Mina favoriter just nu. Ni måste verkligen börja lyssna på P3. På bra musik.

/KÄCK

Detektiv Ellen

EMELIE! Nu har jag hittat en sak om våra drömskor tror jag. Den här bilden hittade jag på en blogg och om det är samma skor som på bilden under är våra misstankar sanna!
Diamantpumps+röda
img_0496 (MMS)
UPDATE: Nu hittade jag precis en bild på våra skor i verkligheten.
img_2002 (MMS)
Glitterpumps+med+diameter+silver+
Dom guldiga såg ju ganska bra ut!

/KÄCK

Pay and jump

På söndag ska jag och Lavina få åka på pa and jump. Ska bli så himla roligt. Inte för att det är så stort men ändå roligt att se om hon klarar av en annan plats. Det blir Sara och Mambo och jag och Lavina. Vilket gäng ;)



/KÄCK

:)

Hej lovers. Idag kom Alex äntligen tillbaka till jobbet. Dock är han ledig nu tisdag onsdag haha. Jag har fyra dagar kvar. Kommer väl bli sex sju timmar per dag så är liksom ingenting.. Efter lite sömn åkte jag till stallet. Gissa vem jag red. HA! Där hade du fel. Fick inte rida prinskorven utan fick rida Salvador haha. Men vet ni, det gick jääättebra! Länge sedan jag fick rida ett dressyrpass på storhäst. Och oj vad mycket häst. Galoppen sög ju balle och när vi travade av blev han skitjobbig. Men annars jättefin. Trevligt. Sedan hade mongo-Usek möte. Love you guys. Kines-beis har fått en kompis. Kines-Thorén. Hahahha så söta där dom satt och ba tjing-tjong..
Nämen hörrni. Nu blir lite chill innan jobb..



/KÄCK

Panetoz - Dansa Pausa

En låt ni ska lägga på minnet :)
Haha så sköna i tuben. Tanten är så jävla söt. Alla andra såååå torra..
7

/KÄCK

Tre finisar från gårdagens träning. Lavina...

img_1070 (MMS)

Tre finisar från gårdagens träning. Lavina är bara för underbar <3


snuskhumrar

Undra vad dom gör på kvällarna..

/KÄCK

pink

Jag gillar verkligen den nya trenden med mycket färger på byxorna. Och speciellt mycket gillar jag dom rosa. Tror verkligen inte jag skulle kunna ha dom men så jävla fina. Dom understa, typ som chinos. Så snyggt. (Dom "vita" ligger där för att dom är glansiga och är säkert snygga på någon kattig brud)

/KÄCK

wtf?

http://rahifas.blogspot.se/

/KÄCK

:9

Idag när jag kom till stallet var alla typ uppdelade i två ungdomsgårdar (kändes det som haha) några satt inne på kontoret och segade och några satt i cafeterian. Jag satt typ i två sekunder sen kändes det jättejobbigt så jag gick och skötte Lavina. :) Persson hängde med mig och sedan fixade jag Ajax till Miranda. Kollade på hoppningen. Och skötte sedan Nareina. Sedan gofikade mina vänner (IMORGON får jag :')) och sedan åkte vi COLTEN, jag släppte småbarnen och Miranda där dom skulle släppas och lämnade saker hos pappa. Sedan åkte jag hem och åt risgrynsgröt. Så jäääävla gott :) :) Inatt blir det jobb igen då :)




/KÄCK

i-landsproblem

En sak jag stört mig på i år och dar. Har kanske skrivit det förut men tar det igen. Ni vet i Sipsons. I det där som alltid spelas först. När Homer slutar jobbet så fastnar det ju en grön grej på hans jobb-kläder. Sen när han sitter i bilen och märker den sitter den på hans vanliga kläder.. Skitjobbigt..

/KÄCK

jkjk

Vaknade tre. Med klockan ställd på halv sex. Bra kroppen -.- Menmen, då fick man lite fixat. Har betalat poledancen och bokat om Thailand. Nu är resan bokad 1a december till 28 februari. Helvete vad jag längtar. Har googlat massa och det kommer bli så jävla fett. Nu ligger jag och dricker te och ska snart bajsa och sedan såsmåningom åka till stallet.
Förresten. Sipan har lämnat BB. JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA GLAD. Bästa som hänt mig..

/KÄCK

knäckeee

Hejsan. Inatt var det ju jobb. (Asså varför börjar jag alltid mina inlägg så haha) Sedan hem och sova. Åt yoghurt med flingor innan såklart. Sååå jävla gott. Sen häromdagen smakade jag ett knäckebröd av Emelie och blev käääär. Föör mig som inte får äta sötsaker (tjattjattjat) är det här toppen. Smakar typ äppelpaj.
Sedan efter jag sovit då (och ätit lite knäckebröd hehehe) åkte jag till poledancen. Var ett jävla pass på jag säga. Träningsvärk på fredag. Nu har jag duschat och ätit och ligger här och säckar ihop. Blir alltid skittrött typ precis innan jag ska åka till jobbet haha. Inte bra..

/KÄCK

ängel

Ni förstår inte hur glad jag blev när jag såg det här inlägget Emelie blogg-rapeade mig förra lördagen. Att en så liten sak kan göra en så oerhört glad. Min lilla fina ängel.

/KÄCK

Därför älskar vi My

Vill du ha den Alicante?
(My undrade om Persson gillade pastan aldente...)

/KÄCK

Därför älskar vi My

Är det ens tillagligt?
Tollåtet?

/KÄCK

Shoppiiiing

Jajamänsan. She's back. Shoppingkvinnan. Jag har ju inte shoppat på jättelänge. Men idag innan jag skulle möta Lakey i Solna så gick jag in på H&M och satan vad mycket fint dom hade. Köpte tre toppar, en enkel svart kofta och en ögonfransböjare. Köpte även en ny klocka på Ur&Penn.
Och alla som säger att klockarna ser likadana ut. Ni vet ingenting.

/KÄCK

längtaaaaaaaar

På fredag är det löningsfredag. VET NI VAD DET INNEBÄR??????
Jag får äta vad fan jag vill! Jag ska äta bullar, dricka cola och köpa en godispåse. 
Nej jag är inte alls sötsugen just nu...

