<3

Det är otroligt hur mycket man kan älska ett ställe. Jag pratar såklart om stallet. Jag är så oerhört lycklig att jag är en hästtjej och har världens bästa hästnördar i Hufvudsta. Och min golden horsie också <3 :)
Ni vet vilka ni är <3

/KÄCK

bloggoholic

Tänkte lägga upp mitt schema så ni vet vart ni har mig :)

1 6
2
3 Sthlmscupen, Botkyrka
4 6-10, 20
5 Styrelsemöte, 18,30 - 04,00 (skämt åsido?!?!)
6 6
7
8 6-10, 20
9 20
10
11 6
12
13 6-10, 20
14
15 6
16
17
18 6-10, 20
19
20 6
21
22 6-10, 20
23 20
24
25 6
26
27 6-10, 20
28
29 6
30 Handledarkurs, 10,00-13,30
31

Schysst schema va ? :)

/KÄCK

Doooktig

Fyfaaan vad jag har varit duktig idag. Jag håller på och bokar tandläkartid, har bokat handledarkurs (äntligen) och bäddat min säng, och vikt tvätt. Jag är så bra! Så bra så ni får en bild på mig :D



/KÄCK

Loooove

Ingen klänning ser bra ut på bara den, så la in dom när dom sitter på henne (med en kropp som en gudinna..). Men jag älskar allihopa. Kommer säkert se asful ut i alla, och hur ska jag kunna ha den svarta med mina hängpattar?

/KÄCK

Hej

Hallåja! Inatt var min sista natt på ett litet tag. Nu ska jag börja jobba mestadels dagpass :) Och fyfan vilken hemresa då -.- Kommer till slussen och runar för att hinna med tåget till t-c som passar med hjulsta tåget. Missar. Fail. Kommer sedan ner till blåa linjen och upptäcker att mina buddies (som alltid åker samma tunnelbana) finns där, jag har alltså inte missat det. Men! Det är strömavbrott mellan Kungsträdgården och Fridhemsplan. Palla tänker jag och åker upp och tar tunnelbanan till Fridhemsplan i hopp om att tunnelbanorna går där. Kommer med den tunnelbanan till Odenplan där dom säger att det även är strömavbrott där så alla måste gå av. Fuck. Går upp och tänker att jag ska ta ersättningsbuss men kommer på att 515 går ända hem till mig. Toppen! Men det tog 1,5 timmar att åka hem. Aja.
Och så tänkte jag på en sak när jag läste tidningen imorse. Ni vet annons för glasögon som det står "Din ålder. Din rabatt." Ahaja tänker jag. Om det kommer dit en 105 åring som antagligen använder glasögon. Får han/hon pengar av glasögonföretag istället då? Har jag undrat länge över. Jag måste nästan ringa och fråga.
Imorse blev jag väckt av Max igen. Vilken jäva bög. Men sen dog han eller nåt. Nejmen pepparpeppar! Men jag gick upp och åt en macka och drack kaffe och har sedan legat i sängen. Ska försöka skippa att sova middag idag så att jag kan sova inatt. Jobbar 6 imorgon. Och sedan ridning och sedan utgång :D


Älskar bilden, från Falsterbo i somras. Längtaaaa

/KÄCK

Folk säger att jag är störd.. Va?


/KÄCK

Ellen <3 snooze

Heeeerregud vad jag är dålig på att komma upp på eftermiddagarna. Inte bra! Idag ringde Max och väckte mig för han skulle komma och käka hos mig. Sen märker jag att mamma haft migrän så hon va hemma så det gick inte. Kanske imorgon. Men då kunde jag typ inte somna om så kollade på tv och åt lite frukost, kollade på Ellen och såå :) Sedan somnade jag typ, två? Och har typ sovit fram tills nu hade klockan på fyra, sen fem, sen snoozade jag till halv. Sen kom jag äntligen upp. Blev även väckt av Camilla som ringde och frågade om jag ville vara med i Sthlms cupen på söndag. Självklart! :D
Och från nästa vecka börjar jag jobba lite dag :) Sweet.
Nu ska jag dricka klart min mer (min nya drog).

Jag och min make i Magaluf och våran präst Tomas haha


/KÄCK

Underbart av Pappa #7

Hahahahahaha hittade det här nyss, wtf (pappas kommentar)

/KÄCK

.

