Underbart ur ponnyakuten <3

Del 4.
14.59, mannen dom cyklar förbi i reflexväst hahahaha. Det är ju så mörkt också...

/KÄCK

liten update

Har varit sämst på att uppdatera i helgen. I lördags då körde jag och pappa i fyra timmar. Gick bra. sedan lockade jag håret och sminkade mig och for till Rissne där jag mötte upp empandempan. Vi åkte till Sjöstedts där det var god mat och trevligt sällskap. Jag Emma, Fanny och Sarre drog till Entourage. Söp och dansade. Drog med Fanny vidare till Lobby. Drog på efterfest åt helvetet. Dan efter hade jag ponnyridning med My. Tjänade in 65 kronor. Värt. Hem och däcka. Idag jobbade jag dag. Ok. Sedan hoppade jag Challe som hade adhd. Nu har jag duschat och ätit JÄTTEMYCKET: :)
Nu Ponnyakuten :)
Bilder kommer

/KÄCK

Vi ska åka bilfärja :D

2011-01-29_13_43 (MMS)

Vi ska åka bilfärja :D


bye

Övningskörning nuråååå :)
Drömde inatt att jag körde skitdåligt. Kraschade i ett dike. Skitläskigt.. :O

/KÄCK

j

Ja hallåja. Jobbade men George igårnatt. Sista :) Skönt och tråkigt. Åt lite frullbert på jobbet innan jag drog hem. Pratade lite i tele med Johanna och tog en dusch innan sängen. Väcktes av Johanna. Vi åkte till gamla skolan och hälsade på. Sweet :) Sedan åkte jag till stallet. Chillade lite med Emelie. Gick lite med Nareina. Sedan red jag på Laguna. En ny favorit :) Åt sedan lite toast och sallad och sedan var det dags för hoppning på min prins Salvador. Som typ hade cpdamp. Men jag tycker jag skötte det bra. :)
Imorgon kommer pappa hit elva så ska vi övningsköra. Först till jobbet för lite fika och hälsa på fina Jossan. Sedan ut till Resarö för att kolla upp Siljas knölar. Sedan hem och fixa mig, ska locka håret och sånt skit. Sedan ska jag och aaaalla brudar till Sjösteds place för middag, alkohol, spel och skratt och sedan blire utgång :)

/KÄCK

Bild tagen i veckan.. Började med converse...

2011-01-25_17_32 (MMS)

Bild tagen i veckan.. Började med converse för att det var varmare och jag kunde se marken. Det ändrades ju snabbt.. -.-


ge mig lite H&M

Asså jag måste shoppa! MÅSTEMÅSTEMÅSTE ha alla nya sommar och vår grejer!!!

/KÄCK

hj

Det är alltid så jävla svårt för mig att ta mig till stallet. Jag älskar platsen, men jag hatar att åka dit. Ge mig det där jävla körkortet. Inatt jobbade jag och George. Gick skitbra. Min chef hjälpte till lite! Hallelujah haha :) Så vi jobbade inte över något.
Sedan inatt så hade jag adhd för en bulle ramlade ner på golvet. Så jag typ lackade och skulle sparka på den för att den var så jobbig. Då sparkar jag in i en bänk med foten. Gjorde skit ont.
Aja, ska väl dricka upp kaffet och röra mig. Får nog sköta my love efter min ridning idag :)
Min vackra springare på sommarbetet. Hon ÄR guldig!

/KÄCK

Sötnosar!

Torrebecca ([email protected]) om d a m p:
Great page I will be a return visitor!


Gunnarvanessa ([email protected]) om Tiotusen röda rosor:
I came upon this site a while back, I love it. It is great for anyone who interested in this subject. It is in my favorites. Thanks, you done a superb job

Asså hallå vad söta alla äääär. AJ LAV JO! (I love you)

/KÄCK

låt mig dööööö (nej)

Idag är en dag då jag verkligen inte orkar åka till jobbet. Det brukar kännas chill att åka till jobbet men nu vill jag bara ligga här i min säng och kolla på tv och dricka kaffe eller te. Men icke. Om tre minuter måste jag gå..
Aja, blir ju en feeeet lön efter den här månaden. Det är ju fett. Måste shoppa då.
My baby, du hänkar va :) Får lön den tionde. Så efter det någon gång :)
Puss alla katter.

/KÄCK

?

megan fox om Hahahahahaha:
han hade säkert tröja under skjorta och keps med kort skärm, därför han wajna. asså hur skriver man det där ordet? haha dör
Hahahahahahhaa jag har typ undrat tusen gånger. Kan någon hjälpa mig?
Whyna, whina, wajna, waina, ??

Update: Har kollat upp detta och det heter whina! :)

/KÄCK

Hahahaha min nya idol (Inte sabina)


/KÄCK

at the toalett

Vet ni vad jag gör nu! Sitter och bajsar. Atm! Jag har ju en BÄRBAR. Så nu kan man bajsa samtidigt som man bloggar. Fett va? Har ju alltid haft en stationär så det här är så jävla coolt. Har typ femtioelva tusen inlägg på bloglovin som jag tänkte gå igenom innan jag åker till stallet. Blir sent till stallet idag. Men ska ju ändå va där till åtta :)
Blir en bild på mig och Sara för att vi båda gillar att bajsa :)

/KÄCK

hehe

Har ni tänkt på att man typ inte har några kompisar utanför stallet?
Tystnad...
Asgarv..
Hahahaha jag sa det när vi satt i stallet. Alla blev tysta och kollad på mig och sedan brast vi ut i gapskratt. Hahaha men asså jag har ju kompisar men jag menar att typ alla är i stallet. Hehehe :)

/KÄCK

kåt-brud.se

Hahahahahahaha jag höll på att dö. "Vafan så har han låst" (bloggen asså.. Favvobloggen är låst igen -.-)

/KÄCK

nm

Mudde gav mig tips om länken så nu är det fixat :D Och har typ fått sjuttiofem kommentarer på ett inlägg haha. I like :)

/KÄCK

:O

Omg hittade paradise Linas (haihaiii) blogg :')
--> http://linahellqvist.blogspot.com/ <--

/KÄCK

:'D

Ooooomg min favoritblogg har öppnat igen :') Kollakollakolla. Länken är mellan pilarna. Fattar fortfarande inte varför
dom blir osynliga.. --> http://classe-kinzakenza.blogspot.com/ <--

Nu dricker jag kaffe och äter vindruvor och ska såsmåningom bege mig till stallet :) Sedan jobb :)

/KÄCK

Lässvårigheter?

