bäst


/KÄCK

Caroline af Sten <3


/KÄCK

Nareinas nya borste

2011-10-28_16_00 (MMS)

Nareinas nya borste


FlipparMaddePåGunnorp #4

Madde: Har du mjölk i dina tuttar?
Miranda: Nej det har jag inte.
Madde: För jag är sugen på mjölk och jag får ju inte ta den där ute.

/KÄCK

FlipparMaddePåGunnorp #3

Miranda: Du skar mig på magen med armbågen.
Madde: How the hell did that happen?

/KÄCK

FlipparMaddePåGunnorp #2

Miranda sitter bredbent i sängen.
Miranda: Det känns som att jag ligger lite välkomnande.
Madde: Jag kommer inte göra det ikväll, if you dont grow a cock.

/KÄCK

FlipparMaddePåGunnorp #1

Miranda och Madde ska kolla på film.
Miranda: Jag har bara porr.
Madde: Fine by me.

/KÄCK

<3

Är på bästa Gunnorp nu. Har fått en liten fröken på 5 år som heter Caroline. En frieser :) Blir nog halvbra uppdatering en vecka framåt..

/KÄCK

Gunnorp <3

Hej bloggis. Jag är tröööött. Jag har jobbat mån-ons på riddar och tor-fre på rival. I måndags och tisdags red jag också på Lavina på sitskursen för Mari Zetterquist. Väldigt givande och Lavina blev jättefin. Men oj vad jag fick jobba. Haha. Men jag gillar henne :) I onsdags var det poledance med Lakey igen :) Kuuul som fan fortfarande. Porrigaste dansen ever. I like! I torsdags efter jobbet åkte jag hem och sov typ en sekund och sedan åkte jag till stallet och kollade på en föreläsning om hästens beteende. Väldigt bra! Därefter hem och däckade. Sedan idag jobb igen. Efter det så åkte jag hem och hämtade bilen och åkte sedan och hämtade Carlsson i stallet. Vi åkte till hööks. Jag shoppade lite smågrejer. Nu har jag ätit middag och packat eftersom jag åker till världens bästa gunnorp imorgon med Carlsson, Miranda och Frida. Sen känner vi ju andra som ska dit :) Ska bli helt underbart.
Den här veckan har jag varit helt sjukt trött hela tiden. Alldeles för sena kvällar för lilla Ellen. Menmen. What to do.
Har ingen bild på datorn från 05 (man hade typ inte digitalkamera då haha) men det var mitt första år. Hade TomLee.
Året var 2006. Jag hade Tickelinn. Kom etta på hopptävlingen :)
07. Tickelinn igen :) En till vinst. Finafina Tickelinn.
08 hade jag Zenator. Underbar.
Allahelgona 09. Messalina. Åh så underbar.
Haft sån sjukt tur och fått underbara hästar. Love
<3

/KÄCK

hohooho


/KÄCK

:)

Jag lever. Men knappt haha. Har jobbat dag och sedan ridit till sent både måndag och tisdag. Nu har jag kommit hem från Poledance och ska sova. Imorgon blire stall. På fredag lugnt. Sedan lördag GUNNOOOORP <3

/KÄCK

wtf


/KÄCK

Läsvärt av favoriten.

Classe ligger ju alltid etta. Men Jennifer kommer inte långt bakom. Här är ett inlägg hos skrivit. Börja läs bloggen. Den är grym! (juennifer.com)

något som många tjatar om när de blir singlar är att de är självständiga och inte behöver ha en pojkvän.

(som tydligen alla vi andra i ett förhållande är i Väldigt. Stort. Behov. Utav.)

men jag förstår inte riktigt poängen i det. att vara singel är hur trevligt som helst, om man kan behärska singellivet det vill säga. nu talar jag om alla de som vägrar att gå in i ett förhållande för att de vill Leva Livet, om de som ser ner på alla som har en partner och menar att man är toffel så fort civilstatusen ändras och de som statusuppdaterar att they Never knew single could feel this good.

men vem är jag att döma. jag har ju själv varit där. jag har varit tjejen som har snokat på killen jag var intresserad av, varit den enda tjejen som totalignorerade honom för att han skulle undra varför jag inte klängde på honom som alla andra-

(det fungerade)

tjejen som satt inne på mina vänners facebook för att spana in honom då jag vägrade att acceptera honom som vän, hon som bara svarade i telefon när jag hade folk omkring mig, som av en ren slump råkade hamna på samma ställen som honom hela tiden-

(gärna före honom också, och så säger man Ah är DU här IGEN?)

tjejen som medvetet umgicks med mina snyggaste killkompisar (som alla hade flickvän, men vad visste han om det) bara för att, tjejen som hade ont i magen för att han inte svarade på mina SMS när det var jag som sket i att svara på hans, hon som han alltid ville prata med för att jag alltid var så glad och tjejen som han nämde till sina vänner att han aldrig förstod sig på men som han aldrig kunde sluta tänka på.

