Underbart av pappa #30

På min födelsedagsmiddag hahahahaha. Dör
Jag hade fått ballonger (A)

/KÄCK

Oufiiiit (hot)

En lite mindre smickrande bild på min outfit i stallet. Jag säger som jag sagt så många gånger, tur att inte det är en killsport hahaha. :) (Och en liten The Grudge i bakgrunden höhöhö)

/KÄCK

Sorry papa

Men måste lägga upp den här bilden från Utö för att jag har så saftig gött. (Jelly-bottom)
(Jag ligger alltså på min tomt haha :))

/KÄCK

Skorärkärlek

Kommer ni ihåg dom här fittsnygga (bästa ordet) skorna jag såg. Jag har typ hittat ett par kopior :O Men dom är inte lika snygga :( Men ändååå :O Dom är crazy!
Originalet
Kopian
64789-GOLD
Finns på gojane.com :)

/KÄCK

Jag kan vara roligaste människan jag känner


/KÄCK

ditten och datten

Asså jag gillar verkligen mitt nya jobb. Alla är assköna. Jobbar med en Mattias som typ är bagerichef, men skön som fan. Sen den andra bagaren är Tobias. Hahaha asså asskön också. OCH SKÅNING! Herregud jag dog typ haha. Jag är dock sämst på skånska så hela tiden så står jag å ba: Va? Va? Va? haha. Sedan är det Anna, Hampus, Adam och Mange (fest hos Mange heheheh) i butiken. Alla dom är också assköna. Sen är det tre i kondis. Och sen är det en till som jobbar som jag inte gillar så jättemycket. Hon är typ jobbig, jag stör mig fett mycket på henne. Men jag nämner inga namn :)

Iallafall idag såg jag DANIEL PARIS Haha omg. Och en annan dag så jag Electro Pop Oleg vid Östermalmstorg och i fredags satt PELLE ALMQVIST (<3) i butiken. Jag dog och sprang runt till alla å ba: DET ÄR EN KÄNDIS I BUTIKEN. HAN ÄR SÅÅÅ SÖT. Och ingen visste såklart vem det var. Han är sångare i the Hives. Starstruck

I helgen då. På fredag ska jag chilla galet, på lördag ska jag på inflyttningsfest hos Fialotta med Banana och Cecilia. Ser fram emot det sjukt mycket, tror det blir kul. På söndag blir det kaanske jobb. Vi får se :)

Puuuusss lovers nu ska jag sova en sväng innan ridning :)

Ps: jag tror mina bröst har blivit större :O :D

/KÄCK

No shit Sherlock


Jag säger bara The Situation i Jersey Shore haha. Ni ska få se (jag är ett avsnitt i förväg)

/KÄCK

Love you guys

Mitt umgänge i ett nötskal vid utgångar
- Alltid står någon som kom ofixad och fixar sig, platta/locka hår, sminka sig, låna kläder.
- Vi kör ring-on-fire, alltid.
- Vi gofikar på förfesten.
- Lakey spyr och mår sen bra.
- Miranda blir för full på förfesten och får åka hem.
- Vi paniksamlar ihop allt när vi kommer på att vi måste gå.
- Får såklart springa till tunnelbanan.
- Någon blir så kissnödig att den måste kissa ute på väg till krogen.
- Carlsson haffar en ginger.
- Persson blir skitsur för att jag bakat gofika med choklad så hon går och lägger sig ett tag.
- Vi dansar all night long.
- Några haffar alltid.
- Emelie, Persson och Bea går hem.
- Maja går ensam på någon randomfest.
- My blir agressiv och slåss först med Carlsson och boxar sedan Lakey i bröstet.
- Sabina står med en drink, jacka och väska, bredvid dansgolvet.
- Ellen och Emma hetsar när två brudar börjar slåss.
- Ellen wingmanar.
- Vi går hem vid stängning.
To be continued...

/KÄCK

hahaha

Hahahahahahaha det kan inte bara vara jag som garvar ihjäl mig åt detta. Lägg märke till att det är 5 personer hon skrivit till. Hahahaha. Beis fick ett par ridbyxor och en ipod, jag en bricka och mina mobulhörlurar, My en bh (haha) och Miranda ögonskuggor. Dör hahahaha.

