Hej

Men hej på er. Vad roligt att ses. Jag tänker inte ens skriva något i stil med "jag ska försöka igen" eller sådär. För det är bara ett stooooort fail på det. Men iallafall. Ett litet inlägg kan ni ju iallafall få. Ska försöka få ihop mitt liv den senaste tiden i ett inlägg. Vi börjar men pojkvän. Min älskade Jakob. Vi har ju tillochmed blivit sambos nu. Hade sånt jävla flyt med lägenhet. Hans moster ringer typ två veckor innan han måste flytta från den lägenheten han hade i slussen och ba: Vill ni hyra våran lägenhet på Östermalm i andra hand? Eh, om vi måste.... Wattafakk. Från Rinkeby till Östermalm. Hur underbart som helst haha. Dock har jag ju gått från att bo på 89 kvadrat till att bo på 25. Men det funkar skitbra. Känns verkligen inte litet. Loftsäng som vi har ger ju ganska mycket extra plats.
Om vi går vidare till jobb då. Så är ju jag och min älskling Johanna återförenade på Taverna Brillo. Går in på min sjätte vecka nu och jag trivs så himla bra! Att det dessutom ligger två minuters cykelresa från där vi bor är ju inte något negativt. Hästisarna då? Jag är tillbaka på min älskade Lavina den fina. Hade ju Anjou ett tag då jag fick henne för att Lavina var oren. Men efter en fin tid tillsammans med henne var det tillbaka på min bästa. Var ju så kul när jag skulle tävla hemma på Anjou och Linda sa att jag även skulle få tävla Lavina. Asså förstå lyckan. När vi dessutom går och tar en fjärdeplacering kunde inte min dag blivit bättre. (Eller jo självklart att vi gjort bättre ifrån oss i allsvenskan) Menmen. Är ju stort som fan att vi får rida allsvenskan. Från att ha varit ett stående skämt i stallet att jag och Lavina skulle vara med till att vi verkligen är det. Blev dock sjukt besviken på min insats när vi var på Bromma senast. Men det är bara att ladda om och se framåt. Har ju trots allt haft ett långt uppehåll med Lavina. Så nu är det bara massa träning som gäller och så laddar vi för vårens tävlingar.
Annat shits då? Maja har flyttat ner till skåne. Saknar henne som fan men hon har det så jävla awesome så det funkar :) Vincent (sabinas kiddo) fyller snart ett år! Tänk att det gått så fort. Allas våran lilla älskling. Annars har jag inte så mycket mer att säga. Vi kanske ses :)
Puss /KÄCK

RSS 2.0