Finally! Som vi har väntat :)


/KÄCK

Samanfattning

Tänkte samanfatta mina dagar hittills :)
Söndag: Vaknar cp fitt kuk bakis och somnar om för att åka senare till Utö. Pappa kommer hem och mamma och pappa kör mig till Årsta havsbad. Jag är fortfarande kukbakis. Nära på att spy (Pappa sätter på fläkten i bilen varpå mamma frågar varför. Pappa: Jag står inte ut med den här jävla spritstanken hahaha). Kommer till årsta havsbad där Lambi och två vänner hämtar mig med båt. Lyx. Blir lite bättre då :) Sedan kommer jag Utö. Går till bageriet. Får nyckel till min lägenhet (skitmysigt!) går tillbaka och socialiserar mig lite. Sedan åkte vi bil i två meter till Seglarbaren för grillbuffe. Hälsar på gamla och nya människor :) Sen efter lite cider ner i säng.
Måndag: Jobbar natt. Går bra. Jobbar vidare i bageriet. Efter jobbet åker jag och Sara på rosa moppe till gamla bagaren Danne som fyllde 70 år och hadeöppet hus. God mat och trevligt kalas. Vi åker hem och byter om till lite sportigare kläder då det väntas fotboll. Kalle hämtar oss med bil och vi åker till fotbollsplanen. Spelar mot moppepojkarna, vinner såklart :) Åker hem och sover :)
Tisdag: Jobb på natten. Storstädning av bageri. Senare på kvällen återigen seglarbaren och smörrebröd med räkor. Mycket cider bärs och trevligt sällskap. En salongsberusad Ellen går hem och sover lite innan nattjobb igen :)
Onsdag: Gissa vad :) Japp nattjobb. Bråkar med butiksMattias haha han är så söt och fixar i bageriet. Tar lite ledigt med Sara och vi sätter oss i solen. Sällskap av Lambi och Eddie. Sedan flänger jag omkring lite i bageriet, hänger med Lammisarna innan jag och Sara går hem till henne och chillar i soffan. Dricker en 33 cl cider och känner mig lätt berusad. Bradär. Sedan ner på Dannekrogen för att äta middag. Sjukt god pizza. And here I am now. Jag har det jävligt bra :) Bilder kommer, jag fotar typ hela tiden. Men det är full rulle som ni kanske märker så jag hinner inte (vill inte) blogga. Ni överlever. Om två dagar kommer mina älsklingar. Och efterlängtade Emma <3

/KÄCK


Im alive

Som ni kanske märker, hehe, kommer bloggen lite i andrahand nu när jag är på utö. Händer alldeles för mycket skoj här :) Jag har det bra och mår bra. Pussssss

/KÄCK

4 idioter på ett landställe

¨
Typ såhär såg vi ut på kvällarna hahaha, hattdax
(Mer bilder finns på facebook för er som känner mig:))

/KÄCK

Bebis Ebba (nej jag är inte besatt som filmar)


/KÄCK

klockers

You will laugh out loud!

/KÄCK

Michael Kors

Dööööör för hans klockor. Måste. Ha.
Tumblr_lttpg2wqzc1qblt9jo1_500_largeF13ef7d2b5b711e1abb01231382049c1_7_largeTumblr_lvv810tfx21qaywlpo1_500_largeTumblr_lsuz5fllm71qfq7tjo1_500_largeTumblr_lz0xeuvelz1qb0eino1_400_large

/KÄCK

inspiration

En sak jag fått dille på är fiskbensflätan. Så sjukt snyggt. Lite halvslarvig ska den vara. Och gärna hög, alltså först en toffs, sen flätan sen en toffs till. (Ja jag vet att det var töntigt för ett tag sen men det är fashion nu..)
Tumblr_lyxkhtfimu1r8uhx8o1_500_largeTumblr_loapdx1igm1qboxego1_500_largeBack-braid-fishbone-braid-girl-gold-favim.com-116988_large

/KÄCK

:')

En underbar video

/KÄCK

underbaringar

Jag dör verkligen för dom här skorna från märket Primeboots. Underbara. Dramkedjan bak är bara sååååå snygg.. Men dyra som satan... 3595:- men hittade dom på rea på nätet så nu kostar dom "bara" 2517:-...
PrimeBoots Engineer High, stövlar & bootsPrimeBoots Engineer High, stövlar & boots
Dessa är av märket Bullboxer och ligger vad jag har hittat runt tusenlappen. (Tycker typ dom är snyggare också..)