Postat av: Sara the king
Hahahahha jag är typ nykär i ponnyakuten och jag är så jävla efter. men hur kan du inte tycka om dendär Nicholai? Jag ÄLSKAR Nicholai han e så jäääävla skön
Om Underbart ur ponnyakuten<3

En fråga bara. Vart i inlägget skriver jag att jag inte tycker om Nicholai? (:

Nej nu måste jag verkligen sova. Har jobbat inatt :)

/KÄCK

retard

Hahahahaha måste berätta roligaste som hände idag. Jag och Emelie var på väg till Huvudsta och sen när vi skulle gå genom spärren ner till tunnelbanan så gick jag bara (utan att dra sl kortet) och ba: Men gud den är trasig, för den stannade. Så jag prövar nästa å ba men guuuud vad konstigt. Samtidigt börjar typ Emelie dögarva. Och jag prövar nästa i hopp om att den ska funka. Men nej, den stannar också. Så jag tar nästa och den stannar och Emelie står på andra sidan och typ dör av garv å ba: Du kan ju inte bara gååå. Och jag ba: Men jag provar sista. (Nu börjar det komma folk upp från tunnelbanan som kollar lite konstigt på oss..) Och ba: Men guuuud alla är trasiga. Åå Emelie fortfarande dögarvandes och ba: Du kan ju inte bara gåå (och jag ba vafan gaggar hon om). Så hon bryter typ spärren så jag kan gå.. Sedan kommer jag på att man måste ha busskort hahaha och bryter typ ihop av garv. Så jävla efterbliven hahaha. Hur lyckas man liksom? Glömmer bort att det behövs ett busskort hahahaha..
Jag och fina Empadempa hos Sjöstedts. :) (Spana in krall-armen ;))

/KÄCK

Hahahahahaha

bloggskrinbent om ogillar starkt:
Hej! Jag tycker synd om dig. Det är tråkigt att du inte upptäckt än att ingen vill läsa din blogg, du länkar ut den som att det vore en stor blogg och jag är ledsen att behöva säga det, men det kommer du aldrig prestera. Sluta vara en wannabe och finn ditt riktiga jag istället för det är väldigt falskt. Jag hoppas att du läser det här och verkligen tar till dig :)
IP: 217.21.232.208


Hahahhahahhahahahaha jag dör. Och det här är då någon av mina vänner på facebook eftersom jag la upp den där häromdan och den skriver "du länkar ut den".

Hahahaha asså herregud. Vilket liv vissa har. Dör haha

Nej förresten. Tar åt mig fett mycket. Fett ledsen nu. Gråter.

/KÄCK

ogillar starkt

skjorta över tröja
keps med kort skärm

irriterande..

En sak jag hatar i filmer. När någon typ köper mat. Äter en tugga och sen går. Var nyss en i Step up 2 (yes jag fortsätter) som hade en hel oöppnad dricka och lämnade den på bordet. Waaaaaaste..

/KÄCK

kåt

Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Channing Tatum är så jäääääääävla sexig. Jag håller på å dör här i min säng när jag kollar på Step Up 3. My kind of guy.

/KÄCK

Underbart ur ponnyakuten <3

- Från 09.18 i Ponnyakuten del 3 hahahahahhahaa dör.
Bögunge.

"Neej. Lilla, Fialotta" hahahahaha
- Nicholai. Hahaha skryter som fan. Skön pojke. Han är typ Jacobs största idol..
- Från 10.00. När dom fikar, Jacob har inget glas: "Men jag tar en ny, jag är väl inte fattig". Hahahhahahahahaha
- Liza. Är nog min favvo. En liten fjorre ;)
- Sofie. Också tung brud. Social. Det gillar vi.
-"Det där är ingen nalle. Det är Tobbe. Han heter det.". Så står det Dressyr på den babyblå tröja. Solklart framtida bög..
-Stackars coolingen Liza som får sova med flaggstången/tönten/rödhåriga..
Love iiiiiiiiit!
/KÄCK

haffa?

Senaste som försökte lägga till mig på facebook.
Hur faaaan hittar dom mig?
Dimitris Kalogirou

/KÄCK

skön jag är

Gick inte att skicka bilder. Så skulle prova. Skickade min favvo ;P

/KÄCK

http://kaeck.blogg.se/

206 inlägg på bloglovin. Kvällen är räddad :D

/KÄCK

Söndag

Lite segt på jobbet. Kom inte hem fören klockan sex. Så hann sova tre timmar innan det var dags att bege mig till stallet för lite Sthlmscup på min finaste prins Ravell. Jag tyckte jag skötte det bra. Bara att mina händer var åt helvetet. Men vi vann iallafall :) Pernilla fick silvermedalj :) Sedan fick jag skjuts hem av Camilla. Danke :) Duschade och fixade mig lite innan jag och mamma körde och lämnade Silja och sedan åkte till Katarina, Manne och Mats där det var födelsedagsmiddag för Manne. Träffade kusinerna också. Sweet. Körde sedan till IcaMaxi där vi handlade innan vi åkte hem igen. Ska ladda upp filmen från idag nu så får ni se :)
P&K

/KÄCK

Afrika

Har fått inbjudan från Jesper (som jag praktiserade hos på vår gård :)) att se hans bilder från när han och hans fru var i Afrika (dit dom åker ofta :O skitcoolt). Tänkte visa några av alla underbara bilder. Älskar surikaterna :D
Btw så älskar dom min blogg ^^ hihi :)


Hej Fröken Käck!
Glömde att berätta om hästarna på ett par bilder, det är nämligen Afrikas enda vild hästar.
Hästarna häckar en bra bit utanför Luderitz Namibia i Namibiöknen, dom trors ursprungligen ha tilhört den Tyska kolonial makten på slutet av 1800 talet men slet sig och bildade olika flockar som betar i den magra Namibiöknen.
Surikaten slog följe med oss när vi en morgon skulle gå  en 5-6 kilometer innan solen blev för stark.
Han följde oss som en hund i ca 3 km men tröttnade och la sej platt framför mina kängor.
När jag böjde mej ner för att klappa lite så kramade han om min arm och ville bli buren.
Jag fick bära honom i ca 3 km....
Det gjorde inget ty han var väldigt lätt och väldigt kramig.
Jag har även film sekvenser på iphonen som jag kan visa när vi förr eller senare ses.