(oh yes, they told me)

jag har också varit hon som vred sig i sängen de kvällar jag visste att han var ute, hon som satt inne på mina vänners facebook för att kolla på tjejen han träffade, jag har varit hon som bodde en timme ifrån men inte kunde få honom att förstå hur närma det faktiskt var. jag har givetvis varit tjejen som mådde dåligt över det, hon som inte ens ville prata om kärlek för att det gjorde ont i magen, tjejen som hade håret precis som han älskade det bara för hans skull och hon som råkade träffa hans bror och nämna att hon träffar en påhittad snubbe bara för att han skulle säga det till honom.

jag har också varit naiv och tyckt att det var kul att Leva Livet, men man växer också upp någon gång och inser att det bara var en jävla kille man mådde dåligt över. it could have been cancer.

för när man väl träffar den rätta så håller man inte på så här. man vet att det är rätt när man inte förföljer honom dyngrak på utestället för att se om han dansar med någon annan, förhör hans vänner om han har träffat någon nyligen eller sitter uppe halva natten för att vänta på ett samtal som aldrig kommer; är han rätt kille för dig så ringer han. är han rätt kille för dig så får han inte magen att vrida när du ser att han pratar med en gammal kärlek, han får inte dig att bete sig som någon du inte är bara för att fånga hans uppmärksamhet och han ska kunna trycka ner ditt huvud när ni badar i poolen, lyfta upp dig med händerna under armhålorna, titta på dig och säga Du har inget smink på dig nu? Gud vad fina ögonfransar du har.

/KÄCK

Hhahahha

Asså söööötaste. Jag älskar pingviner.

/KÄCK

movies

Första filmen är på jobbet. Hahahhaha asså den är så rolig.

/KÄCK

Världens bästa plats


/KÄCK

Fredag och lördag

Heej peeps. Jag är sämst jag vet. Men skitsamma. I fredags jobbade jag. Fick lite lunchsällskap av Rebecca. Myspys. Sedan åkte jag och köpte en kamera, och sedan åkte jag hem och sov lite. Sedan åkte jag ner till stallet. Fick rida på Lavina. En ny häst i stallet. Och oj vad man fick rida. Gick skitdåligt i början. Men på slutet lite bättre. Hon är mycket häst! Sedan åt jag lite mat och sedan var det dags att hoppa på Achilleus. Jag fick rida som en tok. Men jag tyckte det gick helt okej. Dock ramlade jag av hahaha. Han stannade på ett hinder. Som han typ tänkte hoppa först. Jag ramlade fram på halsen och gled typ rutchekana ner på hans hals och mosade hans huvud haha. Plutten. Sedan åkte jag hem och la mig i soffan och käkade godis och kollade på Quarantine. Inte så superbra.
Sedan var det lördag då. Jag och Maja åkte ner till stallet och det var dags för hoppning på Shannawhu. Som jag aldrig ridit. Men det gick bra. Jätteroligt var det. Jag har lite filmer som jag kan visa sen :) Efter öppet hus på ridskolan åkte jag hem vid typ fyra. Och hann sova lite innan det var dags att gå upp igen och fixa mig för att sedan åka tillbaka till stallet där det var invigningsfest. God mat och trevligt sällskap. Sedan begav sig vi ungdomar ut på staaaaaan. Laroy blev stället. Och jag gillade det! Dom spelade ju hiphop rnb :D Så vi skakade våra lurviga till stängning. Då åkte jag hem och soooov. Idag gick jag upp typ två. Har bara chillat. Städat lite. Ikväll blir det träffa tjejerna och äta pizza.
"Lilla" Achilleus..
Shannawhu.
Shannawhu

/KÄCK

Nästan front row på Elvis med Glada Hudikt...