/KÄCK

Ridning

Hej och hå vad jag bloggar på.. Cissi klagar ju alltid jättemycket :P Iallafall så åker jag imorgon upp till Hudik med min syrra för att gå på min kusins student. :) Ska bli sweet. Kommer hem på lördag och då blire nog en liten utgång och sedan på söndag åker jag äntligen till Utö :) Längtar som fan..
Iallafall om ridning. I måndags red jag prinsakorven. Vi skulle först galoppera så få galoppsprång som möjligt på en långsida och sedan så få som möjligt. Höll in som fan i hörnet och släppte sedan på som faaaan och oj vad han galopperade hahaha. Han tyckte det va jäääättekul :) I tisdags red jag på Lavina :) Först barbacka men pallade inte så satte på sadeln. Hon blev tillochmed lite fin i galoppen haha :) Sedan tävlade vi och jag kom tvåa. :)
En "söt" bild på mig och kusin Lina från när min andra kusin tog studenten :)

/KÄCK

snuffeluttuffsnarna

Påväg mot Daniels mottagning.
Jag: Är Emelie där?
Maja: Ja.
Jag: Tur att jag tog med mig kameran.
hehehehehehe
Älskar första bilden då jag typ sliter bort Danne för att någon försökte vara med på VÅR bild. Icke!
Och en på mig och änglis

/KÄCK

babyboom

I tisdags var jag på mitt gamla jobb Kringelgården och fikade med mina älskade ex-kollegor. Lilla Ebba var med igen och jag fotar ju typ ihjäl mig. Hon är ju så underbar.
Tussungen

/KÄCK

Balfina

Idag vid typ halv fem åkte jag hem till Beis för att hinna se henne och Empis innan dom åkte till balen. Och tur var väl det för mina småttingar hade lite panik med både det ena och andra. Så då kom mamma Ellen till räddning. Efter stress skjutsade jag först Emelie till Bilia där hon skulle åka limmo ifrån och sedan i ilfart till framnäsbacken där beis limmo stod. Asså dom var så fina. Jag kände mig som en mamma å ba: VÄNTA JAG MÅÅÅSTE FOTA. Och var tvungen att krama om dom innan dom gick även fast alla var skitstressade haha. Men titta bara vad vackra dom är. Mina älsklingar. Så fina <3
Kaaaaaaaaaaaaatter

/KÄCK

sööööööööööta


/KÄCK

best


/KÄCK

Lavina <3

Har blivit mycket fotad nu på senaste :) Kul. Först två bilder från igår på lektion. Och sedan några från KM. Tack Miranda :)
Första hindret hahaha, hon stod typ stilla och hoppade...
Älskar denna bild :)
Lavina som vi känner igen henne på tävlingar...

/KÄCK

Told ya

Från Jersey Shore... Nej han provade säkert inte bara ut en klocka..


/KÄCK

:)

Ellinor Hedberg om wtf:
Usch vad elak du är! gå inte in och kolla på hennes blogg då? Du själv har inte någon bra stil, så gå och fixa det istället för att skriva ett onödigt inlägg!
Det här kunde du ju ändå ha hållt för dig själv?:)
Cred som fan till denna tjej som ger konstruktiv kritik (bara att det aldrig kommer hända att jag slutar skriva vadsomhelst), och har sin blogg länkad (ni vet vad jag tycker om anonyma kommentarer) men min svarskommentar var väl ganska bra va? Haha. Sen det där om min stil, jag förstår att det finns mycket avundsjuka i bloggvärden. :)
Ellen

Sv: Cred som fan till dig att du kommenterar med namn och länk till blogg. Men att du kommenterar min blogg om att det är onödigt är väl samma sak som att du tycker det jag skrev var onödigt. Läs det inte då :)

2012-06-08 @ 12:45:41 
URL: http://kaeck.blogg.se/
/KÄCK

moffan<3

Satt och kollade igenom mina gamla studentbilder och hittade denna fina på mig och min morfar.
Hur söt är inte den?
Älskar dig morfar <3

/KÄCK

Att förstöra en bild

Tur att det finns bildredigeringsprogram :)
Här är Danne och Emelies nya omslagsfoto på facebook

/KÄCK

Tuffsnisnuttpluffsarna

Japp, Danne kom till Lakeys mottagning och lyckan var total. För mig och Sara asså. Haha. Jag finner mig själv ibland sittandes tittande på dom med tindrande ögon. Så söta. Och massa fina bilder till er (och mig) på gosungarna.
Dom ba: SNÄLLA ELLEN. Kom och mys med oss. Jag ba okeejdå om ni verkligen vill..

/KÄCK

roliga jag


/KÄCK

Kalasbilder

Träffade bekanta :) Kajsa från innebandyn och Marcus.
Mina fina, My och Miranda <3
Ja jag kör samma pose hela tiden, ja det är väl lite duckface, fast ändå inte. Jag är cool.
I tisdags så kom vi in så sent så jag orkade inte hänga in min väska, där jag dessutom hade massa cider som vi smögdrack på toan. Så vänder jag mig om och råkar typ putta till en vakt litegrann. Han ba: har du tegelstenar i väskan eller? Den kändes väldigt tung. Och jag, bäst på att ljuga, ba: det är ridskor, jag ska tävla imorgon. Därför är jag nykter. Hahahaha och det trodde han på (jag hade ingen dricka i handen och var så gott som nykter) så han trodde på mig och ville inte kolla väskan (thank god) och det slutade med att vi stod och pratade häst med honom hahhaa.