/KÄCK

Uppdrag ganskning, kramar!

Jag ska skriva ett inlägg om mina kära vänner och hur vi kramas. Det finns många sätt att kramas på och jag hatar folk som är dåliga. Ni vet dom där som liksom kramas så löst och med huvudet bortvänt så det känns som om man stinker bajs. Ni fattar..
Jag har tre kategorier. Brakramarna, normalkramarna och meskramarna. 

Vi börjar med min topp 3 lista, brakramarna.
Rebecca Husberg, Emma Sjöstedt och Rebecka Persson.
Här har vi tre bra kramare! De kramas hårt och lagom länge. Man känner sig verkligen omtyckt när man får en kram av dom. Som att dom bara: "men gud vad underbart att du är här".

Sedan har vi normalkramarna.
Sara Sjöstedt, Maja Gustavsson, Emelie Sundesten och My Bergsten.
Helt normala bra kramar. Vi kan även kalla dom lagomkramarna.

Och sedan meskramarna.
Sabina Asplund, Beatrice Linné, Rebecca Lakey och Miranda Östlund.
Genomgående är väl att det är ganska svaga (hehe) och därför blir kramen lös. Men den är ändå inte på ett dåligt sätt för ingen håller bort huvudet.

Sedan finns det ju tre typer av kramare. En då man oftast har båda armarna överst. En när man har en arm över en under. Eller båda under. Fattar ni? Jag är en typisk överkramare. Gillar att ha armarna överst. Typiska underkramare är meskramarna och My. Sedan är det nog mest snekramare. Correct me if im wrong!

/KÄCK

:)

Har anmält mig till en ny poledance :) Nivå 3. Sweeet.
Red på Ajax idag. Innan lektionen sa jag att han var på dåligt humör = kaoz häst. Och mina känningar var rätt. Han var så jävla jobbig. Det var tokigt. Sedan flyttade jag in i Saras skåp efter att bott i stort sett själv sen Lakey flyttade (Madde hade ju så lite saker haha). Det kommer nog bli bra. Puss på er for now.

/KÄCK

lördag

Hejsan :) Ligger nu i sängen och har ätit två mackor. Av brödet jag bakade hemma. Sååå gott. Ska snart sova men tänkte uppdatera er om helgen. Jobbade ju natt hela helgen. Så efter tre timmars sömn på lördagen var det bara att åka ner till stallet och gå på tävlingsmöte. Sprang sen runt lite med Sara och raggade funktionärer. Sedan åkte jag hem och "sov" en timma. Gick upp och fixade mig lite innan Maja kom och vi tog sedan bussen till Bagartorp för att möta Sara och bli upphämtade av Camilla för skjuts till Sabina. Där var det middag (ni vet, förrätt, varmrätt, efterrätts grejen vi har) kombinerat med förfest. Jag drack ju såklart inget eller åt ingen efterrätt men allt annat var skitgott. Vi chillade där, sedan tog jag och Lakey sällskap en bit då jag skulle till jobbet.
Vill bara återigen poängtera vilka underbara vänner jag har. Vi är så bra haha. Och störda. Någon måste verkligen göra ett tv-program om oss :P
Puss puss lovers
En fin bild från i lördags..

/KÄCK

Love you

Jag älskar dig Ellen Bellen Boo <3

Emelie

Därför älskar vi My

Men ååh varför föddes jag bara inte black?

/KÄCK

Hoppningen på Lavina idag kändes riktigt b...

img_8837 (MMS)

Hoppningen på Lavina idag kändes riktigt bra. Om vi räknar bort galopparbetet haha. Hann sedan hem och dra på mig onepiecen innan det var dags att börja åka mot jobbet. Så nu är jag på väg. Har sovit alldeles för lite idag och kommer bli samma sak imorgon. Menmen man är bara ung en gång i livet. Puss sötnosar


Titta vad jag hitta!

Från när våra newbuddie i Supersale spelade i Falsterbo i somras! Det är lite Find Waldo typ hahaha, men vi är där, och vad bruna vi (jag mest HAHHAHAHAHHAHHAHHA hehe) är. Hahahahahhhahaha sista bilden la jag bara in för att visa den fula tjejen. Och femte bilden så äre Johannas min hahahaha.

/KÄCK

bajs

Hey booo! Ligger och dricker kaffe och kollar på BB innan jag ska sova innan stallet. Bara några saker.
- Jag HATAR Snipan. Fitthorturkinvandrare dööö.
- Jag gillar inte när killar pussas i pannan.
- Kija är skitjobbig.
Over and out

/KÄCK

Bubbleroom

VILA Merci Dress Bubbleroom.seVILA Cindarell Long Dress Bubbleroom.seVILA Dress Bubbleroom.seDiis Rapunzel Dress Bubbleroom.seVILA Dress Bubbleroom.seVILA Ardun Dress Bubbleroom.seBubbleroom / H Klänning 85 cm Bubbleroom.se

/KÄCK

Onsdagsutgång

Igår efter sista poledancen åkte jag hem och duschade. Fick sedan sällskap av Maja och vi fixade oss och groggade lite i väntan på Sara som kom halv elva. Hon fixade sig och sedan åkte vi in mot stan och mötte upp Kristoffer och Robin. Två killar vi träffade i Falsterbo där dom spelade. Vi gick in på Rose. Tappade bort killarna för att sedan hitta dom vid ett bord dit dom beställt in massa dricka. Haha herregud vad vi drack. Massa drinkar och sedan skumpa (muums jättegott -.-) vi dansade massor och sprang runt och hälsade på bekanta ansikten. Jag och Sara stod och fuldansade tills dom stängde av musiken klockan fem. Då jag, Sara, Navve och Orfa gick mot buss och tunnelbanan som hade börjat gå :) Jag somnade inte på tuben! Cred till mig. Kom hem och däckade. Sov ända till tre (vaknade till lite men kunde somna om) åkte och träffade Tobbe och Sara från Utö :) vi snackade lite. Nu har jag ätit och ligger och gluttar tv. :) Grym gårdagskväll iallafall.
Nu jobbar jag typ tio? nätter i rad. So you know where I am.
Ni får en bild på mig och min älskling från igår


/KÄCK

Annaamanda

Fick ett svar angående skorna nivet (Emelie)
helene - passion for heels om :(:
Sv: Nej men va, följer (stalkar ;)) du min blogg? :D gud vad kul! 