2011-10-20_19_29 (MMS)

Nästan front row på Elvis med Glada Hudikteatern I globen :)


Paows tuttar <3


/KÄCK

Bloggtips från Emelie

hahhahaha skitäckligt

/KÄCK

Listen up people

LETS DOO THIS! Det är dags att söka till BigBrother igen hahaha. Och jag ska lätt söka igen. Och jag tänkte att ni skulle hjälpa mig :D Och va helt ärliga haha. Jag är ju som jag är och dom får gillart eller inte.. Måste ju skicka in min Baywatch bild..
http://3923772.polldaddy.com/s/ans%C3%B6kan-big-brother-2012



/KÄCK

Partygirl

Har ju massa album med kalasbilder som låg på min hårddisk. Så nu tänkte jag välja en bild ur varje album och skriva någon slags beskrivning.
Hos mig när jag fyllde sexton. Vi hade ingen drick från början. Fick tag på två vodkaflaskor. Alla blev fulla. Någon sniffade på min toalett. Massa folk kom. Kvällen slutade redan vid 1. (Servettkvinnan, Miranda, Sandra, Peppe, Simon, Sabina, jag)
Nyårs middag hemma hos pappa. Vi hade jättemysigt. Festen som David hade fixat sket sig. Segt nyår. (You know the girls)

Någon Randomfest hos pappa. (Micke och Jag)

Alanya 2010. Jag, Sabina, Anna och Maria hade två grymma veckor. Varmt som satan, blev brun som en neger. Träffade världens bästa Ängelholmare. Var på flippade beachpartyn, adopterade en gatuhund (Baby) träffade söta pojkar från Lund. Bra resa :D (Oliver jag och Philip)



Första utgången som 18 @Ego (Jocke och jag)



The Bridge, jag tror det var här jag och Miranda blev jättefulla för vi shottade massor och drack drinkar. Jag spydde på väg hem. (Banana och jag)



Onsdagsutgång på Ego, inte fööör roligt. Man ser på mina ögon att jag är full haha, även fast dom är stängda (Jag orkar inte skriva vilka som är på bilden längre)

En randomsup med Amanda och Sabina som slutar på någon fest i ? Bromma? Spånga?

Om jag inte minns fel så var det här på vägen hem efter festen. Jag tog sällskap med två från festen. Haha det tog typ femtioåtta år från Rissne till Duvbo. Men jag hade sjukt kul. Vi pallrade äpplen och spelade fotboll. :) Har nåt inlägg om detta längre ner.

Asså en så jävla konstig kväll hahaha. En onsdags? utgång som började med Sogni och stureplan slutade med att vi skulle försöka komma in på White Room. Det gick ju. Not? Haha. Men vips så skulle vi åka limmo genom stockholm istället. Drack skumpa även fast det var äckligt och höll på å bråka med en äcklig kille, men en sjukt rokig kväll också som slutade med att jag skjutsades till Slussen i limmon för att ta Saltsjöbanan till jobbet. Kör bara kör.

Vi förade på Moda. Tog sedan VÄRLDENS roligaste taxifärd först till Amba? Men hamnade sedan på Lobby. Fyfaaaan vad vi skrattade i taxin. (Jag, Carlsson, Emma, Sabina och Banana, och ja klart vi fick åka fem ;))

Sjukt gammal bild från kvällarna vi alltid var hos Sandra i typ ettan på gymnasiet. Minnen<3

Valborg nåt år. Vi förade ute, i regn typ, med bullar, och jag, Ellen Käck drack vin. Jag drog sedan till Sandra  och hennes kompisar. Gick hem från festen i två olika skor. Resten är historia.

Jag och My drog på någon sjukt randomfest i skogen? på ett fält? med Boppin. Slutade med att vi stod och snackade med en sjukt snygg pojke. K-J ;) (Ölen vi dricker är en 3,5 vi fick på vägen dit av en kille på tunnelbanan haha.

Något litet krök hemma hos Alexander. Vi fick en "fördrink", bestående av Absint. Uäääk. Jag hade iaf kul och dansade nykter hela kvällen. Hey där <3

En "lokalfest" i Spånga. Jag var nog nykter. Satt mest och pratade med Kevin Krooks och Behrooz. Första mötet med de båda små liven. Bra kväll ändå minus att Sabinas väska blev snodd.. (Damn ingen bild på mig :()

Nää hörni. Jag har sjukt mycket mer bilder så vi får nog dela upp detta :)
Peace så länge

/KÄCK

Bowling och US-kurs

Asså jag hatar min blogg utan kamera. Så imorgon blir det till att gå å köpa en ny. Fanns massa helt ok för typ 600 så blir en sån enkel jag kan ha som typ partykamera haha :) Sedan funderar jag på att köpa en systemkamera. Eller en som min kompis har som är i lite mindre storlek men ändå jättebra. (Canon g12). Men vi får se.

