Fääst

2011-06-30_00_59 (MMS)

Fääst


sooool

Heeej bloggen. Inatt började jag jobba tre och jobbade till två :) Och det känns inte ens jobbigt. För jag hade ju Saraaaaaaaaaa :) Efter jobbet gick jag och la mig på klipporna och solade i fem timmar. Grymt skönt. Blev bruuuun :) Underbart. Nu kom jag precis hem och är nyduschad. Sjukt skönt. Har inte duschat på tre dagar. Fresh haha. Funtar på att gå ut ikväll men måste bara övertala Sara. Sebbe verkar ändå lite pepp iallafall :) men nu måste jag powernapa. Puuuurreeeee
(Hahaha sara jag plockade bort fyra "typ" ur inlägget hahahahha)

/KÄCK

SMS-inlägg

2011-06-29_14_27 (MMS)


Middag

2011-06-28_19_35 (MMS)

Middag


Åka båt och bada :)

2011-06-27_15_16 (MMS)

Åka båt och bada :)


Middagsmys

2011-06-27_18_00 (MMS)

Middagsmys


asg


/KÄCK

america


/KÄCK

Idag

Hej sweeties. Idag var jag ju ledig som sagt :) Jag låg och solade på min tomt. Och vet ni vad. JAG SÅG EN ORM! MEN! Jag var inte så rädd som jag trodde jag skulle bli. Jag bara hoppade upp och stog och tittade på den och tvingade mig själv att chilla. Jag ska motarbeta min rädsla här ute har jag bestämt!
Efter ett tag gick jag ner till bageriet och hälsade på Sebbe och Sara och käkade lite frukost. Sen när jag gick in på Ica så träffade jag Johan och Henko och dom tyckte jag skulle följa med och bada så det gjorde jag. Vi tog bilen till ett stället där Adam och Tilly plockade upp oss med båten. Sen åkte vi ut och badade från båten. Kallt men skönt.

Sedan åke vi till Båtshaket och jag och Molly åkte och hämtade Sara, Lina, Johanna och Frida och åkte sedan tillbaka och åt mat och drack lite. Nu är jag hos Sara och vi ska chilla galet :)

Imorgon är jag också ledig :) Skööönt :) Ska bli brun. Har liksom inte hunnit jobba så mycket på brännan men imorgon så :)


/KÄCK

sovaaaaaaaaaa

Heeej buddies :)
Igår efter jobbet gick jag hem och solade lite, sen blev det moln så jag gick in och la mig. Och vet ni vad! Då hör jag att det krafsar under min säng, så jag kollar försiktigt ner under sängen och där springen en fucking RÅTTA på typ ett kilo. (en näbbmus på typ 3 gram men aa). Och jag hatar möss/råttor så jag typ flippa. Men så orkade jag inte flippa så jag skulle fortsätta sova. Och då låter det som om det krafsar I sängen. Då får jag typ panik och springer ut och lägger mig på min filt istället. Och smsar Sara som får komma och ta ut den. Hehe. Och den var ju faktiskt väldigt söt. Men inte i mitt hus. Sen drog Sara och jag typ blundade en sekund. Sedan gick jag hem till Sara och duschade och fixade mig innan jag mötte upp Sebbe. Vi satte oss i seglarbaren och väntade på Malin, Lukas och Annica som kom efter ett litet tag. Vi käkade god mat och så innan vi begav oss mot Sebbes båt för att hämta dricka. Jag fick köra moppe :D Sedan åkte vi hem till Malin där vi fem krökade. Tänk att man kan ha så kul, fem pers i en soffa.

Alkohol <3 haha :) Efter massa kult slocknade vi allihopa där. Imorse körde jag Malin till jobbet (hon har inget körkort än så hon är lite fegiiiiiis :P) och jag gick hem. (Hon bor en bit från jobbet. Asså hon jobbar i kassan på bageriet:)) 

Bara så ni vet så har jag sovit sjuuuukt lite dom senaste dagarna. I fredagskväll la jag mig 22.00 och gick upp ca 03.30. Sedan jobbade jag på dan. Sov från typ 21.00-23.00 och sedan gick jag ju ut. Mellan utgången och jobbet den natten sov jag ingenting. Jobbade klockan 04.00. Sedan idag sov jag inte middag heller. Vi somnade väl typ 01.00 Igår. Var väl vaken ca 35 timmar om man inte tänker på 21-23 sömen :P
Så nu är det dags att sussa.
I miss you all in sthlm :) Falsterbo om fucking 5 daaaaaaaaaaaar