Vi hörs och kör försiktigt
Jesper

Nya modet. Toffsfrilla

2011-01-22_17_04 (MMS)

Nya modet. Toffsfrilla


jobbigt

Åååååå vad det är svårt att ta sig upp ur sängen. Måste upp nu. Ska bara dricka kaffet och läsa lite bloggar och sen ska jag till stallet :)

/KÄCK

Snott av Lakey

Dude, She called you fat.... "OH HELL NO, HOLD MY CAKE
Daughter: Hey mum i'm going to my room with my boyfriend. 
Mum: Okay don't do anything stupid. 
*.Gf & Bf go into bedroom.* 
Daughter screams: Baby, baby, baby ohh! 
*.Mum runs into her room.* 
Mum: What are you doing!?!?!?!? 
Daughter: Mum were having sex, get out! 
Mum: Oh thank god i thought you were listening to justin bieber.

Cristiano Ronaldo said once in a TV interview “the god of football has sent me to earth, in order to show people how to play football the right way!” 
When Messi heard about what Ronaldo said, he looked at the ground thinking for a while, then said: “I don’t remember sending anyone.”

Hahahahahaha sista är så jävla bra.

/KÄCK

:)

Hallohallo (a la Olle Hedberg style hahahaha). Idag då var jag snabbt i stallet. Typ fyra pers på föräldramötet (sen gick två också). Sen åt jag köttbullar, potatismos, brunsås och lingonsylt. Och sen fikade jag. Och sedan kollade jag på dressyren och sedan åkte jag till jobbet. Jobbade med Fialotta. Gick toppenbra. Kom hem för en kvart sen och käkar nu en liten macka och undrar om jag ska hålla mig vaken två timmar till för att se mitt favoritprogram...
Och OMG! Idag började OC :O Så nu måste jag kolla på det varje dag. Det är det som är bra med att jobba natt. Man hinner se alla serier på dagarna. Och så är det alltid följetång så man blir så insatt i programmet. Och nu kan jag följa OC :D Sweeeeeeeeeeeeet.
Juste. Va en kille som la till mig på facebook: سهيرالكبيسي الكبيسي   Asså han heter seriöst det. Amen vad kul.. Accept. Not.

/KÄCK

Kommer ni ihåg förut när jag var på kryssn...

2011-01-18_05_26 (MMS)

Kommer ni ihåg förut när jag var på kryssning och på väg hem så tappade jag ut alla mina öl och hej och hå. Och sedan när jag var på väg hem en gång och hittade en bit av kartongen.. Häromdan hade den töat fram igen hahaha..,


?

Den här killen la till mig på facebook. Han heter Oscar Von Hoffman. Jag är hans enda kompis på facebook och han säger att vi har träffats. Han sa att hans gamla facebook blev hackad.. Någon som vet vem han är?
Jag sa självklart till honom att jag tycker han ser ut som en brat..

/KÄCK

hata rubriker

Gooodmorgon. Har sovit toppenskönt inatt :) Nu har jag ätit en macka och dricker lite te och kollar på bilder från en kompis som är i Thailand. Är ju bara liiiiiiiiiiiite avis.. Igår då var jag Olivia, Sofia och Cecilia och hälade på Josefin som jobbar på Chokladfabriken = vi fick äta hur mycket vi ville typ. Underbart trevligt med underbart sällskap. Åkte sedan ner och skötte min underbara Nareina. Hon är finast. Sedan kollade jag på "Elitgruppen". Är väl bättre att kalla en grupp där ALLA ligger på elitnivå för elitgruppen. Så vi kallar den 19.00 gruppen.
Därefter chillade vi en sekund i cafeterian innan jag gick hem med sötaste Emelie.
Nu måste jag skriva en årsberättelse för Usek. Ska det handla om vad vi ska göra det här året eller vad vi gjorde förra året? Jag antar att det är för kommande aktiviteter för det var det förra gången. Det är alltså föräldramöte i stallet idag och jag ska representera Usek. Sedan är det jobb med fia.

Jag och söstrami i somras på landet :)

/KÄCK

ögonorgaaaaaaaaaaasm

OOOOMMMMGGGG. Kollade nyss på Step up 3 som btw var hur bra som helst. Och där såg jag typ mannen i mitt liv (har tydligen många män i mitt liv :P) Men seriöst. Det är typ exakt såhär som jag tycker att killar ska se ut. Långa, kralliga, mörka, inte se för snälla ut. Fyfan han är helt jävla underbar. Jag dog typ femtioelva gånger.
Please god give him to me!
Äckligt jävla snygg och jag gråter för att han inte ligger i min säng och är min pojkvän!

/KÄCK

want!

Hur snyggt är inte det här nagellacket? Måste köpas !

/KÄCK

DISS

Asså snälla. Alla bloggare måste skoja med mig som tycker Jeffery Campbell skorna är snygga. Dom är så jävla fula. Verkligen skiiiitfula. Vem vill ha så klumpiga stora skor på fötterna?
Jeffrey Campbell - Lita ShoeJeffrey Campbell - Wrecker ShoeJeffrey Campbell - Foxy Shoe
ACNEs skor. (Vissa av dom)
Acne - DarlingAcne - Superior LeaAcne - Admire
Färgglada träns..