Igår åkte ju iaf jag, Emma, Sara och My till Olearys i Kista för bowling. Vem tror ni vann? Men jag såklart. Eller inte såklart haha för jag och Sara låg sjukt nära varandra hela tiden. Ett tag låg jag tre poäng bakom hela tiden. Sen låg hon typ några poäng bakom. Sen gjorde hon två strikes i rad och sen gjorde jag det. Sen slutade när hon hade en Spare så vi fick inte resultatet förän efter och då hade jag vunnit med två poäng. Skönt. Jag och Sara blir såna himla tävlingsmänniskor. Vi borde alltid vara i lag för vi blir nog gladast så haha. Vi satt och drack upp vår öl och pratade om våra nyårsplaner. Och sedan åkte vi alla hem. Skönt.

Imorse var det dags att plocka upp småttingarna och åka till Täby Ryttarcenter (ful anläggning) för kurs. Jappjapp inte så mycket att säga. Ikväll blir det bara lugnt. Sedan en vecka med jobb. OCH början på mitt nyttigare liv haha. Hur fan kommer det gå? Asså nej jag tycker inte att jag är tjock men jag vill vara nyttigare. Så inga bullar eller godis (har aldrig kunna hålla det förut.. Men nu jälvar!) för jag ska ju börja träna poledancing på onsdag så nu kör vi :)

Ni får en bild på alla mina favoriter :)

/KÄCK

Miss hotlips egogirl

Sa ju att jag hade tråkigt igår haha

/KÄCK

Bowling. :D

2011-10-15_22_15 (MMS)

Bowling. :D


pics

Idag ska jag Emma, Sara och My åka och bowla på Olearys. Har på mig mitt nya halsband :)'
Jag och syrran förfestar stenhårt...
Egogirl :P Jag har sminkat mig lila Höhö. blev nog helt okej, vi får se vad brudsen säger. Haha

/KÄCK

JSs4e6

Asså seriööööööst. The Situation. SLUTA WHINEA! Jävla tönthora.
Älskar att Deena får fixa Paulys frilla. HOT! Tänk honom med Paradise-frilla. Eller nää det skulle inte va bra. Men asså han är klippt så konstigt nu så det bara sticker ut där bak hahaha. 

/KÄCK

skärp

Hur snyggt skärp?

/KÄCK

Naaaah

Tittaaa hahaha sötnosar

/KÄCK

dont waste alcohol!

Hahahaha det här var från Fias inflyttningsfest. Eller rättare sagt på väg ut, och det var vakter så vi ställde cidern i min påse, bara det att den välte. Men skitsamma liksom. Bara bita hål på påsen och drick rätt ur! YAMAN!
Ellen Käck i ett nötskal

/KÄCK

clothes

Innan Fias inflyttningsfest. Dock hade jag ett annat linne på mig..
Min nya tröja haha. Jag och Utö-Sara och Utö-Tobbe har samma sort men olika tryck som representerar oss. Mina är för att jag var bakis och alltid spydde på toan och fåret är för att jag gillar lammkött. Like a Boss är lite mellan mig och Sara haha. Det på ryggen är ett internskämt hahaha
Outfit en dag, nya brills och jacka, ni ska få bättre bild någon gång..

/KÄCK

:)

Nejmen heeeej :) Hur mår du? Jag mår bara bra tack :) Idag blev det jobb på Rival. Jag, Alexander och Jannica jobbade på. Slutade halv två och åkte hem för en liten powernap innan jag tog mig ner till stallet. Först skrittade jag ut på Peter medan Carlsson satt på ClaesWilhelm (haha). Sedan var det dags att rida på Ajax :) På hackamore. Har nog aldrig ridit honom på det. Tyckte det gick bra idag. Dock kastade han sjukt mycket med huvudet ett tag, tror han störde sig på tränset, så Denise fixade lite och då blev han bättre. Jag är nöjd iallafall. :) Nog om det. Efter det skötte jag på min fina. Och efter det blev det lite GOFIKA med Empa, Carlsson och Beis (shit jag måste typ skriva en lista med smeknamn som jag använder haha) Sen tog jag och Beis sällskap till tuben. Blev en dusch och lite mat när jag kom hem (att jag alltid ska gofika innan middag hahaha).

