lolthatsme.tumblr.com

Har ni inte lärt er att titta på den här sidan är det dags nu..

 
Sista hahahahaha
 
/KÄCK

Poledance

Har ju börjat på poledance igen. Sketakul :)

 
/KÄCK
 
 

Okej

För Mys skull ska jag börja blogga igen. So here we go. Börjar med helgen. Hoppade Crack i fredags, gick bra, han är så söt.
 
Sedan åkte jag hem och vilade lite innan det var dags att åka till jobbet, började nämligen 00. Klockan 04 kom Roger in och vi jobbade på bra. Klockan tio åkte jag hem och sov till ca halv tre. Då åkte jag ner till stallet och smörjde och hängde i solen med mina fina vänner. Sedan åkte jag hem. Bakade kladdkaka, åt nudlar, kollade UPP, åt kladdkaka, drack kaffe och somnade såsmåningom.
Pantoffli hängde självklart med mig..
 
På söndagen skulle jag var hästskötare då jag inte har någon att tävla :( Suger som fan. Menmen. Hängde med Carlsson på Tolina. Dagen spenderades mestadels av att jag satt på en sandhög och solade medan jag höll i en lugn Tolina. Inte så ansträngande. Sedan kom även favoritparet. Dom var sååå söta. Jag tog massa foton på dom. gullisarna. Summa av kardemumma så kom Tolina på 6e plats i 95 och Bernad kom på 14e plats i 1m. Sedan hemåt och klockan sex somnade jag för att sedan jobba natt till måndag.
Tolina - Änglis - Jag och favoritparet
 
Nu är jag inne på min sista nattvecka på ett tag.Går skitbra att jobba och trivs som fan. 
Igår fick jag äntligen rida min älskade lilla prinsakorv. Gick skitbra. Sedan hängde jag, Maja, My och Persson i cafeterian. Ni är underbara bara så ni vet. 
I helgen ska jag och Fanny till Ullared. Sen ska jag försöka hinna ut också haha. Snart äre dags för mot alla odds.. Kul. Hejhåhejdå. 
 
/KÄCK
 
 
 

Koh Chang 09.01.13 - 17.01.13

Hej gosisar. Tänkte fortsätta mina inlägg om Thailand iaf :) Den åttonde åkte jag från mina fina tjejer och styrde min kosa mot Koh Chang där en bekant till mig var. Var så sjukt random att jag åkte dit då jag bara träffat Calle en gång för typ tre fyra år sedan på en random fest någonstans i Stockholm som gjorde att vi blev vänner på facebook. Har bara snackat någon gång på facebook och så men sedan skrev han en dag: Hej Ellen. Är du i Thailand. Och så snackade vi lite, och när det sedan närmade sig att jag skulle bli ensam från tjejerna så skrev jag till Calle och undrade vart dom var. Och jag bestämde mig att åka dit. Resan från Patong till Bangkok hade kunnat gått åt helvete. Men det läste ni om här: http://kaeck.blogg.se/2013/january/im-alive.html. Kommer fram till stället Calle skrivit att dom bor och smyger in där. Ser massa killar sitta vid ett bord, ingen Calle, men går fram till dom och ba: Reser inte ni med Calle? Varpå dom: Joo? Och jag säger: Aha, jag är Ellen. Jag ska hänga med er nu. 
Haha sån jävla inbjudare. Och Calle var dessutom lite krasslig så han satt på rummet och jag hängde med grabbarna. Kom fram till att jag, också sjukt random, har varit hemma hos en av dom en gång i tiden.. Tillslut kom Calle upp, och eftersom det inte fanns några lediga rum hoppade jag in med Felix och Calle. Myspys. Här hängde vi sedan i typ en vecka. Söp varje kväll, jag introducerade ring on fire som blev en sjuuuk hit bland dudesen, vi spelade även ett pingisboll-i-glas-inte-beer-pong-spel som alla också älskade. Lek-tanten hello. Vi bodde kanske en kvart med bil från festställena, så varje dag skjutsade han som ägde stället vi bodde på (San, underbar ägare till underbart ställe) in oss och sedan tog man antingen taxi eller hade tur att få skjuts hem (av en full San, hej jag hade kunnat dö på kringelkrokigavägar) eller så gick man typ i 25 minuter på vägar genom djungeln typ hahaha. Som jag skrämdes fom gångerna vi gick. Sedan på dagarna var det slappande vid poolen, en dag red vi på elefanter, det kollades film, spelades biljard och vi hade det allmänt bra. 
 
Andra random saker: 
- När jag släpade hem Felix, som när han ramlar ur tuktuken ramlar på en moped som med dominoeffekt välter två andra mopeder också. Hahahaha ni tror jag skrattade eller hahahaha. 
- Killarna ofta gick hem nakna...
- Jag höll nästan på att klappa till en kille som jagade en hund.
- Jag dödade en spindel eftersom de tre andra killarna var för rädda.
- Nakenbad i poolen med Alexander och Anton och en lite Marcus vid kanten. 
- En jävla massa chipscravings.
- Jag kommer hem och hittar en däckad Felix i sängen i en pöl av något vi fortfarande inte vet vad..
- Marcus på elefanten och när vi badade med dom. Har nog inte skrattat så mycket i hela mitt liv. 
- Sjukt härlig stranddag med hela gänget. En chaufför som sitter och dricker Rom på hemvägen. 
 
Jag låter bilderna tala för sig själv. :)





 
Och mina två favoritbilder haha. Marcus glädje på den första. Och den andra är när jag kommer upp från att ha badat och hittar andra Marcus så med solkräm i ansiktet. Och han trodde han var klar hahahaha. Asså så jävla roligt.. 
 
Tack Carl, Jonas, Alexander, Fredrik, Anton, Marcus, Marcus, Rikard och Felix :) Mina små älsklingar. 
 
/KÄCK

j


aktiva jag

Jamen här är man ju aktiv. Not. Jag orkar inte blogga. Tar typ en paus. Eller det är så mobbat att säga men jag skriver när jag orkar någon gång. Puuuss
 
Jag finns på instagram för dom som saknar mig för mycket.. 
@ellenkack
 
/KÄCK

RSS 2.0