/KÄCK

höhöhöhö från muddes blogg


/KÄCK

Fikar med fina tjejerna på chokladfabriken :)

2011-01-18_16_11 (MMS)

Fikar med fina tjejerna på chokladfabriken :)


hs

Tjosan. Nu har jag fixat mig och ska bara dricka upp kaffet och sedan bege mig mot stan för lite fika. Och däääär tog mitt inlägg slut!

/KÄCK

eta kaka

Hejpaaaa. Igår red jag på lilla vita Ajax. Han var het. Supriiiiise! Men på slutet blev han på topp :) Gick sedan med Dogge till pappa. Käkade spagetti och köttfärs och drack sedan kaffe innan det var dags att åka till jobbet. Jobbet gick bra. Kom hem nyss och kollar nu på Ellen. Har btw blivit beroende av "Ska du säga". Älskart. Typ får panik när jag inte hinner hem till det. (Börjar 06,15). Sen såg jag nu att mina tre s.k. "kollegor" har bestämt att åka till ett konditori UTAN mig. Det är ju inte så snällt. Så jag bjöd in mig själv såklart. Så där gjorde jag deras dag! Sedan stall efter det :)

En bild på mig från kryssningen. Showing off!



/KÄCK

Hajfwes

Hey ppl. :) Idag vaknade jag klockan tre med Dogge i sängen. Myspys. Jag tog en välbehövd dusch och gick sedan ut med Sillepille en snabbis. Nu sitter jag och fixar lite med bilder och ska sedan åka till stallet och rida. Därefter åker jag och Silja till pappa där jag ska äta och sedan blir det jobb :) Och imorgon kväll är jag ledig :) Tjoho. Vägde mig idag också om ni vill veta. Vägde bara 58 kg :O Jag brukar ligga på typ 60 men nu hade jag inte ätit något heller (A) hehe. Sen har jag mätt mig överallt också. Men tänk om någon som har värsta med för sin kropp läser och så lägger jag upp massa vikter och mått och hej och hå. Men vafan palla. Jag bryr mig inte.
Nu sitter jag och laddar upp lite bilder från helgen :) Kommer sen någon gång.
P&K
En liten bild på moi innan jag drog :)

/KÄCK

Ellen Spyan Käck

Tänkte berätta om gårdagen innan jag sover :)
Först på dagen körde jag och pappa. Jag körde motorväg :D Kom upp 105 km/h. Coolt va? Sedan skjutsade jag hem pappa. Då va mamma med asså. Sedan åkte vi hem igen. Jag gick ut med Sillewille. Snackade lite med min bajsi Johanna. Miss you <3 Sedan åt jag och mamma middag och jag fixade mig. Därefter drog jag till Sabinas place där Emma, Carlsson och Sara också var. Vi förade. Jag är bäst på att vara posemaster. ;) Därefter drog vi mot krooogen. Jag och Sara låtsades bråka. Så jag slog knytnäven i tunnelbanan. Gjorde fett ont men jag fick sår på knogarna så jag var fett stolt haha :) Mötte även upp Mudde som fyllde 20 igår :) Sedan kom vi till krogen då. Och jag blev nekad :O För första gången ever :O Han ba gå ett varv runt huset. Det gjorde jag. Sen kom jag till en annan vakt och sen när han kollat på mitt pass (mitt leg har gått ut) så får han typ ett samtal i örat och ba: Du är för full gå ett varv. Så jag typ lacka å ba Fuck them jag kan komma in på något annat ställe. Satte mig på en busshållplats och drog på mig klackarna. Stötte på två random brudar som jag gick in med (gratis såklart!). Väl inne var jag ju ensam hahaha. Sedan köpte jag en öl i baren och fick syn på Lisette och Tilde. Hallelujah. Sedan träffade jag Boppin min älskling och Patrik. Sen kände jag mig pittfull så jag åkte hem. Eller aa tog en sväng förbi Tensta såklart. Fail på mig att jag alltid somnar på tuben. Spydde lite och sen kom jag hem efter femtio år och däckade. Och imorse har jag haft min värsta bakfylla någonsin. Låg ba å skakade och trodde jag skulle dö. Allt jag drack spydde jag upp igen. Skulle ju egentligen ha gått på brunch idag men jag kunde inte gå upp.. Herregud. Sedan blev det bättre iallafall och jag åkte till jobbet. Yassir skjutsade mig till centralen så jag han med 595. Bästa bussen som stannar typ vid mitt hus :) 
Nu ska jag väl sova lite.
OMG KOM PÅ EN FETT COOL GREJ. Jag var på toa igår med en storbloggare :O Eller halvstorbloggare. Hon är typ min idol. Så jävla snygg! Men hon var fett kall.. --> http://annielindblad.se/ <--
Bilder får la komma imorgon :) <3

/KÄCK

Mår piss och måste åka och jobba. Suger

Mår piss och måste åka och jobba. Suger


Off to Asplunds

Nu har jag duschat, rakat mig både här och där och sminkat mig och satt ihop en liten outfit. Nu ska jag röra mig mot Asplund och mina fina flickor. Ni får en söt bild på mig innan dess som ni kan roa er med inatt när jag skakar rumpa och haffar katter ;)

/KÄCK

Resan bokad :)

Resan jag och Sabina ska göra till Ängelholm är bokaaaad :) Sweet. Fick tur och retur biljetter för 920 per person. Så jävla skönt att slippa åka 8 timmar med tåg :)
Ååh våra fina pojkar. :) Kommer nog bli fett :)

/KÄCK

kk

Hejsan alla fuckers. Nyss har jag och mami ätit frukost. Vaknade upp bredvid mitt fina sovsällskap och det var underbart. Har saknat det. Silja <3. Nu ligger jag här och är i telefonkö på sas. Deras hemsida är cp -.- Antingen har priserna gått upp igen eller så är det verkligen cp. Pappa ska komma hit senare och så ska vi övningsköra lite. Ska tvinga ut honom på lite större vägar. :) Jajamän. Hoppas jag stöter på Emma hohohohoo. Sedan ikväll är det utgång. Om någon hinner får ni välja outfit till mig (och om den är bra :)) Så ni får tänka igenom vad jag har för kläder :)

Såhär låter det i telefonen. Ni kan ju fatta hur glad jag är just nu..................... -.-
"Tack för att du väntar. Din köplats är nummer... ...elva... Tack för att du väntar. Din köplats är nummer... ...elva...Tack för att du väntar. Din köplats är nummer... ...elva...Tack för att du väntar. Din köplats är nummer... ...elva...Tack för att du väntar. Din köplats är nummer... ...elva..
JÄVLA CPIDIOT JAG HAR HAFT FUCKING PLATS ELVA I SJUTTIOTUSEN MINUTER

Jag och min prins <3


/KÄCK

klnk

Hej orkar inte blogga egentligen.
Inatt jobbade jag, idag körde jag, sen red jag Ravell (gick bra) sedan hoppade jag Salvan min prins. :) Han är bäst. Jag är halvbra. Imorgon övningskörning. Sedan middag med mina finaste brudar. Sedan fet utgång.

