Valborg

Kan ni gissa vad jag ska göra? Jobba. Såklart. En typisk Ellen helg. Tur att det är ganska lugnt på söndagar. Menmen. Jag får helt enkelt tänka på att jag tjänar cash.. Men det suger ju ändå lite att inte få fäästa.
Aja, bye

/KÄCK

-

J a g   h a t a r   a t t   s a k n a

/KÄCK

:)

Hej alla jävla idiotjävlar. :) Solen skiner och jag dricker kaffe. Har dubbel körlektion idag (fick två till priset av ett wihoo). Och efter det ska jag ner mot stallet för att först plugga lite teori med Emma och sedan ridning. Vill ha typ Dressong idag. Jahaja. Annars då. Inte så mycket. Ni får en söt bild på mig, Alvin och Sagge. Friskt gäng.. :P

/KÄCK

omg

OMG! Jag har bokat uppkörning. Men gjorde det inte genom trafikskolan. Han sa att man va tvungen att köra och plugga jätte mycket med honom. Så nu ska jag bara göra det.. Herregud vad nervös jag blev..

/KÄCK

hsakdfhåk

Hejsan älsklingar. Jobbade med Cissi inatt och det gick jättebra. Hade mycket och göra men vi jobbade bara 8 timmar :) Sedan fick jag skjuts till Kungsträdgården. Sprang ända ner till tunnelbanan, hann med, och kom hem och slocknade. Nu är jag uppe för att jag ska ha körlektion. Och boka uppkörning! Nervöst. Och bara så ni vet tänker jag inte säga när jag ska köra upp.. Kul om man failar liksom :P
Btw så har jag blivit förkyld. Och alltid när jag är det nyser jag typ åttiofem gånger per dag. Men jag tycker ju iof om att nysa. :) Nej nu måste jag verkligen bajsa (undra hur många av mina inlägg slutar så :P och det är alltid sant haha)
<3

/KÄCK

Asså vänta. Påriktigt?


/KÄCK

Hiss

Tyra Sjöstedt. Asså jag är seriöst kär i kvinnan. Någon vackrare får man ju leta efter. Och hennes stil. Jag dör så snyggt. Och jäveln passar ju såklart i allt. Sjukt vacker. :)

/KÄCK

Premiärdopp

Glömde berätta att jag premiärdoppade i Ängelholm. Jag och Micke var dom enda tuffa nog att görat :)
Sagge, MickePicke, Min man och jag.


/KÄCK

Jag brukar inte gilla kilklackar. Men!

Dessa va ju liiite heta. Spec dom första.

/KÄCK

bra att ha

Tänk när man ska ut på krogen (eller bara något) och ha dom här i väskan. Skitsmidigt

/KÄCK

killar/tjejer

Det är så roligt med killar som alltid dagen efter ska veta om man fick ligga. Typ varje dag i Ängelholm så klämde dom in frågan när vi typ satt ute dan efter. "Klart som fan jag fick. Det fattar ni väl" svarade jag och dom ba "aah men ändå". Sen kom jag på att mitt umgänge är typ exakt lika dant hahaha. Vi frågar alltid om man fick ligga eller haffade och tjejer frågar ju också alltid storleken ;)

Som nu när jag smsade en vän:
- Hur var det inatt då? ;)
- Snabbt, stabilt men inte jättebra.

Hahahahahaha jag dog så underbart.

/KÄCK

yesterday

Nej men hallå där din fula gris.
Igår var det ju dags för Sagges skiva och jag hade skiitkul :) Drack som om jag gått i öknen utan dricka i fem dagar och dansade som om jag aldrig dansat förr haha. Och träffade massa människor som jag kände men även massa nya :) Det var helt enkelt en grym kväll. Dock var det sjukt varmt i min outfit (tog även av mössan som jag märkte att garderobskillen tappat bort) :( Menmen. Jag överlever.

Nu ska jag käka lite fil och dricka lite kaffe. :) Bye

<3
Två bilder från igår, temat var "jag har kommit fel".


/KÄCK

con sjöstedt

Haihaiiiiii.
Nu är jag och Emma hos mig och förar lite smått för att sedan bege oss till Garbos där sagge har sin skiva. Kommer nog bli fett :)
Se så söta vi är :)

/KÄCK

kvällens

Min outfit. För första gången klär jag ut mig :P

/KÄCK

halka

Persson. Lugn.
Mudde. Kör fett tråkig och e bakerwomen hahahahhaha :) Vill du föra med mig?