Angående hon annaamannda, jag blev lite irriterad på att hon har skrivit att plaggen på hennes hemsida är "design-inspirerande" när de i själva verket är rena rama kopior av designernas plagg. Så jag kommenterade detta på hennes blogg och frågade varför hon skriver inspirerande när det i själva verket är kopior, men det kunde hon inte stå för utan raderade min kommentar. Tycker det är sjukt löjligt. Av det jag sett på hennes blogg så ser skorna inte lika snygga ut irl eftersom de bilder hon har på webshoppen är tagna från CL själv så de man köper ser ju inte ut som på hemsidan.
Asså jag blir mer och mer misstänksam mot henne. Många arga kommentarer på hemsidan. Finns väl fler också som hon bara har tagit bort..

/KÄCK

bästa

Typ min och Fannys favoritvideo :P Dör varje gång

/KÄCK

funny

Nu har jag äntligen tagit tummen ur röven och beställt en laddare till mitt kamerabatteri då jag glömde den gamla på nyår. Men han kunde inte hitta den. Fyfan vad han ljuger.. -.- Sedan en trevlig överraskning var att vi ska ut imorgon :D Jag, Sara, Maja och kanske (troligtvis) Sabina :) Sweet va :) Jag jobbar dag imorgon, sen sista pole-dancen och sedan hem och fixa. Jag jobbar sen inte förän natt på torsdagen (det är ju att jag jobbar fredag) så blir skitbra med en omställning+utgång :)
Vill ni veta en rolig sak. Eller det är roligt och tråkigt. Ni vet John Guidetti. Aa DEN John Guidetti. Han raggade på mig 2010. Och jag fetdissade honom. Där gjorde man ett dåligt val hahaha. Men vi skulle "mysa genom camen".. Såna orkar man ju inte med hahaha. Jag ska skriva till honom nu. Vara en av alla femtioåttamiljarder som skriver till honom. Men vi måste ju pröva hahaha. För sjkojs skull ;)

image


dafaq did i do?

/KÄCK

Snusk

Hahahahaha jag tänker på Göteborg när jag ser den här bilden. Hahahahaha, fråga inte varför. Mina brudar fattar. Hoppas jag. Hett som fan!
Snodd från Classes blogg

/KÄCK

Sååå min familj/släkt

Everytime

/KÄCK

allmänt skitsnack

Gud vad Paow är bra på att fota sig själv. För hon är fan inte vacker i verkligheten (bb). Aa iallafall. Idag efter blogginlägget så låg jag i solen i bara shorts. Jajamänsan topless for the win! Så sjukt skönt. Snart kommer färgen :) Sedan åkte jag till stallet och såg till mig stora glädje att jag skulle få rida min korvprins. Kommer in till honom och han är jättesmutsig. Bara att börja rykta. Sedan var det dags då. Det gick helt okej, sista minuterna var han jättefin. Och tillochmed lugn ibland i galoppen. Men han är ju som han är. Tappar tålamodet helt ibland. Man måste liksom alltid hålla honom sysselsatt.  Bågar, volter, flytta, bogen in ja ni fattar. Inte en lugn sekund. Verkligen ett träningspass på den lilla korven. 
Sen var det usek-möte. Bråkade lite som vanligt med Maja haha. Har kommit på att vi gör det. Småbråk som ofta går över snabbt men vi blir så irriterade haha. Jag ser det som att jag uppfostrar henne och hur hon ser det får ni fråga henne. But I still love you very much. Nu ska jag bara ta och äta något eftersom min mor inte har lagat mat. Fifan. Hehehe nejmen mackor och te är ju faktiskt lovely.
Imorgon blir det jobb. Ledig på torsdag igen och sen jobbar jag 10 dar i rad. Cash is king.
Ponnyklubben med sina favorit ponisar (som tog en powernap). :)

/KÄCK

måndag

Hej älsklingar. Idag är jag ledig så gick upp tidig och åkte och hälsade på Johanna på hennes nya cafe som hon öppnat. Blev så jävla taggad på att öppna eget nu. Efter ett par timmar där åkte jag hem och bakade frallor. Tröck sedan i min två och en halv och ångrade det direkt hahaha. Nu ligger jag och segar. Ska lägga mig i solen nu istället. Och sedan blir det stall. Pussochkram.

/KÄCK

Vi

Varje gång jag sitter och läser bloggar och tittar på bilder på facebook med folk som lägger upp bilder på dom och sina vänner sitter jag och tänker: Nej, dom är inte lika bra vänner som vi är. Dom har inte lika kul. Dom ska alltid vara perfekta och kan inte bete sig hursomhelst.
Jag vet att det är konstigt att tänka så men det är så jag tror att det är. Det finns inga som oss. Inga så speciella. Inga som springer runt ofixade när några kommer över på middag. Inga som kommer äckliga sjukt bakis till stallet och sitter och går igenom den sjuka utekvällen när man betedde sig som cpn. Vi är för speciella. Alldeles för bra. Helt jävla underbara. Och inga andra gäng är som oss eller har det speciella som vi har emellan oss.
Jag älskar er. Jag älskar oss.

/KÄCK

awesome

Jag är riktigt imponerad av H&Ms smycken just nu! Dom 6 första bilderna är ringar och sen är det två armband och två halsband. Kolla bara dom första ringarna. Håller faktiskt med Menza om hur snyggt det är med smala ringar. (Det är alltså ett tio-pack ringar). Men jag älskar ju stora ringar också :)

/KÄCK

want

Vår lilla ängel hade varit och shoppat häromdagen och hade köpt ett så sjukt snyggt linne/magtröja.. Asså jag är helt kär och tänker på den jätteofta hahaha. Jag måste köpa den..

/KÄCK

:(

Mina och Emelies drömskor har höjts i pris på annaamanda.se. Folk är aslacka på henne hahaha. Kolla bara vissa kommentarer.