/KÄCK

Panteloffeli

Fanny ropade på mig häromkvällen för att titta på Pantera hahaha. Asså titta vart vi hittade henne..

/KÄCK

Bästa bilden

Hahahaha asså den här bilden är så underbar. Någon läskig gubbe gick förbi, kolla Lakeys blick hahahha.

/KÄCK

Rebeccas student

I tisdags mötte jag och Silja upp Sara, Maja och My vid fridhemsplan för att ta oss till Rålis där vi träffade familjen Lakey annan släkt och Emelie och Felicia. Efter en väntan kom Rebecca springades och det blev kramar och hej och hå ja ni vet ju hur det går till. Sedan åkte dom flak, vi käkade lite donken. Åkte sedan hem och lämnade Silja och sedan cyklade jag och Maja till Lakeys mottagning. Mat och trevligt sällskap bjöds det på men sedan var jag tvungen att cykla till stallet då jag skulle rida. Fick Shannawhu. Och det gick så jävla bra. Jobbigt som fan i början men hon blev jättefin på slutet. I galoppen körde vi dock rodeo då hon inte gått på ett tag. Men piece of cake för mig som har Lavina haha :) Efter ridningen åkte jag och Sara tillbaka till Rebecca. Vi kalasade på och vid tolv bestämde jag och Miranda oss för att åka till Sommar!. Och det var lätt bästa nattklubben jag vart på i Stockholm. Träffade massa trevliga människor :)

Love you

/KÄCK

Glappkäft Ellen (glömde publicera)

Jag och Maja gick ut med Silja vid tio typ. Silja går ju bajslångsamt och så springer hon iväg och hör inget hahaha, men det var väldigt mysigt iallafall att få promenera lite med frugan och prata snusk. Iallafall det roliga var att en kille gick förbi oss. Han var superblond och typ 1,60, hade typ vad-korta prasselbyxor och adidas tröja, blingbling i öronen, lyssnade på musik och gick med en SKITCOOL gångstil. Och precis när han passerar oss säger jag, högt och tydligt: hobbyturk.se. Varpå Maja pekar på sitt öra och symboliserar att hörlurarna hänger sådär COOLT över örat så man hör allt. Hahahahahaha asså jag dog. Så typsikt mig..

/KÄCK

shit


/KÄCK

Bajsbloggen

Nu ska jag lära? er ett uttryck. Eller två rättare sagt för jag har hört två varianter.
Antingen säger man "lycko-bajs" eller "spök-bajs". Ni vet när man bajsat och sen torkar sig och så är det inget bajs på pappret. Det är lycko och spök-bajs.
Sen har vi ju den dåliga varianten eternity-poop. Och det ser ut såhär:
Never ends

/KÄCK

justgirlythings

You know the one.. when you get home and try on all your new outfits and model in the mirror!

/KÄCK

Lindas Lexikon

Dagens ord: In och ut.
Publikens reaktion: Tystnad och chock.
Egentlig innebörd: Vi skulle hoppa ett hinder..

/KÄCK

fionavincent.se


/KÄCK

missme.se

Sugarfree Shoes Bowie Yellow
Sugarfree Shoes Bowie Cobolt Blue
Blink Ljusa Lackpumps
/KÄCK

Lindas Lexikon

Dagens ord: Katastrofsky
Användes när: Ponnybarnen var lite slarviga
Betydelse: Det kan ni nog lista ut.

/KÄCK

KM

Hejsan hoppsan. :) Idag var det dags för KM. Fick välja häst som nummer två. Och då valde jag fina Ravell. Jo Lavina gick med men jag tänkte gå på en "säker" häst nu eftersom Lavina är minst omtyckt haha. Iallafall så kändes framridningen jättebra. Framhoppnigen också.. Men sen tror jag han fattade fel galopp sen tror jag han bytte (haha noll koll) och då kom vi typ i osynk och det blev skitdåligt så han petade en bom. Helt och hållet mitt fel. Så det var lite surt. Resten av banan gick jättebra :) Och en liten film får ni tillochmed. Slutade på en 3e plats av fem. På onsdag är nästa omgång.. Håll tummarna för att det går bättre :)
Haha gänget. Sara hade också Ravell :)

/KÄCK

Filmmys

Bestämde mig för att banga utgången med kusinerna eftersom jag var sjukt bakis. Somnade om efter frukosten och kom ur sängen först vid halv sex. Så jag och mamma mös hemma med först en BB repris och sedan såg vi Simon och ekarna och därefter Himlen är oskyldigt blå. Vilket fick mig att längta så sjukt mycket till Utö så jag var tvungen att smsa lite med Lambi.
Imorgon blir det KM :) Och Lavina ska vara med tjihuuuu :) Wish me luck :)
Lambi och hans vänner från i somras. :)

/KÄCK

fashion

My var jättefull (ovanligt) igår och tyckte att jag skulle ta hand om hennes klocka. Vet inte riktigt varför.. Men iallafall så gjorde jag det. Och hur snyggt är det inte med två klockor? Hahaha, jag är helt ärlig asså. Måste börja med det..