AND YOU OTHER FUCKING BASTARDS.
Godmorgon. Har sovit typ fyra timmar och ska nu snart gå till bussen för att åka till Gillinge med Emma :) Halkkörning står på schemat. Snart är jag klaaar med den här jävla skiten. Och det var faktiskt min mamma och syster som sa att jag borde avboka lektionen (A). Så på torsdag blire lektion och provbokning :)

Nu ska jag typ skita.

Bye

/KÄCK

intresseklubben antecknar

Jag har bestämt mig för att avboka körlektionen så jag kan köra ordentligt på skivan :)

/KÄCK

körkort

Har ni tänkt på vilken jävla press jag har på mig att ta körkort? Hahahaha. Jag har liksom fem personers falsterbo resa på min axlar. Men det känns bra så man bara inte skiter för det. För det vet alla att jag aldrig skulle göra :)

/KÄCK

orka

Kul att Sabinas skiva är på tisdag och jag har körlektion dagen efter.  Som jag måste ta. Ska ha det här jävla körkortet nu. Får bli en halvnykter kväll..

/KÄCK

diss

Något jag har väääldigt svårt för är byxor med hög midja. Gillar det INTE

/KÄCK

Operationen

Tänkte berätta lite om min lilla operation jag genomgick..

Allt började på fredagen den 8 april. Jag vaknade av att jag hade jätte ont i magen. Liksom typ att jag va jätteskitnödig. Så jag gick upp och försökte bajsa men det gick inte så jättebra. Sedan åt jag och så och sen va det typ dags att åka. Hade fortfarande ont men körde till bilverkstan (vi hade fått punka). Sedan körde vi hem till pappa och lämnade Pantis. Då gick jag upp och bajsade lite och stoppade fingrarna i halsen och spydde lite. Men mådde inte så mycket bättre. Sedan körde jag ändå till Uppsala men då började jag må jätte dåligt så mamma tog över och körde till Hudiksvall. När vi kom fram var jag typ likblev och hade jätteont. Så istället för att stanna hos mina kusiner eftersom vi skulle ut följde jag med mamma till morfar och gick och la mig direkt för att sova bort smärtan. Kunde dock typ inte sova någonting. (Nu hade iallafall skitnödigsontet gått bort) men hade jätteont på höger sida. Sov jättedåligt på natten och fick bara i mig ett glas filmjölk. På morgonen sa mamma att hon tyckte att jag skulle gå upp lite och försöka äta. Det gick inte. Och då när jag va uppe hade jag så ont i magen att jag bara satt och grät. (Vilket jag inte gör så ofta. Så jag la mig igen och sen kom mamma och undrade om jag ville åka till sjukhuset. Men jag ba: Nää det är så töntigt. Och jag ba det kanske går bort. Men hon sa att eftersom  jag aldrig klagar på smärta och sånt så tyckte hon att vi skulle åka.

Och sagt och gjort åkte vi till akuten. Jag fick komma in och undersökas. Dom tryckte på magen och så och tog urinprov och blodprov. (Fick även ett finger uppstoppat i röven av doktorn (manlig...) va ju halvakward... Sedan eftersom det var typ blindtarmssymptom och högt infektionsvärde i blodet fick jag åka ner på ultraljud (dom vill inte röntga unga människor). Men dom såg typ ingenting. Efter ultraljudet fick jag åka upp på rummet och då fick jag så sjuuukt ont i magen eftersom dom tryckt jättemycket. Så då grät jag jättemycket och höll på att dö typ. Så först fick jag typ alvedon som inte hjälpte ett skit och sedan fick jag morfin (asgött). Så jag sov lite från och till, fick lite mer morfin och så. Sedan sov jag där på natten då. Dan efter kom nån doktor och kände på magen. Hade ont men dom ville fortfarande avvakta för operation eftersom dom inte va helt säkra. Så var det typ liksom jag låg i min säng/fick morfin/drop/sov lite och så. Sedan dan efter kom dom igen och kände och hej och hå. Och avvaktade. Sen en natt togs jag ner till gynekologen och fick göra en gynundersökning. (dom körde ner mig i rullstol hahaha, men mådde fett dåligt). Sedan på någon dag så när dom klämde på magen gjorde det helt plötsligt inte lika ont. (Det var antagligen här den sprack) Så dom avvaktade ännu mer. Sedan mådde jag helt plötsligt jättedåligt igen. Så då bestämde dom att dom skulle in och kolla. Så jag kördes ner (nu i sängen :P) Och sövdes och så. Och typ en sekund senare vaknade jag. Och då hade dom opererat bort blindtarmen som hunnit spricka. Sedan fick jag ligga kvar på antibitika. Hade sjukt tråkigt.