/KÄCK

Hahaha asså nej. Idiot jah är

Hahaha asså nej. Idiot jah är


bajs

Yo bitches. Jag är sämst på att uppdatera ja. Igår var det ju midsommar. Hade bestämt mig för att gå ut. En från stan, Terese var på ön så jag skulle möta upp henne på campingen. Eftersom jag inte hittar någonstans så frågade jag ett gäng smågrabbar (93or. Lammkött<3) om vägen och dom skulle ändå dit så jag gick med dom. Sen fick jag aldrig tag på Terese och hittade inte henne så jag chillade med dom där grabbarna. Vi satt på klipporna och hade det mysigt och skrattade en hel del haha. Sedan kom Terese. Vi fortsatte chilla. Sedan skulle jag möta upp en som jag skulle få dricka av. Mellan det gick jag hem och bytte om för det blev svinkallt och då kände jag hur skönt det var i min stuga. Sen gick jag ut men fick inte tag på han jag skulle få dricka av och bestämde mig istället för att gå hem och sova. Jag var duktigt. Började ju jobba fyra inatt så det var väl bäst så. Idag har jag jobbat. Sebbe var där så hade en skön männska iallafall. Nu ska jag powernapa för ikväll SKA jag supa. Med säbbäää. Ciao
Igår hade jag shorts och idag påväg hem från jobbet den lilla sköna klänningen. Måste liksom ha med mig ombyte till jobbet eftersom när jag går dit har jag typ jeans och två tjocktröjor och när jag går hem blire vaaaaaaaarmt.

/KÄCK

Hittar inte 3s så chillar med några random...

2011-06-24_18_36 (MMS)

Hittar inte 3s så chillar med några random grabs


Jag låste precis in min nyckel till huset....

Jag låste precis in min nyckel till huset. Smaaaaaart


torsdag

Hallojsan ppl. Idag är det ju fint väder. Not. Mötte Sara imorse och tog mig ner till bageriet. Hade en chilldag typ, jag och Sara flummar och Tobbe himlar med ögonen haha. Nämen jag fick lite skit gjort. Sedan gick jag hem i stormen. Ligger nu och väntar på att Anna, nä jag ba skoja, Sara ska höra av sig så ska vi kolla på film och äta godaste mackorna eveeeer. Och så måste jag låna hennes toa för att bajsa. Är sjukt bajsnödig och jag vill inte gå på mitt utedass. (Japp det har jag haha). Nämen ska blunda lite innan hon ringer. Ciao!

/KÄCK

2 pix som inte har ett inlägg

Höhöhöhöhööhöhö
Hahaha asså Hampus är typ världens roligaste människa. Jag kan typ kolla på honom och bara börja asgarva hahaha. Min älskling. Haha

/KÄCK

ziperall

S K Ö N T
den sitter lite konstigt för jag har jeans under...

/KÄCK

Söto

Sötaste hunden som familjen Ekstedt inskaffat
Jag dör vad söt..
Asså jag har typ djurabstinens härute. Direkt jag ser en hund vill jag bara typ springa och hälsa på den och när vi såg hästar blev jag helt till mig haha. Jobbigt. Jag saknar Silja, Pantis och Nareina. :(

/KÄCK

Stugan

Nu ligger jag för första gången i min lilla stugaaaa. :) Den är så mysig. Mitt i skogen typ haha. Inge mer att säga. Jobb imorgon. Först får ni bilder på rummet jag bodde i sen jag kom, och sen bild på stugan och min "tomt" haha :)
Sött va?

/KÄCK

pink

En liten outfit jag hade en dag..
Till det vita converse och H&M by man brillz.

/KÄCK

Fika på jobbettttt

2011-06-22_16_11 (MMS)

Fika på jobbettttt


Vad fan är det för dag?

Jag har typ nada koll på dagarna. Kom på att jag ska flytta till min stuga idag idag (ja det ska va två idag). Idag jobbade jag ju som sagt själv från 3 på natten. Skönt, och gick faktiskt väldigt bra. 6 kom Sara in så fick sällskap resten av dagen :) Nu har jag kommit hem till mitt lilla rum. Måste typ packa ihop lite. Är ju dock inte så stökig av mig så det ska väl gå ganska fort. :)
Senare blire bad med... Gissa vem... Sara såklart hahaha. My only friend :P (aa sara vi är vänner). Jobbar inte natt inatt så kan ju chilla galet ikväll :) Ska fota stugan så ni får se också, och sen måste jag få sladden av Hampus (skinkakiss hahahahhaaha).
P&K nu blire powernap

/KÄCK

Tisdag

Hollaaaa bloggen :)
Började jobba klockan tre inatt med Tobe :) Haha. Gick skitdåligt idag. Men inatt ska jag jobba själv (sicket ansvar ;)) men det kommer nog bli bättre. Efter jobbet kom Sara, Hampus och Eddie förbi och frågade om jag skulle följa med och åka bil. Det ville jag. Vi åkte till massa klippor och picknickade och tog oss över ett djävulsgap :P Ni får film imorgon. Och måste låna en sladd av Hampus så jag kan föra över alla bilder från mobilen. :) Efter picknicken och bilåkandet åt vi hamburgare hos Sara och sedan va vi på Wärdshuset och spelade biljard. Jag och Hampus vann faktiskt sista av tre matcher :P sämsta ever. Men nu måste jag sussa.
Har iallafall haft en grym dag. Har varit sjukt flummig, inte skrattat såhär mycket på länge. Bra väder också. Ibland är livet underbart :)

/KÄCK

Rundtur på ön :)

2011-06-21_15_17 (MMS)

Rundtur på ön :)


Underbart

2011-06-21_13_32 (MMS)

Underbart


På väg till jobbet

2011-06-21_02_50 (MMS)

På väg till jobbet


Godnatt

Kom precis hem från att käkat middag med Sara, Eddie och John Terry ;) haha. Dom är sjukt lika. Jag är jättetrött så jag bangade på att kolla film hos Sara och väljer sängen istället. Ska börja tre inatt. (Har börjat sex dom andra dagarna). Så det är sovdags.
På Wärdshuset. Åt köttbullar, potatismos och lingonsylt <3 Kärlek till den maträtten haha (från barnmenyn haha)

/KÄCK

2 outfits


Orkar inte skriva vart allt är köpt. Klännignen hade jag i lördags. Kavajen på Laroy i onsdags.