/KÄCK

Pauly<3Ellen

http://lksil.com/video/X1AYN5DX1G25/Jersey-Shore-Season-4-Episode-4
06:25 hahahhahahahahaha jag dog. Kan han bara bli tillsammans med mig

/KÄCK

Lunching with Sjöstedt :)

2011-09-26_16_12 (MMS)

Lunching with Sjöstedt :)


Turning in to Classe?

Haha nej men ursäkta för bilden, speciell ursäkt till Persson eftersom jag vet du tycker sånthär är jobbigt haha. Men asså hur sjukt är inte detta? Det är från början en tjej :O hanhon ser så sjukt mycket ut som en kille, men han har kvar sin cocoa... Och självklart är han en porrstjärna. Fatta den porrfilmen. Måste be classe fixa fram nåt. Hahaha. (Äckligt att hans klitoris typ börjat växa av alla manliga grejer han äter..)

/KÄCK

best of yesterday (fkb)


/KÄCK

kläderärkärlek

Igår var gänget först hemma hos Lakey. Suck and blow <3 Haha. Sedan åkte vi som är gamla nog till Avenyn. Och vi hade skiiitkul. Vilket jävla gäng man har asså hahahahaha. Vi var med ett gäng killkompisar till Sara. Dom var skiiitroliga. Platsar vårt tappade gäng haha (så fult att jag säger gäng :P) Kollade nyss bilderna och dom är cp hahahahha. Ska visa några godbitar här sen :) Hade iallafall på mig mina nya kläder från Zara. Gillar dom starkt :)
Men asså shiiiiiet vad varmt det var på Avenyn. Alla svettades sönder. Och så var det sjuuukt halt på golvet. Det tyckte liksom dom som hade platta skor, och jag gick i heels hela kvällen. SKRIDSKOOOOR! Haha. Höll på å ramla massa gånger men klarade mig :)

/KÄCK

Persson kan också

Hahahhahahahahah igår satt vi och kollade på hoppningen då jag säger:
Gud vad det kliar på min murra (jag i ett nötskal, och nej jag har inte någon sjukdom haha.)
Varpå PrydaPersson svara: Nej jag har inte lust. Hahhahahahahahahahahha hon trodde jag sa: Vill du klia på min murra, och då svarar hon så hahahhahahahaha. Underbart.

Sedan när vi fikade sa hon en så klockren grej haha:
" Att du blev bagare är typ det bästa som hänt oss".

True that! Och jag älskar att bjuda mina lovers på fika, för dom älskar det så mycket och blir aaalltid lika glada :)


/KÄCK

Haha mamma <3

Jag fick massa ostar?! av pappa i födelsedagspresent (dont ask) och jag gillar ju inga starka. Så jag och mamma pratade på ica:

Mamma: Jag tänkte om jag kunde ta med dom till Spanien nästa vecka. 
Jag: Ja absolut, jag gillar ju inte ens starka ostar. Bara brie.
Mamma: Nån av dom runda kan ju hitt på å va brie.

Hahahhahahahahhahahaha asså ingen kommer typ skratta men hon lät så sjukt bonnig. Hon är ju från Hälsingland så hon har lite dialekt men det var aaaaskul. Fanny du skrattar säkert.
Och sen nyss:

Mamma: Dina cider har stått i kylen hela natten nu, så är det okej om jag ställer ut dom på balkongen nu eller vill du ha dom iskalla?
Jag: Nej det är lugnt.
Mamma: Alkoholen biter ändå bättre när den är varm.
Mamma: Dina cider har stått i kylen hela natten nu, så är det okej om jag ställer ut dom på balkongen nu eller vill du ha dom iskalla?
Jag: Nej det är lugnt, jag dricker bara för att bli full höhöhö.
Mamma: Okej, alkoholen biter ändå bättre när den är varm.

Hahahha så skön
Härligaste bilden ever. Från när vi var uppe hos morfar och ute på sjön och pimplade. Mamma med Norrlandsguldsmössan och en norrlands i handen. Love you <3

/KÄCK

Site, will you marry me?

http://www.missguided.co.uk

/KÄCK

:)

Jag och Lakey ska börja på pole-dancing. Så sjukt kul :D

/KÄCK

Falsterbo hahaha <3


/KÄCK

want

Kollade lite på solbrillor eftersom jag hade glömt sådana idag. Dom översta gillar jag starkt, superstora, men har ju typ ett par sådana. Sen dom andra var lite annorlunda. Glaset var ganska genomskinligt men oj så snygga. Nästan att jag måste köpa dom... 