Godmorgon! Eller jag ska ju snart säga godnatt. Har kommit hem från jobbet nyss och hunnit byta om och borsta gaddarna och klappat Pantis. Hon är så himla gullig, varje morgon när jag kommer hem så vässar hon klorna i hallen. Imorse måste hon ha sovit tungt för det tog ett tag för henne och komma och då såg hon helt nyvaken ut och ba stod där hahaha. Så jävla söt.

En grymt irriterande sak! Jag hinner ofta med sista nattbussen från Gullmars till Sergels Torg. Den går 04.25. Sista nattbussen till sumpan från centralen går 04.35. Det är då den första bussen är framme, uppe utanför Åhlens, och ni vet väl vart den andra bussen går? Aa, så prövade att halvlöpa idag men hann ju inte. Antingen ruschar jag varje gång och hoppas på att den någon gång finns där. För jag måste liksom vänta på Hjulsa tåget 30 minuter. Livet är allt jobbigt ibland!
Tur att jag har en superbra bok iallafall! Min syster var supergullig och hade gjort ett litet häfte till mig innan hon åkte till Chile. "Lista på böcker du skulle gilla!" Som jag kan hitta i hennes bokhylla. Har läst ut en (4 blondiner, sög) och har nu börjat på "Havets Safirer". Jag får fan göra en egen bok kategori snart så mycket som jag börjat läsa haha.
Nejmen nu blir det sängen.
Saknar min Theo som är i Västerås :(
Btw, Lisa har lagt upp bilder från OI-läger 2008 (Jag kan dock bara se den jag är taggad i, why?). Fyfan vad jag saknar det.

Jag och Fridolf<3

/KÄCK

Sötoffli

Min katt verkligen älskar kameran. Hon håller alltid på och lägger sig i olika poser och ligger stilla så jag kan fota haha. Sötnos :)

/KÄCK

hdfafsafafghdf

- Det suger att jag aldrig hinner träna. Jag vet inte ens om det är någon idé att fortsätta när jag jobbar natt varannan månad + varannan helg = kommer ju inte hinna spela några matcher. Måste tänka över det här nu.
- Jag stör mig på när folk med slöja har mobilen instoppad under så dom slipper hålla i den (lite avis)
- Det stör mig att jag inte kan blogga från mobilen, but why?
- Jag har äntligen köpt Theos födelsedagspresent, en NY keps, mörkblå (han vet om det)
- Jag ser ut som ett emo med alla brännmärken på armarna.
- Jag brukar läsa dagens puss i metro och det är två stycken som har skrivit tillbaka till varandra jättelänge. J och M, först låtsades jag att det var pappa (Jimmy) och mamma (Monika), men jag tror faktiskt inte det.

/KÄCK

.

Hallojsan. Idag har jag, Jobbat! Surprise! Men ikväll är jag ledig. Min lediga dag ska jag faktiskt inte träna. Jag vet att jag inte hinner träna så mycket för att jag jobbar, men när jag äntligen är ledig så känner jag att jag måste slappna av. Gud vad jag låter töntig. men det blir lättare när jag inte jobbar så mycket natt. Ni får några bilder från landet i somras.


/KÄCK

Update

Hej. Jag orkar inte ens säga sorry längre för att jag har blivit så keff på att uppdatera. Men så blir det.
I fredags var Theo här. Han somnade tidigt, så inget ligga. :( Funderade på att väcka honom men Pantis låg och sov på honom så nej.
Sedan i lördas så gick jag upp tidigt och tog tunnelbanan med Rebecca och Emelie till stallet där vi var funktionärer på hopptävlingarna. Efter stallet åkte jag och Persson i förväg till Kista. Jag köpte en väska och smink (som jag såg att det var rea på idag -.- Jag hatar när det är så och jag stod i affären och ba: tänk om det bli rea... -.-). Sedan gick vi på bio och såg I rymden finns inga känslor. Toppenbra. OCH JUST DET. VET NI VAD! Jag har köpt en ny mobil! EN MODERN! Samsung Galaxy S. Hur cool är inte jag liksom? :D
På söndagen var det återigen tävlingar, gick hem ganska tidigt, och röstade. Töntigt jag vet. Sedan sov jag tills jag skulle jobba på kvällen. Och igår och idag jobbade jag (Natt). Och vet ni vad. När jag och mamma skulle rösta var jag på jättedåligt humör. Och så band vi Silja utanför att mamma skulle säga hur man skulle göra. Sen när jag komer ut före mamma så är det en ganska ung partisnubbe (stod massa olika utanför) som sitter vid Silja.
Jag: Åh Silja har du fått en kompis.
Snubbe: Är det din hund?
Jag: (Nej jag bara hittar på ett namn -.-) Jaa..
Snubbe: Hon har skällt ända sen ni band fast henne här.
Jag: Ja hon är lite töntig haha.
Snubbe: Ja men det är kanske inte så bra att binda henne här då..
Jag: Jag tror faktiskt hon klara sig en liten stund.
Snubbe: Ja men det kan bli jobbigt för allmänheten och så
Jag: Jag tror faktiskt dom också klara sig en liten stund (här var mitt humör Iiiiinte så bra så ni kan ju fatta tonfallet)
Snubbe: Jag är en bög.
Nej det sa han inte men sen kom mamma. Men vilken jävla idiot liksom. Ge upp horunge.
Aja, jag ska väl typ sova nu. Jag sover typ från jag lägger mig i sängen (ca halv sju) tills klockan ringer (sex), vilket är elva och en halv timme. För mycket sa Cissi. Så imorgon blir det väckarklockan för jag ska ner och pyssla med Nareina :)
Älskar bilden :)
Ciao!