/KÄCK

Väntar på tuben hem.

2011-01-14_22_55 (MMS)

Väntar på tuben hem.


Varning, bögporr!

Hahahahahahhahahaha dör

/KÄCK

Hur söt är inte min kisse? Låg på min väsk...

2011-01-11_17_07 (MMS)

Hur söt är inte min kisse? Låg på min väskrem. Och när jag drog väskan lite längre bort kröp hon närmre. Sweetie.


Vår älskling är tillbaka !!!!

Min och Lakeys älskling är tillbaka :')

/KÄCK

Brunch

På söndag ska jag och mina fina bagartjejor på Mornington Hotel. Detta ska finnas:

Från kallköket
  • Fruktyoghurt, fil, musli, flingor
  • Färska frallor, ost, skinka, smör
  • Fruktsallad
  • Dessertost
  • Kex
  • Gravad lax med klassisk honungsenapsås
  • Skagenröra i tunnbrödsrulle
  • Stekt inlagd strömming
  • Lagrad Tysk blackeyskinka
  • Ungersk pepparsalami
  • Ceasarsallad med grillad kyckling och krutonger
  • Örtagårdssill
  • Inlagd sill
  • Gubbröra (anjovis, ägg, lökmix)
  • Italiensk bönsallad. (bönor, lök, örter samt balsamicovinägrett)
  • Bulgursallad (bulgur med lök och smak av orienten)
  • Thainudelsallad (äggnuddlar, med chili , lime, koriander och nötter)
  • Coleslaw (syrad vitkål med dijonmajonnäs, gräddfil och rivna morötter)
  • Bagel
  • Focaccia
  • Färskost
  • Hemkokt marmelad
Från varmköket
  • Chili con carne med nachos (nötfärs och bönor i kryddig tomatsås)
  • Tandoori drumsticks (små kycklingklubbor)
  • Tunna revben i barbecuemarinad
  • Chorizo och bratwurst
  • Bacon
  • Prinskorv
  • Äggröra
  • Rallarplåt (ugnsrostade rotfrukter med timjan och vitlök)
  • Bakade tomater
  • Vitabönor i tomatsås
Från konditorn
  • Muffins och småkakor
  • Minipannacottor
  • Chokladmousse
  • Äppelkaka med vaniljsås
  • Limehonungsmarinerad fruktsallad med vispad grädde
  • Hallonsmoothie
Förra gången åt vi två timmar. Det lär bli samma visa nu. Är ju ute på lördagen så ska banta fram tills brunchen på söndagen. Sen jobbar jag på kvällen :)

/KÄCK

Sthlmscup

Här har ni filmen från Sthlmscupen. Tyckte jag red skitdåligt. Men ser inte såååå dåligt ut ändå. Men fick typ rida ihjäl mig. Han var galet seg.

/KÄCK

Ett gäng idioter

Mobbade men underbara :)

/KÄCK

Okej?

Min pissemisse Pantis. Skönt?

/KÄCK

Mamma <3

Har jag världens finaste mamma eller? Det här hittade jag på badrumsspegeln en natt när jag kom hem från jobbet. Jag älskar dig <3


/KÄCK

,

Asså angående filmen när hon dör. Massa säger att det är sant :O Men massa på internet säger att det är fejk. Jag vet inte vad jag ska tro. Så jag säger att det är fejk! Bra då har vi det avklarat.
Inatt har jag jobbat dårå. Eller vi börjar med igår. Mamma kom hem och vi övningskörde till stallet. Hon är bäst. Väl nere så skötte jag min absolut största kärlek. Nareina. Promenerade lite i ridhuset också men henne. Sedan hade jag, Sara, Emelie och Persson "myskväll". Det var ju mysigt.. Haha sedan åkte jag till jobbet. Jobbet gick bra.
Sen ringde min blinddate ;) ooooh. Och btw. Han har inga könsskjukdomar. Hahaha, han hade skojat med mig och jag hade inte fattat det :P Kusten är klar :P Hahaha.
Nu har jag iallafall ätit frukost. Åker nog lite senare till jobbet så George hinner komma igång lite och den nya chauffören får någon där. Nu kaffe :)



/KÄCK

Elvis saknar Hufvufsta

2011-01-11_20_07 (MMS)

Elvis saknar Hufvufsta


My biggest love

2011-01-11_18_10 (MMS)

My biggest love


Going to stallet

Nu är det time för mig att dra till stallet. Kan jag få körkort så jag kan köra ner ist -.-
Satt iaf och kollade på avsnitt 1 av ponnyakuten där man får se saker från förra säsongen haha. Så jävla underbart. Och Emelie, trodde typ du överdrev med glassen hahaha men det var fan värre ändå! :P Längtar till fredag då jag får hoppa på finaste Salvador. Och på lördag blir det nog en fet utgång :) (Sarre jag skiter i att gå ut på fredag oavsett!

(Sorry att jag är så keff med bilder men jag orkar aldrig koppla i min externa hårddisk!)

/KÄCK

hoho

--> http://kaeck.blogg.se/2011/january/hata-anonyma-fega-skitungar.html#comment <--

Postat av: Rebecca
Hahahahhahahahhhahaha jag lovar att det är en liten tjej i stallet som är jätte rädd nu
Hahahahhaha aa du har nog rätt :P

/KÄCK

Sant eller falskt?