/KÄCK

Shopping

Efter jobbet idag (slutade halv två) gick jag från Östermalm till T-centralen. Fyfan vad jag inte gillar snobbar haha. Passade verkligen inte in. Iallafall så gick jag in på Zara och hittade ett par skinnbyxor jag provade i Göteborg fast nu i min storlek. Satt som en smäck, typ. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska ha kvar dom men det lutar åt det hållet (dom sitter tajtare på mig än på den där jävla superskinnybitchen höhö). Sedan köpte jag en tröja också, kan visa imorgon tror jag. Sedan åkte jag hem och gick på systemet, sedan åkte jag till stallet. Red Challe, gick inte bra. Sedan hängde jag med Persson. Hade gofika, och nu ligger jag här i min ziperall och ska se Jersey Shore. Imorgon blir utgång och sen på söndag jobbar jag i cafét på Rival. Kom och fika :)

/KÄCK

Om jag blir våltagen och bortförd gick jag...

2011-09-22_20_05 (MMS)

Om jag blir våltagen och bortförd gick jag I allén nu


John Mayer, lööööv

Emmas och min låt hahahaha :)

/KÄCK

Klock


/KÄCK

Egooo från Gbg

Snygg

/KÄCK

Lördag, söndag, måndag, tisdag

Lördag: Hade födelsedags lunch för mig här hemma med släkten och åt supergod smörgåstårta. Sedan spelade vi lite Ring on fire, dom lite äldre tycker sånt är skitkul! Sedan fixade jag mig och åkte till Mysan där det var middag med mina finaste. Mycket skratt och spel och sedan var det dags för Amba. Hade en skitbra kväll :)

Söndag: Stockholmscup! Jag red inte alls bra. Sedan väntade jag med Emma kvar på Gladö och sen åkte jag hem och powernapade jag innan jag var på bio med Emma :) Vi såg Friends With Benefits. Jag gillade den myyycket :D Och grät såklart asmycket hahaha. Först grät jag för att det var lite sorligt, sen var det lyckligt, sen var det sorligt och sen sååå romantiskt. Och jag älskar romantik så då grät jag jättemycket hahaha. Sedan var det bara hem och sova.

Måndag: Jobb, red sedan igen. På Charlotte. Gick asbra. Sedan hem och sova.

Tisdag: Jobb, sedan ner till stallet, skötte min älskling. Hon är fin hon.

Onsdag: Jobb :) Sedan stallvärd haha. Kaos! :P :) Nu ligger jag i sängen och chillar. Är hemma tidigt idag och ska verkligen lägga mig tidigt. Skööönt!

/KÄCK

Tiotusen röda rosor

Går till min fina och oerhört saknade Sara Eriksson.
I miss you <3
Tack för att du förgyllde min sommar på Utö. Utan dig hade det inte gått.
Motherlover, like a boss. <3

/KÄCK

Underbart av pappa #29

Hahhahahahhahahaha asså jag orkar inte
/KÄCK

Muuuuums

2011-09-17_15_08 (MMS)

Muuuuums


Något jag borde ha?


/KÄCK

Plankan

Har hört att det är fashion. Så vi gjorde det i Göteborg..
Soffa, stol, cykel (bästa hahaha) och papperskorg. 

/KÄCK

Puss

Hejhejkompiiiis. :) Igår var det först lite jobb och sedan åkte vi alla från jobbet till bagerimässan. Jag åt som en jävla gris. Sedan åkte jag Hampus, Tobias och Alwxander hem. Jag hoppade av i västra och åkte hem och powernapade lite innan stallet. Fick rida på finaste Dressong. Gillar verkligen den hästen. :) Gick bra iallafall. Sedan stannade jag i stallet hela kvällen och pkte hem efter sista hoppningen och sov. Idag har jag duschat, handlat på systemet och hämtat pappa (asså det känns fortfarande sjukt coolt att handla där. Nu har jag städat lite och snart kommer lite släktingar så ska vi ha födelsedagslunch för mig. Ikväll ska jag till My och äta middag med alla dom finaste. Sedan blire nog lite partaj. Imorgon blire sthlmscupen. Puss på er.