Ojj, varför har de blivit dyrare nu? 
FAN!!! Jag som så gärna ville ha dom!! :(
Men betyder det att frakten är billigare då? 
Anyways, vad kostar de som har 16cm klack?
- ??

Förstår inte hur f*n du helt plötsligt byter ut
Infomationen. Först stod det att dessa va 16 cm
O nu helt plötsligt är dem 14!!! Bestäm dig, vilket är rätt??? Du kan inte
Stå o blåsa folk :S
- ....

Varför är de dyrare helt plötsligt????

- Marleen

Glitterpumps+med+diameter+silver+
Jag vill verkligen beställa dom men jag vågar inte. Är det inte någon (av alla mina miljontals läsare) som vet något om den webshopen? Tänk om dom inte ser ut som på bilden... Måste googla om någon har köpt dom...

/KÄCK

:)

Ni vet när jag skrev om mina bloggar jag följer.. Helene, passion for heels. Hon kommenterade min blogg. Nu känner jag mig som värsta tönten som skriver det här hahahaa. Men det var ju jätteroligt att få en kommentar av henne:) :)

/KÄCK

Därför älskar vi My

Nu syns det inte så bra. Men conversen är rosa. Äger My Rosa converse? Hahahahahahaha nej. Hon gick hem i fel. Hon hade suttit i stallet och ba: ser inte dom här rosa ut? Sara ba: Dom är rosa. Hahahahahahahaha. Sen ba: tror ni man skulle kunna bleka dom på nåt sätt? hahahahahahaa My. Och detta kunde man läsa på Sabinas blogg efter förra helgen
underbart

/KÄCK

Därför älskar vi My

My är den i vårt gäng som är en nigga-lovaaaah

/KÄCK

<3

Emma och Sara kom förbi här för någon timma sen och sa hejdå. Emma flyttar ju till skåne imorgon. Så vi stod och snackade ett tag och kramades sedan hejdå. Fina fina Emma. Jag kommer sakna dig jättemycket. Men som sagt. Du kommer ha det underbart och som My sa många gånger igår: "Det är ju liksom inte Afrika".
Jag älskar dig

/KÄCK

:)

Hej sötnosar. I fredags var det ju hoppträning för Lotta Björe. Hon är så jävla duktig. Jag och Lavina skötte oss ganska bra. Hon är så fin :) Orkar inte berätta mer än så.. Sedan var jag i stallet hela eftermiddagen, åkte sedan till systemet och handlade inför kvällen. Skyndade mig hem och fixade mig och sedan kom Maja och vi gick och tog bussen mot Sjöstedts hem för lite avskedsmiddag. Med skratt och tårar. Sedan åkte 18+arna till krogen. Magenta fick det bli. Inga snygga killar och skitfula trashiga brudar. Vad fan har hänt med det stället? Iallafall dansade vi och drinkludrade som fan hahaha. Vi blev packade och bestämde oss för att gå till Amba. Där jag och Frida tydligen var för fulla för att komma in. Jahaja. Så vi gick till donken och Frida åt lite innan vi bestämde oss för att försöka igen. Hos den andra vakten. Och visst kom vi in. Han ba: Men ni får betala. Håll till höger. Vart tror ni jag gick? Till vänster såklart haha. :) Så slapp 190 spänn. Men Frida fick betala så vi ska splitta det. Sen kommer vi in. Överraskar Emma lite :) Sedan dansar vi. Jag har min jacka på mig............ -.- För vi trodde det skulle stänga tre men det var tydligen 4. Aja. Vi dansade och bölade som ett gäng idioter hahahaha. Sedan åkte vi hem. Hur är en annan fråga.. Idag var det dags för stall igen. Teori för det små barnen. Sedan hängde jag i stallet och kollade på när en akupunktör fixade med våra hästar. Så sjukt häftigt. Jag är så imponerad av henne. Sedan åkte jag hem. Åt en jättegod middag och sen har vi legat och kolla på film.

/KÄCK

Välputsat inför hoppträning

img_6301 (MMS)

Välputsat inför hoppträning


owned




/KÄCK

Hey ho lets go

Hej sweethearts. Igår efter att tagit en liten tupplur åkte jag ner till stallet och började med att sköta Nareina. Hon är så söt. Men det visste ni ju haha. Asså hon är verkligen jätterolig. Jag står typ och pratar med henne som en riktig människa. Sa det till Persson som ofta sköter samtidigt som mig på Hope och hon ba: Mmm jag vet. Hahaha. 
Sen ryktade jag Lavina och smörjde träns och förbygel och bytte schabrak på henne. För idag är det ju hoppträning för Lotta Björe. Jag är sjukt taggad. Mamma väckte mig typ kvart i åtta idag så skjutsade jag henne till jobbet. Sen kunde jag inte somna om så åt en stoooor skål yoghurt och flingor. Älskare. Ska snart börja göra mig iordning så jag kan åka ner till stallet och rykta mer innan första gruppen börjar.
Ikväll blir det avskedsmiddag för Emma. Vår lilla Emmis ska flytta till skåne och jobba som hästskötare åt Douglas Linderlöw. Alla är sjukt avis typ hahaha. Nää men hon kommer få det awesome men det är lite sorligt. Kommer vi klara oss? :( Haha:)
Asså shit vad jag är bajsnödig nu.

/KÄCK

fittor

Riktigt fittigt av big brother! Såg ni inte hur lite dom röda fick i sina och dom andra fick ju skitmycket i sina. (Asså larverna och det) Classe skrev även om detta. Fyfan för er. Stackars Joe..

Älskar att Hanna R blir skitirriterad att dom inte vann. Vems fel liksom?

/KÄCK

Därför älskar vi My

Hahaahhahahahahaha det här kan vara något av det bästa som hänt.
Vi har en grupp på facebook för USEK (ungdomssektionen i stallet).
Där My råkade lägga upp en bild på sig själv. Det mest underbara är att den fortfarande är kvar.