/KÄCK

Lördagen

Tänkte berätta lite om lördagen. Jag gick hem och duschade och så och sedan gick jag till Sara och vi käkade kyckling sallad och drack ltie cider och åt lite melon.
Sedan gick vi till värdshuset där Saras kille jobbar. Så hälsade på lite folk (försökte skaffa mig vänner :P) och sedan satte vi oss i sista solen och drack en drink. (Ingen av oss brukar dricka drinkar men det var dags i lördags :))
Sedan gick vi upp och spelade biljard. Sara vann två av tre matcher (jag vann den viktiga då förloraren fick bjuda på en drink). Sedan gick vi vidare till utestället här som heter bakfickan. Det var bra drag, bara att alla var typ 40+ haha. Men jag hade kul ändå. Klockan tre gick vi därifrån, kom i säng vid fyra och började jobba sex. Ni kan ju fatta hur jag mådde. Skit. jag ville bara dö haha. Spydde typ femtioelva gånger. Sedan när jag äntligen fick gå hem sov jag från att jag kom hem (typ tolv) till imorse när jag skulle jobba igen. Haha. Sjukt skönt. Nu väntar jag på Sara så ska vi äta. Ska powernapa lite innan tänkte jag :) Ciao!

Sista bilden, typ klcokan 4 haha.

/KÄCK

dör

Detta gjorde fan min dag :P

/KÄCK

En drink i sista solen

2011-06-18_20_39 (MMS)

En drink i sista solen


:)

Somnade till lite efter att jag bloggat. Vaknade av att Tobbe ringde och undrade om jag kunde ta det sista i bageriet. Vara bara en cross deg som skulle köras och surdegarna. Tog bara 45 min.  Också blir det kanske en liten utgång idag. Jag ska hem till en tjej som jobbar i kassan nu och så ska vi käka och föra lite. Sedan gå till utestället här som heter Bakfickan. Sen får vi se vart kvällen leder. Jobbar trots allt imorgon men man lever bara en gång i livet :) Eller hur ? :) Nu ringde hon precis så ska väl börja röra mig..
Och vet ni vad! Ett i-landsproblem! Jag har ingen hårfön -.- Ska låna hennes men måste verkligen köpa en när jag är hemma i sthlm.
Har på mig min nya svarta långklänning. :) Om ni undrade assååå haha. Orkade inte raka benen.
Tog en liten bild precis. Ser ut som the grudge :)
Tänk på mig inatt när ni sover <3

/KÄCK

Outisland

Hellojsan. Idag var jag på jobbet klockan kvart över sex. Har lite flex mellan 6/7- skönt. Och det tar ju typ en sekund dit så :) Iallafall så var jag där i typ fyra timmar innan jag fick gå. Gick till en strand och solade och läste lite innan solhelvetet gick i moln och det blev skitkallt. Så jag gick till bageriet och drack lite kaffe och åt en croissant. Godaste <3 Och nu ligger jag i min säng och ska powernapa. Sen blire en dusch och sedan om jag orkar så tänkte jag gå en sväng på ön och försöka bli inbjuden till ett grabbgäng hahahaha. Men vi har ett problem! Jag har ingen hårfön! Jag får väl knacka dörr tills jag hittar någon som har :P (bor liksom i en villa med massa rum)
En bild på väg till stranden. Landet <3

/KÄCK

Trööööööött

Jag sov seriöst typ en timme inatt. Gick verkligen inte att somna. Idag åkte jag ju till Utö där jag ska jobba i sommar. Eftersom Tobbe behövde ha kvar två polacker som ska bygga lite kan inte jag flytta in i min söta stuga ännu för Tobbe bor där. Så jag fick ett rum som tillhör Utö Wärdshus. Litet men mysigt. Idag efter jag kommit hit och släpat min suuupertunga väska upp och ner för en fucking jävla backe gick jag till bageriet och började jobba. Kändes riktigt bra att få komma in i ett bageri igen. Nu sitter jag i bageriet och väntar på att några bröd ska bli klara så jag kan få gå hem och sova. En tjej som jobbar frågade om jag skulle gå till "bakfickan". Men icke idag. Kanske om jag orkar imorgon. Måste ju kolla läget här ute. Vill bara ha soooool. Nu har jag iallafall kommit till rummet (jag sparade som utkast haha) och ligger nerbäddad i min lilla sängis :) Godnatt lovers <3

/KÄCK

Nooooooo

2011-06-16_22_48 (MMS)

Nooooooo


Mot utö!