/KÄCK

Outfits

Har några bilder från göteborg. Men får typ damp för när jag laddar över bilder till datorn så försvinner alltid massor så jag måste återskapa och grejer. Skit irriterande. Iallafall så här har jag sett ut på utgångarna, jeans och skjorta hade jag bara någon dag..
Första klänningen är från nelly, andra från Primark.
Sminkningen till blommiga klänningen: (Som btw sitter snett på bilden :P)
Man ser inte så bra, men jag hade rött/orange/gult..

/KÄCK

bajs

Jag fyllde 20 igår :)
Jag har börjat jobba heltid.
Jag orkar inte blogga.

/KÄCK

Jävligt oklart vilken färg mina converse är..

2011-09-15_05_36 (MMS)

Jävligt oklart vilken färg mina converse är..


Cooolt!

2011-09-14_18_44 (MMS)

Cooolt!


Montezami!

2011-09-12_18_46 (MMS)

Montezami!


gbg

Heeej bloggis :) I fredags när jag kom hit så var vi en sväng i ett köpcenter och köpte lite småskit innan vi åkte hem till Frida och färgade hennes hår. Sedan förade vi och spelade ring on fire och sedan var det dags att gå till ett förställe. Billig dricka så vi svepte (och då menar jag verkligen svepte) tre glas var. Sedan vidare till ett ställe som hette Trädgårn. Det var lite som Berns och vi dansade sönder och drack lite. Sedan dog typ mina fötter så vi gick och fyllekäkade (och jag som inte ens gillar det, men vi fick gratis pommes så väääärt) och sedan åkte vi hem och däckade.

Igår åkte vi till Liseberg. Åkte massa asläskiga grejer. Bland annat Europas högsta, och världens näst högsta fritt fall. Sjukt, eftersom det är en av dom grejerna jag inte åker på grönan. Men jag var bara tvungen. Efter Liseberg åkte vi hem, satte på en film som jag dock somnade till. Imorse vaknade jag assent men efter frukost och dusch åkte vi in till stan och kollade runt lite. Köpte en skitsnygg tröja. Som ni får se senare.

Nu ska vi snart äta och sedan blire kanske en liten utgång. Imorgon åker jag inte härifrån förän vi nio så kanske är framme typ tolv. Herremingud, vem möter mig med bil och kör hem mig? haha :)
Blir en bild som inte har ett dugg att göra med inlägget. :)


/KÄCK

Gofika!

2011-09-11_17_08 (MMS)

Gofika!


Slänger upp en outfit jag hade för ett tag...

2011-08-31_11_10 (MMS)

Slänger upp en outfit jag hade för ett tag sen. :) Chinos - H&M, Blus - London


Partyyyyy

2011-09-09_18_17 (MMS)

Partyyyyy


Lottentotten

Igår fick jag rida Charlotte igen. Har fast martingal på henne för hon är så bråkig typ. Denise har fått för sig nåt att jag ska rida henne varje vecka haha. Men jag gillar ju henne så det är okej :) Sen sa hon: om du får henne nästa vecka *hånskratt* så ska du ha sporrar. Asså man blir så slut av att rida henne, jag rider som en jävla tok. Som Denise sa, hon ger ingenting gratis. Nä verkligen inte, men jag tycker iallafall att jag jobbar väl. Hon blir ju inte så fin förän på slutet (surprise), men maybe its getting there. (Asså jag måste sluta med svengelskan hahaha. Eller engelskan. Typ som i somras då jag och Utö-Sara typ alltid började prata engelska haha)

Kommer några bilder från 2009 som jag hittade på Empans blogg när jag googlade mig själv. (Do it, det är kul)



Hahahahhaha asså kolla den gröna tröjan som sticker upp under den blå. Sjukt fult. Och Lakey, kommer du ihåg Sara "Gud vilken fin tröja" hahahahahahha. Dör.

/KÄCK

Göteborg

Hejsan alla smutsiga ungjävlar :)
Nu sitter jag på tåget på väg till min fina Frida i Göteborg. Har inte sovit mycket inatt asså. Igår efter att jag och Fanny hade varit på middag hos pappa och jag duschat och packat åkte jag till Fredrik. Vi åkte till Clarion Skanstull där hans kompis spelade musik och tog ett glas vatten var. HAH, nää jag en öl och han vin (ombytta roller? :P) sedan åkte vi hem till honom och kollade på en film som jag inte kommer ihåg namnet på. Den var iallafall sjukt konstig. Dessutom hade vi ingen text och en tredjedel av filmen var på franska. Man ba aha aaamen aa bonjour på dig liksom! Idioter. Jag lyckades iallafall på något jävla vänster hålla mig vaken medan lilla törnrosa somnade så sött. Halv fyra :O la vi oss i sängen. Herremingud. Aja är believe it or not inte trött nu. Det kommer väl senare. Men inte har man tid att sova. Antar att jag och Frida ska ut och svänga de lurviga inatt. ;)