/KÄCK

Därför älskar vi My

Tänkte fortsätta lite i Beis banor och göra en liten sidestory om allas våran älskade vän My. Hon kläcker ur sig saker titt som tätt och är inte riktigt den som tänker efter innan hon pratar haha. Du är underbar <3

Vi är påväg till våran alla<3ansdagsmiddag. Jag, Lakey och My går lite bakom dom andra och går förbi Sergel bion.
My: Har ni sett den dära en dag i Phuket? 
Vi: Nej.
Lakey: Men så kan den ju inte heta? (varpå vi provar olika En vecka, en månad, ett år aa ni fattar).
Och så säger jag på skämt: One day in Phocket!
My: Ja! Så hette den!

Hahahahahaha asså nu äre säkert ingen som skrattar (eller typ någon stalltjej) men det var så himla roligt. Hahahahaha, jag skrattar typ alltid ihjäl mig när jag tänker på det.
Bjuder på en skitful bild haha. Skitbakis på stranden i Maggan..

/KÄCK

ringar, ringar och mera ringar.

Så. Jävla. Snygga.
Damali Statement Spike RingDakota Three Jewel Statement RingEngelyn Decorative Leopard Jewel Ring
Jolien Jewelled Flower RingAletyna Embellished Cuff RingIryna Decorative Ring With Leopard Jewel
Justa Oval Jewel RingPortia Metal Cage Ring Federika Knuckle Duster Skull Jewel Ring

/KÄCK

Missguided.co.uk

Okej detta kanske inte riktigt blev balklänningstips? Eller? Men jag gick bananas när jag såg alla klänningar. Herregud så mycket fint. Ser ni vilken klänningmodell jag älskar mest? Haha, älskar verkligen hög urringning. Det är sjukt snyggt. In och kolla!
Rosalinn Sheer Leopard Print Belted DressAfrica Sheer One Shouldered Dress In LeopardFiolla Cut Out Panelled Bodycon Dress
Joylin Bodycon Dress With Heart Open BackDorothea Tiger Print Long Sleeved Bodycon DressAriela Sequin Bodycon Dress
Haline Jewel Detail Cut Out DressAmica Pleated Dress With Pearl Shoulder DetailMarie-Ann Sleeveless Lace Skater Dress
Lindra Leaf Lace Bodycon DressTyssa Lace Body Belted Skater Dress Carmina Cross Over Pleated Dress
Aldara Tailored Lace Pleat DressAldara Tailored Lace Pleat DressCammile Chiffon Belted Skater Dress
Darlin Sheer Geometric Print Belted Dress Geanna Sheer Geometric Print Belted Dress Babett Sheer Geometric Print Belted Dress

/KÄCK

studentskor

Såg dom här på favvoskobloggen (shoemania.se) och jag gillar ju verkligen inte vita skor. MEN! Dom här till (som hon skrev) studenten. So fucking amazing..

Btw så skrev Beis den här kommentaren: du får typ hjälpa mig att hitta en balklänning :))

Är inte det en underbar kommentar att få? Jag kände det iallafall haha. Men jag ska kolla runt lite och tipsa.

/KÄCK

fuck it

Jag åkte och hämtade Emma som tillslut svarade på mina sms. Och jag fick inte vänta någonting! Jag vet, crazy haha. Vi åkte till hööks. Ni tror det fanns något träns? Nej självklart inte. Vi åkte till Stockholms ridsport. Ni tror det fanns något träns. Ja. Ni tror det var billigt? Nej. Kostade typ 2,5 lax. Man ba aaa men det köper jag. Inte. Fuck it. Hon får ha sitt mörkbruna-nästan-svarta träns. Ser väl inte för tokigt ut. Men jag ska hålla ögonen öppna. Det kan ju ni också göra :) Nu blire Ellen.

/KÄCK

What to doo

Hej alla äckliga läsare. Jobbade inatt. Gick skitbra. Sedan vi åtta åkte jag hem. Skjutsade mamma till jobbet så jag kan ha bilen hemma. Ska ta mig till Hööks idag. Kommer väl få åka ensam :( Menmen. Ska bara köpa ett träns. Och kanske ridbyxor om jag hittar några. Sedan blir det stall på kvällen då jag ska sköta och kolla på löshoppning. Kommer bli sweet. Nu ska jag bara bestämma hur jag ska sova idag haha. Måste ju ställa om, men vill se Ellen. Men åka till hööks innan köerna. Så kanske typ nu? Innan Ellen. Så sover jag lite efter... När öppnar dom? 10! Orkar jag åka nu? Aa typ.. Låter Emma få en chans att hinna vakna och åka med. Men tror hon glömt mig..

/KÄCK

Sjukt lång lista

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[ ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/ar 
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar. 
[x] Jag jobbar 
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något. 
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino. 
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x

] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. 
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. -
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. 
[x] Jag är bra på att baka. 
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[ ] Jag vet hur man skjuter. 
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka. 
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta” 
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

/KÄCK


Vikt och träning

Okej, jag varnar er som vanligt. Ni som stör er på att smala jag prata om min vikt och ett kilo hit och dit. Ni slutar läsa NU. Okej bra. Idag vägde jag typ min idealvikt. Den vikten jag tycker är lagom för mig är 60 kg. Men jag har legat på 61 (oooh) och närmat mig 62 (ABOOO) länge nu. Men sen nu när jag inte fick äta sötsaker längre bestämde jag mig också för att äta bättre och regelbundnare.
När jag jobbar natt: Middag hemma (ingen dålig cafeterian-mat) varje kväll. En ordentlig portion. Sedan om jag blir sugen på natten äter jag en apelsin eller två. Sen när jag kommer hem på morgonen äter jag en skål yoghurt och Special K. Ibland också en macka. Sen sover jag och när jag vaknar äter jag typ youghurt igen eller en macka. Blir jag sedan hungrig innan middagen äter jag frukt. Frukt frukt frukt. Äter jättemycket frukt.
När jag jobbar dag: Middag som vanligt. Sedan om jag blir sugen på kvällen, frukt! haha. Sedan på morgonen äter jag bara en frukt på tåget och sen frukost runt 8-9 någon gång på jobbet. Jag är ju lite sämre på att äta regelbundet när jag jobbar dag då jag sällan sätter mig ner ordentligt och äter. Det blir oftast mackor typ till lunch.
Sedan är jag ju inte bra på att träna haha. Jag rider ju två gånger i veckan. Och ja, det är träning. Sedan har jag poledance på onsdag och det är också sjukt jobbigt. Sedan gör jag ju inget mer. Dock är ju mitt jobb väldigt fysiskt. Mjölsäckarna väger 30 kg och degarna väger också väldigt mycket. Sen springer man ju runt massa i stallet.
Men jag skulle vilja orka träna på gym. Men fuck that shit haha. :)
Aha aa detta var ju typ ett halvt kbry inlägg. Men skitsamma. :) I know you love me anyway!
Mitt mål:

/KÄCK

Lotta Björe träning

Jag längtar tills på fredag.