Okej ppl. Imorgon åker jag ut till utö. Men jag har med mig dator med internet så jag finns såklart kvar. Hoppas det blir toppen men jag har nog packat alldeles för mycket haha. Eller jag ska ju faktiskt vara där ända till September som det ser ut nu. 
Nej jag måste packa ner dator så jag vet hur allt ska va. Puss på er <3

/KÄCK

dagen

Hejhopp. Dagens planer ser ut som så:
Nu ska jag kolla på två tv program. Tabathas frisör grej och Ellen DeGeneres. Sedan ska jag gå och se om det finns en klipptid. Efter det köpa klorin och en hårborste, och sedan ska jag till stallet :) Måste packa någon gång också. Åker ju imorgon.

/KÄCK

Varför går jag ut vid såna här tillfällen?...

Varför går jag ut vid såna här tillfällen? Jag är påriktigt dum I huvudet.. betalar 120 spänn I inträde för att sedan dra. Ovärt. Tur att jah bara hann köpa en cider.


Blev en spontanutgång.. Låg I sängen och d...

Blev en spontanutgång.. Låg I sängen och drack kaffe, helt osminkad, men var tvungen att gå ut haha. Sista I stockholm ju! Så fixade mig (duschade och allt) på typ 20 min. Jag är typ superwoman. Kör på kavaj och jeans idag. Känns ovanligt med kavaj men ser faktiskt bra ut :) ni får bild imorgon. <3


en onsdag

Hallojsan mina små vänner..
Dagen började med att jag (vänta ska bara hämta kaffe) (så) och min syrra tvättade kläder. Sedan åkte jag och hämtade mitt internet. Sedan åkte jag in till stan och mötte upp dom fina, Cecilia och Johanna. Vi gick och åt på John Chris. Min favoritsallad <3. Därefter gick jag och köpte en klocka. (Vet att det är samma som din Emelie hehehehe, men den är så fittsnygg)



Sedan gick vi förbi hötorget och jag köpte ett par Brillz.. Typ såna som My och Persson har (A) 60:-
Sedan gick vi till Siba och jag köpte högtalare inför bl.a Falsterbo :D

Sedan gick vi till chokladfabriken och tjockisåt, goooooott.
Det hänger på kontakterna ;)
Och en annan sak! På john Chris köpte jag den här drickan som alla bloggare snackar om. När jag först smakade på den så ba mm den va ju god. Sedan efter typ en klunk till blev den uuuschibuschi. Den var söt och så var det liksom geleklumpar i. DISS!¨
OCH OOOOOOOOOOOOOOOOMG. JAG SÅG DESSIE PÅ STAN. HUR COOLT LIKSOM...

/KÄCK



Normala brudar...

Igår på väg hem från stallet åkte jag till Donken och köpte mat. Sjukt gott. Fick typ hur mycket som helst för 43 kronor. En hamburgar, 4 nuggets, en liten cola och en liten pommes. OCH minimorötter! Amagad haha :) Aja jag chillade galet innan jag fixade mig och åkte mot stan för att möta upp tha Sjöstedts. Och såklart var deras tåg sent... Tillslut kom dom iallafall och vi åkte mot Gullmars. Och vet ni vad folk gjorde vid bussen? Dom köade. När det var 7 minuter kvar hahahaha. Jag, Emma och Sara blev helt förundrade men ställde oss snällt i kö haha. Vi kom tillslut till 3s där det var trevligt folk i ett partytält. Vi körde lite lekar innan vi skulle gå och ta sista bussen hem. Som vi såklart missade haha. Så vi stod där asslänge och fotade massa självutlösar foton. Sen tog mina batterier slut -.- Jag som nästan alltid har med mig nya :( Iallafall så satte vi på musik istället och började dansbattla hahahahahaha. Sedan sjöng jag och Sara en fin duett........ Sen tog vi taxi till tyresö centrum, sedan buss till sergel, och sen buss hem. Sen däckade jag. Nu håller jag och syrran på och tvättar och sen ska jag få träffa min älskling Cissi (och kanske Johanna :))
Ni får lite bilder :)
Haha älskar bilderna. Det var en vi ba: SE UT SOM BLOMMOOOOR! Haha och sedan tar vi självmord haha. :)

/KÄCK

kärlek till henne

Otilia Kjulsten.
Remember her!

http://www.youtube.com/user/ottiliak
(jag har typ stalkat henne haha)
/KÄCK

Söta

2011-06-15_02_25 (MMS)

Söta


På väg hem

2011-06-15_02_24 (MMS)

På väg hem


Liam O'donnell

När jag var i London och vi var hemma hos en kompis till Rebecca så satt dennes rumskompis och kompisar och sjöng. Och OMG vad bra dom var. Heeelt underbara. Hon var helt awesome, och han också. Speciella röster så jag bara satt och rös. Filmade lite men dom blev inte så bra.
Han heter Liam O'donnell. Hans band Various Cruelties. Hon heter Otilia, efternamn vet jag inte men ska ta reda på det. Jag är typ kär i henne... :P

/KÄCK

Andreas Wijk

Asså jag orkar inte med honom. Han är ju påriktigt värstsa tönten. Han är en sån där kille som verkligen är medveten om att han ser ganska bra ut. För sååå snygg är han inte. Okej om man ser en bild med asså när man kollar länge. Nonono. Och måste han stå och gapa som en efterbliven babian på varje bild? Nej usch.
Diss

/KÄCK

awtfitt

Tröja & jeans är från London (jeansen är wunderful)
Väskan är Lakeys (A) Hon har min i London haha.
Skorna är Converse
Brillzen jag hade är mina svarta prestige-wannabe-rayban





/KÄCK

K ä r l e k

2011-06-13_19_12 (MMS)

K ä r l e k


Dagens

Jag och syrran köpte pastasallad på Ica och gick med Silja och la oss vi lötsjön.. Tänkte sola men det var skitkallt. :( Sedan gick vi hem och på vägen in i en djuraffär. Kollade efter ett halsband till Silja men ska nog vänta lite. Men Silja fick ett grisöra och blev helt tokig haha. Sen bar hon det hela vägen hem (från tulerondellen och hem). Sååå söt. Hon har nog aldrig burit något i hela sitt liv..