I helgen då. Imorgon blire jobb, sen stall/ridning. Sen kanske jag ska träffa en vän. Sedan på lördag ska jag chilla gaaaaalet. Ingen alkohol eftersom jag på söndag ska köra mig och fyra hästnördar till en kurs i täby :)

Ni får en bild från Båtshaket på Utö i somras. Jag saknar sommaren på Utö. Sjukt mysigt. Sara, lammköttet, åka båt, bakfickan, Sebbe, omgivningen, allt!



/KÄCK

stallet, lml

Idag åkte jag direkt till stallet efter jobbet och var stallvärd med Carlsson haha. Asså man blir heeeelt slut efter en lektion med nybörjarna. Höll på att bli påsprungen av Chamör också haha. Sedan blev det GOFIKA i stallet. God tårta. :) Sedan gick jag, Emma, Sara och Carlsson ut med Peter, Breezer, Mambo och Claes. Peter slängde typ runt mig som en vante haha. Efter det gick alla vi och åt. Med lite fint sällskap av bland annat Persson, Emelie, Beis, Maja och Sabina. Damn how much I love you guys. Sedan tog jag och Emelie dr.Phil tunnelbanan hem haha.
Ni får en bild Fanny tog idag haha. Jag och Carlsson vaktar småttingarna.

/KÄCK

Jag och pantis

Hahahhaa asså hur ful är inte jag hahaha. Pantis var så tussig.

/KÄCK

internskämt<3

Jag (om polisen): HAN VAR TVÅ METER!
Fia: Bred?
Hahahhahahahahahahahaha asså jag skrattade i typ tio minuter åt det skämtet.

/KÄCK

Allt och inget

Haha en bild från när vi var påväg ut efter inflyttningsfesten hos Fia. Jag raggade (försökte iallafall) på en 2! meter lång polis. HETT! Jag <3 lång killar. Full och glad var man.
Köpte en halsring från Gina i Uppsala. Fin!
bred halsring i silver från gina tricot
Jag köpte dom! Snyggaaa. Och snyggare på :)
Idag efter några timmars sömn åkte jag ner till stallet och jag och Sabina skötte. Hon på rexona och jag Nareina. Sedan sällskap hem med alla småttingar. Och såklart sista biten med Emelie. Sedan blev det mat med mamma och Fanny och nu ligger jag här och kollar på fotbollen.

/KÄCK

Parkeringsböter

Jag har fått min första parkeringsböter! Och en irriterande sådan. Vi hade en biljett, men sen hade vi satt en annan biljett framför när vi var och handlade, och glömde att sätta fram den andra efter. IRRITERANDE!
Jag vet att jag är söt. Nyduschad. Ska sova lite snart, men inte för mycket, jobbar dag resten av veckan = ställa om mig.

/KÄCK

:)

Jahaja, har inte så mycket att säga. Ingenting rättare sagt. Är hemma från jobbet nu, lite tv och dator sen sömn.

/KÄCK

Kusiner

I fredags hoppade jag på Anjou :) Gick bra. Sedan efter det skyndade jag mig hem och packade bilen och sedan åkte jag och Fanny till mina kusiner i Uppsala som skulle ha inflyttningsfest. Där var Emmelie och Andreas som har flyttat dit, och sedan deras syskon Hanna och Lina, och Emmelies vän Harley. Blev en lugn kväll med idol. Sedan på lördag var vi i stan lite. Köpte en ny skitsnygg jacka så jag kunde slänga min schletna från H&M. Sedan åkte vi hem och powernapade innan det var dags att fixa sig och föra och grejer. Jag hade min röda klänning med dragkedja. Sedan var vi ut på Saluhallen. Hade skitkul. Och vet ni, jag letade efter min garderobslapp i bhn, och vad hittar jag då, 500 fucking kronor! Inte helt fel. :) Idag har vi bara haft en bakisdag och sedan typ halvfyra körde jag och Fanny hem. Jobbar natt i veckan så ni vet :)
Btw så har min kamera fuckat ur så måste köpa en ny. Blir alltså lite ont om bilder.