Berättade jag förresten att jag ringde till mitt gamla jobb på Riddar- och rivalbageriet för att höra om dom behövde lite extrahjälp. Jag har ju jobbat både i bageri och kassa där så kan liksom hoppa in där det behövs (alla företag behöver någon som dom kan panik-ringa in), iallafall så ringde Mattias tillbaka alldeles nyss och undrade om jag kunde börja den 19e :) Men han ba: fast anställning, dock sa han att det bara var extra när jag ringde först :P haha aja, båda funkar ju bra bara att jag ska tillbaka till Utö nästa sommar också :) Men det känns skönt att jobba igen, har inte varit så stressad pengamässigt eftersom den som spar han har, men jag älskar att jobba, jag blir så rastlös av att ligga hemma och inte göra ett skit.

Men gud vad mycket jag har skrivit nu. Anyone still awake? Hoho :)
Vi hörs i helgen peeps.
Kärlek till er.


Lilla Fredrik på skansen. (Asså egentligen borde jag ju typ döpa honom till F eller något, blir ju mer spännande så för er. Men äsch, jag har väl blivit för gammal för sånt..)

/KÄCK

Hohoho

Klockrent

/KÄCK

;)

Hej alla små sötnosar. Nu ligger jag i sängen och har precis druckit klart mitt kaffe. Bästa som finns är att ligga och kolla på Ellen DeGeneres och dricka kaffe. Mumma. Iallafall så ska jag snart göra mig iordning för att åka och möta lammköttet. Alldeles för länge sen vi träffades. Ska ta med honom till Rivalbageriet där Limpan jobbar så vi kan fika lite :) Efter det ska jag bara hem och hämta bilen och sen åka ner till stallet. Sjukt att jag saknar alla i stallet så fort jag inte är där på en dag. Efter ridningen ska jag åka hem till pappa och äta middag, efter det åka hem och packa och sova eftersom jag ska till Göteborg tidigt imorgon morgon :) Tåget går kvart i åtta så ingen sovmorgon här inte. Ååååh vad jag saknar Frida, kommer bli amazing :)
Nää nu måste jag ta tag i det här. Puss och pill, vart ni vill
Bjuder på en sjukt fin bild, hosthost. Hahahaha fyfan vad man kan se ut i stallsamanhang..



/KÄCK

Vimmelbild

Jag googlade mig själv... Hehe, och vips så hittade jag en vimmelbild haha. Jag lyckas alltid se så jävla skum ut. Men! Shit vilket långt hår, och MINA SKOOOR <3

/KÄCK

Cecilia Forss

Min idol, så jävla rolig... Hon är min idol


/KÄCK

Grönalund

Igår efter att jag hade varit i stallet och skött min fina Nareina och varit ute och betat lite åkte jag och Emma hem och fixade oss. Sedan åkte vi till Hard Rock Cafe och fick sällskap av Christoffer och Frida. Där satt vi och kollade matchen, även Sabina sällskapade med oss efter ett tag. När hardrock stängde så hängde vi med Fredrik och hans jobbkollega till The Anchor. Typ rockklubb haha. Alla vi brudar blev fulla, sjöng skitful karaoke och jag och Emma bjöd till och med upp till dans. När klockan blev lagom åkte vi hem. Idag har jag och Fredrik varit på grönalund. Väldigt mysigt. Åkte Insane och Uppskjutet, och jag som skriker som en liten bebis. Men det var Fredrik som tvunget skulle åka uppskjutet -.- Nu ligger jag hemma i sängen och slappar. Skulle kolla idol. Men NÄHÄ! Imorgon blir det ridning och sen på fredag åker jag till Göteborg tidigt på morgonen och kommer inte hem förän på måndag. :)
Jag och sötaste hunden igår :)



/KÄCK

Wattafakk?

Asså seriöst! Kolla mina pattar. Sjukt. (Detta är två år sedan) -.-
Ni vet när en mygga biter en, så blir det ett rött märke som man kliar på jättemycket. Aa exakt, myggbett, så ser det ut idag..............