/KÄCK

<3

Idag red jag mattillbehör (Kezo). Det gick faktsikt jättebra. :) Sedan åt jag mat och umgicks med min älskade Rebecca Lakey som har kommit hem. Fy vad jag har saknat henne. Vi kollade på två hoppningar och sedan så åkte jag hem och mötte Theo på vägen. Nu efter en skön och efterlängtad dusch sitter jag här och har precis reserverat biljetter till imorgon då vi (Jag, Rebecca, Bea, Persson och Emelie) ska kolla på I rymden finns inga känslor. Kommer bli gött.
Nu ska jag fixa mina naglar och sen krypa ner bredvid min pojk.
P&K

Underbar bild hahaha. Fyfan vad vi skrattade.


/KÄCK

Lite tjafs

- När söta hundar kollar på mig brukar jag ba: "heej lilla hjärtat". Och försöka klappa dom.
- Det är skitjobbigt att gå på IKEA med mamma för hon är så kort så man ser inte henne över hyllorna.
- En dag när jag åkte hem lite senare än vanligt (det var värsta morgon ruschen, folk hade typ ringt och ba ska vi åka nuu?) så kom jag in på tunnelbanan och alla stod typ i en ring, så jag hamnade i mitten där man inte kan hålla i sig (jag når den där grejen i taket men man får ju mjölksyra) så jag bara ställde mig där och visste att jag har bra balans. Men jag kände alla blickar som ba OHMYGOD! Ska hon stå där i mitten :O Sen kom det typ åttio människor till så jag gick till något handtag. Och folket kunde andas ut.
- Hur roligt är det inte att kolla på människor på morgonen? Alla ser heeeeelt borta ut. Underbart.
- Jag är jättebajsnödig så nu ska jag gå och bajsa sen ska jag ner till stallet :)

Sara - Jag är bajsnödig
Jag - Åh jag älskar att bajsa
Sara - Jag meed

/KÄCK

^^

Min pojkvän är så söt :) Och Silja och Simon i bakgrunden är så himla roliga haha :)
Jag älskar dig <3

/KÄCK

Aooouuch, den sved

Kollade på någon sånt där polisprogram på tv4 sport någon gång. Och då tar dom en kille, som är typ en ljus svarting. Asså typ som min pappa kanske. Och så säger han till polisen att dom är rasister och hej och hå. Och vet ni vad han börjar säga sen.. "Din mamma har fotsvamp" Flera gånger till typ alla.

Eh okej?

/KÄCK

Underbart av Pappa #6

"Snart åker jag till Telia och bara dödar alla"
Pappa har krångel med internet och telefon.. Det var askul när han sa det haha..

/KÄCK

..

Asså jag tror det är Johanna som har sagt det förut och jag har också tänkt på det. Kenza har ju bara mulliga kompisar. Är det för att hon vill se extra smal och snygg ut?

Vem vet.. Inte för att jag tror det haha.. Men ändå liksooom..

/KÄCK

Awesome

Vet ni vad! Idag är dagens blogg min kompis Lisa. Vi har känt varandra sen vi var hur små som helst eftersom hon har samma handikapp som min syster. Så vi har varit på OI-läger tillsammans många många år. Kult va!
http://totally.webblogg.se/

/KÄCK

:)

Hello y'all. :)
Idag vaknade jag klockan fem. Och somnade typ fem. Gick skitsmidigt att komma hem. Fick skjuts till Gullmars, där kom bussen efter sex minuter och sedan i Tc kom bussen efter fem, så jävla gött. Älskar när det är så. Så nu har jag ätit spaghetti och köttfärssås och sitter och käkar lite godis nu, inte så bra.. Nu har jag också fått schemat för oktober, november och december. Skönt.
Just det, kommer ni ihåg när jag råkade beställa tre veckorevyns prenumerationer?
Det visade sig vara två! Så nu måste jag fixa det här.