Tröja - Stadsmissionen
Bikini - H&M
Shorts - London
Och röda brills och bara ett par vita tygskor






/KÄCK

tråk

1. Höger eller vänsterhänt? Höger

2. Humör just nu? Nöjd med livet

3. Favoritgodis? Nötcreme

4. Är det något du absolut inte äter? Tror faktiskt inte det.

5. Kläder just nu? Linne och shorts

6. Musik just nu? Nada

7. När åt du senast? Nyss, apelsinkrokant

8. Vad sa du senast? Godnatt till syrran

9. Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja? Oj, vene

10. Fisk eller badkruka? Fisk

11. Favoritfärg? Grön

12. Saft eller alkohol? Godast - Saft, Roligast - Alkohol

13. Längd? 167 cm

14. Hur många kuddar sover du med? 4 vanliga och 2 prydnads. Dock har jag inte alla under huvudet :P

15. Favoritväder? Sol men inte föör varmt

16. Om du var fast på en ö, vilka tre saker skulle du ta med? En båt, picknickkorg och bensin. (Tråkig människa)

17. Spelar du något instrument? Kan spela blockflöjt och piano

18. Morgon eller nattmänniska? Natt

19. Sparare eller slösare? Går jämnt ut

20. Det bästa du vet? Skratta, dricka kaffe, rida, kröka, festa, dansa, chilla (ska man fortsätta?)

21. Bästa film just nu? Pearl Harbor always

22. Kommer du ihåg din första kärlek? Aa

23. Gillar du henne/honom fortfarande? Nej haha

24. Ser du på kärleken som ett misstag? Nej

25. Hur många barn vill du ha när du blir stor? Tre

26. Framtidsplaner? Öppna bageri.

27. Bio eller promenad? Bio

28. Glasögon, linser eller inget? Inget

29. Teknisk eller oteknisk? Den mest tekniska i familjen...

30. Är du kittlig? Beror på vem det är som kittlar.

31. Snarkar du? Jag har hört rykten om det. Men tror det ibland..

32. Rädd för insekter? Typ ibland

33. Äckligaste insekten? Fästingar

34. Musikstil? Ganska blandad. Dock icke techno och sånt skit

35. Lyckotal? Har inget speciellt men

36. Favoritfilm genre? Romantisk och komedi

37. Bästa bok? Bortom stjärnan

38. Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Trolla

39. Chips, morötter eller godis? Godis

40. Pizza eller hamburgare? Donken annars pizza

41. Sport, a-ekonomi eller barnprogram? Barn

42. Namnsdagsdatum? 18 augusti

43. Har du någon flickvän/pojkvän? Nope

44. Tänker du någonsin pierca dig?

45. Födelsedag? 14 september

46. Favoritchips? Sombreros eller jordnötsringar. Om det gills

47. Tatueringar? Nä men ska

48. Stökigt eller välstädat? Välstädat

49. Gungar du på stolen? Lite ibland

50. Hur många syskon har du? Två

51. Har du utövat någon sport? Ridning innebandy

52. I julklapp önskar jag mig? Pengar?

53. Senap, ketchup eller inget på korven? Ketchup

54. Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungyjump? Kanske

55. Vilken hand håller du gaffeln i? Höger om det bara är gaffel. Vänster om jag har kniv också

56. Anser du att man får skylla sig själv om man slickar på en lycktstolpe på vintern? Aa

57. Vad hänger på väggarna i ditt rum? Foton

58. Vilken färg har du på tapeterna i ditt rum? Vita

59. Pasta, ris eller potatis? Pasta

60. Vilket är bäst -julafton eller din födelsedag? Jul

61.Ljust eller mörkt bröd till frukost? Funkar både och

62. Vilken läsk är godast? Cola

63. Vad gör du helst? Se vad jag gillar att göra

64. Bästa raggningsrepliker? Har en heeel del ;)

65. Hur många husdjur har du? 1 katt och 1 hund

66. Bäddar du din säng? Ibland, oftast

67. Bor du själv eller tillsammans med någon? Mamma, syster

68. Är du allergiskt mot något? Nej förfan

69. Är du mörkrädd?

70. Är du religös? Nej

71. Släpar du fötterna efter dig? När jag har tofflor hemma

72. Vad är du mest rädd för? Ormar

73. Städar du ditt rum själv? Ja

74. Hur ofta städar du? När det är stökigt

75. Skulle du käka upp en snigel för 100 kr? Kanske om den serverades friterad på en fransk restaurang, annars inte. (hehe snott svar)

76. Är du rädd för blod? Nej det är jag inte.