/KÄCK

Sad

Såg den här videon idag. Och grät såklart som en tok. Jag tycker det är jättejobbigt med saker som handlar om att folk har cancer. Filmer och sånt. Min mormor gick ju bort i lungcancer för ca två år sedan. Och det är nog det jobbigaste jag någonsin varit med om. Min älskade mormor, cancer. Jag saknar henne så det gör ont. Att livet kan vara så sjukt orättvist.
Vila i frid världens bästa mormor <3

/KÄCK

Grönan :)

2011-09-07_16_01 (MMS)

Grönan :)


Fyllesvib

2011-09-07_02_26 (MMS)

Fyllesvib


Myser med den finaste <3

2011-09-06_18_23 (MMS)

Myser med den finaste <3


Sociala klubben

2011-09-06_14_53 (MMS)

Sociala klubben


Hänger med pascal

2011-09-06_13_26 (MMS)

Hänger med pascal


AMAGAD

Från Classes blogg
Från Tyras blogg (och dom ska hon typ få i sin webshop, någon ska ha dom i sin garderob snart!)

/KÄCK

Titta tussarna vi träffade I stan. Sååååå ...

img-20110905-wa0 (MMS)

Titta tussarna vi träffade I stan. Sååååå söta


kul inlägg hahahahaha

Jag är trööööött. Igår red jag först Tori. Gick sådär. Sedan åkte jag och Maja hem, fixade oss och drog sedan på typ chillkrök. Sedan drog vi på efterfest. Hade en kul kväll :) Thank god inte ovärd då hade jag ångrat mig sjukt mycket. Idag har jag fikat med min fina Banana :) Blir en lugn kväll ikväll. Ska upp tidigt och följa med på hästtävling :D

/KÄCK

Dagen efter

Haha min syster fotade mig igår på morgonen. När jag vaknar och om Silja ligger vid fotändan kommer Silja alltid upp till huvudkudden så somnar vi om ett tag. Gosse.

/KÄCK

Onsdagsoutfit

Hade en av de nya klänningarna från Nelly på mig. Och herregud vad den åkte upp. Jag var tvungen att ha jeans på mig under. Och det sög ju (fick dessutom klämma på  mig Mirandas jeggings i storlek xs. Nu har jag skavsår i knävecken hahahaha). Ska försöka ta bort resåren i klänningen så den inte dras ihop. Den är ju så fin!
(Såg dock att man ser ena lappen på vänstersidan. Hatar såna lappar!)

/KÄCK

Dagens bild

Hahahaha när vi var på skansen. Mesen Emma.

/KÄCK

Utö med Lakey

Det var skiiitmycket maneter där ! Jag ääälskar maneter. Coco <3 hahahaha :)

/KÄCK

Onsdag till torsdag

Igår red jag först Charlotte. :) Hon hade jättebra bjudning framåt. Denise sa att det var bästa gången hittills. Så jag var nöjd. Efter det så åkte jag och Miranda hem till mig och fixade oss. Sedan skulle vi åka in till stan men nån jävel hade typ hoppat i Rinkeby så vi fick ta bussen till Solna och så tog vi taxi till Lionbar där vi tog en öl innan vi tog oss till Rose. Jag dansade med en kille typ hela kvällen. Såg typ inte Sabina och Miranda haha. Han va tight. Sedan tog vi sällskap till bussen. Pussades lite och sedan åkte jag hem ensam och sov med Silja. Myspys. Imorse har jag bara chillat med livet. Sedan halv fyra åkte jag och Lakey till Ica Maxi och storhandlade hahaha. Som två tanter hahahaha. Vi tog en varsin vagn och gick och handlade allt och sedan möttes vi vid kassorna igen haha. :) Efter att vi lämnat av all mat åkte vi till stallet. Jag red Charlotte. Gick ganska bra. Sedan skötte jag Nareina. Och efter det åkte jag och mina fina Sjöstedtar till Löthallen där vi mötte Maja för att kolla på innebandy. Ögongodis!!! Mums. 

Nu ska jag nog käka lite yoghurt och dricka te. Imorgon blir det stall och sedan kanske hemmafest. Det gillar vi!



/KÄCK

loser

Anonym om Varning, bögporr!:
det där är olagligt, då bieber är under 18 :)
Asså kan folk ge sig hahahaha

/KÄCK

RSS 2.0