/KÄCK

Hade inte hjärta nog att sälja mitt gamla ...

img_4993 (MMS)

Hade inte hjärta nog att sälja mitt gamla cob-träns så det fick Nareinis


random

Idag på kvällen har jag varit i stallet och skött min lilla älskling. Hon fick ett nytt träns också :) Ska lägga upp en bild sen. Sedan var vi på en liten foderkurs. Och sedan åkte jag hem och åt. Nu ligger jag här och är trööött! Är inte jag typ alltid trött på tisdagar? Jo typ. Kanske för att jag gick upp tolv idag på dan för att hinna ligga och sova i solen. Bara att jag inte kan sova då haha. Bra Ellen. Somnade om lite i sängen sen, men bara en liten stund.. Kanske ska powernapa lite nu. Aja. Det var allt från mig. Puss <3

/KÄCK

The future

Nu är det dags för mig att spå framtiden för ma gang. Vad har hänt med alla om 20-30 år (ni får sätta åldern själva)
Ellen, affärskvinnan - Ellen har öppnat sitt bageri som blivit väldigt framgångsrikt pch det styrs med järnhand. I kassorna jobbar massa unga snygga killar. På jobbet står hon höggravid och jobbar då hon väntar sitt andra barn tillsammans med Philip. Dock så knakar det lite i förhållandet för att Ellen jobbar för mycket.
Sabina, miljardären - Japp. Sabina har blivit rik. Men vi alla förstår ju hur. Hon gifte sig tillslut med en 97 år gammal man som strax efter bröllopet dog. Nu är det massa rättegångar om hurvida Sabina eller familjen ska få pengarna han lämnat efter sig. Sabina säger att hon älskade honom väldigt mycket, och att hon bara låg med massa andra män för att miljardären ville det.
Emma, skånekvinnan - Emma kom aldrig tillbaka från Skåne. Hon och Douglas fann varandra när dom red en uteritt en sen sommarkväll i solnedgången. De är det hetaste paret inom ridning och Emma bossar både över Douglas och gården.
Sara, ensamvargen - Sara vägrar skaffa pojkvän. Det är hästarna som är allt. Hon tävlar på den högsta möjliga nivån och är en riktig vinnarskalle. Vinner hon inte sitter hon och gråter efter och mamma Susanne kommer och försöker att trösta, men Sara bara skriker åt henne. Den enda hon verkligen älskar är Flower Power som hon har stoppat upp och har ståendes i lägenheten för att kunna sitta lite på då och då.
Maja, sexkvinnan - Efter att Sara och Ellen kännt att det var dags att sluta med hångelskolan tog Maja den ett steg längre och gjorde den till sexskolan. Hon utbildar par och har även några unga lärljungar som hon myser lite med då och då. Maja har gjort många framträdanden i Fråga Olle Dokumentären.
My, octomom - Hon gifte sig tillslut med Kevin och tillsammans har dom adopterat barn från många många länder. Alla barn är väldigt lyckliga och My behöver inte jobba eftersom hon tjänar massa pengar genom tv- och tidningsframträdande. "Jag vill ha en i varje färg, säger hon till Aftonbladet när dom undrar när det räcker med barn".
Miranda, bidragsmorsan - Miranda och Danne gifter sig och bor kvar i villan på Lidingö. Hon köper sin 23e katt och får fyrlingar. Danne jobbar medan Miranda sitter hemma och kammar sina katter och dricker kaffe. Hon åker ofta till Hufvudsta och visar sina barn vart Barney stod och tvingar alla fyra pojkar att börja rida.
Carlsson, fritidsledaren - Carlsson är kvar på Hufvudsta. Hon jobbar som fritidsledare eftersom hon höll på att gå in i väggen av att jobba i stallet för att det var för stressigt. På kvällarna tar hon hand om Linda och AK som nu bor hemma hos henne.
Lakey, läraren - Rebecca läser upp sina betyg och blir engelskalärare på gymnasiet. Men hon pallar inte med sina elever så sätter oftast på en film och sitter och dricker spetsat kaffe medan hon äter croissanter. Efter lektionen har hon sex med ett vältränat lammkött och går sedan hem till sin lilla lägenhet och dricker massa vin.
Persson, hästprofessorn - Rebecka har blivit en framgångsrik professor som kan allt, ALLT om hästar. Hon åker jorden runt och har föreläsningar. Hon jobbar även som kärnfysiker, universitetslärare och it-tekniker på fritiden eftersom hon känner att hennes hjärna "inte är tillräckligt tillfredsställd."
Emelie, fashionistan - Daniel blir innebandyproffs och de flyttar till USA där Emelie får jobb som vd för Prada efter att en anställd på Prada sett henne på gatan. Hon blir snart Hollywoods kändaste ansikte och skapar sitt eget framgångsrika märke. När hon kommer tillbaka till Sverige för att hälsa på har hon solat sönder, blekt håret platinablondt, gjort silikon och botoxat sig alldeles för mycket i både ansikte och läppar.
Beatrice, volontären - Bea kände att hon ville sprida sin glädje så hon väljer att skita i att hon fick högsta möjliga betygen i grundskola, gymnasium och på universitetet och flyttar istället till Kina där hon säger att hon känner att hon egentligen hör hemma. Hon träffa Choo som hon sedan gifter sig och de åker runt med sina glasögon och fjällrävenryggsäckar och hjälper de behövande.

Och varje år tills vi dör har vi återförening i Falsterbo och skrattar åt gamla goa minnen.