77. Skulle du kunna tänka dig att bli vegitarian? Nej förfan

78. Saltar du på maten? Om den är osalt.

79. Favoritkaka? Chokladkakan vi har recept på

80. Kan du sjunga? Inte spppp bra. Men lite


/KÄCK


Never say never

Såg precis Justin Biebers film Never say Never. Asså jag grät typ med jämna mellanrum och herregud den var braaaa. Och nu är jag typ kåt på JB och Jaden Smith. Lammkött <3

/KÄCK

My man


/KÄCK

:)

Haha vi var tydligen ett fint par :P
(Och nej jag ska inte kyssa honom på första bilden. Jag säger typ att han är för ful för att vara med på bild och så håller jag för hans ansikte hahaha)
Erkänn han är lik Menzas pojkvän..

/KÄCK

haha

Bästa från London:
Madde kommer hem från balen och pratar om en kille.
Han kom och tog mig bakifrån.
Hahahaha och sen ba: Han va mitt fylleragg hahahahaha.
Sedan en som Lakey precis kommenterade hahahahaha som bara vi kommer förstå hahahaha.

2 for 2, 2 for 1 NO 2 for 2 pounds.
Hahahahahhahaa underbart

/KÄCK

Shopping

Jag har äntligen tagit mig i kragen och packat upp allt från London. Och för eran skull har jag fotat allt :)

Mina skoooor <3 Asså dom två översta. To die for - Deichman - Primark - Ringfetish
Älskar klockan - Vet inte riktigt varför - sweet - Alla mina ringar <3
Supersköna trosor - Tänkte detta till min nya klänning men helt fel nyans - Primark - Älskar shortsen.
Primark - Primark - Lite andra färger än vanligt :)

Asså alla bilder som kommer nu är typ cp hahaha. Asså jag orkade inte byta bhar och grejer och sen hade jag helt plötsligt inga byxor hahaha. Ursäkta mina sexiga trosor...
Okej måste förklara om vissa grejer. Typ shortsdressarna. Är ju inte riktigt min grej men blev lite kär. Sååå  sköna. Sedan den långa byxdressen :D SÅÅÅÅ SKÖN. Asså jag tänker mig mysa i hemma inte ute haha. Älskar kjolen också. Och den är i exakt samma blå som mina blåa högklackade. Loooove it !
Och jag kan nog möjligtvis vara den fulaste människan någonsin ibland :P Asså när jag kollar till vänster kollar jag på tv. :P Och näst sista bilden fick en tjej skitkonstig present haha.
Any questions?

4 par skor
2 väskor
8 ringar
1 klocka
1 halsband
10 trosor
5 shorts
5 mjukisshorts
1 skärp
3 byxdressar
1 bhgrej
1 kjol
1 kofta
5 blusar
2 linnen
1 klänning
4 par skor
2 väskor
8 ringar
1 klocka
1 halsband
10 trosor
5 shorts
5 mjukisshorts
1 skärp
3 byxdressar
1 bhgrej
1 kjol
1 kofta
5 blusar
2 linnen
1 klänning
Räknade precis ihop kvittona och det landade på ca 7000 kronor :D Jag som trodde typ 10 lax haha. Vad bra

/KÄCK


just some pics

Jag och min kompis..........

/KÄCK

Sillewille

Hur söt? :)
(Känner att det är lite bloggning idag...)

/KÄCK

Dagens bild

Hahahahahaha Anton, My och Moa. Klockrent.

/KÄCK

Brillz

Jag är ju helt beroende. Så ska visa alla. Först tänkte jag fota alla på. Men efter att jag såg den första bilden:
Så skippade jag det. Men här kommer dom.
Turk affär - Prestige - H&M

Ur och Penn - Hittade... - H&M


TopMan - Prestige - H&M Men




/KÄCK

Långklänning

Klart att jag hakat på trenden. Jag är ju en geek. Men älskar den.
Klänning - New Look
Brillz - Prestiga
Sandaler - Din Sko






/KÄCK

sexy sistahs

Man är alltid så sjukt kattig när man går ut med hunden..

/KÄCK

London

Liten bildbomb från London. Haha la typ bara upp dom bästa fotona. Men måste typ förklara alla för det är massa internskämtsfoton haha.