Aja så var det :) Här har ni en bild från idag när jag tog bort plåstrerna :) Dom gick in på fyra ställen. Vid naveln, ett till vänster, och två där nere. Älskar att jag har vita fläckar från när jag var smart och solade med plåstrerna :)

/KÄCK

Asså hahahhahahaha jag dööör


/KÄCK

outfit :P

Det är ju soooommar :D
Mina nya brillz kommer från H&Ms herravdelning. Love'm!

/KÄCK

home..

Hej allihopa. Nu är jag tyvärr hemma igen efter en skitbra vecka i Ängelholm. Jag har varit sämst på att blogga men har liksom inte pallat. Så jaja :) Vi har iallafall krökat mycket och haft massa korvfest. Jag har tillochmed premiärbadat :D Va faktiskt inte såååå kallt. Och så har jag blivit jättebrun också. Sweet. Jag har sjukt mycket bilder på kameran. Lät den stå framme på bordet varje dag så alla fotade jättemycket :) Det är så man gör. Har träffat massa roliga ppl också och såklart alla grabbs från Alanya. Jag får berätta lite mer ingående någon dag. Inatt jobbade jag, var skittrött. Och jobbar ikväll också. Imorgon ska jag och Emma på halkkörning och sen på kvällen är det Sagges (mitt nya smeknamn på Sabina. Det är fett) skiva.

Och svaret på allas fråga. Klart som fan att jag fick ligga. Varje dag med min älskling Philip.

/KÄCK

äholm

Heej allihopa. Sorry att jag inte har bloggat men vi är i Ängelholm och har det underbart.. Ikväll blire fotbollsmatch och sedan bröllop :)

Ciao

/KÄCK

byebye

Yoooo ppl. Nu har jag duschat, strykit, packat och satt ihop fejjan. Jag och Sabina åker ju till ängelholm idag. Kommer bli skitbra tror jag :) Han vet nog inte vad han har gett sig in på. Ska tvinga någon att gästblogga så får ni höra deras version haha :)
Juste! Silverklocka is the shit! SKitsnyggt. Inge jävla plast eller läderband. Silver (guld är säkert snyggt också) det är det nya hos mig. Dock kollar jag ändå på mobilen när jag ska kolla tiden hahahha. Måste vänja mig :)
Tog två supernördiga bilder :) Älskar min jeansskjorta




/KÄCK

Ge mig paljettiga converse!

Ge mig paljettiga converse!


fb

Ät gul snö, det kan vara öl
Wihoooo fick en till igenridning. Så två i rad. Sweet.
Nu upp och skita, sen diska, sen fixa mig, sen åka? Annars plugga :)


/KÄCK

Tisdag

Gooooodmorgon. Vilket jävla väder vi har! Är ju helt jävla underbart. Men jag ligger i sängen hahaha. Har nyss ätit frullbert. Nu ligger jag och kollar på tv och har läst lite bloggar. Ska ringa stallet och kolla lite igenridningar. Är ju inte uppskriven men hoppas det går ändå. Ska ju redan rida ist för Bea men vill rida en till.

Men iallafall tidigare idag, vid två ska jag få träffa mina finaste jobbkompiar som jag saknar så in i bomben. Vi ska fika på chokladfabriken (vårt tillhäng haha). Snacka lite skit och sedan drar jag till stallet. Ikväll måste jag packa. Åker ju till ängelholm imorgon. Måste bara fixa hur vi ska åka dit haha. Ska prata med Fia idag om hon vill tjäna lite pengar och skjutsa oss dit (du kan ju tänka på det om du läser detta :P)

Nej nu räckere :) Puusss
Nareina och Tamino

/KÄCK

Underbart ur ponnyakuten <3

Avsnitt 14 (såg 13 på sjukhuset så no comments)
12,18 bonnbränna (och det där med wax i håret :P hahahaha)
Nää jag orkar inte med det här längre.