/KÄCK


Nyttig flicka

Hola bitches. Nu är jag hemkommen efter sex timmars jobb. Haha så skönt :) Ligger och lyssnar på morgonpasset och äter nyttig frukost (rågmacka med leverpastej och saltgurka, youghurt med müsli och ett glas juice.) Jag är så jävla stolt att jag inte ätit något sött (ni vet vadet jag och Alex har). Och ännu mer chockande! Igår hade alex gjort en ny bulle som vi bestämde att vi skulle provsmaka på. Och vet ni vad jag gjorde? När jag tuggat på den så jag fått lite smak spottade jag ut allt! Hur god den än var. Sjukt va? Jag är duktig. Nu kanske man bara borde börja träna så skinnet spänns åt lite haha :)
Bild från efter min blindtarmsoperation då jag vägde ynka 55 kilo! Fattar ni! Titta på armarna! Magertana. Uschabusha. Plus att mina boobies var all gone.

/KÄCK

A man of my taste

Soooo hot. Och smilegropar <3
Sen att han spelar en äcklig kidnappare i Criminal Minds just nu är ju inte direkt så hett...

/KÄCK

bb?

Hej älskling. Jag jobbade dag idag, sedan åkte jag hem och kollade lite Ellen och låg i solen ett tag innna jag sov, fick sova ordentligt idag eftersom jag inte hade någon ridning idag. Så nu är jag uppe igen och ska snart åka till jobbet. Tänkte bara skriva lite om BB om dagens program. Asså Kija är typ jobbig har jag kommit på. Sån jävla attentionwhore som tror hon kan få alla. Och när dom badade och hom typ låter Marcelo ta på henne och sedan typ smeker Hanna W. Asså whuuut. Sen är Amadeus bi? Och varför sitter Annica i badet som en stalker när Hanna W kladdar på Marcelo? Asså herregud. Om hon inte ens kan hångla med honom kan hon väl inte bli lack för att han håller på med alla? Shitthaman.
Och för att avsluta på rätt sätt får ni en bild på Candy :)

/KÄCK

tystnaden som uppstår

Jag och Fanny började skratta åt Amazing race då två stora svarta män ramlade. Varpå mamma utbrister: 
- Men dom är ju två stupid niggas.
Hahahahahahahaha dör

/KÄCK

inspiration


/KÄCK

So owned

Hahahahaha kolla Lizas kommentar. Så skön.

/KÄCK

Vaxholm

Hej folket. Igår efter tacos med familjen och återskapande av mitt ansikte mötte jag Maja och vi tog 509 mot Danderyd, som Emma och Sara även kom på efter ett tag. Vid Danderyd var det byte till en annan buss som tog oss till Vaxholm, där vi tog en färja (INTE båt hahaha) och vid hamnen hämtade Elli oss. :) Väl där hemma var det, prat, spel och dans. Sedan blev jag typ mobbad av alla killar. Jag kände mig verkligen som Hanna W haha. Ingen kul känsla :P Vi tjejer hade iallafall väldigt roligt. Sen sov vi där. Och dagen efter är ju typ ännu roligare. Jag och Maja låg i en säng med Lambi och Lambo och dom måste tro vi va dumma i huvudet hahaha. Sedan var det bara att såsmåningom gå tillbaka till färjan. Och åka hem, kändes inte så långt att åka dit trots allt. Bara man har bra sällskap så :) Jag har lite bilder på iphonen men orkar inte hämta den och sladden just nu.. Så ni får på två av mina älsklingar.

/KÄCK

Lammmmmm

img_9069 (MMS)

Lammmmmm


Skål

Skål på er, jag sitter och dricker Rosé innan vi ska styra stegen mot Vaxholm. Krigar resa jag vet, men det SKA vara värt det :) Får ju iallafall vara med maaa girls. :) Puss på er.
Trodde ni det själva eller? 7,0or for the win (cider asså, har blivit värsta cider bögen -.-)

/KÄCK

Liten outfitbild. Hur snygg är inte min ri...

img_6719 (MMS)

Liten outfitbild. Hur snygg är inte min ring? Och är typ hög på hårspray. Ikväll ska dom hålla;)


Några godsaker från Nelly

Festklänningar
By Zoe - Rapsody DressRare Fashion - Chiffon Bandeau DressValerie - Panama Sequin Dress
Sparkz - Camille DressTraffic People - Modern Millie Prom DressPaprika - Cross Front Floral DressRare Fashion - Gold Stud Pleated DressDry Lake - Julie DressSisters Point - Snake Dress
Kling - Loyal DressNelly Trend - Resort JumpsuitWonderland - Free Spirit BottomWonderland - NEW Love Issue BottomWonderland - NEW Love Issue Print BWonderland - NEW The Flirt Print B

/KÄCK

Marcelo i uggs

Såg ni att Marcelo hade uggs på sig i gårdagens avsnitt? Okej, HUR HETT? Asså det var så jävla snyggt.

/KÄCK

jump

Hoppningen idag då. Först hände en liten olycka, Lomnica kraschade ett hinder och Anna hamnade under henne och fick åka ambulans till sjukhuset. Alla tankar till henne nu. Fattar ni vilken jävla sport vi håller på med? Aja, sen blev det vår tur. Lavina var ganska fin på framridningen men kändes seg. Vilket hon sedan var under hoppningen också. Lavina. Seg. Det går liksom inte ihop för mig. Jag brukar få sitta och hålla tillbaka hur mycket som helst men idag ville jag typ ha sporrar. Så nej det gick inte så bra idag. Hon som var så fin i nya sakerna. Men nästa fredag är det Lotta Björe träning och då jävlar ska det gå bra :)

/KÄCK

Tussesnuffsarna

Jag vill uppmärksamma två saker. "Inget min ÄNGEL..:" asså hur naaawigt? Och sen angående tåget. HAN BAD HENNE KOMMA OCH MÖTA HENNE. Asså dubbelnaw på den. Dör. (Jag är inte alls inbjudig med min smiley)

/KÄCK

Lavina

Här är en film som Persson filmat från när vi fick Silvret :) Inte så himla snyggt kanske men hon var så duktig (jag var lite mindre duktig som typ inte bytte galopp och så haha)