/KÄCK

Frugan

Titta på min vackra fruga (japp vi kallar varandra det nu h3h3h3)
Love u

/KÄCK

fiest

Hej folkis. Igår först hoppning på Lavina. Gick sådär. Små snäva svängar är inte riktigt vår grej... Sedan åkte jag hem, fixade mig och mötte Maja. Vi åkte till Odenplan och DAAM där My, Carlsson och Miranda var. Vi krökade och sedan när det stängde klockan två skulle vi till Lobby. Aa för det var ju öppet. Nej.. Så vi bestämde oss för att åka till Maja och efterfesta. I väntan på tunnelbanan hittade jag massa nya vänner. Hahahaha värsta utlänninggänget typ.  Sebbe, Maja, Miranda och Oscar bara stod längre bort och ba: du borde inte va med dom. (Iof sa miranda att jag skulle filma haha) Men jag tyckte dom var mer party.. Hahaha. Så hemma hos Maja chillade vi, drack mer vin, uscha. Och sedan vinglade jag och cykeln hem halv sex. Bra kväll :) Visar med bilder hur det såg ut haha :)
I väntan på Maja, cykel till tuben är standard.
Min snygga vän Maja satte bara på sig ett örhänge..
Maja var snygg och jag var ful
På väg från krogen. Vin på g
Carlsson var supertörstig
Min nya vän och jag haha
Hahahaha asså dom var så konstiga

/KÄCK

lolsotrue


/KÄCK

"Konsten att klä av sig I (fylle)farten"

Sitter och kollar igenom mina mobiluppladdningar på fb. Hur underbar är inte den här bilden? Jag var kalaaaaaaaaaasfull och klädde tydligen av mig i farten på väg i säng haha :)

/KÄCK

snuffsungar

Haha asså ni ska se Sara och mig om allt som handlar om Danne och Emelie. Vi börjar nästan gråta och skriker naaaaaaaaaaaaaaaaw direkt det är något som är gulligt. Som när vi var på krök med Danne och han satt och smsade med Emelie, varje gång mobilen plingade var vi framme och ba: omg är det Emelie :'). Eller när vi är i stallet och Sara ba: Har du sett vad Danne skickat till Emelie :') Och jag: OMG nej visaaaa. Och Emelie tar halvblygt fram mobilen och visar och vi dör av lycka. Haha, vi lever typ i deras förhållande.

Eller som när Emelie tystnar i en konversation på whatsappen. Då vet vi alla vad dom gör.......

/KÄCK

so hot

Och ja, jag gillar magrutor på brudar (som inte går till överdrift)

/KÄCK

Lindas Lexikon

Välkommer till min nya programpunkt. Lindas Lexikon. Det här är då min ridlärare (även ägare till Hufvudsta Ridskola) som gör och säger många roliga grejer. För det mesta påhittade ord och uttryck men som ändå beskriver det hon vill ha sagt på ett bra sätt (oftast). Bara så ni vet så är hon världens bästa ridlärare. :)

Lets go.
Linda och hennes häst Romario, 2008-05-17. R.I.P Romario Shetan 

Första ordet vi har är Fippa.
Used in a sentence: "Aha ditt spö har också en sån där fippa".
Reaktion på publiken: Ni kan ju tänka er vad vi trodde hon sa, och då kan ni tänka er hur vi ALLA reagerade.
Lindas förklaring: Jag sa fLippa. (Vilket vi alla vet att hon inte gjorde).
Betydelse: Hon menar alltså den delen längst ut på ett spö. Som ett litetn snöre som hänger ut..

/KÄCK

bajshorskuksfitta

jag blir så jääääääääääääävla trött på mitt fitt internet som har varit inne på "lagning". Dom bytte dongelhelvetet och ändå återstår fittproblemet, blir så jävla trött -.-

/KÄCK

tokeri

MAJAAAAAAA om Första outfiten på århundranden:
H&M eller Zara, hur ska du ha det?
"En outfit jag hade någon dag. Med min nya favorittröja från H&M. (Var tvungen att köpa den i orange också. Från Zara :)"

Hahahahahaha jag skrev lite fel. Tröjan är från Zara.. Var väl full eller nåt..

/KÄCK

RSS 2.0