/KÄCK

gfdgsfd

Heeej ppl. Är hemma hos kusinerna i Uppsala för inflyttningsfest. Hörs nog inte förän på måndag eller nåt. Jobbar natt i veckan!

/KÄCK

hat

Fy i helvetet vad jag stör mig på Britney reklamen på bloglovin. Hat!

/KÄCK

oklart

Efter en liten mindre gång igår med Sabina och Emma slaggar jag och Emma hos en bekant i stan. Vaknar av att mobilen ringer, det är Tobias från jobbet. Jag får panik eftersom jag försovit mig och springer runt som en tok i rummet och letar efter mina byxor. Springer/går till jobbet och byter om. Och märker att jag glömt att ta på mig min bh hahahahahaha. Hur fan kan man glömma att ta på sig det hahaha. Shitman. Så jag fick jobba bra-less today. Mange gillade det iallafall ;) haha.

/KÄCK

Solsidan

Hahhahaha älska haha. Har det på hjärnan hela tiden tack vare Tobias.

/KÄCK

Fäst. Jobb imorgon 6.00. Kööör bara

2011-10-05_00_21 (MMS)

Fäst. Jobb imorgon 6.00. Kööör bara


Gillar

Nu kommer alla ba: men shit len den är fett gammal gagagaggagagaagfjashfhjsf. Men jag är alltid efter så jag schlänger upp den nu. Men jag gillar det mycket :)

Kapten Röd - Ju Mer Dom Spottar



/KÄCK

hooooooooot

Asså jag är så sjuuukt kåt på killen längst till höger. Asså på riktigt, hur snygg kan man vara? GAH

/KÄCK

Filmklubben

Igår såg jag och Fanny Bridesmaids. Lite halvdan.
Nyss såg jag Hallpass. Också halvkul.

/KÄCK

:O

Tommorowland
f e t t

/KÄCK

Gbg

Mycket filmer nu haha. Men här har ni två fyllefilmer från Göteborg.

/KÄCK

haha

Hahaha sötoo, och Sabina i slutet hahahaha. Tappat gäng

/KÄCK

döööör

Hahahahahha igår när vi skulle till ett ställe på söder så spelade jag in en liten film, full som en kastrull och jag har ingen aning om vad jag svamlar om hahaha. I början är jag typ schizo och snackar med mig själv? Och det är vid 00:32 som det roliga händer hahaha. Jag drar fetaste snorloskan (man hör liksom när jag gör det) och sen ska jag spotta ut den och då kommer Cissi där så jag loskar på hennes hand hahahahaha. Roligaste ever.
Annars då, jag hade jättetrevligt hos Cissi och sen Fia. Sen när vi skulle ut blev jag cp full och spydde som en gris på toan, så jag drog hem. Kul. Haha not.

/KÄCK

Fulaste skorna ever.

2011-10-01_20_30 (MMS)

Fulaste skorna ever.


Blödig

Har kollat igenom hela idol nu haha. Shit vad töntig jag är som börjar gråta. Till Idol. Lägg ner va bruden.

/KÄCK

Hahahahaha love you

fxcam_1286466563 (MMS)

Hahahahaha love you


Filmklubben

Såg precis klart The Rebound. Omg vad braaaa. Ni kan ju gissa vad jag gör nu, såklart, gråter. Asså typ 50% av gångerna jag gråter är det av romantik och glädje. Herregud. Fint.
Och Catherine Zeta Jones. Daaaamn vilken snygg kvinna. Dör. Och Kringelpeople, Shit vad hon är lik Jossan i filmen. Typ hela tiden ser man drag som liknar Jossan på pricken.

/KÄCK

Kär

Asså jag är kär.
I ett par. I henne OCH i honom. Asså dom är bara för fina. Hon är så jväla rolig. Totally min humor. Ska typ åka ner till skåne (I knoooow) och stalka henne och hennes pojkvän. Sen att han ser ut som han gör sabbar det liksom inte heller. MUSKLEEEER <3 (Är det illa att jag har läst igenom hela kategorin på 14 sidor?)
http://juennifer.com/archives/category/loving
Kommer efter Classe på min blogg-top lista :)

/KÄCK

Fest hos Mange

Haha ofta det är första gången jag ser den idag..¨

/KÄCK

pär<3

Pär Lernström i Idol: Populärt, hym? Hym? Vem säger hym 2011, tydligen jag iallafall.
Hahahahhahahah dog

/KÄCK

RSS 2.0