/KÄCK

einstein

Asså herregud bloggen! Jag har kommit på värsta grejen. Jag låg och åt jordnötsringar (det enda chipsiga som jag verkligen tycker om att äta) och sedan kom jag på att jag hade nötcreme. Då tänkte jag. Aha! JordNÖTter + NÖTcreme. Det kan väl inte sluta dåligt. Och HERREGUD vad gott. Jag dör.

Jag och ringarna
Jag och nötcremen
Ideén!
En jordnötsring med nötcreme

/KÄCK

maria-pol-skivan

Fattar aldrig varför jag ställer upp på bild :P

/KÄCK

haha

Vi är så fina tillsammans (eller iallafall Nareina ^^)

/KÄCK

måndag

Hej ppl. Idag hade ju jag och Emma riskettan. Tur att vi hade varandra. Hade somnat annars. Men nu fick man garva lite. Och glutta på Carl <3 hahaha :) Sedan kom Frida och skjutsade hem mig taaaack. Då bytte jag om och sedan åkte jag och mötte Sabina vid Zinken för att vi skulle chilla ute tills dom andra töntarna kom. Men det var feeeeett kallt ut. Åt pizza och låg lite inlindad i en filt sedan drog jag hem när dom andra kom. Pallade inte.
Nu ligger jag här och väntar på BB :)

/KÄCK

boobies gone

Hallåhallå. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma så vi kan åka och hämta Emma och sedan gå riskettan på Gillinge. Iallafall så har jag chinos!! för första gången i mitt liv :) Och jag gillart. Först då så tänkte jag ha det oanvända linnet jag köpte. MEN. Mina bröst är ju så smååååååå så det ser helt fuckat ut eftersom alla bhar är förstora haha. Så jag bytte till den andra tröjan :)
Linne - BikBok
Chinos - Cubus
Tröja - H&M
Skor - Converse
Brillz - Ur&Penn

/KÄCK

got milk?

Jennifer om lista:
Shulululu! Såg i ditt tidigare inlägg att du inte kunde dricka mjölk när du knaprar penicillin. Du kan göra det. Du ska bara inte svälja tabletten med mjölk, då blir upptagningsförmågan sämre. Har själv opererat bort blindtarmen och skulle tippa på att vi käkat samma tabletter. Jag kunde dricka mjölk och jag svarade bra på medicinen ändå.// Jenn
Hejpaaa Jennifer :) Jag blev typ öööööverlycklig när jag såg det här inlägget. Men eftersom min blindtarm hann spricka så är typ infektionsrisken högre. Sprack din?
Puuuss

/KÄCK

lista

- Jag ÄLSKAR mjölk. En dryck resten av livet? Mjölk.
- Jag älskar kallkorv (innan den är stekt mm, detta gäller falukorv och denniskorv)
- Potatis är också ganska gott ogjort (skulle skriva rått men det lär ha blitt fel)
- Jag saknar att ha pojkvän, men vill va singel 2011
- Jag vill hångla
- Snart SKA jag ta körkort
- Whats up med Martin i BB och kunna alla texter. Jag hatar folk som alltid kan sånt. Bara för att jag är sämst. Kör på låtsas engelska..
- Jag saknar min mormor
- Jag tycker jag har jättefina fötter. Stora men välproporitoneliga (wtf vilket jävla ord) och smala.
- Jag gillar att skriva listor

