En gammal goding

Maja pratade häromdagen om detta inlägg. Som jag nu läste och tänkte dela med mig av... 
 
Nu är det dags för mig att spå framtiden för ma gang. Vad har hänt med alla om 20-30 år (ni får sätta åldern själva)
 
Ellen, affärskvinnan - Ellen har öppnat sitt bageri som blivit väldigt framgångsrikt pch det styrs med järnhand. I kassorna jobbar massa unga snygga killar. På jobbet står hon höggravid och jobbar då hon väntar sitt andra barn tillsammans med Philip. Dock så knakar det lite i förhållandet för att Ellen jobbar för mycket.
Sabina, miljardären - Japp. Sabina har blivit rik. Men vi alla förstår ju hur. Hon gifte sig tillslut med en 97 år gammal man som strax efter bröllopet dog. Nu är det massa rättegångar om hurvida Sabina eller familjen ska få pengarna han lämnat efter sig. Sabina säger att hon älskade honom väldigt mycket, och att hon bara låg med massa andra män för att miljardären ville det.
Emma, skånekvinnan - Emma kom aldrig tillbaka från Skåne. Hon och Douglas fann varandra när dom red en uteritt en sen sommarkväll i solnedgången. De är det hetaste paret inom ridning och Emma bossar både över Douglas och gården.
Sara, ensamvargen - Sara vägrar skaffa pojkvän. Det är hästarna som är allt. Hon tävlar på den högsta möjliga nivån och är en riktig vinnarskalle. Vinner hon inte sitter hon och gråter efter och mamma Susanne kommer och försöker att trösta, men Sara bara skriker åt henne. Den enda hon verkligen älskar är Flower Power som hon har stoppat upp och har ståendes i lägenheten för att kunna sitta lite på då och då.
Maja, sexkvinnan - Efter att Sara och Ellen kännt att det var dags att sluta med hångelskolan tog Maja den ett steg längre och gjorde den till sexskolan. Hon utbildar par och har även några unga lärljungar som hon myser lite med då och då. Maja har gjort många framträdanden i Fråga Olle Dokumentären.
My, octomom - Hon gifte sig tillslut med Kevin och tillsammans har dom adopterat barn från många många länder. Alla barn är väldigt lyckliga och My behöver inte jobba eftersom hon tjänar massa pengar genom tv- och tidningsframträdande. "Jag vill ha en i varje färg, säger hon till Aftonbladet när dom undrar när det räcker med barn".
Miranda, bidragsmorsan - Miranda och Danne gifter sig och bor kvar i villan på Lidingö. Hon köper sin 23e katt och får fyrlingar. Danne jobbar medan Miranda sitter hemma och kammar sina katter och dricker kaffe. Hon åker ofta till Hufvudsta och visar sina barn vart Barney stod och tvingar alla fyra pojkar att börja rida.
Carlsson, fritidsledaren - Carlsson är kvar på Hufvudsta. Hon jobbar som fritidsledare eftersom hon höll på att gå in i väggen av att jobba i stallet för att det var för stressigt. På kvällarna tar hon hand om Linda och AK som nu bor hemma hos henne.
Lakey, läraren - Rebecca läser upp sina betyg och blir engelskalärare på gymnasiet. Men hon pallar inte med sina elever så sätter oftast på en film och sitter och dricker spetsat kaffe medan hon äter croissanter. Efter lektionen har hon sex med ett vältränat lammkött och går sedan hem till sin lilla lägenhet och dricker massa vin.
Persson, hästprofessorn - Rebecka har blivit en framgångsrik professor som kan allt, ALLT om hästar. Hon åker jorden runt och har föreläsningar. Hon jobbar även som kärnfysiker, universitetslärare och it-tekniker på fritiden eftersom hon känner att hennes hjärna "inte är tillräckligt tillfredsställd."
Emelie, fashionistan - Daniel blir innebandyproffs och de flyttar till USA där Emelie får jobb som vd för Prada efter att en anställd på Prada sett henne på gatan. Hon blir snart Hollywoods kändaste ansikte och skapar sitt eget framgångsrika märke. När hon kommer tillbaka till Sverige för att hälsa på har hon solat sönder, blekt håret platinablondt, gjort silikon och botoxat sig alldeles för mycket i både ansikte och läppar.
Beatrice, volontären - Bea kände att hon ville sprida sin glädje så hon väljer att skita i att hon fick högsta möjliga betygen i grundskola, gymnasium och på universitetet och flyttar istället till Kina där hon säger att hon känner att hon egentligen hör hemma. Hon träffa Choo som hon sedan gifter sig och de åker runt med sina glasögon och fjällrävenryggsäckar och hjälper de behövande.
 
Och varje år tills vi dör har vi återförening i Falsterbo och skrattar åt gamla goa minnen.
 
/KÄCK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0