/KÄCK

Denim

Det här med jeansridbyxor har ju blitt typ lite inne... Och jag såg dom här idag på Horze för 700:-. och tycker dom är ganska fina :) Måste verkligen köpa nya ridbyxor känner jag. Var in och kollade idag med pappa efter vi lämnat Fanny på flygplatsen men hittade inget. Blev bara ett par ridhandskar och ett par strumpor.

/KÄCK

okeeeej

Vet facebook om att det är 2010 talet?

/KÄCK

:)

Imorse kom Theos lillasyster Saga in och gav mig en liten present från henne och Pia (Theos mamma). Gulligt. Sedan lite senare kom hon in och undrade om jag ville ha kaffe eller te och hur jag ville ha det. Sen gjorde hon te åt mig. Gulligt va? Efter frukost och lite chill gick jag och Theo till tunnelbanan. Han gick av vid gullmars och jag åkte till tc för att köpa en present till honom (lite efter haha). Men dom hade inte den kepsen jag vill köpa till honom inne på footlocker så jag måste gå till någon annan affär. Men då får fanimej Theo följa med.
Och vet ni vad. Idag åker min syster och hennes tre tjejkompisar tillbaka till Chile (Dom var där förra året i sex månader.) Och nu ska dom vara där 6 mån - 1 år. Kommer sakna henne lite.
Och nu har jag äntligen köpt nya hörlurar. Har haft dom man fick med till ipoden och dom är iiinte så bra. Så nu satte jag i dom här nya och dog typ, hörde ingenting runtom mig. Så jävla skönt när man sitter med halva utlandet på Saltsjöbanan. :)

Två osmickrande bilder bjuder jag på, och en på "cirkusprinessorna" haha




/KÄCK

b-day

Grattis mig på 19års dagen :)
Och tack för alla fina gratulationer :)

/KÄCK

:)

Hejsan. Idag kom jag hem från jobbet sex, somnade sju och vaknade kvart i fem. Grymt skönt. Sedan åkte jag till träningen och sedan hem och duscha snabbt innan jag åkte till Theo :) Och idag har vi varit tillsammans i sex månader. Men jag ska läsa bloggar nu och bli bättre på att blogga.. Puss

/KÄCK

Äntligen inlägg

Okej, problemet är fixat. Tangentbordet hade nästan slut på batterier. Så svårt var det. Jag hinner inte blogga så mycket just nu för att jag jobbar så himla mycket, och natt.
Idag kom jag hem halv fyra, somnade fyra och gick upp tio. Klockan elva var det samling i stallet och jag fick Tori, och han stannade ut sig. It sucks. Menmen. (Alltså har jag sovit sex timmar. Och nu ska jag åka till jobbet och har inte sovit någonting..)
Nu har jag nyss öppnat lite småpresenter, jag fyller ju faktiskt nitton om två dagar :) Åldern suger. Menmen. Imorgon har jag tänkt att jag ska köpa en ny mobil :) Om jag kommer upp. Sedan är det träning klockan sex och sedan ska jag äntligen få sova med Theo, det är det som suger med att jobba natt. Jag får inte träffa han så mycket :( Menmen, what to do liksom :)
Aja, män. Vi hörs. Om typ ett år. Nej. Men aja hejdå.
(Cissi som jag jobbar med åkte till Grekland  idag. Liiiiiiiiite avis..


En bild från när jag Theo, pappa och Bippan åkte till landet :)
Jag typ skelar hohoho :)

/KÄCK

Hur länge ska Nya moderaterna vara nya?