/KÄCK

blusar <3

kärlek

/KÄCK

weight

Jag tror det var jag och BagarFia som någon gång pratade om hur olika jag vägde beroende på natt eller dagjobb. Så jag bestämde mig för att väga mig varje dag i en månad (missade några). Här har ni det. 
(Dock är liksom vissa efter måltid och vissa på morgonen som ni ser, vissa mornar är ju efter natt och vissa mornar är ju typ på eftermiddagen haha.)
Det är alltså datum, tidpunkt, vikt :)
1/3, 23,30, 61,6
2/3, 12,15, 60,0
3/3, 03,15, 61,1
3/3, 22,30, 60,7
4/3, 11,15, 59,6
5/3, 07,20, 59,1
5/3, 15,20, 58,5
6/3, 05,15, 59,4
6/3, 13,00, 59,0
6/3, 23,40, 59,2
7/3, 13,00, 58,6
9/3, 04,45, 58,5
9/3, 16,30, 59,0
11/3, 06,00, 59,7
12/3, 07,00, 60,1
14/3, 21,15, 59,8
15/3, 05,00, 59,0
16/3, 23,30, 59,5
17/3, 03,50, 60,0
17/3, 20,50, 59,9
21/3, 00,05, 59,9
22/3, 05,50, 61,0
23/3, 22,50, 59,9
24/3, 21,00, 59,6
25/3, 04,50, 59,2
28/3, 21,30, 59,3
29/3, 19,30, 58,8
1/3, 23,30, 61,6
2/3, 12,15, 60,0
3/3, 03,15, 61,1
3/3, 22,30, 60,7
4/3, 11,15, 59,6
5/3, 07,20, 59,1
5/3, 15,20, 58,5
6/3, 05,15, 59,4
6/3, 13,00, 59,0
6/3, 23,40, 59,2
7/3, 13,00, 58,6
9/3, 04,45, 58,5
9/3, 16,30, 59,0
11/3, 06,00, 59,7
12/3, 07,00, 60,1
14/3, 21,15, 59,8
15/3, 05,00, 59,0
16/3, 23,30, 59,5
17/3, 03,50, 60,0
17/3, 20,50, 59,9
21/3, 00,05, 59,9
22/3, 05,50, 61,0
23/3, 22,50, 59,9
24/3, 21,00, 59,6
25/3, 04,50, 59,2
28/3, 21,30, 59,3
29/3, 19,30, 58,8

/KÄCK

My love <3

Att man kan älska en häst så oerhört mycket <3

/KÄCK

bikini

Tjabbbbbaa. Idag klockan kvart i nio kom Pernilla och hämtade mig och så åkte vi och kollade på när Hufvudsta tävlade hoppning på Solna Fältrittklubb. Grattis Maria till två placeringar och Fanny till en :) Maria kom etta och Fanny tvåa i samma klass. Och Maria va först ut! Grymt. Hade iallafall en väldigt trevlig dag med Pörni. Sedan släppte hon mig vid Ängskolan och så gick jag och satte mig hos mamma, Fanny, moster och hennes kille Mats. Sillewille var såklart med och jag och Fanny trimmade hela henne. Blev typ 8 kilo päls. Sedan när vi kom hem duschade jag henne. Lortgris. Nu väntar jag och Fanny på att första HP ska bli klar sen ska vi kolla. Går inte så bra för oss att börja :P


Imorgon blire riskettan med Emma :) Skönt att slipa genomlida dom själv. Och på kvällen imorgon blir det grillning med brudarna. Underbart.


Tänkte slänga upp en bild på mina nya bikinisar. Jag ser skitful ut haha och försökte täcka över plåstrerna men jah lackade så jag sket i det. :) Så ni kan tycka lite synd om mig :) Jag är iallafall kär i dom och som vanligt, det ser bättre ut irl :)

/KÄCK

Juice, gurka och <3creme fraise<3 <}

2011-04-16_21_16 (MMS)

Juice, gurka och <3creme fraise<3 <}


Ma old crib!

Tänkte visa lite :)

Min säng (master bedroom). Jag hade en kontroll till. FETT! På morgonen när man skulle äta så ba brrrrrrrrrrr så satt man upp (sängen låter alltså brrrrrrr när den fälls upp...)
Tvn (vardagsrum) Jag hade iallafall en kontroll.........
Badrum Eget badrum. Handtag vid toaletten. Skönt.
En liten outfit också :) Sköna kläder!
Mina trosor igen då. Alltså jag hade inte något under haha. Fläkta skönt som fan. (Jag snodde faktiskt hem ett par att sova i hahahahha)

/KÄCK

Tiotusen röda rosor

Vill jag ge till Pernilla Hörman.
Vi har absolut inte varit tajta länge men jag känner att vi har börjat komma varandra nära. Jag trivs väldigt bra av ditt sällskap. Att komma ner till stallet och veta att du alltid är där. :)
Kommer ihåg för några år sen när jag och Lakey skulle va banpersonal och ba: Åhneeeej vi måste stå med Camilla och Pernilla. Men det har ju ändrats. Nu gillar jag dig haha :) (Och Camilla såklart :))

Ser fram emot en dag med dig imorgon på tävlingarna :)
Love you <3

"Skrattar sen gör arga blicken".

Sötaste bilden :)
Spanar in en skitcool blogg..