Jag och Lakey första kvällen vid London Eye
Jag vid Big Ben. Turist..
Thorpes Park. Asså det där är den bästa karusellen ever! Och på bilden är det min Gullis!
Jag och sötaste Malin fightade. Klart som fan att jag vann!
Jag och Gullis i den där sjuka karusellen. Ni ska se mitt ansikte i närbild :P
Schysst bränna ;)
Jag och Pernilla hos Elsa. Hade sjukt kul med Pernilla, Malin och Bus. Vi garva typ sönder.
Pernilla (hon pratar norrländska! haha underbart), jag, bus och Malin
Jag kunde köpa alkohol :O Typ enliters flaskor. 23 kronor typ :O Sjukt
Pigg tjej dagen efter... På starbucks.
Efter att Lakey ridit. Asså det var sjukt kallt och jag hade bara shorts så jag fick ta vad jag kunde få hahaha. Så jävla ful. Och det roliga är att jag gick sådär också :P
HAHAHAHAHA veckans bild. Underbar. Kolla mig i bakgrunden. Ser ut som en jävla tant hahahaha. Vi dog typ för den här.
Lite nattkrök.
Hahaha asså  jag orrkar inte ens förklara. (Lakey trodde att vi inte skulle komma med...)
HAHAHAHAHA den här är också skitrolig. Kalle kom på att han tappat sina glasögon och det var skiiitmörkt ute. Så jag började fota marken för att hitta dom. Men det gjorde jag inte. Men sen gjorde Lakey det ändå och då kollar hon på bilderna på kameran och ser att jag fick med dom hahahahahaha. Okej typ bara vi som tycker det är kul :P
HAHAHAHAHA. Vi satt på planet och Lakey skulle skaka sin flaska och så var korken av hahahaha. Så jag fick allt på mig. Dog.
Underbar vecka. Tack älskling <3
Och tack Malin, Pernilla, Bea, Oliver, Gullis, och Kalle :) Och familjen Lakey såklart :)

/KÄCK

Moster <3

Grattis min älskade moster <3

/KÄCK

:)

Shulululu. Igår var jag, min syrra och min mamma hos min moster. Sedan bestämde jag mig för att gå ut. Så jag hookade med Emma, Maria och Carro. Härligt att träffa dom igen. Var alldeles för länge sen. Vi gick iallafall till Hellströms och sedan efter det 54an. Hade skitkul. Idag är jag inte bakis! Kors i taket.
Bara schleten.

/KÄCK

Hej jag heter Ellen och jag har världens s...

2011-06-11_21_23 (MMS)

Hej jag heter Ellen och jag har världens största finne.. :(


Dagens bästa. Jag och min syrra dog. Vi p...

Dagens bästa. Jag och min syrra dog. Vi pratade om att min katt hade fångat en mus. Jag: Var det en råtta eller en mus? Mamma: Nej, hon äter inte mus. Hahahaha dör


Sötooo

2011-06-11_15_59 (MMS)

Sötooo


omg alan

Asså kolla första hästen i klippen. Ser helt sjukt ut. Stackars dens framben...
Och asså i andra klippet. Jag tycker det ser jättehemskt ut. Jag bajsar typ på mig. Inte kul.

/KÄCK

Peter

Igår åkte jag och Lakey till stan, mötte upp Sara och sedan åkte vi till Enskede Gård. Vi pyntade flaket och sen var det dags för My och Carlsson att springa ut :) Sedan åkte vi flak och det var feeeett. :) Sedan åkte vi hem till My och duschade och grejer. Var sjukt äcklig. Sedan var det hennes mottagning, och sedan gick gänget över till Carlssons mottagning. Där krökade vi lite. Sedan åkte jag och My och en kille in till stan och mötte upp Mys brorsa och hans två kompisar. Vi krökade mer och sedan åkte vi till Solidaritet. Lyckad kväll :) Sedan tog jag bästa bussen hem och däckade. Idag åkte jag först och lämnade mamma på mottagning. Sen åkte jag hem och chillade tills Maja kom och vi åkte ner till stallet. Först i markarbetesgruppen fick jag Tori. Vi hoppade och det gick jättebra. Sedan fick jag hoppa istället för Amanda och då fick jag Petter :D Har inte ridit han på tusen år och har bara ridit honom en gång. Och så fick alla i hoppgrupperna välja inne eller i skogen. Jag tog inne eftersom det bara var jag och Emma som ville det. Grymt skönt att vara två. Och det gick jättebra. Han var tillochmed lite fin på framridningen :) Och han var underbar att hoppa. :) Sen åkte jag och Maja till Ica Maxi. Sedan åkte jag hem och duschade och sedan hämtade jag mamma :) Nu chillar jag galet. Väskan är fortfarande ouppackad. Men det får bli imorgon  :)

Har två filmer från idag på min mobil men vi tar dom imorgon :)
Så istället får ni en bild på my love haha :) Så söt



/KÄCK

starbucks

Min fina nya kopp :)

/KÄCK

Frukost :)

2011-06-07_10_33 (MMS)

Frukost :)


Snygg outfit.. Ska köra mamma till en mott...

2011-06-10_13_51 (MMS)

Snygg outfit.. Ska köra mamma till en mottagning. Sen hem. Sen stall


dagens bild


/KÄCK

Jag är söt i stallet

/KÄCK

..

Home. Orkar inte blogga. Ska sova. Jag har köpt världens finaste skor.
Ciao

/KÄCK

London

Yeeeah. Im in London. Och jag har varit här sedan igår :) Sweet. Igår mötte Oliver och Rebecca mig på flygplatsen. Sedan åkte vi hem och bara lämnade av grejerna och bytte om och sedan åkte vi och mötte Lakeys kompisar för att äta middag ute. Åt en cheeseburgare. Gööött. Sedan åkte jag Lakey och Oliver (han pratar skånska!!!) och kollade på London eye och Big Ben. Sweet. Sedan åkte vi hem, jag fick träffa Madde. Vet ni hur stor hon har blivit? Asså inte fet liksom men låång. Hon har växt om mig. Och så kom hon hem från bal och hade klänning och klackskor. Herregud man känner sig gammal. Iallafall så somnade vi ganska sent. Men sedan var det dags att gå upp tidigt för att möta upp lite folk för att åka till Thorpes park. Ett stort nöjesfält. Typ åttiotusen gånger större än grönan. Och shit vilka karuseller. Och Lakey åkte allt! Det var awesome. Orkar inte beskriva mer men ni kan kolla här (http://thorpepark.com/) . Asså stealth var den bääästa karusellen ever. Men jag har ont i halsen nu eftersom jag alltid skriker som en stucken gris.