Emelie berättade om den här filmen för mig. Och hon ba men den är på riktigt. Men jag vet inte. Är den verkligen det? Verkar ju cp att lägga ut något sådant. Vad tror ni?

/KÄCK

Converse

Mitt nästa converse inköp! Längtar sjukt mycket till sommaren då jag äntligen får knata omkring i mina fina skor. Och vill typ gå ut varje dag så jag kan ha mina nya klackskooor. Dessutom så måste jag typ köpa nya marinblå låga converse. Mina från turkland ser så himla fejk ut. Dont like!

/KÄCK

hata tandläkaren

Haihai.
Kom nyss hem från tandläkaren. Hon skrapade bort tandsten och det sög getballe. Började känna blodsmak och hon typ slicade upp hela min kind -.- Och dessutom har man ju blivit så gammal att man måste betala (tur att man jobbar heltid!) hehehe :)
Nu ligger jag i sängen och äter julskinkemacka och dricker kaffe. Drar till stallet snart och sköter min fina och sedan har jag tisdagsmys med dom bästa. Kom på att jag jobbar ikväll haha. Sa till alla i stallet att jag inte gör det. Men George tycker det är skönt när jag kommer lite senare :) Så jag hinner mysa och äta potatismos och köttbullar :)

/KÄCK

från nyår

Hallåsan. Hann hem ett tag innan jobb med bästa Cecilia. Idag körde jag lite med mamma. Hon tycker jag "faktiskt är duktig". Körde hem Silja till pappa innan vi körde ner till stallet. Åt lite gröt och snackade mens och preventivmedel med Amanda och Pernilla. Sedan fick jag rida på Ajax. Sötaste Elina hade fixat honom. Underbart. Nu sitter jag och dricker en kopp te och kollar på Hard Times på Mtv. Tänkte schlänga upp lite bilder från nyår.
Enjoy!
Hemma, Mamma och Mats sugna på Minttu!
Asså jag verkligen älskar den här bilden på My. Så jävla fin.
Harry Potter (HAHAHAHAHA) och min blinddate
<3
Hur mycket tror ni jag garvade hahaha
Körde på barbent och uggs ;)

/KÄCK

Ute och kör :) sen ridning plus jobb. Pk

2011-01-10_15_25 (MMS)

Ute och kör :) sen ridning plus jobb. Pk


Salvador Dali <3

Jahaja. Kom hem vid fyra inatt efter jobb. Sov typ fem timmar innan jag gick upp. Fixade kaffe och åt en macka innan jag åkte till stallet där det var dags för Sthlmscup. Kändes som jag red skitdåligt, men såg inte så dåligt ut på filmen (som ni får se sen). Matchen blev oavgjord och jag vann guldmedaljen :'). Har inte gjort det i Sthlmscupen förut. Salvador är ju bara bäst.
Efter det kom pappa ner med bilen till stallet och så övningskörde vi. Jag tycker jag kan få mitt körkort nu. Ska gå riskettan och gillinge med Emma, så får man lite sällskap ;) :)
Salvador Dali

/KÄCK

hata anonyma fega skitungar

Du jävla anonymfitta som skrivit att Baccaral är en fin häst och du inte förstår mig. HAR JAG SAGT ATT HAN ÄR FUL ELLER? Jävla idiot. Alla passar väl bara inte ihop med alla jävla hästar. Idiot.

/KÄCK

Jobb jobb och mer jobb

Igår efter jobbet tog jag bussen hem till Carlsson. Där My, Emelie, Sara och Persson också var. Men dom låg ju och sov. Kom dit typ fem liksom. Sov lite till på en skranglig säng i drag från fönstret. Aja. Sedan på morgonen åkte jag Persson, Carlsson och Emelie till Hööks. Jag köpte två par ridbyxor, två par ridstrumpor, ett ridspö, och en hink hästgodis ^^
Sedan åkte jag hem och sov några timmar. Sedan till stallet där jag red Baccaral och det gick helt åt helvetet. Tycker verkligen inte om den hästen. Och sen efter så ska alla hålla på å snacka med mig. Om man frågar någon hur det gått. Och den svarar: Åt helvetet. Du slutar man prata med den personen. Det är en oskriven regel.. Men det verkar vissa inte fatta.
Sedan åkte jag och jobbade med George och va på skitdåligt humör. Stackars George. Eller asså jag var bara tyst typ haha. Ni vet när man har den där känslat att om någon skulle gå fram och krama en skulle man börja böla.. Så kändes det. Och George bara: Jag vill ha tillbaka min Ellen. Haha så söt. Så nu har jag sovit typ elva timmar haha. Och laddat nya krafter :)

/KÄCK

Någon är duktig på väg hem från jobbet ;)

2011-01-08_05_42 (MMS)

Någon är duktig på väg hem från jobbet ;)


Inget för killar att läsa

Bara för att ni är så mesiga så varnade jag er i rubriken. Men jag vet att ni kommer läsa allt ändå.
MEN HALLÅ. JAG HAR FÅTT MENS! Och nej det är inte första gången i livet haha. Jag har haft mens som en vanlig tonåring. Fick det när jag var 13. Förstod direkt att tampongen var guds uppfinning till kvinnan (massa i stallet sa att det var äckligt förut men nu har dom minsann förstått att det är fett!) Så alla ni som inte vågar prova. JUST DO IT!. Iallafall. Sedan jag satte in min p-stav (så jag kan pippa hur mycket som helst utan att få barn) så hade jag bara mens en vecka sedan NADA. Hur skönt som helst. Fram tills nu då jag fick det idag. Det har alltså gått 3 och en halv månad sedan min sista mens. (man måste föra protokoll efter pstaven hehe). Iallafall. Tänkte ni ville veta..
Och en rolig?! Menshistoria jag tänkte dela med mig av. Jag Mudde och några till? var på nakenberget och grillade?. Silja var med och helt plötsligt fick hon fnatt och började leka så jag lekte typ med henne å ba !"Åååå vad busiiiig. Har du hittat en pinne?"(hon hade något i munnen). Sedan märkte jag att hon sprang runt med en tampong i munnen hahahhahahaha,. ANVÄND hahahha så jääävla äcklig. Vi dog typ.
A. Kul.
CIao