Ps: Pernilla har två hundar som heter Anabola och Foxy :)


/KÄCK

Tapas

Tänkte slänga upp lite bilder jag tog när vi firade Kossans 30års dag :)
Jossan och Emelie
Cissi
Olivia
Emma
Fia. Haha nej skoja maten men man ser Fias klocka. Fick inte en så smickrande bild på henne :P
'
Men guuuuud vad jag saknar er nu när jag tittar på bilderna. Ååååååh jag måste komma och hälsa på någon dag. Mina älsklingar. Miss yoooou <3

/KÄCK

outfit

Tröja - H&M
Byxor - H&M
Tygskor - H&M
Solbrillz - Prestige



/KÄCK

sol, hästar, vänner

Tjuuu len.
Ååh vilken fin dag :) Först gick jag och Silja ut mot en djuraffär för att hitta ett halsband. Det gick inte så bra. Storlek XXXL va nämligen slut.
Sedan gick vi vidare mot stallet där jag äntligen fick träffa alla mina fina :) Underbart. Först satt jag med några i cafeterian där vi bestämde hur vi skulle åka till Falsterbo. Ska ta körkort nu! Har ju liksom ett måste haha :) Men jag är på GGGG.
Sedan gick jag och Emma och la oss på en filt utanför en hage Romario stod i och fick sällskap av Empan och Persson. Myspys. Sedan kom Sabina när småttingarna gick och vi snackade lite vuxensnack. Typ att jag aldrig får ligga. :( Men det får jag ju snart hehehehe. :)  Nu ska jag plugga teori och sedan typ chilla. Är sjukt slut. Ser ut som en neddrogad anorektioker. Döm själva: (Asså jag gör mig inte till eller något, ser påriktigt ut såhär :P Eller aa på första bilden har jag spärrat upp vänsterögat så jag inte ska ha lazy eye. Dock inte på tvåan hahahahahhaa)
Tog en "söt" bild också..........

/KÄCK

Silliiii

2011-04-16_17_24 (MMS)

Silliiii


Falsterbobilarna

2011-04-16_15_19 (MMS)

Falsterbobilarna


ut

Tjääänare bloggen :)
Idag tänkte jag ta mig ut med Silja och gå ner till stallet :) Har saknat mina fina flickor och pållar :) Tänkte bara skriva det... Yepyep. :) Vårjackan på!
Sedan ikväll då. Hemma. Skönt som fan. Jag och syrran ska även ha Harry Potter marathon. Med start ikväll. :) Kult. Jag har tappat bort mig vilken jag sett och inte.
Nej nu får jag ta mig samman.
Ciao!

Jag och min kusin Lina :)

/KÄCK

:(:)

HELVETE. Jag hämtade bikinisarna idag. Dom satt hur jävla dåligt som helst. Skulle tagit 36. Skojaaaaaaaaaa :) Jag fick alla i samma paket och allt satt skitbra. Ibland har man turen med sig.
Jag är iallafall hemma nu. Körde ändå från Gävle Bro :) Kult. Nu ska jag bara lägga mig ner ett tag. Är helt slut. Vägde mig precis också. Jag som väger run 59-60 har gått ner till 56 haha. Herregud. Vill du banta? Åk in på sjukhus. :)
Nu är det bara 5 dagar till Ängelholm :) Längtar.
Och juste! Jag har ju fått medecin jag ska äta nu efter. Några får man inte dricka alkohol till (dom kommer dock ta slut innan Äholm så lugn Sarre). :) Och några jag inte får dricka mjölk till. MJÖLK.  Jag äääälskar ju mjölk. Jag dricker typ en liter per dag. Herregud jag kommer dö. Det är typ min näringskälla. :(
Orkar inte fota bikinisarna nu eftersom jag har massa plåster på magen. :)
Istället får ni bilder på en sliten vacker Ellen...




/KÄCK

uteeeeeeee

Heeej allihopa. Nu är jag glad. Jag blev nämligen utskriven idag :) Så jävla underbart. Hade inte klarat en dag till på det där stället. Fattar ni att dom väckte mig 8 för frukost. sedan ska jag alltså roa mig själv i 12 timmar eftersom jag inte bara kan ligga och sova för då kan man typ få en blodpropp. Segt som fan. Och inte kunde man öppna fönster heller så blev helt cp. Dock fick jag gå ut med kul att sitta där ensam i timmar...

Iallfall så åker jag hem imorgon. Min morfar och hans fru skjutsar mig och min kusin Lina till Gävle där pappa är, sedan ska vi äta lunch. Sedan kör pappa oss hem:)

/KÄCK

Många har frågat om jag är ensam och tänkt...