Intev för att det har någotn med inläggvetn atntn göra mven ville skriva detn. Idag jobbadev jag mevdv George. Gick väl brb amevn veabr så himla tnrbötntn.
ASSÅ JAG FÅRB DAMP. MIN DATNORB HAR NTYMÅP FÅTNTN VIRBUS SÅ JAG TNÄNKEVRB INTNEV SKRBIVA MER OCH NI FÅRB FAN GISSA VAD DEVVT NSTNÅRB FÖR JAG TÄNKEVRB INTEV RBÄTNTNNA. oCH DVET NÄBR INTEV JAG SOM GÖRB MYIG TNILL -.-

/KÄCK

Jobb

Nu äre dags för jobb. Orkar inte ha något ordentligt så det blir mjukisar och mössa för att mitt hår börjar bli fett.
Tjosan hoppsan. :)

Jag och Mudde Gunnorp 06, Tickelinn <3

/KÄCK

Ärenden

Åkte först till Solna station , såg att bussen ända till Ungdomsmottagningen bara skulle komma om fyra minuter så tog den. Sedan fick jag recept på en p-stav. Så gick jag ut till busshållplatsen och såg att den skulle komma om fem minuter. Så åkte till centrum och hämtade ut den och köpte två hudkrämer och tre lypsyl också (och det behövdes faktiskt för mina försvinner hela tiden. Har liksom bara vaselin nu!). Sedan går jag ut och ser att 506 står och väntar på mig. Hela dagen har gått bra. Imorse kom mina tunnelbanor också perfekt! Idag har varit en bra dag (hittills). Sedan gick jag in på körskolan och då sa dom att handledar kursen inte alls har tagits bort. Irriterande! Nej nu är det dags att stoppa ner B&J i frysen och sova lite innan jobb ikväll.
Den där ser inte alls läskig ut................. Ska tillbaka imorgon klockan tio och sätta in den. KLOCKAN TIO! VID SOLNA UNGDOMSMOTTAGNING, om någon vill komma och hålla min hand.....

/KÄCK

Rummet

Här kommer det mina kära vänner! Mitt nya fina rum :)

Ny stolskudde:

Ny klocka:

Före:


Efter:
Ska dock byta spegel :)

Hohoho

Läste gårdagens metro och fann det här under Dagens PUSS!
Mitt hjärta! Vill inget hellre än att bli din förevigt. Hoppas alla hinder försvinner och våra drömmar bli sanna. Älskar dig E. Din T
Hahaha, jag ba tänk om det är till mig, men jag förstod ju typ direkt att det inte är det haha. Låter ju som om någon fyrioåring skrivit det (tänk om det är Theo bara för att jag skriver såhär och han blir fett sårad.. Haha neeej). Och hinder? Aja.
Sen har jag tänkt på en annan grej när vissa ba: Tjejen med grön jacka vid tunnelbanan i näckrosen, vill du ta en fika? (Detta var ett exempel) , men hur fan ska dom hitta varandra? Har metro namnet och sånt? Detta kräver efterforskning.
Leker krallig på landet ^^ <3

/KÄCK

f

Hej alla mina beeeebisar. :)
Haha häromdagen pratade jag väääärsta bebisspråket till Theo, han smällde typ av haha. Så himla kul. Iallafall inatt gicn bra och jobba, dock så gå ju första Saltsjöbanan 04.33 och det suger ju eftersom vi slutar runt tre.. Men det fattades några bröd så det var ju tur att jag var kvar.
Men oj mer hinner jag inte skriva, jag ska iväg till ungdomsmottagningen.
Ciao!

Btw, du som undrade, anonymt -.- Silja är en Engelsk Springer Spaniel.

/KÄCK

Inget London

Jag hade ju tänkt att flyga ner till London sista september till 1a oktober för jag hade en ledig helg, men jag hade ju varit dum nog att inte tänkt på att vi inte fått oktober schemat och då skulle jag alltså jobba natten till fredagen också. Så det sket sig. :(

Inatt jobbade jag med George och det gick toppen. Fick skjuts till Slussen och Jocke var hur snäll som helst och skjutsade hem mig där i från :) Tack. :)
Nu ska jag väl kanske försöka sova lite, jobbar ikväll också. Och jag orkar inte hålla på med alla bilder till mitt rum och ladda upp och så, det kommer.


Jag och Fridolin på OI-lägret 08 :) <3

/KÄCK

hej

Godmorgon. Och snart godnatt. Ska försöka sova lite eftersom jag ska jobba ikväll. Igår kväll så åt vi som sagt wok och sedan gick jag och Theo ut med Silja. För att köpa glass. Blev tre B&J haha. :) Så vi tjockisåt, han åt en hel glass på typ en sekund, medan vi kollade på "I love you Phillip Morris". Den sög. Nu har iallafall Theo gått och jag måste upp till Ica -.- Pallar inte. Jag hatar att gå och handla..

