..

Asså just nu känner jag bara fuck bloggen. Jag vill inte säga att jag ska ta en bloggpaus. Även fast jag typ redan har det hehe. Men jag orkar inte med bloggen just nu. Vi får se när jag orkar ta tag i den. Men pallar inte slänga in onödiga inlägg med ursäkter om dåligt bloggande och att jag lever. Så sitt inte uppe kära vänner. Det kommer när det kommer. Puss

/KÄCK

Home

Hemma från fbo nu. Underbar vecka :) Jag lever iallafall haha

Två bilder och en bästa vän ♥


/KÄCK

sakna

Saknar Nareina, Lavina, Silja och Pantera sjukt mycket också. Ni kan ju tänka er hur jag är nu när jag ser en hund. Galen.

/KÄCK

bajsupdate

Hejsan sötnosar. Blir en till update då. Om vad som händer. :) Förra måndagen kom Andreas och Patrik ut. Våra nya bagare. Dom bor ju i samma lägenhet som mig. Alex kom den första, han som jag jobbade med på Rival. Så nu är vi fyra bagare :) Kanske man inte behöver jobba ihjäl sig i sommar haha. Sedan har jag hängt mycket med Matthias. Han jobbar i butiken i bageriet. I lördags körde vi en dagsfylla. I söndags var alla på Stö-fest, sedan bakfickan. Full som ett as. Sedan har vi åkt båt, killarna har åkt wake och vattenskidor. Jag bangade. Vi har ätit god mat. Jobbat såklart. Sara hade semester och var efterlängtad. Men nu är hon tillbaka. Vi krökade lite med ett random äldre par. Jag och Matthias hade mysdag och låg och solade och käkade melon och hade det jävligt bra. Jag har massa bilder men jag orkar ju aldrig lägga upp dom haha. :)
Iallafall så åker jag hem till stockholm på fredag. Sen falsterbo på söndag och OJ vad jag saknar mina vänner. Love you guys.
Skitflummigt inlägg. Godnatt :)

/KÄCK

RSS 2.0