Många har frågat om jag är ensam och tänkte reda ut det här nu. Manma och Fanny åkte hem. Dom har ju jobb! Mamma hade tagit ledigt extra men sen fick jag ju vara kvar lägre än tänkt. Men iallafall. Jag har kusiner, moster och morfar och hans fru här.. Så jag får sällskap :) ni behöver inte oroa er.


Middag

2011-04-13_16_44 (MMS)

Middag


Läget här då.. Klockan verkar gå baklänges...

Läget här då.. Klockan verkar gå baklänges. Jag vill ha en dator. Dom har inga tamponger. Bara jäääättestora bindor. Jag gillar inte bindor. Jag delar korridor med ett gäng 99+are som hostar sina sista döds-slem-horstor. Jag såg en kille I min ålder som hade en säng I korridoren. Nu är han borta. Jag har cravings på min dator. Jag har ettan, tvåan och trean. När jag torkar mig efter jag skitit är det grönt. Kaffet smakar piss. Aa det suger ganska hårt här. Saknar mina underbara vänner jag märker att jag har. Kärlek till er alla,<3


Ooomg mina bikinis har kommit och jag är ...

Ooomg mina bikinis har kommit och jag är inte hemma buhuuu. Hoppas dom passar annars dör jag


Mina trosor. Kattigt va?

2011-04-12_15_04 (MMS)

Mina trosor. Kattigt va?


Sitter I solen. Skapar en triss nitlott. D...

2011-04-12_13_27 (MMS)

Sitter I solen. Skapar en triss nitlott. Dricker ramlösa granatäpple. Gott. Kusinerna hälsade på. Trevligt. Nu känner jag mig mest ensam. Det är jag, ramlösan, min tidning och mobilen. Kul liv.


Oj hann inte skriva text men bilder under ...

Oj hann inte skriva text men bilder under är hur min mage ser ut. Dom ska byta det blodiga plåstret snart. Doktorn kom precis in och kollade. Han sa att.jag måste ligga kvar tre dagar. Suger balle! Varme lämnade jag körkortsboken hemma? Men inte har jag tänkt det här..


SMS-inlägg

2011-04-12_09_08 (MMS)


Frukost. Första gången jag äter på tre dag...

2011-04-12_08_45 (MMS)

Frukost. Första gången jag äter på tre dagar. Gött


Blir en titthålsoperation. Hoppas dom hitt...

Blir en titthålsoperation. Hoppas dom hittar vad som är felet.


Min arm inatt :o droppet hamnade fel.. Nasty

2011-04-10_01_33 (MMS)

Min arm inatt :o droppet hamnade fel.. Nasty


Bloggen. Jag har fått magsmärtor så är inl...

2011-04-10_15_35 (MMS)

Bloggen. Jag har fått magsmärtor så är inlagd på sjukhus I hudiksvall. Dom tror det är blindtarmen. Ska kanske opereras men just nu avvaktar dom bara. Jag har ont men det är lugnt annars. Det var därför vi åkte in igår för jag är inte den dom brukar ha ont/klaga.. Hoppas ni har det bra där hemma. Och tack för smsen ni som skickat :)


hej

Sitter och käkar lite frulle innan jag ska bege mig mot stallet.
Kul va. Jobbar ikväll också. Men känns lugnt för jag och George är ju värsta teamet.
Sedan imorgon åker jag, mamma och Fanny till Hälsingland (jag ska köra hela vägen! ;D) Min moster fyller nämligen 50 så det är fekke på lördag. Dock ska vi ungdomar gå ut på fredag :) Sedan på söndag ska vi till min morfar som också bor där uppe. Sedan åker vi hem på måndag. 

Byye

/KÄCK

Lycklig

Nu är jag lycklig igen :) Nu kan vi alla se ett bevis. Jag har allt bokat :) Heja heja :) Nu blire lite bloggar och BB innan sömn. Imorgon ridning, sedan sista natten innan långhelg. Skööönt.

/KÄCK

H&M idioter

Asså jag kommer börja gråta på riktigt. Vilka jävla idioter. Kommer ni ihåg när jag skrev att jag ändrade storlek på bikinisarna. Mm. Sedan idag skulle jag in och kolla och då finns bara underdelarna i min "olevererade varor".
Asså jag blir så jävla irriterad. Så då ringer jag och den jävla kärringen har ju inget att komma med. Fyfan vad arg jag är. Jag tänker inte ens blogga mer nu. Ska ner till stallet. Jävla horor.