/KÄCK

Mina fina flickor

En dag kom jag på en superbra idé om att vi stallgänget skulle börja ha middagar. Alltså en person börjar och gör förätt, varmrätt och efterrätt hemma hos sig och den står för kostnaden (dricka får man ta med sig själv). Och sedan nästa gång är det någon annan som gör det osv. Men nu kommer vi till problemet. Tjejer och deras "bråk".
Och vi är ju ett så jävla stort gäng i stallet.
De som jag räknar som liksom brukade vara är: Jag, Sabina, Carlsson, My, Emma, Sara, Carro, Issa och Miranda. Men sedan är det ju så att Sjösted har någon fejd med Blixt (typ). Och Maja har ju kommit in i tha gang. Och Persson, Bea och Emelie är ju typ också halvt med (fast ni är små).  Och sedan med Blixtarna kommer ju typ Maria och Anna. Så det blir liskom alltid "aha vilka ska man bjuda och kommer alla funka ihop och hej och hå". Det är så jävla svårt. Kommer typ sluta med att jag har middag själv haha. För det här går ju fan inte ihop.
Men samtidigt så har vi ju (även om ingen vågar säga det?!) glidit ifrån Blixtarna mycket. Träffar dom alldeles för sällan ! Och Miranda är ju långt åt tjottaheiti så henne (dig) träffar man ju också alldeles för lite. Men det känns ju liksom fel att inte bjuda in alla dessa fina flickor. För ni vet ju själva ur tjejer är "Men guud hon bjöd inte mig". Wtf. Jag måste börja hänga med killar mer. Men det blir ju bara att man ligger med dom hehehe (A). Jag måste verkligen hitta en bögkompis eller en killkompis som har brud.
Holymoly

Nästan hela tha gang när det begav sig ;)


/KÄCK

haj

Haha asså jag älskar era kommentarer :) Ni är för fina bajskorvisar.
Fick den här kommentaren av systrami. Tror gör man i kyrkan ;) Haha nejmen om du pröjsar bensinen så kör jag anywhere :)
Hej älskade lillsyster!
Jag väntar mig att bli körd av dig vart jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill sa fort du har körkortet i handen!

Ville bara skriva att jag har det toppen här pa Kuba, har roffat at mig en riktigt snygg kuban som dansar som en gud och har en kropp to die for! Dessutom har han nagot innanför pannbenet ocksa! Enda felet är att han bara är 19 ar, känns nästan som att jag begar barnarov, mohahaha! Men det är soft, da kan jag fa bossa lite som jag vill! 
Kubanerna btw skulle döö om de sag dig här pa gatorna, jag lovar! Gar inte en minut utan att det visslas och ropas, börjar bli ganska tröttsamt. Jag menar, jag vet att jag är snygg, jag behöver ingen som säger det at mig, hahaha!
älskar dig, tusen pussar och kramar

ÄLSKAR DIG OCKSÅ syster. Och saknar dig. Faktiskt ;)

/KÄCK

mobboffer

/KÄCK

gym?!

Tjabbaaa. Har övningskört med mamma idag. Gick bra. Hon tycker jag är lite slarvig... Menmen. Det kommer bli bättre. Ikväll är det jobbrå. Med Fialotta. Sedan imorgon ska jag och småbarnen åka till Hööks och shoppa. Jag har ju inte direkt någon häst att shoppa åt. Så får köpa grejer till mig (A). Jag vill köpa en grimma till Nareina men den lär ju försvinna lika snabbt.
Och så alla vet. Jag jobbar i helgen. Jobbar alltså OJÄMNA veckor. Så My, våga inte ens fråga om jag jobbar någon helg. Du får ju typ lägga in det i din kalender..
Aja nu ska jag kolla upp det här med gymkort. Sarre tjötar ju som fan. Och jag raggade ju upp en PT på senaste kryssningen som ska hjälpa mig ;)

Googlade "perfekt killkropp" och detta fick jag :) Muuuums


/KÄCK

Driviiin

2011-01-05_15_36 (MMS)

Driviiin


:)

Hahaha Lakey hade kommenterat när Persson hade kommenterat att hon skulle sluta läsa min blogg. Och Lakey hade kommenterat i stil med att det skulle hon ju inte kunna. Och när vi satt i stallet sa jag typ samma sak till Persson haha. Och dessutom så har jag fått fler engeleska kommentarer. Det är underbart.
Kan inte alla som inte bor i Sverige men läser min blogg ändå kommentera (A) Skulle vara jättegulligt.
(Inte för att jag kommer få några kommentarer. Men ändå :P)

Nu kaffe. Sen övningskörning.

/KÄCK

bio

Haha kolla en kommentar jag fick :) Underbart:
Greetings from Arlington, Texas! Nice site!
Och vet ni vad. Jag orkar inte skriva en årsresumé. Så vi skiter i det. Ni har ju arkivet förfan. Idag var jag först och övningskörde med mor, sedan körde jag till stallet och var där tills jag skulle på bio med hemliga M! :) Supermys. Kollade på Narnia 3D. Den var toppen på snoppen. Bara en tår kom.. :)
Nu chillar jag här. Gjorde precis ischoklad. Asså när jag bara ligger hemma har jag typ frossa. Dom andra dagarna typ ätstörning (med stoooor överdrift). Men asså det är sjukt. :)
Aja purre :)

/KÄCK

Någon har blivit beroende. Mem dom va så f...

2011-01-05_00_12 (MMS)

Någon har blivit beroende. Mem dom va så fiiina å ba ropa eeeelleeeeen.


Promenaddags

2011-01-04_17_16 (MMS)

Promenaddags


retard

Persson undrade vad som hänt med mig (stöden jag visade). Jag har ju haft ont i tummarna jättelänge. Är du efterbliven eller?