/KÄCK

I miss you <3

Idag var jag, mamma, kusin, moster, mosters man och min mormors man vid minneslunden där min mormors aska är nergrävd. Och det är så himla tungt att vara där och jag gråter alltid hur mycket som helst. Jag vet inte om alla vet men min mormor dog i lungcancer för ca ett år sedan. Och det är det jobbigaste jag någonsin varit med om. Hon betydde hur mycket som helst för mig och jag har fortfarande jättesvårt att prata om det.
Efter vi varit där så åkte vi hem till Sören (mormors man) och fikade. Och nu sitter jag och väntar på att min pojk ska komma och kramas med mig. :) Ikväll blir det wok och mys.
Kolla Silja den muppen haha :)

Och Sören hade inte alls stora solrosor... Nejnej.


Ja jag är skitkattig. Va typ full när jag klädde på mig imorse haha, och sockar såklart :)

/KÄCK

Fredag

Kom på att jag kanske ska berätta vad jag gjorde igår. Efter jobbet gick jag hem och sov innan jag och Silja åkte till stallet. Jag red Tori vilket gick bra, och sedan gick jag och Miranda hem till mig och fixade oss och förade, My kom även. Sedan åkte vi till Nype och var där hela kvällen. Var sweet. Dansade sönder. Och som jag sa igår. Turredansgolvet är mycket bättre än jävla techno golvet. Som My tyckte om... Höhö.
Asså jag döööööör, Miranda blev hur söt som helst men kolla hon i bakgrunden hahahahaha!



/KÄCK

En outfit

När jag skulle kolla på Theos match.
Byxorna kommer från Gina.
Igår hade jag min guldklänning och mina svarta pumps. Som ni nog inte har sett..


/KÄCK

Onsdagens bravader (förrförra veckan)

Hade det här i utkast så ni får det nu, lite sent haha. :)

Blir bäst om jag gör det i lite punktform.
- Tidigare på dagen hade jag varit ledig och begav mig sedan till träningen som började klockan sju i Tallbacka skolan. När vi var ute och joggade bestämde jag mig för att jag skulle ut på denna löningsonsdag och ringde My och smsade med Fanny och Sabina och fick reda på att alla skulle till Vickan. Så även min kompis Steffi och hennes kompis.
- Träningen slutade och jag var hemma 21.45. Duschade och fixade mig och tog tunnelbanan som gick 22.26 (då går jag hemifrån 22.16!!! Snabb kvinna). På tunnelbanan mötte jag Sabina, Fanny och Amanda och vi mötte upp Anton i stan och gick sedan till Vickan. Där träffade vi en massa vi kände, orkar inte säga alla. Men iaf så kom Steffi dit och när jag sa att alla ville dra därifrån sa hon att hon hade en kompis som kunde fixa in oss på Stureplan. Vi ba ok vi kommer.
- Så vi gick och mötte hennes kompisar på Sogni där vi hann dricka en varsin öl innan vi gick till Rutan? Utekompaniet? Vettefan.
- Där tog vi någon öl, såg Färjan Håkan! Nån brud trodde hon va nåt, och sjuttio äckel stötte på oss.
- Sedan skulle vi till White Room för att Steffis kompis kunde fixa in oss där. Men när vi kom dit och sa hennes namn sa dom att det inte gick så vi skulle gå hem.
- Men så stod det en limmo utanför så började Steffi snacka med chauffören och sen nån kille och sen kom hon och sa till oss att han skulle betala en limmo som vi skulle cruisa med i stan. Sagt och gjort så kom den och vi drack champagne och hade trevligt. Sen kom det en skitjobbig kille som va nära på att slå sönder mig. Den historian får man om man frågar..
- Jag sa till chauffören att jag skulle ta saltsjöbanan kvart i sex från slussen så där var vi i tid, jag hann ta en hamburgare och sedan var det bara att åka till jobbet :)

http://www.facebook.com/album.php?aid=203818&id=634170768&l=558c9f999f



/KÄCK

:'D

Ååååååååååååååååh mitt rum är så fint! Vettefan när ni hinner se, lördag säger vi :)
Godnatt

/KÄCK

Update

Hej. Ni vet vad jag kommer ursäkta mig om, så vi skippa det snacket.
Idag har varit en bra dag. Mattis hämtade mig så jag fick skjuts till jobbet, + att han svängde in på statoil och köpte kaffe. Söt va? :) Efter jobbet åkte jag till Rivalbageriet där Camilla och Pauline jobbade och tjockisåt lite. :) Därefter hem och sova en halvtimme innan innebandyn som gick bra :)
Nu är Theodor här och vi ska strax sova. Ciao!

/KÄCK

RSS 2.0