Mamma har fått mail från Fanny, låter som om dom har skit tråkigt.............

Hej mamacita!
Hur hade du det i Tunisien?
Här kommer lite kort om det vi har pysslat med hittills!

Argentina

Buenos Aires dansade vi tango och träffade många härliga personer som vi blev bra vänner med. Vi gick på zoo och museum och drack öl som vanligt!
Rosario, staden där Che Guevara och Leo Messi är födda, där träffade vi ett stort grabbgäng som vi var med, och det var också där som vi blev bestulna på grejer som var ovärderliga med massa bilder och videos. Min vi hade ändå kul!
Iguazú vid vattenfallen på gränsen till Brasilien, där vi bodde på ett supernra hostel och partade en massa med personerna som jobbade där! Vi åkte till vattenfallen och såg en tukan, cappucioapor, ödlor, näsbjörnar och många fler exotiska djur som lever i djungeln! Sedan bar det av till Brasilien för att träffa Per och Henrik i Rio de Janeiro.
Brasilien

Vi kom till Rio och åkte till hotellet som per och Henrik bokat åt oss och det var jättekul att träffa dem! Vi fick äntligen sola och bada och se Jesustatyn som är jättekänd! Och ja, vi blev lite för solbrända!
Efter en superbra vecka så åkte vi till paradisön Ilha Grande!
Här har vi bara varit i en  natt, men det är helt underbart. Vi bor mitt ute i djungeln och har kolobris flygande runt hörnet, helt underbart! Idag var vi ute och paddlade kajak, det var väldigt skönt att röra på kroppen lite.
Jag hoppas att du har det toppen, hörde att ni har snö redan nu, hemskt! Har du fått mitt vykort?
Älskar dig, pussar Fanny

/KÄCK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0