/KÄCK

Övningsköra

Idag körde jag och mamma på vägarna. Det gick bra. Tyckte jag haha. Nejmen hon tycker jag är doktig. Sen helt plötsligt kom vi ut på motorvägen hahaha. Så det va ju kul :D Fick man gasa lite. Sedan var jag och köpte körkortsboken. Finally. Nu är det bara att plugga. Och mötte Maja där XP

/KÄCK

2010

Tänkte göra som alla andra bloggare. En årsresumé :)

Januari
Nyårsfirandet var segt som fan
Jag blev beroende av Ramlösa Mango
Det krökades
Jag shoppade
Det kollades på Paradise, bästa
Började med Underbart av pappa
Jobbade en vecka på Vårgård, ensam
Kollade mer Paradise
Vi tävlade om vilka som skulle få åka och tävla i bakning i Gbg
Jag och Banana vann :)
Jobbade på Rival och Riddarbageriet
Februari
Fick min studentmössa :)
Försökte ragga på krogen med en raggninsreplik, han lacka
Var sjukt trött på att bara ha en lektion vissa dagar i skolan
Jag fick tillbaka min nokia 3310 :')
Tränade innebandy
Vi övade inför baktävlignen
Bakade galet i skolan
Chillade med Mäki och Banana
Började älska Fb grupper
Jag och Sarre var på fest
Jobbade på Riddar
Theo och jag började snacka
Mars
Åkte på kryssning
Träffade Theo
Var på promenader med Maja och Silja
Jag och Theo träffades mycket :)
Krökade
Krökade
Blev tillsammans med Theo
Shoppade
Skar upp tummen
Åkte till GBG och tävlade
Vann bästa matbröd
Jobbade
Hade praktik på Kringelgården
Chillade med Busan
Red Sthlmscup
Blev av med min solarieoskuld med Bus
Åååååh jväla cp hor fitts kuks blogg.se. Eller har gjort såhär årskrönika och så ba cpar det sig. Hela april försvann -.- Så ni får dom här så länge..

/KÄCK

okeeej

Erkänn det ser töntigt ut. På båda händerna så att jag inte kan röraa tummarna..

/KÄCK

nyårsoutfit

Nya kjolen från Bikbok :)
Försökte fota sminkningen. Körde på grönt, det blev faktiskt jättefint.. :)

/KÄCK

ehasdklöf

Tjabbatjenahallå.
Nu har jag varit och fått två stödgrejor till mina tummar. Det ser ju typ asmobbat ut men nu ska jag fan få dom bra. Köpte voltaren också. Nu ska jag bajsa och sedan ska jag äta lite frullbert och sedan ska jag röra mig in till stan. Again. För att leta efter den där fucking kjolen som jag säkert ändå inte kommer hitta. Satt ett tag och funderade på om jag skulle ringa till alla bikbok och fråga dom men det känns som om dom kommer blåsa mig då..
(Ja jag är seriös när jag skriver att jag ska bajsa. Men det kanske ni förstod)

/KÄCK

monday morning

Megan Fox (ja hon kommenterar min blogg :O) Jag har köpt tröjan på Gina Tricot på rean :) Och den är bajsskön så köp en :)
Inatt har jag ju jobbat. Gick skitbra. Kom hem tidigt. Nu har jag sovit typ sex timmar, ska åka till HB och få nå stödgrejs för mina tummar. Men vet ni vad. Det känns som om dom börjar bli bättre. :)
Sedan efter det ska jag och mor typ övningsköra och sen ska jag nog åka till stan (igen) och kriga efter min kjol och vill köpa en till eyeliner från Viva la diva hehehehe. Sen kanske man hittar nåt mer mys :)

Ska faktiskt köpa en teoribok också. Ingen har ju fan någon bra att låna ut så ska köpa en av dom nyaste. Folk kommer ju förmodligen behöva den efter så är bara att sälja vidare :)

Förresten. Vad tycker ni om min nya profilbild på fejjan? :P Ja det är jag.. Alanya..


/KÄCK

out

Hallåja. Jag och Maja åkte till Karlaplan. Kjolen fanns inte i mindre storlek. Måste nu kolla de två i stan, den i slussen, och den i kista. Iallafall köpte jag tre eyeliner från Viva la Diva hihihi. Har typ blivit beroende. Men det är så party! Nu ska jag och mor äta och sedan blir det jobb..

/KÄCK

inköp

Hallohallo. Inatt har jag jobbat så sov tio timmar, skönt. Nu ska jag dock försöka ta mig upp.. En av kjolarna är ju som sagt för stora. Så måste åka och byta den. Och Maja ska följa med :) (Jag hade btw på mig kjolen på nyår hahaha, med prislappen instoppad :P)
Men tänkte visa det andra grejerna jag köpt.
Och så skorna. Måste ni veta affärer och priser får ni väl kommentera :)

/KÄCK

Silja äter pepparkakor


/KÄCK

2011

Jahaja. Igår blev skitbra :) Jag började kvällen medd middag hemma med familjen. Lärde dom ring on fire. Så jävla kul. Vi shottade minttu och drack öl. Sedan rörde jag mig mot Thorildsplan :) Det var direkt dags att fira tolvslaget och jag gick barbent med uggs haha. Jag dog av My. Hon va cp full och hade ett överkast som jacka. Jag fick iallafall en nyårskyss av My och en av min blinddate ;) Sedan var det bara in igen och festa. Drack öl och dansade sönder. Jag och en kille körde vår grej till waka waka. Hahahaha han kunde hela dansen. Dog. Sedan kom fina flickorna in. Emma, Frida och Daniella så vi dansade lite till. Sedan blev jag cpfull och bestämde mig för att dra. Kom till fridhemsplan. Mötte Sara Jonasson. Spydde på perrongen. Kom ner på tuben. Spydde i tuben. Blev på topp igen. Skrämde massa turk killar hahahaha. Det va så jävla kul. Sedan kom vi till Sumpan för jag fick absolut inte åka en station själv till Duvbo. Tog taxi till dörren och däckade i sängen.
Vi välkomnar 2011. Its gonna be good!
Jobb ikväll btw. Segt!

/KÄCK

RSS 2.0