/KÄCK

AMAGAAAAD

Jag mååååååste ha...

Eller åtminstånde:
Dööööör

/KÄCK

fjortisar

Att det alltid ska vara så mycket fjortisar i publiken......................

/KÄCK

feets

- Jag hatar när strumporna är lite stora nivet. Så dom hänger "utanför" tårna. Dom måste sitta ordentliget på foten.
- Jag HATAR hål i strumporna.
- Jag hatar när man trampar i nåt blött med strumpor.

/KÄCK

-.-

Anonym om http://kaeck.blogg.se/2011/april/omg.html:
tänk om hon läser din blogg...

Amen din jävla idiot hur fan skulle hon veta att vi kallade hennes pappa för det. Jävla mongo. Dessutom är hon ju typ ett år

/KÄCK

USA

När Rebecca kom till stallet i lördags tillkännagav jag mina stora planer för oss. Vi ska åka till USA! Efter hennes student. Jag har blivit så sjukt sugen på att åka dit och jobba. Och så kom jag på att Lakey har snackat om USA. Så vi bestämde oss. Efter hennes student SKA vi göra det. Först Hawaii. Sedan typ LA eller NY eller något sånt stort. Kommer bli amazing. Måste bara få ett green card :P

/KÄCK

fiol

Rebecka om omg:
HAN HAR!!!!!!!!!!!! Men ingen bild :( Och han är förlovad...spelar fiol på mina handleder
Omg jag ska adda. Not hehhehe

/KÄCK

outfits

Tröjorna är fån H&M :)
Armbandet har jag fått från Fanny från hennes resa. Love it

/KÄCK

APRIL


/KÄCK

Nareina

Min baby är frisk nu :) Det enda tråkiga är ju att vi inte får ha våra små mysiga ridturer längre.. Men bättre att hon mår bra :) Haha har tagit massa bilder när vi varit ute. Alla är från olika gånger. Lite kul faktiskt hur vädret har ändrats (där lät jag inte alls gay). Haha men hon är så söööt. Alltid glad :)
Haha lägg märke till att jag är tung och rider i hunter :P

/KÄCK

tattoo

Syrran gjorde en tatuering när hon va i Syd Amerika. Skitnsygg. Hon  har också tatuerat in bokstäver som bildar Mormor. Höll på att börja böla när jag såg den.. :')

/KÄCK

The night with a big N

Tisdag. På Dovas. På väg till Rose. Lyckligt ovetande.
Vi lämnade alkohol till uteliggarna. Eller den nu som ville ha det :) (Eller förfan inte smirnoffen. Findricka lämnar man ALDRIG odrucken!)
" Vi tar en gruppbild".. Haha jag älskar att man aldrig tror att man kommer med på självutlösarfoton :P

/KÄCK

omg

Asså herregud! Kolla vad Pia har skickat till mig på mailen. Borde jag ringa? Nej? Ja? Nej? Måste prata med mamma men nej det är ju helt sjukt. Jag ska inte öppna såhär tidigt i livet. Eller? Nej! Eller?

/KÄCK

omg

Rebecka om middag:
Dala-katt-pappans dotter la till mig på facebook!

OOOOMG KOLLA UPP DIRRE OM HAN HAR FACEBOOK!

/KÄCK

middag

Hej allihopa. Snart ska jag åka och möta upp jobbtjejerna för att äta middag eftersom världens bästa Jossan fyller 30 år idag! :)
Och ni får stå ut med att jag är sämsta bloggaren just nu. Men nu i veckan ändras det. Jag lovar.
Ciao

/KÄCK

SKITungar

2011-04-02_12_03 (MMS)

SKITungar


middag

Hejsan hoppsan. Idag är det fredag. Och jag jobbar. Men känns chill eftersom vi hade en galet lugnt fredag för en gångs skull :) Så nu ska jag mamma och Fanny först åka till moster Katarina och äta middag och sedan åker jag till jobbet. Imorgon är det mocka hagarna plus utridning. Kommer väl vara död men vill görat :)
Hejdå.

/KÄCK

- Vet du hur man skrämmer en japan? - Man ...

- Vet du hur man skrämmer en japan? - Man gör vågen.


RSS 2.0