Men nu är det dags att chilla lite innan vi ska fixa oss och dra och äta och sen åka hem till Elsa och hänga typ.

Ciaaoo! Eller byebye kanske man ska säga.



/KÄCK

Min väska är redo för shopping :D

2011-06-03_12_41 (MMS)

Min väska är redo för shopping :D


Godnatt

Tänkte bara säga godnatt :) Imorgon blire upp tidigt för att tvätta. Och fixa klart tårtorna. Sedan åker jag till Londoooon. Måste ta flygbussen eftersom ingen kan skjutsa mig :(
Menmen..
Puuusss

/KÄCK

Booboo

Tjusan :) Just nu håller jag på att bakar. Går faktiskt toppen :) Idag kom ju Maja hit. Men eftersom det var sämst kvalite på RRH så bestämde vi oss för att kolla på Harry Potter istället :) Bästa. Mitt i allt blev vi godissugna så vi drog på oss foppatofflorna och tog min fina nya cykel till bästa Vi. (affären) Maja trampade på och jag satt och chillade. Vi köpte chips, cola, halluomi, godis och mjölk. En salig blandning haha. Sedan kollade vi klart på Harry och sedan drog Majsan hem.
Här är en liten låt tillägnad Maja <3

/KÄCK

Tiotusen röda rosor

Vill jag idag ge till Amanda Sjölander.
Som jag säger om många som får rosorna (A) så är inte jag och Amanda så jättetajta. Men oj vilken härlig brud. Finns inte så mycket mer att säga.

Eller just det. Att hon typ är världens snyggaste människa också :)
Jag bjuder på typ den enda bilden som vi har tillsammans haha :)

På läktaren:
Isabelle till My: Våra biljetter är skiitfina.
Amanda (tyst): Ååh är dom?

Hahahahahaha ingen kommer fatta det där men Amanda gört iallafall hahaha. Bästa. (Jag älskar internskämt)

/KÄCK

Ojoj

Igår var vi ju på Sabinas mottagning. Jättetrevligt. Skitgod mat och gratis fylla :) Älskart. Haha. Sedan skulle vi dra till Laroy. Sjukt lång kö. Vi stod där ett tag men sen tröttna jag. Träffade ett gammalt ragg och vi drog hem till mig istället. Spelade typ kort ett tag och drack en varsit 2,8 haha. Sedan så låg vi ju såklart. Och efter så gick han på toa och när han kom tillbaka så ba: Eeh asså det är lite pinsamt. Jag vet inte om du har fått mens eller min sträng har gått av.

Hahaha så jag går till toan men jag har ju inte mens längre så förstod att det inte var jag. Så går jag tillbaka till mitt rum och tänder och då är det värsta fläcken i sängen haha. Och jag ba: Men guuuud vad coolt. Nu kan jag checka av det på min to-do list haha. (Jävla tur att det hände med mig och inte någon lättgenerad tönt haha) Så jag ba garva, så vi bädda rent och sov. Imorgon drog vi oss lite, sen skulle han iväg och jag tog tag i mitt liv och gick och handlade. :) Nu väntar jag på att Maja ska komma så vi kan kolla på Red Riding Hood. Om hon inte glömt mig :)

Haha ursäkta för bilderna men jag fick faktiskt lägga upp dom haha. :) Värsta stänket hahaha. Jag lekte typ csi och ba: men det kan inte va när jag sög av för då hade jag fått i fejset (najs liksom haha), och med tanke på stänket måste det varit... blablabla höll jag på :)

Och alla som säger att jag är störd hela tiden. Liiiite ibland kanske (A)

/KÄCK

batman

Tröjan är min älskade systers. I love it!

/KÄCK

häj

Inget flak men jag taggar till Mys flak nästa vecka :D Kommer bli awesome. Stackarna idag fick vänta på flaket flera timmar. Men när dom väl va på var dom pepp. Hoppas bara musiken kom igång :)
Nu ska jag nog powernapa lite. Sedan duscha och fixa mig för mottagning och sedan utgång. :)

/KÄCK

utspring

Idag tar min älskade vapendragare Sabina Asplund studenten :)
Så ska snart börja ta mig i kragen och fixa mig lite. Hon hade skrivit 12 på eventet så här är jag vaken i onödan. Kunde dessutom inte sova inatt. Tror jag somnade typ 4-5. Inte kul.

Jag ska dock inte åka på flaket :( Blev lite ledsen i ögat haha. Men man kan ju hoppas på att hon är så packad så hon ba: Ellen schka meee. Höhö (A)

Sen ikväll är det utgång. Är inte jättepepp menmen..


/KÄCK

RSS 2.0