/KÄCK

BB-deltagarna

Sipan - Jag gillar inte folk som pratar så mycket blattiska. Sedan leker han så himla smart och bra att prata med och komma med råd. En tönt. (Och gillade INTE när han whineade över Antarktis och snodde cigg)
Annica - Hon är ju typ sötast, men kollar man förlänge ser hon lite konstig ut, men jag gillar henne, hon är äkta. Dock orkar jag inte hur hon beter sig när Marcelo ska förklara att han och Hanna W bara drev när dom "låg".
Hanna W - Asså hon är ju knäpp men hon är underhållande.
Hanna J - Hon är fläskig. Tråkig. Men jag gillar att hon verkligen vågar visa upp sin kropp ändå :)
Tenny - Hatar när han typ tog på Hanna J och lekte att hon ville ha honom. Han äcklar mig samtidigt som jag gillar han.
Jessica - Asså seriööööööööst. Jag hatar henne. Så jääääävla jobbig.
Jimmy - Gillar han
Kija - Hon är bäst i huset, mest underhållning och har huvudet på skaft. Även fast jag tycker hon är lite för självsäker över sitt utseende och att hon ska ha alla killar..
Marcel - Äcklig människa. Men han är ganska vettig ändå. Även fast han är ett svin.
Hanna R - Fulaste jag sett. Tror hon är cool. Flata?
Joe - SLUTA TJATA OM HANNA! Annars skön.
Amandus - Han gillar jag jättemycket. Sötnos.
Camilla - Henne gillar jag också jättemycket. Huvudet på skaft.
Lars - Finns det ens någon Lars?
Marcelo - Kaaaaaaaatt.

/KÄCK

haha so true

Girls will know

/KÄCK

Bajs

Asså jag har inget trääääns till Lavina :( Asså hennes träns är brunt, eller snarare mööööörkbrunt... Men jag vill ha ett eget wuuuuuuuäääääääääää

/KÄCK

hhahahaha


/KÄCK

horsepoweeer

Ååååh jag provade min förbygel på Lavina idag. Den var såååå fin. Passade jättebra till sadeln. Imorgon kommer hon vara så fin, behöver bara ett träns, men hittar inget fint. Får bara köra på något enkelt. Less is more liksom..
Idag tog jag en liten tupplur (tre timmar) på eftermiddagen innan jag åkte till stallet. Pratade med mina bästa vänner, skötte Nareina (hon var sååååå söt), smörjde min grimma och mitt träns, provade förbygeln, hängde med Miranda, satt och snacka lite i cafeterian. Sedan åkte jag hem, och nu är jag här. Har sorterat alla mina lönespecar och bankpapper. Har liksom kvar min första lönespec hahaha, 182:- från skansen 2005 :) Så sött :)

/KÄCK

MIn Fiorelli

Fiorelli väska svart guldFiorelli väska svart guldFiorelli väska svart guldOkej, jag måste säga att bilderna inte gör den rättvisa, ni får se hur underbart vacker den är i verkligheten.
Jag köpte den på Wasséns i Göteborg, den kostade egentligen 999:- men efter rea bara 499:-!

/KÄCK

Gina Tricot (what happened?)

Sitter och kollar runt på webshopar. Nu äre Ginas tur, dom har ju fått in massa snyggt. Och jag har börjat gilla metallic byxor. Sjukt snyggt. Sorry för dom små bilderna men jag orkar inte hålla på med paint..

/KÄCK

Ett gott skratt förlänger livet

Jag tänkte skriva om skratt. Vilka som är mina favoritskratt.
Utan någon speciell rangordning så har vi, Rebecka Persson, Sara Sjöstedt och Rebecca Husberg.
Perssons är kort och koncist. Det är helhjärtat HA HA och sen är det typ som om hon skäms för det (förstå mig rätt för det är typ hennes grej) och så slutar hon tvärt haha. Älskart .
Sara Sjöstedt har ju olika skratt men det jag älskar är hennes halvhjärtade ha ha ha. Då skrattar jag alltid åt henne, låter som om hon bara skrattar för att vara snäll, men hon säger att det är för att hon inte orkar skratta ordentligt hahah.
Och Carlssons. Finns typ ingen beskrivning. Hon skrattar alltid lika mycket, och det är bara underbart :)

/KÄCK

i wish

Jag vill göra en skokategori... Men hur fan ska jag orka föra över alla inlägg som handlar om skor... Orkar. Inte.

/KÄCK

Topshop

Animal Print Bodycon DressZip Back Chiffon Dress by Rare**
Chiffon Twist Front Dress by Rare**Floral Print Playsuit by Rare**
Cutout Shoulder Blouse
Long Spine RingCross Cuff Rings

/KÄCK

Ma girlsss

Jag är taaaggad, faktiskt. Vi (jag, Emma, Sara och Maja, vilka annars :P) ska på fest på Vaxholm (feeeet långt jag vet) hos en tjej som jag och Sara träffade på ULKen och Emma gick med på strömsholm. (Världen är liten) ett tag var jag otaggad för att vi inte kommer hem utan måste sova där, (eller dygna) men nu är jag skittaggad. Nytt folk är alltid roligt :)


/KÄCK

:)

Heej sötnosar. Inatt vare ju jobb som vanligt. Blev så sjukt trött ett tag att jag trodde jag skulle dö typ haha.. Meeen måste berätta om en sak haha. Påväg till jobbet så gick jag förbi en kille, och nivet man kollar ju (som man gör) inget mer med det, MEN sen kommer han typ å ba ursäkta mig. Jag ba Aa? Han ba: jag måste säga att du är sjukt söt. Hahaha asså det här är typ min dröm, men att mannen i mitt liv ska göra det (denna var ingen sån) men han var jättesöt å så prata vi lite å såå. Aa lite smickrad blir man ju :) Sen kom jag hem typ nio? Har kollat ikapp mig på BB. Måste fan göra ett inlägg om deltagarna. Och nu är det snart Ellen. Har dilemma om jag ska dygna till ikväll (då jag jobbar dag imorgon) eller sova några timmar. Vi får se :)
Ni får iallafall en bild på mig och min fina Frida från Berså i gbg. Vi gjorde peace för att vi gjorde det när vi va små hehehehehe

/KÄCK

inte så långt kvar...............


/KÄCK

RSS 2.0